Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Heracles zoekt door en laat Finse aanvaller op proef komen

Laatste update:
/

Jan de Jonge heeft zijn ogen goed de kost gegeven bij sc Heerenveen. De coach van Heracles Almelo, vorig seizoen trainer van Jong sc Heerenveen, heeft Oussama Tannane uitgenodigd voor een stage in Almelo. De negentienjarige aanvaller meldt zich vrijdagochtend in het Polman Stadion om mee te trainen.

Tannane speelde in de jeugd bij onder meer Ajax en PSV. Vorig seizoen speelde hij acht competitiewedstrijden (waarvan drie als basisspeler) voor het sc Heerenveen van hoofdcoach Marco van Basten. “Ik wil wel eens kijken hoe hij er voor staat”, aldus De Jonge tegen TC Tubantia over de in Marokko geboren Tannane, die het voorbije seizoen sukkelde met blessures. Tannane kreeg geen nieuw contract in Friesland; hij is dus transfervrij.

De Jonge kan daarnaast tot en met zaterdag beschikken over Kristoffer Andersen, Andy Barrowman en Akaki Gogia. Ook dat trio is op proef. Lerin Duarte traint vrijdag voor het eerst mee, de middenvelder genoot van een wat langere vakantie vanwege zijn trip met het Nederlands elftal.

Update 7 juli 13.35 uur - Heracles laat drietal proefspelers zonder contract vertrekken
Kristoffer Andersen, Andy Barrowman en Akaki Gogia komen niet in aanmerking voor een dienstverband bij Heracles Almelo. Het drietal was de afgelopen tijd op proef bij de Tukkers, maar is niet goed genoeg bevonden. Dat meldt Heracles op de website van de club. Oussama Tannane reist wel met de ploeg van trainer Jan de Jonge mee op trainingskamp naar Duitsland.

Update 7 juli 17.20 uur - Heracles zoekt door en laat Finse aanvaller op proef komen
Ondanks het aftesten van Kristoffer Andersen, Andy Barrowman en Akaki Gogia blijft Heracles Almelo zoeken naar mogelijke versterkingen. Zondagmiddag meldt de club dat de Finse aanvaller Aleksei Kangaskolkka de komende week de kans krijgt om zich te bewijzen. De 24-jarige spits is nu nog eigendom van de Zweedse tweedeklasser Jönköpings Södra. Hij meldt zich komende dinsdag in Almelo.

Denk je dat Oussama Tannane een aanwinst is voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede voetballer maar een klote mentaliteit. Wanneer bij die jongen eindelijk het kwartje valt een prima speler voor de Eredivisie maar ik ben er bang voor. Is al bij drie clubs misgegaan, en dat op zijn leeftijd...

7 juli 2013 om 13:45

Hopelijk is het juist nog even de leeftijd en word hij op tijd volwassen.

hmm vindt het juist eerder logisch dat het misgaat op die leeftijd.. wss gewoon een vervelende puber.
zoals jij zegt misschien gaat nu het kwartje vallen naar mate hij ouder wordt.
hoop het voor hem want voetballen kan hij wel.

Bij heerenveen weg en nu word er nog gesproken over talent?

4 juli 2013 om 19:39

Ik snap je pessimisme maar hij kan echt wel goed voetballen. Hij heeft niet de beste mentaliteit indd maar ik hoop dat Heracles hem een contract geeft.

4 juli 2013 om 19:44

Was idd bij zowel Ajax als PSV een groot talent maar onhoudbaar door zijn mentaliteit.

Geweldige speler voor Heracles in potentie! Zie in hem een nieuwe Assaidi op termijn.

Gaat lekker met Heracles, Bryan Linssen al gehaald, die niet eens zou misstaan bij Twente of Vitesse. Gogia schijnt een contract te krijgen, wat een heerlijke voetballer is. Ze worden ook in verband gebracht met Türk een aanjager op het middenveld en ook Illias Bel Hassani, beste speler uit de Jupiler League zal sowieso naar Heracles komen als Duarte vertrekt (en dat zal gebeuren)

Ik verwacht Heracles in de top 8, staat een heerlijke ploeg komend seizoen

Pasveer
Te Wierik
Schenkeveld
Rienstra
Dorda
Bruns
Vujicevic
Linssen
Bel Hassani
Gouriye
Tannane
4 juli 2013 om 19:58

Linssen: aanvallende middenvelder
Vujicevic: aanvallende middenvelder
Bruns: aanvallende middenvelder

Ja, ik weet dat Hercales het vorig seizoen ook vaak zo heeft gedaan. Heeft dat goed uitgepakt? Als je het mij vraagt, nee. Ik kan me ook niet voorstellen dat ze Quansah op de bank gaan zetten. Hij is dé controlerende middenvelder van Heracles. Met daarnaast Bruns en ik denk ook Linssen.

4 juli 2013 om 20:15

Bruns is geen nummer tien, geen creatieveling. Hij is een loper met een goede pass en trap. Vujicevic is een speler die zo'n beetje nooit balverlies lijdt en Quansah's rol enorm goed invulde. Linssen is een aanvallende middenvelder, maar ook een draver met loopvermogen.

4 juli 2013 om 20:29

Linssen is gehaald voor de linksbuiten positie. Dat heeft de Jonge gemeld op de site. Vujicevic is als een CVM in het elftal gebracht en zal in de loop van het seizoen de rol van Quansah over nemen, omdat die steeds meer tekort komt. Dus houd je alleen Bruns over als nummer 10 wat toevallig ook het rugnummer is wat hij voor dit seizoen heeft gekregen

4 juli 2013 om 20:11

Dorda is verschrikkelijk slecht en ook Te Wierik heeft het niveau nog niet. Als Heracles slim is halen ze alleen Bel Hassani en versterken ze voor de rest de backposities. Koenders kan daar eventueel spelen maar daar zou ik liever aan nieuwe aankoop zien en te Wierik bij gebrek aan beter, zolang Dorda er maar niet meer in hoeft te staan. Op het middenveld verdient Belterman een basisplaats naar mijn mening, ontwikkelt zich zeer goed. Mijns inziens een blunder van Twente die te laten gaan

Pasveer
Koenders
Schenkeveld
Rienstra
Te Wierik
Belterman
Quansah
Bel Hassani
Bruns
Linssen
Gouriye
4 juli 2013 om 22:09

@merijnafca

Volgens mij ben je niet echt op de hoogte van Heracles. De belangrijkste linie die ze moeten versterken is de aanval. Daar hebben ze op dit moment maar 4 spelers en geen spits. De band heb je genoeg opties:
Rb: schenkeveld, ter wierik, koenders en van dijk.
Lb: Dorda, davidson en eventueel belterman.

Op het middenveld zal er komend seizoen nog geen plek zijn voor Belterman.

7 juli 2013 om 17:47

@ Mesqueunclub,

Oussama Tannane is zeker een speler in potentie voor Heracles Almelo, maar jammer genoeg heeft hij niet de beste mentaliteit die je als voetballer kan hebben.

Bryan Linssen is een hele goede aankoop van Heracles Almelo. Alexei Gogia is vandaag afgetest door Heracles Almelo en overigens kende ik hem ook niet echt.

Oğuzhan Türk lijkt mij ook wel een goede speler voor Heracles Almelo en Ilias Bel Hassani is zeker een goede aanwinst. Hij is nog jong en speelt al 'n paar seizoenen goed bij Sparta Rotterdam.

Ninos Gouriye is gister verkocht aan ADO Den Haag, maar ik hoop dat Heracles bijvoorbeeld Tom Van Weert van FC Den Bosch overneemt of iemand anders.

Ilias Bel Hassani zou in mijn ogen eigenlijk pas een optie zijn als Lerin Duarte zou vertrekken bij Heracles Almelo en Heracles Almelo heeft Mikhail Rosheuvel ook al gehuurd van Az.

Verder zal Remko Pasveer waarschijnlijk vertrekken bij Heracles, dan zou ik een nieuwe keeper halen of Dennis Telgenkamp 'n kans geven als eerste keeper.

Dan zou ik in deze opstelling spelen, ervan uitgaande dat spelers als Duarte en Pasveer zullen vertrekken bij Heracles Almelo.

Telgenkamp
Koenders
Schenkeveld
Rienstra
Dorda
Bel Hassani
Quansah
Bruns
Rosheuvel
v.Weert
Linssen

hij is pas 19 jaar dus het is nog een talent alleen jammer dat Marokkanen hun talent verkloten want deze jongen kan opzich wel goed voetballen.

Snap niet dat er zo gezeurd wordt over zijn mentaliteit. Bij Heerenveen heeft hij geen problemen gehad, dus misschien is hij daar wel overheen. Kon op zich goed voetballen, maar door veel blessures is het er niet uitgekomen bij Heerenveen. Als je hem aan de praat krijgt, kan hij fantastisch voetballen. Heb hem op trainingen dingen zien doen, die niet veel andere spelers konden bij Heerenveen.

Tuurlijk is hij een aanwinst voor Heracles Almelo. Die jonge wou het maken, maar wist dat er bij allebei de ploegen geen kans had. Hij heeft het juiste gedaan. Succes Tannane !!! een echte jonge potentiële aanwinst voor Almelo

Je bent 19 jaar en hebt je als vervelende puber gedragen en vervolgens lees ik van enkele wijsneuzen hier dat het niet wat wordt met deze speler. Er zijn voorbeelden te over van spelers die veel te vroeg zijn afgeschreven door hun club. Neem Armenteros, bij het grof vuil gezet bij Heerenveen en bij Heracles helemaal opgebloeid en zelfs een transfer naar Anderlecht verdient.

Een knaap van 19 moet je altijd een 2e kans geven. Als hij 29 zou zijn geweest en hij had een rebels leven achter de rug, zou het een ander verhaal zijn. Mogelijk kan Jan de Jonge hem aan het voetballen krijgen, zoals Verbeek dat ook gelukt is met Armenteros. Hij kost Heracles geen transfergeld, dus biedt hem maar een contract aan. Een prestatiecontract, bij x aantal wedstrijden een verhoging en als hij fit blijft nog een extra toeslag. Kortom geeft zo'n speler een 2e kans en maak hem er van bewust dat de klok op "één minuut voor twaalf" staat wat zijn loopbaan als profvoetballer betreft. Heracles moet daarentegen zo'n talent zorgvuldig begeleiden.

5 juli 2013 om 00:34

Iedereen verdient een tweede kans, maar als 19-jarige heeft deze jongen al bij FC Utrecht, Ajax, PSV en Heerenveen gespeeld. Het is wel érg veel. Maar bij Heerenveen kon je zien dat het een speler met veel techniek is. Leek alleen niet helemaal afgetraind. Iemand als Jan de Jonge kan zulke jongens vaak aan de praat krijgen. Zou leuk zijn als dat ook met deze jongen lukt.

7 juli 2013 om 13:46

Je vergeet een blauwe maandag NAC

Schijnt echt een toptalent (geweest) te zijn. Maar een kut mentaliteit ten top. Anders wordt je niet bij 4/5 clubs weggestuurd. Hij had in de basis van Ajax kunnen staan met een normale mentaliteit..

Echt een erg groot talent. Ik denk dat ie zeker kan verassen bij Heracles. Heracles heeft nu aanvallende spelers nodig aangezien veel spelers vertrekken.

Laat het maar zien meneer Tannane. Dat nare gedrag leer je wel af bij Heracles. Armenteros was ook een naar ventje bij Heerenveen en we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Ik hoop op een zelfde scenario maar dan met nog meer cash voor Heracles.

Toch grappig om te zien dat deze speler weer een kans lijkt te krijgen. Nadat hij werd weg gestuurd bij PSV (toch een club die niet gauw spelers weg stuurt) dacht ik dat hij zijn ongelijk gaat halen in Friesland. Nou hopen we het weer maar dan in Almelo.

Als deze jongen zich nu niet realiseert dat dit wel eens zijn laatste stroohalm kan zijn en deze trainer hem de kans biedt, dan weet ik het niet meer als hij dit niet oppakt. We zullen zien. Hij heeft met Sammy Armenteros een mooi voorbeeld en Heracles een mooie club die hem deze kans geeft.

Goede voetballer dat zeker!
ik denk dat Heracles met een beetje geluk gewoon weer in de middemoot eindigt.

Misschien kunnen jullie enkele spelers van Twente huren? Cabral, Born, Gyasi? Cabral komt helemaal niet meer in het plaatje voor bij Twente en Gyasi zou ook mogen vertrekken, maar hij zit gewoon bij de selectie dus ik verwacht dat hij nog een kans krijgt. Daarbij is het voor Born goed dat hij minuten maakt op hoog niveau. Hij heeft enorm veel talent, en heeft een neusje voor de goal. Hij is jong, 18 jaar, maar ik denk dat hij echt wat kan betekenen voor Heracles.

Waar zijn ze mee bezig!
Andersen was goed genoeg voor het elftal waarom stuur je hem dan weg.
En we moeten een keer een echte goaltjesdief aantrekken dan kunnen ze meedoen om Europees voetbal wat mij betreft.

7 juli 2013 om 17:28

Meedoen om Europees voetbal? Na vertrek van Overtoom was Heracles al stuk minder. Nu zijn ook nog Everton, Gouriye en Vejinovic weg. Ik denk eerder dat de doelstelling van Heracles moet zijn om niet te degraderen, plekje 15 of hoger dus.

7 juli 2013 om 18:21

Geloof me het bestuur van Heracles is goed bezig.

7 juli 2013 om 19:41

Heb je mij dan horen zeggen dat het bestuur niet goed bezig is? Ik vind het hartstikke goed en leuk voor Heracles dat het nieuwe stadion er eindelijk gaat komen, en dat ze een speler als Linssen weten te strikken, maar het gaat wel een erg lastig jaar voor ze worden verwacht ik.

Ik vind Heracles een stuk zwakker geworden. Wordt een moeilijk seizoen. Gelukkig dat Cambuur en GEA nog zwakker zijn en dan maar te zwijgen over RKC !!

7 juli 2013 om 13:54

Al die clubs die jij opnoemt spelen volgens mij leuk voetbal en kunnen zomaar verrassen. Ik denk dat het voor bijvoorbeeld NAC en Roda zwaarder zal worden. Die worden de laatste jaren jaarlijks een klein beetje minder.

NAC heeft inmiddels aardig wat versterkingen en NAC heeft onder Gudelje laten zien waartoe ze in staat zijn. Die verassen dit seizoen let maar op. Roda krijgt weer een aantal spelers erbij en ik verwacht dat die ook mee gaan in de middenmoot. Die clubs die ik noem hebben geen ervaren spelers en aanvallend voetbal in de Jupiler League is leuk maar telt niet in de ere divisie ! Iedereen denkt dat NAC achteruit is gegaan maar dit had te maken met slecht bestuur en verschrikkelijke trainers. Gudelje heeft het goed op de rit.

Als Heracles supporter ben ik tot heden teleurgesteld in wat we tot nu toe hebben. Er wordt onvoldoende gerealiseerd dat wij door het vertrek van Armenteros, Overtoom, Everton, Gouriye en straks ook nog Duarte ruim 39 goals laten lopen!! Een voor een spelers die bepalend zijn of je je eenvoudig kunt handhaven of dat het erger wordt. We hebben nog bijna 2 maanden te gaan, ons bestuur moet maar niet op vakantie want er ligt nog heel veel werk te doen. En als de beoogde doelpuntenmakers komen moeten ze als de bliksem ingespeeld raken. Nee ik zie het heel somber in.

Ps wat moeten wij met een gehuurde Rosheuvel. Het is niet te geloven, hebben we nog niet genoeg leergeld betaald met huurlingen! Heracles is daarin altijd de verliezer. Doet hij het goed dan heeft AZ een speler terug die ze goed kan verkopen, doet hij het niet goed dan heeft Heracles geen profijt gehad. Ik begrijp ons bestuur niet ga op zoek naar een andere speler als AZ niet wil verkopen.

7 juli 2013 om 19:40

Tuurlijk was het beter geweest als Rosheuvel vast gelegd was in plaats van gehuurd ( dit had 2 jaar geleden al moeten gebeuren na de oefenwedstrijd Heracles-Almere City 4-3, toen speelde Rosheuvel onze complete achterhoede van de mat af ). Nu heb je nog 250.000 voor Gouriye ontvangen en je hebt een veel betere/gevaarlijkere rechtsbuiten als Gouriye ( beide zouden ze na dit seizoen gratis weglopen.. Rosheuvel terug na AZ en Gouriye loopt uit zijn contract!

Heerlijk..
Linssen - ? - Rosheuvel
Daarachter nog mannen als Bruns en Vujicevic, wellicht Tannane die een goede indruk maakt, Navratil die zich verrassend ontwikkeld! No panic, over een maand staat er weer een goede ploeg waarmee we in de eredivisie blijven.

7 juli 2013 om 19:52

Dat wil ik eerst nog even zien of deze Rosheuvel beter is. Gouriye heeft er in de korte tijd dat hij bij ons was in elk geval 10 ingelegt. AZ zal dit wel prettig vinden, deze speler wordt door Heracles in de etalage gezet en als hij het goed gaat doen, en dat verwacht jij als ik je opmerkingen lees, dan is hij voor Heracles niet meer te betalen. Ik begrijp Heracles gewoon niet, de tijd van huren hebben we toch achter ons gelaten? Er wordt zoveel salaris minder uitgegeven door het vertrek van hele goede spelers, waar gaat dat geld naar toe? Ik mag niet hopen dat Jan nu al geld zit de potten voor het nieuwe stadion en geld voor het team even minder belangrijk vindt. Mede omdat Go Ahead en Cambuur erbij zijn gekomen? Als hij zo handelt vragen wij om een probleem

7 juli 2013 om 20:17

Als rechtsbuiten sowieso, Gouriye vind ik een echte spits en was als buitenspeler totaal niet dreigend. Wat dat betreft ga je er op vooruit, en je vangt nog geld voor hem. Ik sprak laatst Scott Calderwood kort en er is totaal geen geld.. tuurlijk is er veel salaris vrijgekomen maar blijkbaar is het geld er niet voor (grote) transfersommen. We shall see

7 juli 2013 om 21:13

Gouriye was een gemaakte rechterspits waar je geen voorzetten van kon verwachte dat klopt, maar hij had wel een sneusje voor de goal. Idem Everton, werd ook uit nood op links gezet. Desondanks waren deze mannen er mede voor verantwoordenlijk dat wij een record aan doelpunten hebben gezien en daar zaten hele mooie bij! Ik moet nog zien of de mannen die we nu hebben dit hen zullen nadoen. Dat Heracles geen geld heeft kan ik niet geloven. Ze sparen zoveel salaris uit door het vertrek van hele goede spelers, Dat kan gewoon niet waar zijn. Bovendien hebben Plet (1,5 miljoen), Pedro (150.000), Armenteros en Overtoom (toaal 500.000) Peter Bosz en Hendri Krüzen ( 150000 schat ik) en nu Gouriye (500.000 begreep ik) en dan hebben we de salariskosten van al deze spelers die toen en nu vertrokken zijn nog niet meegerekend. Daar zijn wel Schamp en Navratil voor terug komen, maar dit zijn spelers die geen vermogen verdienen. Ik schat zo dat Heracles met deze transfers en besparing op loonkosten zeker € 3 miljoen moet hebben overgehouden., Gaat natuurlijk een gedeelte naar investeringsfonds, maar er blijft nog genoeg over.

Ben benieuwd of ze Kangaskolkka wel een contract geven aangezien ze Gogia,barrowman en Andersen hebben afgetest.

Volgens mij is ondanks eerder van toepassing als Heracles al aankopen had gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren