Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: De Bruyne maakt zelf duur van afwezigheid bekend

Laatste update:

Deelname aan het EK komt niet in gevaar voor Kevin De Bruyne. De middenvelder van Manchester City viel woensdagavond sterk in tijdens de gewonnen bekerwedstrijd tegen Everton, maar raakte ook geblesseerd aan zijn knie. De Bruyne moest per brancard het veld verlaten en de supporters van City én het Belgische nationale elftal vreesden voor het ergste.

/

Zaakwaarnemer Patrick De Koster zei eerder deze donderdag al dat er geen sprake was van een gescheurde kruisband en verschillende Belgische media, waaronder Het Laatste Nieuws, melden nu dat De Bruyne een kruisband en zijn enkel heeft beschadigd. De middenvelder zal waarschijnlijk zo’n zes weken moeten toekijken.

Dit betekent dus wel dat De Bruyne de finale van de Capital One Cup moet missen: mede dankzij een doelpunt en een assist van de Belg plaatsten the Citizens voor de eindstrijd tegen Liverpool, maar de wedstrijd op Wembley van 28 februari komt te vroeg voor De Bruyne. Hij zal ook de eerste Champions League-wedstrijd tegen Dynamo Kiev, en mogelijk ook de return, niet spelen.

Update 28 januari 22.31 uur - De Bruyne maakt zelf duur van afwezigheid bekend
De verwachting was dat Kevin De Bruyne zo'n zes weken aan de kant zou staan met een knieband- en enkelblessure, maar zijn absentie is langer. De Belgische ster laat zelf via Twitter weten dat hij zich circa tien weken afzijdig zal moeten houden bij Manchester City. In de laatste minuten van het Capital One Cup-duel met Everton ging het mis voor de topaankoop van the Citizens. Na een duel ging hij naar de grond en bleef hij liggen, waarna de medische staf De Bruyne per brancard weg droeg.

Kevin De Bruyne is de beste Belgische speler van dit moment

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor België zeker een opluchting, maar voor City toch echt een aderlating. De Bruyne neemt City al sinds zijn komst geregeld op sleeptouw, wat ik echt knap vind voor iemand van zijn leeftijd die net voor zo'n immens bedrag is aangekocht. Gelukkig voor City is Aguero nu echt in vorm, want anders blijven er weinig spelers over die het voortouw nemen. Yaya laat het al 1,5 seizoen afweten vind ik, Silva heeft zijn schwung nog niet gevonden na zijn blessure en Kompany sukkelt het hele seizoen al met blessures. Vooral Kompany is een groot gemis voor City, al hoorde ik dat hij snel weer fit zou zijn? Weet iemand hier meer van, Silvacity bijvoorbeeld? Ik denk dat Silva wel weer in vorm komt, dat blijft gewoon een echte magiër aan de bal en moet gewoon veel blijven spelen nu. Yaya zie ik niet meer op zijn topniveau terugkomen en daar zal City in mijn ogen aankomende zomer een vervanger voor moeten aantrekken. Misschien iemand als Gundogan?

28 januari 2016 om 16:45

Kan soms een hele wedstrijd slecht zijn, maar dan de wedstrijd helemaal openbreken met 3 fantastische passes. Echt een natuurtalent op vlak van beslissend zijn.

Volgend jaar met Guardiola zie ik hem op de 10 spelen. Dan zal hij en helemaal ingespeeld zijn en op zijn beste positie staan. Dat zal veel vonken geven vermoed ik.

Silva was goed de eerste maand, maar nadien nooit meer op niveau geweest. Aguero is nu goed, maar erg onregelmatig in zijn prestaties. Sterling is nog niet helemaal klaar maar kan wel iets. Yaya heeft zijn beste periode achter zich. Versterking is toch niet overbodig.

De beste spelers dit seizoen zijn De Bruyne en Fernandinho. Kompany was ook wel enorm sterk de weinige matchen dat hij fit was.

28 januari 2016 om 17:40

@jackieboy10
Pellegrini zei nog dat het waarschijnlijk om zijn mediale banden zou gaan. 6 weken is nog best lang, ik had meer gehoopt op 3/4 weken!

Volgens veel City fans is De Bruyne onze beste speler dit seizoen. Het is eigenlijk best raar, want zoals Fiodor al zegt speelt De Bruyne nog lang niet altijd 90 minuten als een superster. Maar mentaal is hij zo sterk, dat hij zijn momenten pakt en gewoon het verschil maakt. Hij is heel erg technisch, maar vaak niet op een spectaculaire manier, ala David Silva of een Sergio Aguero. Inderdaad echt bizar dat hij mentaal veel verder is dan de meeste spelers, maar nog zo jong is.

City gaat hem zeker wel missen met het aantal belangrijke wedstrijden die eraan komen, waaronder:
- Leicester thuis
- Tottenham thuis
- Kiev uit
- Liverpool uit
- Liverpool (capital Cup finale)
- Mogelijk zelfs Kiev thuis

Nu heb je als aanvallende middenvelders: Navas, Sterling, Silva, eventueel Toure...nasri komt pas in maart terug samen met De Bruyne. Ik zie Pellegrini nu meer 4-4-2 gaan spelen en hij moet eigenlijk wel. Iheanacho zal op links gaan spelen of Bony/iheanacho naast Aguero.

Silva heeft nog wat pijntjes hier en daar en Toure maakt het verschil alleen tegen een bus. Vooral Silva moet snel weer in vorm komen, wat vast wel zal gebeuren. De enorm indrukwekkende vorm van Aguero geeft me wel veel hoop! Die maakt in zijn eentje het verschil.

Kompany is er over 2 weken weer bij! Als Guardiola komt zie ik City overstappen naar een 4-3-3 systeem met het oogpunt op meer voetbal op het middenveld. Toure zal een andere rol krijgen, misschien wel als deeplying playmaker, wat hij absoluut kan. Hij kan de bal ontvangen, zonder de bal te verliezen met zijn lichaam. Hij kan ook enorm goed passen en zijn techniek blijft sterk. Ik zat zelf ook al een tijdje aan Gundogan te denken. Guardiola schijnt fan van hem te zijn En anders zie ik Parejo als backup plan. Naingollan zou wat extra energie en verdedigende kwaliteiten toevoegen, terwijl Ricardo Rodriguez een uitstekende jonge LB is voor City.

28 januari 2016 om 18:21

Nainggolan bij City , wat een droom zou dat zijn. Brengt veel meer gif en dynamiek en bovendien enkele jaren jonger dan Touré , die nu toch ook al op leeftijd begint te komen.
Gündogan zou uiteraard ook een fantastische aanwinst zijn maar vanuit persoonlijke voorkeur kies ik toch eerder voor Radja. Rodriguez is een topper , maar wel minimum 40 miljoen , best prijzig. Anderzijds is hij 1 van de weinige min of meer beschikbare toppers op die positie.

Je blijkt er overigens al rotsvast van overtuigd dat Guardiola komt. Ik hoop dat je gelijk hebt maar toch heb ik nog twijfels. United is ook een mooie uitdaging.

28 januari 2016 om 21:54

Radja blijft bij Roma

29 januari 2016 om 15:46

Waarschijnlijk ook het beste voor hem. Hij is heel geliefd en woont in een prachtige stad. Zou overigens ook enkel een optie zijn bij een vertrek van Touré.
Misschien een ruildeal haha.

KDB mag hopen dat het letsel aan zijn kruisband echt goed en volledig is nagekeken en gediagnoseerd want meestal is het hier over en out.... , operatie en minimum zes maand revalidatie !
heb dat nog niet gehoord dat een letsel aan kruisband 'slechts' een genezing proces van 4 tot 6 weken nodig heeft zonder enige operatie , ...maar goed wie ben ik om dit in twijfel te trekken ...

28 januari 2016 om 17:48

Het gaat om zijn mediale band, maar Voetbalzone neemt het al twee dagen verkeerd over. Bij Man City is er namelijk geen woord over gerept en dat is nota bene de club waar hij voor uitkomt.

29 januari 2016 om 06:44

Schade betekent niet meteen letsel he. Misschien zitten er 2 scheurtjes in zijn enkel- en knieband, dat kan alleen herstellen met gewoon rust.

Ik hield al rekening met einde seizoen. Dit viel gelukkig nog mee dus. Al is het wel een aderlating dat hij er niet bij is. Een wedstrijd met KdB , Silva , Aguero en Kompany samen lijkt gewoon niet te mogen dit seizoen.

Zes weken out? Geef hem erna nog maar vier weken rust, van zoiets moet je volledig herstellen. Wordt tijd dat Silva en Toure opstaan bij City, anders loopt Arsenal met die titel weg. Zou wat zijn mocht City met de vingers in de neus kampioen worden zonder Kompany, de Bruyne en een aanwezige Toure.

28 januari 2016 om 17:18

Met de vingers in de neus wordt geen enkele ploeg deze jaargang kampioen schat ik zo in. Of Arsenal, Leicester of City moet opeens een geweldige run neerzetten, maar dat zie ik niet zomaar gebeuren.

Jammer dat hij zo'n finale niet kan spelen.
Ik vind het jammer dat hij ook belangrijke wedstrijden zal missen.
Hopelijk kan hij wel de return in de Champions League tegen Dinamo Kyiv spelen.

6weken is te doen. Mogen van geluk spreken dat we dynamo hebben geloot i.p.v. PSG . Hoop dat Nasri nog voor t einde van t seizoen terugkomt voor wat variatie voorin

Toch wel een gemis voor City. Als Aguero en Silva met pijntjes blijven kampen hou je aanvallend weinig over.

Dit is heel goed nieuws voor België. Zo krijgt hij ook ineens de rust die hij toch wel dringend nodig had.

10 weken, dan is hij er begin april pas weer bij.

Pellegrini moet echt een nieuwe spits halen want De Bruyne was zo belangrijk voor doelpunten en die gaan we straks niet genoeg maken vrees ik.

Jammer dat hij er zo lang uit ligt aangezien het een van de smaakmakers van Man City en ook de PL is. Gelukkig voor de Belgen is hij op tijd fit voor het EK.

10 weken!! Nee joh! PL titel lijkt nu verder weg dan ooit in dit seizoen met zoveel moeilijke wedstrijden die eraan komen.

29 januari 2016 om 02:57

We hebben bij Arsenal net de blessure golf gehad. Dit kan City het kampioenschap kosten.

Ai, zonde. Ik zou hier natuurlijk vanuit sportief opzicht blij mee moeten zijn, maar zo'n geweldenaar als De Bruyne gun ik dit gewoon niet. Zo'n lange blessure kan je vorm flink aantasten, en dan net wanneer je dacht dat hij niet te stoppen was.

Wat een geweldige speler. Gaat City zeker missen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren