Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Janssen weigert Galatasaray: ‘Hij gaat voor zijn kans bij Spurs'

Laatste update:

Vincent Janssen heeft het moeilijk bij Tottenham Hotspur. De aanvaller wordt als 'een slechte versie van Roberto Soldado' gezien, de Spanjaard die in eigen land volop scoorde maar in Engeland door het ijs zakte. Galatasaray lijkt Janssen te willen verlossen van zijn lastige situatie, zo meldt Voetbal International op basis van Turkse bronnen.

/

Galatasaray zou Janssen voor de rest van het seizoen willen huren, om zo meer kans te maken in de strijd om de landstitel. De topclub uit Istanbul is echter niet de enige club met belangstelling voor de ex-speler van Almere City FC en AZ. Manager Mauricio Pochettino zou niet onwelwillend staan tegenover een verhuur van Janssen, die bij Galatasaray landgenoten als Wesley Sneijder, Nigel de Jong, Garry Rodrigues en coach Jan Olde Riekerink zou treffen.

Volgens de donderdageditie van het Algemeen Dagblad houdt het management van Janssen zich totaal niet bezig met een tijdelijk afscheid van Tottenham. De spits en zijn entourage willen de rust bewaren en niet aan paniekvoetbal doen, zo klinkt het. In de tweede helft van het seizoen strijdt Tottenham bovendien op drie fronten: de Premier League, de Europa League en het toernooi om de FA Cup.

Pochettino zei bij de komst van Janssen expliciet: "Een spits zoals Vincent trekken we juist óók aan voor de strijd op meerdere fronten.'' Na 23 officiële duels voor Tottenham staat de teller van Janssen op drie schamele doelpunten: allemaal vanaf elf meter.

Update donderdag 19 januari 15.48 uur – Janssen weigert Galatasaray: ‘Hij gaat voor zijn kans bij Spurs'
Vincent Janssen vertrekt deze maand niet bij Tottenham Hotspur. De Nederlandse spits kon overstappen naar Galatasaray, maar laat die kans schieten. "Hij heeft het besluit genomen er niet op in te gaan", zegt zijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen volgens Omroep Brabant. "Galatasaray heeft zich gemeld, maar Vincent blijft bij Tottenham Hotspur. Hij heeft het besluit genomen er niet op in te gaan. Afgelopen zomer heeft Vincent een bewuste keuze gemaakt. Hij heeft een langdurig contract getekend bij een mooie club met goede faciliteiten en een goede trainer. Hij gaat volledig voor zijn kans bij Spurs. Tot zijn blessure heeft hij ook in iedere wedstrijd speeltijd gehad. Hij heeft het er nog goed naar zijn zin en hij probeert nu zijn kans te pakken."

Denk jij dat Vincent Janssen deze maand bij Tottenham Hotspur vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou geen slecht idee zijn, maar of je dan naar Turkije wil is een goede vraag. Verhuren aan een PL laagvlieger of zelfs Championship club (eentje die in de top meestrijdt) zou het beste zijn.

19 januari 2017 om 09:16

Precies. PL is betere optie. Kan hij iets meer in de luwte wennen aan de PL en sterker terugkomen bij Tottenham. Met een verhuur aan Galatasaray schiet hij niet zoveel op volgens mij.

19 januari 2017 om 10:15

Plus dan blijf je tenminste onder de aandacht. Hij kan wel naar Galatasaray gaan en als hij het goed doet bv 10 goals maken, maar doordat ze in Engeland de Turkse competitie niet volgen zal hij toch weer terugkeren als de mislukte spits. Terwijl als hij goed presteert bij een laagvlieger in de PL, dan kan hij zijn imago een beetje oppoetsen en komt hij toch anders binnen deze zomer.

19 januari 2017 om 09:48

Inderdaad een laagvlieger in de PL zou ideaal zijn. Toch denk ik dat Janssen het beste wel bij een grote club kan spelen met goeie mensen op de vleugels die ruimte en kansen voor hem creeren. Afronden kan hij als de beste dat zien we ook terug bij het Nederlands elftal. Ben ook benieuwd hoe hij het gaat doen straks met Robben aan zijn zijde bij Oranje.

19 januari 2017 om 10:03

Tja, bij welke laagvlieger zou hij per direct in de basis komen?

Hekkesluiter Swansea heeft Llorente, nummer 19 Sunderland heeft Defoe. Nr 17 Hull heeft dan met Hernandez geen topspits. Nr 16 met Benteke wel. Middlesbrough heeft Negredo

Dan heb je van de onderste 5 clubs slechts 1 club waar Janssen de concurrentiestrijd waarschijnlijk wel kan winnen.

19 januari 2017 om 10:14

Ik dacht meer aan Southampton en West Ham. Meer middenmoot. Die teren op Jay Rodriguez / Long (die beide niet constant zijn) en Carrol die toch te eenzijdig is zeker gezien de ambities van West Ham!

19 januari 2017 om 11:35

@pieterpost ik zie hem bij tottenham nooit spelen, maar in Nederland vind ik hem juist iemand die zelf trekt en sleurt, ballen vast houdt, anderen ruimte geeft en kansen creeert. Juist niet iemand die wacht op een voorzet. In oranje zou ik voor die rol liever Dost gebruiken, maar Vincent Janssen krijgt de voorkeur juist omdat we geen voorzet-specialisten hebben nu. Tegen Wit-Rusland was de aanwezigheid van Janssen (samen met Karsdorp) de reden dat Promes eindelijk uit de verf kwam.

Ik zou dus vooral een ploeg kiezen waar hij zijn eigen spel kan spelen. Of dat nou in Turkije is of in de championship maakt me op dit moment echt niet uit. Als hij presteert wordt dat echt wel opgemerkt door de mensen die er toe doen.

19 januari 2017 om 18:08

Hij wilt toch bij Tottenham Spurs blijven @Buitenspelgoal? Overigens zie ik zijn kans daar nog wel liggen in Tottenham. Janssen is ongelovelijk sterk, van zijn snelheid moet hij het niet hebben, maar heeft wel goede kop techniek en kan aardig schieten. De wedstrijden waarin ik Janssen heb zien spelen zag ik vooral dat zijn medeteamgenoten moeite hadden om de bal af te leveren bij Janssen in de aanval. Hoe het team dat bij Harry Kane wel lukt is me een raadsel. Daarnaast zal Kane hiermee niet heel blij zijn aangezien Janssen wil hij alle zeilen bij zetten tóch nog kan gaan concurreren met Kane. Ik hoop het voor Janssen dat hij toch nog harder dan hard terug komt en het tegendeel bewijst van hoe iedereen momenteel denkt van hem.

Kom maar naar ons! Geheel overtuigd ben ik niet van hem, maar bij ons kom je waarschijnlijk wel aan spelen toe en hebben we weer meer opties in de spits.

19 januari 2017 om 09:50

Hoe is het nu dan heeft GS een beetje goede spitsen?

19 januari 2017 om 10:12

Om te huilen , maar daar kan derdiyok niks aan doen , hij heeft een beetje concurentie nodig .

19 januari 2017 om 10:24

Ok dan Zou Galatasaray wel een goede optie voor hem kunnen zijn!

Ik weet niet wat de situatie bij galatasaray is qua spitsen. Op deze manier komt hij weinig aan spelen toe. Harry Kane zou niemand nu wisselen. Vincent moet gewoon lekker elke week spelen. Dan maar bij een andere/lagere club.

Hopelijk huurt Ajax hem voor een half jaartje. Hij heeft zich al bewezen in de Eredivisie en zou zich weer in de kijker kunnen spelen bij Pochettino. Dolberg heeft het nu moeilijk en moet eigenlijk wat rustiger gebracht worden, zeker omdat Cassierra er ook nog niet klaar voor is. Win-win voor beide denk ik

19 januari 2017 om 07:55

Ik zou als ik Janssen was toch de voorkeur geven aan een verhuur binnen Engeland PL of Championship bijvoorbeeld weet niet of gala zo een slimme keuze is

19 januari 2017 om 08:26

Ik hoop het ook, of nog beter, probeer hem over te nemen. +/- 15 miljoen zal voldoende zijn denk ik zo.

19 januari 2017 om 08:50

15 miljoen zou ik niet doen voor een spits die het 1 jaar goed heeft gedaan. En nu faalt in Engeland.

Ja de stap en het verschil is erg groot. Maar ik vind dit totaal geen Ajax spits. Het is een werker. Maar geen complete spit iets wat Ajax altijd wil.

Zou daar als Ajax of PSV nooit 15 voor neerleggen nu. Maar voor beide clubs is hem een half jaar huren geen gek idee.

19 januari 2017 om 16:55

De laatste échte Ajax spits dat ik mij kan herinneren is Patrick Kluivert..
Deze kerel is nog jong, heeft een neus voor de goal, en voor 15 miljoen 30+ doelpunten per jaar is niet verkeerd. We willen stappen zetten, dan kunnen we zo'n spits zeker wel gebruiken. Gaat de komende interlands ook waarschijnlijk de voorkeur blijven krijgen, ik denk dat het een uitstekende deal zou zijn.

Huntelaar, een held voor mij overigens, was ook geen denderende spits. Scoorde als een mafkees, maar een typische complete Ajax spits? Toch heeft hij ons allemaal op de tribunes gekregen. The Hunter. Ik zie Vincent zo hetzelfde doen.

Maar helaas, zal wel nooit van komen. Ik vind overigens de tekst wat apart, hoe kan deze jongen nou een bewuste keuze gemaakt hebben wanneer er amper opties waren.. Hij had zichzelf al gepusht naar de uitgang bij AZ en AZ kon maar met 2 clubs een akkoord bereiken als ik het mij goed herinner. Een écht bewuste keuze kan ik het niet noemen. Lijkt juist meer gebrek aan meer keuzes wat hem nu de das om doet.

19 januari 2017 om 18:48

@jordyb wat je nu zegt is onzin.

AZ had aanbiedingen van meerdere clubs, sommige boden zelfs meer dan Tottenham maar Janssen was vastberaden om naar de Spurs te gaan.
Clubs als PSG en Wolfsburg hadden zich ook al lang gemeld als je ergens niks van af weet moet je er stil over zijn.

Als Janssen terug komt naar Nederland kan die beter gewoon terug naar AZ daar was hij namelijk echt nog niet helemaal klaar, bij AZ speelt hij tegen dezelfde tegenstanders en soms zelfs sterkere hij had dit seizoen tegen Zenit en Lyon kunnen spelen bijvoorbeeld.

19 januari 2017 om 18:59

Zijn grootste gebrek is zijn prijskaartje geweest, 20 miljoen was voor heel veel geschikte clubs gewoon een brug te ver.

19 januari 2017 om 08:52

Wat heeft hij nou bewezen? Een goed seizoen in de eredivisie dat hadden Malki,Vlemmincks enz ook

19 januari 2017 om 09:36

Wat een gelul man met je malki en vlemmincks. Janssen speelde ook gewoon echt heel erg sterk in de combinatie en passing dat hebben die 2 nooit gedaan. En hij heeft tot nu toe iedere interland voor het Nederlands elftal sterk gespeeld!

19 januari 2017 om 11:16

Het zegt toch genoeg dat geen 1 van de 3 topclubs heeft geprobeerd om Malki of Vlemminks over te nemen? Deze jongens hadden toen gewoon een top seizoen.

19 januari 2017 om 17:39

In Oranje was Janssen ook altijd matig natuurlijk.. Bovendien voetbalde Janssen lang niet altijd slecht bij Spurs, alleen scoorde hij niet.

19 januari 2017 om 18:49

De wedstrijd van Nederland tegen Engeland was vrij doorslaggevend.

19 januari 2017 om 09:17

Wat een onzin. En als Janssen blijft spelen wat doe je dan met Dolberg?

Vincent moet gewoon eerlijk naar zichzelf zijn en voor een competitie keizen waar hij wel mee kan, helaas zou dat denk ik alleen maar de eredivisie zijn want hij is te slecht voor andere competities.
Hij heeft gewoon hopeloos gefaald bij TOT H en is een illusie minder. Denkend dat hij dat niveau aankon omdat hij opgehyped word door media en sommige analyticus en laten we niet vergeten onze geweldige bondscoach Blind. Janssen is zo een beperkte spits en heeft niks te zoeken bij TOT H en dat zei ik vanaf het begin. Sowieso wat had Pottechino in zijn hoofd? Meedoen om de kampioenschap en dan zo een spits erbij halen. Echt een onbegrijpelijke keuze. En zonde voor het geld!

19 januari 2017 om 09:39

Je schrijf Janssen nou wel te erg af vind ik. Janssen heeft iedere interland voor het Nederlands elftal echt erg sterk gespeeld dan kun je echt wel wat. Bij Tottenham moet hij het vaak doen als hij speelt met de B garnituur of met egoistische spelers als Son. Hij heeft echt nog nooit een wedstrijd gespeeld met zowel Eriksen als Ali achter zich die hem in stelling kunnen brengen.

19 januari 2017 om 11:38

Pieterpost.....er gaat geen weekend voorbij dat ik geen Motd of Live wedstrijden kijk vanuit de PL. En ik kan jouw zeggen en dat zijn feiten dat Janssen er echt niks maar dan ook niks van bakt bij TOT H en dan kom jij met argumenten over egoistische spelers zoals SON en niet gespeelkd met Eriksen en Delli achter zich. Dat is complete onzin want hij heeft genoeg kansen gehad en met al die spelers samen gespeeld. Janssen rent als en kip zonder kop alle hoekenin maar niet in de 16 meter of 5 meter lijn te vinden. Son is daar en tegen 6 klasses beter dan Janssen. Waarom? Hij creã«ert eigen kansen combineert sneller en heeft meer techniek en is slimmer dan Janssen. Dat kan je wel zien aan de cijfers kwa goals en assisten die SON heeft. Janssen heeft vooral tijdens afwezigheid van Kane heel wat minuten gehad en gespeeld en echt nisk gepresteert. In Oranje heeft hij tegen de kleine landen en 1 keer tegen een goed land gescoord. Meer geluk dan kunde en als spits krijg je nou eenmaal kansen en als je dan een paar keer scoort wilt dat niet zeggen dat je een goede spits bent!!!! Het is armoedig om als Nederland een basis spits te hebben met de kwaliteiten van Janssen. Zal zeggen kijk eerst wedstijden en kom met feiten.

19 januari 2017 om 12:18

Ik heb dit seizoen alle wedstrijden van Tottenham gezien en ik kan niet anders concluderen dan dat hij slecht gebruikt wordt zelden in stelling wordt gebracht. Hoeveel 1 op 1 kansen heeft hij nou daadwerkelijk gehad die zijn echt op 1 hand te tellen (en dat is nou net zijn specialiteit). Hij komt inderdaad in alle hoeken, maar dat is omdat hij in de wedstrijden die hij gespeeld heeft zelden een bruikbare bal in de 16 kreeg.

Hij heeft helemaal niet veel wedstrijden met Ali en Eriksen gespeeld. Hooguit 1 keer basis of zo toen Kane geblesseerd was. Daarna werd hij er gelijk weer uit gehaald en speelde ze met Son als diepste man. Die toen toevallig een paar keer scoorde.

Janssen is helemaal geen armoede is een prima spits die gewoon verkeerd gebruikt wordt bij Tottenham. Zet hem in een goed team met fatsoenlijke buitenspelers en hij scoort er +20 voor je in een seizoen.

19 januari 2017 om 12:28

Mag ik jouw een hardnekkige Janssen Fan noemen.

Echt ongelooflijk hoe jij hem verdedigt terwijl al de fieten uitwijzen dat Janssen er gewoon niks van bakt.

Vergeet niet dat hij een goede half jaar had bij AZ en op basis daarvan naar Tottenham werd getransfereerd.

19 januari 2017 om 17:28

Ik kijk wedstrijden van Tottenham niet live dus kan niet oordelen hoe hij exact speelt, maar hoeveel kansen heeft hij nou gehad daar?
Heeft in totaal nog geen 7 volledige PL wedstrijden gespeeld. Dat is wel een klein sample om te oordelen. Tuurlijk, je krijgt nou eenmaal weinig kansen op het hoogste niveau dus is het ook logisch dat hij vervangen werd, maar dat betekent niet gelijk dat het een slechte spits is. En is het nou zo'n schande om de concurrentiestrijd te verliezen van Kane? Volgens mij niet. Wat betreft Son, ik ken hem niet zo goed maar dat is niet echt een typische spits toch, valt niet echt te vergelijken met Janssen.

''in Oranje heeft hij tegen de kleine landen en 1 keer tegen een goed land gescoord. Meer geluk dan kunde''

Haha, dit is wel erg kort door de bocht he. Speelde meestal gewoon erg goed. Weet nog wel dat hij tegen Frankrijk, ook al verloren we 0-1, echt ontzettend sterk speelde, maakte het een van de beste duo's ter wereld, Varana en Koscienly, enorm lastig.
En Polen en Oostenrijk zijn 'kleine landen' voor jou?

''en als spits krijg je nou eenmaal kansen en als je dan een paar keer scoort wilt dat niet zeggen dat je een goede spits bent!!!!''

Klopt helemaal, maar andersom geldt dat natuurlijk ook he... Dat je een paar wedstrijden niet scoort betekent niet gelijk dat je een slechte spits bent.

Alle feiten wijzen uit dat hij er niks van bakt zeg je? Welke feiten dan, afgezien van zijn lage aantal goals? Het merendeel van wat je zegt zijn nog altijd meningen.

19 januari 2017 om 17:40

Hou toch op. Janssen heeft bij Oranje ook al laten zien het niveau aan te kunnen. Bij de Spurs speelde hij ook niet slecht alleen ontbraken de doelpunten.

19 januari 2017 om 18:50

Janssen is geschikter om in Duitsland of Italie te spelen, spitsen in de premier league zijn helemaal niet het soort spits dat hij is gebruikelijk.

Blind kan en mag hem ook nit oproepen voor Oranje want hij verdiend het niet om geselecteerd te worden! Denk dat hij op zin knieen naar RVP En Klaas Jan moet en Dost sowieso selecteren.
Helaas is de spoeling dun. Maar Janssen is geen optie zo simpel is het, Daar ga je Blind. Beperkte spits bombaderen als NR 1 spits. Ongelooflijk!!!

19 januari 2017 om 17:45

Hahaha hij heeft Van Persie afgeschreven, dat bleek uit alles. Bovendien heeft hij hem zwaar geschoffeerd.

19 januari 2017 om 19:22

Hoe geschoffeerd dan?
En waarom afgeschreven?

Het is logisch dat je oudere spelers minder snel zal oproepen voor een paar oefenpotjes. Daar ga je toch sneller experimenten uitvoeren en jongere spelers laten ''inwerken''. Spelers die al langer meedraaien als v Persie zijn al helemaal bekend met hoe het gaat bij Oranje. Die weten al wat er van ze verwacht wordt.

Denk je dat bijv een N. de Jong er trek in had om voor 1 oefenpotje vanuit (toen nog) de Verenigde Staten naar Kazachstan of weet ik veel wat te reizen. Of Robben die nog maar net fit is voor 1 oefenpotje naar China te sturen.
Bij wijze van spreken.

Als het er echt om gaat moet je wel de beste spelers oproepen natuurlijk, maar wanneer is dat betreft v Persie misgegaan dan (wanneer hij in vorm kwam bij Fenerbahce)?
Het moge verder toch wel duidelijk zijn dat v Persie lang niet meer zo goed was als eerst (en zelfs toen was ie nooit echt onomstreden ondanks topscorer aller tijden) Dat ie er nu een paar inschiet in de competitie doet daar niet veel aan af.
Janssen deed het toen heel goed bij Oranje dus was er geen reden om v Persie boven hem te kiezen. Wat betreft types als Dost en de Jong; dat zijn breekijzers die iets door de lucht kunnen forceren, dat is v Persie niet.

19 januari 2017 om 10:20

Blind selecteerde hem niet meer omdat hij in Janssen de beste spits zag en hij RvP niet als wissel wilde laten opdraven, maar op dit moment is Van Persie wel weer de beste spits van Nederland. Dus tenzij het een smoesje is geweest, zal Blind hem wel weer oproepen lijkt me.

19 januari 2017 om 10:52

haha best grappig dat stilletjes aan het Nederlands elftal gewoon moet terugrijpen naar de spelers van NL 2010. Wat een armoe op dit moment.

19 januari 2017 om 11:50

Het is helaas niet anders. De generatie die nu 18 - 23 jaar is, is op zich nog wel goed maar heeft nog niet de leeftijd waarop je een land bij de hand zou moeten nemen. Normaal moeten de spelers tussen 25 en 30 dat doen, maar die groep is helaas niet al te best. Laten we hopen dat de jonge spelers de juiste vervolgstappen nemen en we daardoor een goed oranje zien in de komende jaren.

19 januari 2017 om 13:15

v Persie nu de beste spits in Nederland? Omdat hij er een paar inschopt in de Turkse competitie?
Dat Janssen de concurrentiestrijd van Kane verliest is niet iets om je voor te schamen lijkt me. Heeft in Oranje tot nu toe gewoon prima gepresteerd.

Wissel staan bij de nummer 2 van Engeland tegenover basis bij de nummer 4 in Turkije... Betekent niet gelijk dat die basisspeler ook de betere speler is. Ik denk dat Janssen er ook wel een paar in zou schieten in Turkije.

19 januari 2017 om 13:28

Sorry, ik bedoelde daarmee dat hij het best in vorm is. Janssen heeft veel kwaliteiten, maar die komen er nu niet echt uit. Dost is ook op dreef, maar hij is voetballend veel te matig om in dit oranje voorin te spelen. De rest van het team is kwalitatief niet bijzonder goed en als je dan met Dost een spits hebt die de bal niet vasthoudt, kom je niet aan voetballen toe. Als het al een geoliede machine was, had Dost gekund want dan heb je hem alleen nodig om de kansen af te maken en dat doet hij nu goed.

19 januari 2017 om 17:30

Juist op voetballend vlak vond ik Janssen (wat ik van hem heb gezien) altijd sterk spelen. Goed aanspeelpunt, enorm lastig van de bal te krijgen, weet ook ruimte voor zichzelf te creã«ren.

19 januari 2017 om 17:44

Waarom zou je Van Persie niet als wissel kunnen gebruiken? Heeft hij dat overlegt met Van Persie zelf? Nee dus. Het is gewoon een slap excuus net als bij Seedorf destijds. Die vond het zelf ook onzin toen. Zelfs toen Janssen uitviel riep hij Van Persie niet op.

20 januari 2017 om 10:32

@timmothy.. Dat vind ik ook. Die uitleg over het gebrek aan voetballende kwaliteiten ging over Dost. Ik bedoelde eigenlijk dit:
1. Janssen en RvP zijn voetballende spitsen en Dost een afmaker.
2. Nederland heeft nu een voetballende spits nodig, dus Dost valt voor mij af als 1e spits.
3. Janssen was in vorm en Van Persie niet, dus was Janssen de beste optie voor oranje en wilde Blind RvP niet meenemen om alleen op de bak te zetten.
4. Nu Janssen niet in vorm is, zou ik voor de tweede voetballende spits en dat is Van Persie.

19 januari 2017 om 17:42

Dost in Oranje is lachwekkend. Op basis van zijn wedstrijden in Oranje verdient Janssen gewoon een uitnodiging. Huntelaar speelt ook niet. Van Persie zou inderdaad de oplossing zijn maar dat zie ik helaas niet gebeuren.

Als ik Marcel Brands was zou ik nu toch even de oren spitsen. Een concurrent voor luuk de jong of een twee spitsen systeem, daarvoor lijkt hij perfect. Ik zeg halen en je bent een stuk dichter bij een geslaagde inhaalrace.

19 januari 2017 om 09:27

Van mij hoeft ie niet persee te komen zal waarschijnlijk duur zijn PSV kan beter geduld hebben en wachten tot Locadia weer fit is ik gok dat Janssen te duur is om te huren

Kan die jongen het komend half jaar niet gewoon beter blijven en keihard trainen?! Hij is er net en nu al verhuren lijkt op opgeven. Keihard trainen, de club en cultuur beter leren kennen en zichzelf daar thuis voelen. En dan in de voorbereiding komend seizoen vlammen of afhaken.

Ik wil een nieuwe term introduceren: de "action voetballer" je haalt hem op voor weinig geld en als het niet bevalt gooi je hem weer weg, en houdt er op voorhand al rekening mee dat het toch niet lang mee gaat.

19 januari 2017 om 11:10

Dat bedoel ik juist! Gun die jongen nog even de tijd en laat het acclimatiseren.
Maak van hem geen 'action voetballer'. Net gekocht, bevalt niet en in de prullenbak.

Dit zou een geweldige zet van het bestuur zijn. İk denk dat hij zich meteen fantasitisch zal aanpassen met alle Nederlanders in ons team. Daarnaast gewoon een erg goede spits en een enorm harde werker, waar ons publiek dol op is. Neem alleen aan dat hij aangetrokken wordt indien Podolski vertrekt.

Verhuur zou een goeie zaak zijn voor Janssen. Echt zonde dat hij nu zo weinig aan spelen toekomt. Heb nog steeds veel vertrouwen in hem, want als je kijkt naar de interlands die hij heeft gespeeld voor ons dan was dat gewoon echt heel erg sterk! Zou bij Galatasaray of bij een andere Engelse Premier League club zoals hierboven al werd aangegeven weer helemaal op kunnen bloeien! Ik had het wel geweten als ik het ergens voor het zeggen had in de PL.

Hoop voor hem dat hij in de Premier Leauge kan blijven, zou het beste zijn. Het is gewoon te snel gegaan voor hem, in twee jaar tijd van de Jupiler League naar de Premier League en dan ook nog naar een (sbut)top club.

Of hij genoeg talent heeft? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat hij zelf hoofdreden is waarom het niet lukt. Hij wil teveel, veel teveel. Hij jaagt overal en rent overal, maar dat is juist niet wat hij moet doen. Pak de momenten en bewaar je energie voor in de spits, want daar sta je.

Lol.. Na Harry Kane geen spits meer over.. wordt wat als Harry nog geblesseerd raakt. Denk niet dat dit waar is, Poch heeft immers nog steeds veel vertrouwen in hem.

19 januari 2017 om 13:33

Weet je wat een stunt zou zijn? Sturridge halen. Je kan inderdaad niet met alleen Son als backup voor Kane verwachten dat de doelstellingen gehaald worden.

19 januari 2017 om 13:48

Dat zal wel een stunt zijn maar Defoe terughalen zou toch ook een optie moeten zijn? Scoort als vanouds makkelijk bij Sunderland en ik denk dat hij altijd nog van waarde kan zijn indien hij zich schikt in de rol van pinchhitter. Als we een andere spits halen is een verhuur van Janssen een optie. Anders moet hij gewoon blijven.

19 januari 2017 om 17:24

Defoe doet het geweldig bij Sunderland maar ik vind dat Spurs wel wat ambitieuzer mag zijn. Hij is inmiddels 34 jaar. Ik ben blij voor hem dat hij na een avontuur in de MLS zo'n terugkeer kon maken maar misschien dat hij bij Sunderland beter uit de verf komt vanwege de ruimte die hij daar kan benutten op de helft van de tegenstander. Spurs speelt zelden op de counter.

Waarom naar Ajax , dat Dolberg niet scoort in eerste wedstrijd na winterstop is geen ramp , wat verwacht men eigenlijk van een jongen van 19 die nu pas doorbreekt , jonge gasten snel op een voetstuk plaatsen en na 2 mindere wedstrijden direct weer afbranden , Zlatan was ook niet direct top bij Ajax op jonge leeftijd en zie wat voor een fenomeen dat nu is . en Janssen komt er ook wel . Alleen niet in de top van de PL .

Hij moet gewoon geduld hebben, hij heeft potentie, maar hij moet zich nog aanpassen. Hoe lang dat gaat duren? Ik heb geen idee. Soldado was al wat ouder toen hij naar de Spurs vertrok, de enige vergelijking met hem is zijn positie en zijn situatie. Janssen is nog maar 22. Hij vindt zijn draai wel. Zolang hij hard genoeg werkt, en een speler geblesseerd raakt, krijgt hij zijn kans vanzelf wel.

Ik denk dat het beste is voor hem om zich eigen te laten verhuren aan een Engelse club om te wennen Gala is toch weer wat anders leuk dat er Nederlanders zitten maar volgens mij is hij meer voor de toekomst gehaald bij the spurs dus zou het logischer zijn om te wennen aan Engeland 6 maandjes bij een club als Hull of Swansea zou beter voor hem zijn!!! Zo dat die sterker terug kan komen.

Janssen is en blijf teen opgehypde spits door Media en Danny Blind. Heeft 1 seizoen op het hoogste niveau gespeeld en dan doen mensen of hij de nieuwe van Nistelrooy is ofzo. Hou toch op jongens. Feiten spreken voor zich, hij komt in alle facetten te kort en is daar wekelijks op geanalyseerd op Motd na elke wedstrijd weer werd er gekeken wat hij nou heeft toegevoegd en dat is BAR EN BAR weinig. Rent en vliegt alle kanten op maar komt gewoon niks uit. Ook andere teams in Engeland hebben allemaal betere spitsen dan Janssen. Ga lekker weer naar de eredivisie waar je gewoon hoort en presteer een paar jaar hierzo. Janssen is alles wat er geschreven werd zijn eerste seizoen gaan geloven en dacht klaar voor zo een grote stap te zijn. Nee.......hij was en is er niet klaar voor en is gewoon niet zo een goede spits zoals sommige media en analyticus dachten. Blind moet zich hard achter zijn oren gaan krabben en komen met jongens die 1. Spelen 2. In Vorm zijn . 3 Echte kwaliteiten bezitten! Niet op vriendjes en IK MAG JE Gehalte selecteren. Maar op kwaliteit!!! RVP Klaas Jan Bas Dost....zelfs al speelt Klaas Jan een jaar niet, toch heeft hij meer kwaliteit vooral in de 16 meter gebied , het gebied van de spits..... waar je hoort te staan en af te maken.

19 januari 2017 om 12:22

1. Spelen is helemaal geen criterium. Depay speelt niet en beslist de interland tegen Luxemburg met 2 goals. Janssen speelt niet maar speelt bij Oranje uitstekend! Klose speelde ook nooit voor zijn ploeg maar presteerd voor de Duitsers geweldig. Janssen is gewoon hetzelfde verhaal. En dat hij tekort komt ben ik het totaal niet mee eens zie mijn posts hierboven. Wordt gewoon verkeerd gebruikt momenteel bij Tottenham en heeft geen echte kans gehad met de juiste spelers om zich heen.

19 januari 2017 om 14:15

Lees mijn commentaar op jouw Post want je bent ten eerste niet objectief. Speelt geweldig? Allen in jouw ogen want zo geweldig speelt hij niet in Oranje . En dat je al aangeeft dat je niet hoeft te spelen om geselecteerd te worden zegt mij al alles !!!! Jouw argument dat Janssen alleen met B garnituur speelt bij TOT H is Totaal Niet Waar!! Wat voor excuus is dat hij heeft met Delli Alli gespeeld en met Eriksen achter zich en hij loopt ten eerste niet slim en is niet zeker in de 16 meter! SON daar en tegen speelt beter maakt Goals EN Assisten en vormt een gevaarlijker DUO met Kane. Kijk eerst en kom met Feiten.....ik mag je gehalte daar red je een speler niet mee. Janssen is gewoon te slecht voor de PL zo simpel is het!!!!
Als speler hoor je te spelen in jouw team en als je niet speelt heb je geen recht om opgeroepen te worden. Kan een keer door de vingers heen kijken maar een speler die structureel Bankt en als hij invalt niet goed speelt heeft niks te zoeken bij het Nationaal team.

19 januari 2017 om 17:41

Son is niet echt een pure spits toch? Hij kan met Kane samenspelen omdat Kane juist de diepe, echte spits is.

''als speler hoor je te spelen in jouw team en als je niet speelt heb je geen recht om opgeroepen te worden''

Wat een onzin. Een wisselspeler van een grote club kan alsnog veel beter zijn dan een basisspeler van een veel mindere club, zolang ie wedstrijdfit is.

Grappige is dat jij dat bovenstaande dus zegt, maar tegelijkertijd zeg je ook:
''zelfs al speelt Klaas Jan een jaar niet, toch heeft hij meer kwaliteit vooral in de 16 meter gebied.''

Dat sluit nou niet echt goed op elkaar aan, om het zacht uit te drukken...

19 januari 2017 om 18:24

@marranr1

De feiten zijn: dat Janssen moeite heeft met scoren. Dat, ondanks dat Janssen weinig tot niet scoort, hij wel telkens kansen blijft krijgen. Dat jij de snor aan het na papegaaien bent. Dat Kane heeft aangegeven graag met Janssen om zich heen te spelen omdat hij de verdedigers bezig houdt. Dat Janssen zich prima staande houdt in de Bpl, maar dat de doelpunten dus ontbreken. Dat hij onlangs een ongelukkige wedstrijd heeft gespeeld waardoor de Engelse critici hem genadeloos en terecht neerhaalde. Dat Janssen constant een niveau haalt dat aantoont dat hij wel BPL waardig is.

Ik kan zo wel even doorgaan. Janssen is een prima spits, hij moet zich alleen aanpassen. Het is niet dat hij slecht speelt, maar het lukt gewoon net niet. Types zoals jij associã«ren dat met tekort komen. Ik bespeur ook iets van haat en wrok richting Janssen? Vraag me af wat je zo dwars zit.

"de feiten spreken voorzich?" Zou je eens met feiten willen komen dan? want dit is al je tweede post waar je geen feiten geeft, maar puur je eigen mening verkondigt.

Poch heeft Janssen ook gehaald voor de toekomst. Dat vergeten mensen nog wel eens. We willen allemaal wel dat hij zijn eerste seizoen er gelijk 10-15 inschiet. Zoals Timmothy ook aangaf is een spits niet per definitie slecht als hij niet scoort. Maar een spits die wel scoort hoeft niet goed te zijn.
Janssen is het eerste geval. Een goede spits die niet scoort. Helaas heeft Janssen ook tegen zitten dat het Nederlands Voetbal achteruit gaat. Dat hij de spits van Oranje moet zijn (die rol vult hij prima in), en dat er dus geen andere spelers zijn die er voor zorgen dat hij deels in de schaduw kan doorontwikkelen. Volgens mij is dat namelijk ook precies het plan van ToT H met Janssen, alleen willen wij Nederlanders soms teveel.

Ik zou deze jongen zo graag bij PSV willen zien! Zijn dynamiek, strijdlust en goals missen we erg nu. Hopelijk komt Luuk over zijn crisis heen, maar Vincent Jansen zeg .... wow.

Dappere keuze! Hopelijk komt hij nog voldoende aan speeltijd toe het restant van het seizoen.

Heb het idee dat hij een beetje zelfkennis en zelfreflectie mist. Natuurlijk goed dat hij ervoor wil vechten, maar grote kans dat hij op de tribune blijft zitten en af en toe op de bank.

Als hij er echt voor wil gaan moet die eens eerst zijn spel gaan aanpassen. Hij rent en jaagt overal en dat moet hij niet doen. Al meerdere mensen hebben dit aangegeven en ik ben het er helemaal mee eens. Zijn energie moet hij gebruiken als de bal komt en hij moet in de punt staan. Hij rent zich nu helemaal de pleuris op delen van het veld waar je er geen reet aan hebt. Als hij dit eens zou laten en niet zo'n enorme drang zou hebben om zich te willen laten zien, kan het misschien nog iets worden dit seizoen. Doe rustig aan en neem de tijd, forceren heeft geen zin.

Gelukkig gaat hij niet naar Turkije. Zou een erg slechte stap zijn voor hem. Komt hij net vanuit een b competitie naar een a competitie, zit het ff tegen en zou hij weer meteen naar een b competitie gaan.
Sws is de turkse competitie meer een plek voor oude spelers om nog ff te cashen, zoals v persie en sneijder, als de grote clibs je niet meer willen, maar je niet helemaal naar de zandbak wil.

Het beste voor hem is om zich te bewijzen in de competitie. Kies een team waarin je zou renderen en maak daar indruk. Liefst in de pl, anders in een topteam uit de championship.
Anders blijft altijd het stempel hangen dat hij de top niet aankan. Dan krijg je een babel, die opzich heel degelijk kan voetballen, maar telkens in b en c competities blijft hangen voor de poen terwijl hij ook een mooie carriere had kunnen krijgen.

Dat gaat dus helemaal niets worden. Hij was erg goed bij AZ maar kan het niveau PL gewoon niet aan.
Ik zou lekker naar Gala gaan.

Heel verstandig van hem om te blijven.
Erg om te lezen dat deze jongen compleet wordt afgebrand. Normaal word spelers verweten dat ze geen geduld hebben en te snel weg willen. Nu besluit hij om te blijven, te wennen aan een andere competitie waar hij nog steeds speelminuten krijgt en zou hij weer weg moeten.
In Nederland vinden we dat talenten zodra op de bank komen en vervolgens weg willen te ongeduldig zijn en moeten vechten voor hun kans - 2 maten?

Vincent is om een aantal redenen naar toth gegaan. 1. Een kans om niet te missen; als hij nog een seizoen in Nederland bleef en er maar 10 maakt dan krijg je niet weer die kans. 2. De hoop dat kane verkocht zou worden. 3. Zaakwaarnemer 4. AZ wilde cashen, hij heeft tenslotte zelf aangegeven wel iets te voelen voor ajax of psv

Gewoon nog even rustig blijven zitten waar je zit. Misschien gaat het nog wel iets beter en kan hij dan in de zomer naar een club die in de middenmoot zit. Buiten dat het qua niveau niet veel sterker is dan Nederland wil je daar als westerling toch niet heen? Behalve dat ze natuurlijk beter betalen maar als je het daar voor doet kan je het beter echt goed doen en naar de zandbak of China vertrekken.

Verstandig om Gala over te slaan. Onverstandig om een vertrek af te slaan. Die kans bij de Spurs heeft hij wel gehad en de Spurs weten inmiddels ook wel dat hij niet geschikt is voor wat zij nastreven dus ik zou een vertrek juist wel aanpakken. Die jongen kan prima voetballen, maar is mede door zijn hoge transfersom verkeerd terecht gekomen. Nu je verlies nemen toontje lager zingen en veel spelen en jezelf ontwikkelen en wie weet kom je ooit op dat niveau wat de Spurs willen zien.

Zoals Scorp boven mij al aangeeft, verstandig om Galatasaray over te slaan, onverstandig om bij Tottenham te blijven. Het is wel duidelijk dat Vincent Janssen nog niet klaar is voor de Europese subtop. Het is wel erg naief om te denken dat hij na de winterstop ineens beter gaat presteren al kon het natuurlijk niet veel slechter. Bovendien zijn ze in Engeland alles behalve gecharmeerd van Janssen.

Verder heb je als speler ook wel een plaat voor je hoofd als je verwacht om als spits uit de Eredivisie een basisplaats te krijgen, terwijl de topscorer van de Premier League er ook speelt. Gezien de kritiek denk ik ook dat Tottenham gewoon een goede spits weer koopt, mocht Kane vertrekken. Geld hebben de Engelse clubs genoeg en kunnen zich een miskoop wel veroorloven.

Super onverstandig.....en is gewoon beoordeelt dit half jaar 23 wedstrijden en geen 1 veld goal.!!!!! Kansen genoeg gehad en niet gegrepen te licht bevonden voor Tot H is een feit en je Iet het gewoon wekelijks. Kane is 10 klassen beter dan Janssen. Janssen ga lekker weer naar AZ , OP DAT Niveau Hoor JIJ TE Spelen

19 januari 2017 om 18:26

@marrann1

Wat sta je nou de hele tijd te blaaskaken?
Janssen speelt prima, op een pot na waarin hij terecht werd afgekraakt.
Verder ontbreekt het hem alleen aan goals. Als hij nou telkens slecht zou spelen is het een ander verhaal. Maar zijn veldspel is prima, dus kan hij mee op BpL niveau. DAT Zijn DE Feiten

19 januari 2017 om 19:28

De feiten zijn dat je als spits moet scoren,dat doet hij niet en is dus gewoon een miskoop.

Er is geen enkele fan of commentator die zal zeggen over een paar jaar,weet je die Janssen nog en hoe goed zijn looplijnen en inzet waren en zijn veldspel was fenomenaal....

Nou die zijn er niet en zelfs nu is het grootste kritiek punt dat hij altijd overal is behalve waar hij moet zijn.
En dat zijn de feiten.

Zou ook niet verstandig zijn! Lekker knokken tegen Kane op de training. Er moet toch wel een spitsentrainer zijn die zijn looplijnen veranderd! Want dat is de kern van zijn probleem. Niet zijn handelingssnelheid of techniek.

20 januari 2017 om 02:04

Man man man... alsof Janssen jullie allemaal iets persoonlijks heeft aan gedaan. Na Apers.

Janssen komt er wel. Dat weet ik zeker het zou goed zijn als zij Defoe terug halen dan kan Janssen leren van twee top spitsen.

Mensen waarom al die haat man man man... het is echt heel zielig. Lees even jullie eigen reacties en kom daarna gewoon even een tijdje niet online. Want het is echt een haat om niets. Hij heeft niet jullie dochters genaaid vriendinnen afgepakt of iets gestolen. Hij is gewoon een top spits in wording en heeft het nu even moeilijk. Jullie moeten je echt schamen al die boze reacties die geen gegronde achtergrond hebben gaan echt te en te ver. Schaam je diep.!

20 januari 2017 om 02:14

Was die voor mij? Ik ben juist fan van Janssen en zeg alleen waar het probleem ligt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren