28ossie
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 2 december 2009
  • 28ossie
  • 100 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 915
  • 29 jaar (28-11-1993)
  • Rijssen
  • 2
Persoonlijke berichten
12 februari 2011 om 20:17
#1

deze werkt wel: http://www.rojadirecta.es/

De oudere Rojadirecta werk idd niet meer!

10 mei 2012 om 13:02
#2

Zekers, dan ben jij zeker DE Ossie!

30 juni 2012 om 19:06
#3

Haha inderdaad, vergeleken met andere rappers is game nog een van de beste. Ik moet wel zeggen dat hij de laatste jaren minder is geworden, wat commerciëler. Kidred heb ik eigenlijk gekozen omdat ik de naam wel hard vind en rood mijn favo kleur is, voor derest ben ik geeneens echt fan van die man

Wel leuk te zien dat er blijkbaar dus best wel wat game fans op vz zitten

4 juli 2012 om 16:22
#4

Ja na G-unit kwamen ook prachtige diss tracks, hoewel die beef wel over is met 50 denk ik niet dat Game ooit terugkeert bij G-unit.

Over de studio albums, elke vond ik wel mooi maar ik vond The RED Album wel een tegenvaller.

Over Kidred, beter had ik het niet kunnen verwoorden, de andere van BWS zijn trouwens best wel goed, anders moet je maar eens op youtube kijken en dit zoeken: Zonamo Underground Bws, daar vind ik Kidred de minste (met zijn rugzakje ). AR is ook niet zo goed maar die rapt ook niet zoveel en zit er meer bij omdat hij samen met Game is opgegroeid en dient meer als soort van bodyguard.

Verder luister ik T.i. en vooral Bone Thugs N Harmony, vooral om hun goede lyrics over hoe dingen gaan in de wereld. Voor derest luister ik nog heel soms na jay-z, eazy e, dre, pac, biggie en een beetje die oldskool.

Wat luister jij verder nog dan?

27 juli 2012 om 14:08
#5

Geen idee, ik hoor wel eens wat maar niet alles. Ik zou het niet direct als waar aannemen hoewel er meer signalen waren dat John niet lekker in de groep lag en dat dit ook een reden is waarom Twente niet heel moeilijk heeft gedaan over zijn vertrek.

25 september 2012 om 18:35
#6

Ik kon een tijdje geleden niet reageren, maar terug op je laatste reactie.

Immortal Technique kende ik voorheen nog niet maar ik ben nu een enorme fan van hem. Geweldige teksten over de Amerikaanse overheid. Ik las laatst dat hij ook een contract kon tekenen bij o.a. Insterscope, maar dit geweigerd heeft omdat hij niet commercieel wilde worden.

Over Lecrae, ik snap dat hij niet bij Jay Z wilde tekenen als je zeer religieus bent. (jay Z staat bekend om zijn anti Christelijke teksten). Inderdaad een goede rapper, helaas komen dit soort rappers zeer moeilijk in de mainstream. Ik durf te wedden als hij in zijn raps wat vaker 'swag' zou zeggen hij al lang in de mainstream kwam. Maar daarom vind ik die rappers die dat nalatenzo tof, ze blijven zichzelf.

24 februari 2013 om 14:33
#7

Jaa, de eerste CD die ik kreeg, was een CD van hem. Dus toen ik een naam bedacht, zag ik die CD liggen en was het snel klaar :)

Hierboven zie ik ook een reactie over Lecrae, vind ik ook een goede artiest. Heb een aantal Cd's van hem en dat is zeker het geld waard!

24 februari 2013 om 19:33
#8

Hey man

Vond het een veel beter album dan The Red. Ik moet zeggen dat ik The Game niet meer echt volg sinds een tijdje. Ben mij veel meer gaan richten op de underground scene qua rap. Er zit soms beduidend meer kwaliteit daar dan in de mainstream deze dagen. Heb al de reactie's op m'n profile verwijderd, maar volgens mij was jij degene die mij 't aanraadde. Wat vond jij Jesus Piece trouwens?

P.s. Jammer dat Twente het zo slecht doet. Heb zelf een kort tijdje in Enschede gewoond en heb wel symphatie voor Fct. Ik gun jullie ook eerder succes dan Ajax of Feyenoord. Moet trouwens ook een zware tijd voor jou zijn hier op vz, met al die provocerende ajacieden. Hopelijk pakken jullie ze volgende week, zou ook mooi voor PSV zijn.

24 februari 2013 om 19:36
#9

Oh ik zie nu dus een andere reactie van mij op je profiel. Yup, je was inderdaad degene die mij Immortal Technique en de underground rap scene aanraadde.

24 februari 2013 om 20:07
#10

Hahaha, vragen kan altijd ;)p
Nee klopt, ook maar heel weinig mensen kennen het. Ik heb het van mijn godsdienst leraar, nog een jonge gast en die liet vroeger elke les een nummer horen van een christelijke artiest. Hij begon met Lecrae en zo ben ik wat meer in dat wereldje geraakt. Nu heb ik toeval dat mijn tante in de VS woont dus die kan de cd's makkelijker krijgen dan ik :)

Ik luister eigenlijk beide. Maar bij seculaire hip hop toch vooral hip hop met iets erachter. Tracks die je doen nadenken :)
Naar wie luister jij dan vooral? In christelijk natuurlijk, maar bijv. ook seculair.

Ik hoop het ook, hij is hier nog nooit geweest. Zo ja, dan tip ik meteen mijn godsdienst leraar :)

25 februari 2013 om 23:34
#11

Jaa, Rebel vond ik heel sterk. Maar toen Rehab uitkwam, was ik daar meteen fan van. Dat vond ik nog beter muziek. Qua het gehele plaatje dan.
Ik heb pas voor het eerst iets gehoord van Group 1 Crew, dit vond ik goed klinken, dus ben nu naar wat meer muziek van hun aan het zoeken :)

Oke, dus vooral engels? Het Engelse heeft voor mij een beetje de waarde verloren, ik ben met een vriend in het fenomeen 'illuminatie' gedoken en kwam erachter dat enorm veel van die Amerikaanse artiesten hun ziel hebben verkocht om zo rijk te worden. Hierdoor ben ik deze muziek stukken minder gaan luisteren, het enige Amerikaanse wat ik echt luister is dan van Wiz Khalifa.
Zo ben ik Nederhop gaan luisteren, en dit valt me heel erg mee. Behalve het bekende stoere gepraat, zitten er ook heel veel goede nummers tussen die ook echt betekenis hebben.
Het is goede en lekkere muziek om te horen.

Heb jij je zelf al eens verdiept in de Nederlandse scene, of ben je sowieso niet zo'n fan van het Nederlandse?

26 februari 2013 om 23:12
#12

Jaa oke, iedereen zo zijn mening ;)p
Nee klopt, Kempi vindt ik zelf ook een stuk minder geworden de laatste jaren.
Over Winne en Fresku heb je gelijk, alleen je hoort(buiten albums) vaak maar weinig losse nummers van ze. Dat vind ik jammer.
Verder ben ik fan van Nino, zijn album was kwalitatief erg goed en zaten goede/diepe tracks bij.

Verder nog tips voor christelijke Amerikaanse muziek?

27 februari 2013 om 23:07
#13

Klopt, en de groei die hij doormaakt, maken meer artiesten door. De muziek wordt beter, en dat is iets moois. Er worden, net als vroeger, weer dingen verteld via muziek.
Oke, die kende ik nog niet!
LZ7 leerde ik vorig jaar kennen op de Eo-jongerendag, is idd iets meer dance. Maar ik vind het inhoudelijk iets minder.
Oke, ik zal Ambassador eens opzoeken. Ja, die ken ik wel :)
Klopt, daarom is Katy Perry ooit ook uit het gospel wereldje gestapt. Toen heeft ze het op een verkeerde manier aangepakt, en nu is ze wereldberoemd. Maar ik ben totaal geen fan van haar, echt verschrikkelijk.
Zoals Lecrae ook in tracks zegt:'ze zeggen tegen me, maak normale muziek, dan ga je scoren.'
Als Lecrae over was gestapt naar seculair, had hij echt heel bekend geweest. Maar ondanks dat hij bleef bij het christelijke, begint hij nu ook bekend te worden.
En hij neemt de mensen om hem heen mee, zoals Tedashii en Clique 166.

28 februari 2013 om 03:50
#14

Ik had er nog nooit van gehoord. Ik heb net even wat nummers geluisterd, het is niet slecht maar zelf zou ik er niet zo snel naar luisteren. Hetzelfde geldt voor Nas, op zich een prima rapper maar op een of andere manier luister ik er nooit na.

Good kid Maad city is inderdaad een prima album. Er zitten wel een paar nummers tussen met lelijke refreinen of bridges die het nummer i.m.o. echt verkrachten. Net als Jesus Piece. Zitten inderdaad veel featurings in, waardoor een paar nummers wel minder worden.

Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie liever gehoopt had dat Ajax wat later tegen Twente moest. Maar na vandaag heb ik toch wel vertrouwen in Twente. Hoewel er wat spelers gespaard werden bij Ajax komen ze toch best vermoeiend naar Enschede. En natuurlijk heeft Ajax ook een slechte reeks achter zich.

6 maart 2013 om 22:36
#15

Jaa, ik begrijp wat je bedoelt. En als je naar hun teksten kijkt, dat doen de onbekende straat rappers in Nederland precies hetzelfde!
Dan moet je voor de grap eens naar Dee-1 - Jay, 50, and Weezy luisteren.
Daar worden ze allemaal in 1x gedist!

Maar ik denk dat Lecrae ook zijn vraag tekens heeft bij de achtergrond van Jay-z. Ik weet niet of jij iets af weet van van illuminatie. Zo niet, een heel ingewikkeld gedoe ;)p Zo ja, dan begrijp ik Lecrae wel.
Al hoewel ik hem extra waardeer voor het niet tekenen, hij zet zijn echtheid en puurheid als artiest voor het verdienen van veel geld! Echt klasse!

En dat is helemaal knap, jou christen zijn kunnen verwerken in je werk. Hij is rapper en rapt christelijke teksten. Of teksten met een boodschap, is goede muziek.

11 maart 2013 om 17:54
#16

Hetzelfde geld voor Katy Perry, was ook eerst gospel artiest ;)p

Heb alleen na dat nummer nooit meer iets gehoord van Bee 1 ;)(

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 1 juni
Vangelis Pavlidis op het lijstje van Roger Schmidt Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren