Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Fiorentina spreekt megatransfer tegen: ‘Uit zijn verband getrokken’

Laatste update:

Juan Cuadrado leek voorbestemd om Dani Alves op te volgen bij Barcelona, maar de kaarten zijn inmiddels compleet anders geschud. Barcelona heeft van de wereldvoetbalbond FIFA een transferverbod opgelegd gekregen en Cuadrado lijkt nu op weg naar Chelsea. Sky Sports meldt dat Chelsea in onderhandeling is met Fiorentina voor de handtekening van de international van Colombia.

/

Fiorentina wil 35 miljoen euro, de contractueel vastgestelde afkoopsom, ontvangen voor de 26-jarige vleugelspeler. Chelsea lijkt vooralsnog niet verder te willen gaan dan 27 miljoen euro, maar het is goed mogelijk dat Fiorentina ook met dat bedrag genoegen neemt. Naar verluidt is zaakwaarnemer Alessandro Lucci alvast op weg naar Londen om te onderhandelen met Chelsea.

Om ruimte te maken voor Cuadrado zal Chelsea ruimte moeten creëren in de selectie. Spelers als Mohamed Salah en André Schürrle lijken slachtoffer te worden van de eventuele komst van Cuadrado, die bij Fiorentina nog een contract heeft tot medio 2019.

Updat 22 januari 9.40 uur - Fiorentina spreekt megatransfer tegen: ‘Uit zijn verband getrokken’
Diverse Engelse media berichtten woensdag over een naderende megatransfer van Juan Cuadrado. De vleugelspeler van Fiorentina zou op weg zijn naar Chelsea, dat een bod van circa 27 miljoen euro in voorbereiding zou hebben. Trainer Vincenzo Montella van Fiorentina is echter niet van plan de felbegeerde Colombiaan te laten vertrekken. “Voor zover ik weet gaat hij niet weg. Sommige dingen worden enorm uit hun verband getrokken”, aldus Montella in gesprek met de Italiaanse media.

Juan Cuadrado zou goed passen bij Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snapte al niet dat hij in de zomer geen toptransfer kreeg. Chelsea lijkt me echter geen goede keus. Dat elftal staat als een huis en ik denk niet dat Mourinho zijn basis om gaat gooien. Arsenal en Liverpool zouden hem goed kunnen gebruiken. Bij Barca zou hij ook goed passen als rechtsbuiten. Neymar links Suarez spits Cuardado rechts en Messi in een vrije rol. Lijkt me een geweldige aanval. Ben je meteen van het probleem af of Suarez of Messi op rechts moet spelen.

21 januari 2015 om 19:44

Hij moet gewoon lekker naar barca gaan. Heeft ie meer kans bij chelsea en zoals je zegt: never change a winning team. Chelsea heeft een breed genoeg team, met spelers als schürrle en salah op de bank. Anders heb je altijd de jeugd nog

21 januari 2015 om 19:50

Ja maar dan moet ie nog een jaar wachten. Ze mogen immers niets kopen

21 januari 2015 om 19:53

Schurrle en Salah staan op de nominatie om weg te gaan. Ik denk dat de kans dat Salah nog weg gaat behoorlijk groot is, waarschijnlijk wordt het Hsv. Prima aanwinst voor Chelsea, kan hij rouleren met Willian en Oscar.

Naar Barcelona moet hij zeker niet doen, met Suarez, Messi en Neymar. En dan met Messi een vrije rol daar achter, je speelt zeker teveel computerspelletjes?

21 januari 2015 om 20:09

Cuadrado zou bij Barca gezien worden als opvolger van Dani alves. De RA positie dus. Zoals jij waarschijnlijk ook wel weet ben je in 98% van de wedstrijden van barca als RA eigenlijk een RB, iets wat hij prima zou kunnen.

Dit was allemaal realistisch geweest als Barca afgelopen zomer concreet was geworden of geen transfer verbod hadden gehad. Nu gaat het hele verhaal niet door en zal die ergens anders gaan spelen. De vraag is of je bankzitter bij Chelsea wil worden...

21 januari 2015 om 20:23

Hoezo word hij een bankzitter ?

21 januari 2015 om 20:23

Maar Cuadardo wou dat niet, want hij weet in de CL moet je wel degelijk RA staan en ook tegen Real.

21 januari 2015 om 20:30

@rugu, Je wil als Cuardado zijnde toch niet rouleren? Lijkt me gewoon dat hij elke week wil spelen. Net als die andere twee

21 januari 2015 om 20:39

Omdat ik hem niet echt beter vindt dan Willian. Eerder hetzelfde type speler.

21 januari 2015 om 20:57

Jij vindt hem niet beter dat is wat anders de opstelling word uiteindelijk bepaald door Mourinho , vind ze trouwens niet erg vergelijkbaar Willian is meer een 10 en Cuadrado een typische buitenspeler met scorend vermoge en die verdedigers vaak het nakijken geeft.

21 januari 2015 om 21:47

Kom op zeg, Willian is absoluut geen 10. Daar mist die alle vernuft en het overzicht voor.

Willian is een hardwerkende vleugelspeler die ook veel meeverdedigt en dat is waar Mourinho van houdt. Cuadrado is hetzelfde type maar heeft net iets meer scorend vermogen maar net zoveel loopvermogen. Ik vindt het lood om oud ijzer.

De basis elf van Chelsea wordt niet beter of slechter als Cuadrado er ipv Willian in komt. Enkel de basis wordt breder. Maarja, als Schurlle al nauwelijks aan spelen toe komt, heb je dat dan nodig?

21 januari 2015 om 22:23

Hij was een 10 maar hij is omgetoverd tot een flankspeler hij is zeer technisch maar aan de rechterkant komt dat er niet uit op 10 komt hij veel beter tot zijn recht.

Cuadrado op de rechterkant zou Chelsea beter maken want dan heb je aan twee kanten spelers die iets kunnen forceren en iets beter scorend vermogen ? het zegt al genoeg dat Willian 1 competitie goal heeft wat tevens een intikker was. Je moet echt eens kijken naar Chelsea daar zie je ongelofelijk veel kansen waar maar drie goals uit komen met dat scorend vermogen aan de rechterkant geef je iets extra's.

22 januari 2015 om 00:17

Jammer voor Lex

22 januari 2015 om 07:33

Toch ben ik blij dat Oscar niet geslachtofferd is. Ik geniet zo van die jongen in de as van het veld. Oneindig loopvermogen gecombineerd met inzicht en techniek, ik hoop dat hij nooit vertrekt.

22 januari 2015 om 09:55

Ik geniet ook erg van oscar.
Ik heb dit een keer op voetbalzone gezegd en dat viel bij iedereen in her verkeerde keelgat dus ik leg het even wat beter uit.

Als hij dribbelt doet hij me denken aan romario.
Hij is (nog) niet van het niveau romario maar soms lijkt het even alsof romario terug is.
Oscar begint ook telkens beter te voetballen!

Wat een speler.

21 januari 2015 om 20:21

Als deze man als rechtervleugel verdediger kan functioneren past hij bij barça, zo niet zal hij bij barça nog minder speeltijd krijgen dan bij chelsea. Leuk hij als rechtsbuiten maar dat betekent dat je op een andere positie een speler moet opofferen en dat zie ik niet snel gebeuren. Messi staat nu op rechts en doet het geweldig net als vroeger. Maar als deze man ook kan verdedigen is hij ideaal aangezien barça aanvallend ingestelde vleugelverdediger gebruikt.

21 januari 2015 om 23:57

Waarom Arsenal? Met Sanchez, Santi, Walcott en Ox voldoende flank spelers.

Zou leuk zijn als hij bij Chelsea gaat spelen. Fantastische speler, zeker op Fifa haha. Alleen denk ik dat Cuadrado meer een type is voor de zuidelijke competities, zoals Italie, Spanje. Daar zijn ze meer van de 'skills'

21 januari 2015 om 19:43

hij is zeker technisch vaardig maar hij is ook zeker een type willian, die de hele wedstrijd op en neer blijft gaan.

21 januari 2015 om 19:46

En dat is het volgende probleem, ze hebben al meerdere van dat soort spelers. Vind Cuadrado meer een type voor Valencia, Sevilla, Arsenal, Tottenham

21 januari 2015 om 19:57

Valencia, Sevilla of Tottenham lijkt mij geen wezenlijke verbetering ten opzichte van Fiorentina.

21 januari 2015 om 20:02

Valencia heeft door de nieuwe eigenaar genoeg geld.

21 januari 2015 om 20:09

Haha ja idd goed op fifa. Op fut zal zijn prijs zeker explosief stijgen vanwege zijn 5* skills.

On: ik vond de rechterflank altijd al niet gied bezet bij Chelsea. De meeste flankspelers daar zijn meer linkerflankspelers. Behalve Salah dan die toch nooit speelt.

Beter dan Salah is hij in ieder geval, maar ik vind Schurrle toch ook een heel goede speler hoor. De ene vervangen door de andere komt misschien neer op een status quo.

Ben nog nooit echt helemaal kapot geweest van deze speler, al heeft hij wel veel talent. Dat moge duidelijk zijn.

21 januari 2015 om 20:40

Ik vind hem wel oke, maar juist niet door zijn talent. Beetje een blind renpaard soms, maar doe af en toe wel gekke dingen.

21 januari 2015 om 20:58

Blind renpaard ? Licht eens toe.

Met andere woorden Salah is dus 100% op weg naar Roma, want Mourinho zou alleen iemand erbij halen tenzij iemand van de selectie zou vertrekken. Voor Schürrle wordt het ook opletten geblazen want als hij niet beter gaat spelen de rest van het seizoen dan zal hij naar alle waarschijnlijkheid ook plaats moeten maken.

21 januari 2015 om 20:12

Schürrle zit in principe al op de bank en moet ook gewoon vertrekken. Ik snap eerlijk waar niet waarom zulke spelers op de bank van een Chelsea willen zitten.

Mourinho rouleert nauwelijks tot niet, ze kunnen bij andere prachtige clubs spelen met een salaris dat niet eens zover van dat in Londen af zal liggen.

21 januari 2015 om 20:40

Schürrle is het eerste seizoenshelft amper fit geweest en heeft ook nog eens met een ziekte te maken gehad, daar hij kon hij zelf niets aan doen want vorig seizoen speelde hij regelmatig ten kostte van Willian op de rechtervleugel.

Mourinho gaat vroeg of laat sowiezo rouleren als je kijkt naar de hoop wedstrijden die eraan komen omdat Chelsea nog steeds op 4 fronten actief is en nog volop voor de prijzen meedoet. Daarnaast verdiend Schürrle inderdaad niet veel nee, dus het salaris is volgens mij nooit echt een reden geweest zijn in zijn keuze om naar Chelsea te verkassen.

Wordt echt een monsterselectie als hij komt. Stel je volgende opstelling voor.
En dan als subs: czech, willian, salah, ake, zouma, mikel, drogba, remy, schurrle. Al verwacht ik wel dat er terug iemand vertrekt.

Courtois
Ivanovic
Cahill
Terry
Azpi
Ramires
Cesc
Cuadrado
Oscar
Hazard
Costa
21 januari 2015 om 19:40

Cuadrado is niet aantoonbaar beter dan Willian, en Willian werkt erg hard dus ik denk niet dat hij de concurrentie zomaar verliest

21 januari 2015 om 19:44

Ik vind het soortgelijke spelers, maar cuadrado heeft wel weer beter scorend vermogen. Echter past willian uitstekend in het combinatie voetbal wst chelsea dit seizoen wilt laten. Beide harde werkers, maar mijn voorkeur gaat nog naar willian.

21 januari 2015 om 19:46

Goede bank heb je dan, met een keeper, twee verdedigers die de 20 niet gepasseerd zijn, een middenvelder die enkel fysiek de strijd wint en dan nog maar iets van 6 aanvallers.

21 januari 2015 om 19:46

Je vergeet Matic, kickass.

21 januari 2015 om 20:29

Klopt volledig, matic naast cesc en ramires bank.

21 januari 2015 om 20:48

Hahaha Matic op de bank. Lachwekkende reactie, sorry dat ik het zeg. Matic is één van de beste en belangrijkste spelers van Chelsea.

21 januari 2015 om 23:07

Je moet beter lezen. Hij zegt dat Matic naast Cesc Fabregas op het middenveld moet en dat daardoor Ramires (die er nu staat) naar de bank gaat.

21 januari 2015 om 19:57

Deze man vergeet Matic. Duidelijk een vand ebelangrijkste/beste spelers van Chelsea dit seizoen.

goede speler voor chelsea. putinho houd wel van harde werkers. dit is er zeker eentje.
barca wou van hem een back maken en het is maar goed dat dit niet gaat gebeuren. ben het wel zat dat we elke keer maar 2 man achterin hebben.
ben wel benieuwd of hij veel zal spelen want chelsea heeft een breede selectie.
had hem het liefst naar man u zien gaan samen met reus. daar zou louis wel blij mee zijn denk ik.

Die jongen moet je op die leeftijd niet meer gaan omvormen tot back, ik zou het hem zeker niet adviseren om naar barcelona te gaan maar eerder naar United Chelsea of City

21 januari 2015 om 19:45

hij kan op meerdere posities spelen, bij fiorentina speelt hij soms ook als schaduwspits
rechtsback en rechtsbuiten heeft hij ook gestaan (rechtsback het afgelopen jaar niet meer)

Hmm.. Ik ben wel een fan van hem en het is een type mourinho speler , maar ik betwijfel of hij een type bpl speler is. Heeft wel meer scorend vermogen dan willian, is ook erg snel en verdedigt goed mee. Zolang salah er eerst voor weg gaat vind ik het goed.

21 januari 2015 om 19:46

Cuardado is een goeie speler en ik mag hem graag. Ik vind hem beter dan Willian. Dit zou een mooie aankoop voor Chelsea zijn

21 januari 2015 om 19:55

Zou een leuke aankoop zijn ja daar zijn geen twijfels over. Echter moet chelsea af van spelerd als salah en de verhuurde spelers zoals marin en moses.

Ik weet niet of hij zo'n goede aankoop is. Willian is even oud en Schürrle is jonger en ik denk niet dat hij kwalitatief zoveel extra toevoegt aan ons team. Vind het dan ook best veel geld voor een speler zoals hij.

21 januari 2015 om 20:36

Tsja, hij is wel in ieder geval anders dan Willian wat betreft zijn spel als een rechtervleugel speler van nature en vergeleken met Willian kan hij ook wat meer forceren met z'n dribbels en acties in de net buiten de zestien. Daarnaast, is hij ook een best harde werker en eigenlijk ook een Mourinho speler bij wijze van spreken. Moet wel zeggen dat het niet een speler is die echt zoveel aanvallend toevoegt aan dit team zoals een Reus of Griezemann zou doen, dus die prijskaartje van 35 miljoen is hij never nooit waard maar eerder 20-25 miljoen euro daar ergens.

21 januari 2015 om 21:06

Reus zou de eerste keus moeten zijn , maar Cuadrado vind ik een prima alternatief hij is geen koekenbakker en we zouden er zeker vooruit opgaan maar 35 miljoen is wel iets te veel van het goede.

21 januari 2015 om 21:00

Ik vind Cuadrado echt een goeie speler en kan zeker wat toevoegen aan Chelsea. Snel en technisch. Als je hem voor minder dan 30M kunt halen moet je het zeker doen. Dit betekent ook dat wel eindelijk verlost zijn van Salah.

21 januari 2015 om 21:07

Best jammer eigenlijk speelde vorig seizoen een paar aardige wedstrijden.

Nou nou.. Van Salah snap ik nog enigzins wel als ie wordt opgeofferd maar Schurrle? Ze zouden echt dom zijn om hem te laten gaan. Vind Cuadrado meer een speler voor Arsenal

Goede speler voor Chelsea, maar vind hem niet veel beter dan Willian en ook Salah heeft veel potentie. Bij Barcelona zou hij perfect passen als opvolger van Alves, maar misschien wil hij zelf als pure aanvaller blijven spelen.

Nou Levi pak Schurle als ze al een speler naar de Yiddos laten gaan

21 januari 2015 om 20:10

Grapjas, denk jij nou serieus dat Abramovich zaken wilt doen met Levy na dat gedoe met Modric in 2012?

21 januari 2015 om 21:43

Ik denk dat Abramovic spelers als Moses en Marin best aan Spurs wil verkopen hoor.

Cuadrado kan ook linksachter spelen dus Willian of schurrle hoeven helemaal niet opgeofferd te worden!

21 januari 2015 om 20:03

Nee, rechtsback was hij eerst. Kan eventueel, maar hij kan niet verdedigen. Is gewoon een vleugelspeler.

21 januari 2015 om 20:15

Hij kan eventueel rechtsback spelen. Maar niet in Engeland en niet bij Chelsea. Hij kan nog minder verdedigen dan een Dani Alves. Bedenk maar eens hoe dat zou aflopen in Engeland/cl

Pff hij op rechts, hazardinho op links.... De verdedigers weten niet wat hun overkomt. Hoe deze man spelers weg dolt...bizar gwon...

21 januari 2015 om 20:04

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Bamfordinho, wat een held is dat! ;p

21 januari 2015 om 21:11

Dit is denk ik de perfecte aankoop, al zie ik liever Lacazette komen. Bij Willian mist het gewoon wat aan explosiviteit, wat deze jongen wel heeft. Hiermee komt er veel meer dreiging van rechts, geeft Costa en Hazard ook weer extra ruimte.. iedereen voorin word er beter van!

21 januari 2015 om 21:26

Willian hoort ook niet op rechts maar op 10 maar hij speelt op rechts vanwege gebrek aan beter met Cuadrado ga je in mijn ogen 2 stappen vooruit een echte flankspeler is toch anders dan een 10 op de vleugels.

Dan zal Salah wel vertrekken denk ik. Goede aankoop van Chelsea. Salah voegt weinig toe, Cuardado daarentegen is een geweldige speler. Heb je dus Hazard, Willian, Schurrle en Cuardado voor de flanken. Best netjes.
Cuardado is meestal wel een speler die het beste is met ruimte voor zich en dan zal die bij Chelsea niet zoveel hebben aangezien je 80% van de wedstrijden op de helft van de tegenstander speelt.

Alleen maar weer het bewijs dat het verschil tussen topclubs als Arsenal, Liverpool, Dortmund, veel groter aan het worden is met de wereldtop: Real, Bayern, Barca, Chelsea.. Deze clubs kunnen (op Barca nu na dan) kopen wie ze willen en zo een sterkere bank creëren dan de basis van bv. Arsenal.

Het geld maakt de sport kapot...

21 januari 2015 om 20:20

Barca heeft naar mijn idee nooit echt een sterke bank gehad. De invallers waren vaak jeugdspelers die heel goed in het systeem mee konden. Een Pedro bijvoorbeeld. De enige aankoop die daar op de bank zit (en er nooit vanaf komt) is volgens mij Alex Song.

21 januari 2015 om 20:56

Song speelt sinds dit seizoen voor West Ham United.

21 januari 2015 om 20:22

Arsenal heeft het het geld hoor vergis je niet.

21 januari 2015 om 20:40

Nou nou alsof Arsenal minder te besteden heeft. Arsenal is ook instaat veel geld te betalen, maar die kiezen ervoor om tweederangs voetballers te halen.

21 januari 2015 om 21:46

Nee, er is een verschil: Chelsea had een selectie waar nog 3 a 4 spelers voor nodig waren: 2 spitsen, een CM en een verdediger. Die haal je makkelijk in 1 seizoen. Arsenal had nog een keeper, 2 rechtsbacks, 2 Cb's, een Dmf, een LW en een spits nodig, dat lukt gewoon niet in 1 transferperiode. We hebben de keeper, rechtsbacks, 1 CB, een LW en een spits gehaald, nu dus nog 1 CB en een DMF en Arsenal is er ook.

En je moet niet per se altijd een wereldspeler halen. Bovendien geeft Arsenal minder uit aan salarissen dan Chelsea, waarom weet ik niet maar het is zo. Remy verdient bij Chelsea 120.000 pond per week, bij Arsenal krijgen enkel Sanchez en Ozil meer.

21 januari 2015 om 21:57

Arsenal heeft niet alleen nu veel geld om uit te geven, maar al jaren. Dus die posities konden ze in de loop der jaren versterken en ze hebben ook genoeg geld om hoge salarissen te betalen. Als zij ervoor kiezen om de uitgaves zo laag mogelijk te houden, kan je niet zeggen dat hun ''verval'' door clubs als Chelsea of City komt, die wel geld uitgeven.

22 januari 2015 om 11:03

@stravven

Er is dit jaar een onderzoek geweest en voor het eerst sinds tien jaar zijn de salariskosten van Arsenal hoger dan die van Chelsea.

Ik mag helaas geen link plaatsen op voetbalzone maar als je zoekt op "arsenal's annual wage bill moves ahead of Chelsea's" dan komt het juiste artikel wel naar boven.

Zou jammer zijn als een mooie voetballer als Cuadrado naar Chelsea gaat. Als je ze gisteren ook weer zag. Zou doodzonde zijn. Zie hem liever bij Arsenal.

21 januari 2015 om 20:13

Haha. Volgens jou speelt Arsenal dit jaar beter voetbal? Duidelijk een echte voetbalkenner die niemand napraat!

21 januari 2015 om 21:45

Kijk naar Willian. Prachtige voetballer bij Shahktar. Nu het werkpaardtje van Chelsea.

Volg de serie A niet, maar hoor goede verhalen over deze speler. Op het WK viel hij me wel positief op. Helaas betekent dit waarschijnlijk wel een vertrek van Schurrle. Dan hoeft het van mij niet, als vervanger van Salah heb ik hem liever vandaag als morgen.

Kan iemand mij vertellen of dat transferverbod van Barca ook huurperiodes betreft?
Anders kunnen ze alsnog dmv schimmige afspraken met andere clubs onder hun sanctie uit
Komen.

21 januari 2015 om 22:15

Weet niet of dat geldt, maar clubs als Fiorentina etc gaan hun beste speler niet zomaar verhuren, want dan ontbreekt de mogelijkheid om zelf een permanente vervanger aan te schaffen.

22 januari 2015 om 09:48

Ze mogen geen enkele nieuwe transfer meer afronden, maar uitgeleende spelers kunnen ze bijvoorbeeld wel terughalen.

Haha Mourinho krijgt alles om de prijzen binnen te harken, want god je zou niet genoeg hebben aan schurle, willian, hazard, salah, oscar en cesc. Vergeet ik nog iemand? Vast wel.

Aankomende zomer schurle snel eieren voor zijn geld kiezen.

Ik weet niet hoe goed deze Cuadrado is maar denk dat hij sowieso een stuk beter is dan Salah. Op dit moment houdt Mourinho steeds vast aan dezelfde 11 en wanneer we veel wedstrijden spelen moeten we toch echt gaan rouleren. Mourinho durft het niet aan. Op veel posities gaan we er echt op achteruit wanneer we wisselspelers inbrengen.

Willian is een geweldige voetballer maar van nature trekt hij toch veel naar binnen. Het is meer een middenvelder die echt in dienst speelt van de ploeg dan een man die de achterlijn haalt met een flitsende actie.

Van wat ik heb vernomen is Curadrado echt een type die de rechterkant bestrijkt en met goede voorzetten komt. Dat is precies wat we nodig hebben om een tegenstander 'open te spelen'.

Hoop dat we Salah verkopen maar Schurrle behouden. We hebben Willian Hazard Oscar Schurrle en Cuadrado echt wel nodig voor de drie posities achter de spits. We spelen nog in vier competities mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren