Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Arjen Robben: ‘China en de zandbak zijn geen opties’

Laatste update:

Arjen Robben maakte zondag bekend dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Bayern München. In gesprek met Langs de Lijn laat de 34-jarige buitenspeler weten dat het niet uitgesloten is dat hij definitief een punt achter zijn loopbaan zet. “Er gaat best veel door mijn hoofd”, aldus Robben, die na tien jaar bij Bayern toe is aan een nieuwe avontuur.

Robben staat naar eigen zeggen voor ‘de moeilijkste beslissing’ uit zijn carrière. "Ik merk ook dat het er thuis vaak over gaat en ik merk ook dat het heel moeilijk is. Allemaal afwegingen. Stoppen is definitief. Alle opties zijn nog open. Ik zou het eerlijk zeggen als ik het al wist”, aldus de aanvaller, die eerder al na 96 interlands een punt zette achter zijn interlandloopbaan.

Robben houdt de opties open. “Bij niet-stoppen moet ik 100 procent zeker de juiste keuze maken", gaat Robben verder. "Dan moet het echt iets zijn waar ik vol voor wil gaan en zoveel plezier uit kan halen. Mijn vrouw en kinderen moeten het ook naar de zin hebben. Mijn gezin staat altijd op één.”

De routinier sluit een terugkeer naar de Eredivisie op voorhand niet uit. Hij beseft dat zijn prestaties onder een vergrootglas zouden komen te liggen. “Ik kan alleen maar verliezen. Als je goed speelt, is het normaal en als het minder gaat, kan ik het niet meer. Daar moet ik me dan op instellen”, klnkt het uit de mond van Robben, die in de komende maanden een besluit zal nemen. "Ik heb geen haast, maar zal ook niet tot het laatst wachten."

Update 2 december 23.10 uur - Arjen Robben: ‘China en de zandbak zijn geen opties’
Arjen Robben heeft zondagavond bij Studio Voetbal uitgesloten dat hij volgend seizoen een lucratief avontuur aangaat in China of het Midden-Oosten. “Ik kan nog niet zeggen wat ik wel ga doen, maar China en de zandbak zijn geen opties”, aldus Robben, die zich de komende maanden gaat beraden over de toekomst. “Waar mijn hart naar uitgaat? Ik ben daar echt heel open in, maar er zijn meerdere opties. Ik heb meerdere aanbiedingen. Nu het officieel is zullen er wel meer komen. Uit Nederland? Nee, niet specifiek uit Nederland.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij terugkeert verwacht ik dat toch bij PSV. Robben is teveel een winnaar om bij Groningen leuk mee te doen in de middenmoot. Voor Ajax zou het zuur zijn als PSV er zo'n klasse speler bij kreeg, maar voor de Eredivisie zou het een verrijking zijn. En misschien dat PSV in Europa dan ook weer eens wat klaar kan spelen. Ik hoop dus wel dat hij kiest voor PSV als volgende stap.

2 december 2018 om 19:39

Bij PSV kan hij hoogstwaarschijnlijk nog CL spelen en om de prijzen meespelen. Dus logische vervolgstap mocht hij voor de eredivisie kiezen.

2 december 2018 om 19:45

Denk ik ook. PSV zou een schitterende volgende club voor hem zijn, maar ik zie hem ook nog wel naar de Verenigde Staten gaan bijvoorbeeld.

2 december 2018 om 20:04

Hij kan ook gewoon voor Ajax kiezen. Afhankelijk van wat Ajax na de winter in de CL doet en hoe het in de Eredivisie eindigt lijkt hij me een prima aanvulling. Vooral gezien hij al vol lof was over Ajax als tegenstander in de CL.

2 december 2018 om 20:18

Ja en terecht uiteraard nog even aan het einde van je carrière flink cashe

2 december 2018 om 20:39

Een keuze voor Ajax is toch helemaal niet logisch. Hij heeft bij PSV gespeeld en daarnaast is van Bommel natuurlijk een vriend van hem en jarenlang zijn ploeggenoot geweest. Daarnaast wat is er volgend seizoen nog van het huidige Ajax over want de Jong, de Ligt en Ziyech zullen waarschijnlijk vertrekken. Ajax zal best goede vervangers halen maar zo goed als die 3 spelers zal toch lastig worden. Het is geen kritiek over Ajax hoor maar het team zal er toch iets anders uitzien volgend seizoen.

2 december 2018 om 21:15

Robben heeft in de 10 jaar bij Bayern ongeveer 100 miljoen(bruto) binnen geharkt, en dan nog sponsors etc..

2 december 2018 om 21:28

PSV is idd t mooiste. Maar zeg eerlijk wij zouden allemaal in zijn schoenen voor China/Japan gaan en als t USA ook veel biedt dan liever daar.

2 december 2018 om 23:45

Dat zou je ook zeggen van een Reiziger, Stam, De Jong of Ooijer zeggen.

3 december 2018 om 00:41

Bij Reiziger en Stam weet ik de situatie niet meer echt. Maar bij Ooijer en de Jong was het een kwestie dat de ene club de speler niet meer wilde. Ook speelt het naar mijn mening wel een rol dat van Bommel en Robben elkaar al heel goed kennen natuurlijk. Maar misschien gaat hij wel naar groningen.

3 december 2018 om 12:06

De Toekomst

Volgens mij heeft Robben al jaren lang er geen geheim van gemaakt dat zijn ultieme droom zou zijn om daar af te sluiten waar het voor hem allemaal begon. Bij FC Groningen dus. En uit zijn woorden nu maak ik nergens op dat die droom voor hem veranderd is.

In die zin snap ik ook niet zo goed dat Ajaxsupporters nu flirten met het halen van Robben als optie. Robben heeft verder niets met Ajax en ook nooit gehad. Omgekeerd, enerzijds snap ik best dat je een speler van dat kaliber zou willen halen, Ajax heeft hier toch verder niet zo heel veel aan? Okay, er gaan wat spelers vertrekken na dit seizoen maar waarom zou je als je Ajax bent nu de ontwikkeling van je jonge vleugelspelers en van Bandé op deze manier beteugelen om Robben één jaartje bij Ajax te laten spelen? Stel nou eens dat Neres niet weg gaat, moet die dan een jaartje op de bank? Misschien zien andere mensen dit anders, maar ik zie het niet voor Ajax.

PSV hoeft verder ook geen hoop te koesteren, ook niet ondanks de vriendschapsrelatie tussen Van Bommel en Robben. PSV zal gewoon een uitstekende vervanger moeten gaan scouten voor Lozano. Maar dat zal met de gevulde portemonee (lozano gaat genoeg geld opbrengen) gewoon goed komen.

3 december 2018 om 12:14

memphisdepay

Reziger is gewoon een voorbeeld van die lange reeks voormalig Ajacieden die, na een omweg in het buitenland, alsnog bij PSV terecht kwamen en daar nog prima gepresteerd hebben. Die kwam destijds van Middlesborough, waar hij een seizoen had gespeeld na zijn Barca periode. Ajax was helemaal niet in beeld op dat moment voor hem.

Jaap Stam gaf in 2005 aan terug te willen naar Nederland en voerde gesprekken met PSV en Ajax. Hij wilde persé weer in Kampen gaan wonen, dat is dichter bij Amsterdam dan Eindhoven (bijna 70km enkele reis, dat scheelt dus 140 km rijden per dag) en daarnaast was en is Stam geen typische 'psv'er' maar vooral een Zwollenaar. Dus toen Ajax hem een vorstelijke aanbieding deed, is hij daarvoor gegaan.

2 december 2018 om 20:07

Op basis van wat hij heeft gezegd en wat hij doet (opening stadion, ambassadeur, werk in provincie) kan alleen Groningen een optie zijn voor hem. Daarom denk ik niet dat we hem in de Eredivisie gaan zien terugkeren.

2 december 2018 om 22:54

Als Groningen fan vind ik ook niet dat Robben het moet doen. Als liefhebber van de club natuurlijk wel, maar voor hem als persoon niet. Zijn lichaam heeft al zoveel klappen gehad, om daar nog een jaar bij te doen en met geluk in het linkerrijtje te eindigen voegt niet zoveel meer toe. Trainer of een andere rol bekleden kan sowieso wel, ook als hij eerst naar een PSV gaat. Cashen in de zandbak of VS zou ik ook zonde vinden.

2 december 2018 om 21:17

Zou wel echt vet zijn, Van Persie, KJH en Robben in de Eredivisie.
Een rentree van Robben bij Groningen of PSV is zo waardevol voor het Nederlandse voetbal.

2 december 2018 om 21:37

Dat zal niet gebeuren, Van Persie voetbalt volgend jaar niet meer

2 december 2018 om 21:40

Alleen is V Persie dan helaas al gestopt. Toch zou ik het als Ajacied mooi vinden Robben bij PSV te zien! Worden ze ongelooflijk sterk van, maar dat is eigenlijk alleen maar goed voor het NL’se voetbal

2 december 2018 om 21:49

ja dat je KJH in het rijtje van van persie en robben zet. de grote vier waren robben sneijder van der vaart en van persie en daar hoorde kjh niet bij. Als robben terug keert hoop ik dat die naar PSV of Groningen gaat.

2 december 2018 om 23:44

KJH was met afstand topscorer geworden van Oranje als hij zoveel kansen gad gehad als RvP. Dat is niet om op RvP te haten maar die man mocht maar spelen en kreeg kans na kans terwijl KJH veel scherper was. Maar goed, hij zat niet bij de grote 4.., nog altijd een geweldige speler (geweest) die wat toevoegt aan de ED.

3 december 2018 om 08:38

Die 'grote vier' is een zelfverzonnen dingetje van de mannen zelf. Kuyt zat ook niet in die vier. Toch denk ik niet dat Kuyt zijn waarde voor het NL elftal veel onder doet aan die van v/d Vaart, om een voorbeeld te noemen.

3 december 2018 om 12:22

Drl80

"kjh was met afstand topscorer geworden van Oranje als hij zoveel kansen gad gehad als Rvp. Dat is niet om op RvP te haten maar die man mocht maar spelen en kreeg kans na kans terwijl KJH veel scherper was."

Denk dat je zomaar gelijk zou kunnen hebben, Huntelaar had topscorer aller tijden kunnen worden, als hij niet in het tijdperk Robin van Persie had geleefd. Maar dát is nou net het punt. Robin van Persie was, is en zal altijd een betere, completere en grotere voetballer zijn dan Klaas Jan Huntelaar. Dat maakt Klaas Jan Huntelaar trouwens geen koekenbakker. Integendeel. Het is een uitstekende centrumspits gebleken, met grote kwaliteiten als pure afmaker.

Maar jij zult denk ik gewoon moeten aanvaarden dat het niet de taak is van de bondscoach om van individuele spelers topscorers of kandidaten voor de Gouden Schoen te maken. Bondscoaches moeten het best mogelijke oranje op stellen maar vooral ook resultaat boeken. En laat oranje in de periode 'huntelaar' nou heel erg veel resultaat geboekt hebben, met Robin van Persie in de spits!

Daarbij doe jij het in jouw bijdrage een beetje voorkomen alsof Huntelaar op weg was naar 150 goals en dat Van Persie, in zijn afwezigheid, één goal in de vier wedstrijden maakte of zo. Wat een onzin! Je hebt het over de de facto Topscorer Aller Tijden van oranje! De percentages van beide spelers qua goals lopen nog niet eens zo heel erg veer uiteen. Nou, als je vervolgens álle andere facetten en factoren waar een spits aan hoort te voldoen naast elkaar zet, dan verslaat Van Persie Huntelaar werkelijk waar op élk onderdeel!

Nee, ik denk dat Van Basten, Van Marwijk, Van Gaal én Hiddink, die allemaal Van Persie verkozen boven Huntelaar (op van Marwijk na die Huntelaar in de kwlaificatie voor het EK 2012 de voorkeur gaf, omdat Van Persie geblesseerd was) het goed hebben gezien en jij niet. Maar dat is slechts mijn mening.

2 december 2018 om 22:11

Helemaal met je eens. Robben gaat niet aan de slag bij een ploeterende middenmotor als FC Groningen; alle goede intenties ten spijt zou dat meer zijn dan de winnaar in hem kan verdragen. Ondanks zijn eerdere verblijf in Eindhoven heb ik niet de indruk dat Robben uit clubgevoel zou terugkeren, maar denk ik dat vooral de aanwezigheid van Mark van Bommel hem zou triggeren om opnieuw voor PSV te kiezen. Van Bommel is een persoonlijke vriend van Robben, die bij PSV als vervanger van Lozano in de Champions League nog een prima carrière-einde zou vinden in het Philips Stadion.

Overigens deel ik je mening niet dat Ajax per se teleurgesteld zou moeten zijn als Robben PSV zou versterken. Met de miljoenen die Ajax volgend jaar opstrijkt voor De Ligt, De Jong, Ziyech en mogelijk ook nog Onana, Neres en Tagliafico is er zoveel weelde dat de Amsterdammers genoeg kwaliteit zullen inkopen om een titelwaardige selectie op de been te brengen. En daar hoort bij een gewichtige tegenstander bij, die zulke middelen niet heeft en door creatief technisch beleid en dus dit soort buitenkansjes Ajax in zicht moet houden. Ajax, dat toch ook de weerstand van PSV nodig heeft om zich nationaal te kunnen blijven meten.

2 december 2018 om 22:32

Ajax gaat niemand kunnen halen volgend jaar die in de buurt komt van de kwaliteiten en ervaring van Robben.

2 december 2018 om 23:19

Wat dacht je van Robben zelf 😏

2 december 2018 om 23:45

Misschien niet direct maar wel iemand met de potentie en toekomst.

Hoogstwaarschijnlijk denken de PSV'ers anders maar met ons huidige salaris plafond de routine van KJH als generatie genoot, hoop ik van harte dat Marc wel een poging gaat doen.

2 december 2018 om 19:39

Haha een beetje hetzelfde als het uit de hoge hoed toveren van Jaap Stam. Dat vond ik ook een schitterende stunt toen. Ik zie zoiets echter niet bij Robben gebeuren. Hij lijkt mij iemand die meer waarde hecht aan een band met zijn (voormalig) werkgever(s). Is echt iemand die nog een band heeft met zowel Groningen als PSV.

2 december 2018 om 19:49

Groningen gaat hij niet doen. Daar kan hij alleen maar verliezen. Ik zou Ajax niet zo heel snel uitsluiten. Ik denk dat hij sowieso geïnteresseerd is in de kampioen van Nederland, vermoedelijk Ajax of PSV. Hij kan dan Chanpions League blijven ballen en speelt in beide gevallen in een Jong en veelbelovend team. Tevens kent hij zowel Van Bommel als ten Hag natuurlijk vrij goed.

2 december 2018 om 19:51

Een schitterende stunt zou ik het niet noemen aangezien Jaap Stam in zijn jongere jaren een Ajax supporter was. Ik kan het mij niet voorstellen dat Arjen Robben naar Ajax gaat aangezien er twee clubs in Nederland zijn waar hij meer om geeft.

2 december 2018 om 19:57

Dit vind ik wel een belangrijke. Van Persie vindt het prima onder Van Bronckhorst te spelen. Maar dat moet je wel willen, onder leiding en aansturing van een oud-teamgenoot in de nadagen van je carrière. Kan me voorstellen dat dat niet voor iedereen weggelegd is.

2 december 2018 om 21:54

Eenopinie hij gaat echt niet naar Ajax heeft hij totaal geen binding mee. Gaat naar Groningen of hij stopt gewoon.

Ik hoop zo erg dat hij terug komt naar de eredivisie, maakt me niet uit naar welke club. Ik denk ook dat veel nederlandse voetballiefhebbers het hiermee eens zijn. Daarnaast is het hopelijk ook een volgende stap naar het verbeteren van het niveau in de eredivisie

Ajax??😏 Zou wel lachen zijn, een beetje een onverwacht scenario net zoals Stam destijds..

2 december 2018 om 23:53

Daar kun je lang op wachten, Leo Beenhakker heeft destijds zo'n indruk achtergelaten dat het niet eens een optie is. Hij noemde de moeder van Arjen destijds 'meissie' wat voor een Groninger redelijk denigrerend is. De moeder van Arjen noemen we op het platteland gewoon 'mevrouw'.

Wat zou het mooi zijn om deze man weer in een PSV shirt te zien. Nog steeds een wereldspeler.

Al zou ik hem graag weer willen zien in de eredivisie, maar denk dat hij dat niet moet willen met al die kunstgrasvelden. Hij is al zo blessure gevoelig. Maar als die terug komt, dan zie ik hem het liefst in een Groningen shirt. En bij zijn laatste wedstrijd ooit, met de fiets van Bedum naar Groningen.

2 december 2018 om 19:51

Alleen om Robben terug te krijgen op de Nederlandse velden zouden we al die kunstgrasvelden er al uit moeten mieteren.

Zou echt geweldig zijn als hij terugkeert naar de eredivisie. Echt absolute wereldklasse geweest en zou denk ik direct een van de beste spelers van de competitie zijn. Als je van de week ook weer zag hoe goed die nog is. Waanzinnig gewoon.

Het gaat ook niet meer om jou Arjen als je terugkomt, het gaat om wat je over kan brengen aan de jongere generatie. Dus als je terugkomt doe je het niet voor jezelf, maar voor het Nederlandse voetbal...

Shockeer vriend en vijand en kom naar Feyenoord. Doe gewoooon! Maar zonder gekheid, zou wat zijn als we hem nog mogen zien spelen in Nederland.

2 december 2018 om 19:44

Klopt. Ik zag een hoop succesvolle terugkeren in Nederland. Kuijt, El Ahmadi, Van Persie, Blind, Huntelaar en in het verleden natuurlijk Cocu. Je moet niet meer terugkeren als je "op" bent, zoals Sneijder, Heitinga en Van der Vaart. Voor een Robben is er echter nog veel te bereiken hier en zeker wat betreft het winnen van de sympathie van mensen kun je bij de clubs hier ook gelijk een start maken met iets buiten het spelen van voetbal om. Robben kan bij een club als Groningen of PSV zo klaargestoomd worden voor een functie als trainer of directeur.

Het is inderdaad wel een risico, ook als kijker wil je zo een speler niet als bankzitter in de eredivisie zien kwakkelen. Maar ik denk dat Robben nog wel 1-2 jaar als goede basisspeler mee moet kunnen.

2 december 2018 om 20:45

Nou wat een risico. Dit is gewoon dom gejank van Robben. Hij moet gewoon lekker arrogant zijn en voetballen waar hij wil. Hij heeft helemaal niks te verliezen want hij heeft alles al bereikt. Dat oudere spelers zoals van Bommel, van der Vaart, Sneijder, Robben, Kuyt etc. Niet goed tegen kritiek kunnen op oudere leeftijd vind ik vrij triest. Eerlijk is eerlijk die spelers hebben alles bereikt en een carrière waar je van kan dromen, wat boeit het dan als mannen als Verbeek, Perez, Johan Derksen, Bruggink, Kwakman etc. kritiek op je hebben. Gewoon lekker schijt hebben aan iedereen want dat hebben ze verdiend. Daarnaast zul je nergens de waardering krijgen zoals jongens als Kuyt, van Bommel, van Persie van de eigen supporters kregen.

Je moet ook niet terugkeren om iets te winnen, maar omdat je het spelletje leuk vindt.

2 december 2018 om 20:06

Terugkeren omdat je het spelletje leuk vindt? Overal wordt toch hetzelfde spelletje gespeeld met 11 tegen 11 achter een bal aanrennen?

Het totaal plaatje moet kloppen, iedereen hoopt natuurlijk in NL dat hij hierheen komt.
Maar denk uiteindelijk toch VS, of ergens anders buiten Europa.

2 december 2018 om 22:11

Totaal plaatje op je 35ste... Laat hem lekker afbouwen

2 december 2018 om 20:06

Terugkeren omdat je het spelletje leuk vindt? Overal wordt toch hetzelfde spelletje gespeeld met 11 tegen 11 achter een bal aanrennen?

Het totaal plaatje moet kloppen, iedereen hoopt natuurlijk in NL dat hij hierheen komt.
Maar denk uiteindelijk toch VS, of ergens anders buiten Europa.

Als hij in de ED zou spelen, is dat bij Groningen. Geen illusies hebben psv fans. Denk overigens dat hij stopt en dat hij terugkeert in een andere functie

2 december 2018 om 22:22

Hahahaha, Robben gaat NOOIT voor Groningen voetballen. Die gaat alleen nog als trainer ofzo iets bij Groningen doen.

Gewoon lekker terugkeren bij PSV of Groningen. Je kan jezelf er alleen maar onsterfelijk maken door zo'n club bij de hand te nemen. Daarbij hoeft hij voor het geld echt niet naar China of het Midden-Oosten.

Aan het einde van het seizoen is de beste man 35. Niemand die er raar van opkijkt als hij een wat slechtere periode heeft, of wanneer blijkt dat het absolute topniveau er niet meer in zit. Ook niemand die het hem kwalijk neemt als hij een wedstrijd op kunstgras tegen een laagvlieger een beetje laat lopen.

Volgens mij denk hij dat men teveel van hem verwacht. Zoals ik het zie, kan hij alleen winnen.

2 december 2018 om 20:26

Als hij uberhaupt speelt, en niet geblesseerd is.
Dan kan hij een ploeg uit ED zeker bij de hand nemen.

Ik zie hem nog wel een jaar in de MLS spelen.
Eredivisie moet hij gewoon niet doen. Groot afbreukrisico.

Gewoon naar Groningen komen .
Een jaartje spelen en dan directeur worden van jou club.
Met de komst van Robben zal het stadion gewoon weer vol zitten.
Dus Arjen kom terug op het oude nest .

Forza fc groningen ole ole ole

Hij sluit zojuist Azie en het midden oosten uit aan de telefoon bij Studio Voetbal.

Robben is in het verleden nooit open of heeft geen blijk van clubliefde getoond om een terugkeer bij PSV te willen. Daarom geloof ik er niet in. Wat zou het gaaf zijn als deze legende wel die keus zou maken. Neem PSV 2 jaar bij de hand, toon ze hoe wilskracht en talent een combinatie is die onverslaanbaar kan zijn, ongeacht de vooraf benoemde kansen en je maakt jezelf legende voor het leven

2 december 2018 om 23:32

mee eens Robben heeft niet zo'n hele goede band met psv, komt hij daar wel eens een wedstrijdje kijken, dacht het niet in Grunn wel, maar dat gezegd hebbende denk ik ook niet dat mijn clupje robben als speler inlijft, hij zegt het zelf, de afbraakrisico van het merk "robben "is te groot, mijn inziens stopt hij ermee, en wordt jeugdtrainer bij grunn of hij gaat nog een avontuur aan, maar dat zal niet bij psv zijn en zeker niet bij Ajax, dus dan blijft buitenland over

Zou mooi zijn voor de eredivisie. Huntelaar bij Ajax, Van Persie bij Feyenoord en Robben bij Psv.
Moeten Klaas Jan en Robin nog wel een extra jaartje doorgaan.
En wie weet kan Psv ook wel Affelay terughalen.
Mooi uithangbord voor de eredivisie.

3 december 2018 om 00:26

Affelay 😂😂😂 wat gaat hij doen dan bij PSV? De massagetafel warm houden en zorgen dat de clubarts zich geen minuut verveeld?

3 december 2018 om 00:32

Ja samen met Robben

Hij moet gewoon absoluut naar Psv komen. Doe wat Kuijt en RvP deden. En ook met Psv kan hij gewoon mooi CL voetbal spelen.

3 december 2018 om 12:15

Kuijt en van Persie kwamen terug vanwege clubliefde. Robben heeft meermalen aangegeven dat bij een eventuele terugkeer naar de Eredivisie, er maar 1 club voor hem is en dat is Groningen.

Ik als Groningen supporter zie hem graag komen, maar ik ben voor 99% zeker dat hij niet als speler terug komt. Nijland stopt na dit seizoen, als hij ook maar enigszins het idee had dat Robben terug zou komen dan ging hij niet weg. Nijland had met een stijve komkommer in zijn broek van de hoogste bergen geschreeuwd dat hij de directeur is die Robbin heeft laten terug keren. Er is altijd contact geweest met Robben en daarnaast werkt Robben sr. bij de fc. Ik ben er van overtuigd dat er geen enkel signaal is.

Ik hoop Robben in de toekomst te zien bij de FC. In welke functie dan ook.

Ik snap niet waarom wij zo denigerend moeten doen en het zandbak moeten noemen. Je kan ook gewoon middenoosten zeggen.

3 december 2018 om 10:10

Nou niemand denkt eraan om in Irak of Syrie te gaan voetballen. Het gaat specifiek om Qatar, Saudi arabie en de Emiraten toch. Dat is ook gewoon een grote woestijn met een paar steden erin als ik me niet vergis.

Het zou mooi zijn als hij voor Borussia Dortmund gaat spelen. Na al die spelers die Bayern bij Borussia heeft gekocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren