Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Engelse voetbalbond FA maakt werk van lange schorsing Barton

Laatste update:

Joey Barton liet zich zondag weer eens van zijn slechtste kant zien. De heetgebakerde aanvoerder van Queens Park Rangers werd naar verluidt geschopt door Carlos Tévez en liet zich daarna compleet gaan. De elleboog richting Tévez werd niet opgemerkt door de scheidsrechter, maar op advies van de grensrechter moest Barton wel inrukken. Toen sloegen de stoppen helemaal door.

/

Barton gaf een knietje aan Sergio Agüero, probeerde Vincent Kompany een kopstoot uit te delen en ging aan de zijlijn de confrontatie aan met Mario Balotelli. De middenvelder geeft via Twitter toe dat hij de City-spelers uitdaagde om een rode kaart uit te lokken. “Ik probeerde iemand mee te nemen naar de kleedkamer. Dat was op advies van een ploeggenoot van mij. Het is niet gelukt.”

“Ik kan niet anders doen dan mijn excuses aanbieden aan de fans, maar ik vond het geen rode kaart. Ik ben er niet trots op, maar het maakt me helemaal niet uit”, vervolgt Barton in een andere tweet. “We zijn veilig en dat is alles wat telt.” Omdat Bolton Wanderers niet won van Stoke City speelt QPR ook volgend seizoen in de Premier League.

Update 14 mei 00:20 uur - Barton kan ellenlange schorsing krijgen voor rode kaart en gedrag
Joey Barton zal de start van het seizoen 2012/13 voor een groot deel aan zich voorbij moeten laten gaan. De middenvelder van Queens Park Rangers kreeg zondag in het competitieduel bij Manchester City (3-2) een rode kaart voor een charge in een duel met Carlos Tévez. Vervolgens trapte hij Sergio Agüero en gaf hij Vincent Kompany bijna een kopstoot. De recalcitrante Engelsman krijgt sowieso een schorsing van vier duels voor zijn tweede rode kaart van het seizoen.

Update 14 mei 18:32 uur - Engelse voetbalbond FA maakt werk van lange schorsing Barton
De Engelse voetbalbond FA maakt werk van een lange schorsing voor Joey Barton. “De FA heeft Queens Park Rangers-middenvelder Barton aangeklaagd voor twee handelingen van gewelddadig gedrag tijdens het duel met Manchester City”, luidt een verklaring in de Engelse media. “Deze handelingen vielen buiten de jurisdictie van de scheidsrechter, omdat de speler op dat moment al rood had gekregen.” Barton kreeg rood na een elleboog richting Carlos Tévez, gaf vervolgens Sergio Agüero een knietje en probeerde Vincent Kompany een kopstoot te verkopen. De middenvelder, die na afloop toegaf dat hij probeerde om een speler van the Citizens een rode kaart aan te smeren, moet voor dinsdagavond reageren. Volgens de Engelse media krijgt Barton mogelijk een schorsing van negen wedstrijden.

Bekijk hier de gebeurtenissen rond Joey Barton:

Joey Barton verdient een schorsing van meer dan tien wedstrijden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Levenslang schorsen die vent! Niet de 1e x dat deze jongen in opspraak komt

13 mei 2012 om 21:20

En dat hij ook nog zegt ik probeerde iemand uit te dagen zodat diegene ook een rode kaart krijgt. Walgelijk ventje. Ik neem aan dat QPR hem ook een schorsing geeft want anders zetten ze zichzef voledig voor schut door dit soort gedrag goed te keuren

13 mei 2012 om 21:28

idd, kijk voor de gein maar eens op zn wikipedia pagina. Daar staat wel een opsomming van de dingen die meneer heeft uitgespookt

13 mei 2012 om 21:36

Wat een waslijst aan rare fratsen zeg
- Hij drukt een sigaret uit in het oog van een speler van het 2e
- Hij viel een jonge fan van Everton aan
- hij heeft een taxichaffeur mishandeld
- Hij kreeg het aan de stok op de training met Ousmane Dabo (hij kreeg 4 maanden voorwaardelijk)
- Gevangenisstraf gekregen na het in elkaar slaan van een tiener tijdens het uitgaan
- kreeg ruzie met de voorzitter van Newcastle Utd

13 mei 2012 om 21:38

Euuhhhh ik zeg Pepe............. En dan zeg jij; oh ja kut, die is net zo gek, alleen nog effe geniepiger.

13 mei 2012 om 22:47

Inderdaad, als je zijn pagina leest zie je dat hij het niet van een vreemde heeft. Wat een kansloos gezin moet dat zijn.

14 mei 2012 om 01:17

@kipvis: Barton solliciteerde inderdaad naar een transfer richting Real met deze actie. Hij past perfect in dat ongeregeld zooitje met Pepe, Ramos, Xabi, Marcello, Coentrao & uiteraard Mourinho. Die houden er ook wel van om iemand na te schoppen, op handen te gaan staan, vingertjes in ogen prikken. En hoelang worden die geschorst? Niet? Hooguit 2 wedstrijden? Walgelijk toch.. De Spaanse bond is echt schandalig.. Ik hoop dat Engeland even laat zien hoe je dit soort spelers recht zet, en hem een fikse boete + hoog aantal wedstrijden schorsing geven..

14 mei 2012 om 18:28

Damn...wat ben jij een idioot zeg, kun je aub gewoon nooit meer posten.

Achterlijke vent zeg die Barton, herriner me nog hoe Dabo eruit zag na dat voorval

14 mei 2012 om 18:54

@ Silvan, kijk je ook nog wel eens voetbal, of kijk je alleen op websites? Het is namelijk best 'standaard' wat je hier benadrukt. En dat wil niet zeggen dat het zo is. Je doet nu net alsof ze elke wedstrijd een heel elftal aan gort trappen en Mourinho bij iedereen z'n ogen eruit steekt. En al kijk je voetbal, zal je waarschijnlijk toch met een gekleurde bril kijken, want Real heeft weer oogstrelend voetbal laten zien tegen Mallorca.

On: Belachelijke overtredingen van Barton. Vind het toch vreemd dat hij toch nog steeds interessant blijft voor Premier League clubs blijft om aan te trekken gezien zijn verleden.

14 mei 2012 om 19:53

Net of Barton dit elke wedstrijd flikt.. Het gaat om het idee.. Als iemand een fantastische schwalbe maakt dan kun je ook zeggen dat ie naar Barcelona solliciteert.. Daar staan hun weer bekend om..

13 mei 2012 om 21:45

Inderdaad dit is de vuilste fout die ik heb gezien sinds ik voetbal volg. Met verre voorsprong op pepe. Als hij hier neit minimaal 20 wedstrijden schorsing voor krijgt weet ik het ook niet meer hoor. Het spel lag stil, hij had al rood en dan nog bewust iemand pijn doen?

14 mei 2012 om 01:19

@makalele-4: Hier lag het spel ook al stil. Dit is echt schandaliger te noemen: http://tinyurl.com/7gqjv4f

14 mei 2012 om 01:53

Die van Pepe vond ik echt wel erger.. Knietje aan Aguero en de mislukte kopstoot tegen Kompany stelt niet veel voor.. Maar wat Pepe deed was gewoon mishandeling!

14 mei 2012 om 01:53

Nee, mensen volgen het Engelse voetbal niet, zien en horen een paar dingetjes over Barton en hebben gelijk een oordeel klaar liggen.

14 mei 2012 om 03:16

Ik volg het engelse voetbal wel en dan nog kan ik me vinden in wat de mensen hier zeggen. Het is gewoon een misselijk ventje die met zijn gedrag zijn voetballende kwaliteiten die hij niet heeft te compenseren.

14 mei 2012 om 08:08

@staw: Ik volg het Engelse voetbal ook en ben het bijna helemaal met je eens, maar vind dat hij juist met dit gedrag zichzelf tekort doet aangezien hij weldegelijk erg goed kan voetballen. Vooral laatste seizoen bij Newcastle extreem goed en zelfs discussie over topclub en nationaal team....
Maar blijft een gek natuurlijk.. dit doe je niet...

14 mei 2012 om 13:12

@ makelele:

Vuilste fout die je hebt gezien?? het knietje (waar het nu omgaat) was precies hetzelfde als wat Terry deed tegen Sanchez in de CL, alleen omdat het hier Barton betreft is het 100x erger.

Wat die deed kan niet maar ik heb regelamtig ergere en smerigere overtredingen gezien.

14 mei 2012 om 13:59

Nee niet omdat het barton is, maar omdat het spel stillag.

14 mei 2012 om 15:15

@ Mma-fan, Die van Terry was gewoon lomp.. Maar Alexis gaat als een pussy naar de grond.. Sergio werd geraakt op zijn steunpunt, Alexis leert theater bij Barca, want in Italie deed dat lang niet zo erg als nu..
Maar mensen hier zijn Nederlandse scheidrechters gewend,logisch maar dan kan je niet beoordelen over UK daar gaat het er gewoon veel harder aan toe en ze laten veel meer toe..
UK is tenminste nog een beetje mannen voetbal..

14 mei 2012 om 15:18

@ mma fan misschien begrijp jij de voetbal regels niet helemaal gezien je naam. Was allebei achterlijk maar niet hetzelfde. Daarbij staat Barton hierom bekent dat hij een steekje los heeft zitten. Dat ik uberhaupt reageer op jou is al overdreven. Je bent zulk gedrag aan het goed praten??? Zelf teveel tikken op het hoofd gehad ofzo?

14 mei 2012 om 18:46

Neejoh gek, het doortrappen dat Pepe 14 wedstrijden ofzo kostte was echt vele malen schandaliger. Die probeerde iemands benen eraf te schoppen, terwijl Barton gewoon overduidelijk aan het provoceren is.

Neem niet weg dat die Barton totaal geschift is. zal een wedstrijdje of 16 worden. 4 standaard, verdubbeling vanwege recidivisme, en dat verdubbeld na het doelbewust gewelddadig provoceren.

14 mei 2012 om 01:52

@dancas, onzin. Pure onzin.
Waarom is het onzin wat jij zegt?
1. Dat moet de andere die op het eind de ruzie opzocht ook levenslang geschorst worden., bemoeit zich ook overal mee en heeft ongeveer net zoveel op zijn kerfstok zitten, Meneer Ballotelli.
2. Zo heb je nog een paar figuren rondlopen op deze aardkloot. Pepe, Ibrahimovic, Materazzi. En al wat langer geleden Keane en di Canio.
Het is nooit gebeurd, dan kun je het bij hem ook niet flikken.

Dus Onzin, Lulkoek, Bullshit

14 mei 2012 om 18:57

jij hebt je verstand niet!! je kan niet zomaar iemand levenslang schorsen!! Dit kunnen meer spelers overkomen. Is vast meer gebeurd tijdens het voorgaande duel!!

14 mei 2012 om 19:33

Even citeren:
Barton haalt behalve met zijn voetbalprestaties ook regelmatig de Engelse kranten vanwege disciplinaire problemen. Zo drukte hij tijdens een kerstfeest bij Manchester City een sigaret uit in het oog van tweede elftal-speler Jamie Tandy. Tijdens een toernooi in Thailand de daaropvolgende zomer werd hij vervroegd naar huis gestuurd nadat hij een jonge fan van Everton FC aanviel. Manchester City-coach Stuart Pearce vond dat Barton in therapie moest.
Op 13 maart 2007 werd Barton gearresteerd werd voor het mishandelen van een taxichauffeur. Twee maanden later kreeg hij het tijdens een training van Manchester City aan de stok met ploeggenoot Ousmane Dabo. Dabo verklaarde dat hij enkele raken klappen kreeg, waardoor hij voor behandeling naar het ziekenhuis moest. Barton werd door de leiding van City zes wedstrijden geschorst en kreeg van de rechtbank vier maanden voorwaardelijk opgelegd. Toen dat vonnis werd uitgesproken, was Barton net begonnen aan een gevangenisstraf van zes maanden voor het in elkaar slaan van een tiener tijdens het uitgaan in Liverpool. Daarvan zat hij 74 dagen uit. In augustus 2011 maakte hij de overstap naar de Londense club Queens Park Rangers na een ruzie met de voorzitter van de club.
Bartons halfbroer Michael Barton werd tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Hij werd schuldig bevonden aan het met een pickel vermoorden van Anthony Walker op basis van racistische motieven.

heel dom van barton

maakt jout niet uit maar united wel meneer barton... en dat worden sws 5-10 wedstrijden schorsing

off: 1vs1 laat kompanny niks van hem over xD

13 mei 2012 om 21:25

Denk het niet hoor, ik heb horen vertellen dat hij een straatvechter was vroeger.

13 mei 2012 om 21:56

Zag je wat balloteli deed? Ballo maakt hem vierkant kapot.

14 mei 2012 om 19:16

Ja inderdaad, deze gast moet je geen ruzie mee krijgen die is compleet gek. zijn broer zit vast voor moord. die maakt je gewoon kapot.

on: Schorsen Voor 2 Jaar EN Ontslaan.

15 mei 2012 om 10:18

Het valt toch allemaal wel mee?
Hoeveel wedstrijden schorsing heeft Terry gehad voor zijn knietje?

Absoluut een gek. Als ik Qpr was had ik hem mooi op de tribune gezet voor de rest van zijn contract, want hem verkopen kun je toch niet. Schorsing zal ook wel 15 wedstrijden zijn, en terecht.

wat een mafkees blijft het toch , hij moet zich niet laten intimideren want hij weet dat hij de schijn altijd tegen zal hebben

13 mei 2012 om 21:29

De schijn hoef je hier niet eens tegen te hebben, want het was overduidelijk. Mensen walgen ervan, ik vind het wel mooi om zo'n opgefokt mannetje erbij te hebben. Hij maakt meestal niet echt smerige overtredingen, maar doet het gewoon vol in het zicht, omdat hij er gewoon schijt aan heeft haha.

14 mei 2012 om 17:32

Dat kan wel zo zijn, maar iedereen op deze site gaat voorbij aan de slaande beweging van Tevez naar Barton die een stuk harder was dan de elleboog die Tevez kreeg. Het enige verschil is dat Tevez als een stervende zwaan naar de grond gaat en Barton opgefokt terug mept en stennis schopt. Dit gedrag hoort niet op een voetbalveld thuis. En ik ben zeker geen lans aan het breken voor Barton, maar ik vind dat die viezerik van een Tevez ook geschorst moet worden.

14 mei 2012 om 18:41

Helemaal meeeens!

Die vieze tevez gaf die barton een paar beuken, en ja die bartom kan zich niet inhouden en verdiend ook een flinke schorsing door wat hij daarna allemaal heeft gedaan!

Het is alleen niet de eerste keer van hem dus straf hem maar flink!

Deze man is nog Erger dan ik dacht zijn gedrag goed proberen te praten door het op zijn ploegmaat af te schuiven. Schorsen voor een wedstrijdje of 6

13 mei 2012 om 21:05

6? Wat een onzin zeg, lekker een heel seizoen langs de kant zetten! Zes is echt niet veel voor een actie als deze.

Elleboog geven, knietje in de rug geven, iemand een kopstoot willen geven, toegeven een speler van de tegenstander rood aan te willen smeren en dat afschuiven op een medespeler, en dan ook nog eens iemand opzoeken bij de zijlijn om ruzie mee te zoeken. Minimaal 17 wedstrijden lijkt me.

Balotelli gaat er ook nog op in ook! Bijna de 2 grootste mafkezen van de Premier League aan het vechten...

Wat een ongelofelijke *********************************************is dit.
Zo een goede voetballer maar een karakter om niet trots op te zijn.
Schandalige overtredingen gewoon 10 wedstrijden geven.

14 mei 2012 om 01:10

Mwuah, nou zo een goede voetballer is het niet.
Het is sowieso niets voor de top/subtop, meer voor de middenmoot/degradatieplaatsen, is echt niet zo speciaal als enkele mensen denken.

deze man zouden ze van de velden moeten verbannen. Een schande voor de sport. Ik hoop dat hij hiervoor een flink aantal wedstrijden geschorst wordt.

Haha dat Balotelli meteen met hem gaat praten: ''ik weet wat je doormaakt jongen. Pas nou op, anders word je straks voor meer dan 10 wedstrijden geschorst!''

Schande natuurlijk van Barton. Dat moet een hele fikse schorsing worden!

Edit: ah wishful thinking. Het is niet Balotelli die met hem gaat praten. Wie wel eigenlijk?

13 mei 2012 om 21:12

De commmentators zaten mis; dat was niet Balotelli maar Micah Richards. Balo heeft een witte hanenkam.
Richards kent Barton nog vanuit de City jeugd denk ik...

13 mei 2012 om 21:32

Balotelli kwam zich er wel degelijk mee bemoeien, kijk maar in het filmpje, begint ongeveer bij 1 minuut. Balotelli en Barton worden echter tegengehouden waardoor er fysiek niets gebeurt.

14 mei 2012 om 15:21

@ Bliksems klopt wat je zegt maar wat M_suarez zegt klopt ook want Richards ging naar hem toe hij en hing zijn arm om hem heen en probeerde hem kalm te houden..

Die gozer flikt eens in de zoveel tijd wel iets unieks, dat hoort een beetje bij zo een speler natuurlijk, maar hij benadeeld z'n team hier telkens mee.
Het was een smerige elleboog op Tevez, het duwtje daarna op Aguero viel wel mee, maar hij behoort niet zo opgefokt te doen.

Die zal wel weer een aantal wedstrijden geschorst worden.

13 mei 2012 om 21:19

En het erge is nog dat hij een voorbeeld functie heeft omdat hij de aanvoerder is. Dan deze praktijken uitvoeren is niet een verstandig iets.

14 mei 2012 om 01:12

Nee precies, zelfde met Terry toen tegen Barca, een coach hoort na een tijdje dan toch wel te weten dat hij een andere tot aanvoerder moet verkiezen.

14 mei 2012 om 08:38

Waarschijnlijk is Barton de aanvoerder zodat hij net een beetje meer kan en zich ervan bewust is dat hij aanvoerder is waardoor hij zichzelf net wat meer in toom houdt. Beetje vergelijkbaar met Suarez toen de tijd bij ajax..

14 mei 2012 om 18:54

Zo loopt er ook een bij PSV rond. Wel in mindere mate natuurlijk. Maar die haalt ook rare dingen uit een keer in de zoveel tijd.

Ontopic:

Wat een mafketel is dit zeg. Die kerel moeten ze gewoon een gevangenisstraf geven ieder geval die 4 maanden die hij al voorwaardelijke had.

Joey Barton zou niet via voetbal geld mogen verdienen. Ik houd van fysiek en hard voetbal maar wat hij doet is onsportief en vuil, ik denk dat hij hiervoor een hoop wedstrijden zal krijgen.

Toch jammer dat hij weer zo is teruggevallen, bij Newcastle leek het erop alsof hij dit gedrag achter zich had gelaten, zonde want voetballen kan Barton zeker.

Het is wel een echte persoonlijkheid, Een kerel die zich niets aantrekt van anderen en voor niemand bang is.

En toch is het een enorme gek tegelijkertijd.

Ik had eigenlijk wel veel respect gekregen voor deze man de laatste maanden, maar dit is toch weer belachelijk..

Geweldige persoonlijkheid, maar helaas ook compleet gek.

Kan zeer goed voetballen. Een echte box to box player maar die man verliest zo snel zijn verstand. Jammer, ik denk dat hij echt veel beter kan dat hij laat zien. Verdiend een schorsing + gledboete maar hij zal er niet van leren denk ik..

Hij geeft een elleboog zoals velen dat doen. Schors hem daarvoor. Die trap naar Aguero, ach het is niet netjes nee, ook schorsen. Kopstoot, althans poging tot, kan niet gestraft worden neem ik aan?

Dat hij daarna nog iemand mee wilde nemen is alles behalve fair play, maar het doel heiligt de middelen zeg maar.

Zal wel schorsing van rond de 6 wedstrijden worden.

En mensen, doe nou niet alsof hij iemand vermoord heeft. Zo erg was het allemaal niet.

13 mei 2012 om 21:35

Poging tot kopstoot word ook gestraft hoor. Kijk maar naar Reina die staat er ook al een tijdje naast bij Liverpool

14 mei 2012 om 08:41

Rond de 6 wedstrijden? Ik denk dat de ellleboog en knietje in de rug zal worden bestraft. De poging tot een kopstoot niet. Denk dat ze beide los zullen beoordelen en tot de conclusie komen dat hij voor de Elleboog 4 krijgt en voor de knietje 5, gezien zijn verleden zal het misschien nog hoger worden, ik weet niet of ze daar in Engeland ook aan doen zoals in Nederland?

Wat gaat hij eigenlijk lopen stoer doen tegen Kompany. Ik denk dat hij niet goed beseft dat Kompany hem opeet haha. Dat terzijde hoop ik dat hij eens stevig aangepakt wordt daar want dit kan toch zo niet verder?

13 mei 2012 om 21:12

Barton is voor niemand bang kerel, Die kerel gaat het gevecht met Groothoofd Kompany gewoon aan Hoor, Die vent heeft al in de bajes gezeten en al, Daar lopen er wel ergere rond

13 mei 2012 om 21:19

Hij durfde Richards anders niet weg te duwen hoor haha.

13 mei 2012 om 21:22

Ik denk ook dat hij niet op de vuist wilt gaan met Balotelli. Die gast slaat hem knock out, aangezien ze samen 1 brein delen zal het wel weer lachen zijn. Ik hoop dat deze man 10 wedstrijden geschorst wordt niet dat je er ooit nog op kan hopen, dat hij zich gaat gedragen. Zoveel talent verpest door gebrek aan intelligentie het blijft doodzonde

14 mei 2012 om 15:25

@ Saidgunner, Misschien zijn hun goede kenissen of goede vrienden ?

13 mei 2012 om 21:18

Stoer doen is het niet. Dit gedrag zit gewoon in Barton. Het valt op geen enkele manier goed te praten, maar je weet als club zijnde dat dit er in zit.

Aard van het beestje?

Sorry hoor, maar ik heb mezelf echt kapot gelachen. Deze jongen heeft iets in zijn bovenkastje niet helemaal goed zitten.

Joey is Bar-dom!

Winnaarsmentaliteit toch suarezfans?

Nee dit kan echt niet. Vreemde Gozer

13 mei 2012 om 21:35

Haha laatste 10 jaar jij bent grappig!

13 mei 2012 om 21:57

- Zlatan Ibrahimovic
- Wesley Sneijder
- Rafael van der Vaart
- Mark van Bommel
- Robin van Persie
- Ibrahim Afellay
- Philip Cocu
- Arjen Robben
- Nigel de Jong

Zo zijn er vast nog wel een paar, dus de beste van de laatste 10 jaar is hij sowieso niet. Dat je hem als Ajax fan boven Ibrahimovic zet zegt al genoeg.

13 mei 2012 om 22:03

Vergelijk is voor de grap hun stats met die van Luis.
En dan heb ik het over de aanvallers en aanvallende spelers.

13 mei 2012 om 22:20

Flikker op, wat heb Suarez hier nou mee te maken
Suarez is de beste voetballer die in NL speelde in de laatste 10 jaar.
Barton kan voor geen meter voetballen

dus als je goed kan voetballen mag het wel ???? das mooi dan weten we dat ook , vrijbrief dus voor alle toppers van Oranje : dat wordt een spetterend EK hahaha

13 mei 2012 om 22:22

nou 1 stat is dat Zlatan laatste 10 jaar 9x kampioen werd , v Persie topscorer van de PL is en Arjen Robben de CL finale speelt , Sneijder hem al gewonnen heeft en ga zo maar door !

14 mei 2012 om 06:45

Goeie argumentatie..

Zie al dat je een ajacied bent die niet weet wat ie moet zeggen en zich aangevallen voelt. Dus ik laat t hierbij

14 mei 2012 om 17:54

Gaat dit topic over Suarez? Nee toch, dus kap met dat provocerende gedrag. Net alsof ze bij United allemaal de ideale schoonzoon zijn.

Barton is gewoon een enorme recidivist en in mijn optiek de meest smerige speler in het profvoetbal. Wat hij allemaal heeft uitgehaald, daar kan niemand aan tippen.

"i tried to take one of their players down with me..."

...... Dit is toch niet normaal? Hij geeft dus gewoon toe dat hij Aguero een blessure wou geven?

13 mei 2012 om 21:17

Hij bedoelde met een rode kaart. Dus een reactie uitlokken zoals hij dat wel eerder heeft gedaan.

13 mei 2012 om 21:31

Reactie uitlokken zoals hij deed bij Gervinho.

13 mei 2012 om 21:18

Nee hij wou een reactie uitlokken wat een andere speler van city op rood zou komen te staan.

on topic: Ik vond het heel erg meevallen tevez was de eerste die uitdeelde maar omdat Barton niet meteen gaat lopen janken en een half uur op de grond gaat liggen wordt Tevez niet bestraft, vond de 'elleboog' van Barton op Tevez ook erg meee vallen wat daarna gebeurd kan natuurlijk niet.

13 mei 2012 om 21:51

Hoe concludeer jij hier in hemels naam uit dat hij Agüero geblesseerd wilde trappen? Het past sowieso al totaal niet in de context, dus ik weet niet waar jij zat met je gedachten?

13 mei 2012 om 22:05

Mijn excuses, verkeerd geïnterpreteerd. Het zou mij echter niet verbazen als het wel zijn intentie was, want dat knietje slaat helemaal nergens op. Hij had daar Aguero gemakkelijk mee kunnen blesseren. Dus het is toch niet zo raar wat ik zeg?

13 mei 2012 om 22:25

Kan gebeuren dat je iets verkeerd interpreteert, maar ik denk dat Agüero ontzettend overdrijft. Je kan niet zien hoe het knietje gegeven werd, maar het zal echt niet zo zijn dat hij hem een ontiegelijke doodschop geeft. Een duidelijk zichtbaar knietje geven was z'n bedoeling lijkt mij om - zoals hij zegt - reacties uit te lokken. Barton is een idioot als hij doorslaat, maar een doodschop geven aan iemand die totaal onschuldig is zou hij denk ik niet doen, ook al weet je het natuurlijk nooit.

die trap op aguero
schandalig
dat is het ergste van allemaal
zoizo meer dan 10 wedstrijden kerel

13 mei 2012 om 21:30

dat denk ik niet die jonge heeft al in de gevangenis gezeten ik denk dat je dat wel zou verbazen hoe sterk hij is!

13 mei 2012 om 22:12

ik bedoel het ergste van alles wat hij hier heeft gedaan xd
ik vind dat hij niet meer op het veld zou moeten staan vanwege al die andere dingen die hij ook nog gedaan heeft en voor in de bak ging

13 mei 2012 om 22:20

was eigenlijk reactie op die kerel hieronder excuses verkeerd gepost ;

Agressie 99
Hij is gewoon 160 cm pure angst, maar wordt gewoon gepakt door kompany en balotelli.

13 mei 2012 om 22:26

Als hij zo bang was - zoals jij zegt - waarom wil hij dan direct op Balotelli vliegen en wordt hij door twee man weggetrokken? Dat zal niet zijn omdat het een slappeling is die bang is.

14 mei 2012 om 15:31

Ik zeg niet dat hij bang was?? Ik zeg gewoon dat hij door die twee door die twee beren wordt gepakt.

14 mei 2012 om 16:30

Dan ken je Barton blijkbaar nog niet. Dat Balotelli en Kompany beren zijn, zegt niets. Ook iemand van 1.60 kan iemand van 2.00 pakken.

En veroordelen ze de reactie van Diaby die hem bij de keel pakte. Deze gast spoort echt niet. Slecht excuus voor een man,

Deze idioot moet op staande voet ontslagen worden. Totaal niet professioneel bezig en voor hetzelfde was QPR wel gedegradeerd!

Van Galen heeft ooit dezelfde truc, met succes, uitgevoerd tegen Villareal. AZ kwam na een rode kaart voor Opdam met tien te staan waarna hij op iemands enkel ging staan. Dat wed niet gezien, maar wel dat het slachtoffer zich revancheerde. Heel vuil natuurlijk. Misschien moeten er ook zware straffen komen voor uitlokken?

QPR is veilig Ondanks jou en niet Dankzij jou Joey. Mafketel!! 20 wedstrijden schorsing geven en de rest van het seizoen TBS

Ik kan er wel om lachen eerlijk gezegd, vooral zijn woorden na die tijd!
En dan die Balotelli, toch nog even proberen een puntje te gaan maken!

13 mei 2012 om 21:38

Je bedoelt die 'praat-actie' toen Barton naar de kleedkamer liep?
Dat was niet Balotelli; het was Richards.

14 mei 2012 om 00:24

Nee ik bedoelde die speler die er niks mee te maken had en even in beeld kwam roepend maar er meteen door andere vandaan werd gestuurd

wie zegt dat dit meer dan 10 wedstrijden schorsing is is hypcoriet. Kijk naar de overtredingen en schoppen die balotelli heeft uitgedeeld dit seizoen.
Ten eerste het was geen rode kaart ze waren met 2 aan duwen en Tevez liet zich vallen na licht contact.
Ten 2e de lijnrechter had dat nooit kunnen zien! dus onterechte rode kaart

wel ben ik het er mee eens dat hij een schorsing van een wedstrijd of 5 verdient voor zijn gedrag achteraf. dat keur ik zeker niet goed maar de rode kaart die hij kreeg was onterecht punt!

wat een mispunt zeg. levenslang schorsen deze kerel.
Wel typisch dat hij Balotelli bijna de kleedkamer mee in krijgt terwijl die niet eens in het veld stond ahaha.

Eerste klas gek is het. Voor hetzelfde geldt waren ze wel gedegradeerd. En dan is hij ook nog eens de aanvoerder. Elleboog geven, knietje in de rug geven, iemand een kopstoot willen geven, toegeven een speler van de tegenstander rood aan te willen smeren en dat afschuiven op een medespeler, en dan ook nog eens iemand opzoeken bij de zijlijn om ruzie mee te zoeken. Waardeloos persoon.

Wat een domme reacties hij werd in zijn rug steeds geduwd door tevez en hij is nogal snel boos en toen kreeg hij zon douglas moment volgens mij is het niet zo'n kwade jongen gun city die overwinning wel trouwens en dat uitgerekend Balotelli die winnende assist gaf.

Terecht wat ie zegt, wat moet hij anders zeggen op twitter? Domme actie, oliedomme actie, valt toch niet goed te praten. Dan kan je beter zoiets tweeten

13 mei 2012 om 21:34

Als hij dit bij Kuyt had gedaan hee.... Nee hij had natuurlijk zijn excuses kunnen aanbieden en kunnen zeggen dat de stoppen waren doorgeslagen. Dat zou hem sieren, maar deze reactie is ook prachtig.

Na de rode kaart meteen weer in het teambelang denken en gaan irriteren om de tegenstander een rode kaart te proberen aan te naaien. Dat is gewoon slim en uitgekookt, maar hij krijgt er wel een paar wedstrijden extra bij.

13 mei 2012 om 22:19

Hij bood toch ook zijn excuses aan? Zoiets meende ik te lezen. Maar wat ik ook al zeg en jij hieronder, dit valt niet goed te praten en hij krijgt natuurlijk een lange schorsing. Dan kan je wel gaan janken, maar dit is zoveel mooier

En nee, als hij dit bij Kuyt had gedaan had ik hem persoon opgezocht

Haha dat gezicht wat hij het dan bij trekt als hij Aguero een knietje geeft Geweldig!!

Niet denken dat ik zijn gedrag goed vind, integendeel schandalig, maar ik houd wel van dit soort mannetjes met pit. Hij gaat er altijd vol voor in het veld en dat kan dan zoals dit tot hele domme dingen leiden die niet horen. Pepe is ook zo'n gek. Iemand die niet goed kan voetballen, maar wel keihard is en voor niemand bang. Dan kunnen de stoppen doorslaan en dat is erg slecht, want dat moet je in de hand kunnen houden, zo niet dan moet je flink geschorst worden zoals Barton hier ook.

Ook wel geweldig dat hij meteen in het teambelang denkt van er moet iemand van de tegenpartij ook rood krijgen dus ik ga ff irriteren en provoceren. Dat geeft aan dat hij wel na kan denken en dat heeft hij slim bedacht. Jammer dat het niet is gelukt en dat is dan ook lullig voor hem, want hij krijgt er minimaal 5 wedstrijdjes bij.

13 mei 2012 om 21:49

Ik ben het echt helemaal met je eens. Dit gedrag keur ik allemaal natuurlijk niet goed. Maar ik vind spelers met pit en een beetje karakter wel lekker.

Ik kan ook altijd genieten van Zlatan, Balotelli, Suarez etc.
Brengt tenminste wat leven in die voetbalwereld wat iedereen alleen maar ja en amen knikt.

Wat ik niet begrijp is ten 1ste dat je als trainer deze speler aanvoerder maakt, toch niet bepaald een speler die het goeie voorbeeld geeft in het veld.

En het 2de is, waarom voetbalt deze gozer nog op de velden?, deze gozer heeft al zovaak van die misselijke dingen gedaan, had al allang uit het voetbal verbannen moet worden deze kerel, wat heb ik een hekel aan die gozer zeg;

14 mei 2012 om 09:01

Hij voetbalt waarschijnlijk nog omdat hij QPR op een hoger niveau brengt. Hij is toch één van de beste van Qpr. Daarvoor nemen ze zijn gedrag voor lief. Het kan ook een positieve werking hebben op de rest. Helaas gaat het nu wéér mis, daar zal QPR ook mee in hun maag hebben gezeten, je weet dat Barton weer een keer los kan gaan..

Geen rode kaart? Hou toch je mond man, je mag niet eens meer op het veld staan, elleboog, knietje, kopstoot, wat een maffe debiel ben je dan?
Sorry voor de woorden, maar hier over erger ik me, gewoon een schorsing van een paar maanden.

Waar geeft die dan die kopstoot aan Kompany? Lekker sensatie zoeken, voetbalzone.

13 mei 2012 om 21:47

Hij geeft wel degelijk een kopstoot hoor. Hij raakt Kompany dan niet, maar de intentie is er, dus hoort hij voor drie acties geschorst te worden. Niets sensatie zoeken, gewoon opletten de volgende keer.

13 mei 2012 om 23:24

Ik zie nog steeds niet dat ie een kopstoot probeert te geven. Waarom geef je niet gewoon antwoord op mijn vraag.

14 mei 2012 om 09:04

Tussen sec 45 en 48.. wie is hier de sensatiezoeker als je het zo graag wilt horen?

14 mei 2012 om 20:46

voorzover ik het kan zien lijkt het alsof Lescott zijn hoofd naar voren duwt en hij dus geen kopstoot geeft.

Voor de rest natuurlijk schandalige overtredingen en gedrag en hij verdiend idd wel een schorsing van een wedstrijd of 9!!

14 mei 2012 om 22:45

Het gaat ook niet om Lescott, maar om Kompany, dus je kijkt al naar de verkeerde situatie. Hij geeft Kompany wel degelijk een kopstoot, want je ziet Barton duidelijk die kop naar voren stoten.

Haha Balotelli 1:05

Ik had wel geld over gehad voor een boksmatch Barton vs Balotelli xD

14 mei 2012 om 01:33

De winnaar is voor de match al bekend Balotelli!

Hele stomme actie van Barton, maar dit is nou eenmaal kenmerkend voor hem. Hij is nu al te oud om het af te leren, dus we zullen het nog een tijdje met deze Barton moeten doen. Echter hoor ik niemand over Balotelli. Heeft totaal niets met het opstootje te maken en staat alweer klaar om Barton een hartig woordje toe te spreken, terwijl hij zelf ook een IQ loze idioot is.

Hij sluit het seizoen dus in stijl af! Mooie vent die Barton, niet.

Mafkees, al zal hij die elleboog vast niet zomaar hebben gedaan. Maar dat kan je niet goed zien en ik heb de wedstrijd verder ook niet gezien.

Wat een poll, 'hij verdient meer dan 10 wedstrijden schorsing;. Natuurlijk verdiend hij meer dan tien wedstrijden schorsing. Dit slaat totaal nergens op. Je moet hem voor een seizoen schorsen minimaal. Nu zeg ik dit in mijn gedachte over wat de straf moet zijn. Als ik het vergelijk met andere voetbal tackles en andere rare dingen, ja dan is het gewoon een soort van natrappen en dan lijkt me dat iets van 10 a 13 wedstrijden op zijn plaats zijn.

Dit had hij niet hoeven doen! Ik vind echter dat Tevez ook een erg vuile actie uithaalde bij Barton.... Ook vind ik dat City onverdient gewonnen heeft vandaag.

14 mei 2012 om 09:06

Onverdiend gewonnen? R U kiddin' me? QPR heeft 2 kansen gehad 2 doelpunten. Man City stuk of 20? Dat de doelpunt zo laat viel was meer geluk dan wijsheid.

Ik vraag me soms echt af hoe het toch mogelijk is dat twee compleet gestoorde mensen zoals Barton en Balotelli nog zoveel geld kunnen verdienen...laat ik zo zeggen, hoe smerig Barton dan wel niet is, schwalbes zal hij nooit maken...

Als de FA hun eigen regels volgt, moet Barton minstens 15 wedstrijden geschorst worden! De regel bij een directe rode kaart wat niet voor het voorkkomen van een directe scoringskans of 2x geel is, is namelijk dat je 3 wedstrijden geschorst wordt + 1 wedstrijd per eerdere rode kaart in het seizoen. Bovendien tellen schorsingen n.a.v. Tv-beelden of scheidsrechtersrapporten (als je al rood gehad hebt of iets gebeurt buiten het veld kan de scheidsrechter i.p.v. een rode kaart een rapport opstellen), ook mee als rode kaart in deze regels. Dus ik kom op:

Rode kaart zelf: 4 wedstrijden (3 + 1 voor de eerdere rode kaart)
Natrappen: 5 wedstrijden (3 + 2 voor de 2 rode kaarten die hij al had)
Kopstoot: 6 wedstrijden (3 + 3 voor de 3 eerdere incidenten)
Totaal: 15 wedstrijden

En dan negeer ik nog zijn gedrag t.o.v. Balotelli & het toegeven anderen een rode kaart aan te willen smeren.

14 mei 2012 om 18:50

Goede post. Barton zou 15 wedstrijden moeten krijgen plus 20 voorwaardelijk. Wat een nare vent is het toch. Met zijn slechte imitatie van Vinny Jones. Jammer voor hem was Jones een echte man, en niet iemand die van achter sneaky trapjes uitdeelt of 16 jarige pubers in elkaar slaat.

haha wat een gek is deze voetballer, ook nog op twitter beweren dat hij een van de City-spelers ook rood wilde laten bezorgen :

Balotelli even naar hem schreeuwen dat hij een volkomen idioot is en dat hij het helemaal verkeerd deed, Balo deed het beter! Barton reageert: Doe het dan jongen, maar jij zit weer bankie!

Wat een mafketel die Barton. Als die niet minimaal 7 wedstrijden wordt geschorst dan weet ik het ook niet meer...

13 mei 2012 om 22:20

Fernandez kreeg hoeveel wedstrijden voor een kopstootje tegen Nec Barton mag van mij een heel seizoen toekijken, al dalen de kijkcijfers in Engeland wel denk ik

Deze man is echt ziek.
Dit doe je toch niet, maar ik had het wel verwacht van hem. Hij is niet helemaal honderd procent, maar ja.
Het zit in z'n genen, zíjn halfbroer is ook al zo gek
Die heeft iemand om racistische redenen vermoord met pickel.

Er zit wel een logica in hoor, hij probeerde met die kopstoot en knietje rood aan te naaien aan een city speler, zodat het 10 tegen 10 werd en meer kans was op niet te degraderen.

Je kan zeggen wat je wilt, maar dat is pas clubliefde of winnaarsmentaliteit.

En die elleboog was gefaked, maar dat ben ik al gewend van zuid-amerikanen.

Ik lach m'n ballen uit m'n broek met Barton. Het is natuurlijk schandalig, maar ik kan er wel zo van genieten. Die man verdient vanwege zijn "geweldige" reputatie gewoon een standbeeld. Joey Barton is een held! Punt!

13 mei 2012 om 22:07

Dat gevoel ken ik. Zijn momenten bij newcastle waren toch altijd mijn 'guilty pleasures' binnen het voetbal.

Walgelijk gewoon, gezicht die hij trekt vlak voordat hij Aguëro knietje geeft zegt genoeg. Ik zal deze man echt nooit meer respecteren en hij maakt het voetbal gewoon kapot bij welke club hij ook terecht komt

Hahah wat een gek... Het is zo gestoord dat ik er nog wel om kan lachen...

Barton's hele wikipedia pagina gaat bijna over geweldsdelicten... Zelfs een kleine everton fan aangevallen en zn broer zit in de gevangenis wegens moord jezus....

Blijkbaar begrijpen Barton en Balotelli elkaar goed, zoals Balotelli op hem in probeerde te praten.

Kan iemand vertellen wat hij precies als eerste deed, want ik kan het niet zien. In de tekst staat dat het een elleboog was, maar ik kan niks zien.

13 mei 2012 om 22:54

Hij gaf eerst een elleboog aan Tevez, vervolgens kreeg hij rood, gaf een knietje aan Aguero en gaf Kompany een kopstoot, hij verdient een dikke schorsing van wel 15 wedstrijden.

Wat een gek. De grap is dat hij ook nooit iemand in zijn gezicht pakt. Het zijn altijd aanvallen als degene niet oplet. Hierboven is te lezen ook dat hij nooit iemand van zijn eigen grootte pakt (hij heeft een tiener en iemand van het tweede elftal aangevallen). Smerig mannetje die wel redelijk kan voetballen, maar waar ik voor de rest niets mee te maken zou willen hebben. Ik zal niet zeggen dat ze hem levenslang moeten schorsen, maar acties als die van vandaag kunnen toch niet? Ik hoop dat hem (wederom) een zware straf boven het hoofd hangt. Dat ze hem niet zullen sparen, omdat hij een Engelsman is. Aanpakken zulk gedrag.

Niet om dit alles goed te praten maar het filmpje laat geen aanleiding zien tot de elleboog. Ik meen tijdens de wedstrijd gezien te hebben dat Tevez aardig aan het rotzooien in het moment voorafgaand.
Daarbij wordt hij ook wel een beetje zwart gemaakt in het vervolg van dit stuk. Balotelli werd niet geprovoceerd, deze meneer zat op de reservebank en had daar sowieso al niks te zoeken. Daarbij is het duidelijk dat Balotelli dus Barton opzoekt.
Ook de kopstoot-beweging richting Kompany is nadat meneer Kompany Barton bijna omver beukt. De reactie is dan nog altijd over the top maar dat hij iets terugdoet is niet minder dan normaal.

Nogmaals, ik wil dit niet goed praten maar wat een gelul dat Barton hier alleen schuld aan heeft. Iedereen meent altijd weer voorop te lopen en verhaal te halen. Waar zijn de spelers gebleven die op een afstand toekijken en vervolgens weer lekker verder voetballen...

13 mei 2012 om 23:00

Ja hoor, laten we lekker Barton als slachtoffer gaan beschouwen... hij zet het hele zootje in de gang met een elleboog en gaat dan nog eens even Aguëro aantrappen maar owee als hij dan eens een zetje krijgt, dan is het gerechtvaardigd om een kopstoot proberen uit te delen.
Wat een krankzinnig gevoel voor ''niet meer dan normaal'' heb jij.

14 mei 2012 om 21:23

Lees eerst eens goed. Ik keur niets goed! Barton wordt hier nu een beetje te zwart gemaakt in mijn ogen, dat is mijn mening, daar doe je het maar mee.

14 mei 2012 om 18:50

Absoluut mee eens!!! Iedereen kent hem en willen er nog een schepje bovenop doen. Zeker omdat de stand op dat moment ook nog in het nadeel is van Man City. dus frustraties zijn er ook bij City! Aguero schoppen praat ik niet goed, maar die kopstootbeweging naar Kompany kan ik prima begrijpen!! Kompany moet zo verstandig zijn om daar iedereen vandaan te houden en niet reageren tegen Barton!

Dit soort gedrag wordt alleen maar vertoond door mensen die vroeger mishandeld of misbruikt zijn!
Het is heel zielig voor Barton. Hij heeft echt professionele hulp nodig want dit kan niet langer zo.
Zeker in zo een belangrijke wedstrijd, als aanvoerder nog wel.

Hoe zwart wilt voetbalzone Barton maken?
Ja het is een misselijk ventje klopt.
Maar ze proberen hem totaal te vernietigen hier ,als ik het goed verwoord...

''barton gaf een knietje aan Sergio Agüero, probeerde Vincent Kompany een kopstoot uit te delen en ging aan de zijlijn de confrontatie aan met Mario Balotelli. De middenvelder geeft via Twitter toe dat hij de City-spelers uitdaagde om een rode kaart uit te lokken.''

Barton gaf een knietje aan Sergio...klopt.
Barton probeert een kopstoot uit te delen aan Kompany...maar Kompany geeft hem een beuk(je) dan is het logisch dat ie dat probeert,maar VZ schrijft het er niet bij.
Kompany heeft gwn gelijk hoor,daar niet van,ik had zelf veel ergere dingen gedaan als ik Kompany was maar hij houd zich goed in.

Probeert daarna een confrontatie aan te gaan met Balotelli...
Balotelli probeert juist een confrontatie aan te gaan met Barton.
Ik begrijp best dat Barton zo reageert naar Balotelli toe...balotelli mag het veld niet eens opkomen ,wtf gaat hij dan bij Barton zoeken...

Gewoon een domme actie van Barton.
Schorsen voor minimaal 9-12 wedstrijden.
Als ie 9 wedstrijden krijgt,dan stopt ie toch wel met voetbal,zo'n mannetje is het wel.
Als ik me niet vergis wou hij vorig seizoen al stoppen met voetballen.
Hij zal er toch niks van leren,hij is iemand die zn eigen gang gaat.

Off : Kompany eet Barton rauw op.
Balotelli kan het schudden tegen Barton.
1.kompany
2,barton
3.balotelli

13 mei 2012 om 22:26

Dit heeft toch verdo**e niks met voetbal te maken of met voetbalzone? Die Barton is een schande voor het voetbal, werkelijk een schande. Het is een halve crimineel met verschrikkelijk veel talent. Niet meer een niet minder. Iemand die voor QPR of iedere andere profclub waar dan ook speelt is een voorbeeld voor iedere supporter. Van jong tot oud. Kleine kinderen zien dit, maar ook pubers en ouderen. Dit jochie mag niet meer op het voetbalveld staan, in mijn ogen. Zeker niet op profniveau. Kijk wat hij verdient, en wat hij er voor doet. Dat klopt gewoon niet. Andere mensen werken 100x harder voor 200x minder. Bah. Punt.

Er moet wel een keer iets gebeuren net zoals met Cantona, dat hij in een keer stopt met voetbal. Zou toch jammer zijn, redelijke voetballer met een geweldige mentaliteit.

14 mei 2012 om 02:42

Geweldige mentaliteit heeft hij niet, anders zou je dit soort rare fratsen niet praktiseren.
Zijn lijst is lang en hij moet echt een keer hard aangepakt worden hoor.

Wat een misselijk ventje is het ook, hij hoort eerder thuis in een gevangenis dan op het veld.

Ik zou het werkelijk een schande vinden als de FA met iets van 8 wedstrijden op de proppen komt, wat ik wel verwacht, dus bijna net zoveel als Suarez. Totaal kromme straffen daar in Engeland. Ontzettende moraalridders door net te doen alsof ze racisme zo erg vinden, terwijl iets schreeuwen in een opwelling echt geen ramp is in mijn ogen waar toevallig het woordje zwart in voor komt, en ook nog eens een woord is wat eigenlijk helemaal geen scheldwoord is. Als hij iets in de trend van asshole ofzo gezegd had, was er waarschijnlijk niets aan de hand, maar nee, dit is natuurlijk meteen racistisch en kan meteen absoluut niet door de beugel

Dit zijn pas dingen die je echt moet aanpakken, echt op zijn minst 20 wedstrijden, het kan écht niet om na een rode kaart nog een trap uit te delen en ook nog een kopstoot, ronduit schandalig. Ik vind het nog knap van die City spelers dat ze zich in weten te houden, zo'n idioot wil je toch meteen kapot schoppen.

13 mei 2012 om 23:26

Waarom schop je me?
Omdat je zwart bent.

Nee man dit is totaal niet racistisch. Groot gelijk heb jij.
Verder inderdaad een beetje dom van die Barton.

Het is echt een godswonder dat er nog geen speler in Engeland eigen rechter is gaan spelen en die Barton met een dubbele beenbreuk of invalide van het veld heeft getrapt. Niet dat je dat beter maakt dan Barton maar het is wel een misselijk figuur die zoeits uit lokt.

Totaal idioot hoe hij van het veld af ging.

Iedere schorsing minder dan de 8 wedstrijden van Suarez zou lachwekkend zijn.

Barton barton barton! ik vind het echt een goede voetballer alleen jammer dat hij een heeeeel kort lontje heeft kost je per jaar sowieso 2/3 rode kaarten erg zonde want zonder die rare fratsen zou hij niet misstaan bij een team als Arsenal, Liverpool, Tottenham etc..

Douglas kreeg ook maar 5 wedstrijden voor een harde elleboog tegen Wernbloom, duwen scheidsrechter Bossen en..... Het omgooien van Wernbloom en niet van het veld gaan. Dat is Juris predentie mensen, hij krijgt nooit 20-30 wat mensen suggereren. ON: Barton is een goede voetballer met rare trekjes, zijn Twitter is op zijn minst dubieus soms, omtrent Terry-ferdinand situatie steunde hij Terry....... Teamgenoot steunde hij niet, aparte kerel, verwacht 8 wedstrijden schorsing

Ik ga Barton uiteraard niet verdedigen en de rode kaart had hij natuurlijk verdiend maar de grensrechter kon natuurlijk nooit zien wat hij werkelijk deed tegen Tevez terwijl de slag van Tevez richting Barton wel in de richting van de grensrechter was.

Als daar dan nog een wedstrijd of 10 bijkomen, dan vind ik dat hij een gepaste straf heeft gekregen.

14 mei 2012 om 01:13

Helaas heeft de FA bewezen dat het dit soort wangedrag niet wil uitbannen met lange schorsingen. Balotelli is weggekomen met zn gedrag, Barton wordt de volgende...

Wat een hypocriete moraalridders weer op Voetbalzone. Joey Barton levenslang, TBS of een doodschop geven? Ik keur zeker niet goed wat hij heeft gedaan vandaag, maar Barton is toch wel één van mijn favoriete Engelse spelers. En de actie van Tevez was ook ronduit smerig, maar daar hoor je dan niks over. Op Twitter is Barton eerlijk in zijn mening, één van de weinigen die zegt wat hij denkt en denkt wat hij zegt.

14 mei 2012 om 04:46

Moraalridders? Heb je z'n waslijst gezien met de dingen die hij allemaal heeft gedaan de afgelopen jaren. Ik vind dat hij serieus in aanmerking komt voor een TBS kliniek. 6 maanden schorsing die begin volgend seizoen van start gaat zou een goede straf zijn. Niet dat hij leert van z'n straf maar dan zijn ten minste wat spelers van de tegenpartij 6 maanden veilig van deze idioot.

Hopelijk speelt Barton een half of een heel seizoen niet meer, eerst een elleboog en daarna Kompany een kopstoot geven en dan Aguero trappen, moet echt niet gekker worden.

Als barton bij real Madrid had gespeeld, had hij waarschijnlijk een schorsing van 1 wedstrijd gekregen. Ik kan me nog een Sergio Ramos herinneren , die eerst Messi kapot schopte, en toen nog een paar spelers te lijf ging . Ik vind deze minder erg om eerlijk te zijn, hij krijgt een tik, en hij deelt een tik uit . Daarna bewijst hij dat hij inderdaad wat draadjes los heeft zitten. Toch wel jammer van zo een speler , want voetballen kan hij zeker wel .

Wat een smerige speler die Barton. Wat hoop ik toch dat hij ooit zoiets doet bij Ibrahimovic na de wedstrijd en hij helemaal totaal los wordt geslagen. Hij is zo'n type dat altijd tof doet in de stad en schijt heeft aan alles en iedereen en voor niemand bang is maar het tegen een echte vechter aflegt en kei hard ook. Pfff ik lust ze rauw.

Deze man heeft zich nu al zo vaak misdragen. Het zou eens afgelopen moeten zijn voor hem. Ik zeg levenslang schorsen!!!!!!!!!!

Voor het leven schorsen die vent, dit hoort niet op een voetbalveld thuis. Wel vind ik het knap dat die spelers van Manchester City allemaal zo rustig blijven.

Er wordt natuurlijk weer niet bij gezegt dat Tevez hem eerst een trap geeft.

14 mei 2012 om 10:37

dat staat er wel, beter lezen!

beide knietjes breken en nooit meer laten voetballen mag niet, maar zou een mooie straf zijn voor deze achtelijke randdebiel. Deze gozer is een gevaar op het voetbalveld. Mooiste zou zijn als je spelers zou kunnen aanklagen en een strafproces in gang zetten. Als je zulke aanslagen pleegt in de binnenstad ga je een tijd de bak in. En dat is nu net de plek waar deze idioot thuis hoort.

Waarom kan dit niet in Spanje, verdomme!

Als Barton mentaal een prof was dan had tie het heel ver kunnen schoppen. Deze man schiet zichzelf daarentegen enkel en alleen maar in zijn eigen voet.

“deze handelingen vielen buiten de jurisdictie van de scheidsrechter, omdat de speler op dat moment al rood had gekregen.”

Mag de politie dan ook ingrijpen? Aguero en Kompany moeten gewoon aangifte doen bij de politie dan kan hij weer de nar in

Hij had bijna Kompany's tanden uit zn mond gekopt want hij was echt van plan hem een forse kopstoot te geven, gelukkig dat Lescott dat nog net kon voorkomen! Nu hij aangeeft op twitter om opzettelijk een rode kaart te forceren bij City moet hij echt een superlange schorsing geven, geef maar 25 wedstrijden ofso.

ik vind 3 wedstrijden wel genoeg ten 1e vind ik zijn reactie op tevez terecht, ten 2e vind ik dat aguere zich heel erg aanstelt want dat knietje stelt niet veel voor dus die 3 wedstrijden zijn het voor die bijna kopstoot bij company en voor de rode kaar 2+1 is dus 3(4 voorwaardelijk)!!

14 mei 2012 om 19:32

dan kan ik je alvast teleurstellen, want het worden er zowiezo al 4 omdat hij eerder dit seizoen al rode kaarten heeft gehad. Verder is dit natuurlijk belachelijk wat jij zegt want omdat het terecht is dat barton tevez een elleboogstoot geeft, moet het maar minder worden. Omdat augeuro zich maar aanstelt, omdat hij maar een knietje krijg moet het maar minder worden, omdat het een bijna kopstoot was en geen echte kopstoot is moet het maar minder worden. Het gaat bij die kopstoot om die intentie, dus ik zeg ongeveer 13/14 wedstrijden zou wel terecht zijn.

14 mei 2012 om 21:28

klopt tuurlijk krijg hij sws 10 wedtrijden snap ik ook wel mr wat vind jij er nou echt van dan ik vind het eigenlijk de reatie van barton nog wel logisch ik weet niet of jij ook op voetbal zit mr als jij daar op zit zal dat op een lager niveau zijn neem ik aan mr dan had je toch het zelfde gedaan ik iedergeval wel

15 mei 2012 om 16:22

ik zit op voetbal, maar het is nog nooit in me opgekomen om iemand een elleboogstoot te geven, daarna nog iemand anders een knietje te geven en als kers op de taart nog een kopstoot proberen uit te delen. Ik vind het knap als je dat laat gebeuren, want dan is er iets goed mis met je en moet je niet op voetbal gaan

Hahahah heerlijk dat die Balotelli er zich nog even mee bemoeit

Vind dat dit te ver gaat, wat iedereen hier zegt. Laten ik heel eerlijk zijn dat hij Aguero nooit een schop had moeten geven. Maar in principe doet hij niet anders dan andere voetballers die een rode kaart krijgen nadat hem een kaart is aangenaaid! ik begrijp zijn frustratie best.. Niet slim! Maar 20 of 25 wedstrijden vind ik onzin. Ik zou me ook niet laten slaan! Ik had liever gehad dat hij balotelli een schop had gegeven. Maar ik verwacht een wedstrijdje of 7/8 . meer dan genoeg!!! Deze jongen werd gewoon uitgedaagd. Door Tevez, Kompany en Balotelli!!

14 mei 2012 om 19:13

Uiteraard weten ze dat Barton op dat vlak rampzalig is dus lokken ze het altijd uit. Dit verandert niets aan het feit dat Barton het niet moet doen, maar anderzijds vind ik dat je bij zo'n speler extra moet opletten met wat je doet.
Mijn mening natuurlijk...

Dit is echt zo jammer! Qua voetballende kwaliteiten is Barton geweldig. Hij zou zeker bij een top team spelen, Eng nationale ploeg, enz. Maar telkens weer die o zo domme fratsen!
Hij heeft zo veel talent en dan verspilt hij het zo, zielig.
Voetballend zo goed, mentaal zo slecht!

14 mei 2012 om 19:05

Hoe komen mensen daar toch bij. Hij heeft een passing succesrate van 75 procent terwijl hij weinig risicovolle passjes geeft. De man is voetballend middelmaat en als mens het laagste van het laagste.

14 mei 2012 om 19:10

Statistieken zeggen niet hetzelfde als beelden. Ik vind het voetballend echt een goeie speler, maar mentaal is het gewoon een ramp.

14 mei 2012 om 19:14

Mwua, passingpercentage zegt toch veel voor een speler op zijn positie. Spelers als Strootman en Elm zijn beter dan deze wannabe vinny jones.

En terecht, het waren smerige overtredingen! Negen wedstrijden is wel genoeg, maar meer dan terecht dat het zo'n lange schorsing is. Hopelijk krijgt Barton er ook nog van zijn club van langs, dit mag je niet onbestraft laten gaan als club.

Zie je het al voor je als Barton en Balotelli vrienden zouden zijn. Gaan ze stappen slopen ze de heel Manchester

Balotelli VS Barton zou leuk zijn geweest.

Jongen jongen jongen. Je mag tegenwoordig ook helemaal niks meer! Wat is er nu mis met een lekkere elleboog gevolgd door een goed geplaatst knietje? Nog niet zo lang geleden gebeurde dit in ieder elftal bijna iedere wedstrijd! Ook Nederlandse spelers konden er wat van hoor! (juist nederlanders). 5 wedstrijden schorsing vind ik een goede straf.

14 mei 2012 om 19:19

Dus het is normaal om eerst een elleboog stoot te geven, daarna een knietje te geven en tot slot nog een kopstootje na? EN waar slaat het op om het bijna goed te praten, omdat andere het ook doen? Erg vreemde redenatie en ik snap uberhaupt niet waarom jij zo iemand na 5 wedstrijden weer op het veld wil zien staan

JE staat 17de en speelt tegen de nummer 1. Wat had je verwacht dat er zou gaan gebeuren?! Als je tegen een directe concurrent zou spelen kan ik het nog ergens begrijpen, maar dit... Man o man wat voegt dit weinig toe.

9 wedstrijden? Kom op zeg, ik vind dit zeker 15 duels, elleboog, knietje en kopstoot.

Owja en z'n broer is nog net iets gekker, die heeft iemand vermoord met een pikhouweel @ hoezo lekkere familie

15 mei 2012 om 10:25

Ik beoordeel jou toch ook niet op de acties van je broer of zus??? (als je die hebt dan he)

Terecht, schandalig dat hij zich zo laat gaan voor de zoveelste keer... Moet gewoon een keer hard tegen opgetreden worden.

Elleboog: 4 duels, knietje: 4 duels, luchtkopstoot: 3 duels = totaal 11 duels, en hij moet er nog 2 krijgen omdat dit meerdere keren is gebeurd (met hem als aanleiding) en gewoon gek is.

Deze man kan zo geweldig voetballen en zich eigen zo slecht beheersen.

Als je hem 9 wedstrijden schorst zal dat nog niet helpen, de volgende keer doet hij het gewoon weer. Dat zit in zijn karakter.

14 mei 2012 om 19:42

Al schors je hem een heel seizoen, helpt het nog niet.
Ben het met je eens dat het een goede voetballer is, als het moet is ie overal op het veld te vinden. Helaas voor deze man heeft ie het karakter van een draak, anders had die wel wat hoger kunnen spelen als degradatievoetbal.

Negen wedstrijden? Die jongen verdiend een gevangenisstraf voor wat hij allemaal al gedaan heeft. Het is bijna een draaideurcrimineel. Liever verdwijnt hij helemaal van de velden. Hij kan misschien goed voetballen, maar met het gedrag wat hij uitstraalt hoeft hij van mij nooit meer op een veld te komen.

9 wedstrijden, dat is hetzelfde wat Suarez kreeg toen die iemand beet maar Barton gaf een elleboog wat meestal al 2 a 3 wedstrijden is, een knietje wat 4 a 5 wedstrijden is en een mislukte kopstoot waar je ook makkelijk hetzelfde aantal geschorste wedstrijden voor kan geven.

Vindt dat die er eigenlijk goed van af komt want als ik zou mogen beslissen was die voor minimaal een half jaar geschorst. Dat je buiten het boekje gaat omdat de emoties oplopen, oké. Maar wat hij deed was gewoon belachelijk, het leek wel een kooi vechter.

9 Wedstrijden? Voor die trap aan Aguero had ik hem er al 9 gegeven. Dan nog 5 voor die elleboog en 5 voor die kopstoor, 19 wedstrijden oftewel een half seizoen lijkt me meer op zijn plaats. Barton is gestoord, echt tuig van de ergste categorie.

14 mei 2012 om 20:27

Helemaal gelijk! En dan nog de automatische wedstrijd schorsing die hij krijgt voor z'n 2e rode kaart van het seizoen erbij. Een wonder trouwens dat het er maar 2 zijn geweest.

15 mei 2012 om 10:20

Ja en die eerste rode was niet eens terecht. Hoe gek dat ook klinkt hehe.

15 mei 2012 om 15:20

Die vond ik wel terecht, want al Gervinho rood kreeg had Barton zeker dezelfde straf moeten hebben. Hij ging daar trouwens zelf ook als een stervende zwaan naar de grond, waarvoor hij 10 seconden eerder nog Gervinho omhoog trok.

Natuurlijk geheel terecht als je hem halve seizoen schorst!

Al vond ik hem wel tegenvallen, wel tegen Nasri maar niet tegen De Jong .

Groot gelijk dat ze hem flink schorsen. Provocerende acties als deze horen niet thuis in de wereld van het voetbal.

(Al vind ik het ook overdreven dat Aguëro op de grond gaat liggen schreeuwen)

Mwoah, als het daadwerkelijk 9 wedstrijden schorsing wordt, zou ik dat een enigszins lichte straf vinden.

In een kort tijdsbestek misdraagt de heer Barton zich meermaals. Dat moet je gewoon keihard aanpakken. Tevens geeft hij aan dat hij een speler van City ook een rode kaart wou aansmeren, wat dus aantoont dat hij weloverwogen dat knietje en die kopstoot uitdeelde. Er was dus niet alleen sprake van kortsluiting in zijn bovenkamer.

Al met al weer een verschrikkelijke domme actie van hem. Erg zonde, daar zijn voetbalkwaliteiten buiten kijf staan.

9 wedstrijden vind ik aan de hele lage kant. Moet het niet toevallig 19 zijn wat ik meer realistisch vind? Hij geeft een elleboog = 5 wedstrijden kopstoot 7=wedstrijden en een knietje 6 wedstrijden aan verschillende spelers bovendien wou hij ook nog eens verschillende spelers te lijf gaan (balotelli). Het feit dat dit niet de 1e keer is dat deze Barton iets doms doet mag ook wel meewegen in het besluit vind ik.

Zegt veel over de club dat je zo'n speler in je selectie hebt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren