Drukwerk1968
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 20 januari 2010
  • Drukwerk1968
  • 167 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.896
  • 52 jaar (4-12-1968)
  • Dronten
  • 3
Persoonlijke berichten
9 juli 2010 om 16:07
#1

@ Drukwerk1968: Een president draagt verantwoordelijkheid voor het beleid en is als dusdanig ook iemand die het beleid dat in Nederland gevoerd word op onder andere sport verantwoordelijke. Daarnaast maakt het me niet uit of een staatshoofd betrokken is bij een sport evenement, hij zou niet gemist worden!

22 december 2010 om 23:10
#2

''een belachelijke reden van Ibi. Ook ik ben wel eens van werkgever veranderd maar je hebt je wel in te zetten tot op de laatste dag voor je oude werkgever, die betaald je tenslotte ook. Als je dat niet op kunt brengen ben je mentaal zwak''

Volgens mij loopt er in Amsterdam ene El Hamdaoui rond........

18 januari 2011 om 00:40
#3

Hallo,

Ik had een vraagje, hoe kan je meer punten verdienen?

1 april 2011 om 11:50
#4

@ Drukwerk1968

Hahaha ik dacht al die posts kwamen me al bekend voor
Uiteraard mag je jouw mening verkondigen, ik moest het alleen even weten:)

3 april 2011 om 19:18
#5

Hahaha maak je geen zorgen ik was gewoon nieuwschierig.
Wat je daar poste leek veel op de discussies die wij hadden vandaar dat ik benieuwd was.

10 september 2011 om 09:02
#6

Bedankt voor je beoordeling op mijn Ce

20 november 2011 om 23:04
#7

Je reacties zijn eentonig gezwam en negativiteit over Ajax en Cruijff. Jammer maar helaas.

20 november 2011 om 23:12
#8

je bent 42 en zit op een site voor jongeren....triest

21 november 2011 om 23:03
#9

Je probeert veelal mensen omlaag te halen hier op het forum. Mensen die veel jonger zijn als jij en daardoor minder kennis hebben worden direct als dom bestempeld. Als je echt iets wil bijdragen probeer je als een van de oudere hier dat op een positieve manier te doen. Je gedraagt je echter als een klein kind. Als je de discussie niet kunt winnen van iemand, reageer je helemaal niet meer. Heel erg zielig.

27 november 2011 om 21:05
#10

Goede reacties op het artikel: 'cruijff en jeugdtrainers Ajax nemen juridische stappen'. Ik ben blij dat er ook mensen zijn die niet alles omtrent Cruijff goed praten, en het hele 'proces' maar vanuit één invalshoek bekijkt(namelijk kamp-cruijff).

28 november 2011 om 12:58
#11

Mee eens, ik ben inmiddels gestopt met reageren. In elk topic over Cruijff komen dezelfde mensen(lees jongetjes) met dezelfde slecht beargumenteerde(meestal zelfs zonder argumentatie) 'mening'. Te irritant voor woorden

28 november 2011 om 17:57
#12

Het is ook bijzonder droevig gesteld met het merendeel hier. Steeds weer hetzelfde roepen zonder enige argumenten en dan praten alsof ze er bij zijn geweest. En om dan hun waarheid kracht bij te zetten, om eigenlijk hun gebrek aan argumenten te camoufleren verlagen ze zich tot schelden en laten zien dat ze geen respect hebben voor mensen met een andere mening. Ik verlaag mij er verder ook niet toe om als ze zo groot zijn een reactie neer te zetten bij mij om die dan te verwijderen. Iets wat ze andersom wel doen. Helden zijn het maar dan in hele kleine lettertjes

29 november 2011 om 13:45
#13

42 jaar.......

29 november 2011 om 13:48
#14

Ja, wat wil je daarmee zeggen? Waarschijnlijk dat ik in mijn pink meer verstand heb dan jij in je hele lijf? Anders kan ik deze puberale opmerking niet verklaren

29 november 2011 om 16:21
#15

He Koos ben je werkloos ofzo!!!! Maak je niet zo druk zeg dan leef je langer. gr

29 november 2011 om 16:31
#16

Nee, ben niet werkloos,. werk gewoon 36 uur per week. Zou jij ook eens moeten doen

29 november 2011 om 19:26
#17

Beste Drukwerk1968,

Ik lees veel van je reacties op Cruijff topics en ik ben toch enigzins benieuwd geraakt.
Aangezien je zegt dat je niet anti-cruijff bent ben ik toch benieuwd naar jou mening over de huidige stand van zaken in Ajax.
Wat vind je van Cruijff en welke rol hij binnen Ajax moet vervullen?
Wat vind je van de rest van de RVC en hun besluiten?
Ik ben pro-cruijff en jij zegt, ondanks je reacties, dat je niet anti-cruijff bent dus ik wil eigenlijk wel weten wat jou indruk is over de complete stand van zaken, dus niet alleen het gerucht dat Coronel Cruijff weg wou drukken of Römer die voorlopig niet wil opstappen. Maar neem dit wel mee want ik zou het toch wel willen weten. Wordt waarschijnlijk een heel verhaal maar hoop dat je het me toch kan uitleggen.

Ik ben, zoals het meerendeel hier, pro-cruijff. Heb totaal geen vertrouwen meer in de rest van de Rvc, die naar mijn mening de ene domme beslissing aan de andere reigen. Hoe kan je zo stom zijn om Louis van Gaal aan te stellen als algemeen directeur wanneer je weet dat de achterban dit niet zal pikken. Hoe kan je zo stom zijn om Cruijff een rasict te noemen terwijl hij alleen maar even de telefoon van Voetbal International hoeft op te nemen en het hele verhaal kan uitleggen. Hoe kan je eigenlijk je eigen ondergang regisseren? Of heb jij het idee dat er achter al deze domme acties nog een groot idee zit. Johan Derksen, die ik ondanks zijn pro-cruijff houding wel serieus neem, zegt dat dit komt omdat ze niks van de voetballerij snappen. Dit kan allemaal wel zo zijn maar ook iemand die de voetballerij niet snapt weet dat de beslissingen genomen door de RVC catostrofaal zijn.
In mijn optiek heeft Cruijff nog geen enkele echte fout gemaakt in deze hele soap en ligt de schuld volledig bij de rest van de Rvc. Maar misschien heb jij een andere mening en kun je die helder toelichten?

Aangezien je voor Ajax ben net als mij, neem ik aan dat je het beste met de club voor hebt maar ik weet met zekerheid dat Cruijff beter is voor Ajax dan deze RVC en hun Louis van Gaal. Louis van Gaal heeft zichzelf veel schade berokkelt door mee te werken aan dit plan om Cruijff weg te krijgen.

Maar ondanks dat mijn mening op dit moment niet veel verschilt van de standaard Voetbalzonebezoeker zou ik toch ook graag jou mening willen horen over alle gebeurtenissen van de laatste weken. Wordt een heel verhaal, dat weet ik en je moet zelf maar weten of je er op gaat reageren.

29 november 2011 om 20:18
#18

Beste Mixp

Leuk dat je die vraag stelt.
Uiteraard ben ik een Ajacied en gaat het mij aan het hart hoe het de laatste tijd met de club gaat.
Ik zal ingaan op een paar punten die jij noemt:
Wat vind je van Cruijff en welke rol hij binnen Ajax moet vervullen? Ik ben van mening dat vrijblijvend iets roepen, dat doet Cruijff al sinds 1991, niet voldoende is om een club als Ajax naar een hoger plan te trekken. Als je zoveel om je club geeft en als je zo begaan bent neem je een officiele functie zodat je ook afgerekend kan worden als het niet goed gaat, Maar, samenwerken is niet zijn sterkste kant, hij zet dan poppetjes neer waarmee hij zegt: ik moet dat niet meer doen dus zet ik de poppetjes op de juiste plek neer. Ik vind dat niet voldoende temeer hij graag zijn zin wil doordrijven.
Wat vind je van de rest van de RVC en hun besluiten? Deze RVC heeft inderdaad niet uitgeblonken in goede besluiten maar wij weten niet wat er allemaal gebeurd is en kennen de feiten niet. Wat wel duidelijk is dat ze niet harmonieus waren met zijn 5 maar wie daar nu hoofd schuldig aan is? Cruijff kwam tenslotte ook met Ling, ook niet iemand waar ik veel vertrouwen in heb.

De totale RVC heeft de club enorm veel schade berokkend, alle 5. Cruijff omdat hij vast hield aan Ling en de overigen door hun houding in de rest van het proces. Over de affaire Davids: Het is meerdere malen naar voren gekomen dat Cruijff niet uitblinkt in prettig taalgebruik en hij heeft niet ontkent de uitspraken te hebben gedaan. Dat Davids daarna zei dat Cruijff geen racist is wil niet zeggen dat de uitspraken niet gedaan zijn. Waarheid zal in het midden liggen. Beiden in ieder geval niet slim.

Of van Gaal niet door de achterban gepruimd wordt? Dat waag ik te betwijfelen. Alleen spelen nu erg veel sentimenten mee en is het een keus voor Cruijff of voor van Gaal geworden. Was Cruijff niet in de picture en was van Gaal terug gekomen had de hele Arena juichend de straat opgegaan. Maar het is geen keus tussen van Gaal en Cruijff. Het is gewoon uit de hand gelopen mede door de 5 leden van de Rvc.

Ik heb al vaker een oplossing aangedragen en zal proberen deze wederom uit te leggen.

Een RVC moet bestaan uit mensen die het bedrijf Ajax kunnen controleren, Dus daar moeten bedrijf experts in zitten en moeten alleen controleren en nergens mee bemoeien,

De RVC kan weggestuurd worden door een bestuur. Een bestuur moet bestaan uit 4 voetbal mensen en 3 bedrijf mensen. 4 omdat het grootste deel voetbal bestaat en 4 bedrijf omdat Ajax ook een bedrijf is.
Ik zou er voor kiezen om van Gaal, Cruijff, Blind en Bergkamp in het bestuur te laten zitten samen met 3 anderen, bijvoorbeeld een Rob Been en een Rogier van Boxtel.

Minder lagen en minder mensen.
Het is natuurlijk een utopie om die mensen samen in het bestuur te krijgen maar zou zeer wenselijk zijn.
De ingezette weg moet voort gezet worden maar van Gaal heeft nergens gezegd dat hij dat niet wil.
Je hebt 2 mensen op de lijn Cruijff in het bestuur, die gaan met name over de jeugd opleiding en de 2 anderen, Blind en van Gaal zorgen ervoor dat wanneer er niet voldoende jeugd voorradig is er goede voetballers worden aangetrokken waar de hoofd trainer wat mee kan.

Zoals je ziet ben ik niet anti Cruijff maar heb wel mijn bedenkingen bij de manier waar hij het soms speelt.
Toen van Basten trainer werd wilde hij ook te rigoreus en moest van Basten de beslissingen nemen zodat hij zelf buiten schot bleef.
Met de aanname van van Basten als eventuele directeur precies hetzelfde. Cruijff wil een hoop maar een ander moet het altijd doen zodat zijn geest altijd zal rondwaren.

Ik hoop dat dit een beeld geeft van mijn denkwijze en schroom niet om kritisch terug te schrijven.

O , ja: de geruchten omtrent Coronel daar ga ik niet op in omdat het geruchten zijn. Ik heb Cornonel nog steeds erg hoog zitten want ik ben niet vergeten wat hij voor Ajax gedaan heeft, dat er nu gelekt wordt over iets wat hij gedaan zou hebben???? Geen idee. Misschien heb ik mij vergist in de persoon maar ik kan niet met zekerheid zeggen dat hij het zo gespeeld heeft. Je zult nu zeggen: ja maar zijn rapport? Dat is op veel punten ingezet en op veel punten nog niet. Maar soms kun je niet alles in een paar maanden tijd regelen, Rome is ook niet op 1 dag gebouwd.

Rest mij om te zeggen dat ik het erg storend vind als mensen op alles en iedereen schelden omdat ze de schijn hebben tegen Cruijff te zijn. Ook zo over mijnheer Stuut die het waagde Molenaar aan te spreken. Stuut had gelijk maar werd meteen met de grond gelijk gemaakt. Zo beschadigen ze iedereen die niet in hun straatje past, zelfs Blind en van Gaal moeten het ontgelden en Swart en Molenaar zijn helden. Maar geloof mij, ook Molenaar heeft inmiddels voldoende fouten gemaakt en Swart is niet voor niets spelersmakelaar, die zit daar ook voor zijn eigen gewin. Die heeft overal een mening over maar zal zelf ook nooit verantwoordelijkheid willen nemen. Begrijp je nu waarom ik zo ageer tegen mensen die te pas en te onpas mensen uitmaken voor ratten enz?

30 november 2011 om 00:09
#19

Beste Drukwerk1968,

Hier zal een verkorte reactie komen van mijn oorspronkelijke reactie. Ik was al een tijdje bezig aan een zeer uitgebreide reactie toen mijn computer besloot om naar de vorige pagina te gaan. Beetje jammer!

Cruijff heeft nu een officiële functie bij Ajax aangenomen en verantwoordelijkheid genomen. Hij wil niet Algemeen Directeur worden, iets wat ik jammer vind maar goed het zij zo. Zijn strategie van de juiste mensen op de juiste plaats zetten vind ik een goed idee. Veel ex-voetballers in de club is een zeer helder idee, wonder dat dit niet eerder is uitgedacht.
Verder heb je ook nog het verhaal Ling, ik vind dat Cruijff hierbij niet zo veel heeft misgedaan. Zoals ik het heb begrepen heeft Cruijff Ling naar voren gebracht. Deze Ling werd afgewezen zonder dat 2 van de Rvc-leden hem hadden gesproken. Cruijff neemt Ling vervolgens mee voor een confrontatie, niet echt subtiel, maar ook niet achterbaks of verbijsterend. Hoe heeft Cruijff Ajax met het Ling-gedoe nou echt schade berokkelt? Ik zie het namelijk niet echt.

Wat over de rest van de Rvc? ”,deze RVC heeft inderdaad niet uitgeblonken in goede besluiten vind ik nogal licht uitgedrukt. Je kan ook niet gaan zeggen dat je de feiten niet weet want die liggen op straat. Ik heb ten Have niet horen zeggen dat deze feiten niet waar zijn. Na de achterbakse aanstelling van van Gaal, hebben zij nog vele fouten gemaakt. De recente aanstelling van van Gaal strookt met het allang al aangenomen beleid. Er worden mensen aangesteld in functies die niet meer horen te bestaan. Dit is toch niet te rechtvaardigen? En een verjaardag plannen op de verjaardag van iemands dochter? Naar de media lekken? Liegen over racisme? Brieven naar de Telegraaf sturen?
Het verhaal Davids heb je volgens mij niet helemaal goed begrepen. Cruijff heeft in VI uitgelegd in welke context hij dit gezegd heeft, en in die context is het geen rasistische uitspraak. Davids zegt echter wel dat het een rasistische uitspraak is, maar niet dat Cruijff een rasict is. In mijn optiek heeft Cruijff gewoon gelijk aangezien de uitspraak, je zit hier alleen omdat je zwart bent logisch te verklaren was.

Je zegt verder ook dat in de RVC bedrijfsmensen moeten plaatsnemen die op voetbalgebied alleen controleren en zich nergens mee bemoeien. Strookt dit dan met de acties van de Rvc?
Het verhaal van Basten lijkt me logisch te verklaren, Cruijff was op dat moment in Schotland aan het golfen en niet goed bereikbaar. In die periode ging de rest van de RVC opeens heel snel met van Basten. Cruijff komt terug en komt er dan achter dat van Basten bijna binnen is, laten we ook niet vergeten dat Cruijff van Basten heeft aangedragen. Het stoort hem dat van Basten geen gesprekken heeft gehad met Bergkamp en Jonk, wat me logisch lijkt, en een nog groter struikelblok was het verhaal met de Telegraaf, neem aan dat je dit verhaal kent.

De geruchten over Coronel geloof ik ook niet meteen aangezien het nieuws van de Telegraaf is. Maar ik wil toch wel ingaan op je verdere verhaal over Coronel. Als jij geen kritiek op Coronel wil geven vanwege zijn verleden dan mag je al helemaal niks slechts over Cruijff zeggen lijkt me zo. Hij heeft in het verleden heus goed werk gedaan voor Ajax maar hij heeft zich in een eerder stadium misdragen. Een bureau inhuren om Cruijff te beschadigen, lekken naar de media, dit zijn toch allemaal ernstige dingen weer. Dan begin je over het rapport. Als je een rapport schrijft moet je het uitvoeren. Een aantal punten waren ingezet en een aantal ook niet. Maar om tegen je eigen rapport in te gaan dat is niet de bedoeling. In Rome gingen ze ook niet aan de fundering van een gebouw beginnen om het vervolgens af te breken.

Alle zaken bijeen genomen lijkt het me duidelijk dat de rest van de RVC Ajax veel meer schade heeft berokkelt dan Cruijff (als die Ajax al schade heeft berokkelt, want ik zie het niet).
Ik heb de reacties van het artikel over Stuur en Molenaar niet gelezen maar als het waar is wat jij zegt is dit inderdaad dom van diegenen. Gewoon blind alles rechtvaardigen wat het kampt Cruijff doet. Als er een afspraak is dat er voorlopig niet gepraat wordt met de pers, dan dient iedereen (ook Molenaar) zich daaraan te houden. Hier zit hij fout, maar een ernstig geval wil ik het niet noemen. Jouw opmerking over Molenaar vind ik niet relevant aangezien je zijn fouten niet noemt, en Swart zit al zijn hele leven bij Ajax dus ik vind het wat kort door de bocht om te zeggen dat hij daar zit voor zijn eigen gewin omdat hij spelersmakelaar is.

Je ageert tegen mensen die de RVC uitmaken voor ratten en dat begrijp ik wel maar de rest van de RVC heeft het hier toch echt zelf naar gemaakt met al hun acties. Ratten moet je natuurlijk niet zeggen maar het zijn wel ronduit achterbakse mensen in hun handelen.

Dan heb ik op het einde nog 2 vragen voor je, die mij toch interessant lijken om te stellen.
Waarom heeft de RVC gedaan wat ze hebben gedaan? De koers die zij varen is een kamikazekoers, ze leidden zichzelf steeds verder de afgrond in. Nu ook weer door te weigeren af te treden. Johan Derksen legt dit uit als niet weten hoe de voetbalwereld in elkaar zit, en dat zal ook wel maar dit is gewoon, in mijn ogen, te dom voor woorden. Zit er een achterliggende bedoeling achter hun daden, hebben ze een soort van masterplan? Ik lees net dat Cruijff ook weigert af te treden, maar ik vind zijn uitleg redelijk en begrijpelijk.

De tweede vraag betreft Danny Blind. Zijn rol snap ik niet zo goed, hij lijkt dan nu, door het accepteren van de functie die ten Have hem heeft toebedeelt, het kamp ten Have gekozen te hebben en heeft zich daarbij onmogelijk gemaakt bij Cruijff. Klopt dit en waneer Cruijff overwint (om het maar even met een dramatisch toontje te zeggen) moet Blind dan weg?

Dit was mijn reactie, het zal wel bol staan van de spellingsfouten en er zal niet alles in staan wat ik wou zeggen ook al is het een flinke lap tekst.

PS: Nu ik zo terug kijk moet ik toch lachen om mijn eerste zin!

Aangepast op 30 november 2011 om 09:27 door MIXP.

7 december 2011 om 19:16
#20

Aangezien ik niet meer in de topic van ajax kan reageren mbt de rechtzaak.

Jij zegt dat Cruijff niet wil samen werken met Van gaal en daarmee wil je meteen aangeven dat het aan Cruijf zou liggen.

Dan heb ik hier de volgende link voor je.

http://www.ajaxf-side.nl/shownews.asp?id=,19705

Nogmaals, verdiep je eens in je eigen club, want je snapt er maar bar weinig van en je laat jezelf wel erg makkelijk beïnvloeden door leugens van de bobo's.

28 december 2011 om 11:36
#21

Denk je nou echt dat ajax ongestraft had verder kunnen bekeren als az was blijven staan? Dan zou de wedstrijd reglementair in 0-3 zijn omgezet. Hoe had je je dan gevoeld? Handjes dichtknijpen dus.
Ik snap echt niet dat geeneen ajacied dit door heeft?

31 december 2011 om 13:41
#22

Het valt me wel op dat er meer mensen twijfelen over jou

Aangepast op 31 december 2011 om 15:17 door @jax2011.

31 december 2011 om 15:05
#23

@jax2011 Het is bijzonder storend hoe jij je gedraagt. Zie het bericht wat je nu weer plaatst. Zonder enige onderbouwing verlaag jij je tot deze lage praktijken

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 4 december
Newcastle United en West Ham United hebben zich gemengd in de strijd om Arthur Cabral. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren