Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Transfer Janssen naar Vitesse nog niet rond

Laatste update:

Ajax en Vitesse zijn akkoord over de transfersom van 600.000 euro voor Theo Janssen, zo meldt De Telegraaf. De 31-jarige middenvelder uit Arnhem tekent na het weekeinde een contract voor drie jaar. In het Algemeen Dagblad bevestigt Janssen zelf het rondkomen van de transfer.

/

"Ik ben echt dolblij. Dit voelt als thuiskomen. Ik heb het bij Ajax goed gehad, maar dit is de enige stap die ik nu wilde maken." Janssen maakte een jaar geleden de overstap van FC Twente naar Ajax en tekende toentertijd voor twee seizoenen. Afgelopen seizoen was de routinier niet onomstreden onder Frank de Boer.

"Theo was in eerste instantie gehaald als verdedigende middenvelder, maar dat is niet geweest wat het moest zijn", zei De Boer vrijdag. "Als aanvallende middenvelder heeft hij het heel goed gedaan. We kunnen terugkijken op een vruchtbare samenwerking. Of ik hem iets verwijt? Ik vind het jammer dat hij het gevecht niet aangaat. Maar als hij niet kan leven met de toegenomen concurrentie, heb ik liever iemand die dat wel kan."

Het is de tweede keer dat Janssen terugkeert naar Arnhem. Eerder gebeurde dat in 2003 na een half jaartje bij het Belgische Racing Genk. Janssen vertrok in 2008 naar FC Twente na een gesprek met de huidige trainer van Vitesse, Fred Rutten. In 2011 stapte hij over naar Ajax.

Update 25 augustus 15:05 uur - Transfer Janssen naar Vitesse nog altijd niet rond
Alhoewel De Telegraaf al repte van een akkoord tussen Ajax en Vitesse, is de transfer van Theo Janssen nog altijd niet beklonken. Zaakwaarnemer Rob Jansen noemt dat ‘bijzonder vervelend’ voor de speler. “Wij hadden gisteren groen licht en hebben zelfs al handen geschud met Vitesse. Maar het is iets tussen Vitesse en Ajax, terwijl wij gisteren te horen hebben gekregen dat de clubs er al uit zijn. Ik kan niet zeggen waar dat over gaat.”

Volgens Omroep Gelderland is het onzeker of Vitesse de geplande presentatie van Janssen, na het weekend, door kan laten gaan. Volgens de regionale omroep is de zaak inmiddels ‘al bijna net zo gecompliceerd als de transferperikelen rond Alexander Büttner’.

Ajax had Theo Janssen nooit moeten halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd en ik wens hem het beste.
Alleen niet tegen Ajax.

25 augustus 2012 om 09:13

zou wel heel gek zijn als hij met vitesse kampioen wordt dan is hij toch met 3 clubs kampioen geworden in 4 jaar tijd zou wel mooi zijn maar gebeurd toch niet

25 augustus 2012 om 09:29

Zou voor hem wel mooi zijn maar ik zie Vitesse absoluut geen kampioen worden... Persoonlijk schat ik in de de 5e plaats het hoogst haalbare zal zijn.. Na Ajax, Psv, Feyenoord en Twente

25 augustus 2012 om 09:59

Volgens mij vergeet je AZ. Schat ik hoger in dan andere clubs die jij hebt neergezet

25 augustus 2012 om 10:02

En AZ eindigt ook boven hen. De 6e plaats dus.

25 augustus 2012 om 14:00

@ Mike
nee na Twente, Psv, Ajax en Feyenoord.
Theo enorm veel succes gewenst want ik heb al jaren (vooral bij Twente) van je genoten. Fred Rutten houd jou wel opnieuw scherp. Mits jij dit ook toe laat :-)

25 augustus 2012 om 18:00

inderdaad gek want dat is onmogelijk met die selectie en onrust in de club

De Circel is nu rond. Ik wens hem succes bij Vitesse.

25 augustus 2012 om 12:43

nog meer clichés?

25 augustus 2012 om 12:49

Het is 11 tegen 11

25 augustus 2012 om 13:03

De bal is rond

25 augustus 2012 om 13:34

niet geschoten altijd mis

25 augustus 2012 om 13:56

Een voetbalveld is vierkant

25 augustus 2012 om 13:59

We moeten elke wedstrijd willen winnen.

25 augustus 2012 om 14:07

Zolang de tegenstander de bal niet heeft, kunnen zij ook niet scoren.

25 augustus 2012 om 14:59

vierkant?
Een voetbalveld heeft vier hoeken/ is een rechthoek

25 augustus 2012 om 15:12

Een driehoek heeft niet meer dan 3 hoeken, maar ook niet minder

25 augustus 2012 om 15:21

Het kan gek lopen

25 augustus 2012 om 15:59

Als het regent in september dan valt kerstmis in december!

25 augustus 2012 om 16:06

Beter vijf op de hand, dan schijt op de natte krant

25 augustus 2012 om 16:59

De aanval is de beste verdediging

25 augustus 2012 om 18:01

don't fuck the russians

26 augustus 2012 om 03:59

Nee hoor, dat past in ons nieuwe beleid.

25 augustus 2012 om 14:28

als je haar maar goed zit

25 augustus 2012 om 15:46

*cirkel

25 augustus 2012 om 15:52

Als het regent in mei, is april voorbij...

25 augustus 2012 om 16:15

Voetbal is oorlog!

Janssen succes in arnhem, bedankt voor de afgelopen tijd, vindt het ook jammer dat je het gevecht niet aan wilt gaan. Het gaat je goed.

Theo succes bij Vitesse heeft deze transfer verdiend hij verdiend gewoon een basisplaats en die gaat krijgen ook bij Vitesse zijn grootste clubliefde. Hij zal Vitesse van meer creativiteit gaan voorzien en hopelijk gaan we weer een seizoen lang van hem genieten. Hij zal zich meer thuis gaan voelen bij een club als Vitesse.

Mooi voor Theo. Ajax en hij was gewoon geen gelukkige combinatie, ik hoop dat hij weer gaat vlammen bij Vitesse de komende jaren. Theo, veel succes, ik hoop dat we in de Grolsch Veste nog een keer 'theo, Theo' kunnen zingen als je langskomt met Vitesse.

Zes ton is echt een vriendenprijsje. Ik had toch eigenlijk wel op het dubbele gerekend.
Het is natuurlijk jammer dat Theo vertrekt maar dat ligt helemaal aan hem zelf. Blijkbaar heeft hij zich in Amsterdam nooit echt op zijn plek gevoeld. Hij kwam er om kampioen te worden en dat is hem gelukt. Wel beschouwd heeft Ajax maar een half seizoen plezier van hem gehad want bij de start van het vorig seizoen liep hij als verdedigende middenvelder iedereen in de weg en leidde het inpassen van een speler van zijn status tot het disfunctioneren van het hele team. Pas na de winterstop heeft hij echt een bijdrage kunnen leveren aan het goede spel van Ajax.
Ik zou hem veel succes willen wensen in Arnhem maar ik denk dat ik hem beter veel plezier kan wensen.

Het is goed voor hem.

Ajax heeft gegokt door hem voor een andere positie te halen dan waar hij gewend was en deze is mislukt. Spijtig, maar Janssen is nog steeds erg belangrijk geweest afgelopen seizoen. Ajax heeft veel verlies gemaakt, maar winst gingen ze zowieso al die maken op een speler boven de 30, dus veel zit ik daar niet over in.

Veel succes bij Vitesse!

ajax vroeg toch 1,8 miljoen? 600.000 is wel erg weinig dan. had op zijn minst 1miljoen gevangen dan had je een jaarsalaris van zijn opvolger poulsen eruit kunnen halen.

succes theo, nog 2 jaartjes vitesse en je carierre is ten einde (3 jaar contract maar dat zie ik hem niet volmaken) kan je wel zegen dat je 2x landskampioen geworden bent

25 augustus 2012 om 09:23

@dzwamzoger

Het salaris van Janssen wordt nu ook uitgespaard. Als je daar de transfersom bij op telt, is het meer dan het salaris van Poulsen, al weet ik niet of en hoeveel tekengeld er betaald is aan Poulsen.

25 augustus 2012 om 09:29

geef ermee aan dat je slechts 1/3 van de gewenste som nu krijgt, meestal probeer je met onderhandelen een goede prijs te krijgen, ajax vraagt 1,8 vitesse moet dan er behoorlijk onder hebben gezeten.

25 augustus 2012 om 09:54

Ja dat klopt...maar als er kennelijk niemand is die meer dan 6 ton biedt dan kun je kiezen...of je houdt een unhappy speler nog 1 jaar en dan loopt ie gratis weg, of je spaart toch nog 1,6 miljoen (6 ton + salaris) uit...

25 augustus 2012 om 10:14

@dxwanziger

Het schijnt zelfs dat Vitesse twee nul euro geboden heeft. Vitesse was niet bereid om uberhaupt voor Janssen te betalen. Denk dat de druk van Rutten er uiteindelijk ertoe geleid heeft dat ze uberhaupt wat betalen. Probleem met Janssen is dat hij absoluut niet naar het buitenland wil. Hij zal zijn carriere dus hoogstwaarschijnlijk beeindigen in Arnhem. Gezien in dat licht, is het wel begrijpelijk dat een club als Vitesse, gezien het hoge salaris van Theo, niet veel kan en wil betalen.

Uiteindelijk is het Theo zelf die aangeeft geen zin meer te hebben om in Amsterdam te voetballen. Dan kan Ajax niet zoveel meer, zeker gezien de ervaringen met El Hamdaoui. Een grote speler die mokkend op de bank zit, leid alleen maar tot problemen.

25 augustus 2012 om 10:22

Klopt, dit kwam omdat Theo in de winterstop gratis is aangeboden, maar van den Brom wilde dat toen niet, omdat van der Heijden werd gehaald.

On:

En zeker omdat van der Heijden nog steeds niet functioneerd, en Annan weg is gegaan. Heb je met Theo een goede middenvelder!

Heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Ben er blij mee dat het eindelijk (zo goed al) afgerond is. Maar er is nog een hoop werk te verrichten op transfergebied. Ze hebben nog een weekje. Theo erbij is perfect, maar nu nog graag een rechtsback, een verdedigende middenvelder en evt een linksbuiten, want die hebben we ook niet in onze selectie.

Theo Jansen, met alle respect , zijn mentaliteit deugt voor geen meter! Ten eerste buiten het veld deugt het niet! Drank , sigaretten en zelfs onder invloed rijden!!! leeft dus niet voor de sport. Verdere argumenten mijnzerijds is dat als je de drijfveer hebt om de beste te zijn en het beste uit jezelf naar boven te halen dan ga je niet op je 31 levensjaar afbouwen en terug naar Vitesse. Dan blijf je bij een echte topclub om nog de nodige prijzen te pakken en wellicht trachten Oranje weer te halen. Nee totaal geen respect voor de mens en voetballen Jansen!

25 augustus 2012 om 09:11

Je zegt wel netjes met alle respect, maar dan toch weer geen respect.

Kom op, Theo is heerlijk. Theo is een karakter in de sport die verder gevormd wordt door veel 'model' profs. Theo is op het veld een held, nauwelijks smerige overtredingen. Wat hij buiten het veld doet en zijn redelijk eerlijke uitspraken vind ik mooi. Hij geniet op zijn manier, laat hem lekker.

En wat heeft Theo realistisch gezien te zoeken in Oranje? Hij is niet goed genoeg voor de basis, en als de basis niet speelt, speelt de jeugd, complete logica. Laat Theo lekker genieten in Arnhem.

25 augustus 2012 om 09:18

Ik bedoelde meer eigenlijk met alle respect voor ieders mening, wat ik wel doe! Dus mijn zin had vollediger moeten zijn.!! Zoals jij het nu schrijft klopt wel wat ik heb er idd geen respect voor hem! Ik hou meer van andere soort (top) sporters zoals Federer en nadal, sierraad voor de sport . Jansen haalt weinig uit zijn sport, weer geen CL voor hem!! Als hij straks 40 jaar is dan wordt de eindbalans opgemaakt en had hij veel meer moeten winnen dan dat hij nu gedaan heeft! En dat komt omdat hij niet zonder drank en sigaretten kan en niet zonder Arnhem! Tja sorry dan vind ik je geen topper!!

25 augustus 2012 om 09:26

Over welke ´jansen´ heb jij het nou steeds? Anco Jansen?

On:

Welcome back Theo!

25 augustus 2012 om 09:32

@schalkerfan
maar Theo is gewoon een cultheld
net als Patrick Pothuizen en Leen van Steensel
die drinken op z'n tijd een lekker pilsje en roken dan een sigaretje
dat vind ik nou echt mooie voetballers
en voetbal is niet het belangrijkste in hun leven
hun kijken ook wat er om hun heen gebeurt
ik kijk liever naar hun dan naar Busquets

25 augustus 2012 om 09:51

Ik hou ook van culthelden hoor. Bij Schalke weten we ook hoe we met dit soort mensen om moeten gaan. Youri Mulder of Olaf Thon zijn echte helden nog steeds in Gelsenkirchen dus ik snap best je punt! Alleen patrick pothuizen en Leen van Steensel hadden niet die kwaliteiten zoals die van T Jansen! En als je een winnaarsmentaleit bezit dan laat je Frank de Boer even een poeppie ruiken en denken wat, ik op de bank, dat nooit. En dan voetbal je je in het elftal. Nu kiest ie voor de weg van de minste weerstand en natuurlijk zijn de Vitesse supporters blij met zijn komst! maar Theo had gewoon dit jaar nog bij ajax moeten voetballen en CL spelen!!!

25 augustus 2012 om 14:33

Ik ben het eens met Schalkerfan. Hij zegt eigenlijk ik ben te goed voor de bank tegen Frank de Boer, bewijs dan ook dat je daar niet thuis hoort. En laat dat dan zien elke kans die je daarvoor krijgt. Dit is gewoon weglopen voor het probleem dat je eigenlijk zelf heb gecreëerd.

25 augustus 2012 om 09:17

Wat ben jij een zielig ventje Schalkefan, jij zal zelf wel een perfect leventje leiden en nooit geen fouten maken!!! Wees blij dat er in deze tijd waar elke voetballer alleen nog maar aan geld denkt nog spelers zijn als Janssen. Altijd een gewone jongen gebleven, geen kapsones en die wil terug naar huis. Eindelijk eens iemand die wel zijn belofte waarmaakt en er zelfs geld voor inleverd. Respect voor Theo wat een held!!!

25 augustus 2012 om 09:18

als messi buiten het veld om elke dag zou stappen en zich vol zou gooien met drank en zelf naar huis rijden onder invloed en hij scoort voor barca is het een held? maar als janssen hetzelfde doet deugt hij niet?

arnhem is zijn stad, vitesse zijn club. eindelijk weer een speler die clubliefde toont en terug gaat waar hij hoort te spelen.. is clubliefde een slechte mentaliteit?

niets meer dan lof voor janssen, 31 jaar en nu een contract voor 3 jaar. er zijn spelers die onder de 34 al gestopt zijn met profvoetbal

25 augustus 2012 om 09:21

Nee hoor clubliefde is heel mooi, dat hoor je mij ook niet zeggen! Alleen wel zoals Rijkaard of van Bommel dat doen. Die hebben wel effekes alles uti hun loopbaan gehaald. En Theo mijn inziens niet! En dan kan je dus geen topper zijn!!

25 augustus 2012 om 09:33

Het valt me op dat hij wel gelijk begint te zeuren als hij op de bank zit en dat hij liever ergens anders heen gaat en niet de concurentie aangaat.

25 augustus 2012 om 09:39

met alle respect, maar je lult uit je nek, je kan het ook zo zien, theo weet wanneer het genog is en gaat op een goede moment een stap terug zetten en niet zo als van bommel als je alles hebt gegeven en nu de fut er lang al uit is je nog eens laten zien, wat makkelijk is, want die prvers die er nu staan hebben al jaren niet goed gedaan, terwijl ze de kwaliteiten wel hebben. Van bommel kan zich daar met gemak een stap terug doen, want daar valt het niet op hoe moe die wel is. Want daardoor maak je ook soms van die gekke acties en dan ook nog raar kijken als je een gele kaart krijgt. nee, ik heb meer respect voor theo dan de andere club liefdes die terug zijn. Buiten mathijssen dan, die moet je nog goed bekijken hoe die het gaat doen.

25 augustus 2012 om 09:35

Je kan het ook overdrijven.

Theo is een tokkie die gewoon graag bij andere tokkies is. Niets meer niets minder. Als voetballer vond en vind ik het nog steeds een interessante speler.

25 augustus 2012 om 09:42

Je opmerking over Tokkie kon mij een glimlach op mijn gezicht laten toveren vandaar duimpie omhoog!

25 augustus 2012 om 10:35

Maar hij houdt dus wel zoveel van Vitesse dat hij zelfs bereid is om fors in te leveren grapjas
Maar ach ik hoor jou natuurlijk niet klagen jij hoort natuurlijk weer bij de rijke elite Schalkerfan
Als je niet meer goed genoeg bent voor in de basis bij Ajax en je meer van Vitesse houdt is de cirkel rond lijkt mij

26 augustus 2012 om 01:42

Een echte supporter is een supporter in voor en tegenspoed. En ook schalke heeft in zijn bestaan veel tegenspoed gehad. Dus je opmerking over de rijke elite vind ik niet terecht! T. Jansen is wel goed genoeg allleen moet je er wel voor willen vechten. Theo kiest de weg van de minste weerstand!

Mooi voor janssenbr Weer een vrije trap specialist in arnhem

Succes bij Vitesse. Nooit begrepen waarom hij als "schoffie" de stap naar Ajax heeft gemaakt.
Erg jammer dat Frank de Boer zich zo uit laat over Theo. Totaal onnodig en had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht.

25 augustus 2012 om 09:19

waar vind jij dat Frank negatief is over theo?
hij mag het toch jammer vinden dat hij niet wil blijven?
daarnaast vind ik theo een geschikte peer maar het is ook wel een beetje raar dat je alleen maar ergens wilt spelen als je aanbeden wordt, want zo voelt het wel een beetje.
bij Vitesse en de laatste jaar bij Twente werd hij op handen gedragen en bij Ajax niet, dus dan moet mijnheer naar een andere club. ik had meer een vechtersmentaliteit van hem verwacht en zie dus beduidend minder "schoffie" in hem dan jij.

25 augustus 2012 om 09:19

hoezo ?
Hij is gewoon zoals altijd open en eerlijk, dit is ook hetgeen wat hij tegen Janssen gezegd heeft en hij heeft ook tegen Janssen gezegd dat hij de samenwerking als prettig ervaren heeft.
Je kan ook van een mug een olifant maken.

25 augustus 2012 om 09:36

Ik vind als Vitessesup dat Ajax / FdB in deze heel netjes gehandeld heeft. Lovend maar tegelijk ook eerlijk over zijn rol. De prijs is een imo een fooitje voor een speler als Janssen.

De rol van Janssen, hoe blij ik ook ben dat hij er weer is, vind ik minder chique. Eerlijk, maar niet chique naar Ajax toe. Het talmen van Vitesse / Jordania leidde ertoe dat het allemaal zo lang duurde en Theo liet geen mogelijkheid onbenut om te benadrukken dat hij niet gelukkig is als basisspeler.

Maar eind goed al goed!

welkom thuis Theo... Jij gaat ons veel plezier teruggeven!! Geweldig nieuws!!!

Dit is de beste optie voor Janssen en voor Ajax, want aan een vervelende Janssen heeft niemand wat.

Jammer dat Janssen het op mentaliteit laat afweten, ik weet zeker dat deze voetballer veel meer uit zijn carriare had kunnen halen.

25 augustus 2012 om 09:23

Welicht verwoord jij het beter en iets minder scherp van toon hetzelfde wat ik ook bedoel!!

ik hoop voor Theo dat Vitesse nog de club van vroeger is.
als ik het ertikel van rutten erbij haal is de club toch aardig veranderd...
hoop dus dat het goed voor hem uitpakt.

25 augustus 2012 om 11:05

Dat hoop ik ook, dat het de club van vroeger is, want dat betekent dat ze aan het einde van het seizoen degraderen hahaha
Toen FC Wageningen nog bestond, hebben we regelmatig een derby gespeeld in de Eerste Divisie.
En als jij over vroeger spreekt: bij het woord vroeger denk ik aan FC Wageningen (bestaan helaas niet meer) , en dan ook aan derby tegen die club uit Arnhem. En dus automatisch ook aan de eerste divisie.
Wat er bij FC Utrecht leeft, wanneer ze tegen Ajax spelen, dat gold ook voor FC Wageningen-supporters wanneer we tegen die club uit Arnhem speelden.

25 augustus 2012 om 11:34

Dat was in die tijd inderdaad De derby van Gelderland, mooie tijden ook.

Dit is een zware aderlating voor Ajax. Er zijn veel spelers vertrokken en er is bijna niets fatsoenlijks voor teruggehaald. Dit kan ze de titel kosten.

25 augustus 2012 om 10:22

Tot op heden ziet de aankoop Sanna er anders prima uit, lijkt echt een aanwinst te zijn.

Moisander behoort ook al een aantal jaren tot de betere verdedigers in de eredivisie, niet van het niveau Vertonghen maar wel een fatsoenlijke speler die het niveau van de eredivisie makkelijk aan kan.

Het vertrek van Anita is opgevangen met het aantrekken van Poulssen. Een zeer ervaren speler die bij Schalke, Sevilla, Juventus en Liverpool heeft gespeeld. Ook niet de eerste de beste dus.

Tot slot Janssen, zo geweldig heeft hij het bij Ajax niet zo gedaan. Is pas heel laat gaan draaien. Denk dat de aanwinst Schone of de eigen jeugd zoals Sereno dat prima kan invullen.

Op de klepel beschouwd valt het allemaal wel mee. Alleen het vertrek van Vertonghen is een echte aderlating maar die kan je helaas niet vervangen. Momenteel is de status van Ajax en de eredivisie niet hoog genoeg om dergelijke toppers naar Nederland te halen (in Nederland vind je zo'n speler momenteel niet).

25 augustus 2012 om 10:25

Kom op man we hebben Moisander gehaald, Sana, 2 echte aanwinsten!!
Poulsen is voor Anita gekomen en voegt ook echt wel wat toe. Schöne laat ook zien dat ie er prima tussen past. We mogen niet klagen! Het enige wat er mist is een backup spits want de Jong is natuurlijk een lachertje als spits.

Goed voor Theo, jammer voor Ajax. Goeie speler, hadden hem nog goed kunnen gebruiken!

Zal hij dit weekend al minuten kunnen maken bij Vitesse?
Edit; ik zie nu pas dat hij na het weekend tekent.

De gebruikelijke prietpraat en onzin over de transfersom van Janssen wordt hier weer eens op VZ gekwakt.

Ajax heeft in de afgelopen winterstop Janssen gratis aangeboden aan Vitesse ( AD, van Nijnatten )
Maar nu Janssen de zaak doorzet moet er ineens weer geld op tafel komen bij het armlastige ajax.
Vitesse heeft dus eigenlijk nog een soort "vriendendienst" bewezen door 6 ton over te maken omdat Rutten perse Janssen aan zijn spelersgroep wilde toevoegen, net als bij FCT indertijd.

En zo krijgt ajax tenminste nog wat geld terug voor al die mislukte reisjes van Overmars naar Barcelona.


25 augustus 2012 om 09:42

Toch opmerkelijk dat iemand die 'fan' is van zowel Feyenoord als PSV zich altijd zo druk maakt bij de Ajax berichten. Of mischien toch niet.

25 augustus 2012 om 09:58

Nee hoor, helemaal niet opmerkelijk.
Dat heet terugbrengen tot de ware proporties van onzin, gebazel, gesnoef, gewauwel en gezwam.

En jijzelf bent daarvan een uitstekend voorbeeld met die aperte nonsens die je onlangs op VZ hebt gekwakt over het salaris van een PSV speler

25 augustus 2012 om 10:09

Toen PSV verloor bij RKC hoorde je Oleguapa een tijdje niet. Kennelijk vind hij dat soort kleinigheidjes veel minder belangrijk dan een beetje stemmingmakerij (armlastige, vriendendienst, mislukte reisjes) te plaatsen bij Ajax berichten. Het getuigd sowieso al een beetje van gebrek aan identiteit als je zowel voor PSV als voor Feyenoord bent.

25 augustus 2012 om 10:44

@co.hen

Het heeft niet zoveel zin om te reageren op oleguapa. Het enige wat voor hem telt is provoceren, dat maakt zijn dag kennelijk weer goed.

Uiteraard weet hij drommels goed dat verleden jaar het eerste half jaar van Theo bij Ajax dramatisch verlopen was. Het is dat Sigthorsson lang geblesseerd raakte waardoor Theo naar voren geschoven kon worden, anders was hij verleden jaar al op de bank beland. Op die positie heeft hij het de tweede seizoens helft prima gedaan en daarmee laten zien dat hij toch een waardevolle speler voor Ajax kan zijn. Aangezien Ajax hem wel wilde houden, is een transfersom niet meer dan logisch.

En mislukte tripjes naar Barcelona, zo mislukt waren ze niet. Ajax was bezig een speler te huren totdat die speler ineens behoorlijk geblesseerd raakte. Maar niet geschoten is altijd mis, wie weet of er in de toekomst nog spelers van Barca naar Ajax komen.

25 augustus 2012 om 11:46

Onbenullig van je om te denken dat er alleen maar belangstelling was voor Muniesa.
Er zijn nog een vijftal anderen waarvoor ajax (overmars) belangstelling had en geprobeerd heeft een (huur)overeenkomst te sluiten.
De een na de ander wilde niet of verkoos liever een verhuur in Spanje.

Tjonge, jonge, ik krijg alleen maar meer gelijk met mijn post #50

25 augustus 2012 om 10:18

Ik geloof helemaal niets van dat verhaal van Van Nijnatten, en zolang daar geen bewijs voor is is het ook logischer dat dat onzin is. Ajax koopt een speler voor 3,5 mil en biedt hem 6 maanden later transfervrij aan? Ajax spant samen met Turkse en Franse clubs, die zonder daar zelf belang bij hebben boden op Janssen plaatsen om Vitesse een poot uit te draaien? Dit klinkt mij allemaal helemaal niet logisch in de oren eigenlijk.

6 ton voor Janssen vind ik helemaal geen overdreven bedrag. Ik zeg win win voor alle partijen.

25 augustus 2012 om 10:38

Natuurlijk is die 6 ton een win-win situatie voor beide clubs.

Van Nijnatten heeft het "transfervrij" aanbieden in het AD gepubliceerd nav een onderhoud met Kasakowski, de huidige "sterke man" bij Vitesse.
Een indirect bewijs daarvoor vindt je dan ook bij het nogal tijdrovende overleg voor een overeenkomst tussen ajax en vitesse.
Vitesse wilde namelijk oorspronkelijk geen transfersom meer betalen omdat Janssen al eerder gratis was aangeboden (wat op zich plausibel is omdat man bij ajax druk bezig is om het salariskosten terug te dringen).
Uiteindelijk is Vitesse (kasakowski) toch accooord gegaan met 6 ton op aandringen van Rutten.

Je kunt natuurlijk ieder bericht van een tamelijk integere sportjournalist als van Nijnatten afdoen met onzin, maar dat is natuurlijk wel erg gemakkelijk..

25 augustus 2012 om 10:47

Je hebt gelijk dat het zomaar afdoen van nieuws als onzin wel erg makkelijk is, maar ik hoop dat je begrijpt dat ik het in dit geval gewoon moeilijk te geloven vind. Het terugdringen van de salariskosten was inderdaad aan de gang bij Ajax, maar als je 3,5 mil voor een speler betaald is het toch wel heel erg bizar als je die na nog geen half jaar alweer gratis de deur uit wil doen? Maar het meest vreemde vind ik dat volgens Van Nijnatten Marseille en Besiktas hogere boden zouden uitbrengen bij Ajax, alleen om Vitesse in de buidel te laten tasten. Dat is toch niet logisch? Die clubs hebben daar 0 baat bij! Vandaar dat ik nogal sceptisch ben tegenover dit bericht.

Maar stel dat het allemaal waar is, en ik het hier mis heb (wat natuurlijk heel goed mogelijk is). Dan nog vind ik de handelswijze van Ajax om nu 6 ton te vragen niet vreemd. Ten eerste omdat ze het gekregen hebben, dus hadden ze gelijk het te vragen. Ten tweede omdat Janssen na het eerste halfjaar heel erg tegenviel omdat hij op de verkeerde positie werd gebruikt, maar na het tweede halfjaar belangrijk was geweest en wel goed gespeeld had.

25 augustus 2012 om 10:51

@oleguapa

Wederom ga je maar in op een stukje van het verhaal. Het stuk wat Nijnatten ongeloofwaardig maakt is de zin over Besiktas en Marseille: "ze spelen onder één hoedje met Ajax, om Vitesse zenuwachtig te maken." . Dergelijke complottheorien vind je alleen bij Nijnatten, uiteraard zonder enige bronvermelding of bewijs.

Maar goed, nu laat ik me toch verleiden om op jou te reageren.

25 augustus 2012 om 11:52

@ewoud

Voor Janssen was een buitenlandse transfer absoluut onbespreekbaar.
Alleen een terugkeer naar Vitesse was zijn vaste voornemen en daarvoor heeft hij zelfs een flink stuk salaris voor ingeleverd.

Tja, bij dat van Marseille en Besiktas zet ik inderdaad ook mijn vraagtekens.
Maar in de transferwereld van Bvo's is het bepaald niet ongebruikelijk om transferwaardes van een speler waarvoor een concurrent interesse heeft, kunstmatig op te schroeven met een bod wat eigenlijk pro forma uitgebracht is.

@speedyafc
Jij doet jouw kennis van de BVO wereld alleen maar op vanachter jouw pc'tje niet?
Natuurlijk geeft van Nijnatten bijna nooit zijn bronnen kwijt, net zomin als bijvoorbeeld een Derksen (die dat meerdere keren ook gezegd heeft in zijn tv programma).
Journalisten beschermen doorgaans hun bronnen en al helemaal wanneer daar expliciet door de bron om gevraagd wordt.

Kom eens van jouw zolderkamertje af en stap eens in de "real world"....

25 augustus 2012 om 12:26

@oleguapa

Je zegt het zelf al, ook jij hebt je twijfels bij de bewering dat Marseille en Besiktas op verzoek van Ajax een bod hebben uitgebracht. Dat is nou precies waarom het verhaal van Nijnatten erg ongeloofwaardig is. Al helemaal omdat er geen enkele noodzaak is voor Ajax om de waarde van Janssen op te kirken. Ze zijn duidelijk genoeg geweest dat hij niet gratis naar Vitesse mocht en dat hij gewoon bij het eerste elftal kon blijven. Daarvoor hoeft Ajax echt niet over de landsgrenzen andere clubs te gaan benaderen om een bod uit te brengen.

Maar goed, als jij toch wil vasthouden dat jou diepgaande kennis van de BVO wereld je ervan overtuigd dat het toch misschien wel zo gegaan is, be my guest. Ik geloof er helemaal niets van.

p.s. ik woon in een apartement, heb dus geen zolder.

25 augustus 2012 om 13:41

Ik dacht dat Ajax het grootste Eigen Vermogen van Nederland heeft, maar Oleguer weet er natuurlijk meer van af en ziet dat Ajax armlastig is.

Typisch weer zo huilie-huilie reactie zoals we vaker van je zien, je bent een schande voor dit forum met je geleuter.

25 augustus 2012 om 19:38

@ oleguapa

Hoe vaak blijf je nog door mekkeren over de zogenaamde reisjes van Overmars?
Je hebt dit al veel vaker hier op het forum gezet.

En steeds vergeet je ook het reisje naar Götenborg te vermelden, waar Sana voor weinig geld is opgehaald.
En TOT OP Heden een leuke aanwinst bijkt te zijn.

Maar dat past natuurlijk niet in je onzin-verhaal over de mislukte reisjes.

Mooi, omgemotiveerd spelers heb je niks aan. Afgelopen seizoen sporadisch iets van zijn twente jaar gezien. Natuurlijk is hij ook een tijd verkeerdgebruikt (ajax trekje). br Janssen en ajax was geen goede combi, hij leek ongeintresseerd, juichte niet of nauwelijks bij doelpunten en kon het niet opbrengen om de schaal omhoog te tillen tijdens een kampioensfeest dan zeg ik; rot op... Als je dat niet kan opbrengen.br Ik heb hem ook nooit eenleider gevonden nee janssen hoort niet bij ajax ( en dat liet ie zelf graag merken) hij wil als een tough guy overkomen nou zo komt ie bij mij niet over.br Maar goed dit debacle is weer voorbij.

Off vitesse heeft eigenlijk helemaal geen bijzondere selectie, ik had verwacht dat ze wel goed zouden inkopen. Tot nu toe enkel bony, die 2 c. Verdedigers. De rest is middelmaat, hhad wel echt het idee dat ze bij de top 5 wilden spelen.

25 augustus 2012 om 09:45

kiezen voor de weg van de minste weerstand. Of de makkelijkste weg!! Ik snap best dat Vitesse supporters anders reageren .maar clubliefde maakt blind en dat snap ik als Schalke supporter soms ook!!

25 augustus 2012 om 15:16

Ik heb liever echte liefde dan gespeelde liefde.
Theo is gewoon eerlijk en dat kan ik en waarschijnlijk ook andere Ajacieden goed waarderen.
Theo is vorig jaar belangrijk geweest en daar zijn we in ieder geval blij mee.
Succes Theo, behalve tegen Ajax.

25 augustus 2012 om 19:30

hmmm meeste supporters moeten hem helemaal niet..met name door dat geintje bij kampioensfeest afgelopen seizoen. Staat ie met een chagarijnige kop en als enige de schaal niet op tillen dan heb ik zoiets (en vele met mij) oprotten...ook die onverschillige quasi nochalante houding van hem bah.. Afgelopen doelpunt scoort ie een goal tegn NEC (DE "vijand van zijn clubliefde Vitesse) en dan juicht ie zelfs niet in het Ajaxshirt....

Net of hij het bij Ajax slecht heeft gehad , zo blij is hij.

25 augustus 2012 om 10:21

Helemaal mee eens
Beetje meer respect voor je werkgever mag wel

Maar eigenlijk paar maanden na zijn aanstelling begon hij al te klagen

Had nooit naar Ajax moeten gaan

Maar succes Theo Niet tegen ons

Denk dat het wel meevalt met het verlies voor Ajax. Buiten een handjevol fantastische passes vond ik dat Theo nog geen 5% heeft laten zien in verhouding tot zijn wedstrijden voor FC Twente. Ik denk dat hij al met al niet gelukkig was in Amsterdam.

Het is maar het beste dat hij Vitesse en de Arnhemse horeca ondernemers nu gaan ondersteunen.

Succes, toch heb ik genoten van die paar enorm wonderschone assists.

Gelukkig dat dit voorbij is, hebben we niet meer iedere dag topics over een ongelukkige Theo hier die heel graag terug wilde naar Vitesse en niet meer gemotiveerd voor Ajax kon blijven omdat ie geen basisplaats zou krijgen. Boek dicht over en sluiten.

25 augustus 2012 om 10:01

Boek blijft voorlopig open.
Gaat vanaf Vitesse-feyenoord (2 september) weer strooien met heerlijke passes naar voren richting Ibarra, Reis en Bony.
En niet te vergeten de hoekschoppen worden ook weer eens normaal genomen bij Vitesse.
Dan heb ik het nog niet eens over de vrije trappen van Theo.

Er komen dus nog heel wat topics aan .

Best mogelijke oplossing voor beide partijen. Janssen wilt terug naar zijn oude club waar hij zich het best bij voelt. En Ajax wilt geen ontevreden speler in de selectie hebben wegens de concurrentie.

Vitesse is nu wel een nog gevaarlijker outsider voor de top-4 geworden.

Theo bedankt voor je inzet bij onze club Ajax,ik persoonlijk vind het jammer dat je weg bent maar veel sucses maar een ding moet je me beloven geen doelpuntem maken tegen ons.
Tegen de lampjes ga jij je best maar doen.

Fred jou baan is gegarandeerd met Theo er bij,

Hier ben ik dolsgelukkig mee! heerlijk dit. Het heeft even geduurd.

Verder moeten we ook even Ajax erbij betrekken , ze hebben uitstekend gehandeld in dit geheel.
Ze hadden ook veel moeilijker kunnen doen dan dat ze nu hebben gedaan.

En voor de mensen die de handels wijze van Jordania telkens afkeuren.
600.000 voor Theo is een belachelijk laag bedrag! Dus bij deze hebben ze het ook uistekend gedaan.

Bedenk me net ook dat het vrij lastig is voor een aantal personen op VZ om dit Topic te lezen.

- Een Nederlander.
- Een Arnhemmer.
- Een van de beste middevelder van de Eredevisie.

Het is lastig een vreemdelingen legioen te noemen. Dus maar even afwachten tot VZ met een topic komt over Mori !?

25 augustus 2012 om 10:21

Waarom lok je het dan uit joeyt? Die eerste post is prima maar laat die 2e gewoon achterwege. Je vraagt om een zinloze discussie, dat weet je zelf dondersgoed.

On: Mooi dat hij terug is Arnhem. Het maakt Vitesse in mijn ogen kwalitatief stukken beter. Nog geen outsider voor de titel maar wat niet is kan nog komen.

25 augustus 2012 om 11:07

joeyt,

- kost slechts 600.000 en kan wat mij betreft in Deze competitie, waarin alles gebeuren kan het verschil maken tussen play-offs euro-league & champions league.

Wanneer Janssen de Janssen wordt van Twente, wat hij met een goede stofzuiger nu in de persoon van Van der Heijden, maar het liefst met een aankoop à la Annan, die nu dus niet meer beschikbaar is, dan verdiend hij zichzelf in no-time terug.

Met deze selectie doet Vitesse mee om de titel met een paar versterkingen, is het niet dit jaar, dan wel volgend jaar.

Velthuizen
Kashia - Kalas - Rajkovic - Van Aanholt
Aankoop !
Van Ginkel - Theo Janssen
Ibarra - Bony - Reis

Bovendien kan Theo Van Ginkel mooi leiden naar een miljoenentransfer die hij ongetwijfeld binnen 1/2/3 jaar gaat maken. Die gozer is een goudmijn en op z'n (nog steeds achttiende/???) is hij zóó verschrikkelijk belangrijk voor dit vitesse. Superknap!!

25 augustus 2012 om 14:55

@ maher 4 ever

Ik ben het volkomen met je eens. alleen zou ik kashia in het centrum houden samen met kalas. En Rajkovic naar links zetten. En miss kan die Mori op de rechtsback?!

Verder is het lastig om een VM te vinden in Nederland waarvan je weet dat het echt een stofzuiger is. Vormer was een prima keuze geweest maar helaas koos hij voor Feyenoord.
Ik weet niet of Toornstra dat zou kunnen?

Wat ik absoluut niet begrijp is het argument dat je niets hebt aan een ontevreden speler. In elk ander vakgebied word je geacht je als professional te gedragen. Wat inhoudt dat je je taken uitvoert en je over teleurstellingen heen kan zetten. Daarvoor ben je professional. Maar in het absurde voetbalwereldje bepaalt de speler zelf of hij wel zijn best gaat doen. Totale waanzin en zo ongelooflijk ongepast. Ze verdienen bakken met geld, voelen geen gevolgen van de crisis die door bijna elke inwoner van Nederland wel gevoeld wordt en doen iets wat helemaal niets bijdraagt aan de maatschappij.
Is het dan teveel gevraagd om je niet als verwend nest te gedragen, een tegenslag te verwerken en je best te doen voor je werkgever die je vorstelijk betaald om tegen een bal te trappen?!
Erg slappe hap die Janssen. Hij krijgt te horen dat hij moet vechten voor zijn plek en dat is teveel voor meneer. Laat zich negatief uit over zijn werkgever en smeekt Vitesse om hem nu eindelijk te verlossen van het ondraaglijk wordende leed wat hem wordt aangedaan. Ah gossie toch, wat heb je het zwaar.
En het ergste is dat iedereen in de conservatieve voetbalwereldje daar in meegaat. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is dat een werknemer zich zo gedraagt. Ze hebben namelijk wel alle rechten die wij gewone werknemers hebben. Maar dat is blijkbaar niet genoeg voor het superras genaamd profvoetballer.
Maar goed, veranderen zal het toch niet. Zeker niet met al die absurde bedragen en salarissen die er tegenwoordig betaald worden door bepaalde clubs.

Zo dat lucht op. Ik ben blij dat die zeikerd weg is en hopelijk verslaat Ajax Vitesse met dikke cijfers en wordt Janssen totaal overlopen. Rancuneus, ik? Totaal niet ;-).

janssen is weer thuis gelukkig, het heeft ff mogen duren voordat alles rond was maar achteraf is het me waard.na velthuizen en hofs weer een jongen van de club met open armen ontvangen in het tijdperk jordania. denk niet dat veel mensen dat hier verwacht hadden

Vitesse krijgt met nog 2 of 3 versterkingen een ploeg waarmee ze makkelijk 3e mee kunnen worden.

--------------velthuizen--------------

Kashia. Kalas. Rajkovic. Van aanholt

Vm

Van Ginkel. Janssen

Ibarra. Bony. Reis

Achter de hand hofs, Havenaar propper en chanturia ook kwaliteit op de bank.
Prima elftal!

25 augustus 2012 om 11:06

ik begrijp je volkomen. Alleen ik zou kashia en kalas in het centrum houden. Rajkovic op links en mori op rechts.

een VM wordt nog lastig. Ik kan er niet zomaar een noemen die daar uit de voeten kan.

25 augustus 2012 om 13:18

of je doet dit:

---------------velthuizen---------------
rajkovic. kashia. kalas. van aanholt.

hiariej/engelaar

Van ginkel. janssen

ibarra. bony. reis.

Hiariej en engelaar werken best wel hard hiariej vind ik een beetje een iets mindere vorm van Anita en Engelaar is sterk en kopkrachtig en zijn contract loopt volgend jaar af bij Hiariej is het tot medio 2015 maar misschien. ze zijn allebij bankzitters en willen graag spelen.

25 augustus 2012 om 14:07

begrijp me niet verkeerd..ik ben ook voor Vitesse, maar 3e worden we echt niet...bony en Reis spelen als een natte krant. Reis is ook geen linksbuiten. En Rajkovic hoef ik er echt niet bij te hebben, dan liever een andere nieuwe verdediger, die gast maakt ketsers van heb ik jou daar, en daarnaast ook nog eens een tikkende tijdbom binnen de selectie, Als er nog een VM, rechtsback en een linksbuiten bijkomen ben ik aardig tevreden. Liever nog een paar spelers extra voor de breedte van de selectie, want er zijn er een stuk of 7 vertrokken. Als dat allemaal nog gerealiseerd kan worden deze week, denk ik dat we de 5e plaats aan kunnen vallen. Want Ajax, Psv, AZ en Twente hebben naar mijn mening betere selecties, die zullen gewoon boven ons eindigen.

Heerlijk nieuws en het feit dat er uit de meeste amsterdamse reacties toch een ondertoon aan frustratie doorsijpeld, doet me deugd. Dat betekent dat Vitesse langzaam weer een bepaalde plek aan het veroveren is. 2 jaar geleden na de overname werd er hard gelachen, na de 15e plaats met Ferrer nog harder, na vd Brom met de 7e plaats verstomde het en ging de discussie waarom Vitesse nog geen top 5 ploeg is, trek die lijn is door? Dan zie je dat het eerste hoongelach slechts een bevestiging is van waan van de dag reacties en een gebrek aan informatie over Jordania's intenties ofwel lange termijn visie. Heerlijk om dit proces nog eens te mogen meemaken, na de groei eind jaren 90. Al winnen we 1 prijs en Jordania vetrekt daarna weer (waar het niet op lijkt) vind ik het goed, doen we over 20 jaar weer een poging. OT: Dat ze naast dit groeiproces wel degelijk oog hebben voor de clubcultuur, veegt gelijk alle pogingen van mensen hier die beweren dat de clubcultuur kapot wordt gemaakt, van tafel. Vitesse leeft weer, Theo welkom tuus!

Jan van Halst had er gister wel iets moois over te zeggen. Hij zegt dat het voelt als thuiskomen, maar is dat nog wel zo? Dit is het niet meer het Vitesse wat hij toen achterliet. Toen kon hij iedereen, toen begroette hij bij binnenkomst waarschijnlijk iedereen van de materiaalman tot de schoonmaakploeg. Nu lopen er allemaal Russen waar je niet mee mag fokken. Niet overal natuurlijk maar het sfeertje wat hij gewend is zal ongetwijfeld deels zijn ingeruild voor hufterige Oost-blok-praktijken.

25 augustus 2012 om 10:44

ach hou op man. De directeur is een duitser en de voorzitter een georgiër. De staf en alles om Vitesse heen is nog gewoon Nederlands. Dit is weer lekkere Johan Derksen praat dit. Kom anders een keer langs bij de club dan kun je het met eigen ogen zien en eens een eigen mening vormen. Triest gelul..

PS: je beseft toch wel dat je ondertussen een Chelsea plaatje hebt waar net zo'n overname is.

25 augustus 2012 om 11:06

Haha nee je hebt gelijk hoor, ik dik het alleen wat aan. Bedoel alleen te zeggen dat de sfeer en het klimaat toch wel behoorlijk verandert zijn. Veel buitenlandse jongens in de selectie, paar in de staf en een aantal in de lagen daarboven. Ben benieuwd of Janssen het evengoed als z'n thuis ervaart. Vast wel, ook mede door de stad en de supporters, maar misschien wel anders.

25 augustus 2012 om 11:19

We blijven Hollywood aan de Rijn en dat zal ook niet veranderen

Theo Janssen is aan het einde van het seizoen behoorlijk belangrijk geweest voor Ajax. Ook in het begin van dit seizoen straalde hij weer iets uit (als hij er in stond). Toch was zijn verblijf in Amsterdam een vergissing. Iemand die openlijk zegt zich geen Ajacied te voelen en zich als huurling op te stellen hoort niet bij een club als Ajax. Dat is misschien niet zijn fout, dat had tevoren besproken moeten zijn. Maar je maakt het de aanhang wel moeilijk om een band met je op te bouwen en dat is een essentieel onderdeel van het spel. Daarom hoort de persoon Janssen gewoon in Arnhem. Ik hoop dat het hem daar goed gaat. Van mij mag Vitesse 2e worden, na Ajax (12e is ook goed). Maar niet uitfluiten als hij tegen Ajax speelt, graag, wat meer respect voor oud-spelers zou niet misstaan.

25 augustus 2012 om 10:42

ALs ajax je als Janssen zijnde miljoen per jaar betaald mag je je gv# zeker op gaan stellen als Ajacied. De man doet gewoon niet, leeft niet als een prof en dat zie je aan zijn loopvermogen (en dat voor een middenvelder) houding staat mij helemaal niet aan, Schandalig hoe hij zich gedragen heeft (zie mijn eerdere post)

Theo is een geweldige speler maar wel een speler die erg gevoelig is voor sfeer.
Voelt zich het prettigste in zijn eigen omgeving en kan zich lastig aanpassen.
Mist toch het professionalisme wat bij een topsporter hoort,is ook wel te zien aan zijn leefstijl.
Verder succes bij vitesse.

Heeft Vitesse toch goed gedaan, van 1.5 miljoen naar 6 ton.
Hij zal bij Vitesse wel geconcentreert moeten wezen, want in lijnen lijkt het me bij Vitesse minder serieus dan bij Ajax.

25 augustus 2012 om 13:22

Je kan het ook oomdraaien. Mooi van Ajax omdat ze Theo nog graag iets gunnen...

Respect voor Ajax dat zij in dit geval hun medewerking hebben verleend. Er zijn natuurlijk altijd mitsen en maren in zo'n situatie. In dit geval hadden ze puur van uit het Ajax belang ook hun medewerking kunnen weigeren. Ik vindt dat zij door mee te werken respect tonen voor de "grote"speler die Jansen is (geweest?). Dat vindt ik klasse.

Theo is ook niet gekocht voor de lange termijn.
Theo is vlak voor de kampioenswedstrijd tegen Twente gekocht, zodat ajax die wedstrijd kon winnen en na 7 jaar weer kampioen werd.
Wedstrijd en dus kampioenschap gekocht, concurrent verzwakt. Dat was het doel met Theo en nu kan hij na 1 seizoen weer gaan. Ajax heeft dit maar een kleine 3 M gekost.

25 augustus 2012 om 16:05

Als dit de enige reden was, dan heeft Ajax het redelijk gedaan. Het kampioenschap levert CL op, en dat levert vele, vele miljoenen op. Dan is die investering van 3 miljoen heel redelijk.
Maar wat je zegt is uiteraard onzin, dus laten we het daar maar niet meer over hebben.

De Boer heeft iets met Janssen gewild, wat niet mogelijk bleek. Ik vind het jammer dat Theo gaat, maar dit is voor alle partijen het beste. Ik ben benieuwd waar deze vertraging in de transfer door komt. Lijkt me vermoeiend om onderdeel van te zijn. Als Ajax Janssen voor 6 ton verkoopt, kunnen er verder weinig beren op de weg zijn, zou je zeggen. Ze nemen blijkbaar genoegen met weinig.

Ik vind het niet dat Theo weg gaat bij Ajax, zijnj hele familie is voor Feyenoord. Zijn vader zelfs heel fanatiek.

Het commentaar van de Boer is eigenlijk natuurlijk vreselijk hard en een enorme aanklacht jegens Janssen als topsporter, iets wat hij duidelijk niet is, maar allicht ook niet ambieert. Ik geloof niet zo in spelers die terugkeren op het oude nest. Janssen is met 31 op zich nog niet te oud (hoewel hij natuurlijk niet als topsporter leeft en dat wel eens een probleem kan zijn), maar er zijn maar erg weinig voorbeelden van spelers die bij terugkeer ook echt een toegevoegde waarde hebben (kan naast Rijkaard eigenlijk niemand bedenken).

Janssen is terug bij z'n oude cluppie. Dat hij liever voor Vitesse speelt dan voor Ajax dat al 2x op rij kampioen speelde duidt duidelijk op veel clubliefde.

Ajax heeft hier naar Theo toe netjes gehandeld. Dit heeft hij ook wel verdiend. Nu Theo Janssen weg is naar Vitesse, zal Ajax waarschijnlijk als opvolger de supertalent Chris David van FC Twente proberen aan te trekken. David schat ik eerlijk gezegd hoger in dan Janssen. Hij is tweebenig en wordt gezien als de nieuwe Wesley Sneijder. Kortom een toptalent met veel potentie!

Leuk Theo. Zeker vergeten dat je werkgever, bij wie je met je volle verstand een contract hebt getekend tot 2013, 3.5 miljoen voor je betaald hebt?? En dan als een volleerd wereldster gaan lopen huilen als je geen gegarandeerde basisplaats hebt??
Huilie huilie gaan doen als je " in Amsterdam" bent terwijl je " zo graag in Arnhem " had willen zijn??
Ezel!

25 augustus 2012 om 12:20

ajax heeft met zijn volle verstand Theo Janssen gehaald, wetende, net als de rest van NL hoe hij is, dat hij nu Vites boven Ajax verkiest daar houden jullie niet van, snap ik, maar lees alle reacties nou eens en zeg dan nog eens wie er nu aan het huilen is, wij allemaal niet in Ernum en Theo helemaal niet!

25 augustus 2012 om 12:56

Ajax haalt hem voor 3,5 miljoen en laat hem op een manier voetballen waarbij zijn kwaliteit niet tot zijn recht komt. Wie is hier nu de ezel dan vraag ik mij dan af. Kapitaal vernietiging noem ik het.

Succes Theo, en meteen volgende week knallen!!

Janssen is geen kwade gozer maar in de kern uiteindelijk geen topper. Vooral mentaal. Was altijd subtop maar zijn talent én meer toewijding hebben hem op latere leeftijd nog tegen de top aan gekregen maar dit is écht hét sleutelmoment in zijn carriere.

Door nu af te haken valt hij definitief onder het rijtje subtoppers die het nét niet waren. Een echte topper, los van de vraag of hij dat voetballend nou is of niet, was de strijd aangegaan. Janssen heeft mentaal definitief gefaald. Was wél een zeer belangrijke kracht voor Ajax voor dit seizoen dus Ajax levert vooralsnog in met deze transfer.

25 augustus 2012 om 12:51

Volgens mij heeft Ajax hier ook een hand in gehad.
Als ze hem vanaf het begin op de juiste manier gebruikt hadden dan had hij meer kunnen betekenen voor Ajax, daar ben ik van overtuigd.

25 augustus 2012 om 13:27

Of hij had moeten worden aangetrokken is al de vraag maar dat doet niks af aan het feit dat Janssen de handoek in de ring gooit en niet bereid is voor zijn plek te knokken. Voor een speler bij wie al zijn hele carriere wordt getwijfeld aan zijn mentale vermogen de top aan te kunnen is dit voor mij héél duidelijk het bewijs dat dat niet het geval is.

Op de ideale positie van Janssen had Ajax beter dan hij, dat hoort nu eenmaal bij de mogelijkheden als je bij een topclub speelt. Janssen kon die druk duidelijk niet aan, blijkt.

Geen schande maar gewoon een constatering.

Zoals ik al zei is er met de voetballer Janssen weining mis. Goede speler en zeer belangrijk voor Ajax. Hij zal dus gemist worden, dat zeker.

25 augustus 2012 om 14:19

Nee, hij wordt zeker niet gemist door mij. Ik ben blij dat iemand met weinig mentale weerstand, geen contract meer heeft bij Ajax, je moet voor Ajax wat overhebben, dat heeft hij niet.

25 augustus 2012 om 16:33

niet alleen bij ajax, je moet je laten gelden voor iedere club, want daar verdien je je geld mee.

Mooi voor Theo kan hij zijn carriere op een waardige manier afsluiten. Deze jongen hoort met zijn kwaliteiten natuurlijk niet op de bank te zitten bij Ajax.

Bij Ajax hebben ze zitten dromen zeker tijdens zijn periode bij Twente.ik heb namelijk nooit begrepen waarom hij als verdedigende middenvelder neergezet is. Ze hebben zijn kwaliteiten niet optimaal benut.

Die de boer houd ook van natrappen. Als je ziet wat hij allemaal twittert enzo...

on: Ik denk dat Janssen de goede keuze heeft gemaakt. Hij gaat naar een club waar hij gewaardeerd wordt en waar hij thuis hoort. Bij Ajax had ik altijd het gevoel dat ze niet blij met hem waren. Wie zet een speler met dergelijke kwaliteiten nou weer op de bank.

25 augustus 2012 om 14:25

1. frank zit alleen op twitter samen met zijn broer op 1 account.
de rest is allemaal bullshit en is hij dus niet. (en op hun twitter account zie ik weinig dingen die met natrappen te maken hebben)
2. frank heeft dit al dagen geleden gezegd, dat hij het jammer vond dat janssen het gevecht niet aan wil gaan etc, toen zat janssen er gewoon nog.
dat vz dat vervolgens mij ieder dingetje over janssen erbij vermeld en dat jij het verder niet goed gevolgd hebt, tja, allemaal leuk maar ook dat heeft dus helemaal niks met natrappen te maken...

Ik gun Theo best een terugkeer naar z'n oude club, daar mag hij mooi afscheid van het voetbal gaan nemen. Wat ik als Ajacied wel wil zeggen is dat Vitesse volgende keer Ajax een cadeatje mag geven. Met alle respect is 6 ton een cadeautje. Ik hoop dat Beste Merab dit niet zal vergeten als Ajax op de deur klopt vooe een speler van Vitesse...

25 augustus 2012 om 14:15

wat had je dan voor transfersom gewild? Hij is al over de 30 en z'n contract liep toch af... 6 ton is nog zelfs een flinke som hoor!

25 augustus 2012 om 15:31

Hij Staat nog tot 2014 onder contract hoor dat is nog 2 seizoen dus ik vind 6 ton een vrienden prijsje.

26 augustus 2012 om 00:11

in dit artikel staat dat ie na Twente voor 2 seizoenen bij Ajax had getekend, dat is dus vorig seizoen en dit seizoen toch? Dan zou dit toch zijn laatste seizoen zijn?

Welkom terug bij Vitesse! Wij fans hopen allen dat je vele mooie dingen gaat laten zien in dienst van Vitesse...en natuurlijk verwachten wij veel van je. De doelstelling van Vitesse is met jou erbij beter haalbaar dan zonder je! Laat Nederland genieten zoals jij dat kunt, maar vooral de Vitesse supporter!

Op Ajax Showtime kwam net een update dat Vitesse Ebecilio wil huren...

Ik vind het een gebrek aan instelling van Theo, erg jammer dat hij weg is.

De Boer: "theo was in eerste instantie gehaald als verdedigende middenvelder, maar dat is niet geweest wat het moest zijn", zei De Boer vrijdag. "als aanvallende middenvelder heeft hij het heel goed gedaan.'
Hij is ook een aanvallende middenvelder! Je gaat toch ook niet Messi halen en in de verdediging zetten!

goede zet van Janssen, een speler met zijn kwaliteit hoort niet op de bank te zitten. Ajax verdient nog wat aan hem, en hij gaat weer terug naar z'n ouder liefde. beide partijen blij!

Die Theo heeft graag een veer in z'n reet zonder ervoor te willen werken. Opgeruimd staat netjes, veel plezier bij dat Vitesse, speel je wekelijks in een verdomd kutstadion, met een beleid dat niet voor voetbal staat en onder een trainer die overal uiteindelijk wordt uitgekotst. Begrijp me niet verkeerd, hij heeft echt wel de kwaliteiten, maar dat komt er sporadisch uit, zijn Twente periode was het best. Geen wil en motivatie om een plek te verdienen meer, bij Vitesse sta je er gelijk in, even kijken hoe het is als de voorkeur toch naar iemand anders gaat op den duur, even kijken of hij dan nog steeds over thuiskomen begint, vast wel, maar dan bedoelt hij Arnhem, niet Vitesse.

25 augustus 2012 om 15:22

Ik ben hier wel mee eens. Die gozer is mij ook zwaar tegen gevallen. Daar komt dan die houding tegen over de pers nog eens bij. Als een journalist zegt dat hij goed speelde doet Theo raar omdat iemand een week ervoor heeft gezegd dat ie slecht speelde. Blij als die aansteller weg is.

Hij had nooit naar Ajax moeten gaan! Hij heeft zich ook nooit echt thuis gevoeld bij Ajax.

Veel plezier bij Vitesse Theo!!

pfff, wat is nou weer het probleem?
kan me niet voorstellen dat ajax heel erg moeilijk doet en aangezien het bij vitesse op het moment een rommeltje is lijkt het me zeer waarschijnlijk dat daar weer gezeik is.
het is speculeren natuurlijk maar aangezien de naam büttner valt...

25 augustus 2012 om 15:40

Ja, of Cruijff heeft laten vallen dat hij vind dat Janssen nodig is. Dan wordt alles afgeblazen omdat mensen weer bang zijn dat Cruijff ze er uit trapt. De zogenaamde rommel bij Vitesse is zeker niet groter dan die chaos die bij Ajax speelde.

Beetje makkelijk om de schuld maar zo bij Vitesse te schuiven. Hoewel het zeker wel waar kan zijn is het allemaal speculeren. Overigens vind ik het onbegrijpelijk dat dit nog niet rond is. Van welke kant het ook komt, heel Nederland weet wat de enige en juiste oplossing is. Als Vitesse moeilijk doet over die 6 ton dan zou het helemaal belachelijk zijn.

25 augustus 2012 om 15:43

met de nadruk op "speelde" hè ;

of het makkelijk is om de schuld naar vitesse te schuiven, tja, ik acht het gewoon waarschijnlijker gezien de rommel die daar ontstaan is (van Leeuwen bijvoorbeeld die gepasseerd wordt en joeyt, supporter van vitesse geeft nota bene ook aan dat hij het zat is dus tja, daar zit gewoon iets niet goed) maar gelukkig gaf ik zelf al aan dat het puur speculeren is...
dus uuhm, wat is je punt nou eigenlijk?

25 augustus 2012 om 16:15

@ sammerens,

Waar haal jij in godsnaam vandaan dat Cruijff iets heeft laten vallen. Die staat hier compleet buiten en volgens mij is het voor iedereen duidelijjk dat Theo nooit meer een toegevoegde waarde zal zijn voor Ajax aangezien hij er helemaal klaar mee is. Onzin dus.

25 augustus 2012 om 16:59

Thamike, dat is uiteraard een verhaaltje om duidelijk te maken dat het niet per se aan Vitesse hoeft te liggen, en dat het bij Ajax ook tijden een rommeltje is geweest. Ik vind het sowieso opmerkelijk om regelmatig Ajax aanhangers af te zien geven over de ''chaos'' en wanpraktijken bij Vitesse, gezien al het gebeuren.

Uiteraard zal dat verhaal niet waar zijn, maar dat leek me uit de verdere context wel duidelijk. Zo niet, dan mijn excuses.

Lol, Jordania wil natuurlijk niet een echte Vitesse clubman waar hij ook een exportproduct kan zetten...

Volgens mij is dit wel de 3e keer dat deze transfer afketst. Volgens mij doet Vitesse weer moeilijk.

ik ben het een beetje zat met dat clubje van mij. Wat willen ze nu weer. Weer niet meer dan een appel en een ei geven voor Theo?

25 augustus 2012 om 15:26

Snap er ook niets van, Vitesse heeft toch bakken met geld? Of is dat gewoon bullshit en hebben ze maar een minimaal budget?

25 augustus 2012 om 17:17

Denk dat het een combinatie is van dat Jordania niet zo veel geld heeft als menigeen denkt en niet te veel willen uitgeven.

Maar elke prijs onder de 1,5 miljoen vind ik gewoon een goede prijs voor Janssen.

O god, wat komt er dan nu weer tussen? Ben benieuwd... Hoop toch dat Theo weggaat naar Vitesse, zowel voor hem, Ajax als Vitesse. Is voor alle partijen het beste.

Theo, bedankt voor je prestaties (met name de 2e seizoenshelft, waarin je toch een meerwaarde was itt wat velen denken)

En theo voel het nog steeds als thuiskomen?
Ze hebben 0,0 over voor nl spelers daar en iedereen maar geloven in die mafiosi.
En al vitesse schaapjes al helemaal uit hun bol.

25 augustus 2012 om 15:56

get your facts right, zijn genoeg nederlanders aangetrokken

Vermoeiend om supporter van Vitesse te zijn.. '-,-

theo straks net als buttner naar manchester united

Dus hij kan gewoon mee spelen tegen N.a.c. dit weekend

25 augustus 2012 om 15:27

Hij zit niet bij de selectie.

Het zal toch niet dat Ajax weer om kleine details moeilijk gaat doen he? Het is toch te triest voor woorden. Eerst zeg je dat je eruit bent en dan kom je er weer op terug. Zijn ze daar soms goede vrienden met Levy van Tottenham. Die belooft en zegt ook allemaal dingen die uiteindelijk niet waar blijken te zijn.

25 augustus 2012 om 15:27

Je weet niet wie moeilijk doet. Vitesse is ook op dit moment geen normale situatie qua club en structuur.

25 augustus 2012 om 15:27

Waarom geef je Ajax de schuld? Lekker makkelijk, De Telegraaf heeft gezegd dat ze akkoord zijn. Ajax heeft dat niet gedaan. Het enige wat Ajax naar buiten heeft gebracht omtrent de transfer is dat Frank de Boer Janssen buiten de selectie voor het duel met NAC heeft gelaten.

Kinderlijke redenatie zeg....wat jij hier doet.

25 augustus 2012 om 16:22

Denk eerder dat het aan Vitesse ligt. Afgelopen week in de VI een interview gelezen met de nieuwe rechterhand van Jordania. Die vent is volledig gestoord.

Kwestie van tijd joh, komt allemaal goed.

Ja, Vitesse de club met het geld!!! Het is gewoon zo moeilijk onderhandelen met die club. Daar kan Buttner over meepraten al pakte het goed uit.

Fredje Rutten weet ook niet waar die in beland is.

Hier wordt je toch niet goed van, wat nu weer, dit zal niet goed zijn voor theo. Ben benieuwd of men nog wilt zeggen waar het aan schort

ik heb t idee dat Jordniajanssen heleaal niet wil ! De man ziet Vitese als handelshuis en wil winst gaan maken op spelers en Theo kost natuurlijk alleen maar geld en zal nooit meer verkocht worden , dat Theo wellicht Vitesse beter laat spelen is in zijn ogen waarschijnlijk niet zo belangrijk en daarom wil hij waarschijnlijk zo goed als niets betalen voor Theo...

Jezus wat is dit een soap aan het worden

Wat is dit nu weer? Ajax gun die jongen zijn transfer en kap met die onzin! Lijkt wel of Ajax alles zit te dwarsbomen. Alles op de centen letten.

25 augustus 2012 om 16:00

je spreekt jezelf tegen.
want als ajax op de centen let laten ze hem juist gaan.
nu ontvang je 6 ton en bespaar je salaris terwijl als je moeilijk gaat doen met een kleine week te gaan heb je dat niet.
dus uuhm, ik denk dat het veel waarschijnlijker is dat het aan vitesse ligt maar het is allemaal speculeren natuurlijk.

25 augustus 2012 om 16:01

Zo jij weet kennelijk meer als wij.
Wat is er dan precies aan de hand?

Als de berichten juist zijn gaat het om een transfer bedrag van rond de 600.000 Euro.
Ik vond dit al min of meer een weggeef prijs.
Ben benieuwd of we er ooit het fijne van te weten komen.

25 augustus 2012 om 16:04

werd er dan gezegd datajax lastig doet, lees eens goed, dat wordt niet verteld en er wordt van gesproken tussen vittesse en ajax, maar ik heb het idee meer dat die van chelsea er tussen zit en dat die janssen niet wilt. Maar dat is alleen een vermoedde, anders was de deal toch al langer rond, theo wilde zelf inleveren en ajax hield hem toch ook niet tegen.

Ik verwacht dat ze een mooie prijs willen maken voor ebecillio en janssen samen naar vitesse te halen...

25 augustus 2012 om 17:04

Dat denk ik dus ook, Herenveen en vvv willen Ebecillio huren, Vitesse heeft een bod gedaan op hem, misschien willen ze nu wel de hoofdprijs omdat Vitesse nu 2 spelers weg trek, zijn ze niet gewend bij Ajax

25 augustus 2012 om 17:25

Ze zijn allebei min of meer overbodig. Janssen omdat die lastig gaat lopen doen en Ebecilio komt domweg tekort voor Ajax. Veel plezier er dan mee bij Vitesse zou ik zeggen. Je doet net alsof Vitesse nu ineens een grotere club dan Ajax is en spelers bij Ajax wegkoopt alsof ze shoppen bij een subtopper. Voorlopig zijn het slecht kruimeltjes wat Vitesse binnenhaalt.

25 augustus 2012 om 17:40

Nee Vitesse neemt ze over voor een kruimeltje en Ajax maakt er dikke verlies op.

Beetje jammer dat je zo moet reageren, heel nederland weet dat janssen een topspeler is mits hij goed gebruikt word.

25 augustus 2012 om 18:05

Janssen is wel een hele ouderwetse middenvelder. Hij heeft een uitstekende trap, maar daarintegen is hij een langzame pad en geen loopvermogen. Bovendien is hij al 31 en is zeker geen topspeler meer. Alleen bij Twente was hij dat.

25 augustus 2012 om 19:02

Pbis, Theo kan voetballen, maar voor het hoge cl niveau waar Ajax naar toe wil groeien is de middenvelder gewoon te langzaam. Dat ziet de Boer ook en daarom is deze affaire ook begonnen omdat Janssen alles wil spelen.

Bij Vitesse kan Theo nog rustig spelen en mooie dingen laten zien, maar het is helaas zo dat men bij Ajax een hoger doel wilt bereiken.

600.000 is toch veel te weinig voor Janssen voor ongeveer 5.000.000 ging hij naar Ajax

Ajax heeft al enorm veel water bij de wijn gedaan dus daar kan het hem niet in zitten. Of deze transfer staat niet op zich zelf of de afspraken zijn weer niet duidelijk genoeg geweest voor een van beide clubs. Ik snap ook niet dat dit weer naar buiten komt zonder enige reden van het niet sluiten van de deal.

Ze zijn zeker nog niet over eens of hij die vogel van vitesse af en toe niet mee naar huis mag nemen!

Met Rob Jansen als zaakwaarnemer kan ik me niet voorstellen dat er een ridicule eis op tafel ligt waar Ajax en Vitesse niet aan willen voldoen. Als de zaken net zo gecompliceerd liggen als bij Buttner moet er al haast weer een derde partij zijn die meent aanspraak te kunnen maken op een deel van het transfergeld. Maar ook dat lijkt mij niet aannemelijk.
Wat kan er dan gecompliceerd zijn aan deze overgang die over een luttel bedrag van zes ton gaat? Vitesse heeft toch niet voorgesteld om dit in 10 termijnen te gaan betalen ofzo?
Volgens Jansen was er al sprake van een akkoord tussen Ajax en Vitesse dus zal het bedrag wel vast staan.
Het meest voor de hand ligt een conflict bij de heren van Vitesse. Het is daar bestuurlijk redelijk ondoorzichtig met een voorzitter die alles beslist en een bestuur dat ingehuurd is om ja en amen te knikken. En daar is nu ook nog een trainer bij gekomen die zijn ongenoegen over de club in de camera van Studio Sport staat te spugen.
Niet fraai allemaal.

hoop toch niet dat dit niet door gaat. Janssen geeft zelf aan dat hij naar vitesse wilt. ben bang dat ajax nog moeilijk gaan doen over de kleine bijzaakjes

Ik hoop het niet, want de goeie spelers gaan weg, dus kampioen gaat er niet in zitten, voor ajax.

Ik heb meer t idee dat Vitesse weer zo moeilijk doet via allerlei tussenpersonen dan dat t aan Ajax ligt. 600.000 is overigens veel te weinig. Dan had ik m gehouden en dan had ik maar een mokkende speler. Hij os een toegevoegde waarde voor Ajax. Ajax kan hem goed gebruiken. Heb nog hoop dat deze transfer niet doorgaat..

Transfer had niet eens op tafel moeten komen.

Mannen het zit zo.

Of het nu Ajax,pcv,den haag,nac etc is .
AL deze nederlandse clubs moet je steunen als zij gaan spelen voor de champioen legeu.

Wat gebeurd er nu,spelers worden weggekaapt,belangrijke spelers waaien uit naar Engeland,in dit geval Anita,vertonghen etc die naar een midden motor gaan te Engeland.?????
Nu is het al zover dat nederlandse clubs elkaar gaan bestoken om belangrijke spelers weg te kopen
Veel geld,met als hoofdmoot clubliefde genoemd..
Het zal wel aan mij leggen,maar zo zal een nederlandse club in ieder geval niet ver komen in de champioen legeu ,en zal er nooit een 2e club zonder voorwedstrijden mee kunnen doen.

Theo Janssen is ook zo een geval,wil na de laagste mogelijke club in de eredivisie die globaal gezien niets te behalen heeft.
Janssen is te belangrijk als oud speler,zeker voor de jonge grut die nu bij Ajax spelen.okee zeer goed zijn,maar niet de (gemene)trucjes weten om verder in de champioen legeu te komen.van bommel was of is ook zo een geniepige speler.learn lesson.

Theo moet dan ook zeker blijven,hij is te belangrijk om zo maar weg te gaan.theo moet gewoon een jaar wachten,speeltt zich in de picture,en heeft voor later leuk beeldmateriaal voor zijn kleinkinderen.
Of ben ik gek? Hoe dom kan je zijn.

Zonder een Janssen,of ander oud speler gaat Ajax ten onder, in die oo zo niet fair play competitie.

Jammer mannen,nederland komt geen stap dichter bij in de europese top.
EN lul niet over we hebben geen goede spelers.nou ,ik ga niet alle spelers opnoemen die als pupil weggekaapt zijn en in het buitenland spelen.

Volgend jaar maar weer eens kijken die voor de CL gaat,ajax zal het wederom niet redden met dit beleid van kopen,verkopen,hart voor clubactie.oliesjeiks etc.
De normale europese competitie doet mij niets,cl is de enige die telt.

Ik ben dan ook een voorstander om een hockey clubjax op te richten,misschien kunnen we dan meer spelers behouden en geen uitverkoop hoeven te doen.

25 augustus 2012 om 17:23

Lol wat een vaag stuk zeg. Theo naar een nietszeggende club? Laagste van de eredisisie? Volgens mij is Vitesse aan het proberen jaar voor jaar iets hoger te klimmen op de ranglijst. Had pech dat het Anzhi trof gelijk in Europa. Komt nog eens bij dat Theo niet zomaar een oud speler is. Theo is fan van Vitesse en Arnhemmer in hart en nieren. Arnhem en Vitesse zijn zijn thuis. De beste man voetbalt liever bij zijn liefde dan meer geld vangen ergens anders. En dat is zeker te prijzen.

Ajax heeft daarnaast ook aangegeven dat het Theo niet meer als onmisbare schakel ziet, en dat ie stuk minder zou gaan spelen. Snap dan ook goed dat ie zegt vind ik het mooi geweest en ga terug naar mijn club de laatste jaren van mijn carriere.

Theo ik hoop dat Ajax en Vitesse er alsnog uitkomen en dat je weer lekker naar "huis" gaat.

25 augustus 2012 om 23:57

Wat een waanzin schrijf jij hier ik weet dat een ieder een eigen mening heeft maar dit slaat alles.dus als een club cl speelt mag geen andere club spelers daarweg halen kom op zeg Ajax doet dit al jaren bij clubs die een stapje lager in europa uitkomen.

Dan trap je ook nog een andere club de grond in totale disrespect voor anderen wat je hier toont walgellijk stuk wat echt nergens op slaat

Het is natuurlijk in het begin al stom Theo als verdedigende middenvelder te halen. Dat is hij namelijk helemaal niet. Dat is net zoiets als Overtoom als linksback halen. Ik vind dat Ajax dit niet superhandig heeft aangepakt. Maar goed, leuk voor Theo dat hij weer terugkan naar zijn jeugdliefde.

Hoe haal je het in je hoofd om de beste aanvallende linkermiddenvelder te halen als verdedigende middenvelder. Daar is de Boer ook verantwoordelijk voor. Theo is geen all rounder dat wisten we toen ook al. Ajax heeft zijn sterke punten onvoldoende benut en schrijft nu een enorm bedrag af. De verhalen van de Boer zijn tegenstrijdig. Bla bla ik wil hem heel graag houden, op de bank zeker. Dit is echt een foute beslissing om Theo te laten gaan . Met zo'n coach die je te weinig vertrouwen geeft in deze fase van je carriere kan ik zijn hunkering naar Vitesse wel begrijpen. Het ga je goed Theo en bedankt voor alles. Hoop dat de minkukkels onder ons je niet uitfluiten tijdens de wedstrijden tegen Vitesse.

25 augustus 2012 om 17:29

Wat vindt jij een enorm bedrag? Janssen heeft buiten zijn salariskosten en 3 miljoen euro ook gewoon een bijdrage geleverd om het binnenhalen van de CL te verzekeren, nu dunkt mij dat dat toch wel de nodige miljoenen oplevert.

Hij was trouwens altijd CVM voor hij bij Twente kwam spelen.. Het is een goede beslissing om hem te laten gaan, Ajax moet nu doorpakken en gaan voetballen met 3 echte voetballers, Janssen´s enige kwaliteit is de bal over de verdediging leggen. Daar hebben we Alderweireld ook al voor. Hij komt eigenlijk voor de echte top alles tekort.

25 augustus 2012 om 17:47

iedereen die in NL momenteel speelt komt tekort voor de absolute top,dus lul niet zo slap.vorig jaar toen hij nog bij jullie speelde was alles goed aan Theo en nu in een keer niet meer.pfffffffffff.

Vind het toch wel een beetje zwak van Jannsen dit allemaal. Tuurlijk, Vitesse is zijn club. Maar ik vind dat een echte topper gewoon aan Frank De Boer had laten zien dat hij erin hoort en niet Siem De Jong of Lasse Schone. Ik vind dat hij de strijd had moeten aangaan, als hij het laat zien komt ie echt wel weer in beeld bij De Boer. Maar hij heeft het afgelopen seizoen ook niet laten zien, op een prima einde na(ja hij speelde als controleur, maar ook dat moet hij gewoon kunnen, jij liep er echt als een zoutzak bij)

Janssen kiest de weg van de minste weerstand

25 augustus 2012 om 17:27

Janssen kiest inderdaad de weg van de minste weerstand en als die die niet kiest gaat die lastig lopen doen als die op de bank moet zitten. Daarom wil Ajax ook meewerken aan een transfer ze willen voorkomen dat het gaat escaleren zoals bij El Hamdaoui. Vind het wel vergelijkbaar met aantekening dat Janssen nog niet lastig heeft lopen doen maar dat ze beiden eigenlijk niet in het systeem bij Ajax passen.

25 augustus 2012 om 17:29

Haha duidelijk een stukje van een Nec-er. Snap de essentie wel van je stuk hoor maar volgens mij heeft Janssen zich nooit echt thuis gevoeld in Amsterdam. Heeft ie toch altijd een beetje laten doorschemeren als je het mij vraagt. Als dan ook nog eens de enige reden dat je in Amsterdam zit (het voetbal) in gevaar komt snap ik best dat je liever terug gaat naar je eigen omgeving, naar de club waarvan je houdt. Deze is ook in opkomst en als je daar een belangrijke schakel in kunt zijn om de weg naar de top te vinden vind ik het een natuurlijke en mooie stap voor hem.

25 augustus 2012 om 17:35

Waarom duidelijk een stukje van een Nec´er? Ben geloof ik niet de enoge die dat hier vind. En als ik het zeg omdat ik toevallig voor NEC ben is het opeens niet goed?

Ik snap ook best dat hij terugwil naar Arnhem, het is zijn club en zijn stad. Maar ik vind gewoon dat een echte topper de concurrentie was aangegaan, want hij hoeft de strijd van Lasse Schone/ Serero echt niet te verliezen. En als hij dan ook nog gewoon toegeeft aan De Boer lastig te gaan doen(in andere bewoordingen) als hij er niet in staat, tja, dan vind ik dat geen echte goede mentaliteit.

25 augustus 2012 om 17:52

Haha bedoelde het niet aanvallend. Jij hebt vaak stukken waar ik het goed in vinden. En weet gewoon hoe dat is (heb er zelf soms wel eens last van in Ajax topics :-p).

Theo is ook helemaal geen topper. De man heeft niet volledig geleeft voor het voetbal. Roken, drinken en uitgaan was te verleidelijk. Moet je nagaan hoe goed ie was geweest als ie wel vol voor zijn sport had geleefd.

Daarnaast is ie verknocht aan Arnhem. Theo heeft al vaker aangegeven niet te ver van Arnhem weg te willen zijn. Dan ga je sowieso de absolute top niet halen (misschien Bayern nog net).

Ook snap ik hem wel hoor. De Boer heeft hem een mededeling gedaan dat ie minder in de plannen gaat voorkomen. Dan is de beslissing al genomen en is het lastig je terug te vechten en kansen te krijgen. Das heel anders dan aangegevn dat ie moet gaan strijden om de plek (dan krijg je de kans).

25 augustus 2012 om 17:45

Janssen is wellicht een slappe zak en als persoon mag hem totaal niet, maar ik heb wel een beetje meer respect voor hem gekregen. Waarschijnlijk heeft hij salaris ingeleverd en zich in de pers hard gemaakt voor een terugkeer en zelfs gezegd dat het wat hem betreft veel te lang duurt doordat vitesse zo moeilijk doet.

De beleidsbepalers van vitesse, daarintegen, die hebben veel te weinig gedaan om hem terug te halen. Hij wil al een maand weg bij Ajax en nog steeds is het niet rond. Maarja velen hebben al gewaarschuwd voor die mensen die nu aan de macht bij vitesse, dat ze niets met de club hebben en dat de clubcultuur kapot gaat. Maar vitesse fans blijven die mensen maar verdedigen. AL lees ik steeds meer mensen die zich nu ook kritisch uitlaten. Janssen werd er ook al ziek van en nog steeds is het niet rond. En dat voor een slechts een bedrag van 6 ton! Ik dacht dat Ajax wel 1,5 miljoen wilde hebben.

25 augustus 2012 om 18:09

Janssen is geen slappe zak en dat jij hem niet mag heeft alles te maken met het feit dat je waarschijnlijk bij iedere Arnemmer begint te schuimbekken.
Janssen heeft te horen gekregen dat hij op het derde plan komt bij Ajax, is 31, van waarde voor zo'n beetje iedere eredivisie club en wil dolgraag uit clubliefde weer bij Vitesse voetballen Dus gewoon een goed keuze. Ik ben het met je eens dat de beleidsbepalers van Vitesse deze buitenkans niet met beide handen aan te grijpen om de deal gewoon snel te beklinken.

25 augustus 2012 om 18:55

Dus is het wel een slappe zak . Als je zo goed bent als hij denkt te zijn dan vecht je terug. De andere mogelijkheid is dat hij zich nooit heeft thuisgevoeld bij Ajax en simpelweg weg wil naar Vitesse. Ook dan is het een slappe zak, want dat had hij in mei moeten bedenken na het winnen van de landstitel en direct afscheid moeten nemen. Dan heb je ballen.

25 augustus 2012 om 20:16

Wat nou terug vechten, Janssen heeft vorig seizoen een groot aandeel gehad in het kampioenschap en verdient zonder twijfel een basisplaats. Als de Boer in mei had gezegd dat hij 2 medespelers voor hem had, dan had hij destijds hetzelfde gezegd als 4 weken geleden. Mocht de deal doorgaan dan zal Ajax weer een stuk zwakker zijn, met dank aan de Boer.

26 augustus 2012 om 10:42

@vithoba, volgensmij geef ik Janssen hier ook een compliment, zo eerlijk ben ik ook wel weer om ook te zeggen als hij iets goed doet! Slappe zak, want gaat de concurrentiestrijd niet aan, gezopen achter het stuur en redelijk wat tokkie-acies gedaan in het verleden.

Het is toch echt jammer dat een speler zoals Janssen weggaat. Hij had dit seizoen heel erg belangrijk kunnen zijn, helemaal omdat er geen extra spits is aangetrokken en ik denk dat Kolbeinn Sigthorsson vast nog wel een blessure krijgt omdat hij fysiek niet erg sterk is, dan had Siem in de spits kunnen spelen en Theo links op het middenveld. Maar net zoals hierboven mij gezegd; erg jammer dat hij de strijd niet wilde aangaan.

daar gaan we weer nog al lekker voor janssen

Vitesse had allang Jansen binnen moeten hebben en een type annan en een rechtsback en een linksbuiten, slecht beleid veel gelul. Doe dan maar gewoon alla N.a.c ofzo gewoon annoniem mee maar wel met je kop omhoog, Jordania is gewoon gierig en er is helemaal niet zo veel geld, maar beloof dan ook niet

25 augustus 2012 om 22:37

Eindelijk iemand die het ook ziet!

Zo jammer weer dat er oponthoud is bij deze transfer. Ook jammer dat we niet weten wat er niet in kannen en kruiken is. Gaf gisteren nog aan dat zolang nog niks officieel is we nog niet moeten juichen met z'n alle want deze transfer heeft iedere keer weer een andere wending. Zo ook nu weer dus. Hoop dat het dit weekend nog wel rond komt.

Als deze transfer niet doorgaat dan nijg ik nu Ajax totaal buiten schot te houden. De huidige kampioen wilde 1.8 miljoen euro en zal nu hoogstwaarschijnlijk maar zes ton gaan krijgen. Ik weet niet of Janssen of Vitesse de boel nu ophouden, maar als deze transfer niet doorgaat hoeft niemand met vingers naar Ajax te wijzen.

Mijn gevoel zegt sowieso ook dat Jordania niet in Arnhem zit voor sentimenten, maar voor big business. Aan Theo gaat Jordania niks meer verdienen dus dat is verlies voor de Georgiër. Op deze manier krijgt Ajax problemen met een speler die de boel gaat verzieken en ik hop dat men in Amsterdam ook heel duidelijk is richting Janssen en Vitesse.

Als ik het goed lees ligt het niet aan Ajax.
De zaakwaarnemer weet wat het is maar kan niets vertellen.
Als het aan Ajax lag had hij dat gewoon gezegd ,want Janssen heeft niets meer met Ajax te maken

25 augustus 2012 om 21:21

Ligt wel degelijk aan Ajax. Ajax kon een premie bedingen als de transfer naar Vitesse vóór een bepaalde tijd rond was, is niet het geval. Maar Ajax eist die premie nu alsnog en dat weigert Vitesse. Wat een soap!

die onrust wordt alleen door de media gemaakt, binnen vites weten ze goed hoe ze het moeten aanpakken, transfer theo is alleen nog niet 100% omdat het geld er pas volgende week kan zijn, vanwege het weekend.vitesse laat niks los naar de media dus gaan ze zelf verhalen verzinnen of vergroten.

26 augustus 2012 om 10:11

En hoe weet jij dit zo zeker dan of ben je ook iemand met connecties? Het kan zijn dat je dit ook maar ziet als een versinsel om het voor jezelf rustig te houden. Geld is tegenwoordig met een minuut overgemaakt en ze hebben ook printscreen dus kunnen altijd aantonen dat het geld onderweg is. Dus dit verhaal is door jou ook verzonnen. Je wilt me toch niet gaan vertellen dat Vitesse(lees Jordania) geen 6 ton op de plank heeft liggen om Theo te halen. Dus dat wil zeggen dat Jordania ook geen cent te makken heeft.

26 augustus 2012 om 10:43

Zijn zaakwaarnemer is met het nieuws gekomen, dus niet verzonnen door de media.

Was hij maar tot op heden bij Twente gebleven, daar zou hij - ondanks het slechte vorige seizoen - een belangrijkere speler zijn gebleven, had hij sowieso veel meer speeltijd gehad. Destijds begreep ik die transfer naar Ajax ook al niet. Als hij was gebleven had hij ook best bij Twente voor de prijzen kunnen spelen, want dit was geloof ik de reden dat Theo weg wilde.
Nouja, dan maar schitteren bij Vitesse!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren