Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bazoer zet handtekening onder nieuw contract met Ajax

Laatste update:

Ajax en Riechedly Bazoer hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2016. Dat meldt de Amsterdamse club zaterdagmiddag via de officiële kanalen. Onder de nieuwe contractvoorwaarden staat de achttienjarige middenvelder annex jeugdinternational tot de zomer van 2020 op de loonlijst van Ajax.

/

“We zaten snel op één lijn”, zo verzekert directeur voetbalzaken Marc Overmars. “Riechedly wordt begeleid door z'n broer en samen hebben ze hiermee een goed signaal afgegeven. Wij zijn als club natuurlijk bij met dit contract, maar het is ook een signaal dat ze nadenken over Riechedly zijn eigen carrière. Want de interesse van grote clubs in Europa is er al, dat zegt veel over zijn talent en hij is nog maar achttien jaar."

“Hij maakt nu natuurlijk ook een goede periode door. Voor hem is het belangrijk dat hij bij Ajax elke dag focus houdt en keihard blijft werken. Riechedly heeft nog een lange weg te gaan, maar het ziet er heel goed uit voor hem”, benadrukt de sportbestuurder. Bazoer speelde in de jeugdopleidingen van PSV en Elinkwijk voordat hij in 2012, op zestienjarige leeftijd, zijn eerste contract bij Ajax tekende. De middenvelder debuteerde op 28 oktober 2014 in het eerste elftal, in de bekerwedstrijd SV Urk - Ajax (0-4). Tot nu toe speelde hij zestien officiële wedstrijden in het eerste elftal en scoorde hij tweemaal.

Update 21 mei 18.18 uur - Bazoer zet handtekening onder nieuw contract met Ajax
Riechedly Bazoer heeft donderdag zijn handtekening gezet onder het nieuwe contract, waarover hij afgelopen maand al overeenstemming bereikte met Ajax, zo meldt de Amsterdamse club via de officiële kanalen. Daarmee is de nieuwe verbintenis helemaal rond: de middenvelder is tot medio 2020 Ajacied. Bazoer bereikte op 4 april al een akkoord over zijn nieuwe contract.

Riechedly Bazoer is het grootste talent in de A-selectie van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier wordt ik nu vrolijk van. Een groot talent met verstand. Kiest duidelijk voor voetbal ipv nu het grote geld..

4 april 2015 om 13:30

Geweldig nieuws inderdaad. Heeft echt indruk gemaakt deze jongen en dat in een stroef lopend team. Heel blij met deze verlenging...

4 april 2015 om 13:36

Het is een goed begin in ieder geval. Bedoel ik niet negatief, maar als dit contract afloopt is hij nog altijd maar 23. Houdt in dat Ajax hem uiterlijk op zijn 22e moet verkopen om wat te verdienen.
Het mooiste zou zijn als hij tussentijds nog verlengd zodat hij pas op zn 25e naar het buitenland gaat. Dat is tenslotte waar we in NL heen willen. Of dat haalbaar is zal de toekomst uitwijzen. Laat hij eerst maar eens goed genoeg blijken voor de top

4 april 2015 om 13:45

Tsja, langer kon zijn contract volgens de wetgeving niet verlengd worden. De verlenging tot 2020 was gewoon het maximale en complimenten aan Overmars die dus het maximale uit de onderhandelingen heeft gehaald. En natuurlijk hopen we dan dat hij op zijn 21ste verlengt tot 2023, maar dat is uiteraard toekomstmuziek. Voor de nabije toekomst zijn we nu verzekerd van een talentvolle, sterke middenvelder die ook nog een uitstekende techniek heeft. Yes!!!

4 april 2015 om 14:18

Jij bent het type dat overal op zeikt he? Het is nooit goed genoeg. Ongelofelijk hoe men kan zijn. On: Geweldig nieuws voor iedereen die ajax een warm hart toedraagt.

4 april 2015 om 15:52

Ik denk dat er weinig speling wat betreft salarishuis meer zal zijn om nog een lerr te verlengen. Hij is al met een behoorlijk salaris binnengekomen en nu een verlenging tot 2020, dan zal hij denk ik al behoorlijk aan het maximum zitten.

5 april 2015 om 07:35

Ja Steef, want jij weet tegen welke voorwaarden Bazoer tekent natuurlijk.. Wees dan ook even zo vrij die voorwaarden met ons te delen..

7 april 2015 om 09:21

Hahah, had je een slechte dag jongen? Speciaal voor mensen zoals jij geef ik nog aan dat ik het Niet negatief bedoel, maar het is nog niet genoeg... Helaas.

Prachtig nieuws! Seizoen afmaken op de '8' en volgend seizoen op de '6' en Klaassen gewoon weer terug naar de '10' en Sinkgraven naar de '8'. Heb je toch een prachtig middenveld zo

4 april 2015 om 13:25

Als ze in die samenstelling gaan spelen, dan juich ik dat van harte toe. Het is op papier een mooi middenveld, maar we hebben onlangs nog gezien dat het nog niet heel stabiel is, wat overigens ook vrij normaal is , gezien hun leeftijd. Hopelijk kan Ajax hier een ervaren rot aan toevoegen, die wanneer nodig de boel op sleeptouw kan nemen.

4 april 2015 om 19:25

Ja en dan zou ik Boilesen op de '5' willen en Cillessen op de '1' en Milik op de '9'

21 mei 2015 om 18:22

en gudelj dan op de bank? gudelj is de eerste speler die je opstelt in dit ajax

21 mei 2015 om 22:01

Nee, dat is Cillessen.

Mooi. Benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen in de komende jaren.

Dit is goed nieuws in ieder geval en een goed signaal voor andere spelers die nu misschien ook denken van ik kan beter nog een paar jaar in Nederland spelen om mij te ontwikkelen en dan pas de stap naar het buitenland maken want als je goed genoeg bent komt die club vanzelf wel .

Supergoed nieuws. Een mooi lang contract die hem hopelijk nog lang in het Ajax shirt houdt. Lijkt me een verstandige jongen met een verstandige broer als zaakwaarnemer! Watch and learn Kishna, zo kan het dus ook!

Mooi signaal van Bazoer zo richting Ajax en de spelersgroep. Fijn dat er nu een vaste groep is met hele lange contracten, die hopelijk nog lang bij Ajax blijven.

Lekker hoor! Tot 2020 is een vijfjarig contract en dat betekent dat we nog lang van deze geweldige middenvelder mogen gaan genieten. En mocht er in die tussentijdse periode een club komen die hem erg graag wil hebben is het kassa. Goed geregeld!

4 april 2015 om 13:29

Hoeveel zou Bazoer verdienen bij Ajax? Laten we het houden op 5 ton in een jaar. Dit betekent dat Bazoer over 3 jaar voor het resterende bedrag een overstap mag maken voor het resterende bedrag wat Ajax aan salaris aan hem moet overmaken, een miljoen dus volgens mijn schatting, naar een buitenlandse club. Dus mocht Bazoer tot 2023 niet verlengen, dan is hij voor een schijntje over te nemen door buitenlandse clubs. Zoek maar op 'Webster-arrest'.

4 april 2015 om 13:36

Dd28 daar geloof ik niks van. Betaald voetbal heeft ook een ander CAO he. Zo kun je bijvoorbeeld bij voetbal wél 4x je contract verlengen zonder vast contract te moeten krijgen.

4 april 2015 om 13:44

Flamini ging bijvoorbeeld weg bij Arsenal onder deze voorwaarden. Google maar op Webster-arrest. In principe mogen spelers na 3 jaar voor een schijntje weg. Echter wordt dit niet heel vaak gebruik van gemaakt heb ik het idee omdat spelers tussentijds nog wel eens een keer verlengen of al eerder een overstap maken. Toch zegt een contract voor 5 jaar weinig.

Het betaald voetbal heeft overigens een uitzonderingspositie gekregen na lang lobbyen van onder andere de Knvb. Als dit niet het geval was geweest dan hadden voetballers ook een vast contract moeten/kunnen krijgen.

4 april 2015 om 14:38

@ dd28 , met een clausule in het contract kan het Webster arrest ook weer omzeild worden. Iets met een klok en een klepel..... clubs hebben het webster arrest dichtgetimmerd. Dat had je toch kunnen weten?

4 april 2015 om 14:43

Dan heeft Bazoer in die drie jaar tijd 1,5 miljoen euro verdiend en dan moet hij daar dan niets van uitgeven en 2/3 van al zijn geld investeren om zich vrij te kopen. Dit is natuurlijk hoogst onwaarschijnlijk, keep in mind dat clubs spelers of spelersmakelaars niet mogen benaderen zonder toestemming als de speler een langer contract heeft dan een half jaar.

4 april 2015 om 14:45

Oh ja en als je dan toch interessant doet. Haal dan de Metuzalem Case erbij......

4 april 2015 om 17:51

@ surreal

Ik denk dat Bazoer dat geld wel krijgt als hij ergens anders een contract tekent.

21 mei 2015 om 22:04

Nee, dat mag namelijk niet. Als dat gebeurd, dan komt de fiscus er echt wel achter dat ie ineens een bult met geld gestort krijgt van iemand anders en dan is ie nog niet jarig (en de club die hem dat geld stort ook niet).

Edit: En zoals hierboven genoemd deed Metuzalem hetzelfde bij Shaktar, maar vanwege de rol van de speler (een belangrijke speler die veel geld waard was) werd besloten dat hij niet weg mocht. Het CAS ging hiermee akkoord aangezien het Webster arrest is gebaseerd op spelers die niet meer aan spelen toekomen en eigenlijk alleen nog betaald krijgen. Die spelers kunnen er dus voor kiezen hun contract af te kopen, zodat ze ergens anders wel hun beroep kunnen uitoefenen. Geld is daarmee niet van belang.

Lijkt me een jongen waar het wel goed zit tussen de oren.
Hij beseft dat hij jong is en hoeft niet zo nodig voor zijn 20e al x aantal miljoen op zijn rekening te hebben maar kiest liever voor een goede carriere.

4 april 2015 om 13:27

Ja want een goede carriere is gelijk aan miljoenen weigeren.

4 april 2015 om 14:15

Ik vind het een moeilijke keuze. Kijk bv naar Boilesen, vier jaar geleden wou iedereen hem hebben en kon hij nu miljonair zijn. Nu is hij bij ajax gebleven, veel blessures en mede daar door te slecht voor ajax maar wel een stuk armer en de clubs die hem eerst wouden zien hem nu waarschijnlijk niet meer staan.

4 april 2015 om 18:59

Ik vraag me af of er inderdaad iets is veranderd in scouting van Ajax. Tegenwoordig halen ze alleen spelers die kop en schouder bovenuit steken. Eriksen en Suarez waren de laatste spelers die echt gingen uitsteken.

Had Ajax geen systeem waar je geld kon verdienen indien je talenten onderbracht bij Ajax? (grof gezegd)

21 mei 2015 om 22:11

Nee, maar met een goeie carrière kun je over het algemeen wel meer geld binnenhalen, dan wanneer je op je 22e al grotendeels uitgevoetbald bent op het hoogste niveau.

Perfect nieuws dit. Ben wel benieuwd, hoe lang ze Bazoer binnenboord kunnen houden !
Wordt een lekker middenveld volgend seizoen. Bazoer op 6, Klaassen rechts aanvallend en Sinkgraven spelbepalend op links.

En dan beseffen dat Van de Beek, Nouri en El Mahdioui er aan zitten te komen !!

Nu alleen voor aankomende zomer een goede linksback en linksbuiten halen ! En Heitinga als ideale nummer 12 !

4 april 2015 om 13:27

Precies, Emanuelson en Heitinga halen en je doet gewoon weer mee in Europa

4 april 2015 om 13:27

Linksbuiten hoeft niet met Fischer, Kishna en Cerni. Linksback wel. Urby wellicht. Heitinga? Misschien. Ik weet het nog niet. Liever een beest. Iemand die kan slopen als dat nodig is. Agger bijvoorbeeld. Die komt nog makkelijk mee in de Eredivisie.

4 april 2015 om 13:34

Ik hoop dat Veltman en Klaassen zo'n rol op zich gaan nemen, Anwar en Milik zouden het ook nog kunnen

4 april 2015 om 13:49

Granqvist. 193, linksbenig en zowel een beest als een geweldige opbouwer. Kan prima met Emanuelson als linksback, Veltman RCV en Van Rhijn rechtsback.

4 april 2015 om 21:23

@ koning en echtgras: die namen moet je toch niet willen, alsof die gasten ervaring, strijd en hart voor de club hebben/brengen...

5 april 2015 om 00:05

Je bent vast een kenner. Ik heb een vraag voor je. Ben ik de enige die in Riedewald echt een hele goeie voetballer zie of ben jij het met me eens dat deze jongen ver gaat komen?
Ik zie dat deze jongen een bod heeft waar menig jochie (andersen bijv.) van droomt. Speelt altijd vooruit en is zeker niet bang om een duel in te gaan! Graag uw mening.

5 april 2015 om 07:46

Riedewald wordt een goede Lcv.

5 april 2015 om 12:15

Klopt, Bazoer heeft nou precies dat beetje 'extra' wat ik bij Andersen mis. Dat stukje branie of zoals ik dat altijd noem: dat stukje 'schijt hebben aan'. Deze jongen laat zich niet gek maken en gaat er zeker komen

21 mei 2015 om 20:31

Ik begrijp echt niet waarom zoveel mensen met Heitinga aankomen. Heitinga heeft de afgelopen 3 jaar weinig tot niks meer gepresteerd. Bij Atletico kwamhij tekort. Daarna twee seizoenen nog redelijk gespeeld bij Everton, maar vervolgens is hij afgegleden. Kwam niet bij Fulham uit de verf en nu zit hij bij Hertha op de bank! Waarom zou hij dan nog van toegevoegde waarde zijn voor Ajax?! De eredivisie is weliswaar niet van heel hoog niveau, maar zo slecht is het nou ook weer niet.

Ervaring terug halen is prima, maar dan wel in combinatie met kwaliteit.

Is dit dan de omslag in het voetbal? De kleinere clubs die talenten gaan vast leggen ipv het geld die ze gaan vast leggen? Laat deze revolutie maar door komen..

Heel goed nieuw. Hij word samen met Klaassen en Sinkgraven het hart van het middenveld.

Belangrijke speler voor op het middenveld bij Ajax. Dit is ook erg goed nieuws voor ze. Heel goed werk van zowel Ajax als Bazoer die niet kiest voor het grote geld.

Deze jongen weet wat clubliefde is.

4 april 2015 om 14:18

Heeft niets met clubliefde te maken, maar alles met het nadenken over de opbouw van zijn loopbaan.
Waarschijnlijk een verstandige beslissing, aangezien er meer talenten mislukken die wel gelijk voor het grote geld kiezen.

Prachtig nieuws!! Feest om naar deze hard werkende mooie voetballer te kijken! Top

Super nieuws.. verstandige jongen met een verstandige broer als zaakwaarnemer!
Een mooi lang contract bij ons Ajax.
Kan die pizza bakker van Kishna, een voorbeeld aan nemen.... i.p.v. te kiezen voor het snelle geld.... Bij Bazoer en broer staat gelukkig het voetbal centraal en extreem veel verdienen komt zo ook wel.
Krijgen nu een mooie vaste groep met lange contracten, hier kan iets moois gaan groeien..!!!.

Hij is oorspronkelijk een cv toch? Top nieuws dit trouwens voor Ajax, kan een heel bepalende speler worden.

Samen met Klaassen de toekomst van Ajax en het Nederlandse middenveld. Beiden zullen ongetwijfeld een dip krijgen maar hebben de goede focus en mentaliteit.

Ik ben zeer blij en hoop dat Ajax toch een Vd Vaart wil proberen vast te leggen. Een Litmanen was in zijn tweede periode ook erg belangrijk voor Ajax met namen in Europese wedstrijden en een jongen als Sinkgraven zal er alleen maar beter van worden.

Dit is echt een goede voetballer kan ver gaan komen

Goed nieuws! Zijn zaakwaarnemer is ook erg goed bezig (zijn broer). Verstandige keuze om te blijven.

Daar gaat Ajax nog lekker aan verdienen. Als hij een beetje in zo'n vorm als deze blijft en zich blijft ontwikkelen, dan hij is zonder twijfel over twee jaar niet meer bij Ajax. Zeker wel het grootste talent bij Ajax nu, alleen beetje zuur voor PSV dat hij niet bij hen speelt aangezien zij hem hebben opgeleid.

Is Bazoer echt het grootste talent van de Ajax selectie zoals de poll aangeeft??
Doe je hiermee niet Klaassen, El Ghazi ( waarvan ik denk dat het het grootste talent is) en een Fischer, mits deze weer goed uit zijn blessure komt, ontzettend te kort??

4 april 2015 om 13:48

Klaassen is zeker goed, maar heeft minder het plaatje talent. Hij heeft zich al meer gevestigd. El-Ghazi is zeker niet een groter talent dan Bazoer en Fischer heb ik nooit goed gevonden. Bazoer is zeker wel het grootste talent in de Ajax-selectie.

4 april 2015 om 13:52

Als je puur naar 'het grootste talent' kijkt, kom je waarschijnlijk bij Kishna uit. Als het mentale aspect erbij komt kijken, zakt hij echter als een baksteen in het klassement. De speler die ik het verst zie komen, is inderdaad Bazoer. Kort gevolgd door Riedewald en El Ghazi (en verder in de toekomst Nouri, vd Beek, Cerny, Mirani, Sanniez).

4 april 2015 om 14:17

Ik heb Riedewald niet zo hoog zitten. Speelt best vaak, maar laat nooit echt een geweldige indruk achter. Lukt hem niet om een stempel op de wedstrijd te drukken en een probleem met hem is, is dat hij ook niet echt een positie heeft. De ene keer op het middenveld, de andere keer linksback. Kishna vind ik zeker niet het grootste talent, qua voetbal dan. Hij heeft een veel lager rendement dan El-Ghazi en ik vind El-Ghazi ook zeker beter. Zelfs Zivkovic vind ik een groter talent dan Kishna.

21 mei 2015 om 19:31

Tegen Roda heeft ie wel zijn stempel op de wedstrijd gedrukt.

4 april 2015 om 13:50

Het niveau dat hij op zijn leeftijd laat zien ligt hoger dan waar de andere selectiespelers stonden op die leeftijd. Bijzonder rustig aan de bal, wacht net dat beetje langer om een betere pass te geven. Zeer goed nieuws voor de toekomst van Oranje, gaat een vaste waarde worden, voor jaaaaaren

4 april 2015 om 13:51

Ik vind Riedewald samen met Bazoer het grootste talent wat nu wekelijks in de selectie zit.

4 april 2015 om 13:54

Lastig te vergelijken omdat ze op verschillende posities spelen, maar bazoer is op deze leeftijd wel verder dan die andere talenten op 18 jarige leeftijd dus ik denk wel dat bazoer het grootste ajax talent is.

Gelukkig geen raiola als makelaar, goede keuze brada bazoer

Klaassen en Fischer zijn inmiddels geen talenten meer. Wat betreft El Ghazi ben ik het met je eens. Beiden heel goed. Maar Bazoer is (op dit moment) constant goed en El Ghazi bij vlagen.

4 april 2015 om 13:59

Is een van de kenmerken van een talent niet, dat hij bij vlagen wisselvallig is?
Bazoer speelt inderdaad een stuk volwassener, maar ik denk dat die eerder aan zijn plafond zit, dan El Ghazi. El Ghazi doet me erg aan een jonge van Persie denken en ik denk dan ook dat die een geweldige carrière gaat krijgen.

4 april 2015 om 14:06

Klopt. Talenten zijn vaak wisselvallig. Je zou zomaar gelijk kunnen hebben, ben geen insider dus zie de jongens niet dagelijks. Als Ajacied ben ik blij dat ze allerwegen gewoon heel erg goed zijn!

4 april 2015 om 14:19

Ook ik ben geen insider ( zelfs niet eens Ajax supporter), maar dat geen wat ik er wel van gezien heb, zorgt ervoor dat ik een grote toekomst verwacht voor El Ghazi.

Daarnaast wordt er wel eens afgegeven op Overmars door jullie achterban, maar als je al die ontzettend goede jonge spelers/ talenten ziet, ben ik toch best een beetje jaloers. Want wat dat aangaat doet Overmars het naar mijn mening behoorlijk goed.

Goed nieuws hoor! Een 5 jarig contract voor het grootste Nederlandse talent op dit moment. Daar kan ajax veel geld op verdienen. Voor een type yaya toure/pogba wordt veel geld voor betaald. Maar voorlopig moet bazoer nog maar 3 jaar bij ajax blijven en dan naar de premier league voor een groot bedrag.

Het enigste wat ajax nu moet doen is de verdediging van een kwaliteitsimpuls voorzien en ervaring zien binnen te halen, dan zit ajax de komende jaren gebakken.
Vervang van rhijn, zoek een ervaren centrale verdediger voor naast veltman, vervang boilesen en haal een ervaren middenvelder.

cilessen
aankoop
veltman
aankoop
aankoop
klaassen
bazoer
vd.vaart
el ghazi
milik
fischer
4 april 2015 om 14:59

Gisteren heeft Dankerlui een geweldige pot gespeeld. Zou kandidaat kunnen zijn voor back (ik weet niet op welke positie hij speelt), Tete kan volgend jaar ook zo maar in de basis staan. Dus ik denk dat het waarschijnlijk niet nodig is om 2 backs aan te trekken, maar ook om een talent door te schuiven, je hebt ook nog Lartey Sanniez en Savastiano. Ook wordt Riedewald onderschat. Ik denk dat hij klaargestoomd wordt voor cv.

4 april 2015 om 15:14

Wat heb je aan een jonge honden verdediging? Met wisselvalligheid schiet ajax niks op. Er moet ervaring bij en kwaliteit. Met talent alleen ga je het weer niet redden.

proficiat Bazoer en Ajax, geweldig nieuws, hopelijk wordt het echt een vruchtbaar periode voor beide. Hij heeft zoveel talent en ik vertrouw er helemaal op. Hopelijk wordt er vanuit de jeugd ook nog goede spitsen opgeleid en wat wil men dan nog meer, kampioenschappen natuurlijk

laat die broer van bazoer maar zaakwaarnemer worden van al die talenten. die snapt het!!

Wat een heerlijk bericht zo op de zaterdag voor Pasen! Bazoer en zijn zijn zaakwaarnemer (broer) zijn duidelijk op een verstandige manier bezig met de toekomst van dit enorme talent. De komende jaren flink in zichzelf blijven investeren, ervaring op doen in de Eredivisie en Europa. Dit in een team waarvan de kern een keer een aantal jaar bij elkaar blijft. Tussendoor nog een keer het contract verlengen met 1 of 2 jaar en over een jaar of 4/5 met een brok ervaring een dikke transfer maken naar een Europese grootmacht. Bazoer is een type speler waar straks de hele top om staat te springen.

Dit is echt heerlijke aankoop geweest van Ajax! Als Ajax slim is dan shoppen ze ook nog even bij de jeugd van Feyenoord, die hebben de beste jeugd van Nederland.

4 april 2015 om 15:44

Ajax barst uit zijn voegen van het talent, dus binnenkort zal ajax weer de beste jeugdopleiding hebben. Jari schuurman is wel welkom trouwens, zijn familie is voor ajax.

4 april 2015 om 16:03

Ik heb liever dat ajax wat meer aankopen doet. Die jeugdopleiding van ajax is al jaren niks meer. Ajax heeft het geld en goede scouts, waarom altijd maar gokken op de eigen jeugd:s Bazoer, Milik en Sinkgraven zijn geweldig gescout! Beter goed gescout dan die rotzooi die we in de jeugdopleiding hebben (kishna, Boilessen en nog wel een dozijn 2e rangs rommel)

4 april 2015 om 16:17

Heb geduld over een paar jaar kan ajax met alleen spelers uit de eigen opleiding spelen of die een tijdje in de eigen opleiding hebben gespeeld. Zelfs twee elftallen.

Leeuwenburgh
Sanniez mirani leyder savastano
Vd.beek bazoer nouri
muric el ghazi fischer

Onana
Tete owusu riedewald dankerlui
El mahdaoui eiting andersen
El idrissi zivkovic cerny

4 april 2015 om 20:19

Ik vind je wel erg optimistisch maar je hebt wel een punt. Ze behoren tot de beste jeugdspelers van hun generatie in Nederland. De fluwele revolutie begint zijn vruchten af te werpen. Echter heeft het nog niet tot het gewenste resultaat geleid.

Komende maanden zal Ajax er alles aan doen om het spel van Ajax 1 op een acceptabel niveau te brengen. Ik denk dat de aanstaande rentree van Viktor Fischer daarbij enorm kan helpen. De toekomst ziet er in ieder geval positief uit.

2020?! Zo! Toe maar! Ajax heeft zijn zaakjes weer goed voor elkaar!

21 mei 2015 om 22:19

Zekers, de hele selectie ligt lang vast op Boilesen, Serero en Kishna na. Ook de aanstormende talenten liggen lang vast. Fischer mag nog wel twee jaar bij overigens.

Geweldig talent, ben zeer onder de indruk van hem.

Goed nieuws. Hopelijk mag hij samen met gudelj en klaassen het middenveld vormen volgend jaar met klaassen op 10 en bazoer in de yaya toure rol. Gudelj op dezelfde positie zetten als waar hij nu bij az speelt. Al ben ik er bang voor dat de boer weer rare experimenten gaat uitvoeren door gudelj bijvoorbeeld verdedigende middenvelder te maken.
De duur van het contract is geweldig. Na twee seizoenen kan ajax als de markt zo blijft zomaar ruim 30 miljoen voor bazoer vragen aan een club zoals Manchester United.

21 mei 2015 om 20:52

Hopelijk mag hij al mee naar Frankrijk volgende zomer.. Een Eind tournooi is wel nodig om een goede prijs te vangen en dan Knallen in Rusland..

Hoppa, goed bezig! Lekker, weer een Ajax talent uit eigen jeugd die langer aan Ajax verbindt.

21 mei 2015 om 19:45

Uit de PSV jeugd zul je bedoelen. Wel een goede zaak voor Ajax dat hij bijtekent.

Zo even weer een lange neus naar de zeikerds op Overmars, ja weer! Met Gudelj alweer een meesterzet, koopje en kwaliteit voor 6 miljoen. Nu Dijks en van der Vaart nog binnen halen wat nog eens 0,7 miljoen gaat kosten, dan heb je voor 6,7 miljoen de selectie perfect versterkt en goed doorgeselecteerd. Met Sigi, Duarte, Ligeon, de Sa en eventueel Kishna of Serero maken we misschien nog wel een lichte winst op de transferbalans ook.

Selectie ligt allemaal lang vast, Bazoer en Riedewald contracten opengebroken. Daarvoor al El Ghazi, Andersen, Tete. En vorig jaar van Rhijn, Veltman, Klaassen en Cillessen. Enkel Kishna is hem nog niet gelukt. En Fischer moet ook langer vast komen te liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren