Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Ook overgang naar top van Primera División optie voor Promes’

Laatste update:

Niet iedereen was het erover eens dat een transfer naar Spartak Moskou de juiste stap zou zijn voor Quincy Promes, maar de jonge vleugelspeler doet het uitstekend in Rusland. De drievoudig international van het Nederlands elftal staat nu zelfs in de belangstelling van Juventus. Dat zegt zaakwaarnemer Ersin Akan van EMG Mundial tegen het Algemeen Dagblad.

/

Akan reist naar eigen zeggen binnenkort af naar Turijn om met de clubleiding van Juventus in gesprek te gaan over Promes, zo schrijft het dagblad. Promes speelde dit seizoen 22 competitiewedstrijden voor Spartak Moskou, waarvan 21 als basisspeler. Hij maakte negen doelpunten voor de huidige nummer zes van Rusland.

Promes debuteerde in het profvoetbal bij FC Twente. Hij deed een jaar ervaring bij Go Ahead Eagles en met die club promoveerde hij naar de Eredivisie. Promes werd dat jaar ook verkozen tot Talent van het Jaar van de Jupiler League. Na een uitstekend seizoen bij FC Twente werd hij voor maximaal vijftien miljoen euro verkocht aan Spartak; daar heeft hij nog een contract tot medio 2018.

Update 22 april 10.50 uur - ‘Ook overgang naar top van Primera División optie voor Promes’
Quincy Promes doet het goed bij Spartak Moskou en werd al in verband met Juventus, maar zaakwaarnemer Ersin Akan laat weten dat ook een overgang naar de top van de Primera División een optie zou kunnen zijn voor de Nederlandse aanvaller. Valencia volgt Promes volgens Akan zelfs ‘nog intensiever’ dan Juve en ook Atlético Madrid wordt genoemd, net als FC Porto.

“Maar er is een verschil tussen de speler volgen én concreet geïnteresseerd zijn”, houdt de belangenbehartiger in gesprek met Voetbal International een slag om de arm. Van een transfer zal voorlopig dan ook nog geen sprake zijn. “Juventus volgt Quincy nauwlettend. Maar er is niets concreets, laat staan dat we onderhandeld hebben. Daarvoor is het nog te vroeg. Maar onder Italiaanse en Spaanse clubs is het niet ongebruikelijk om navraag te doen over spelers.”

Juventus zou een mooie club zijn voor Quincy Promes

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie transfer, als hij maar geen bankzitter wordt

21 april 2015 om 20:54

Het zou mooi zijn, hoop dat het geen Elia scenario word.

21 april 2015 om 21:18

Dacht ik ook aan..vleugels spelers zoals
Elia en promes renderen beter in een andere competitie dan de serie a(mijn inziens)

21 april 2015 om 21:21

Cuardado was jij weer heel goed, ook snelle technische speler

21 april 2015 om 21:27

Cuadrado was In zijn eerste seizoen in de serie A een rechtsback...

21 april 2015 om 22:01

Heel andere speler bij een heel andere club. Als ik Promes was zou ik niet gaan. Bewijs jezelf eerst maar eens op het niveau waar je nu zit, dan kan je volgende zomer nog weg. Ben bang dat je nu gewoon op de bank komt te zitten bij Juve

21 april 2015 om 22:03

Salah, Shaqiri, Gervinho, Callejon, Mertens, Iturbe etc. redden het allemaal hoor

21 april 2015 om 22:04

Hij heeft zichzelf al genoeg bewezen

21 april 2015 om 22:30

Op basis van wat? Een goed jaartje jupiler eredivisie en russische competitie. Dat is helemaal niks. Om te slagen bij een grote competitie moet je met betere statistieken komen, zoals bijv. Depay.

21 april 2015 om 22:57

Depay? Twee goede seizoenen eredivisie vind ik nou ook niet echt geweldig om zo stap te zetten.
Kijk dan eerder naar Kuyt Huntelaar Sneijder enzovoort die vele jaren bewezen hebben voordat ze de stap begaan.

22 april 2015 om 00:41

Het is meer dat Juventus meestal zonder buitenspelers speelt. Meer met backs als Lichtsteiner en Asamoah die veel naar voren komen. Daarom zie ik Promes liever niet naar Juventus gaan.

22 april 2015 om 11:00

Ik denk dat als hij zo goed in de gaten gehouden word.
Hij het al goed doe waar hij nu zit.
Anders hebben ze hem niet op het oog lijk mijn.
Ik kijk voor de rest ook niet naar het Russische voetbal.
Maar de verhalen die ik lees of hoor doe hij het behoorlijk daar.

22 april 2015 om 11:23

@ Klich,

Zelfs het vele jaren bewijzen in de eredivisie is geen garantie meer. Zie Afellay, zeven jaar PSV waarvan vier keer kampioen en pas op zijn 24e vertrokken, maar vijf jaar later komt hij misschien gewoon weer terug naar Nederland. Tuurlijk is hij veel geblesseerd geweest, maar uitblinken in de eredivisie zegt weinig .

22 april 2015 om 12:03

Ttibor. Ook een beetje zelfoverschatting om naar Barcelona in haar prime te gaan. Hij had veel beter ergens anders heen gekund. Ik vind het carrierepad van afellay nou niet meteen representatief

22 april 2015 om 18:52

Promes is verder dan Depay hoor. En promes is ook een tikkeltje duurder dan Depay verwacht ik.

21 april 2015 om 23:00

Juventus is geen plek voor zijn type voetballer. Sowieso zijn er in Italie meer Nederlanders kapot gegaan dan geslaagd. Sneijder heeft het even goed gedaan en De Jong.. Maar verder. De Vrij trouwens ook redelijk nu, al zie ik die niet elke week. Maar echt een voorstander van Italie ben ik niet, zeker niet voor het type Promes.

21 april 2015 om 23:12

Ik zal je lijst aanvullen:

Kluivert, Stam, Davids ook Bergkamp heeft mijn inziens niet gefaald, Strootman, Braafheid doet het ook beter dan vooraf gedacht, Been, Jonk, Gullit, Rijkaard, Van Basten

Je gedachte is te kort door de bocht geformuleerd, ik denk dat er meer Nederlanders geslaagd zijn dan gefaald.

21 april 2015 om 23:26

Seedorf!!!

21 april 2015 om 23:26

Maar jij hebt het over de tijd dat de serie a de beste conpetitie was. Mooie tijden....

22 april 2015 om 07:15

Welke Nederlands zijn er kapot gemaakt ? Dat valt reuze mee dacht. Mensen die van der Sar noemde snappen het niet, omdat van der Sar alleen weg werd bestuurd zodat Buffon kon komen. Hij deed het voor de rest goed.

22 april 2015 om 11:04

blijkbaar bestaat de serie a volgens jou maar sinds 2010? ken je feiten over de nederlanders die daar gespeeld hebben, want die zijn zeker niet kapot gegaan, eerder helden geworden -.-

22 april 2015 om 11:06

@fenomeno10
ja... dan kunnen we dus nul vergelijkingen maken...
Azalkmaar2 geeft niet aan dat in italie meer nederlanders kapot zijn gegaan de laatste tijd, maar liever altijd.

22 april 2015 om 15:03

@robotrock: Heb het over pakweg de laatste 10 jaar. Het is inmiddels al bijna 25 jaar geleden dat Van Basten, Gullit en Rijkaard daar rondliepen. Ik had het over Bogarde, Reiziger, Kluivert, Bergkamp, Elia, Bouy, Stekelenburg, Van der Sar om er maar even een paar te noemen.

22 april 2015 om 15:05

@esjberg: Kluivert en Bergkamp zijn daar zeker mislukt. Braafheid speelt bijna nooit. Die anderen die jij opnoemt zijn echt al heel lang geleden. Ik had het over de meer recente historie van Bouy, Elia, Stekelenburg, Van der Sar etc.

Vaak zie je dat spelers die naar rusland gaan niet meer opvallen en eigenlijk in de vergetelheid raken (denk aan buttner, douglas etc). Deze jongen is echter helemaal opgebloeid in rusland en boekt echt progressie. Chapeau!

21 april 2015 om 21:38

Tevens mooi voor Twente.
Zal vast wel een miljoen of 2/3 bij komen verwacht ik.

21 april 2015 om 22:15

bij de Nederlandse tv kijker inderdaad.
Bij iedere zichzelf respecterende (sub)topper volgen ze gewoon die competities hoor. Lang leven schotelantenne

9 goals in 22 wedstrijden is wel netjes, ik schat de Russische competitie ook hoger in dan de Nederlandse

21 april 2015 om 21:46

Ik niet, maar wel een goede prestatie van Promes. Nu hopen dat die in een echte competitie gaat schitteren.

21 april 2015 om 21:53

Russiche competitie is echt wel beter hoor. Heeft vooral met geld te maken maar een Zenit of CSKA wordt hier fluitend kampioen.

21 april 2015 om 21:58

Veel van die gasten zijn overbetaald. Zenith, ja dat is een goede ploeg of eigenlijk een ploeg met goede spelers, de rest ben ik niet wild van. Lopen wel wat goede spelers tussen, maar dat is het, zijn geen teams. Soms zijn we iets te negatief over onze eigen competitie. Vind ik jammer.

21 april 2015 om 21:58

Alle Russische clubs hebben gewonnen van de Nederlandse clubs,
dus het lijkt me duidelijk dat de russische competitie beter is.

21 april 2015 om 22:39

Vindt ook maar overdreven dat Russische competitie veel beter is.
Misschien dat zenit er met kop en schouders boven uit steekt.
D. Moskou had PSV zelf 2x verprutst.

21 april 2015 om 23:02

Dat ze overbetaald zijn is een feit. Neemt verder niet weg dat ze wel sterker zijn dan de Nederlandse club. Zie alleen maar de resultaten in Europa de laatste 10 jaar. En dan met name de Europa League.

21 april 2015 om 23:17

Rusland staat hoger dan Nederland in die lijst en door het grote geld daar wordt het gat alleen maar groter. Vooral de top van Rusland is beter dan de Nederlandse top. Over de breedte heb ik geen idee. Daarvoor volg ik de competitie niet genoeg.

22 april 2015 om 08:52

@royalantwerper,

Dit jaar was Psv, de huidige kampioen, niet in staat om Zenit, een Russische kampioen, en Dinamo, wat een subtopper is, te verslaan. Daarnaast kan ik me nog ene Kuban Krasnodar herinneren, dat in Rusland als een middenmoter gezien wordt, erin slaagde om van Feyenoord te winnen.

Denk dat hem hetzelfde als Elia bij Juve zou gebeuren

21 april 2015 om 21:03

denk ik niet,

als [romes uit rusland weggekocht wordt zal namelijk een serieus bedrag op tafel gelegd moeten worden waardoor je als speler meer krediet hebt en met een stuk meer status binnenkomt

21 april 2015 om 21:47

Precies, denk ik ook. Hoop dat die het goed gaat doen. Zou goed voor Nederland zijn als we weer een top buitenspeler aan het NLs elftal kunnen toevoegen.

21 april 2015 om 22:05

Als je echter niet presteert is dat krediet ook zo weer weg

21 april 2015 om 22:28

bij een topaankoop die voor een dikke 20 mln gekocht wordt is er veel meer krediet dan bij een speler die ze transfervrij, of voor een klein bedrag ophalen

en aangezien promes voor (max) 15 mln gekocht is en nog een zeer langlopend contract in rusland heeft is de kans erg groot dat onder de 25-30 mln zijn werkgever niet eens wilt praten over een verkoop

21 april 2015 om 22:46

En jij denkt dat er een club is die dat voor hem wil betalen?

21 april 2015 om 22:53

als er clubs zijn die dat voor depay willen betalen zullen er zeker ook clubs zijn die dat voor promes willen betalen

22 april 2015 om 00:06

of er een club is die dat voor hem wilt betalen weet ik niet, als ik in de toekomst kon kijken zou ik mn tijd niet verdoen met hier reageren...

maar voor minder zal zijn huidige werkgever hem op korte termijn niet verkopen

21 april 2015 om 21:48

Promes heeft volgens mij een meer een prof houding dan Elia

Lekker bezig Promes enkel hoop ik niet dat het een gevalletje Elia wordt, als het echt aan de taalbarrière lag. Ik denk dat een speler zoals Promes veel beter past bij een Duitse club.

Wacht nog maar eens seizoen...

21 april 2015 om 20:54

Eens een.
edit

Er was ook uiteraard belangstelling van PSG .

Hij kan beter nog een seizoen bij Spartak blijven. Bovendien speelt Juve zonder vleugelspelers dus hij zal net als bijv. Coman gewoon op de bank zitten.

21 april 2015 om 21:40

hij kan ook als aanvallende middenvelder spelen, hij heeft ook bijna zijn hele jeugd op die positie gevoetbald

21 april 2015 om 22:59

Of in de spits waar die speelde bij GaE. Hij kan op meerdere posities uit de voeten.

21 april 2015 om 23:13

Lijkt me niet dat hij in de spits gaat spelen, aangezien Tevez en Morata het uitstekend doen en er hoogstwaarschijnlijk nog een spits zal worden gehaald. Misschien zullen ze hem gebruiken als aanvallende middenvelder, maar ik vind hem eigenlijk meer een echte vleugelspeler.

Zou een mooie transfer zijn! Ik denk dat Promes ook niet te lang in Rusland moet blijven. Deze kans aangrijpen en eventueel verhuurd worden aan een andere serie A club.o.i.d.

21 april 2015 om 21:55

Krijgt Twente dan ook een percentage? Kunnen ze wel gebruiken.

21 april 2015 om 22:14

Volgens mij sowieso nog opleidingsvergoeding.

22 april 2015 om 09:15

Alle bonussen (kleine 3M) uitgekeerd + opleidingsvergoeding.

22 april 2015 om 10:52

Ik ben bang dat Munsterman al een voorschot op deze bonussen heeft verkocht.

van Gaal moet zich melden voor Promes maar ook moet hij zich versterken met Depay. Deze jongens zijn goed genoeg voor Man. Utd. En ik denk dat Promes beter zijn spel kan spelen in de PL dan in de Serie A. En misschien moeten ze ook Tom Ince overnemen van Hull City. Dat is ook een supertalent. En Berahino van West Brom. Dan heb je voor de toekomst al heel wat in huis.

21 april 2015 om 21:26

Dat zou top zijn! Depay en Promes voor de toekomst. Eventueel jaartje verhuren of iets dergelijks en daarna basis!

21 april 2015 om 21:43

Ja klopt en dan ook gewoon BMI van Porto, Bertrand van Southampton, Clasie van Feyenoord, Adrian van West Ham United als vervanger voor de gea. Waarom ook niet, lekker allemaal middelmatige spelers voor United.

De enige die goed genoeg voor United kan Zijn is Depay. De rest mag het gewoon bij een ander club proberen.

21 april 2015 om 21:57

Je weet t alleen over depay omdat je je hem ziet spelen. Verder lul je maar wat uit je nek. Promes vlamt keihard in rusland.
Mvg. Profanalist

21 april 2015 om 22:05

Gaat het voor de rest wel goed met je. Je hoeft niet zo negatief te reageren. Ince, Berahino zijn grote talenten in Engeland waar de top in Engeland achteraan zit. En Promes is ook een geweldige talentvolle speler die in de toekomst Robben gaat vervangen bij Oranje. En als vervanger van De Gea wil van Gaal Lloris van Spurs. En verder wil hij Hummels, De Vrij, Miranda, van der Wiel of Dani Alves en Otamendi voor de verdediging. Voor het middenveld wil hij Nigel de Jong en Sneijder erbij. En Ronaldo en Bale wil hij ook volgens de media dus volgend seizoen wint hij de CL met dit elftal.

Lloris
van der Wiel
De Vrij
Hummels
Blind
De Jong
Sneijder
Bale
Rooney
Depay
Ronaldo
22 april 2015 om 11:51

Geloof je het zelf? Dat hij 9 van de 11 plekken gaat vervangen? Dat hij 6 Nederlanders gaat opstellen?

Dit is een mooi team, voor op Fifa.

22 april 2015 om 12:30

Hahahaha
ff serieus?

Denk je dit nu echt?

Neeeee, dat kan niet. Je bent ons aan het trollen..

Toch?

22 april 2015 om 12:52

Was het sarcasme niet duidelijk?

22 april 2015 om 13:04

Ik geloof helemaal niks. Maar maak alleen een elftal van de spelers die van Gaal zou willen. Maar je moet eerlijk zijn met dit elftal kunnen ze de CL winnen. Maar idd is het een Fifa 15 elftal.

Promes kan beter een paar jaar in Rusland blijven om zich daar verder te ontwikkelen. Een stap naar Juve is op dit moment nog veel te vroeg voor hem.

21 april 2015 om 22:33

ik denk vooral dat juve niet het bedrag wilt betalen dat zijn werkgever wilt vangen

er is (max) 15 mln betaald door de russen en over het algemeen zijn ze in rusland nogal makkelijk, of er moet een stuk meer dan de aankoopprijs betaald worden, of ze houden de speler gewoon aan zn contract

dit in gedachte houdend zal er wss 25 mln of meer betaald moeten worden voor promes en het lijkt me niet dat juve dat doet voor een buitenspeler als promes

Weet iemand of FC Twente een doorkoopclausule heeft kunnen bedingen? Zou mooi zijn dat ze op deze manier wat extra inkomsten kunnen genereren.

En ondertussen krijgt Narsingh van Hiddink de voorkeur in Oranje..

21 april 2015 om 21:44

Haha 1

21 april 2015 om 22:41

Verschil tussen bij een kampioen spelen of een midden motor

22 april 2015 om 12:53

Die kampioen verloor toch alle 4x tegen een Russische club.... Oa 2 x verloren van douglas.
Onbegrijpelijk dat ze in zeist altijd maar de voorkeur geven aan spelers van de tradionele top 3 ivm oude afspraken en vriendjespolitiek.

21 april 2015 om 22:41

Weet je nog Frankrijk uit toen stonden boetius en promes op de flanken was echt lachwekkend slecht. Narsingh heeft gewoon goede stats goals/assists voor nl

21 april 2015 om 22:55

promes maakte daar nog wel effe een mooie panna bij evra hoor

21 april 2015 om 23:18

Het hele Nederlandse elftal speelde toen ongelooflijk slecht. Bovendienis het belachelijk om na één wedstrijd gelijk je oordeel over hem klaar te hebben. Ik raad je aan om eens wat videos van hem bij Spartak op Youtube te bekijken. Dan zul je zien dat hij 10x beter is dan Narsingh, die gewoon lang niet goed genoeg is voor het NL elftal.

Kan beter naar een subtopper/(hoge) middenmoter in Engeland, Spanje of Duitsland gaan. Denk aan een Valencia, Spurs of Wolfsburg.

Maar gelukkig mag Narsingh in Oranje ipv Promes... (net zoals Veltman-Douglas)

21 april 2015 om 21:49

Narsingh is niet zo slecht als meeeste beweren. De mensen die Narsingh slecht vinden zijn zelfde die voor El Ghazi op rechts hebben gepleit. Je weet dan genoeg.

21 april 2015 om 22:44

Inderdaad. Wordt echt doodmoe van al dat Narsingh gebash. Narsingh heeft best wel aardige statistieken voor zowel PSV als nl, maar iedereen ziet dat hij beter kan omdat hij zeer dreigend is en heel veel in het spel voorkomt.

En promes moer zich maar in de kijker spelen dan in de serie a bij Juve. Toen Frankrijk uit was hij in ieder geval lachwekkend slecht samen met boetius.

21 april 2015 om 23:23

Pieterpost

Wat een bullshit. Frankrijk tegen Oranje was een toch geen wedstrijd voor een debutant. Het gehele elftal stelde teleur en iedereen speelde erg slecht. Het is nu meer dan een jaar geleden. Ik zeg ook niet dat Narsingh slecht is, ik zeg dat hij niet goed genoeg voor Oranje is. PSV is zijn top denk ik.

Vind je het overigens niet raar dat hij zich in de kijker moet spelen bij Juve? Als je je in Rusland zo bewijst, wat een betere competitie is dan NL, dan heb je toch ook recht op kansen? Vooral als Narsingh altijd faalt in Oranje.

21 april 2015 om 21:50

Ik ben het wel met je eens dat promes op rechts had moeten spelen afgelopen interlands.

Een hele goede voetballer. Ik volg hem niet meer sinds hij bij Sparta speelt, maar ik heb er altijd vetrouw gehad dat hij zou slagen. Onze toekomstige rechtsbuiten als hij zich goed blijft ontwikkelen. Met depay van links en hij van rechts heb je toch een aardig aanval.

promes kan beter nog wat langer in rusland blijven of eerst nog een tussenstap maken naar een club als sevilla of everton

Mocht hij het daar maken, wat ik betwijfel, heeft iedereen in Nederland zich wel vreselijk op hem verkeken zeg. Narsingh wordt door Guusje bijvoorbeeld hoger aangeslagen.

Hij kan beter naar Saushampton wel erg knap trouwens dat hij in zo'n lasttig land zich weet te redden en zich zelfs in de kijker speelt van Juventus.

Hiddink is meer gecharmeerd van narsing. .... juve niet.....

Hopen dat hij gaat. Dat zal Twente in ieder geval iets helpen met de liquiditeitsproblemen.

22 april 2015 om 11:18

Twente krijgt toch alleen een opleidingsvergoeding?

22 april 2015 om 11:36

Alle bonussen (kleine 3M) uitgekeerd + opleidingsvergoeding.

Nu ik lees dat Valencia ook navraag heeft gedaan, hoop ik dat Valencia concreet wordt. Dat lijkt me op dit moment de perfecte club voor hem. Waar hij wellicht aan spelen toekomt en ervaring opdoet in de Spaanse competitie. Voor het NL elftal hoop ik het zo.. Dan is Narsingh wellicht eindelijk out.

Waar zijn nu al die mensen die zeiden dat Promes uit beeld zou raken als hij naar moeder Rusland zou gaan?

Ik hoop voor Promes dat Valencia het concreetste word. Een mooie club in Spanje, en ik ben van mening dat hij goed op zijn niveau zit als hij daarheen gaat. Juve zal Promes niet hoeven halen, en Atletico en Porto zijn net een stapje te hoog, hij zal daar bankzitter zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren