Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Gewilde Ebecilio heeft beste gevoel bij FC Twente'

Laatste update:
/

Kyle Ebecilio maakt op korte termijn een keuze tussen FC Twente, PSV en het Anderlecht van trainer John van den Brom, zo meldt De Telegraaf dinsdag. Het dagblad maakt geen melding van de vermeende belangstelling van zijn ex-werkgever Feyenoord. Volgens Voetbal International gaat ook de club uit Rotterdam-Zuid proberen om de tiener in de armen te sluiten.

Ebecilio, negentien jaar, staat onder contract bij Arsenal, dat hem weghaalde uit de jeugdopleiding van Feyenoord. In Londen maakt de middenvelder echter geen minuten en bovendien loopt zijn contract ten einde. De geboren Rotterdammer heeft behalve de drie Nederlandse verenigingen ook de mogelijkheid zijn aflopende contract bij Arsenal met een seizoen te verlengen, al geniet dat niet zijn voorkeur.

Ebecilio is opgeleid door Feyenoord in dezelfde lichting als Anass Achahbar, Jean-Paul Boëtius, Terence Kongolo, Tonny Vilhena en Karim Rekik. "Voor hem is het nu belangrijk de juiste keuze te maken met het oog op zijn ontwikkeling als speler”, laat zijn Engelse management P4P Sports Group dinsdag weten.

Update 17 april 11.20 uur - 'Gewilde Ebecilio heeft beste gevoel bij FC Twente'
FC Twente lijkt aan het langste eind te trekken in de strijd om Kyle Ebecilio. De middenvelder van Arsenal staat ook in de belangstelling van PSV, Feyenoord en Anderlecht, maar heeft volgens TC Tubantia het beste gevoel bij Twente. De negentienjarige Ebecilio is in de zomer transfervrij en kan dus kosteloos van werkgever wisselen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Feyenoord echt interesse heeft zou ik daarheen gaan als ik hem was. Die geven de meeste jeugd een kans en je weet niet wie er volgend jaar aan het roer staat bij PSV en Twente. Dan blijft Anderlecht over, mits Biglia en De Zeeuw vertrekken.

9 april 2013 om 08:54

Feyenoord geeft de jeugd nu noodgedwongen de voorkeur omdat ze niet anders kunnen. Daarnaast hebben ze een succesvolle lichting. Hij moet voor dat team kiezen waar hij basisspeler wordt, om die volgende stap te kunnen maken. Nog een jeugdspeler bij Feyenoord erbij dan wordt het bijna een beloftenelftal daar moet je ook voor oppassen. Zowel bij Ajax, Twente als Anderlecht zal hij niet meteen vaste basisspeler worden, hij zou misschien een stapje daaronder moeten zetten. Vind hem wel een hele goede voor AZ.

9 april 2013 om 09:06

Hoezo moet je oppassen dat het geen beloftenelftal gaat worden?...als je goed genoeg ben ben je ook oud genoeg is een wijze spreuk uit het voetbal

En dat Feyenoord niet anders kan door met jeugdspelers te spelen geldt op dit moment niet meer, als het moet gaan ze kopen, alleen hebben ze zo'n geweldige lichting dat de spelers die doorbreken vaak al goed genoeg zijn, kopen is dus niet nodig.

Het lijkt me een uitstekende vervanger voor Mokotjo en eventueel op termijn Clasie, ik denk dat als Feyenoord hem echt wil hebben hij wel zal kiezen voor Feyenoord, wat is er beter als voetballen met vrienden waar je in de jeugd mee hebt gespeeld in een vertrouwede omgeving?!

9 april 2013 om 09:49

Met alle respect, als hij ervoor gekozen zou hebben om met zijn jeugdvrienden te voetballen was hij niet naar Arsenal gegaan maar was die blijven voetballen bij Feyenoord. Lijkt mij dat deze jongen heel bewust omgaat met zijn carriere en bewust voor Arsenal heet gekozen het alleen niet heeft gehaald. Natuurlijk zal zijn voorliefde liggen bij Feyenoord, maar waar geld nu voorliefde vandaag de dag nog...

9 april 2013 om 19:13

@caritas
Als hij zo bewust met zijn carriere omgaat kies je niet bewust voor een club als Arsenal waar de kans op een doorbraak 1 op 100 is.
De keuze is denk ik vooral geweest op basis van geld.

17 april 2013 om 11:27

Niet om negatief te doen ofso hoor. Maar ik vind de aanvallende jeugdspelers van Feyenoord momenteel een beetje erg tegen vallen. Zijn er nog leuke aanvallend opkomende jeugdspelers vanuit de A1?

17 april 2013 om 12:47

Bij Twente krijg je die kans net zo hard,je moet natuurlijk wel goed genoeg zijn. Feyenoord put gewoon uit een groter arsenaal aan talenten.
Dus is het logisch dat daar er meer kunnen doorbreken,als is dat ook pas sinds kort.
Twente is altijd een opleidingsclub geweest,maar omdat goede spelers vertrokken,moesten die opgevangen worden,en dat kon niet alleen met jeugd.
Als Twente dat wel deed,werd iedereen pissig omdat Twente punten verknalt in Europa en te zuinig was om aankopen te doen.
En dan wordt je door Een Koeman(die het liefst altijd kocht),een koopclub genoemd.

Maar een Ebecilio zou zeker kansen krijgen als je nagaat dat Wisgerhof alleen nog voor de gezelligheid blijft,en Douglas vertrekt.

Bij Feyenoord is de jeugd nu nootzakelijjk, als het geld weer stroomt gaan ze weer meer aankopen doen. Ik denk eigenlijk niet,
dat Feyenoord eeuwig met zo veel jeugd blijf spelen...

9 april 2013 om 08:05

Deze jongen heeft 8 jaar in de jeugd gespeeld. Ook wel eigen jeugd dus.

9 april 2013 om 08:40

Hij is transfervrij. Bovendien heeft hij in de eigen jeugd gespeelt. Een goede, talentvolle speler die transfervrij is kan Feyenoord altijd goed gebruiken natuurlijk. Zeker gezien de breedte op het middenveld nu. Leerdam en Mokotjo gaan ook weg.

9 april 2013 om 09:28

Dit jaar is gewoon duidelijk gebleken dat de spelers die aangetrokken zijn op Janmaat en Pelle na, niet beter zijn dan de jeugd. Zolang er alleen spelers van het niveau Singh, Verhoek en Goosens aangetrokken worden als er geld is, zie ik inderdaad 10x liever jeugdspelers. Aangezien er voorlopig nog geen geld in overvloed is, blijft Feyenoord wat mij betreft nog heel wat jaren, wat zeg ik, voor altijd zo doorgaan met de jeugd.

Hij moet nu inderdaad de juiste keuze maken. Feyenoord lijkt mij voor hem de beste optie. Dicht bij huis en een grote kans op een basisplek.

17 april 2013 om 21:25

Ebecillo gaat gewoon naar Twente. Lekker even in de luwte en dan een forse stap omhoog maken. Zeer goede zet van hem na jaren van het niet kunnen ontpoppen.

Tja, misschien toch wel wat voor ons. Clasie, Vormer, Singh, Goossens, Leerdam, Mokotjo moet je na dit seizoen wegdoen, dus er komt ruimte op ons middenveld voor dit soort jongens. Maar tis ook niet voor niets dat Arsenal zn contract niet verlengd.

9 april 2013 om 08:02

Ze willen juist verlengen staat ook in de tekst.

9 april 2013 om 08:36

Clasie, Vormer en Goossens weg doen???? Heb ik iets gemist, eigenlijk alles wegd oen dan?

Clasie moet nog lekker 1 jaar blijven en dan weg naar een andere club! Vormer en Goossens zijn gewoon nodig, je hebt ook een bank nodig en daar zijn deze gasten perfect voor!

Leerdam en Mokotjo gaan al weg dus daar komt ruimte ja.

On: Ik zie hem graag komenw as 1 van de betere uit die lichting ook! Lekker met Vilenha weer naast elkaar spelen, die gasten weten elkaar blind te vinden!

9 april 2013 om 08:43

Ja joh, gooi je hele middenveld maar in de prullenbak! Clasie, Vormer en Goossens hebben echt wel kwaliteit hoor. En staan bovendien nog lang onder contract. Leerdam en Mokotjo vertrekken wel, dat staat al vast. Singh moet nog blijken of hij de kwaliteiten heeft om het te redden.

9 april 2013 om 09:04

Clasie weg doen?! die won vorig jaar nog de zilvere bal en presteert echt heel goed, ik ben voor twente, en zou hem heel graag bij twente willen zien, natuurlijk gebeurt dat niet maar dat jij zegt clasie wegdoen snap ik echt niks van

9 april 2013 om 09:10

Dat is nogal wat he, alle middenvelder op Immers en Vilhena na wegdoen na dit seizoen, Vormer en Goossens wegdoen gaat nooit gebeuren en Clasie alleen als er een juiste prijs tegenover staat.

Singh is gehaald voor de toekomst, daar heeft Feyenoord 3 ton voor betaald, die moet volgend seizoen stappen gaan maken, daarna kun je hem pas echt beoordelen.

9 april 2013 om 09:13

Misschien is enige toelichting handig:

Clasie: verkopen. Zit met zn hoofd al bij een andere club. Verklaarde misschien ook waarom ie amper juichde toen Pelle de 1-0 maakte.
Vormer: komt te kort voor Feyenoord. Zn handelingssnelheid en veelste traag en hij heeft het overzicht niet. Misschien een bruikbare bankzitter, maar twijfel of ie daar zelf genoegen mee neemt.
Singh: mag vertrekken. Zakte gigantisch door het ijs tegen VVV en kan Koeman ook in trainingen niet overtuigen.
Goossens: is veel geblesseerd geweest. Moet het in de komende wedstrijden laten zien. Twijfel of ie het niveau aan kan.
Leerdam: gaat weg.
Mokotjo: gaat weg.

9 april 2013 om 09:27

Clasie is met Feyenoord bezig om zijn contract tegen betere voorwaarden te verlengen, hij heeft aangegeven niet perse weg te willen, als hij een beter contract tekent kan Feyenoord er ook weer meer voor vragen, goede zaak.
Dat over dat juichen slaat nergens op, ik kan daar niks mee.

Vormer komt niet tekort, de wedstrijden die hij meedeed is hij niet door de mand gevallen, alleen begrijp ik niet waarom hij alle vrije trappen op-eist, dramatische vrije trappen en corners van deze man.

Goossens voegt iets toe, die jongen heeft alleen te veel last gehad van blessures en dat zie je gewoon duidelijk, die jongen moet het volgend seizoen laten zien, als het dan niks is kan hij alsnog weg.

Singh was inderdaad nergens te bekennen tegen Vvv, alleen vraag ik me af wie er wel op niveau was, deze jongen is voor de toekomst en je kan niet verwachten dat hij even het middenveld komt regelen en de lijnen uitzet als hij maanden op de bank gezeten heeft, volgend seizoen moet hij stappen maken.

Mokotjo en Leerdam gaan inderdaad weg, als vervangers zie ik graag Mendes Da Silva (routine) en/of Duarte/ebecilio komen.

Het is juist een korte termijn visie om elke speler na een mindere wedstrijd te lozen, we hebben een jong elftal en dat gaat met pieken en dalen, daar leren ze juist van.

9 april 2013 om 09:34

Helaas is Vormer niet door de mand gevallen. Nu denkt men wellicht dat ie nog mee kan. Dat zn vrije trappen en corners dramatisch zijn was bekend. Maar los daarvan vind ik hem dus echt veelste traag in handelingssnelheid. Hij is in alles 2 seconden trager dan bijv Clasie en Vilhena, en dat moet je gewoon niet willen als Feyenoord zijnde. Geen grijze middenmoot, maar alleen spelers die het elftal beter laten renderen.

En dat over het contract van Clasie lees ik net pas, dus dat was nieuw voor mij.

9 april 2013 om 09:50

Vormer is gewoon geen opvallende speler, maar dit soort spelers heb je gewoon nodig in je selectie, met 11 Vilhena's word je geen kampioen.

9 april 2013 om 10:52

Ligt er natuurlijk puur aan wie er weg gaan bij de clubs. Twente heeft momenteel Chadli op 10 spelen, en daarachter Leroy Fer en Brama. Brama is geen geweldige voetballer, maar hij is net als bijv. een Lex Immers erg nuttig in je elftal, doordat hij veel ballen verovert. Fer heeft genoeg meters om box-to-box te spelen als hij fit is, en Chadli/tadic/gutierezz op 10 blijkt een leuke aanvallende zet. Alleen bij vertrek van een van die spelers is Ebicilio een jonge talentvolle speler om te halen.

17 april 2013 om 12:50

Wanneer heeft Feyenoord voor het laatst een prijs gewonnen? Twente heeft nog altijd een hogere begroting,dus ook volgend seizoen heeft Twente minstens zoveel kans op een prijs dan Feyenoord.

17 april 2013 om 13:32

Is niet zoveel voor nodig. Dit jaar hebben we veel pech gehad met blessures.
Vorig jaar deed Feyenoord niet echt om de titel mee. Nu ook alleen door falen van onder andere PSV eN Twente die ruim bovenaan stonden.
Ik vind de selectie van Twente echt niet minder dan die van Feyenoord. We verloren vooral punten zonder Chadli.
Zonder Pelle is Feyenoord ook niks.
En als je nagaat dat Chadli vaak en lang geblesseerd is geweest,kom je al gauw tot het verhaal van dit seizoen.
Plus dat we volgend jaar geen mcclaren meer hebben.
Twente komt er wel weer aan. Misschien niet volgend jaar,dan dat jaar erop wel weer.
Twente gaat nu weer bouwen. Dan komt succes vanzelf wel weer.
Ook bij Feyenoor is het afwachten wie
blijft of vertrekt.
Laten we eerlijk zijn. Normaal gesproken hoort een selectie die Feyenoord heeft,niet goed genoeg te zijn voor de titel.
Jan Maat,schaken,immers..allemaal leuk en aardig,maar dat is subtop.

Dat De Telegraaf geen melding maakt van de interesse van Feyenoord is niet echt spannend te noemen. Die jongens kregen het ook voor elkaar om de foto van Lorenzo Ebicilio bij het stuk te plaatsen in plaats van Kyle.
Ik hoop overigens wel dat hij naar Feyenoord komt. Is een type middenvelder wat Feyenoord nu niet heeft. Wat ik in het verleden gezien heb, is dat hij een groot loopvernogen heeft, lang en sterk is, met een redelijke techniek. Als zijn salaris binnen de perken blijft is het interessant. Hij is allicht beter dan jongens als Vormer, Goossens, Singh, Mokotjo en is nog jong dus heeft restwaarde.

Jammer dat hij het niet heeft gehaald bij Arsenal, hij stond toch te boek als een zeer groot talent deze jongen.
Naar PSV moet hij niet gaan, daar zie ik hem gewoon veel banken en daar geven ze de voorkeur aan ervaring ( tenzij Strootman deze zomer verkast).
Anderlecht zou ik niet doen met oog op selectie voor de jeugdelftallen van Nederland en eventueel Oranje ( mocht hij imponeren), voor zover ik weet zat hij wel altijd in de vertegenwoordige jeugdselecties. + de eredivisie is in mijn ogen van een hoger niveau.
FC Twente is wel een mooie optie, Ebecilio is qua stijl wel vergelijkbaar met een Leroy Fer, groot sterk snel en kiest vaak goede oplossingen, dus mocht Fer vertrekken is dat een goede optie.
Het beste zou hij moeten kiezen voor Feyenoord, daar vertrekt waarschijnlijk Clasie dus kan hij op die positie spelen, hij kent de club al dus ook veel van de nu opkomende talenten en ik denk dat hij daar dus het meest tot zijn recht zou komen.

Zou wel een hele stap omlaag zijn van Arsenal naar een subtopper in Nederland. Maar misschien wel de meeste kans op speeltijd, wil hij niet in een concurrentiestrijd komen bij bijv. Psv.

17 april 2013 om 11:27

Soms moet men een stap terug te doen om er 2 vooruit te kunnen he

Ik denk juist dat het wel goed zal zijn voor zijn carriëre. Bij Oranje vind ik hem eigenlijk altijd goed voetballen en denk dat Twente een prima stap zou zijn voor zijn ontwikkeling qua club.

Qua trainer zou ik hem liever onder een Verbeek of de Boer zien voetballen..

17 april 2013 om 11:29

Je kan het ook zo zien.

Het is een stap van het beloftenelftal van Arsenal naar een van de betere clubs uit de Eredivisie.

17 april 2013 om 15:06

Tja, makkelijke keuze. Bankzitten bij subtop PL, of spelen bij subtop Eredivisie en meedoen om de prijzen. Lijkt me als jonge speler niet zo moeilijk.

Bij Feyenoord krijgen heel veel jonge jongens de kans, maar misschien vindt hij juist dat er te veel jongeren nu daar spelen!

FC Twente kan nog wel een creatievere middenvelder gebruiken. Daarnaast kan hij zich daar door ontwikkelen en heeft hij niet de absolute druk zoals bij met name Ajax & PSV en bij Feyenoord (in mindere mate, daar wordt een kampioenschap niet geëist).

Verder heeft hij daar genoeg goede middenvelders om zich heen waar hij ook van kan leren met Brama, Janssen, Gutierez, Chadli, Fer en een Tadic!

Verder had ik hem het liefste natuurlyk bij Arsenal gezien maar dat lijkt hij niet te willen helaas!

17 april 2013 om 11:33

Chadli en Fer zullen wel vertrekken, Brama en Janssen misschien ook dus bij Twente heeft hij veel kans op speeltijd of misschien wel een basisplaats, ik heb de indruk dat ze hem zien als de opvolger van Fer.

19 april 2013 om 00:04

Maar of hij al klaar is ervoor? Fer is in mijn ogen echt de motor van dit FC Twente, samen met Chadli... Vindt dat met name Tadic chromelijk wordt overschat (als het op belang aankomt voor FC Twente)

Tadic is zeker een goede speler, maar is nog niet beslissend genoeg in mijn ogen en ook nog te wisselvallend

19 april 2013 om 08:13

Dat is inderdaad afwachten, voor de rest heb je gelijk.

Dus kan hij lekker een kliekje vormen met de andere jongens uit de Feyenoord opleiding? Ik wil die jongens niet allemaal over één kam scheren, maar Twente moet toch oppassen. Jongens die op vroege leeftijd weg zijn gegaan hebben het vaak toch wat te snel hoog in hun bol. Deze jongen zal vast en zeker talent hebben, maar nu is het tijd dat hij het ook laat zien.

Waarom zou zo'n jongen niet terug naar Feyenoord willen? Dan speelt hij toch ook weer met jongens waar hij in de jeugdopleiding al gespeeld heeft? Kans op speeltijd is bij de beide clubs gelijk, maar Feyenoord is de laatste 2 jaar hoger geëindigd.

17 april 2013 om 11:41

Dat laatste is nog niet zeker. 6 punten verschil met 4 te spelen. Twente heeft de laatste 4 wedstrijden 10 punten gepakt, en Feyenoord speelt nu een stuk minder als voorheen. Ook heeft Twente nog het voordeel van een beter doelsaldo...

17 april 2013 om 13:01

Geef je helemaal gelijk. Die Feyenoorders zijn niet allemaal even stabiel. Luc,leroy,jerson kunnen nog moeilijk met tegenslag omgaan.
Maar goed,vergeet niet dat het verwachtingspatroon hier hoger lag dan bij Feyenoord.en volgend jaar zal dat bij Feyenoord ook weer het geval zijn.
Kijken hoe de talenten het dan doen. Je ziet nu ook dat ze het laten liggen. Net als Twente na de winterstop.

Het middenveld van PSV is goed genoeg, evenals bij Anderlecht het geval is. De interesse van Feyenoord neem ik met een korreltje zout, aangezien ik hier maar weinig van wil geloven. Feyenoord is altijd slim en verkoopt spelers voor een aantal miljoen (kyle was natuurlijk goedkoper), om ze vervolgens ergens zien te mislukken (geld uiteraard ook niet voor iedereen, maar een aantal).

Bij FC Twente moet een basisplek toch haalbaar zijn. Twente zit dun in de middenvelder en ik zie Fer nog wel vertrekken. Dan hou je Janssen, Brama, Landzaat en Guttierez over als echte middenvelders. Daar moet hij toch wel een plekje kunnen veroveren.

17 april 2013 om 11:56

Bij psv moet een basisplek volgend jaar ook haalbaar zijn. Dit zie ik als een ideale vervanger als strootman, is ook een beetje dezelfde type speler.

17 april 2013 om 14:09

Ja, maar je hebt geen zekerheid dat Strootman, van Bommel en Toivonen weg gaan. Alleen de laatste van deze drie gaat eigenlijk zeker weten weg, maar als PSV nog CL haalt blijft hij ook zei hij eerder dit seizoen.

Ik ken Kyle verder niet goed, dus vraag mij af of hij hetzelfde gif als Kevin heeft. Feit blijft dat PSV meer middenvelders en kwaliteit daar heeft, dus bij Twente is de kans groter op een plek. Bovendien heb je bij PSV nog jongens als Vloet en Bakkali, die iets jonger zijn.

17 april 2013 om 11:52

Want Tubantia verzint nieuws?

Tubantia is een krant met echte journalisten, niet een hobbysite waar pubers het nieuws verzinnen, ze zullen dus ongetwijfeld gesproken hebben met Ebicilio of zijn zaakwaarnemer, denk je niet?

17 april 2013 om 11:57

Morgen staat het ook in de Telegraaf en het AD, dan weet je dat vast.

Bij Tubantia lopen twee clubwatchers rond die 7 dagen in de week bezig zijn met Twente, die zullen toch wel eens een primeurtje hebben denk je niet?

Overigens sijpelden eerder deze week vanuit Engeland al dezelfde geruchten door.

17 april 2013 om 12:54

Eerder deze week ben ik via Twitter bij verscheidene fansites van Arsenal terecht gekomen, die nagenoeg zeker wisten dat Ebecilio voor FC Twente zou kiezen.

Normaal ben ik wat voorzichting met Twitter en fansites. Maar TC Tubantia is doorgaans erg betrouwbaar met Fardau en Leon ten Voorde als clubwatchers.

In ieder geval ben ik erg benieuwd naar Ebecilio, hoorde altijd lovende verhalen over hem. Maar heb hem nooit zelf zien spelen.

Tubantia bracht ook nog ander nieuws, Anderson (16 jaar, 1 meter 92) kiest ook voor Twente. Was al nagenoeg zeker na zijn trainingsstage, maar toch.

17 april 2013 om 13:07

Grote nationale kranten houden toch een stuk minder bezig met mogelijke transfers van een jonge speler (die misschien voor het eerste jaar nog niet eens wordt aangetrokken voor de basis)?
Tubantia is erg Twente minded (soms ook ten woede van Heracles supporters) en hebben volgens mij erg goede connecties bij Twente.

Ik zie hem graag bij Feyenoord komen. Als Clasie voor een goed bedrag verkocht kan worden zou hij een goede vervanger zijn.

Laat maar komen. Zou erg goed nieuws zijn bij een vertrek van Fer. Feyenoord is uiteraard ook een goede, en de meest logische, optie dus het zal wel op geld aankomen. Over PSV en België hoeft hij niet lang na te denken lijkt mij. Naar PSV ga je niet heen als je aan je carrière denkt.

17 april 2013 om 14:11

Nee klopt, naar PSV moet je niet gaan. Te veel kwaliteit op het middenveld in vergelijking met de andere clubs dus je gaat nooit een kans krijgen.

Hou toch op man. PSV brengt vaak goede middenvelders voort, misschien niet uit eigen jeugd, maar toch.

17 april 2013 om 16:30

Als middenvelder of aanvaller ga je het moeilijk krijgen bij Psv. Feyenoord en Twente zijn daar een stuk zwakker of gaan verkopen. Als je 2/3 jaar op de bank wilt zitten omdat het kampioenschap zwaarder weegt dan talent de ruimte geven dan is dat niet bepaald goed voor je carrière lijkt mij.

Ik hoop dat hij alsnog naar Feyenoord komt. Is toch nog steeds eigen jeugd en kan prima het plaatje overnemen van Clasie als hij vertrekt. Kost niks en heeft bakken met talent.

Weer zo'n eentje die "het wel even zou maken", laat dit een zeer wijze les zijn voor alle jonge talenten. Engeland is leuk, als je een gearriveerde speler bent.

On topic, Twente is een mooie club voor 'em, kan die zich mooi ontwikkelen tot misschien wel een topper.

Zou zeker naar Twente gaan. Minste concurrentie en hij kan vast wel de ploeg weer wat doelpunten bezorgen. PSV zou ik als jonge speler sowieso niet doen en Feyenoord is te overwegen.

Waarom doet Vitesse geen poging? Niet geschoten is altijd mis!

17 april 2013 om 13:11

Omdat het een speler afkomstig is van Arsenal met een aflopend contract en niet een speler die bij Chelsea onder contract staat?

17 april 2013 om 13:32

Al in de 2e week van zijn verblijf in Arnhem trok Jordania een speler van Arsenal aan. Je geeft er telkens weer blijk van, bitter weinig van mijn club te weten. Concentreer je maar op het recht praten wat krom is in Enschede.

17 april 2013 om 15:30

Ik hoef helemaal niets recht te praten, Vitesse haalt alleen spelers uit het netwerk van Jordania en Abramovich, pure handel.

Ebecilio maakt daar geen deel van uit dus daarom is het onwaarschijnlijk dat Vitesse belangstelling voor hem zou hebben.

17 april 2013 om 20:52

oh, aan jouw bijdrage hebben we iets, Ebecilio komt met die redenatie ook niet naar Twente; alleen Feyenoorders die al in het eerste hebben gespeeld en is ook geen geleend talent van Man.united. Wat wel weer past is dat het wederom geen eigen jeugd is van Twente..

17 april 2013 om 21:47

Je bent wel erg actief hier sinds dat clubje van jou met 100 miljoen aan Russisch oliegeld een paar weken beter presteert dan Twente, zie je ons nu als concurrent?

Het zou hem trouwens sieren als hij voor Feyenoord zou kiezen..

Bij Twente zal hij vast wel de kans krijgen als hij goed genoeg is.
Heb sowieso al het gevoel dat Twente volgend seizoen in gaat met meer jeugd.
Hölscher , Bednarek, Promes, Pelupessy, Zschusschen en Born zullen veel meer minuten maken in het volgende seizoen

17 april 2013 om 13:36

Nou dat hoop ik toch niet voor je...

17 april 2013 om 14:35

Hoezo niet? Zijn goede talenten. Promes, Pelupessy en Holscher ontwikkelen zich goed. Bednarek, Zchussen en Born ben ik nog niet zo zeker van.

Ik zie al dat er veel wordt gesproken over versterking van volgend jaar bij diverse clubs..
Maar is hij nu al zo goed dat hij een basisspeler kan zijn op zo'n jonge leeftijd?

Dit word de zoveelste Rotterdammer bij Twente. En maar onbekende spelers van buitenaf blijven aantrekken, met de gok dat het wat gaat worden. Eigen jeugd moet meer kansen en vertrouwen krijgen..

17 april 2013 om 14:41

De 3e Rotterdammer bij Twente. Bij Ado zeuren ze toch ook niet dat er zoveel oud-ado spelers bij Feyenoord rondlopen? En hoezo onbekende spelers aantrekken? We kopen echt niet blind hoor, er lopen wel scouts ed rond.

Wat een zinloze onzincomment van je. De jeugd kan toch niet zo snel meegroeien als het eerste! Twente is de afgelopen acht jaar tegen de top aangegroeit (psv/ajax) en nu word er meer gefocust op jeugd.

17 april 2013 om 17:35

Met Landzaat, Fer, J.john, Cabral, Costaignos heb ik al 5 namen als ik niet nog wat vergeten ben...

We kopen echt niet blind hoor zegge...alsof Costaignos door scouts van Twente was bekeken, voordat ze de 8 miljoen op de toonbank hadden gesmeten?

FC Twente roept toch altijd dat ze 1 van de beste jeugdopleiding hebben in Nederland? Maar als er spelers moeten doorbreken, zijn ze blijkbaar nog niet goed genoeg voor. Dit terwijl er bij clubs als Ajax, AZ en Feyenoord wel jeugd kan doorbreken. Twente heeft de afgelopen jaren gewoon te veel middelmatige spelers gehaald. Deze dure misaankopen bleken later ook niet beter te zijn dan de eigen jeugdspelers. Probeer dit maar eens te ontkennen!

17 april 2013 om 18:06

Ik heb het over volgend seizoen he, als deze rotterdammer er speelt. Castagnios is echt wel bekeken hoor. Ga je nu echt beweren dat Twente geen scouting heeft? Hahahaha je maakt me aan het lachen! Je weet dus duidelijk niks over Twente, dus praat er ook maar niet meer over. Castagnios is voor 6 miljoen gekomen, maar ja, in Rotterdam zijn ze niet altijd zo goed met cijfers he..

Fc Twente heeft dat dus juist niet geroepen, vraag me af hoe je daarbij komt. Er is juist duidelijk verkondigd dat ze nu beginnen met focussen op de jeugd.

Twente heeft idd miskopen gedaan, maar gelukkig zijn er meer goede spelers gekocht waardoor Twente ontzettend snel is gegroeid. We hebben nu een begroting van 46 miljoen, en staan daarmee op de 3e plek. Achter Psv en Ajax. Best knap he, voor een club die geen jeugd heeft en alleen maar miskopen doet.

17 april 2013 om 20:54

nou, veel kunnen ze Castagnois niet gescout hebben in z'n jaartje tribunezitten bij Inter.

17 april 2013 om 21:47

Beloftenelftal speelt wel he

Het beste gevoel betekent in de meeste gevallen "het meeste geld"... Twente biedt dus gewoon meer dan de andere clubs. Wel doodzonde dat zo een jongen niet voor de club kiest die hem opgeleid heeft.. Feyenoord dus. Maar ja, clubliefde bestaat niet meer. Waarom zou je dankbaarheid tonen. Het gaat om de knaken en doekoes. Dat is de realiteit helaas.

17 april 2013 om 14:43

Dat komt omdat clubs tegenwoordig alleen maar naar de knaken en doekoes kijken ipv naar de spelers. Of denk je dat Feyenoord anders nu ook met Clasie op het middenveld had gespeeld. Bij Feyenoord is de jeugd ingepast vanwege financiele zorgen.

17 april 2013 om 15:09

Tja als je belachelijke salarissen van 1 miljoen + uitkeert aan Pelle en Mathijsen houdt je weinig over op het salarisbudget. Grappig overigens dat je het over geld hebt en niemand bij Twente voor meer dan 1 miljoen op de salarislijs staat.

17 april 2013 om 20:55

Gelukkig speelt Tadic voor een appel en ei bij Twente!

17 april 2013 om 22:46

Fer is de grootverdiener bij Twente.

De Tubantia die schrijft dat hij het beste gevoel heeft bij Twente! Wat een toeval. Hoe kan je nou een goed gevoel hebben bij Twente? Het is al twee jaar drama daar en veel spelers willen weg. Verwacht dat hij naar Ajax of Feyenoord zal gaan.

17 april 2013 om 14:46

Gevoel is meer dan de stand op de ranglijst. kortzichtige redenering.

17 april 2013 om 15:07

Misschien door de plannen die ze met hem hebben? De rol die ze voor hem weggelegd zien? De stijgende lijn in het spel van de club? Zoveel factoren.

Zou een gok zijn.. Deze jongen zal ongetwijfeld talent hebben, maar zie toch liever Duarte komen. Een groot talent die volgens mij door vele over het hoofd wordt gezien.

17 april 2013 om 15:32

Duarte is een leuke voetballer.... voor de subtop dan. Niet het niveau dat Twente nastreeft en zeker geen versterking.

17 april 2013 om 17:09

Is nog jong, dit jaar draaien onze buren uit Almelo niet al te best en hij steekt er toch wel boven uit. Bij een goed draaiend Twente zie ik hem wel ontwikkelen tot een goeie speler voor onze FC.

17 april 2013 om 20:56

het niveau dat Twente nastreeft? Oh, je bedoelt dat ze daarom Brama een lang contract willen geven en dat Willem Jansen nog mag meehobbelen? Of bedoel je niveau Breukers?

17 april 2013 om 21:41

Dat Twente dat met deze spelers jouw clubje twee keer van de mat speelde en waar jullie alleen dankzij de arbitrage punten aan over hielden, dat niveau inderdaad maar dan nog twee stappen beter?

Je wekt de indruk iets tegen Twente te hebben, klopt dat?

Wat een domme rare beslissing om een beter gevoel bij Twente te hebben? Bij Feyenoord krijg je veel meer kansen met de jeugd en ook Feyenoord word weer gezien als topclub. Bij Twente komen er elk jaar aankopen en jeugdspelers die doorbreken zijn er nauwelijks. Mocht dit waar zijn is dit denk ik wel een erg domme keuze. Twente bood hem vast duizend euro meer? Belachelijk dat al die Rotterdamse talenten voor een niksbetekende club als Twente kiezen, totaal geen geschiedenis.

17 april 2013 om 19:10

Bij Twente krijgt Hölscher toch al gedurende lange tijd veel speelminuten en ook Pelupessy is de eerste vervanger van Brama. Je verwart het beleid van Mcclaren met het beleid van FC Twente. Ola John speelt nu in de basis van Benfica, is doorgebroken bij FC Twente en speelt (net zoals Hölscher overigens) al sinds de E'tjes of D'tjes bij FC Twente. Ik denk dat Twente een uitstekende club is om je te ontwikkelen als jonge voetballer, vooral nu de druk er nogal af is na twee matige seizoenen.

Financieel zal het wel beter voelen bij twente dan bij feyenoord. Maar gebruik je verstand en ga lekker bij feyenoord jezelf een paar jaar in de kijker spelen. Feyenoord is toch gewoon thuiskomen voor die jongen. En het zou een vertrek van clasie perfect opvangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren