Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

V. Hooijdonk clasht met V/d Vaart en beschuldigt Steijn van ‘duistere dealtjes’

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk beschuldigt Maurice Steijn van betrokkenheid bij 'duistere dealtjes' met spelersmakelaars toen laatstgenoemde trainer van NAC Breda was. Dat doet de analist zondagavond bij Studio Voetbal op NPO 1. Het onderwerp 'Steijn' komt op tafel nadat de gasten in de uitzending de overwinning van Ajax op Heracles Almelo (4-1) bespreken. Steijn, nu trainer van Ajax, botste in het verleden al meermaals met Van Hooijdonk. De oud-spits clasht zondagavond ook keihard met Rafael van der Vaart, die Steijn een 'geweldige vent' en een 'fantastische trainer' vindt.

Steijn was vanaf de zomer van 2020 precies een jaar werkzaam als trainer bij NAC. In die periode had de coach lang niet altijd een basisplaats over voor Sydney van Hooijdonk, de zoon van oud-spits Pierre. Van Hooijdonk en Steijn hebben al langer een publieke vete en Van Hooijdonk heeft meermaals aangegeven Steijn geen goede trainer te vinden. "Rafael, wat vind jij van Maurice Steijn als nieuwe trainer van Ajax?", vraagt presentator Sjoerd van Ramshorst aan Van der Vaart. "Geweldig, echt", zegt de oud-middenvelder met een lach.

"Dat meen ik serieus. Ik vind het een geweldige vent. Ik heb met hem gesproken en hij brengt een beetje...", vertelt hij, voordat hij onderbroken wordt door Van Hooijdonk: "Als wat?" Van der Vaart blijft even stil en kijkt zijn collega-analist met een verbaasde blik aan. "Als wat?", herhaalt Van der Vaart de vraag van Van Hooijdonk. "Je zegt: 'Ik heb met hem gesproken.' Voor een rol?" Van der Vaart zegt een paar maanden geleden 'gewoon' gepraat te hebben met Steijn. Van Hooijdonk reageert: "Wat voor snoepjes heb je op vandaag?"

Van der Vaart richt zich vervolgens tot Van Ramshorst: "Verplaats je eens in mij. Ik heb met hem gesproken. 'Als wat?!'", herhaalt Van der Vaart de eerdere vraag van Van Hooijdonk. "De trainer van Ajax, ik heb met hem gesproken! Ik kom weleens bij Ajax, ook door mijn zoon." De zoon van Van der Vaart voegt zich naar verwachting spoedig bij de jeugdopleiding van de Amsterdammers. "Dan praat ik met hem over ideeën. Ik vind hem een fantastische vent. We weten allemaal dat Pierre hem helemaal niks vindt. Nou, dan mag Pierre uitleggen waarom hij hem niks vindt. Ik vind hem een fantastische trainer. Een vent die dicht bij de mensen staat. Dicht bij de supporters ook. Ik denk echt dat het een succes gaat worden dit jaar, ondanks dat de selectie niet is wat ik als Ajacied hoop."

"Kan jij nog een beetje objectief naar Maurice Steijn kijken?', vraagt Van Ramshorst aan Van Hooijdonk. "Zeker", antwoordt de oud-Feyenoorder, voordat hij onderbroken wordt door Van der Vaart: "Mag ik die vraag beantwoorden? Nee!" Van Hooijdonk: "Nu ga je net zo dom lullen..." Van der Vaart: "Ja, net zoals jij!" Van Hooijonk: "Als een simpele supporter. Want die denken ook allemaal zo. Het is hetzelfde als dat ik mensen continu moet uitleggen waarom het tussen Robin (Van Persie, red.) en mij toch wel een beetje meevalt. En dat het niet zo sterk is als mensen allemaal denken."

De twee oud-teamgenoten konden het in het verleden niet altijd goed met elkaar vinden. Zo stelde Van Persie eens dat Van Hooijdonk 'lekker moet gaan golfen' na een kritische analyse over het spel van eerstgenoemde. Die woorden volgden na afloop van de met 3-0 gewonnen troostfinale tussen Nederland en Brazilië op het WK 2014. "Het is de beeldvorming. Je doet precies hetzelfde", beschuldigt Van Hooijonk Van der Vaart, die terugslaat: "Als het woord 'Robin' valt komt de stoom uit je oren. Als 'Maurice' op tafel komt, komt de stoom uit je oren." Van Hooijdonk gaat daar niet in mee. "Helemaal niet. Maar als ze dingen beweren die niet waar zijn, dan mag ik daar toch op reageren?"

'Duistere dealtjes'
"Maar het is toch waar dat jij niet lekker met hem bent nu?", vraagt Van der Vaart. "Als ik zeg dat Sparta het goed doet, schiet jij uit je slof." Van Hooijdonk beaamt dat hij inderdaad niet door een deur kan met Steijn, maar plaatst een kanttekening. "Ik heb niet gezegd dat Sparta het niet goed heeft gedaan. Dan luister jij niet." Van Hooijdonk vertelde eerder dat Steijn bij Sparta 'vooral goed materiaal had'. Van Ramshorst: "Dat was het enige argument dat je aangaf waarom jij hem geen goede trainer vond." Van Hooijdonk: "Ik vind hem geen goede trainer. Hij is sowieso geen goede trainer geweest bij NAC. Daar zijn zoveel hele foute dingen gebeurd." Voorbeelden wil Van Hooijdonk in eerste instantie niet geven. "Ik wist: aan het begin van het seizoen gaan we het een keer over hem hebben. Dan geef je vanzelf voer zodat je er in het rest van het seizoen elke keer op terug kan blijven komen."

Van Ramshorst spreekt zijn verbazing uit en stelt dat Van Hooijdonk daar 'misschien wel goede argumenten voor heeft', maar dat men daar niet over kan oordelen omdat Van Hooijdonks argumenten onbekend zijn. "Omdat dat al honderdduizend keer beschreven en gezegd is", stelt Van Hooijdonk. "Ik leg liever uit waarom ik vind dat het een verrassende keuze van Ajax is om voor de trainer Maurice Steijn te gaan. Dat vind ik iets anders." Van Hooijdonk laat vervolgens weten waarom hij Steijn geen goede trainer vindt. "Omdat hij in zijn tijd bij NAC een luie trainer was. Drie, vier dagen de spelers vrij geven. En dan ga ik me op glad ijs begeven...", gaat een zichtbaar twijfelende Van Hooijdonk verder. "Duistere dealtjes sluiten met bevriende makelaars."

Van Hooijdonk bevestigt dat die vermeende 'duistere dealtjes' over spelers gingen. "Dat kon toen allemaal, want de directeur van NAC (Mattijs Manders, red.) was zijn vriend." Van Hooijdonk wil verder niet uitgebreid ingaan op de vermeende 'duistere dealtjes' van Steijn. "We zitten niet bij Opsporing Verzocht! Hij was betrokken bij duistere dealtjes." Op de suggestie dat Steijn zichzelf verrijkt zou hebben, wil Van Hooijdonk geen antwoord geven. "Ja, dus", trekt Van der Vaart zijn eigen conclusie. Van Hooijdonk gaat daar echter niet in mee. "Je kan toch luisteren?! Hij was erbij betrokken." Van der Vaart antwoordt: "Maar dan is hij er toch beter van geworden? Anders ben je er niet bij betrokken." Van Hooijdonk bevestigt andermaal niets. "Zo vul jij het in, ik niet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hahaha werkt als een rode lap wanneer Pierre alleen al de naam Steijn hoort, happen naar Peijnenburg. Zo triest dit.

14 augustus 2023 om 01:17

Happen naar steijnenburg, gemiste grap.

On: Hoe vaker ik Pierre op tv zie hoe minder geschikt ik hem vindt.

14 augustus 2023 om 06:19

Misschien wel een gemiste maar blij dat die hem niet gemaakt heeft, wat slecht zeg, net als Pierre’s televisie optreden. Ook raar dat buiten Raf en Sjors niemand er ook van opkijkt aan die tafel.

14 augustus 2023 om 08:45

Sorry maar van der Vaart is net zo’n drama. Op het moment dat hij tegen Affelay zei dat ze hem niet serieus konden nemen, had ik direct zo iets van: haal die vent van tafel. Daarna volgde nog de clash vdV-vH en toen konden ze beter die hele uitzending afkappen

14 augustus 2023 om 09:15

Maak je niet zo druk om vd Vaart jongen, die wordt echt niet vergeten. Die mogen we ook niet bij NOS.

14 augustus 2023 om 07:52

We zijn op het punt gekomen dat het een beetje zielig begint te worden, Of Pierre spreekt zich uit en gooit alles op tafel of Pierre moet zwijgen over het onderwerp Steijn.

Van Hooijdonk is een engnek die van de buis af moet. Dit soort uitspraken alleen maar omdat je iemand niet mag zijn schandalig. Wat een mafklapper is het.

14 augustus 2023 om 01:30

Dat je iemand niet mag , dat kan. Dat je er eerlijk over bent op tv waardeer ik. Maar deze gast slaat helemaal door. En dat alles omdat Steijn die stijve hark Sydney terecht niet genoeg opstelde , naar Pierre zijn mening. De NOS had vorig jaar al in moeten grijpen, als je met Sparta bijna Europees voetbal haalt heb je een top seizoen gedraaid. Pierre bleef zeggen van niet en dat Steijn een slechte trainer is. Dat is totaal niet objectief en daarvoor zit hij daar toch? Hopen dat er nu maatregelen genomen worden, en we deze achterlijke kwal nooit meer op tv hoeven te zien.Ik hoop dat Steijn hier verstandig mee omgaat, vorig jaar als trainer van Sparta kon je nog wat terug roepen in de media. Als trainer van Ajax is dat niet verstandig omdat we tegenwoordig in een samenleving leven met heel veel wijsneuzen (en de media) die overal wat van vinden.

14 augustus 2023 om 01:37

Het mooiste is nog dat stukje dat hij zegt dat hij wel objectief kan oordelen over Steijn waarna Van der Vaart zegt "onderbouw eens met argumenten waarom het een slechte trainer is". Daarna draait hij er 5 minuten om heen en wil hij er niet 'inhoudelijk' op in gaan waarna Van der Vaart benoemt dat hij rancuneus is tov Steijn en van persie. Na lang door vragen van Van der Vaart gaat hij hem beschuldigen van schimmige deals, maar heeft er geen bewijs voor en wil er niet verder op in gaan. Je kan zeggen wat je wil van Van der Vaart, maar ik heb me kostelijk vermaakt.

14 augustus 2023 om 02:27

Dat hij er niet op in wil gaan vind ik dan wel weer “netjes”. Hij wou de situatie naar mijn mening(ik heb de beelden niet gezien, alleen de tekst gelezen) niet nog erger maken. Wat ie daarna dan wel doet door het alsnog te benoemen. De man moet gewoon van TV. Met Raf kan je echt leuke televisie maken, en dan zetten er zo’n vervelende gozer naast. Ik snap de NOS echt niet.

14 augustus 2023 om 03:07

Van der Vaart was heerlijk op dreef.

14 augustus 2023 om 03:31

Ik heb de beelden net bekeken, Rafaël is inderdaad ook wel vervelend, met z’n doorvragen, terug komen op dingen, opzoek naar de pijnlijke antwoorden van Pierre. Die zullen het niet gezellig hebben gehad nadat de camera’s uit stonden !

14 augustus 2023 om 05:22

Het er niet op ingaan maakt het juist erger. Dit is gewoon moedwillig iemand zijn carrière kapot proberen te maken door wat te roepen in de media.

14 augustus 2023 om 06:17

Als Van Hooydonk er verder niet op in wil gaan is dat niet netjes maar juist achterbaks. Houd dan je mond en begin er niet over. Trouwens Van Hooydonk maakt zich niet belachelijk, dat is hij al, de Nos maakt zich volstrekt ongeloofwaardig en belachelijk door hem nog in dat programma te laten. Net zoals ze zich belachelijk maken door Jeroen Grueter op wds van Fnoord te zetten. Die is nog partijdiger dan Radio Rijnmond. Heeft in de hele samenvatting het woord Fortuna Sittard ( 2 woorden) niet in de mond gehad. Terwijl die toch echt een gelijkspel behaalden tegen de landskampioen. Schandalig. Nos

14 augustus 2023 om 07:01

Het mooiste is van Hooijdonk begon er zelf niet eens over. Ik snap dat een hoop mensen van Hooijdonk niet mogen hoor maar dat het zo op Steijn uitdraaide kwam niet door hem.
Hij wilde er helemaal niks over zeggen maar zuiger van der vaart die bleef doorzeiken.
Als die zijn bek had gehouden had van Hooijdonk niks over Steijn gezegd….

14 augustus 2023 om 07:11

Viel mij ook op inderdaad van Grueter. Rode kaart was niks, de penalty terugdraaien vond ie discutabel. Radio Rijnmond is overigens soms wel hilarisch om te horen.

14 augustus 2023 om 07:19

Van der Vaart is sowieso een opgewonden standje, dus om hem nu alle credits te geven gaat me wat ver. Bij Oranje zit hij er ook vaak naast (malen als favo Oranje op het afgelopen EK) en de Roon moest erin in Qatar. Pakte allebei verkeerd uit.

14 augustus 2023 om 07:47

@bliek Als dat zo is had van Hooijdonk gewoon gezegd ik zeg er niks meer over. Maar hij is veel te eager om Steijn nog een keer na te trappen.

14 augustus 2023 om 08:07

@jaake zou kunnen hoor..
maar als je gisteren gewoon de uitzending zit te kijken lijkt het wel of van der vaart een snuifje op heeft.
Op alles wat er gezegd werd ging hij 150 procent in.
Van Hooijdonk moet idd gewoon zijn bek houden.
Maar daar gingen van der vaart en die andere gast niet mee akkoord.
Die bleven woorden eruit trekken.

Op waarom hij het geen goeie trainer vind gaf hij gewoon antwoord.
Vond hem in de tijd van nac een luie trainer zomaar 4 dagen vrij en dat soort dingen. Vond hem ook geen bak idioot zoals die dat bosz , slot en ten hag vind.
Dat vonden die 2 niet genoeg en bleven daarna trekken.

Als ze door waren gegaan had er niks uitgekomen echter kwamen ze er nog 3 keer op terug.

Ik vind zelf van Hooijdonk ook niet veel. Heeft echt niet eens zo’n groot. Feyenoord hart als iedereen denkt.
Was een broodvoetballer.
Van der vaart heb ik tijden prima gevonden als analist maar begint nu ook schrijnend te worden.
Dat affelay op dit moment de meest normale is is niet best zeg maar .

14 augustus 2023 om 08:19

Persoonlijk had ik het wel leuk gevonden als VdV die tafel over was geklommen en die arrogante VH op zijn neus had getimmerd. Maar goed VdV is een opgewonden standje maar VH is top of zo? Man wat is dat een achterbaks figuur.

14 augustus 2023 om 08:37

Is prima. VH is gewoon een irritant figuur. Overal problemen gehad. Maaaar omdat hij nu de nieuwe trainer van Ajax vanaf dag 1 afzeikt is VdV een zuiger en vind jij het prima. Zou dat ook iets met je clubvoorkeur te maken hebben?? Als VH bepaalde speculaties in de wereld brengt moet hij ze ook kunnen staven of tenminste met feiten komen. Dat VdV hem daar op aanspreekt is prima. Alhoewel de gespreksleider dat eigenlijk moet doen.

14 augustus 2023 om 10:57

@henk Gernaart. Ben blij dat iemand dit ook eens ziet. Vond het schandalig hoe hij op de hand van Feyenoord was. Werkelijk geen 1 punt van commentaar gegeven aan Fortuna die gewoon hadden moeten winnen. Genant was het

14 augustus 2023 om 11:48

Als je A zegt moet je ook B zeggen maar nu werd er om de hete brei gedraait met fage beschuldigingen. Pierre heeft het achter zijn ellebogen en is zeer rancuneus.

14 augustus 2023 om 12:09

Pierre zei steeds dat Steijn het vorig jaar goed gedaan had, en dat hij zich heeft kunnen ontwikkelen. Maar dat Pierre hem geen Ajax trainer vind omdat Steijn geen vakidioot is zoals Slot en Ten Hag. Noem eens twee dingen waarom Steijn een slechte trainer is, en dat wou Pierre niet doen, Pierre wou er helemaal niets over zeggen. Na lang zeuren van Raf komt er dan uit dat Steijn bij NAC een luie trainer was. Na nog langer zeuren begint hij pas over duistere deals. Daar is het fout gegaan. Als je er niks over wil zeggen, zeg dan niks. V Hooijdonk is een vreselijke kwal, maar Raf was overduidelijk hierna opzoek met z’n geschreeuw. Wat voor snoepjes heb jij op, en heb je gezopen vroeg V Hooijdonk in mijn ogen terecht. Eigenlijk nagelt VDV hier VH op nationale TV aan de schandpaal. Dus na het bekijken van de uitzending is Raf net zo irritant bezig als V Hooijdonk. Ook tegen Ibi was Raf eerder in de uitzending vervelend.

14 augustus 2023 om 12:22

VH lokt het zelf uit. Dan moet ie zijn mond maar houden.

14 augustus 2023 om 09:17

Ik had als ik Steijn was geweest gewoon aangifte gedaan van smaad/laster.

Ik kots echt van Pierre en z'n houding, en dat van onze belastingcenten.
Weg er mee, en tot nooit meer ziens. Teveel petten.
En ik vind het trouwens ook een waardeloze analist.

14 augustus 2023 om 01:55

Hoe precies krijgt Pierre onze belastingcenten? TV-zenders worden gesponsoord door reclames en de mensen die het kijken, niet van jouw belasting.

14 augustus 2023 om 02:03

Volgens mij snap jij niet het verschil tussen de NPO en de overige zenders....

14 augustus 2023 om 02:08

Er gaat gewoon overheidsgeld naar de Publieke Omroep hoor. Of dat nou in de zakken van van Hooijdonk en co verdwijnt is een andere discussie.

14 augustus 2023 om 02:09

Jaap-Pietertje, je kunt beter geen dingen roepen waar je niets van af weet. De publieke omroepen, dus ook de NOS, kunnen bestaan dankzij overheidsfinanciering. Daarom heb je bij studiovoetbal ook geen reclame tussen dat gezwets van Pierre door.

14 augustus 2023 om 07:04

Hij stelt toch gewoon een vraag. Om nu zo minachtend te reageren :/

14 augustus 2023 om 07:52

Hij stelt een vraag, om vervolgens zelf te beantwoorden, dus snap de reacties wel.

14 augustus 2023 om 08:39

riboost, hij corrigeert iemand maar is zelf onwetend. Best pijnlijk om als volwassene niet te weten dat de NPO met overheidsgeld wordt gefinancierd.

14 augustus 2023 om 12:07

@bongiorno, wat is daar pijnlijk aan? Als je naar de NPO zenders kijkt dan zie je genoeg reclame voorbij komen. Dat geld zullen ze zeker niet in een spaarpot stoppen. Daar worden programma's van gemaakt en gekocht. Dat de overheid veruit de grootste sponsor is niet bepaald belangrijke informatie. Dus als iemand dat niet weet vind ik dat niet pijnlijk.

Het is meer pijnlijk hoe mensen op hem reageren.

Opzouten van Hooijdonk! Je kunt niet voor zon groot publiek (anders ook niet ) zo'n aantijging de wereld in slingeren. Of het waar is of niet het boeit me niet eens meer. Deze hetze moet gewoon gestopt worden.

14 augustus 2023 om 15:12

Van Hooijdonk heeft daar heus wel zn feiten voor hoor. Dat hij die niet noemt op TV siert hem alleen maar want dan was het mogelijk einde Steijn in voetballand. PvH zegt duidelijk eerst 10x (voordat hij uberhaupt over die dealtjes begint) dat hij geen commentaar wil geven. Het is juist bloedzuiger vdVaart die ervan geniet om andermans kop op het hakblok te gooien. Dat deed hij al bij Tom Egbers, gisteren ook bij Affelay (deze jongen kun je niet serieus nemen) en ook bij PvH. Vd Vaart is al maanden bezig met zichzelf profileren als de alwetende. Meermaals snapt de hele tafel geen moer van wat hij allemaal zegt omdat hij de meest rare onlogische dingen roept. En als hij daarop wordt gecorrigeerd of wordt uitgelachen wordt Raf pas echt vals. Dan gaat hij op oorlogspad. Dan gaat hij je proberen te pakken op kleine dingetjes om de aandacht van hemzelf af te leiden. Wat VdV gisteren zei tegen Affelay kon echt niet.

Pierre is zo erg in zichzelf gaan geloven dat hij nieteens meer door heeft dat de rancune er van af straalt bij die man. Wie gaat hem bevrijden?

14 augustus 2023 om 09:18

Met je eens hoor. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat wat Pierre zegt waar is. Nou vind ik niet dat je iemand daar zo op TV van moet beschuldigen, maar dat zou natuurlijk wel een kwalijke zaak zijn.

Zeg is Pierre wel bekwaam als analist als je met zo'n hetze en voorgeschiedenis commentaar wil leveren op de publieke zender. Prima dat er voorgeschiedenis is, en prima als men.elkaar niet ligt.

Maar Steijn zo beschuldigen zonder hem kans geven te verdedigen is belachelijk.

14 augustus 2023 om 03:09

Aanklagen voor laster?

14 augustus 2023 om 06:51

Tuurlijk! Als ik Steijn was, zou ik er nu wel klaar mee zijn en gewoon aanklagen die hap.

Wat een ontzettende sneuneus is die van hooidonk. Van de TV halen die man. Als je bij het uitvoeren notabene je baan je persoonlijke vetes nieteens een beetje aan de kant kan schuiven en je vervolgens ook nog eens onnozel en enigszins agressief tegen een collega / mede tafelgast te keer gaat dan hoor je niet op tv thuis.

14 augustus 2023 om 01:54

De enige die continu agressief is is vd vaart. Hopelijk gaat hij snel van de buis. Ik mag piair wel, prettig om naar te luisteren.

14 augustus 2023 om 03:16

Pierre had na z’n voetbalcarrière niet meer op de buis moeten komen. VDV veegde zó de tafel met hem aan. Auch

14 augustus 2023 om 03:43

Bochherief op een gegeven moment is de lol qua provoceren er toch ook wel af? Het zou kunnen hoor dat je daadwerkelijk Pierre (of ‘piair’) een prima kerel om naar te luisteren vindt, en Vd Vaart vreselijk. Maar echt alles wat over Ajax gaat benader je negatief. Misschien kan je eens je bril afzetten en objectief kijken.

14 augustus 2023 om 06:00

Bocherief is denk ik de schuilnaam van Sydney, anders kan ik niet verklaren dat je achter zulke domme uitspraken van PiAir gaat staan.. Prima dat hij populair is in Rotterdam door zijn voetbal verleden maar zulke dingen de wereld in slingeren zonder bewijs te leveren is gewoon droeftoeteren, wat een enge vent

14 augustus 2023 om 06:19

Daat twijfelt niemand aan Bocherief.

14 augustus 2023 om 07:51

Daar kan bocherief van Hooijdonk de hand schudden. Die kan ook totaal niet objectief kijken.

Lijkt me niet dat piair alleen maar uit z'n nek lult. Sowieso is de aanstelling van steijn een hele vreemde keuze geweest. Te licht voor ajax. Wat piair hier zegt zou ajax wel even moeten onderzoeken. Zulke trainers met bevriende zaakwaarnemers leiden een club naar de afgrond.

14 augustus 2023 om 01:19

Dus dan maar op deze manier de ether in slingeren? Ongeacht de uitkomst, dit is gewoon te zielig voor woorden.

14 augustus 2023 om 01:23

Er zit rancune achter, duidelijk. Maar vergeet niet, piair zit diep in nac. Die weet van de reilen en zeilen. Ik zou dit niet zomaar als broodje aap neerzetten. Goed onderzoek is nu wel vereist

14 augustus 2023 om 01:26

Daar gaat het niet eens om! Dit hoor je nooit op zo'n achterbakse zielige manier te doen. Steijn kan zich niet verweren.

14 augustus 2023 om 01:27

Tuurlijk wel, hij kan morgen tekst en uitleg geven

14 augustus 2023 om 01:31

Dat jij dit normaal vind is ook wel heel bijzonder

14 augustus 2023 om 01:32

Ik vind de aanstelling van Steijn helemaal zo gek nog niet hoor. Als je kijkt naar de trainers die beschikbaar waren voor Ajax (en Nederlands zijn want ik neem aan dat dit een pre was) waren het Bosz of Steijn. Na alle commotie afgelopen jaar denk ik dat een rustige man als Steijn juist uitermate geschikt is nu. Daarnaast heeft hij geweldig gepresteerd met Sparta afgelopen jaar. Het is misschien een lichtgewicht qua naam maar het profiel past wel bij wat er momenteel nodig is bij Ajax. Rust creëren, opnieuw beginnen, weinig commotie. Bosz is natuurlijk een toptrainer maar heeft hij Ajax ook een aantal aanvaringen gehad in zijn periode, ik denk dat dat ook mee heeft gewogen in de overweging tussen beide. Ik ben tot nu toe vrij tevreden over Steijn hoor. Hij heeft natuurlijk alles te bewijzen maar laat met een vrijwel compleet nieuwe selectie al een duidelijke manier van spelen zien waarbij bij een aantal spelers ook weer spelplezier te zien is.

14 augustus 2023 om 01:34

Bram, bochherief laat al maanden zien dat hij vrij bijzonder is.

14 augustus 2023 om 01:38

Nee prima maar als je Steijn (ernstig in mijn ogen) ergens van beschuldigt en vervolgens weigert met concrete, of halfslachtige voorbeelden te komen hou dan je mond.

14 augustus 2023 om 01:39

Afc34 Ik vind de sollicitatie procedure vreemd. Bosz werd niet uitgenodigd, reiziger kreeg geen kans en free agents als gallardo zijn niet eens benaderd. Ja als je toppers geen kans geeft dan kom je uit bij steijn. Vind hem niet bij ajax passen. Maar dat vond ik van schreuder ook niet. Die overigens ook leuk begon aan het seizoen

14 augustus 2023 om 01:44

Bochherief: het is heel simpel, als je trainer bent van NAC en je speelt in de KDD,
en de TD een pannenkoek is dan ga je zelf als trainer zelf ook rondkijken naar spelers. Als je zaakwaarnemer goede spelers kan regelen en het dat of niets is, wat zou jij doen? Of het zo gegaan is weet ik niet maar het zou niet betekenen dat hij slechte intenties had.

Ook vind ik dat Pierre hier of helemaal niks over had moeten zeggen, of alles op tafel had moeten gooien: welke spelers en waarom dit 'schimmig' is. Dat er wellicht spelers via zijn zaakwaarnemer zijn binnengekomen wil nog niet zeggen dat het schimmig is.

14 augustus 2023 om 01:51

Reiziger is van dichtbij beoordeeld en waarschijnlijk te licht bevonden. Bosz is als trainer nu ook niet wat Ajax nodig heeft in mijn opinie. Het kan maar zo zijn dat Steijn optie nummer 1 was. Wat is er zo mis aan Steijn dan? Hij presteert gewoon goed door de jaren heen. Wat moest hij nog meer doen dan plaats 6 met Sparta afgelopen seizoen? Ajax ziet hier overduidelijk potentie in en durft het met hem aan. Ja het is een risico dat je neemt maar dat waren zowel Bosz als ten Hag ook bij Ajax.

14 augustus 2023 om 02:30

Was die Gallardo niet die trainer die geen woord Engels spreekt en buiten Zuid Amerika enkel in Spanje wilde trainen?

14 augustus 2023 om 03:14

Bosz heeft met Ajax de finale gehaald in de Uefa League. Bosz en Vd Sar botsten. Anders zou hij zeker het roer over hebben genomen ipv Heitinga.

14 augustus 2023 om 05:16

Jaren Real Amsterdam niet maanden, en het wordt steeds erger.

14 augustus 2023 om 06:21

Jij mag vinden wat je wilt maar hebt natuurlijk geen fuck te maken wat Ajax beslist. Je bent net zo speculatief en achterbaks als Van Hooydonk.

14 augustus 2023 om 07:53

Bijzonder is nog netjes gesteld @real-amsterdam. Kleur is belangrijk, niet of je een gluiperd bent zoals van Hooijdonk, kleur m’n waarde…..

14 augustus 2023 om 08:26

Steijn was bij NAC zelf de TD, omdat zijn vriend Manders het niet nodig vond een TD aan te stellen.

14 augustus 2023 om 11:36

Als je al zijn reacties leest zou je het niet eens bijzonder meer moeten vinden.

14 augustus 2023 om 01:23

Komop zeg, van hooidonk is toch gewoon een rancuneuze kwal die helemaal niet aan zo'n tafel thuishoort. Een ego van hier tot Tokyo en heeft problemen met de trainer die zijn zoontje geen speeltijd gaf. Ongeacht of steijn geschikt is voor ajax of niet. Van hooidonk zegt heel veel maar komt nergens met concrete dingen. Steijn heeft nergens problemen gehad behalve bij NAC. En dan ook voornamelijk louter van familie van hooidonk. Pierre is gewoon een misselijkmakende vent. Maarja dit betreft een getinte oud feyenoord speler die kritiek levert op iemand die op dit moment betrokken is bij Ajax, dan kan bij jou je geluk niet op en glibber je van je bureaustoeltje af. Je hebt dit uur weer een anti-ajax reactie kunnen plaatsen, chapeau

14 augustus 2023 om 01:25

Tuuurlijk Bocherief. Geloof jij figuren als Pierre naar lekker. Past wel een beetje bij je.

14 augustus 2023 om 02:48

@Joga. Ik ken jullie voorgeschiedenis niet, maar iemand droeftoeter noemen omdat diegene een andere mening heeft, is ook nergens voor nodig.

14 augustus 2023 om 02:53

Bij bochherief wel, dat is de afgelopen maanden 1 van de grootste droeftoeters hier. Hij is louter uit op het uitlokken van reacties dag in dag uit. Let er eens op zal ik zeggen en je bent wss snel dezelfde mening toebedeeld.

14 augustus 2023 om 06:14

Bochherief heeft geen andere mening degebetenhond, dat is gewoon een beroepsprovocateur die de laatste tijd echt met de dag vervelender wordt. Zulke figuren zijn oprecht een vervuiling van je forum, die moet je weren. Extreem storend die vent.

14 augustus 2023 om 09:22

@degebetenhond, heb jij inmiddels alle reacties van Bocherief hieronder gelezen? Dan dekt droeftoeter toch echt wel de lading.

14 augustus 2023 om 04:59

De enige die wat moet bewijzen is Pierre. Laat hem zijn aantijgingen maar hard maken. Wanneer hij dat niet kan moet hij door Steijn aangeklaagd worden wegens laster. Maar als er echt iets was geweest dan had Piere dit al jaren eerder uitgebuit en had ook NAC wel actie ondernomen. J kan niet zomaar iemand beschuldigen zonder bewijs. Die Pierre is een ongelofelijke engerd

14 augustus 2023 om 07:45

@bochherief: Uiteraard laat jij deze kans om de trainer van Ajax te bekritiseren niet liggen.

Maar als je niet ziet dat Pierre hier niet objectief over kan zijn, dan ligt dat echt aan jou. En wat Pierre hier nu doet is een bommetje op tafel gooien, zonder enkel bewijs. Als je dit zegt, moet je ook met bewijs komen. Steijn kan nu aangifte gaan doen vanwege smaad en/of laster.

Wat een beschamend televisie optreden was dit van alle aanwezigen, misschien op Affelay na, was dit zeg. Triester dan triest. Zo mogelijk nog een slechter begin van het seizoen dan pec met haar supporters.

14 augustus 2023 om 07:58

Dat klopt! Normaal gesproken luister ik graag naar vd Vaart, nu was hij echt geïrriteerd en geprikkeld. Maar de gluiperd van Hooijdonk spande de kroon.

Vd Vaart deed wel lacherig alsof Pierre jaloers op Maurice Steijn was maar Pierre heeft echt wel een goeie argument om hem niet te mogen. Hij zette Pierre wel onder druk en daagde hem echt wel uit tot deze uitspraken en nu zit hij ineens fout? Hij wou hem een beetje zo afschilderen alsof Pierre de kneusje is terwijl die man echt geen kneus is met zijn prijzenkast en staat van dienst. Hij was een hele grote speler maar krijgt gewoon dezelfde behandeling als Seedorf hier in Nederland. Terwijl hij in Oranje gewoon met een Kluivert en Bergkamp moest concurreren

14 augustus 2023 om 01:23

Schei toch uit, ik heb Steijn nog nooit zo over v Hooijdonk horen praten. Het is gewoon zielig elke keer. Dus in dit geval is Pierre zeker t kneusje.

14 augustus 2023 om 01:28

Steijn was pas triest met zijn opmerking bij Derksen. Hij zei toen dat Pierre hem niet mocht omdat hij zijn zoon niet opstelde bij NAC.

14 augustus 2023 om 01:33

Dat is nog waar ook. En wel even een heel ander vergrijp dan iemand beschuldigen van mogelijk strafbare feiten.

14 augustus 2023 om 08:00

Inderdaad, geen idee wat daar triest aan is. Het feit dat hij van Hooijdonk een l*l noemde is ook gewoon feitelijk juist. Kijk z’n tv optredens maar terug.

14 augustus 2023 om 01:24

Volgens mij is Pierre bijna overal met ruzie weg gegaan. Ook staat hij bekend als een lastige vent. En wat voor behandeling krijgt Seedorf? De man die na zijn voetbalcarriere overal heeft gefaald?

14 augustus 2023 om 02:08

@little lebowski

Kees kwakman en Arnold Bruggink worden serieuzer genomen dan Seedorf laten we dat voorop stellen. AC Milan is na Real Madrid de grootste club van de wereld en Seedorf was daar de absolute ster. Ik hoef de successen van Milan toch niet aan je te uitleggen? Cruyf v Basten Gullit worden ge-eerd maar Seedorf is te min? Volgens mij is Seedorf de meest succesvolle voetballer ooit van Nederland geweest.

14 augustus 2023 om 03:17

Ja of zijn bepaalde soort mensen bang dat hij na vallen en opstaan ineens wel goed voor de dag komt.

14 augustus 2023 om 05:35

Voetballer ja. Daarna overal gefaald

14 augustus 2023 om 08:07

Weer iemand die de kleurkaart trekt. Het is te triest voor woorden dat sommigen dat helemaal verblind.

14 augustus 2023 om 08:21

Ik neem Kwakman of Vink, beiden met een mindere carrière, serieuzer dan Seedorf, Sneijder, Van Hooijdonck of vd Vaart inderdaad. En zij hebben allen een grotere prijzenkast

14 augustus 2023 om 08:26

@Jaakke: Nee. Dat kon toch niet echt zijn punt zijn? Dat Seedorf overal faalt omdat hij een kleur heeft, maar niet omdat die gewoon geen kennis van zaken heeft? Of dat Pi-Air niet geliefd is omdat hij een kleurtje heeft? En niet omdat het een rancuneus kind is? Want als hij dacht echt denkt, is hij qua niveaus in rancune net zo kinderlijk als Pi-Air

14 augustus 2023 om 01:38

Pierre is hier zeker wel het kneusje. Maar met het aanhalen van seedorf weet ik al wel weer wat je hier wil impliceren. Seedorf was een geweldige voetballer en dat zal niemand ontkennen. Vervolgens als trainer overal gefaald maar wil het ook niet van de grond opbouwen, want meneer moet en zal direct hoofdtrainer worden. Ook als AD of iets dergelijks weinig ervaring, hoezo zouden wij seedorf "slecht" behandelen?

14 augustus 2023 om 02:56

Seedorf enorm veel ervaring als directeur? In welke capaciteit dan? Volgens mij is hij buiten aandeelhouder van Monza, wat tijdens zijn carrière was en dus niet bijzonder actief deelnemer zal zijn geweest, geen duidelijke ervaring als bestuurder ergens. Hij is trainer geweest bij verscheidene clubs en bij Kameroen, maar heeft voor zover ik weet nergens iets neergezet als daadwerkelijk directeur. Kroes is achttien jaar lang hoofd geweest van een mega agentschap en daarna meer dan verdienstelijk gedaan bij Go Ahead. Kroes heeft tevens (net als Seedorf) een diploma op zak, dus in dat opzicht heeft Seedorf ook geen streepje voor. Kroes lijkt mij juist in alles meer geschikt dan Seedorf, wanneer je verder kijkt dan alleen staat van dienst als prof. Dat is verder ook minder van belang voor de rol van algemeen directeur, uiteraard heb je dan een stem, maar het is toch echt de technisch directeur die zich meer bezighoudt met wat er op het veld staat. Daarom functioneerde Van der Sar ook jarenlang uitstekend. Seedorf had wel een optie kunnen zijn, maar om het te bombarderen tot 'perfecte ad voor Ajax', vind ik eigenlijk op weinig gebaseerd. Verder lijkt het ook niet alsof je Kroes ook maar enigszins kent, want dat Seedorf meer ervaring zou hebben is gewoon onzin.

14 augustus 2023 om 02:56

Hij is mede eigenaar van een Italiaanse ploeg.
Kroes heeft een master bedrijfseconomie, in 1994 begonnen als ondernemer. Hoge functies bekleed bij een spelersmakelaarkantoor, directeur geweest bij zowel gae en AZ. Wat heeft seedorf verder allemaal gedaan behalve falen als trainer, een beetje geld doneren aan de Surinaamse bond en het kopen van een serie B/C club. Jij maakt jezelf keer op keer belachelijk

14 augustus 2023 om 05:33

@bocherief. Seedorf heeft helemaal geen ervaring als directeur! En weet je dat kroes al jaren in deze functies heeft gewerkt? Misschien moet je eerst je research doen voor je wat zegt. Je hebt geen idee hoeveel ervaring kroes heeft. Iemand die geen ervaring heeft bestempelen als perfecte ad snapt er helemaal niets van. Zoek even op wat kroes allemaal gedaan en vergelijk het dan nog eens met Seedorf. Met een beetje leuk voetballen ben je nog geen AD.

14 augustus 2023 om 06:45

@Bochherief Iedereen weet dat Seedorf geen ervaring heeft als directeur. En dat kroes al heel zijn leven deze functies bekleed. Mag toch wel verwachten van iemand met zoveel “bronnen” in de voetbalwereld als jou zulke dingen wel weet.

14 augustus 2023 om 01:50




Pierre is gewoon een nare vent. Sinds van Persie die vrije trap nam haat hij hem al. ik zag laatst een prachtige goal van RVP bij Feyenoord en Pierre liep hem nog af te zeiken terwijl de rest om zijn nek hing en de goal aan het vieren waren. Leek erop alsof Pierre vond dat hij hem had moeten afspelen haha :-)

Als die gast je niet mag dan kan hij het niet laten hatelijk te zijn en hij kan het niet opbrengen iets positiefs te zeggen. Een slimme Pierre had gezegd: laten we dat gedoe met Steijn in het verleden laten. Ik heb wat gezegd hier vorig jaar, hij heeft wat bij Veronica gezegd. Zand erover. hij is nu de nieuwe trainer van Ajax en ik geef hem het voordeel van de twijfel en ga hem objectief beoordelen.

Maar nee, in zijn hoofd moest er meteen de 1e uitzending op in gegaan worden? Waarom? Je kan er toch zelf een eind aan breien door tactisch te zijn? Dus zijn ego/trots of haat blokkeert hem hiervan.



14 augustus 2023 om 01:55

Klopt precies. Van Hooijdonk wilde in eerste instantie professioneel blijven, zeker na die dramaqueen act van Van der Vaart eerder deze uitzending, maar als je hem het pistool op de borst zet weet je zijn mening over Steijn. Die mening is outdated en rancuneus. Maar dat wisten we allemaal al. Je hoeft Koeman ook niet naar Van Gaal te vragen. Of Van Basten naar Van Bommel. En andersom.

14 augustus 2023 om 05:28

Van Hooijdonk zit dingen te roepen die niet kunnen op tv. Steijn kan nu gewoon aangifte doen he!

14 augustus 2023 om 07:44

Oh wow, Hooijdonk in hetzelfde rijtje zetten als Seedorf, Kluivert en Bergkamp. Was gewoon een middelmatige voetballer die toevallig eens een leuk jaar had bij Feijenoord. Sindsdien is vhooijdonk wel heel erg in zijn "Pi-air-legend" gaan geloven

14 augustus 2023 om 17:32

Pierre een grote speler met zijn prijzenkast? Het was gewoon een 13 in een dozijn spits met daarbij wel echt een zeer goede vrije trap. Dat dan weer wel. En zijn prijzenkast: beker met Celtic (als je een paar jaar bij Rangers of Celtic speelt dan win je altijd wel in Schotland), kampioen Championship met Forrest, kampioen met Fenerbahçe en de UEFA cup. Dat is het. Dat puilt ook niet echt uit hè?

En vd Vaart daagt uit? Hij vraagt door. Hij doet wat die presentator/ journalist had moeten doen. VH beweerde nogal wat hè. Dan is het toch zeer terecht dat mensen daar meer van willen weten en geen genoegen nemen met een losse opmerking.

Van Hooijdonk heeft een hekel aan Steijn dus met hem valt er niet te praten over Maurice Steijn. Ik ben het met Rafael eens dat Steijn overkomt als iemand die dichtbij de mensen staat en lekker normaal doet iets waar ik van Hooijdonk nooit op heb kunnen betrappen Pierre was een geweldige spits en 1 van de beste vrije trappen nemers die ik heb mogen meemaken maar als analist heb ik niet zoveel met hem. Steijn heeft het gewdig gedaan bij Sparta en gun hem ook alle succes bij Ajax al moeten er wel aankopen bij want ik vind de selectie momenteel niet Ajax waardig.

Dat zijn serieuze beschuldigingen zeg. Dat je je ongezouten mening geeft over voetballers en trainers hun kwaliteiten of tekortkomingen is natuurlijk normaal als ‘analist’ maar dit is gewoon een beschuldiging van fraude zonder enig bewijs.

Ik hoop dat dit een staartje krijgt voor Pierre, dit kan natuurlijk echt niet. Los daarvan zou ik er geen moeite mee hebben hem niet meer op tv te zien, wat een verschrikkelijke vent is dit zeg. Gaat werkelijk over lijken en kan nooit objectief blijven. Altijd maar zijn persoonlijke hetze’s de wereld ingooien via de media.

Prachtig dat Rafael er maling aan heeft en Pierre even goed voor het blok zet.

14 augustus 2023 om 01:59

Precies dat. Van Hooijdonk beschuldigt Steijn van het 'afsluiten van duistere dealtjes'. Als hem vervolgens naar voorbeelden wordt gevraagd blijft het stil.

14 augustus 2023 om 05:27

Als ik Steijn was had ik stappen ondernomen tegen van Hooijdonk

Als je dit op tv zegt , dan kan je maar beter man en paard noemen . Van Hooijdonk maakt het zich zelf heel moeilijk door het op deze manier te doen. Of je legt het compleet uit of je houd je mond

Pierre heeft een groot probleem met deze aantijgingen aan het adres van Steijn. Je kunt niet zomaar op nationale televisie een bom droppen, dingen insinueren en vervolgens je handen ervan af trekken als het te moeilijk wordt of anderen erop door gaan

14 augustus 2023 om 02:28

Als Steijn hier aangifte tegen doet, heeft hij wat mij betreft gelijk. Dit soort laster kun je niet zomaar op tv verkondigen.

Godsamme, dit was me toch een potje pijnlijke TV , niet normaal. Ik zie hier mensen ageren tegen Van Hooijdonk, en terecht wat betreft Steijn, maar Pierre kwam er wel ruiterlijk voor uit dat Steijn voor hem niets goeds kan doen door zijn NAC periode. Dat is slecht, maar wel eerlijk. Als je een antwoord uit hem wringt, weet je dat hij negatief zal zijn, dus liever zegt hij er niks over.

Van der Vaart was het dieptepunt deze uitzending. Daar kwam de ware aard weer eens even boven. Hij heeft Afellay enorm geschoffeerd en afgeserveerd, en bleef maar doorgaan op oorlogspad. Valt me echt tegen van Rafaël, want hij begon zo fris en leuk. Maar om met Kieft te spreken: die is teveel in zichzelf gaan geloven.

Ik heb hem ook al eens zo'n egostrijdje met Wytse van der Groot ( of all people ) zien uitvoeren, en toen was hij ook zo kleinerend bezig. Het is een pestkop. Daar ben ik wel klaar mee.

Dat moment dat hij zei: " ik zit hier met allemaal Feyenoorders! " , zo kansloos. En dan Afellay nog even de maat nemen als hij na navraag beaamt dat hij PSV ' er is. Daar zat geen humor bij. Daarom viel de hele tafel ook stil. En het pijnlijkste was nog wel dat die Stekelenburg hem reddingsboeien bleef toewerpen, maar dat Van der Vaart te hoog in de emotie zat om die aan te nemen. Voor mij is Rafaël af. Die hoeft er niet meer bij te zitten.

14 augustus 2023 om 01:48

Een enge man, die Rafaël van der vaart.
Kan beter niet meer op tv verschijnen.

14 augustus 2023 om 02:06

Nou, dat vind ik dus ook. Ik heb serieus nog nooit gezien dat iemand op TV zijn tafelgenoten zo te kakken zet. En dat totaal ongeprovoceerd. Ik bedoel, zij vinden Wieffer beter dan Q. Timber. Nou en? Als je de meningen van je tafelgenoten niet respecteert, heb je niks in een discussieprogramma te zoeken.

14 augustus 2023 om 08:17

De enge man is van Hooijdonk, steeds opnieuw laat hij zien wat een rat het is. Ik ben het met je eens dat vd Vaart heel erg irritant was gisteren. Maar over enkele zaken had hij gelijk, Wiefer is geen oranje waardige voetballer, van Hooijdonk is rancuneus en het ophemelen van feijenoord door hem en het journaille om hem heen. Luister het verslag van feijenoord-Fortuna even terug, dan snap je waarom. Misselijk makend

14 augustus 2023 om 08:42

Ik weet verder niet van die pestgevallen van Van der Vaart af, waar MT87 het over heeft. Maar als Van Hooijdonk daar met droge ogen zit te beweren dat hij objectief kan zijn over Steijn, mag je daar best wat van zeggen. En ook als Van Hooijdonk dan praat over "dingen" die er gebeurd zijn, mag je om duidelijkheid vragen. Anders gaat de hele wereld zitten gissen en wordt het er niet beter op.

En als je dan echt iemand beschuldigt, moet je met bewijs komen. Nu tast Van Hooijdonk willens en wetens de geloofwaardigheid van een ander persoon aan. Ik weet niet of het daadwerkelijk strafbaar is, maar dit lijkt wel op smaad.

14 augustus 2023 om 02:02

Ik ben ook niet zo'n fan van der Vaart als analist maar die van Hooijdonk spandde toch echt de kroon. Iemand beschuldigen van van alles en nog wat en als hem dan gevraagd wordt naar concrete voorbeelden, je mond houden.

14 augustus 2023 om 02:20

@ Heiky, nee, niet mee eens, omdat Van Hooijdonk vorig jaar al die voorbeelden al benoemd heeft. Hij had er gewoon geen zin in om die discussie met Van der Vaart nog eens over te doen. Hij zei zelfs letterlijk dat hij anders dit hele jaar ermee bezig blijft, als men het hem blijft vragen. Steijn is een open zenuw voor Pierre. En dat weet hij. Dat is slecht en rancuneus, maar er zitten er nog vier aan tafel die die zwakke plek niet hebben. Van der Vaart wilde hem uit de tent lokken, en dat is ten dele gelukt. Ik vind het juist goed dat Van Hooijdonk die discussie afkapt. Vraag het een ander.

14 augustus 2023 om 11:41

Wat hij gister riep heeft hij helemaal nog niet eerder benoemd.

14 augustus 2023 om 05:25

Eerlijk over Steijn? Hij zit dingen op tv vertellen over hem die hij helemaal niet moet vertelle en zelfs misschien niet eens waar zijn.

14 augustus 2023 om 05:52

Ik ben het eigenlijk wel met je eens. Ik vond het zeer gênant wat van der Vaart aan het doen was.
Affelay Feyenoorder noemen was echt een dieptepunt. Waarom deed hij dat? Affelay komt toch ook niet uit Rotterdam oid? Ik begreep dit niet…

Precies in dit stuk zie je waarom ik zo van Rafel van der Vaart als analist houd. Hij zegt gewoon wat hij denkt. Wat is daar dan nog mis mee? Geen oneliners en geen standaard prietpraat. Zijn ajax-bril neem ik dan maar voor lief, want als het over andere clubs gaat, komt zijn voetbalhart naar voren. Hij houdt precies van voetbal en voetballers zoals hij het zelf speelde: met de aandacht naar de bal en het spelletje, technisch en tactisch verfijnde voetballers. Geen gezeik eromheen met tijdrekkerij en al die andere onzin. Gewoon een mooie, soms ietwat niet-realistische kijk op de mooiste sport die er bestaat. Heerlijk hoe hij hier ook Van Hooijdonk even voor paal zet. Die heeft gewoon oud zeer.

Jemig wat is dit programma failliet. Dit was gewoon pijnlijke televisie. van der Vaart moet maar op AT5 aan gaan schuiven (zitten wat minder Feyenoorders) en Pierre moet gewoon niet meer op TV verschijnen met meningen over Steijn. De beschuldigingen die hij hier geeft vind ik verbazingwekkend en echt niet kunnen op de NPO.

14 augustus 2023 om 08:21

Het was pijnlijke TV in inderdaad. Verder is het niet erg dat er feijenoorders zitten, het is ook helemaal niet erg dat je daar vol vuur over wil praten. Het wordt pas triest als de journalisten aan tafel die club ophemelen en niet meer projectief een wedstrijd kunnen verslaan, terwijl we allemaal hebben kunnen zien dat ze gisteren slecht waren en Wiefer gewoon een heel matige voetballer is. Grueter was niet voor niets zo stil. Elk woord van hem zou hem door de mand laten vallen.

Dit was echt een pijnlijk moment. Al moet ik zeggen dat de hele uitzending ongemakkelijk was. Met name van Hooijdonk en van der Vaart leken wel een glaasje op te hebben gehad.q

Ik ben blij dat ik deze rijtjeshuisrancune van Van Hooijdonk heb gemist. Ik heb namelijk Zomergasten gekeken. Waarom komen er in de media toch alleen maar leeghoofden aan het woord, denk je na zo'n verfrissende ontroerende avond met Bibi Dumon Tak.

Goh het was even wachten maar zo verrassend is het allemaal niet dat van Hooijdonk kritiek heeft op Steijn.

Ben van mening dat Pierre maar moet gaan golfen. Ben ook van mening dat Steijn een lichtgewicht van een trainer is.

14 augustus 2023 om 08:23

Dat eerste is correct. Dat tweede moeten we nog even afwachten.

Pierre vindt Maurice Steijn een incapabele gast omdat Sydney niet werd opgesteld! En meneertje kan daardoor nooit objectief lullen over Steijn.. hij kan nu wel mooi eromheen gaan draaien maar ieder1 heeft het door, iedereen weet het, ieder1 ziet dat hij persoonlijk problemen heeft met hem, en nog probeert die gek zo te lullen dat t is ontstaan door verkeerde beslissingen als trainer waarmee die Nac in diskrediet zou brengen... Pierre maatje, laat zitten vent... Laat gewoon zitten kerel, je bent g*ddomme 50+ man. Gedraag je niet als een brugklasser, want dat siert een man van jouw statuur niet

Kan die kop van Pierre ook niet meer aangluren hè. Wat bezielt je om dit soort dingen te roepen. En zeker na die post op social media van de week. Hoe ziek ben je zelf dan.

Zou Pierre en Maurice wel een keer in de ring willen zien. Kan lachen worden.

14 augustus 2023 om 09:45

Met Robin van Persie er nog bij....

Ik heb sowieso 60 min met verbazing deze aflevering gekeken. Waar ging dit over?
Ik had er helemaal zin in. Had weinig kunnen zien dit weekend dus wilde Ff zien wat de uitslagen waren en wat goeie (korte) highlights. Nou niks van dat…
Ik zit alleen maar te luisteren naar een vervelende Van Hooijdonk en van der Vaart.

En ja, ook van der Vaart was irritant. Die lult ook een half uur dat ie Timber beter vind dat Wieffer. Prima als je dat vind, maar goed onderbouwd was het niet… zeker niet als die het vergelijkt met vorig seizoen.

Over dit incident… als Van Hooijdonk niet objectief kan zijn over Steijn, dan kan je daar niet meer zitten.
Als eerste noemt ie Steijn een slechte trainer omdat ie spelers 2 tot 3 dagen vrij gaf…
Toen hij merkte dat niemand hiervan onder de indruk was roept ie maar iets over duistere zaakjes… en dan niet onderbouwen… wat slecht zeg.

Owja en Sjoerd die ik hoog heb zitten, mag wel eens hard optreden. Maargoed, ze vrouw was vandaag uitgerekend dus die had misschien even andere dingen aan ze hoofd.
Als dit volgende week weer zo is kijk ik niet meer.

Tenenkrommend was het, wat mij betreft geen Pierre meer in dat programma....

Mooie is dat vd Vaart nu expres Steijn gaat ophemelen, gewoon om van Hooidonk op de kast te krijgen
En dat is blijkbaar niet al te moeilijk 😉

14 augustus 2023 om 08:03

Nee om te hopen dat Damian een kans krijgt

De NOS mag wel z’n conclusies trekken met wederom zo’n bedroevend optreden van Van Hooijdonk. Weg met die vent, op onze kosten mensen zomaar zonder onderbouwing gaan beschuldigen is echt heel triest. Die man heeft zo’n wrok tegen Steijn en kan daar niet mee omgaan, die moet je dan geen podium geven.

14 augustus 2023 om 10:41

Jij kijk ook maar selectief natuurlijk.
Bijzonder dat je van der vaart nergens benoemt

14 augustus 2023 om 10:59

Waarom zou ik Vd Vaart hierin benoemen? In hoeverre heeft Vd Vaart ongefundeerde beschuldigingen gedaan naar Steijn?

14 augustus 2023 om 11:36

vdvaart voegt niets toe aan voetbalpraatprogramma's behalve dom gepraat. Kijkt nooit wedstrijden en onderbouwt alles op 'gevoel' ipv op feiten. Is bovendien een enorme Ajax-fan en laat dat ook in alles blijken. Kan niet normaal over andere clubs praten (wat bijvoorbeeld een Boskamp wel kan terwijl die een grote Feyenoord fan is). vdvaart zou prima in een Ajax-podcast kunnen, maar als analist is het werkelijk waar helemaal niets. Gister leek t ook wel alsof ie dronken was, brabbelde maar wat. Zo iemand moet je niet aan tafel willen.

Pierre zal dit niet zeggen als het niet waar is. Dat zou heel erg dom zijn en dat is hij niet. Dit krijgt nog wel een staartje. Pierre is principieel, ik waardeer dar wel.

14 augustus 2023 om 08:30

En Pierre zal wel weten wat er allemaal gebeurd is, aangezien ie nu commissaris bij NAC is. Dus die heeft inzage in alle contracten die er destijds zijn afgesloten.

Ik denk ook dat veel NAC supporters er niet van op zouden kijken als er destijds dingen zijn gebeurd die niet door de beugel kunnen. Met die enge Manders.

14 augustus 2023 om 08:59

Pierre komt op mij juist over als een verschrikkelijke domme kneus. Als je hem gister zag mompelen in dat programma, dan moet ik concluderen dat hij niet bijster intelligent is.

Dit is gewoon puur smaad van Pierre. Hij heeft bij Steijn hetzelfde als bij v Persie die kunnen niks doen omdat ze niet naar zijn koninklijke hoogheid hebben geluisterd

Ben wel echt het respect kwijt voor van Hooijdonk.

Alle drie kun je niet serieus nemen. Pierre laat zich gigantisch kennen als Steijn ter sprake komt. Ibi zit nog te veel in het PSV kamp. Hij laat geen mogelijkheid voorbij gaan om Ajax onderuit te halen. En Rafaël denkt dat alles van Ajax top is. Niet realistisch. Zijn opmerking over Wieffer slaan natuurlijk ook nergens op. De frustratie spatte er van af. Tuurlijk is Wieffer niet goed genoeg voor de absolute top. Maar wie wel?

Wat een verschrikkelijke man is die vH. Net als Valentijn en Mike nergens meer podium geven. Zelf nooit wat betekend in de voetballerij. Keertje gaan werken voor zijn geld. Staat carrière van zijn zoon in de weg, die wel aardig kan voetballen.

14 augustus 2023 om 08:32

En dit moeten we wel serieus nemen?

Het was gisteren een parodie op en journalistiek programma. Vond het juist een verademing dat Studio Voetbal 80% alleen maar over voetbal ging. Als ik de randzaken wil horen kijk ik wel VI. Maar het lijkt wel alsof Studio Voetbal een kopie van VI wil gaan worden met hun relletjes. Gisteren was alleen Affalay voetbaltechnisch goed bezig. Test zit daar aan tafel om hun persoonlijke voorkeur te melden.

Sebsatietitel weer, het gaat dus om zijn tijd bij NAC en niet bij Ajax.
En Pierre heeft nou eenmaal rancune tegenover Steijn omdat hij zijn zoon niet opstelde, dat gaat ook nooit meer weg lijkt het.

14 augustus 2023 om 08:32

Steijn is toen ook op een belachelijke manier met Sydney omgegaan.

14 augustus 2023 om 08:56

Omdat papa die zichzelf heel belangrijk vind zich ermee ging bemoeien. Als trainer had ik dat ook niet gepikt.

14 augustus 2023 om 09:32

Omdat Manders en Steijn toen op een heel slechte manier met de achterban zijn omgegaan. Die zagen in elke oud speler een vijand.

Als je dat wat slimmer managed is er niks aan de hand.

Steijn ging vervolgens zijn topscorer in de 93e minuut in laten vallen. Dat soort kleinzielige geintjes. En als je dan niet de resultaten haalt die verwacht worden, ga je voor de bijl.

Wat een pauper-tv met Van Hooijdonk en Van der Vaart. Haal die amoebes van de buis. Ook erg slecht dat de presentator van dienst niet ingrijpt. Afellay is de enige die de tafel waard is en zelfs hij wordt door Van der Vaart geschoffeerd.

14 augustus 2023 om 08:22

Hahahah Affelay die trapt alleen maar open deuren in, heeft geen mening, schopt naar Ajax en hemelt alles van PSV op en gebruikt dure woorden waarvan hij waarschijnlijk niet eens weet wat ze betekenen.. Van der Vaart zit daar prima op z’n plek, heeft oog voor alle clubs. Affelay zit ook prima op z’n plek want lekker belangrijk dat hij doet wat ik net omschreef. Van Hooijdonk zat daar ook prima maar heeft zichzelf nu uit de wedstrijd gespeeld, in ieder geval tijdelijk.

14 augustus 2023 om 10:23

De meeste van de argumenten die jij opnoemt Drl80, zijn feitelijk te weerleggen, wist je dat?
- Heeft geen mening? Overduidelijk wel, alleen niet jouw mening
- Schopt naar Ajax - goh, Afellay deelde ook vaak genoeg sneren uit naar PSV en het beleid. wat is je punt?
- Hemelt alles op van PSV? Het ziet er momenteel toch ook leuk uit? Ontken je dat? Ik adviseer je de afleveringen van de mindere jaren terug te kijken. Daar zie je genoeg kritiek
- Gebruikt dure woorden die hij niet eens begrijpt? Rancuneus en kinderachtig vanuit jou lijkt het eerder.

Niet je beste reactie, DRL.

14 augustus 2023 om 10:55

Affelay hemelt zeker niet alleen PSV op. Hij is ook kritisch op PSV als het nodig is. Ik vond het tenenkrommend om te zien dat Van der Vaart gisteren Steijn zat te verdedigen, alleen maar omdat hij wil dat zijn zoon bij Ajax een contract krijgt. Dat mensen dat niet inzien verbaast mij in bijzonder hoge mate. Niemand heeft het daarover! Je kunt op zijn minst je vraagtekens hebben bij de keuze van Steijn als trainer en kritisch zijn op de keuze van Ajax, maar bij Van der Vaart is, zoals Ibi als zei, de objectiviteit ver te zoeken. Vervolgens gaat hij Van Hooijdonk nog uit de tent zitten lokken (die daar dan ook weer in trapt en heel slecht reageert). Nee, het was een potje hele slechte TV gisteren, van meerdere kanten.

Ik vind het ronduit schandalig dat van Hooijdonk daar überhaupt nog mag zitten. Je mag best een persoonlijke voorkeur voor een club hebben maar je wordt wel geacht om objectief naar prestaties van een ieder te kijken. Dat kan hij in het geval van Steijn absoluut niet. Goed dat vd Vaart hem daar eens fel op pakt! Steijn heeft het geweldig gedaan bij Sparta en ik verwacht dat hij Ajax ook gewoon weer op de rit krijgt.

14 augustus 2023 om 08:31

Dan kan er dus niemand meer gaan zitten als analist. Geen enkele analist kijkt volledig objectief.

14 augustus 2023 om 08:54

Het probleem met van Hooijdonk is dat hij Steijn intens haat. Het wordt zwart voor zijn ogen als hij die naam hoort. Dan ben je niet geschikt.

Ik kijk Studio Sport eigenlijk nooit maar vond het gister wel lekker ongemakkelijk. Van der Vaart had een bui waar hij Pierre met de grond gelijk wilde maken waarna ook de presentator door ging vragen. Op een gegeven moment kwam Pierre er niet meer uit.

Er is maar 1 woord hier voor van Hooijdonk, echt lachwekkend, en dan ook nog beweren dat objectief na Steijn kan kijken 😂😂

Dit is het het einde van Van Hooijdonk als analist mag ik aannemen. Deze man is totaal niet objectief. Van Der Vaart zei niks verkeerd en heeft recht op zijn eigen mening. Je zal je als volwassen man zo maar terugzien op nationale tv..

Het was gewoon te triest voor woorden indirect insinuaties maken waarop je gewoon een reactie kan verwachten en dan zeggen dat je er niet verder op ingaat. En daarna de situatie proberen om te draaien waar hij lacherig gaat doen dat de situatie 5 minuten geleden al besproken was.

Het was een laffe actie van PvH. Hij moet er alleen met wedstrijden gaan zitten van het nederlands elftal, want hij laat zijn prive situaties teveel beinvloeden in zijn objectiviteit bij bepaalde personen.

van der Vaart is wel met stip gestegen bij mij. Dit is wat ik wil zien, analisten met andere afwijkende meningen en als iemand niet objectief is, dat gewoon zeggen. Chapeau van der Vaart.

14 augustus 2023 om 13:01

Als vd vaart zo'n toon tegen mij had gehad als gisteren bv tegen affelay had ik hem een hengst gegeven.
De sympathieke jongen die die vroeger was is weg.

Snap niet dat Piair gewoon eens goed duidelijk is in plaats van zo vaag.

Op deze manier blijft de publieke opinie tegen zich en vrijwel elke NAC supporter zit te wachten toch de beerput Steijn/Manders nou eens echt helemaal open gaat.

Die van Hooijdonk spoort echt niet, zat gisteren toevallig te kijken.
Dat hij een hekel heeft aan Steijn oke maar dat hij met zo'n beschuldiging kont dat kan echt niet.
Laat hem lekker druk maken om zijn eigen clubs Nac en Feyenoord, op het laatst vh gesprek begon hij echt wartaal uit te kramen en gaf geen antwoord meer ja het kwaad was al geschied dacht hij

Vrijwel iedereen heeft het over Van Hooijdonk maar ik vond dat Van der Vaart zich echt schandalig gedraagde. Leek echt of hij gesnoven had, zowel door zijn reacties als zijn stemgeluid.

Trok reacties van anderen continu uit verband, trok conclusies die totaal niet te trekken waren uit wat gezegd werd en zijn confrontatie met Afellay was pietluttig en nergens op gebaseerd.

Bijzonder dat mensen hem hier ophemelen terwijl hij zichzelf in mijn optiek gigantisch voorschut gezet heeft.

14 augustus 2023 om 09:27

Ja, het was daarom sowieso een vermoeiende aflevering. De discussie over Wieffer ging echt nergens over. VD Vaart kwam over als een aangeschoten oude vrouw die maar niet kon stoppen met praten.

De afkeer tegen Steijn begint gewoon zielig te worden. VH is een klein kind. De domheid straalt er vanaf en dan ga je Steijn ook nog beschuldigen, omdat hij je zoon niet opstelde jaren geleden? Wat een verschrikkelijke simpele ben je dan. Ik denk ook dat er zoveel jaloezie zit bij VH dat Steijn het tot Ajax geschopt heeft. Het doet VH pijn dat hij succesvol is. De haat spat er vanaf. Pierre kon ook al niet met van Persie door één deur, omdat hij zag dat hij 10x meer talent had dan Pierre. Het is een in en in trieste man die lekker van de buis af moet. Bescherm die man tegen zichzelf, want niemand neemt hem zometeen meer serieus.

Mag toch hopen dat dit gevolgen krijgt. De NOS is graag het braafste jongetje van de klas ( zie Tom Egbers).
Of Pierre komt met concrete bewijzen of hij houdt gewoon zijn mond.
Als Steijn slim is klaagt ie Van Hooijdonk aan wegens smaad.

14 augustus 2023 om 08:56

Als Steijn onschuldig is klaagt hij Van Hooijdonk aan.
Als hij schuldig is dan doet hij dat niet.

We gaan het zien!

Ik heb het niet gezien maar zoals je het hier leest is V Hooijdonk wel een triest mannetje die niks kan hebben. Hij zit zelf maar te klagen en onderbouwt niks en als vd Vaart zegt Steijn een fantastische vent is, is dat niet ok. Maar goed. Ik vind het mooie aan VDV dat het een liefhebber is. Een purist.

Wat een rioolanalist is die van Hooijdonk toch begint ronduit zielig te worden, zou tegen zichzelf in bescherming genomen moete worden en snel van de buis halen

Pierre is zo een klein mens, wat een stakkertje!

Die v Hooijdonk die weet er toch helemaal niets van wat er allemaal bij NAC gebeurd is, dus ik geloof vd Vaart eerder want die heeft tenminste met Stein gepraat!
En die oud directeur van NAC is toch gewoon een goede vent, Hooydonk spoort gewoon niet...toch?

En vd Vaart die zegt dingen altijd onpartijdig zoals het is!

Zat er met verbazing naar te kijken. 'duistere dealtjes', klinkt alsof Steijn in z'n vrije tijd coke onder scholieren dealde.

Het kan best dat Steijn in zijn tijd bij NAC niet helemaal ethisch handelde. Maar je kunt zo'n serieuze beschuldiging er niet zo tussen neus en lippen door gooien. En dan niet man en paard willen noemen.

Je zag ook aan z'n lichaamshouding daarna dat V. Hooijdonk duidelijk dacht 'hoe lul ik me hier uit'?
Als je zoiets beweerd zul je echt bewijzen moeten hebben. Journalisten bijv. zullen in zo'n geval echt goed hoor en wederhoor toepassen, voordat ze zoiets publiekelijk maken.

Hij had het er gewoon bij moeten houden dat hij absoluut geen persoonlijke klik met Steijn heeft (wat al behoorlijk duidelijk was) en dat hij als trainer bij NAC niet functioneerde. Dat verhaal Steijn daar een 'luie trainer' was, daar had hij het bij moeten laten.

Het deed me denken aan Prem die bij DWDD jaren geleden van een TV-maker beweerde dat die pedo was, zonder greintje bewijs.

Piair heeft wel gelijk. Steijn is geen geweldige trainer. En dit slaat helemaal niet op Sydney van Hooijdonk. Hij heeft met Manders zijn Haagse kliek binnengehaald bij NAC. Dat gezeur dat hij bedreigd werd door supporters (wat achteraf bleek gewoon onzin te zijn geweest); zijn dagen dat hij de trainingen maar oversloeg, spelers binnengehaald met maximale betalingen. Zijn verdedigende manier van voetballen. Het is echt een heel beperkte trainer met een Haagse waffel.

Man man wanneer wordt Pierre nu eens van de buis gehaald, walgelijk

Raf lijkt en klinkt steeds meer als Vito Corleone. Geweldig

Pierre, je kan wel gelijk hebben, maar je moet dan met een sterk Verhaal komen. Iedereen kent je relatie met die man, dan moet je zorgen dat je de schijn niet tegen hebt.

Dit was echt hele hele pijnlijke televisie. Man man man. Er wordt wel eens gesproken over 'het niveau' bij Inside, maar dit was echt om te huilen. Vd Vaart leek wel dronken. Die wilde alleen maar oorlog om niks, met zinloos gezeur over wie beter is, Wieffer of Timber (vooral de duur van die discussie). Vervolgens lokt ie met succes v Hooijdonk uit de tent en werd het nog pijnlijker. Van Hooijdonk was zelf vd Vaart aan het vragen welke 'snoepjes' hij had gehad, maar die ging zelf nog tien keer verder door de ondergrens. Iemand beschuldigen van duistere praktijken, op nationale tv. Vervolgens met geen enkel detail komen die ook maar in de buurt komt van een feitelijk argument. Zeg dan niks. Dat was uiteindelijk mijn eindconclusie van die hele aflevering ongeveer. Zeg dan niks.

Als wie dan ook verdacht wordt van een strafbaar feit, wordt diegene door zijn of haar werkgever op non-actief gezet. Dat is stap 1. De uitlatingen van Van H. zijn van dusdanig lafhartig niveau, dat Steijn er goed aan doet aanstonds aangifte te doen van laster, ook om te voorkomen dat deze malloot door blijft gaan met zijn persoonlijke kruistocht op de persoon. Tot hier en niet verder.

Als Ajax zijnde zou ik Studio Voetbal een ultimatum stellen: zolang Van H. wordt uitgenodigd bij Studio Voetbal, schuift helemaal niemand van Ajax meer aan tafel. Deze gast heeft zo ongeveer alle normen, geschreven en ongeschreven, geschonden die je maar kunt bedenken en als ik zijn zoon was zou ik me doodschamen voor zijn optreden van gisteravond. Misselijkmakend gewoon (Van der Vaart idem, maar daar wil ik helemaal geen woorden aan vuil maken, dronken betweter eerste klas!).

14 augustus 2023 om 13:53

Het was echt te triest voor woorden gisteravond. Ik zat met verbazing te kijken. Overigens helemaal met je eens. Dit was zo ver onder de gordel, zonder enige duidelijke (en feitelijke) argumentatie, dat aangifte helemaal niet gek zou zijn. Hij wordt hier op nationale televisie toch als crimineel neergezet door van Hooijdonk. Het enige (en slimme) van van Hooijdonk, is dat hij de definitie van 'duister' in het midden laat. Ondanks dat VD Vaart een invulling doet, bevestigt hij dat niet. Qua aangifte zal dat dus waarschijnlijk niks gaan uithalen, omdat je het woord 'duister' uiteindelijk kunt verdraaien hoe je wilt. Blijft over dat je als Ajax zijnde best actie zou mogen ondernemen door aan te geven dat er op dermate laag niveau over 1 van hun werknemers wordt gesproken, zonder ook maar enige onderbouwing, dat het momenteel beter is om niet mee te werken aan mediagerelateerde activiteiten.

14 augustus 2023 om 17:06

Artikel 261 Sr, Smaad: Hij die opzettelijk iemands eer of goede naam aanrandt, door telastlegging van een bepaald feit, met het kennelijke doel om daaraan ruchtbaarheid te geven, wordt, als schuldig aan smaad, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes maanden of geldboete van de derde categorie.

a. Aanranding van de eer of goede naam
Met het begrip ‘eer’ wordt bedoeld het respect dat iemand als mens toekomt. Met de term ‘goede naam’ wordt in het licht van art. 261 bedoeld de reputatie die men in het maatschappelijk verkeer geniet. Het ligt in de rede de begrippen eer en goede naam in samenhang met elkaar te begrijpen. Van aanranding ervan is sprake als de reputatie publiekelijk wordt geschaad of aangetast, door iemand bij het publiek in een ongunstig daglicht te stellen.

b. Smadelijk karakter van uitlatingen
Wat als beledigend in de betekenis van art. 261 wordt aangemerkt hangt in belangrijke mate af van de op dat moment in onze maatschappij geldende maatschappelijke normen. In het algemeen heeft het iemand anders beschuldigen van een min of meer concreet omschreven misdrijf of zodanig omschreven feit dat met de positieve moraal strijdt, een smadelijk karakter (...).

Het enkele feit dat Van H. zijn ongefundeerde stellingen niet verder heeft uitgelegd, doet niet af aan strafbaarstelling ter zake van smaad. Bovendien, door het doen van aangifte wordt ook een signaal afgegeven, te weten: tot hier en niet verder. Gelet op alle nu bekende feiten en omstandigheden is een aangifte ter zake van smaad niet op voorhand volstrekt kansloos, integendeel. Hij doet zijn smadelijke uitlatingen en plein de public, op nationale televisie, met maar éã©n doel, de goede naam en eer van de nieuwe trainer van Ajax aantasten/onderuit halen. In mijn optiek dient hij dan ook per direct van de buis te worden verwijderd (1), en nooit, maar dan ook nooit meer worden toegelaten tot de JC Arena (2). Ook niet voor wedstrijden van Oranje. Pierre van H. is wat mij betreft persona non grata geworden door zijn gedrag, en dat mag hij best voelen overal waar hij komt.

Dat gaat op zijn minst een pittige redactievergadering worden denk ik. Als je Steijn van corruptie beschuldigt - want dat is wat Van Hooijdonk doet - moet je in wat toch een journalistiek programma pretendeert te zijn echt wel met bewijzen over de brug komen. Dat doet hij niet. Ik heb geen verstand van de juridische kant van de zaak, dus ik weet niet of we al in laster-gebied zijn, maar ik denk niet dat Van Hooijdonk veel verder moet gaan wat dat betreft, en ik denk ook dat hij dat van de NOS te horen zal krijgen. Of je mond houden, of echt met bewijzen komen.

Feiten graag?
Dealtjes zouden al tig keer beschreven zijn? Ik ken t niet maar stel me graag op de hoogte
Luie trainer is ook wel diskwalificatie. Vind t ook wel wat apart dat trainer zo’n enorm stempel drukt, is toch meer staf die daar ook op toe ziet. Als je dat als profclub laat gebeuren… enfin

De vraag van Pierre was gewoon terecht. Van de sprak met Steijn om er beter te worden en daarna ging hij ophemelen om daar later wat voor terug te krijgen. Zwaar hypocriet die gast.

Als Pierre zich zonodig zonder details moet blijven uitlaten hierover, dan moet hij maar stoppen als RVC lid bij NAC. Hier is niemand bij gebaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren