Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Lewandowski schikt zich in zijn lot en blijft bij Bayern München

Laatste update:

Onder geen beding zal Robert Lewandowski deze zomer vertrekken bij Bayern München, zo verzekert clubvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge. Internationale media schreven afgelopen weekend dat Lewandowski nog één poging wil ondernemen om een transfer te realiseren: hij wil in gesprek gaan met trainer Niko Kovac om zijn situatie uit te leggen. Zowel Rummenigge als Kovac geeft echter aan dat er geen sprake is van een transfer.

Lewandowski hoopt zelf nog altijd op een transfer naar Real Madrid. De Koninklijke is echter niet van plan om alles op alles te zetten om Lewandowski los te weken bij Bayern. Zelfs al zou Real Madrid dat wél doen, dan belooft Bayern niet te zullen meewerken. "We willen een duidelijk signaal versturen naar mensen binnen en buiten de club: Bayern is compleet anders dan andere clubs, die zwak worden als bepaalde bedragen op tafel liggen", aldus Rummenigge.

"We willen uitstralen dat onze deuren gesloten blijven. We zijn heel erg tevreden over Lewandowski. Bovendien zijn er op zijn positie maar een paar spelers met vergelijkbare kwaliteiten", vervolgt de sportbestuurder dinsdag in gesprek met TZ. "We hebben geen interesse in een verkoop. Het maakt niet uit of er een bod van 100 of 150 miljoen euro komt. Onze topspelers blijven bij ons."

Voor de camera van Sky bezigt trainer Kovac soortgelijke woorden. Hij is op de hoogte van de vertrekwens van Lewandowski, maar wil zijn spits toch binnenboord houden. "Iedereen heeft het recht om zijn wensen duidelijk te maken. Het klopt dat Robert erover nadenkt om naar een andere club te gaan. Maar wat hij wil staat los van wat wij willen", aldus Kovac. "De situatie is heel duidelijk: hij blijft in München."

Update 8 augustus 06.47 uur - Lewandowski schikt zich in zijn lot en blijft bij Bayern München
Robert Lewandowski schikt zich in zijn lot en blijft gewoon bij Bayern München. Trainer Niko Kovac maakte in gesprek met BILD een einde aan alle speculaties over een mogelijk vertrek van de Pool. “Robert weet hoe ik over hem denk en wat ik van hem verwacht', aldus Kovac. 'Hij behoort wereldwijd zeker tot de top drie van aanvallers. We zullen hem daarom zeker niet laten gaan Dat is de mening die ik hem heb meegegeven. Robert heeft dat geaccepteerd.”

Stelt Bayern München zich correct op?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayern a la Psg.. die gaat dus ook nergens heen. Bayern wordt zo zn laatste club want hij zal bijna 33 zijn als zn contract afloopt.

Blablabla. Niemand gaat ook 150 of zelfs 100 milj betalen voor Lewa. Misschien een club uit China ofzo

31 juli 2018 om 22:37

Gezien de clubs uit China het dubbele bedrag moeten betalen (een keer de transfersom, daarnaast het bedrag nogmaals als belasting voor de kas van de Chinese league en de opleidingen binnen het land) zie ik die dergelijke bedragen er ook niet voor uittrekken. Het is niet voor niks dat sinds 2017 (toen de tax is ingevoerd) de bedragen ook niet meer zo absurd hoog zijn als voorheen.

Goede instelling alleen geloof ik niet dat er een bod zo hoog gaat komen voor Lewa. 2 jaar geleden misschien. Nu, nehh.

Op welke club doelt die vent dan?

31 juli 2018 om 20:30

sneertje naar Dortmund denk ik..

31 juli 2018 om 22:13

Als ik Dortmund was elke speler die op contract komt staan uitzondering mag niet naar Bayerm Munchen !!

Waarom houdt Bayern zo krampachtig vast aan Lewandowski? Ja het is hun topscoorder maar het wordt wellicht ook eens tijd voor een nieuw gezicht in de spits, een frisse wind. Bayern zou toch de ambitie moeten hebben om weer eens de finale van de Champions League te halen. Met alle respect maar dan wordt het tijd om afscheid te nemen van Ribery, Robben en ook een Lewanddowski en misschien ook wel Muller?

31 juli 2018 om 20:47

Douglas Costa is speler van Juve..

31 juli 2018 om 20:54

Muller is een publieks lieveling, een kind van de club, die zal alleen weg gaan als hij dat zelf wilt

31 juli 2018 om 21:22

Waarom Muller wel vertrekken als hij dat wilt en Lewandowski niet? Dat zou ik vrij oneerlijk vinden.

31 juli 2018 om 21:56

Langer bij de club, meer voor de club gedaan. Dan doet de club ook wat terug.

31 juli 2018 om 22:18

Wat een onzin. Het is puur omdat Muller een Duitser is en Lewandowski geen Duitser. Lewandowski was bij vlagen veel belangrijker dan Muller met z'n doelpunten. Alleen in 2012/13 was Muller een belangrijke speler, terwijl Lewandowski bijna elk seizoen belangrijk was. Bij Lewandowski heerst veel meer druk dan bij Muller. Daarom zeg je dit.

31 juli 2018 om 22:26

Heb jou vaker een hoop onzin zien verkondingen en het verbaasd met dan ook niets dat je op hetzelfde niveau doorgaat. Je moet wel in een ei leven om te zeggen dat Muller maar 1 seizoen belangrijk is geweest terwijl hij 5 seizoenen heeft gehad waar hij gemiddeld elke 90 minuten betrokken was bij een doelpunt. Zodra Lewandowski 3 CL finales heeft gehaald met Bayern waarin hij een impact heeft gehad als Muller dan mag je komen praten.

1 augustus 2018 om 00:12

@zermatt_person

Het probleem is dat de arrogantie van Lewandowski steeds erger wordt en z'n uitspraken brutaler. Muller gedraagt zich gewoon netjes en laat het allemaal niet naar z'n hoofd stijgen. Als ik dan als club zou moeten kiezen welke speler ik z'n zin zou geven, zou ik ook voor Muller kiezen.

31 juli 2018 om 20:55

Ze zijn nog bezig een plan te bedenken hoe Werner gratis moet overkomen van Leipzig, tot die tijd is Lewandowski natuurlijk belangrijk.

31 juli 2018 om 21:09

Werner kan alleen komen als zijn contract verloopt anders niet, maar hey jij wilt Bayern alweer zwart maken.

31 juli 2018 om 23:25

Hoezo kan dat alleen dan? Je kan RBL ook gewoon een marktconform bedrag betalen en als heren zaken doen?

31 juli 2018 om 23:46

Sorry ben erbij vergeten te zeggen "gratis".

1 augustus 2018 om 00:10

Timo Werner heeft nog een 2-jarig contract en RB Leipzig heeft de financiele middelen om een contractverlenging aantrekkelijk te maken. Verder is Timo Werner goed, maar niet van het kaliber Lewandowski. Ik vraag me dus uberhaupt af of dat de gedroomde opvolger voor Lewandowski moet gaan worden.

31 juli 2018 om 21:50

Het probleem is dat je om Robben, Ribery, Muller en Lewandoski te vervangen waarschijnlijk 500 of 600 miljoen nodig hebt. Misschien wel meer.

Voor Bayern is het ook een principe kwestie, ze willen geen verkoop club zijn. Dat hebben ze in het verleden al meermaals uitgesproken. Dat is ook een beleid. En ergens kun je ze ook geen ongelijk geven. Bayerns is de absolute top. Dus daar moeten de beste spelers lopen. Als je spelers die je niet kwijt wil gaat verkopen wordt een andere club absolute top.

Ik zou ook even niet een jonge vervanger weten die ook nog betaalbaar is. Aanvallers onder de 25 die minimaal gelijkwaardig zouden kunnen zijn, Mbappe, Kane, Jesus, daarna weet ik het even niet meer. Die eerste ging voor 135-180 mio naar PSG en hij zou eventueel voor 272 miljoen naar Real kunnen. Die andere twee zullen ook niet goedkoop zijn (er gaan in Engeland verhalen rond over 300 miljoen voor Kane).

Leuk en aardig Bayern, maar als je zelf niet uitkijkt wordt je top 4 positie in Europa zo afgenomen door ploegen als City en Psg.

Ik word wel echt moe van de pure arrogantie en de daaruit voortvloeiende uitspraken vanuit Bayern. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze hetzelfde gaan doen als andere topclubs. De selectie wordt al aardig oud en tegenwoordig zijn spelers niet meer zo goedkoop.

31 juli 2018 om 21:11

Het is zeker een kwestie van tijd. Rummenigge heeft zelf vaker gezegd dat er transfers van 80-100 miljoen komen van Bayern. Met Lewa willen ze gewoon een statement maken omdat hij zich kinderachtig gedroeg.

31 juli 2018 om 21:37

Wat doet Lewandowski kinderachtig dan? Het enige wat ik lees, is dat hij een transferverzoek heeft ingediend en bij Kovac heeft aangegeven dat hij een nieuwe uitdaging wilt. Wat is daar mis mee?

31 juli 2018 om 22:13

Lewa bekritiseerde alles en iedereen voordat hij het netjes deed ook dreigde hij met een vertrek voordat hij het netjes vroeg, een andere reden ook is dat hij zijn contract verlengt en daarna weg wilt..

Dit doet Bayern alleen om een statement te maken dat je niet zomaar vertrekt wanneer je wilt en hoe je wilt.

Zie ook maar een vervanger te regelen voor Lewa onder de 80 mil.

31 juli 2018 om 22:20

@superbuli

Waaruit blijkt dat Lewandowski dat allemaal heeft gedaan? Ik ben gewoon nieuwsgierig naar de bronnen.

31 juli 2018 om 22:24

Laast keer dat Lewandowski verlengde was in 2016 hoor. Al twee jaar terug dus. Een vervanger kunnen ze halen in de vorm van Higuain of Werner. Higuain is voor 60 miljoen op te halen, terwijl hij dezelfde leeftijd heeft als Lewandowski en nooit geblesseerd is. Dan maak je ook nog eens 20 miljoen winst en ben je af van een ontevreden Lewandowski.

31 juli 2018 om 22:27

Niet zo slim van Lewandowski om een 5 jarig contract te tekenen dan. Zal ongetwijfeld financieel voordelig zijn geweest maar als je dan weg wilt en je moet nog 3 jaar dan heb je pech.

31 juli 2018 om 22:38

Over het transferbeleid zeg ik meestal niks maar Bayern weet dat, dit is gewoon om een statement te maken naar andere clubs toe.
In 2016 verlengde Lewa inderdaad maar het jaar erna wilde hij weg, had hij dan maar 2 keer moeten nadenken voordat hij tekende voor 5 volle jaren..

31 juli 2018 om 21:54

@sirius:
Waar zijn ze al aardig oud?
Kimmich??
Hummels - boateng kunnen nog lang mee en heb je Sule!
Alaba?
Thiago
Gotretska
James
Coman
En die jonge linksbuiten die verhuurd was nog.. Duitser.. gewoon op bijna iedere positie een jonge topper al klaar staan

1 augustus 2018 om 00:00

Tja, definieer het woord "topper". Een groot deel van de spelers die je opnoemt, zouden er bij Barcelona of Real Madrid naast staan. De tijd dat je de Arjen Robben's, de Franck Ribery's en de Thiago Alcantara's van deze wereld voor 25.000.000,- kon vastleggen, is inmiddels al een aantal jaren voorbij, terwijl spelers als Coman aanzienlijk minder zijn.

Verder zeg ik ook niet dat iedereen bij Bayern oud is. Ik zeg alleen dat Bayern veroudert en die spelers zul je capabel moeten vervangen. Dat lukt niet meer met 25 miljoen euro en waarschijnlijk zelfs niet meer het dubbele.

1 augustus 2018 om 09:09

@sirius:
Wie zouden er bij Barca of Real dan naast staan?

Coman misschien, maar die is ook echt niet veel minder dan een Dembele..
Maar een Kimmich, Alaba, Sule Thiago, Gnarby, Goretska zijn echt gewoon van hoogste niveau allemaal.

1 augustus 2018 om 12:27

Dat is jouw mening, maar ik zie Gnabry, Goretzka, Coman en Sule niet zo snel spelen bij clubs als Real Madrid en Barcelona. Thiago, Alaba en Kimmich uiteraard wel, maar op die drie doelde ik ook niet.

Twijfelachtige uitspraken doet Rumenigge hier. Het is allemaal relatief en daarom niet per definitie zwak of sterk te noemen om aanbiedingen te weigeren dan wel te accepteren. Lewandowski wordt al een dagje ouder en heeft de ambitie om iets anders te proberen. Is het het dan zwak om die jongen dat te gunnen na jaren loyale arbeid verricht te hebben? Als je dan ook nog 150 miljoen op de koop toe krijgt ben je spekkoper. Dan vind ik Pérez in deze toch verstandiger.

Bayern die even indirect uithaalt naar de gehele Bundesliga, die natuurlijk al hun sterspelers aan Bayern zelf verkopen.

1 augustus 2018 om 00:05

Ik vind het eigenlijk ook best kwalijk. Ze schreeuwen daar in Duitsland moord en brand dat Bayern de concurrentie verzwakt, maar als Bayern op de stoep staat hebben ze niet het lef om hoog in de boom te gaan zitten.

Ook het argument dat ze spelers naar een transfervrije status praten kan ik niet veel mee. Dat soort capriolen moet je voor zijn en daar zijn ze in Duitsland niet altijd even handig in. In andere competities zie je dat namelijk nauwelijks.

1 augustus 2018 om 00:14

Het zijn gewoon weinig clubs die er een probleem mee hebben maar degene die het hebben zijn erg luidruchtig. Een club als Hoffenheim is realistisch en hun maakt het dan ook weinig uit of Sule naar Chelsea gaat of naar Bayern.

Clubs als Bayer (die liever niet aan Bayern verkoopt, zie Vidal) en Bvb zijn daarin anders en met name BVB is er niet vies van om er erg dramatisch over te doen. Dat BVB in de laatste 5 jaar dan 15 spelers heeft aangetrokken van andere clubs in de Bundesliga moet genegeerd worden als men huilt over hoe Bayern de hele Bundesliga opkoopt.

"we zijn niet zwak"

Hangt er van af hoe je je acties wil interpreteren. Naar mijn mening laat een sterke club een speler gaan wanneer die dat klaarblijkelijk zo graag wil (bij een goed bod uiteraard) omdat je er toch vertrouwen in hebt dat je een vervanger vindt en ook zonder die speler top bent. Het zijn zwakke clubs die spelers koste wat kost tegen hun zin 'gijzelen'

maar goed, dat is louter mijn mening

"wij zijn niet zwak zoals andere clubs"
Dat is zo'n typisch Bayern reactie.
Bulken van het geld en dan die grote smoel opentrekken.
Er is maar 1 club in Duitsland die dat ook kan waarmaken want als er ook ergens een speler of club opstaat die Bayern ook maar een beetje kan bedreigen wordt die speler binnengehaald dan wel die club leeggezogen. Een vergelijkbare situatie als in Frankrijk met Psg.

31 juli 2018 om 23:48

Vergelijkbaar met elk land en alle lagen daarin. Clubs met geld kopen goede spelers van minder grotere clubs.

8 augustus 2018 om 09:09

Terecht dat Bayern München zo reageert. Hij heeft met zijn volle verstand 2 jaar geleden voor 5 jaar bijgetekend. En een vervanger kost te veel. Werner wordt ook 80 miljoen voor gevraagd. En die is nog slechter ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren