Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Babel moet boete van 3.000 euro betalen na Twitter-uitspatting

Laatste update:
/

Ryan Babel pakte zaterdag een rode kaart bij TSG Hoffenheim in de laatste wedstrijd van dit seizoen. In de uitwedstrijd tegen Hertha BSC werd de Nederlander nog voor rust met tweemaal geel van het veld gestuurd. Het was de tweede keer in zijn loopbaan dat Babel voortijdig de kleedkamer opzocht op last van de scheidsrechter; de eerste keer dat dat hem overkwam was in zijn derde seizoen bij Liverpool.

Destijds kreeg Babel na een halfuur rood in een Europees duel met Benfica. Nu moest Babel inrukken vanwege een ruzie met Levan Kobiashvili en aanmerkingen op de wedstrijdleiding. Via zijn Twitter-account merkt Babel ontevreden op dat hij het totaal niet eens is met de beslissing van scheidsrechter Thorsten Kinhöfer.

In antwoord op een vraag waarom hij rood kreeg schreef de Oranje-international: “Ik weet het niet. De scheidsrechter zat aan de drugs.” Dit seizoen was niet het meest gelukkige van Babel in zijn loopbaan. Nadat Ajax hem in 2007 voor veel geld verkocht aan Liverpool ging het vlot minder met de prestaties. De overstap naar Hoffenheim, halverwege het vorige seizoen, bracht ook geen succes. In de eerste zes duels van dit seizoen scoorde hij nog vier keer, maar sindsdien staat hij dertig wedstrijden droog.

Update 7 mei 17:03 uur - Duitse bond stelt onderzoek in naar Twitter-tirade Babel
Ryan Babel heeft de tuchtcommissie van de Duitse bond (DFB) achter zich aanzitten. De Nederlandse aanvaller liet zich gaan op Twitter na de wedstrijd tegen Hertha BSC, waarin hij twee gele kaarten kreeg. “Ik weet het niet. De scheidsrechter zat aan de drugs”, antwoordde Babel een van zijn volgers op de vraag waarom hij eigenlijk rood kreeg. De tuchtcommissie is niet gediend van de vreemde opmerkingen van Babel en stelt een onderzoek in, zo deelt het maandag mee. Babel kwam al eerder in de problemen in Engeland, toen hij een foto van scheidsrechter Howard Webb in een Manchester United-tenue uploadde.

Update 9 mei 15:15 uur - Babel moet 3.000 euro betalen na uitspatting op Twitter
De tuchtcommissie van de Duitse voetbalbond heeft Ryan Babel een boete van 3.000 euro opgelegd naar aanleiding van zijn commentaar op Twitter. Overigens meldt het Duitse Kicker dat de opmerking van Babel op het sociale netwerk wel eens zijn einde bij Hoffenheim in zou kunnen luiden. Coach Markus Babbel had zijn buik al vol van de uitspattingen van de Amsterdammer en zou hem nu definitief willen lozen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hij had het beste bij Ajax kunnen blijven. Nu is het niks meer dan een gemiddelde voetballer. Jammer!

7 mei 2012 om 12:55

Was ie toen ookal hoor Heb vanaf dag 1 al geroepen dat Babel een middelmatige speler was. heeft 1 actie in huis. had ie bij Ajax ook al dus ik was blij dat ie verkocht werd.

7 mei 2012 om 12:56

Dat we ooit 17 (!) miljoen voor hem hebben gekregen is sowieso een wonder te noemen.

7 mei 2012 om 12:58

Ja ajax mag wel blij zijn met de gekregen miljoenen. Ook toen was Babel echt niet zo goed. Maar ik had wel verwacht dat hij zich beter ging ontwikkelen wat achterwege is gebleven.

7 mei 2012 om 13:26

Van Geel is goed in onderhandelen blijkt maar weer. Ook Wijnaldum en Fer heeft hij voor geld weten te slijten eveneens als een Huntelaar en een Sneijder.

Babel heeft volgens mij ook niet de juiste mentaliteit voor het voetbal. Hij lijkt meer tijd in Twitter te steken dan in voetbal.

7 mei 2012 om 15:36

Door zijn lengte mist hij een vloeiende actie. Hij is wel rap bij counters maar past daardoor niet bij ploegen die het spel moeten maken, zoals Oranje...

7 mei 2012 om 17:15

@afcagunner
Ja dat is zeker een wonder haha, net zoals 10 miljoen voor Andy van der Meyde. Ongelofelijk, ik snap er soms helemaal niks van dat Ajax zoveel krijgt voor spelers.

7 mei 2012 om 17:21

het is een gevalletje Drenthe
komt zelden met goede dingen in het nieuws

voordeel van Drenthe is nog dat hij Feijenoord aan veel geld hielp

7 mei 2012 om 17:45

Drenthe 13 miljoen en Babel 17 miljoen. Welk voordeel?

Babel is net een puber. Weet niet wat hij wel en niet kan zeggen via Twitter. Gewoon dom om zulke uitspraken te doen. Beter is om zich voor de volle 100% te concentreren op zijn loopbaan

9 mei 2012 om 19:03

ja... en alle miskopen die hij heeft binnengehaald. Hij is zo´n goede onderhandelaar dat Luque ons 16 miljoen gekost heeft!!! Doet het nu bij Feyenoord goed, maar ik hou me hart voor je vast zodra er geld voor aankopen is...

9 mei 2012 om 19:05

vorige post was bedoeld aan El fenomeno

9 mei 2012 om 21:03

Door zijn lengte? Hij is even lang als Cristiano Ronaldo, 1.85... Lengte heeft niks met een vloeiende actie te maken, het gaat om inzicht en techniek om dat te kunnen.

7 mei 2012 om 12:57

Ook bij Ajax was het een matige voetballer, wat misschien minder opviel door niveau van de eredivisie. Snelheid heeft ie wel maar z'n techniek is zo wisselvallig als het maar kan. Zo schoot hij bij liverpool in 1 wedstrijd een vrije trap van 30m erin en de volgende ging over de zijlijn zo slecht.

9 mei 2012 om 15:23

lekker makkelijk achteraf praten.
Babel heeft het prima gedaan alleen is nu op een zijspoor beland!

7 mei 2012 om 12:59

Haha, dat was die dan gebleven. Hij kon rennen, kappen en van uit de heup de bal de 2e ring in schieten.

9 mei 2012 om 16:08

@remon_

Een schitterende reactie! hahaha

Droevig verhaal rondom deze Babel. Leek een mooie toekomst te hebben maar bleek al vrij snel een beperkte en mentaal zwakke voetballer. Jammer, hij had wel iets waar de neutrale kijker van kon genieten. Ben benieuwd of hij de weg naar boven ooit nog zal vinden. Misschien moet hij daarvoor naar spanje of zo. De fysieke Engelse en Duitse competitie lijken hem absoluut niet te liggen.

Oh en zo''n uitspraak kan natuurlijk nooit. Ik mag toch hopen dat hij geschorst wordt, anders is de Duitse bond amper serieus te nemen.

Frustraties van Babel, maar hij kan beter de hand in eigen boezem steken.
Raakt geen pepernoot en het ligt nooit aan zichzelf.

Misschien dat ze nog iemand in de $andbak nodig hebben, dan kan hij nog wat centjes opstrijken.
Voor de prestaties hoeft hij het niet meer te doen in ieder geval.

Wat een rare reactie, hier krijgt hij zeker een boete en misschien wel een schorsing voor. Al hoewel het wel een beetje een rare rode kaart was...

Als ik Babel was zou ik toch even een jaartje terug gaan naar Ajax om je te herpakken en weer een transfer naar een goede subtopper. Want beter word je niet bij Hoffenheim.

7 mei 2012 om 12:55

Als hij bij Ajax terug zou komen, kan hij plaats gaan nemen op de bank.

7 mei 2012 om 12:56

Ach ja joh hij bepaald zelf even dat ie een jaartjeterug naar een club gaat. De club heeft daarbij niks te zeggen zeker....

Hij hoeft niet terug naar Ajax. Ajax wil hem helemaal niet. Die jongen voegt niks toe.en waarom moet hij terug naar Ajax. Hij kanzich prima " herpakken" bij een andere ...

7 mei 2012 om 13:06

Babel lijkt me echt een jongen voor az.

Het zit Babel tussen de oren. Babel is niet supergetalenteerd ofso, maar kan echt wel voetballen. Jaartje verbeek doet wonderen, kijk maar naar altidore, nog steeds geen killer, maar voetbalt heel aardig mee en scoort ook.

7 mei 2012 om 13:22

Maar Ajax heeft intresse voor Narsingh en Elia. Ze zijn snel dat is Babel ook. Narsingh vind ik in 1 op 1 situaties veel minder dan Elia of Babel. en Elia is wilt alleen op links spelen en Babel speelt op rechts dus als ze een speler willen halen op die plek zou ik dan Babel proberen nu.

9 mei 2012 om 15:31

Ondanks dat Narsingh nog niet super is in 1 op 1 situaties, is hij daarin al wel beter dan Babel.
Daarbij kan Narsingh de bal ook voorgeven ( op maat ), Babel kan echt alleen maar hard lopen en de bal hard raken. Alleen een bal '' goed '' raken zie je hem niet vaak doen.
Hij mag blij zijn dat hij Ajax en Liverpool als club op zijn cv kan zetten. Maar over 3 jaar kent niemand Babel meer

Babel is nooit echt top geweest, maar voor een club als Hoffenheim is hij een hele nuttige speler. Al had ik wel wat meer verwacht van hem toen hij naar Liverpool vertrok. Die rode kaart was gewoon dom, dat verwacht je niet van iemand van 25.

Uitgegroeid tot een matige voetballer inmiddels, moet ergens zijn vorm hervinden en weer gaan schitteren.

7 mei 2012 om 13:26

Het ligt niet aan zijn vorm hoor, deze speler is gewoon ontzettend overschat, al helemaal toen hij naar Liverpool vertrok, ook al bij Ajax was hij middelmaat.

Heel verstandige reactie van Babel. Je frustraties kun je maar beter omzetten in positieve energie en er voor zorgen dat men in Hoffenheim weet waarom ze je ook alweer gehaald hebben.

10 mei 2012 om 11:46

idd
weet je wat ik niet begrijp? Dat gassies als Babel en elia hele dagen op twitter bezig zijn. zieliger kan niet ga voetballen man!
Babel was ook al gepikeerd dat Bert hem niet had uitgenodigd en uitte dit ook al op twitter.
Echt dramatich om het uur 3 berichten van die gassies.
Demy de zeeuw spant de kroon met om het half uur een onzin bericht!

Ik heb zelf natuurlijk geen twitter maar op sommige voetbalsites zie je de voetballers met hun berichtjes automatisch

30 wedstrijden droog, als aanvaller! Echt een onvoorstelbaar zwak moyenne. Maar eerlijk is eerlijk, die Babel is gewoon echt een vreselijk slechte voetballer. Als hij bij Ajax was gebleven had hij zich daar verder kunnen ontwikkelen en was hij wellicht op een dag echt een waardige basisspeler geweest van Ajax, wat ook met zijn bescheiden dosis aan talent zijn top was geweest. Nu zou ik hem absoluut niet terug hoeven te zien bij Ajax. Als je bij Hoffenheim nauwelijks iets voorstelt kom je ook te kort voor de top van Nederland.

7 mei 2012 om 12:58

Blij dat we hem destijds verkocht hadden het bedrag was hij nooit waard geworden dus 17 miljoen is meer dan een fantastische deal. Nooit wat in deze jongen gezien.

7 mei 2012 om 13:05

Werkelijk de beste deal die Ajax ooit, maar dan ook echt ooit heeft gemaakt. 17 miljoen voor een voetballer die het niveau bij Ajax eigenlijk niet eens aan kon. Het zou een beetje hetzelfde zijn als dat Ajax nu Ebicilio voor 17 miljoen zou slijten, kun je je dat voorstellen?!

7 mei 2012 om 13:15

Volgens mij is Ebecilio zelfs beter!

7 mei 2012 om 16:19

Dat stel ik me iedere avond voor helaas word ik 's morgens dan vaak wakker. Rbecilio en Babrl zijn inderdaad goed te vergelijken. Van Geel is een held!

7 mei 2012 om 17:37

@afcagunner

Dit is niet eens het werk van Van Geel denk ik, maar hte uberslecthte aankoopsbeleid van Liverpool :P jonge jonge, wat heeft de club miskopen en veel middelmatige spelers gekocht.

7 mei 2012 om 21:03

Nah, Babel en Ebecilio vind ik echt niet te vergelijken, Babel was gewoon een goede speler bij Ajax, ik weet nog dat ik het toentertijd best zuur vond dat hij wegging. Niemand had volgens mij toen gedacht dat hij zo waardeloos zou worden als hij nu is.

Wel mee eens dat 17 veeeeelste veel geld voor hem was, maar Ebecilio gaat niet meer dan een paar miljoen opleveren ben ik bang, en zelfs dat zou vrij veel zijn. Hij is gewoon echt heel middelmatig, en in tegenstelling tot Babel heeft hij geen basisplaats.

Laten we eerlijk zijn, Ajax zelf lachte zich ook dood toen Liverpool hem voor bijna 20mil wou overnemen. Hij was bij Ajax best redelijk maar ook geen wereld wonder, ik vond het zelf altijd een blind paard.

Babel uit zijn frustraties weer eens.

Babel komt mentaal veel tekort en heeft zich daardoor nooit door kunnen ontwikkelen tot een topvoetballer. Hij kan weinig met kritiek en reageert vaak te emotioneel. Lukt hem ook niet goed te herstellen van een (zware) klap. Wanneer Babel op de grond ligt duurt het lang voordat hij weer is opgestaan.

Wanneer het hem zou lukken/ was gelukt om positief met zichzelf (persoonlijkheid) aan de slag te gaan was de kans veel groter dat hij een topvoetballer was geweest.

Dit is nog steeds de beste deal aller tijden van ajax! zo'n middelmatige voetballer voor zoveel geld verkopen. knap hoor!

7 mei 2012 om 13:20

Helaas voor hen gaven ze het uit aan Sulejmani

7 mei 2012 om 13:36

O_o over middelmatige voetballers gesproken. Al is hij nog wel ietsje minder voorspelbaar dan Babel

7 mei 2012 om 13:40

Haha dan is de vraag wie beter was, Babel of Sulejmani ;

En volgens mij is Sulejmani uiteindelijk beter uitgekomen dan Babel tot dusver.
In elk geval richt Sulejmani zich nog redelijk op voetbal, Babel op rappen..

7 mei 2012 om 15:06

lol ja klopt beetje net zoals het torres-carroll verhaal van liverpool.

9 mei 2012 om 15:27

Torres is alleen geen middelmatige voetballer.

Als er iemand aan de drugs heeft gezeten was dat de scout van Liverpool des tijds. In de tijd van Ajax vond ik het al heel matig wat hij liet zien. Ging altijd naar binnen toe met zijn acties. Schoot vanuit onmogelijke posities. Mentaal was het ook nooit groots. Mooie deal hebben we toen gemaakt.

Kan aan de scheidsrechter liggen Ryan. Maar jij hebt blijkbaar wel commentaar op de scheids gehad en bent betrokken geweest bij een ruzie. Dat was beide keren niet slim. Beetje zelfkritiek soms is ook niet verkeerd....

Meestal is de smoes dat het een racist is, omdat een stukje zelfreflectie meestal moeilijker is.

Tijd voor Babel om een lekker lange zomer rust te nemen. Hij draait nogal door. Als je goed speelt kom je daar nog wel mee weg (zie: Ballotelli). Maar een modale speler zonder zelfkritiek als Babel natuurlijk niet.

Lekker handige uitspraak weer Ryan. Toen Liverpool - Manchester had je ook al aanmerkingen op de leiding via Twitter en dat kostte je een boete + schorsing. Goed van geleerd blijkbaar..

Deze uitspraak staat synchroon aan zijn IQ. Meer wil ik er niet over zeggen.

Ook bij Hoffenheim mislukt en natuurlijk ligt het niet aan Ryan....... zucht..

Zag op Twitter vanmorgen de roep vanuit Ajax-fans om Babel terug te halen. Maar dat is niet nodig, aan ballenjongens geen gebrek in Amsterdam.

Wat een domme jongen is dit toch, wie doet nou zulke uitspraken via social media? Krijgt ongetwijfeld vervolg dit. Toch jammer hoe deze jongen zijn carriere vergooit, het zou met zijn kwaliteiten een hele goeie kunnen zijn voor Hoffenheim. De echte top kan hij niet aan, dat lijkt me duidelijk, maar wat meer inzet en discipline zouden al helpen.

Vervolg aan dit verhaal: Domme Babel krijgt boete, Domme Babel moet excuses aanbieden, Domme Babel zegt dat hij volwassener is geworden na het voorval, maar Domme Babel is nog steeds Domme Babel.

Wat een walgelijk figuur is dit toch. Geen greintje zelfkritiek of realiteitszin, het zijn altijd anderen die de grote meneer Babel in de weg staan. Zonder voetbal zou deze man, met het IQ van een fruitvlieg, misschien ergens aan de lopende band staan maar waarschijnlijk werkloos zijn. En maar blijven Twitteren...

7 mei 2012 om 17:42

Wat is er mis met lopende band? Veel Hbo'ers etc daar, waaronder ik. Ik doe het dan weliswaar tijdelijk, maar er loopt zat slim volk tussen.

On: Wat een flop is die Babel toch ook. Een blind paard wat alleen maar kan rennen en dan 30 meter overschieten. En filmpjes posten op youtube.

Voetballers moeten gewoon per contract worden verboden om te twitteren. Elke week is er wel weer iemand die zonder na te denken dingen op twitter gooit of zich gedraagt als een supporter. Je wordt er toch moe van...

7 mei 2012 om 17:13

Is het wel realistisch om ze een twitterverbod te geven.
Deze mensen mogen ook een eigen inzien hebben lijkt mij.
Hun een twitterverbod te geven slaat eigenlijk nergens op

Is het niet beter om eens een keer in de spiegel te kijken, meneer Babel?
Nooit gehoord van zelfkritiek blijkbaar.

Vind m helemaal zo slecht nog niet. Typisch een speler die lekker in z'n vel moet zitten. Als ie het op de heupen krijgt vind ik m best gevaarlijk met z'n explosiviteit.

Misschien een goede optie voor Ajax? Kan maar zo dat ie daar weer helemaal opleefd.

7 mei 2012 om 14:08

Babel heeft totaal geen inzicht, noch bezit hij overzicht, een voetballer met enorme oogkleppen op.
Hij is inderdaad explosief, maar doet er helemaal niets mee, enkel op een lompe manier de actie zoeken en vervolgens de bal verliezen.

Hij zou veel minder moeten praten en eens echt een keer moeten concentreren op zijn ontwikkeling, want hij kan niet eens een normale pass in de voeten geven, over zijn controle niet eens gesproken, want die is helemaal lachwekkend.

Wat een lachwekkende reactie haha. Babel vloog door toen hij de bal te ver voor zich uitspeelde en kreeg geel. Nog voordat hij de kaart kreeg was er een opstootje met Levan, waardoor hij daar ook geel voor kreeg. Geheel terecht, het was gewoon ronduit stom van Babel..

Lekker slim weer van babel om zo'n reacctie op Twitter te gooien. Daar zou hij ook wel voor gestraft worden.

10 mei 2012 om 02:39

En voetballen; ho maar, hij is teveel bezig met dat glamour gebeuren en op voetballend vlak bakt hij er echt niks van, hij heeft totaal geen balcontrole, actie of rendement in huis.

Babel let eens op je woorden!

Door dit soort reactie's op scheidrechters is er al een poging tot zelfmoord gepleegd.
En dit in Duitsland!

Dat moet Babel wel dondersgoed weten!

7 mei 2012 om 17:14

Wat een onzin. Als iemand door kritiek zelfmoord pleegt moet hij het vak scheidsrechter maar niet uitoefenen. De woorden van Babel zijn niet erg slim van hem maar als hij echt vind dat hij zwaar benadeeld is door de scheids mag hij best kritiek uiten. Daarnaast is deze uitspraak van hem nou ook weer niet zo hard. Moet je als scheids tegen kunnen.

8 mei 2012 om 15:52

Dan hoef je ook niet te leven?

Als jij als normale burger, beschuldigd word door Drugs-misbruik, dan vind jij dat zeker niet leuk.

Je kan er vrienden door verliezen!
Ook in de normale samenleving.

Jij spreekt onzin, nog nooit zo'n domme reactie gezien.
En aan je naam te zien.
Ben je ongeveer 25? Dan had ik wel een slimmere reactie verwacht.

Ja, ik ben het met je eens. Maar als voetballer denk je daar niet echt bij na.

Babeltje moet eerst eens naar zichzelf gaan kijken, het is altijd iemand anders schuld.
Ik herinner me nog dat hij een fotootje van Webb in een Unitedshirt op Twitter had geplaatst en daarvoor nog geschorst werd.

7 mei 2012 om 17:09

Nou dient wel gezegd te worden dat Webb een afschuwelijk slechte scheidsrechter is..
Maar Babel dient zich wel gewoon te gedragen.

en terecht dat de Duitse bond een onderzoek instelt.

spelers moeten eens gaan beseffen dat ze niet alles op twitter kunnen posten zonder bewijzen.

7 mei 2012 om 17:18

Die eerste zin haal je echt letterlijk uit me mond. Vervelend dat veel mensen dat de laatste tijd voor mij doen haha.

Maja ik ben blij dat babel niet geselecteerd is voor Oranje. Hopelijk gebeurd dat nooit meer want die vent kan er helemaal niets van. En hij moet naar zichzelf kijken, je kunt niet zomaar dingen uiten op twitter of andere media. Speler hebben voorbeeldfunctie en dienen die ook uit te stralen.

7 mei 2012 om 17:34

"die eerste zin haal je echt letterlijk uit me mond. Vervelend dat veel mensen dat de laatste tijd voor mij doen haha."

sorry zal niet meer gebeuren ;

7 mei 2012 om 17:49

Haha dan is het goed, maar ben blij dat je dezelfde gedachte als mij hebt

7 mei 2012 om 17:19

Hoezo terecht? Waar is de vrijheid van meningsuiting gebleven. Ik vind het ook totaal onnodig om zoiets op twitter te plaatsen, maar als Babel dit vindt is het zijn goed recht om dit te delen met anderen.

7 mei 2012 om 17:33

@ huntelaar.

vrijheid van meningsuiting geld wel alleen daarmee mag je nog geen mensen zwart maken, godslastering uiten etc.

met deze tweet maakt Babel in feite de scheidsrechter in kwestie zwart door te stellen dat hij drugs op heeft, iets wat hij niet kan bewijzen.

7 mei 2012 om 17:34

Zeggen dat iemand aan de drugs zit is niet iets vinden, dat is iets zeggen dat nergens op slaat. Babel moet zijn overdreven straattaaltje en cooldoen achterwegen laten en zich normaal gaan gedragen. Anders is het na Hoffenheim dadelijk Vitesse of lager.

7 mei 2012 om 17:53

@afcfokke: inderdaad, dan had hij moeten zeggen "ik vond dat hij aan de drugs heeft gezeten".
Dan is het wel een mening.

7 mei 2012 om 17:19

Ja ben het helemaal met je eens. Dit is niet de eerste keer dat een Nederlandse speler iets doms op Twitter plaatst zo was Elia ook betrapt bij het zetten van een berichtje op Twitter en gelijk werd hij gestraft door Hsv dan denk je natuurlijk bij je zelf oja Elia heeft er een straf voor gekregen dan doe ik het maar beter niet maar toch doet Babel het. Dus ik vind het een beetje een domme actie van Ryan.

Hoe dom kun je zijn, nou zal hij zeker een hogere schorsing krijgen en denk ook nog een boete. Je zult niks voor niks een rode kaart krijgen, ben benieuwd hoe het met hem gaat aflopen, hopelijk voor hem valt het mee.

verder dan NL, Portugal, Turkije, Griekenland of Schotland zie ik hem niet komen..
ow ja Rusland kan ook nog :-)

Natuurlijk erg dom van Babel. Je had kunnen verwachten dat dit snel verspreid zou worden en dan straks een schorsing boven het hoofd. En dan? Dan kan je zovaak als je wil 'sorry' zeggen, maar de schorsing staat. Het is begrijpelijk dat hij zijn frustratie kwijt wil, maar doe het dan op een gepaste manier.

Echt een domme actie, hij had niet moeten reageren en al helemaal niet op twitter.
Zijn schorsing zal allen maar meer worden

10 mei 2012 om 02:42

Doet hij vaker, maar voetballen kan die niet, hij is echt slecht geworden, als je hem nu aan de bal ziet, je broek zakt er letterlijk vanaf. Hij is veel te veel bezig met randzaken.

Moet eerlijk toegeven dat ik altijd wat in hem zag in zijn tijd bij Ajax.
Kon best aardig voetballen, maar mentaliteit van een vedette van 32 die alles al heeft gewonnen.
Dacht altijd dat hij hoger was dan de groep.
Dat hij naar Liverpool ging vond ik een goeie stap om beter te worden en zijn mentaliteit te verbeteren.

Maar man, wat heb ik mij vergist.
Nog steeds die mentaliteit van: Ik ben 1 van de beste van het team.
Geen zelfkritiek. Het ligt altijd aan iets anders.

Gelukkig weggedaan voor een goed geldbedrag.

One trick pony van het kaliber Darl Douglas. Door een debiel scoutingapparaat van Liverpool FC bij deze club terechtgekomen. Teert nog steeds op zijn status van ex-liverpool en Nederlands Elftal speler. Het is een wonder dat hij dit ooit heeft bereikt. Voor andere spelers van zijn kaliber is een Nederlandse middenmotor het hoogst haalbare.

Babel is sowieso een vervelend mannetje op Twitter. Denkt dat hij God in Frankrijk is. In Engeland heeft hij al eens eerder een boete gekregen door kritiek op Howard Webb via Twitter met een cynische foto van Webb in een United shirt. Die jongen moet eens een spiegel worden voorgehouden, irritant mannetje

Babel twittert veel te veel en houdt zich niet zo bezig met voetbal, volgens mij vind hij wel best zo.
Domme uitspraken maken en nu komt er nog een onderzoek ook, ga eens leren voetballen Babel.
Je actie is voorspelbaar, geen controle over de bal en je geeft heel snel op.

Dus onze Ryan dacht dat de scheids aan de drugs zat? Zou 'ie dáárom Hertha een verdiende penalty hebben ontnomen? En zou 'ie dáárom Hoffenheim een tweede verdiende rode kaart hebben bespaard? Hertha heeft gewonnen, maar 't is mij wel duidelijk wie anders reden tot klagen zou hebben... niet Ryan in ieder geval.

Babeltje kan zich beter gaan richten op zaken zoals voetbal, want zijn spel is niet meer om aan te zien. Ik verwacht Babeltje dan ook zeer snel weer terug in de eredivisie bij een mooie subtopper....

Ik heb niks van de wedstrijd of de overtreding gezien, maar ik mag toch aannemen dat dit grappig en sarcastisch bedoeld is, hier hoef je toch geen onderzoek naar in te stellen( tenzij hij meer heeft gezegd dan dat, wat ik niet weet).
Je mag tegenwoordig ook niks meer.

Jmmr dat je dan zo laat gaan, emoties speelt een grote rol hier in !
elke voetballer herkent dit, alleen hij zet het op twitter en andere vertellen het tegen zijn ouders;
3.000euro is een hoop geld !
hij kan maar beter een transfer maken deze zomer#

9 mei 2012 om 15:36

voor voetballers is dit niet zo heel veel hoor ......

9 mei 2012 om 15:41

daar heb je helemaal gelijk in !
maar het gaat eigenlijk helemaal nergens over,
Omdat hij een voorbeeld functie heeft,
mogen ze geen gekke dingen twitteren !
stel dat wij dit zouden doen,
dan zal het gevolg minder groot zijn als bij hem ....

9 mei 2012 om 15:50

Jah, dat vind ik ook. Daarom vind ik de straf ook niks, schors hem gewoon en zet zijn salaris stop

10 mei 2012 om 02:44

10.000 boete en 3 wedstrijden zou op z'n plaats zijn, ik vind dit ook te weinig.
Schandalige opmerking en een schandalige voetballer.

9 mei 2012 om 15:42

Zie je hem al komen aanrijden bij FC Utrecht in zijn Bentley ;. Dit is een man die er juist wel verstandig aan doet om naar Bahrein of Abu Dhabi te gaan want iets minder zal zijn ego niet strelen. Bovendien moeten we anders elk weekend aan hem ergeren op Eredivisie live.

Check ook direct even "Ryan babel moet poepen" op zijn YouTube kanaal!

Zoooo dat zal hem leren !!!!!!!!! 3000 euro boete, dan zal hij het nooit weer doen. Dat krijgt die kerel minstens per week man, helpt lekker zo'n boetje

9 mei 2012 om 15:44

Per week? Denk dat ie wel iets meer dan 144.000 euro per jaar krijgt hoor ;....

9 mei 2012 om 15:49

Haha jah, krijgt die wel per dag ;p

Terecht dit soort idiote uitspraken terwijl je al maanden geen reet presteert slaan helemaal nergens op. Het is werkelijk niet normaal hoe slecht hij presteert.

De boete had trouwens wel wat hoger gemogen...

leren zal hij nooit doen bij liverpool heeft hij al eens gedaan over howert webb al kon ik het toen wel begrijpen.

Babeltje Babeltje toch.... Gooi er nog eens € 3000,-- tegenaan misschien kan ie dan dat bord voor zijn hoofd weg laten zagen.

3000 euro haha...nou nou daar zal ie wakker van liggen :D.

Wat een ontzettende knuppel is dit zeg, deze gast leert het echt nooit. misschien moet die gewoon stoppen met voetballen en proberen rapper te worden.

Ik vraag me oprecht af wie hier nu fout zit: de club omdat ze de voetballer bestraffen om het uiten van zijn mening of de voetballer omdat hij te dom is om te leren van fouten in het verleden? Persoonlijk denk ik overigens beide..

En dik verdiend die boete!
Zomaar de scheids verdenken van drugs!
Er is al een scheidsrechter die al zelfmoord poging gepleegd heeft door dit.
Ik hoop dat Babel hiervan zal leren.

3.000 is toch niet veel voor hem dusja.

Zozo pas op dat hij er niet arm van word, 3000 euro is helemaal niets voor een voetballer, dit is zijn salaris per week ofzo, man dat geeft hij per dag uit dus het maakt hem geen ene zak uit deze boete, hij leert er dus ook helemaal niets van.

9 mei 2012 om 16:53

Zijn weeksalaris zal wel een stukje hoger liggen dan 3000 euro ;

3000 euro... daar zal Babel inderdaad slapeloze nachten van hebben.

haha 3000 euro maar , da's wc papier voor hem..

had hij dit in Nederland gedaan, had hij een schorsing erbovenop gekregen

Mensen die op een voetbalforum gaan zeggen dat Babel 'niet zo veel moet twitteren' en 'misschien rapper moet worden', waar hebben jullie het over?

Als jij op een voetbalforum mag zitten van jezelf, waarom mag Babel dan niet twitteren? Babel verdient meer dan iedereen die hier reageert bij elkaar, dus volgens jullie eigen logica moeten jullie niet zo veel op voetbalfora zitten maar meer geld verdienen!

Babel moet zich is met het voetballen bezig houden.
Hij zakt met de week verder weg. Het is een goeie speler, maar ik twijfel aan zijn mentaliteit.
Bij Hoffenheim mag die ook weer vertrekken. Het is ook wel een domme uitspraak van hem.

Niemand wil hem meer, buiten dat hij op het veld niets meer laat zien is hij tevens een twitter held op sokken zonder IQ, te bedenken dat al die laster geen gevolgen voor hem of club(s) zouden hebben.
Tegenwoordig niveau Voldendam ofzo (met alle respect voor Volendam natuurlijk, het andere oranje )

Babel kan zich beter focussen op het voetbal dan op randzaken zoals rappen, een label op te starten en onzin te tweeten zoals nu. 3.000 boete is aan de lage kant, maar dat de trainer hem nu alweer kwijt wilt zegt genoeg.

Lage straf voor zo een belediging, hij zet zichzelf hiermee behoorlijk voor het blok.
Hij moet eens wat serieuzer bezig gaan houden met voetballen i.p.v twitter.

Die jongen moet zich echt serieus concentreren op zijn spel, ongelofelijk hoe het is gelopen met hem.
Misschien toch maar tijdje voor een stapje terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren