Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Cocu voelt zich beter en pakt deel werkzaamheden weer op

Laatste update:

PSV durft geen voorschot te nemen op een spoedige rentree van Phillip Cocu. De oefenmeester liet eind vorige maand een zeer waarschijnlijk goedaardige tumor uit zijn rug verwijderen. De directie houdt vast aan de prognose dat Cocu tot het einde van het seizoen aan de kant staat.

/

Cocu had rugklachten en bij onderzoek kwam een tumor in zijn rug aan het licht. In verband met het herstel na zijn rugoperatie heeft Ernest Faber voorlopig het takenpakket van de hoofdtrainer overgenomen. Sinds zijn ontslag uit het ziekenhuis is Cocu alweer tweemaal langsgeweest op het trainingscomplex van de huidige nummer vijf van de Eredivisie.

“We rekenen nog altijd op de afwezigheid van Phillip tot het einde van het seizoen. Het gaat elke dag een stukje beter, maar hij moet nog wel een tijdje rustig aan doen”, vertelt technisch manager Marcel Brands in De Telegraaf. Cocu hoort volgende week in het ziekenhuis hoe zijn revalidatie eruitziet. “Op dit moment is hij heel voorzichtig begonnen aan wandeloefeningen. We hopen eerst en vooral dat hij weer helemaal gezond wordt en kijken dan pas verder.”

Update 10 april 16.21 uur - PSV brengt goed nieuws: 'Tumor bij Cocu is goedaardig'
PSV heeft donderdag naar buiten gebracht dat het goed gaat met trainer Phillip Cocu. Na aanhoudende rugklachten werd hij onderzocht en bleek hij een tumor in zijn onderrug te hebben. Aanvullend onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de tumor goedaardig was en in zijn geheel verwijderd is. "De hoofdcoach kan zich verder gaan richten op volledig herstel", stelt de Eindhovense club. "Naar verwachting zal het revalidatietraject nog enkele maanden duren, waarna Cocu bij aanvang van het nieuwe seizoen weer voor de groep zal kunnen staan."

Update 29 april 07.45 uur - Cocu voelt zich steeds beter en pakt deel werkzaamheden weer op
Phillip Cocu herstelt goed van de rugoperatie die hij eind maart heeft ondergaan. De oefenmeester heeft een deel van zijn werkzaamheden inmiddels weer opgepakt. “Ik voel me steeds beter. Soms wil ik nog iets te veel en dan merk ik dat ik wat rustiger aan moet doen”, vertelt Cocu aan De Telegraaf. Hij is beschikbaar voor overleg met de technische staf en technisch manager Marcel Brands.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

beterschap philip

Wanneer weten we definitief dat die tumor niet kwaadaardig is? Ik ken me voorstellen dat die onzekerheid voor Cocu veel erger is dan zijn revalidatie.

PS: Beterschap philip. Je komt er wel weer bovenop

8 april 2014 om 09:45

Dat weet je pas als er geen uitzaaiingen komen, dus als het al vrij laat is.

10 april 2014 om 16:32

Nee hoor. Een patholoog kan dit onder de microscoop bekijken (uiteraard na verwijdering ).

10 april 2014 om 18:56

Maar de vraag is, hoe komt die tumor daar. Het is een dooddoener om te zeggen ,het is goedaardig.
Er moet gee enkele tumor in het lichaam zitten. Alle tumoren horen daar niet.daarom is het helemaal niet goedaardig, hoe aardig dit ook klinkt.
Maar , wordt maar gauw beter en overwin het ziekteproces.

10 april 2014 om 20:17

Goedaardig betekent dat het niet uitzaait dus als je hem weghaalt dat het weg is. k*** is een verkeerd ontwikkelde cel iedereen weet wel hoe dat proces zich door ontwikkelt. Cocu sterkte mijn held 1 van de beste voetballers in de Nederlandse geschiedenis.

11 april 2014 om 15:16

Nee hoor, het kan ten eerste al voor verwijdering met een biopt. Ten tweede, waarom denk je dat er staat 'waarschijnlijk', het is lastig zekerheid te hebben met microscopisch onderzoek. Niet alle tumoren zijn hetzelfde en hebben verschillende karakteristieken. Groetjes, een geneeskunde student

Klote situatie voor philip en psv natuurlijk.
Die onzekerheid is nog wel het moeilijkst lijkt mij.
Hopelijk komt alles goed.

Hoop voor PSV en Cocu dat ie snel herstelt. Het is hem niet gegund. Hoop ook dat het verder volledig goedaardig was en dat hij er verder nooit meer last van heeft. Heb toch altijd sympathie gehad voor Cocu. Grote speler, veel drive(in zijn spelerscarriere) en hoop ook dat hij het zal gaan redden als trainer van Psv.

8 april 2014 om 12:23

Hoop dat psv wint van feijenoord .verder sterkte cocu

Hopen dat Cocu snel weer de oude is! In elk geval mooi dat het herstel gestaag maar volgens plan verloopt. Gezondheid gaat altijd boven voetbal!

Goed nieuws om te horen kan niet wachten tot hij weer op de bank zit

Daar ben ik blij om! Op zulke momenten moeten we vooral niet vergeten dat voetbal toch maar gewoon een spelletje is en gezondheid het belangrijkste is dat je kan wensen

Gelukkig maar voor PSV en Cocu.
Vind hem het helemaal niet onaardig doen. Heeft een goede reeks neer gezet en vind hem een sympathieke vent. Hij word vaak verweten een gebrek aan persoonlijkheid te hebben omdat hij Hiddink heeft toe gestaan tot de technische staf. Maar is dat niet juist een teken van persoonlijkheid. Dat hij zijn ego niet laat beïnvloeden omdat er iemand komt omdat het niet zo goed gaat. Ik vind dat niet terecht.
Gelukkig heeft van der Gijp dit ook ingezien en geschreven in zijn column dat hij zich daarin misschien wel vergist.

Gelukkig voor hem en zijn gezin. Nu rustig de tijd nemen om volgend seizoen volledig fit te zijn.

Hopen dat hij snel weer aan het werk kan. Ontzettende held!

Goed nieuws voor Cocu en zijn gezin. Mijn lieveling speler in zijn tijd bij Barca. Sympathieke man, jammer dat hij soms wordt vernederd bij sommige programma's.

Dat is een strijdkreet waard. Hellll yeah!!!
Goed nieuws. Hoofden snel leegmaken en knallen zondag

Gelukkig. Hopenlijk zien we hem snel weer in de dug out.

Ahh dat is mooi nieuws voor hem en dat is hem gegund.
Jammer is wel voor hem dat dit weekend weer een slecht weekend voor zijn cluppie gaat worden maar dat is veel minder belangrijk.
Nee das ff een dolletje. Of toch niet? Nee, gefeliciteerd met dit goeie nieuws

Dat is goed nieuws voor hem. Gefeliciteerd!

Wat een nieuwswaarde!! dagelijks zijn er mensen waar deze ziekte ontdekt wordt. Wordt er een artikel aan hun besteed? Ik wens cocu beterschap maar dit heeft voor mij geen nieuwswaarde. Alleen omdat hij een profvoetballer is geweest?

10 april 2014 om 19:37

Zeer waarschijnlijk wel he aangezien dit Voetbalzone is. En ja dit is van nieuwswaarde er zijn genoeg mensen die op dit nieuws zaten te wachten, ook al is hij voetballer geweest hij is nog steeds een voorbeeld voor veel mensen en mensen voelen zich ook tot zekere hoogte gehecht aan Philip Cocu. Dus ja dit is van nieuwswaarde

10 april 2014 om 19:38

Cocu is momenteel trainer van PSV en moet door deze ziekte in een cruciale fase van de competitie tijdelijk zijn werk neerleggen. Bovendien is hij één van onze grootste voetballers van de afgelopen decennia (101 interlands, zes jaar basisspeler bij Barcelona). Even serieus, vind je het echt heel vreemd dat een voetbalsite (!) daar aandacht aan besteedt?

29 april 2014 om 10:07

Er zijn dagelijks ook mensen die ergens anders gaan werken of ergens anders een baan krijgen aangeboden. Er zijn dagelijks ook mensen die zich blesseren en dan niet kunnen werken en er zijn dagelijks ook mensen die geschorst worden van school of werk. Of te wel als je het verhaal Cocu geen nieuwswaarde vind dan kun je denk beter geen 1 voetbal site meer bekijken.

Cocu,

Gefeliciteerd, gelukkig goedaardig en in zijn geheel verwijdert.
Goed herstel gewenst, hoop voor jou en PSV dat je weer snel voor de groep kan staan.

Goed om te horen dat het goedaardig is.

Een goed herstel verder gewenst, en hoop voor je dat je er snel weer bij bent.

Gelukkig maar.
Veel succes met de revalidatie, we hebben je nodig Philip, zonder jou verliezen we gelijk 2keer op rij...

Off: kan iemand mij de grootste PSV-talenten van 15-21 jaar noemen?
Alvast bedankt.

29 april 2014 om 09:54

Ook met Cocu hebben we behoorlijk wat wedstrijden verloren. Dus maakt niet uit of Faber of Cocu voor de groep staat. Hoop echt op en ervaren man in de technische staf. Hopelijk kunnen ze een type Sef Vergoossen toevoegen aan de staf i.p.v. Faber en Van der Weerden.

Gelukkig!!!! Hoop je snel weer te zien op het veld, Phillip.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren