Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Liverpool legt zich neer bij onhaalbaarheid van droomaanwinst

Laatste update:

Liverpool gaat een derde en laatste poging wagen om Naby Keïta los te weken bij RB Leipzig. Althans, dat meldt the Independent vrijdag. Twee eerdere pogingen haalden niets uit bij de club uit de Bundesliga en de Duitsers hebben laten weten dat Keïta deze zomer niet vertrekt. Desondanks willen the Reds het nog een keer proberen en maken het aanbod zo aantrekkelijk mogelijk.

Liverpool wil een derde bod van 83,5 miljoen euro neerleggen bij RB Leipzig. De Bundesliga-club ontvangt 45 miljoen euro direct, waarna het resterende bedrag in termijnen wordt afgedragen. Wanneer Leipzig ook die aanbieding weigert, vervolgt Liverpool de zoektocht naar een versterking. De Premier League-club heeft volgens het genoemde medium echter goede hoop dat het derde bod hoog genoeg is om Leipzig te verlieden tot een akkoord, ook al heeft de nummer twee van het vorige Bundesliga-seizoen duidelijk aangegeven dat Keïta niet te koop is.

Leipzig houdt de poot vooralsnog stijf, maar weet ook dat de 22-jarige middenvelder volgend seizoen voor een veel lager bedrag kan vertrekken. Volgend jaar treedt een clausule in werking die bepaalt dat Keïta voor vijftig miljoen euro is af te halen. Het is de vraag of Leipzig 83,5 miljoen euro kan weigeren, nadat de club eerder al ‘nee’ zei tegen 64 miljoen euro en 73,5 miljoen euro.

Update 24 juli 00.15 uur – ‘Keïta definitief niet naar Liverpool na afgewezen bod van 83,5 miljoen'
Naby Keïta gaat RB Leipzig deze zomer absoluut niet verlaten. Bronnen binnen de Duitse club hebben aan Sky Sports laten weten dat de Guinees international niet zal worden verkocht aan Liverpool, hoewel de club tot driemaal toe heeft aangeklopt bij de Bundesliga-club. Een laatste bod van naar verluidt 83,5 miljoen euro zou ook zijn geweigerd.

Update 28 juli 17.45 uur - Liverpool legt zich neer bij onhaalbaarheid van droomaanwinst
Liverpool heeft geaccepteerd dat Naby Keïta onhaalbaar is, zo meldt de Daily Mail vrijdag. Jürgen Klopp verwacht niet dat RB Leipzig zich nog bedenkt en heeft de jacht gestaakt. Zelf wilde de middenvelder naar verluidt graag vertrekken, maar meerdere biedingen werden afgewezen door zijn club. Nadat ook 83,5 miljoen euro niet genoeg bleek, heeft Liverpool besloten de aandacht te verleggen naar andere spelers.

Denk jij dat RB Leipzig nu wel akkoord gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

83 miljoen? Is deze knul zo goed dan? Wel lekker dan zeg, 64 miljoen afslaan om vervolgens misschien zelfs met 83 miljoen te eindigen, netjes onderhandeld.

21 juli 2017 om 22:41

Rangnick kan goed onderhandelen maar hij zelf weet dat 60 miljoen voldoende is. Hij maakt gebruikt van de huidige markt.

21 juli 2017 om 22:43

Naja was vorig seizoen een van de beste middenvelders van de Bundesliga. Is een goede spelmaker die de speltempo kan bepalen. Heeft veel loopvermogen, spelinzicht en kan aanvallend veel bijdragen. Een zeer dynamische middenvelder dus en samen met Orban, Sabitzer, Werner en Forsberg een van de steunpilaren van Leipzig.

Maar 83 miljoen is krankzinnig en echt waanzin dat Engelse clubs zulke domme transferbedragen op tafel leggen. Ikzelf zou max 35-45 miljoen aan hem uitgeven. Hij zou verdorie duurder zijn dan Zinedine Zidane (73,5 miljoen naar Real destijds)!

21 juli 2017 om 22:48

Hoe is hij verdedigend want ik hoor dat mensen hem beetje zien als een mix van essien en iniesta.

21 juli 2017 om 22:58

Fcgrun

Je kan een transferbedrag van de huidige krankzinnige tijd onmogelijk vergelijken met een transferbedrag van 2001 toen het nog enigszins normaal was. Dat lijkt natuurlijk helemaal nergens op.

21 juli 2017 om 23:10

Die tijden kan je natuurlijk niet vergelijken, anders kan je zeggen dat je er 30 Gascoignes mee kunt kopen, nee.

Maar dit is inderdaad wel weer bijzonder veel geld voor een middenvelder die zich nog niet langdurig bewezen heeft (al kan dat ook moeilijk op die leeftijd), dit is nu eenmaal de realiteit, clubs vragen direct 30 pct meer als een Engelse club op de stoep staat, en Leipzig heeft sowieso al geen geld nodig. Ben benieuwd of ze het accepteren, zou hem wel graag bij Liverpool zien en hem beter leren kennen. Mooi dat Klopp voor kwaliteit en geen kwantiteit gaat.

21 juli 2017 om 23:16

Ben ik helemaal met je eens, echter vind ik dat Engelse clubs echt helemaal doorslaan met transfersommen. Tuurlijk is het de schuld door Perez, die destijds en bij zijn tweede voorzitterschap een supersterren elftal wilden bouwen, maar dan koop je ook echt topspelers die zich zowel in clubverband, nationale elftal en internationaal hebben bewezen. Toen was het ook niet normaal, want dat was ook van de zotte. De Bundesliga is de enige competitie die niet over de scheef gaan met transfersommen, zowel onderling of als ze van buitenaf halen. De duurste speler aller tijden is Draxler voor 43 miljoen van Schalke naar Wolfsburg. Tolisso kan het nog inhalen door middel van bonussen volgens mij.

21 juli 2017 om 23:46

@corleonevito: verdedigend valt het wel mee. Demme was degene die alles opruimde. Leipzig speelt een beetje net als Rainieri, waarin Keita de rol van Drinkwater heeft, alleen is Keita aanvallend en in de combinatie stukken beter dan Drinkwater en Demme de rol van Kante.

22 juli 2017 om 00:31

dan moet liverpool dus zo snel mogelijk het bod intrekken. je hebt coutinho als creatieveling can als box to box speler. je hebt alleen nog een midddenvelder nodig die verdedigend goed is. miss krykoriak (helemaal verkeerd gespeld maar ik bedoel die pool van psg) hij schijnt te koop te zijn en zal dus goedkoper zijn.

22 juli 2017 om 00:53

Misschien Demme, want dat is wel een hele goeie verdedigende middenvelder. En was misschien vorig jaar een van de of de meest onderschatte speler van de Bundesliga. Of N'Zonzi, had vorig jaar ook een goed seizoen met Sevilla. Krychowiak vind ik een beetje gevaarlijk omdat hij vorig jaar niet veel heeft gespeeld. Als je voor de toekomst gaat, Dendoncker of Llorente van Real Madrid. Zijn jong en zeer talentvol voor die positie.

21 juli 2017 om 22:51

Onderhandeld? Voor zover ik het heb meegekregen is er niet onderhandeld haha. Alles is direct afgewezen en er is meerdere keren aangegeven dat de speler in kwestie niet vertrekt...

22 juli 2017 om 07:35

Dat is ook onderhandelen .

22 juli 2017 om 09:16

Youtube: Naby Keita RB Leipzig Ultimate Compilation 16/17 - kan je een beter beeld schetsen

Is hij echt zo goed? Of is hij dat geld waard? @bundesligakenners

21 juli 2017 om 22:39

Hij is goed en heeft potentie om nog beter te worden. Echter is 83.5 miljoen wel heeeeel veeeel geld. Hij zou wel een goeie versterking voor liverpool zijn.

Bizar veel geld. Is hij echt zo goed heeft iemand wel eens rb Leipzig gekeken afgelopen seizoen?

22 juli 2017 om 00:54

Leipzig is afgelopen seizoen 2e geworden in de Bundesliga, nog voor Dortmund en deze man was 1 van de beste en vooral constantste spelers. Toch zat de kracht van Leipzig in mijn beleving meer in het collectief dan puur de individuele kwaliteit. Toch hebben ze wel wat pareltjes rondlopen en daar is deze jongen er 1 van. Dat gezegd hebbende vind ik 83 miljoen echt te gortig.

Wow wat een bedrag... Benieuwd of Red Bull dit bedrag wederom gaat weigeren, ze hebben geld zat immers. Zij hebben echt enkele parels in hun team die uit kunnen groeien tot de wereldtop, te denken aan Upamecano en o.a. Werner.

Buitensporig gewoon...
Geef dat aan van Dijk uit,daar is meer behoefte aan en dan nog niet voor zo'n bedrag!

Die Upamecano kan mij ook wel bekoren,van RB Salzburg overgekomen als ik me niet vergis.
Toch wel sterk beleid hoor bij RB

21 juli 2017 om 23:50

Enorm verdedigend talent inderdaad. Komt inderdaad van Salzburg die hem weer hebben overgenomen uit de jeugd van Valencienne.

Jongens wat zeuren jullie nou om het bedrag? Hebben jullie het bedrag van Lukaku Morata,walker ect ect wel is gezien. Dat zijn ook geen wereldtoppers maar wel hun prijzen. Deze jongen imodito

21 juli 2017 om 22:53

Idem dito* Maar wat hebben die spelers allemaal gemeen? Ze zijn allemaal gehaald door Engelse clubs! Echt belachelijk gewoon, wat voor beleid er daar wordt gevoerd.

21 juli 2017 om 22:58

Ja besefte het ook. Maar wou het niet hardop zeggen, anders vinden ze me weer een hater enz😒

21 juli 2017 om 23:07

Het grappige is dat een Milan supporter dit zegt. Die kopen 15 spelers in 1 transferperiode. Ja Engelse clubs betalen veel geld. Maar Lukaku en Morata zijn spitsen, top spitsen zijn schaars en dus duur. Walker is 1 van de beste rechtbacks ter wereld. Dus deze transfers zijn allemaal te verdedigen, die van Kieta niet als het doorgaat. 83 miljoen is bizar veel voor een redelijke middenvelder. Maar laten we niet vergeten dat Real Madrid de markt heeft verpest.

21 juli 2017 om 23:30

9 spelers van bij elkaar 180.miljoen waarvan de hoogste 40 miljoen is, die wel een wereldtopper is:Bonucci. Dus wat probeer je te zeggen?

21 juli 2017 om 23:38

Wat ik probeer te zeggen is dat Milan een compleet nieuw elftal koopt, dat noem ik geen beleid. Ik verwacht trouwens nog wel 5 transfers van Milan deze transferperiode. Chelsea doet aankopen die nodig zijn, Rudiger voor te veel geld maar Bakayoko en Morata zijn dit gewoon waard in deze huidige markt. Maar goed laten we bij het onderwerp blijven.

Wat vind jij van Keita en het bedrag dat Liverpool voor hem wil betalen?

21 juli 2017 om 23:45

Dus als je ver wil gaan voor een speler die je hebben wil en de centen hebt om ook ver te gaan, dan is dat niet in orde. Maar als je een compleet nieuw elftal aanschaft aan wat goedkopere spelers, dan is dat ok?

Uiteindelijk zit het geld nu in Engeland en laten ze het rollen. Van de jaren 90 tot iets na de eeuwwisseling zat het geld in Italie en betaalden ze daar bizarre bedragen. Denk aan de dikke 40 miljoen die Milan betaalde in 2001 voor Rui Costa betaalde.

22 juli 2017 om 00:03

Transfersom van Bakayoko is prima, want 40 miljoen voor zo n speler in de huidige markt is goed. Maar 65 miljoen, wat kan oplopen tot en met 80-85 miljoen, voor Morata is toch krankzinnig? Bankzitter bij Real Madrid. Haalde een veel betere rendement dan Benzema, maar kon hem niet uit de basis spelen. Voor Lacazette is maar voor 53 miljoen gehaald, Aguero destijds voor 36 miljoen en Diego Costa 38 miljoen. Die laatste twee hebben toch veel, maar ook veel meer bereikt dan Morata en Lukaku, waarvoor ook een krankzinnig bedrag was betaald. Ik zal je eerder zeggen, 10 a 15 miljoen minder, had je Icardi gehaald. Die niet minder, misschien wel beter is dan Morata of Lukaku. En Walker, tja, duurste verdediger aller tijden is Walker, een jaar daarvoor Stones... Ik denk dat ik genoeg heb gezegd over Walker.

22 juli 2017 om 00:13

Voor 10 of 15 miljoen minder had je Icardi echt niet gehaald. Denk je dat Inter zijn aanvoerder zo goedkoop laat gaan? Icardi had meer dan 100 miljoen gekost. Morata heeft in 2 CL finales gestaan, hij heeft gespeeld tegen de aller grootste ploegen. Hij kan scoren en heeft geweldige looplijnen. En laten we niet vergeten dat hij met zijn spel perfect past bij Chelsea. Daarbij is hij nog maar 24 en heeft hij dus nog genoeg potentieel. Laten we ook niet vergeten dat spitsen schaars zijn. Dan stijgt de waarde nog meer. Walker is natuurlijk zo duur omdat hij bij een concurrent is weggekocht.

22 juli 2017 om 00:47

Tuurlijk zijn spitsen schaars en is Morata totaal geen slechte spits, maar voor zowel Lukaku, als voor Morata is gewoon veels te veel betaald. Over Icardi zal je wel gelijk hebben, lees net dat hij een prijskaartje heb voor 100 miljoen. Over Walker vind ik een rot smoes, want Hummels werd ook door Bayern voor maar 35 miljoen euro meegenomen.

22 juli 2017 om 00:48

Hij is wel extreem talent erg jong en in een topcompetitie. 83 mil is inderdaad erg veel. Teveel maar zoals ik al zei morats wordt ook 20-30 mil teveel voor betaald. Net zoals lukaku (65 mil plus rooney die nog zeker 20 mil waard is=85 mil) ect. In de huidige markt wordt er gewoon teveel betaald.

22 juli 2017 om 01:04

@fcgrunn050, Tottenham wilde Walker niet kwijt en Walker hoefde ook niet per se weg. Hummels, Lewandowski en Gotze ging voor bijna niks maar Bayern. En dat maakt de Bundesliga zo saai. Ze kopen zo makkelijk elkaar sterspelers.

22 juli 2017 om 01:07

@maurootje, jij zegt in de huidige markt wordt teveel betaald. Maar het is heel moeilijk om te zeggen wat je teveel noemt. Uiteindelijk komt het er op neer dat er voor geen een speler teveel wordt betaald, want de club heeft dat bedrag over voor die bepaalde speler.

22 juli 2017 om 01:31

Het is maar hoe je het bekijkt. Laten we niet vergeten dat er momenteel meer geld omgaat in de Premier League. Clubs hebben tegenwoordig met hun sponsoren en Tv rechten veel meer geld ter beschikking. Dus in feite veranderd er niet zoveel behalve dat de mindere clubs uit andere competities hier niet in mee gaan.

22 juli 2017 om 02:32

"Dat maakt de Bundesliga zo saai." Hier zeg je eigenlijk niks. Wat maakt het saai?
Die 3 zijn voor bijna niks weggegaan, is dat niet goed dan? Ik kan me niet herinneren dat voetbal clubs te veel betalen voor wat ook goedkoop kan. Dat maakt de Bundesliga dan weer spannend

22 juli 2017 om 09:35

Wat het zo saai maakt? Dortmund had 5 jaar geleden de aansluiting met Bayern gevonden. Daarvoor werden ze zelfs nog 2 jaar op rij kampioen. Vervolgens verkopen ze hun beste spelers aan de grootste concurrent Bayern, waardoor Bayern de competitie domineert. Dat is gewoon erg saai en jammer.

24 juli 2017 om 09:13

85 miljoen voor een 24 jarige spits, die 1 van de meestscorende jonge spitsen in de geschiedenis is.

42 miljoen voor een (hele goede) verdediger van 30.

Ik weet toch niet helemaal zeker welke van deze 2 transfers ik als slecht beleid zou kwalificeren .. In principe geen van beide, want het kan me niet schelen wat clubs doen met hun geld. Maar als ik ac milan supporter was zou ik voorlopig even mn mond houden als het over geld en beleid gaat.

28 juli 2017 om 19:52

Heb meer respect voor clubs uit de bundesliga die met normaal beleid en eigen geld succes hebben dan andere Europese topclub met weet ik het hoeveel schuld spelers blijven kopen

21 juli 2017 om 22:55

Probleem is dat bijna niemand deze jongen kent, alleen de BL fans waarschijnlijk.
Ik vindt het echt veel te veel voor een speler die niet veel heeft bewezen. De markt is gewoon verpest.

21 juli 2017 om 23:00

Mijn vraag aan jou nu is: Welk bedrag is nou niet gek voor een persoon?

21 juli 2017 om 23:08

Er moet gewoon regels komen zodat de bedragen minder worden en meer de reële prijzen van een speler. Ik ken deze speler niet echt en mocht het een goeie speler zijn dan is 20/25 miljoen reëler, alhoewel ik dit ook betwijfel. Als het zo door gaat dan zullen spelers alleen maar duurder worden.

21 juli 2017 om 23:52

Je betwijfelt of het een goede speler is terwijl je hem niet kent? Heh?

24 juli 2017 om 06:34

@Voetbalfan
Naar mijn mening is het een betere verbinder tussen middenveld en aanval dan een Coutinho, geeft ontzettend veel beslissende passes, en heeft scorend vermogen, conditie en fysiek.

Een jonge speler die constant is, technisch goed, verzaakt niet en beslissend. 1 nadeel.. geen Braziliaan. Uit statistische onderzoeken blijkt dat deze speler 1 vd beste 4 opties is op Iniesta te vervangen (een andere optie was bijv. Verrati). Daarbij is gekeken naar spelers die qua stijl en kwaliteiten het dichtst bij het spel van Iniesta zitten. Was het een Braziliaan, hadden de meesten het een goed bedrag gevonden. Naar mijn mening is hij nu al beter dan de inefficiente Coutinho. Voor hem vinden we 80 miljoen wel logisch.

Beste is dat er een 6+5 regel komt en dat er minstens stuk of 5 spelers uit de jeugd in de selectie moeten zijn. Dan wordt het eerlijker.

28 juli 2017 om 18:10

Dan is het wachten tot er voor het eerst 300 miljoen wordt betaald voor een 16-jarige inderdaad.

De huidige markt is ziek. Maar voor Morata en Lukaku is meer betaald. En moet zeggen dat ik in Keita meer potentie zie dan in de 2 spitsen bij elkaar.
Liverpool heeft geld zat, en Klopp weet wat hij wil en dat zijn van Dijk en Keita, dan is deze zomer geslaagd. Mits Sakho, Markovic, Flanagan en Moreno verkocht worden.

21 juli 2017 om 23:10

Morata en Lukaku zijn spitsen. Spitsen zijn schaars en dus duur. Ik ken Keita niet dus ik kan niks zeggen over zijn potentie, maar Morata en Lukaku zijn ook nog jong, daar zit nog genoeg rek in.

Het is echt waanzin in het voetbal. Nu is het Liverpool dat geld als water wilt uitgeven. Die Fair play is ook een pleister voor een slagaderlijk bloeding.

Als Red Bull nee zegt, dan is het nee. Puur uit gevoel van trots. Zo zijn ze daar. Denk niet dat dit ultieme bod ze gaan overtuigen.

Allemaal blablabla van de kranten, weinig te melden over Liverpool en nu komt er allemaal van dit soort nieuws. Er word onderhandeld over keita ja, maar het bedrag is puur gissen. Het zal hoog zijn, te hoog volgens velen als de deal rond zal komen, maar dat is irrelevant voor voetballiefhebbers. Wat wel relevant is, is dat klopp zijn versterking zou hebben en Liverpool en ons fans een nieuwe, pontentieel erg goede speler kunnen gaan bewonderden vanaf aankomend seizoen. Want hij was erg goed bij Leipzig.

24 juli 2017 om 07:41

Liever dat Liverpool voor 40 miljoen minder Kovacic haalt. En de 40 miljoen gebruikt om van Dijk los te weken

24 juli 2017 om 11:32

Nee, dat nou juist niet. Klopp wilde keita en anders niets en gaat het dan doen met het huidige materiaal. Beste optie wilde niet graag genoeg en dan haal je ook niet een tweede keus binnen. Dit lijkt mij het beste.

28 juli 2017 om 21:30

update 28 juli, knap van de daily mail dat ze na het derde bod hebben gezegd dat Liverpool ermee nokt. Vooral omdat er helemaal geen derde bod is gemeld van 83 miljoen volgens een betrouwbare bron en ook nog geen bron heeft gezegd dat Liverpool ermee stopt. Wel leuk om te zien dat de media hun uiterste best doet om het vuurtje op te stoken, maar ik wacht wel op betrouwbare bronnen

Goed dat ze het afwijzen. Redbull wilt met Leipzig naar de Europese top dus gewoon goed gedaan. Geld hebben ze niet nodig

Leipzig wilt op korte termijn bij de top van europa horen en dan ga moet je toppers halen. Zover zijn ze nog niet dat topspelers staan te springen om bij leipzig te spelen. dus als ze uit de talenten die ze hebben een topper krijgen dan is het logisch dat je die niet verkoopt. Goed beleid van Leipzig. Keita op zijn beurt is wel een speler denk ik die een team als manchecter united, Liverpool, tottenham en arsenal hogerop gaat brengen. Mourinho moet gewoon 100 miljoen bieden of Martial op huurbasis naar leipzig sturen en dan korting afdwingen op keita.

28 juli 2017 om 19:08

Ik heb hem maar 1x zien spelen en was erg onder de indruk! Maar lijkt me een stuk aanvallender dan wat mourinho zoekt. En Martial laten gaan is ook niet handig, want dan heeft hij alleen Rashford en Young voor op linksbuiten.

Voor 83,5 miljoen verwacht je toch een betere speler. Natuurlijk deed hij het fantastisch in de Bundesliga, maar zulke bedragen geef je uit aan gearriveerde spelers. Hij heeft zich bewezen in de Zwitserse competitie en nu in de Bundesliga; alsnog is het geen Busquets, Vidal of Mousa Dembele.

Wat een idioten daar bij Leipzig. 83 miljoen voor deze huis, tuin- en keukenvoetballer. Met 83 miljoen kan je heel leuk shoppen. Hier gaan ze spijt van krijgen want niemand gaat namelijk meer dan 83 miljoen voor dit mannetje neertellen.

24 juli 2017 om 02:13

Red Bull wilt de beste team in Europa voor de marketing natuurlijk. Hoe wordt je de beste team? Door al je toppers te behouden. Het geld hebben ze toch niet nodig

Was een van de sterk houders afgelopen seizoen
Maar wat een bedrag is niet iets wat ik had verwacht meteen
Maar als je dit bod weigert dan weet ik niet meer waar het naar toe gaat in deze maatschappij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren