Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
PSVenPECZwolle
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 31 december 2012
  • PSVenPECZwolle
  • 93 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 689
  • 22 jaar (31-8-2001)
  • 1
Persoonlijke berichten
2 januari 2013 om 17:44
#1

Wij zijn van de zelfde leeftijd.

10 april 2014 om 20:38
#3

Onze grootste talenten momenteel: Marvin Ducksch, Jonas Hofmann, Milos Jojic, Erik Durm, Marvin Sarr. Deze spelers spelen al af en toe als invallers in het eerste elftal. Durm maakt de grootste kans op een permanente plek in het basis elftal.

Jeremy Dudziak, Junior Flores zijn volgens mij de grootste talenten die hopelijk in de zomer een prof contract aangeboden krijgen. Meer informatie hier:

http://www.bvb.de/Der-BVB/Nachwuchs/Mannschaftenb...

10 april 2014 om 20:48
#4

Oke, bedankt.

10 april 2014 om 20:52
#5

Op zijn pagina antwoord geven is praktischer

26 mei 2014 om 20:21
#6

Twee oefenwedstrijden heeft de club inmiddels zelf bekend gemaakt:
wo 2 juli 19:30 Selectie Meppel - PEC Zwolle
za 5 jul 17:00 uur Selectie Kampen - PEC Zwolle

Verder staat op de site van Hannover '96 dat beide teams tegen elkaar spelen op zaterdag 26 juli in het Duitse Sehnde. Maar vanwege het verplaatsen van de open dag zal deze wedstrijd dus niet doorgaan.

Ik ben overigens geen PEC-watcher, maar meer een forum-nerd. Net als jij eigenlijk.

19 juni 2014 om 22:27
#7

Dat Klich zou vertrekken dat zat er inderdaad aan te komen. Maar uiteindelijk vertrekken alle spelers een keer. Maar daar komen ook weer andere spelers voor terug. Geen reden voor paniek dus. Van een clausule was verder geen sprake, maar de clubs hadden onderling afgesproken dat Wolfsburg het recht had om Klich terug te kopen. Maar doen moet hij natuurlijk zelf ook terug willen. Een jaar geleden was hij dat nog absoluut niet van plan, maar klaarblijkelijk is hij van mening veranderd.

De eerste training is inderdaad op 23 juni, deze is natuurlijk openbaar. Dat geldt overigens in principe voor elke training.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren