Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Babel tekent voor korte periode in Spanje: ‘Een droom die uitkomt’

Laatste update:

Deportivo la Coruña moet donderdag de zesde club in de loopbaan van Ryan Babel gaan worden. De aanvaller begon bij Ajax, waar hij later in zijn loopbaan nog een jaartje terugkeerde, en speelde vervolgens nog voor Liverpool, TSG Hoffenheim, Kasimpasa en Al Ain. Bij laatstgenoemde club werd vorige week zijn contract ontbonden, waardoor Babel transfervrij op zoek kon naar iets nieuws.

/

De aanvaller is nu dus op weg naar Deportivo, waar hij donderdag medisch gekeurd wordt. Babel is inmiddels al de hele wereld overgevlogen voor zijn carrière, maar heeft geen spijt van de keuzes die hij heeft gemaakt. “Liverpool was een unieke kans om naar de Premier League te gaan", legt Babel zijn eerste transfer uit aan de NOS. "Vervolgens ging ik naar Duitsland (Hoffenheim, red.) om in beeld te blijven bij het Nederlands elftal."

Zijn terugkeer bij Ajax was om diezelfde reden. "Maar dat mocht niet baten. Ik ben op het gevoel naar Turkije (Kasimpasa, red.) gegaan. Dat leek me leuk, want Shota Arveladze zat daar. Mijn vertrek naar de Emiraten (Al Ain, red.) was puur om het geld. Ik heb altijd mijn hart gevolgd, of het nu goed of slecht is uitgevallen. Dat kan gebeuren.”

Update 15 september 15.55uur – Babel tekent voor korte periode in Spanje: ‘Een droom die uitkomt’
Ryan Babel is officieel speler van Deportivo La Coruña. De 29-jarige aanvaller onderging donderdagochtend met succes een medische keuring, waarna hij zijn handtekening zette tot 31 december van dit jaar. “Spelen in de Spaanse competitie is een droom die uitkomt”, aldus Babel op CanalDeportivo.

Ik had meer verwacht van de loopbaan van Ryan Babel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'ik heb altijd mij hart gevolgd'. Ook toen hij naar de emiraten ging zeker?

15 september 2016 om 07:20

Als je hart zegt, dit geld moet je aannemen dan waarom niet?

15 september 2016 om 07:42

Dus? Heeft bij Liverpool, Hoffenheim en nogmaals bij Ajax gespeeld voordat hij ging cashen. Dan ben je volgens mij bereidt om je kwaliteiten zo optimaal mogelijk te benutten. Volgens 'voetbal' termen heeft hij wss niet zoveel verdiend zo als hij voor ogen heeft gehad. Dus verstandige keuze om te cashen, voor de toekomst.

15 september 2016 om 08:38

Hij heeft destijds 3 miljoen betaald om ze contract bij Hoffenheim af te kopen, ik kan zeer zeker begrijpen dat hij dit heeft willen terughalen in Qatar. En natuurlijk is het dus geld, maar een jaartje Qatar lijkt me alsnog een hele beleving. Verder vind ik het erg jammer dat Ajax hem contract heeft aangeboden, hadden hem achter Younes zeker goed kunnen gebruiken. Zelfde geld overigens voor Emanuelson.

15 september 2016 om 07:56

Daar was geld de reden. Zegt hij toch?

15 september 2016 om 15:54

Als je puur voor het geld gaat, dan volg je niet je hart. Maar goed, zo zie ik het.

Dit leek me de ideale versterking. Snel, redelijk sterk, goed aanspeelpunt en een uitstekende dribbel terwijl hij ook zijn goaltjes meepikt en een leider is. Hij zou een uitstekende eerste spits kunnen zijn in mijn ogen, een echte kapstok zoals hij deed in de CL bij Ajax in zijn tweede periode. En anders een backup voor Younes

15 september 2016 om 07:27

Nee man we hebben hem niet nodig, je zou Dolberg eerste spits moeten maken die heeft ook alles om te slagen en Traore rechtsbuiten (toch zijn beste positie) en Ziyech laat je op nummer 10 spelen met Klaassen en Riedewald erachter en Klaassen kan dan heen en weer gaan en Riedewald knapt het vuile werk van die twee op. Dan heb je in mijn ogen toch de posities het beste ingevuld.

15 september 2016 om 07:30

Ik denk ook dat dit de beste opstelling zal zijn.

15 september 2016 om 07:47

Helemaal mee eens @sebasjuh

15 september 2016 om 11:14

Maar helaas moet gudelj, het oogappeltje weer meespelen, waardoor ziyech rechtsbuiten moet en dan weer traore in de spits( persoonlijk heb ik liever gudelj eruit natuurlijk, zodat ziyech en traore al beter presteren)

15 september 2016 om 16:00

Jij moet de coach worden van ajax. Alleen moet Dolberg rustig worden ingebracht worden, anders krijg je een gevalletje Deense trio.

15 september 2016 om 07:27

Op basis van wat? Omdat hij in 2013(!) leuk meedeed met het niveau van Ajax? Hoeveel wedstrijden van hem heb je bij Kasimpasa of Al Ain heb je gezien?

15 september 2016 om 07:36

Mijn god als je babel als eerste spits ziet voor ajax dan heb ik medeleiden met het niveau wat de club nastreefd. Enkele jaren al gestopt met investeren in zijn carriere. Ze pikken nou gratis een speler op als aanvulling van de selectie . maar is en blijft altijd een zeer beperkte speler.

Merkwaardige carriere, maar nu naar Deportivo is een mooie stap. Mooie club!

Hij is er tenminste wel eerlijk over, geen gelul over een mooi sportief project ofzo.

15 september 2016 om 16:36

Achteraf lullen is makkelijk, als hij een man was, zij hij dat toen hij daar naartoe vertrok

15 september 2016 om 16:49

Daar word niks vertaalt denk je zal club blij mee zijn.

15 september 2016 om 16:51

Wat, denk je dat Al Ain dacht dat hij er voor de lol kwam voetballen? Die weten dat heus wel hoor.

Beperkte voetballer, dus lekker zakken vullen zodat je de rest van je leven niks meer hoeft te doen lijkt me heel verstandig..

15 september 2016 om 10:45

Helemaal mee eens, ik snap best dat beperkte voetballers kiezen voor een avontuur in de zandbak om zich daar vervolgens financieel onafhankelijk te spelen. Ik kan me herinneren dat everton van heracles ook aangaf dat hij voor het geld naar qatar ging. Allemaal zeer begrijpelijk. Ik dsnap alleen niet dat potentiele topspelers of spelers die al genoeg geld verdiend hebben kiezen om naar de zandbak te gaan. Ik zou dan eerder kiezen voor amerika bijvoorbeeld

Babel is altijd een speler geweest die over al zijn keuzes transparant en eerlijk was. Hij voelt zich nooit te groot, dat was duidelijk bij zijn terugkeer naar Ajax. Hij zag dat als win-win situatie: hij wilde Ajax helpen, want dat is duidelijk zijn grote liefde, en hij wilde zichzelf helpen met een doorstart bij Oranje. Die blessure was doodzonde want ik heb hem toen bij Ajax wel echt een paar goede wedstrijden zien spelen in de CL. Vooral Dortmund uit was hij de beste man op het veld.

Ook dit jaar wilde hij wel weer terugkomen en solliciteerde hij openlijk. Maar hij was ook groot genoeg om te zeggen "ze willen me niet". Daarom is het zo mooi dat hij bij een respectabele Spaanse club aan de slag kan!

Ben toch benieuwd hoe hij het gaat doen. Veel zal gaan afhangen hoe fit hij is.

Vind het toch uiterst opvallend dat hij een contract voor maar drie maanden tekent en dus waarschijnlijk in de winterstop vertrekt. Ik weet niet of Ryan Babel dit seizoen al wedstrijden heeft gespeeld voor Al Ain in het Midden Oosten, maar stel dat Babel dat wel heeft gedaan en in de aankomende drie maanden dan ook nog wedstrijden voor Deportivo de La Coruña speelt en dan ervoor kiest om na die drie maanden te vertrekken, dan is dat toch raar, want hij mag niet voor meer dan twee clubs in 1 seizoen spelen, of heb ik het fout?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren