Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Berkje
Algemeen
Vrienden (12)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 6 juni 2013
  • Berkje
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 409
  • jaar (--)
  • Eindhoven
  • 12
Persoonlijke berichten
22 oktober 2013 om 21:07
#2

Ik woon in Buenos Aires voor mijn stage. Leek me een erg mooi land om naartoe te gaan, daarnaast is het een grote uitdaging.

24 oktober 2013 om 22:15
#3

Hartstikke bedankt, het was ook wel een stap. In het begin was het moeilijk, maar als je de taal eenmaal goed spreekt is het geweldig leuk in Argentinië!

Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Ik vind het superjammer dat het zo moet, het liefst had ik Vitesse natuurlijk gewoon gehad als alle andere Nederlandse clubs, geen geldschieters uit Rusland o.i.d. Aan de andere kant, zonder Jordania en zijn Russische vriend was Vitesse er misschien helemaal niet meer geweest, wat nog veel erger zou zijn. Wat vind jij ervan dan?

25 oktober 2013 om 22:37
#4

Frits Philips, de man die synoniem staat aan Psv. Heeft 92 jaren van zijn leven PSV mogen meemaken aan de Frederiklaan, de aftrap verricht en de kampioensschaal vastgehouden met Mark van Bommel. Ben blij dat er meer zijn die hem niet zijn vergeten, want ik spreek nu al sommige die hem niet kennen.

Wat denk jij overigens van dit seizoen? Ik vind het heel moeilijk in te schatten, want ik vind het spel al weken niet om aan te zien als ik heel eerlijk ben. Wat dacht je van de volgende opstelling? Sommige namen afgekort omdat het niet paste.

Zoet
Brenet
Bruma
Rekik
Jetro/Jprrit
Maher/Park
Schaars
Gini
Nars/Bak
Tim/Jurgen
Depay
26 oktober 2013 om 00:23
#5

Mooi gezegd! Daar ben ik het mee eens. Het 'oude' Vitesse was fantastisch. Ik weet dat ik nog jong ben maar ik heb genoten van de jaren die ik meegekregen heb en de dingen die mijn vader erover verteld heeft.

Het is leuk dat Vitesse nu als sub-topper fungeert, misschien met de rare Eredivisie van nu als een topper, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook altijd genoot van de 'beste van Gelderland'-dagen. De laatste jaren is het gewoon Vitesse, maar degradatie of nacompetitie ontlopen ten koste van de Graafschap of NEC was altijd erg spannend.

Ik ben het natuurlijk ook eens met je dat dé Gelderse derby de mooiste derby van Nederland is.

26 oktober 2013 om 13:41
#6

Inderdaad, Willy is ook een icoon, de manier hoe hij weg moest vond ik verschrikkelijk, zoveel betekent voor de ploeg, samen met Coen Dillen en Luc Nilis de beste spits die we ooit hebben gehad. Veel beter dan jongens als Ronaldo, Romario en Rvn. En gewoon zo lekker gewoon gebleven, dat is toch prachtig.

Ik vind ook dat Cocu nou onderhand is een keuze moet maken, want ze spelen allebei zwaar onder niveau zowel Matavz als Locadia. En ze moeten zich wel laten zien want binnen 1/2 jaar klopt v.d.moot aan de deur, heerlijk talent is dat.

De opstelling: op sommige posities twijfel ik, want ik vind vooral zo`n speler als Park overal op het veld bruikbaar, dus die zie ik graag spelen, maar we daar nu ook wel goede spelers.

Frankfurt ook een mooie ploeg, ik houd gewoon het meest van het Duits voetbal alleen ik dan toevallig voor Mainz. Verder een klein beetje voor Hannover, maar dat kwam vooral omdat Robert Enke een van mijn idolen was. Overigens vind ik het wel leuk dat Frankfurt nu in de EL speelt, hoop dat ze doorgaan en misschien de volgende ronde tegen Psv, kan ik allebei gaan kijken misschien .

Overigens mijn vader is voor Braunsweig, laat nou net vanmiddag Mainz-Braunsweig zijn, alleen hij kan niet kijken.

Aangepast op 26 oktober 2013 om 13:47 door The Man.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren