Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Laatste update:

Erik ten Hag is niet meer in beeld als trainer van Ajax, zo schrijft Mike Verweij van De Telegraaf in de ochtendkrant van zaterdag. Volgens de journalist hebben de Amsterdammers de trainershortlist van drie namen teruggebracht naar twee. Ajax gaat kiezen tussen Graham Potter (clubloos) en Francesco Farioli (OGC Nice). Pas op het moment dat beide namen niet haalbaar blijken, komen andere trainers in beeld.

Volgens Verweij wil Ajax snel een trainer voor het seizoen 2024/25 aanstellen. De journalist beweert zelfs dat de Amsterdammers ernaar streven de naam van de nieuwe coach komende week bekend te maken. “Pas dan kan echt worden gestart met de renovatie van de gemankeerde selectie”, concludeert Verweij.

Ten Hag, die werd gezien als droomkandidaat, lijkt inmiddels vergeten. “De clubleiding beseft dat de terugkeer van de Tukker een lastig verhaal wordt. Donderdag lekte uit dat hij bij Manchester United mag blijven. Ajax rest niets anders dan te kiezen uit de twee overgebleven kandidaten, Graham Potter en Francesco Farioli. Pas als zij niet haalbaar zijn, komen andere trainers in beeld.”

Verweij stelt dat Potter niet per se topfavoriet is om hoofdtrainer van Ajax te worden. “Bronnen rondom de onderhandelingen zeggen dat het fifty-fifty is en er op twee borden tegelijk wordt geschaakt. Daarmee hanteert de kersverse technisch directeur Alex Kroes de ‘Engelse methode’.”

“Om een goede onderhandelingspositie te houden, wordt daar bij spelers- en trainersvacatures met meerdere kandidaten gesproken. Zit de een financieel te hoog in de boom, dan wordt geschakeld naar de volgende”, besluit Verweij. In dit geval lijken de financiële eisen van Potter een stuk groter dan die van Farioli.

De 35-jarige Italiaan strijkt volgens L'Équipe rond de 750.000 euro per jaar op in Nice. In Amsterdam zou Farioli er financieel gezien dus sowieso op vooruit gaan. Met Nice staat de jonge oefenmeester momenteel vijfde in de Ligue 1. Eerder zwaaide Farioli de scepter bij twee clubs in de Süper Lig: Karagümrük en Alanyaspor. Daarvoor was hij nog werkzaam als keeperstrainer.

Potter lijkt in te zetten op een hoger salaris. De 48-jarige Engelsman zou het project bij Ajax interessant vinden, maar enkel wanneer daar de juiste financiële voorwaarden tegenover staan. Volgens diverse Engelse media kreeg Potter minstens 68 miljoen euro mee na zijn ontslag bij Chelsea, maar de innovatieve trainer is niet van plan om voor een appel en een ei aan de slag te gaan in de Johan Cruijff ArenA. Welk salaris Potter verlangt, is vooralsnog onbekend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Farioli is echt een behoudende trainer, niet echt iets voor Ajax lijkt me. En Potter ben ik niet van overtuigd, heeft enkel een seizoen bij Brighton wat leuks laten zien. Benieuwd of 1 van deze opties Ajax weer op niveau kan brengen. Edit: De beste motivatie voor de keuze van Potter lijkt me dat ze laten zien dat ze een bekende naam kunnen aantrekken, wat laat zien dat Ajax nog steeds meetelt en dat spelers daardoor ook sneller komen.

4 mei 2024 om 07:22

Wie zou het dan moeten worden? Potter lijkt mij na Schreuder, Heitinga, Steijn en Schip juist een interessante keuze!

4 mei 2024 om 07:24

Interessant zeker. Dat ontken ik niet, ben ook benieuwd. Gaf hieronder al aan dat ik De Boer/Jonk een interessante keuze had gevonden. Met Bogarde in de staf. En evt Vos er bij betrekken.Liefst met Bergkamp er ook nog bij. 😉

4 mei 2024 om 07:31

De Boer speelt anders ook behoorlijk behouden. Al zal hij wel de goedkoopste optie zijn en lijkt mij ook niet zozeer gek. Heeft vroeger toch 4 kampioenschappen met niet heel best materiaal weten te behalen. En ja de wedstrijden waren verschrikkelijk.

4 mei 2024 om 07:32

Jonk en Bergkamp hoef je niet meer te verwachten. Jonk als hoofdtrainer zou voor mij idd ook een optie zijn. Potter zal zijn eigen assistent meenemen. Bogarde, Vos en R. De Boer zouden de AFCA staf compleet maken.

4 mei 2024 om 08:38

Denn01, daarom samen met Jonk. Die wil graag aanvallend, De Boer denkt meer verdedigend. Kunnen ze elkaar goed aanvullen.

4 mei 2024 om 08:39

Jonk Bergkamp wordt hem idd niet meer, daarom zei ik ook 't liefst' met erna een knipoog 😉. Maar leek me echt een leuke combi. Met veel Ajax invloeden.

4 mei 2024 om 08:49

Denn01,

De selecties van de andere Bvo's waren toentertijd ook van schrikbarend laag niveau. We zakten niet voor niks af op de coëfficiëntenladder en overleven groepsfase CL (als je je al wist te plaatsen) van een enorme topprestatie. Het succes van Ajax en de oprichting van de conference league heeft alle Bvo's goed gedaan m.u.v. Vitesse.

Afijn, volledig eens met Formus. Wat heeft Potter laten zien? Waarom wordt Potter ook bij mijn club genoemd? Een echt interessante buitenlandse naam is Jesse Marsch. Heeft bij RB Leipzig en Leeds minder gepresteerd, maar daarvoor uitmundend met RB Salzburg. Speelt 4-3-3 met veel pressing en hoog druk zetten.

Denk dat wat Fcbogarde oppert helemaal niet zo verkeerd zou zijn voor Ajax.

4 mei 2024 om 09:45

Roger schmidt, die wilde de cup toch al naar Ajax brengen ;p

4 mei 2024 om 13:56

Daar zal ik als ajacied best tevreden mee zijn. Maar die man komt denk ik nooit en te nimmer terug naar NL na de hetze die hier tegen hem gevoerd is

4 mei 2024 om 08:09

Farioli is echt alles behalve behoudend.

4 mei 2024 om 08:46

Maar wel alles behalve ervaren. Lijkt mij geen optie gezien de woorden Beuker, meerdere malen.

4 mei 2024 om 08:48

Mwah, loopt al zo'n 10 jaar mee in het trainersvak hoor. Is wel erg jong, maar heeft zeker wel brede ervaring in de voetballerij.

4 mei 2024 om 09:11

Ik zag hem met Dante (vergeleken hiermee is Daley Blind een topsprinter) zeer diep doordekken op eigen helft, ook tegen PSG. Volle bak druk zetten, hoge achterste lijn vind ik niet echt behoudend spelen als ik eerlijk ben.

4 mei 2024 om 09:17

Heeft ook zeer attractief voetbal gespeeld aan het begin van het seizoen hoor met Nice. Farioli is een procestrainer die niet gelijk paniek raakt als het even wat minder loopt, zoals Ten Hag dat ook is. Farioli is ook altijd maar bezig om zijn speelstijl te blijven verbeteren. Niet voor niks dat deze dan ook in beeld is gekomen bij Ajax.

Bij Ajax is het niet meer het beleid van de afgelopen twee jaar, waar er totaal geen lijn en visie te bekennen was. Kijk alleen maar naar het contrast tussen Knutsen en Steijn die beide op de shortlist stonden. Er werd toen simpelweg maar een dotje gedaan. Ik kan je één ding verzekeren. Marijn Beuker laat niets aan het toeval over. Die denkt bij wijze van spreken nog na over de inval van het zonlicht in de ArenA en wat voor invloed dit heeft op de spelers.

4 mei 2024 om 09:29

"heeft enkel een seizoen bij Brighton wat leuks laten zien."

Verdiep je nou eerst eens in de geschiedenis van zo'n coach voordat je zulke onzin hier roept. Potter heeft in Zweden wonderen verricht met Östersund, de club die hij van niveau zoveel na een aantal promoties tot de Europa League bracht en waarmee hij een wedstrijd van Arsenal won. Dat is wel zijn grootste prestatie denk ik. Hij bracht die club met aanvallend voetbal naar het hoogste niveau van Zweden en dat was een stunt van jewelste.

4 mei 2024 om 11:45

Ja goed punt, het is geen koekenbakker.

4 mei 2024 om 14:31

Maar kom, dat was een matige club in Zweden waar een club die een beetje georganiseerd voetbal speelt al heel snel er boven uit stijgt. Maar hij gaat er bv geen Bosz met PSV mee aftroeven. Wat trouwens echt de perfecte Ajax trainer is (en was vorig jaar).

4 mei 2024 om 12:43

Ik snap dat Potter eerste keuze is. Maar stel dat dat niet lukt, waarom dan niet Dave vos?

4 mei 2024 om 13:59

Omdat je dan weer in hetzelfde schuitje komt als afgelopen 2 jaar. Een compleet lichtgewicht als trainer die nog niet echt ergens een prestatie heeft neergezet. Op dit moment niet de juiste man, misschien in de toekomst

5 mei 2024 om 12:07

Dat snap ik tov Potter, maar als die Italiaan dan de volgende optie is, zoveel meer ervaring heeft die ook niet

Potter is al zo goed als rond, laatste “plooien” worden glad gestreken en zal binnen enkele dagen bekend gemaakt worden.
Die geruchten gaan al rond sinds gisteren.

4 mei 2024 om 07:20

Wat mij een interessante optie leek was De Boer/Jonk combi. Met Bogarde in de staf er bij en ook evt Vos er bij betrekken.

4 mei 2024 om 07:28

Hierboven zeg je dat je Potter niks vind. Dat mag natuurlijk, al heeft die het bij alle clubs buiten Chelsea goed gedaan. Maar dan kom je zelf aan met de boer/jonk? Over 2 hele matige coaches gesproken. Dat vind ik wel bijzonder.

4 mei 2024 om 07:56

Buiten Chelsea bij alle clubs goed gedaan? Op lager niveau wel en 1 seizoen brighton. Swansea was matig.

Östersunds
Goed gedaan, lagere niveaus van Zweden

Swansea City
10e in de Championship.

Brighton & Hove Albion
1e seizoen: 15e
2e s: 16e
3e s: 9e (prima plek)

Chelsea
Geen uitleg

4 mei 2024 om 08:36

Arsenal890, ik zeg juist dat t een interessante optie is. Kan ook mislukken idd, maar Jonk alleen en De Boer alleen lijkt me niet ok, maar samen kunnen ze elkaars sterkten gebruiken en zwaktes juist aanvullen. En dat ophemelen van Pottet begrijp ik echt niet, maar het lijkt een rage. Net als Pango zegt, 1 goed seizoen en ineens heeft hij het wel goed gedaan volgens velen, waaronder jij. Hoe dan? Dan heeft De Boer het nog veel beter gedaan met 4 kampioenschappen met rot materiaal.

4 mei 2024 om 08:39

Hij heeft Ostersunds van de vierde klasse naar europa geleid

4 mei 2024 om 08:50

1 seizoen Brighton? Je beseft je wel dat Brighton toen hij daar kwam degradatie kandidaat was he. 15 en 16 is dan meer dan prima.

4 mei 2024 om 08:51

Dat lijkt Schreuder in Spanje ook te lukken. Dat soort projecten lijken van buitenaf altijd heel knap, maar vaak komt dat alleen maar neer op genoeg geld erin pompen wat de concurrentie niet heeft waardoor je dusdanig veel sterker bent dat je wel kampioen moet worden zo ongeveer. Leuk dat daar als trainer je naam aan hangt, maar zegt niet zoveel over je kwaliteiten. Hetgeen ook wel gebleken is in zijn volgende klussen. Want zelfs bij Chelsea kreeg hij het niet op de rit.

4 mei 2024 om 09:20

Brighton 9e een prima plek? Je vergeet dat Brihton destijds gewoon een laag vlieger was hè. Totaal niet te vergelijken met het team van nu. Potter heeft de gehele basis gelegd voor Brighton. Dankzij zijn prestaties mocht Brighton Europees voetballen, haalde ze meer geld binnen en konden ze betere spelers halen. En daar heeft De Zerbi de vruchten van geplukt.

4 mei 2024 om 14:36

Downwards, de twee jaar ervoor is Brighton met een gelijkwaardig puntenaantal ook 16 en 17 geworden, waarom is 15 en 16 dan ineens meer dan prima? En Ajax is een grote club, net als Chelsea, en die druk (zie zijn reacties toen na verlieswedstrijden) was echt iets te groot voor hem.

4 mei 2024 om 07:40

Potter houdt de onderhandelingen met opzet traag omdat hij toch hoopt op iets beters.

4 mei 2024 om 07:58

Geef hem eens ongelijk. Maar ook Potter kan niet te lang gokken. Er zal ongetwijfeld een kleinere club komen in Engeland waar hij meer kan verdienen. Maar geen grotere waar hij om de prijzen kan gaan spelen.

Althans, dat denk ik. Het is maar net wat hij wil. Snap hem wel, maar het is ook niet zo dat hij de clubs voor het uitkiezen heeft volgens mij.

4 mei 2024 om 08:44

Denk ik ook. Zou me niets verbazen als hij al contact met Feyenoord heeft gehad en dat ze wachten op officiële aankondiging van Liverpool over Slot voordat ze verder onderhandelen.

4 mei 2024 om 08:53

Potter wacht eerst op een overzicht van de spelers die Ajax denkt te kunnen slijten en halen. Als blijkt dat hij het voor 80% moet gaan doen met de selectie van dit jaar dan stapt hij er niet in.

4 mei 2024 om 08:59

Tuurlijk… want het is niet aan de nieuwe trainer om die schifting te maken…

4 mei 2024 om 09:25

Nee, want er zitten 5 jarige contracten aan vast. Dus het is eerst en vooral aan de spelers en hun management. Als die spelers niet vertrekken is er ook geen geld voor nieuw spelersmateriaal. Dus dan valt er weinig te schiften voor de nieuwe trainer.

4 mei 2024 om 08:47

Een week geleden was het ook al zo goed als rond. Misschien is het een schijnvertoning waarbij beide partijen de deur open houden voor andere opties en willen ze eigenlijk helemaal niet zo graag met elkaar in zee.

4 mei 2024 om 08:59

Dit ga je ook volgende week nog lezen ben ik bang voor.
Ik heb het idee dat ze wederom straks eindigen bij keuze 3 of 4, terwijl ze dat eigenlijk niet nog een keer kunnen maken.

Nu ten hag is afgevallen zal het wel in stroomversnelling gaan met potter verwacht ik

4 mei 2024 om 08:04

Ten Hag was nooit een optie, die blijft in Engeland. Snap niet dat de telegraaf het daar over had.

Ze bedoelen; Erik Ten Hag wil niet.

Beide heren gaan uiteindelijk niet komen. Frank de Boer wordt de nieuwe trainer van Ajax gok ik.

Ik hoop niet dat Ajax voor Potter een heel hoog salaris gaat neerleggen. Daar heeft die man recht op, maar dan snapt hij niet waar de club zich in bevindt.
Verder weet ik te weinig van deze man of hij ook echt zoveel waard is.

Denk dat je met Potter een trainer haalt die ook nieuwe spelers gaat eisen.
Daarom hoop ik dat het Potter wordt.

Farioli zie ik nog wel proberen te kloten met Avila en co, dat gaat never nooit lukken.

4 mei 2024 om 08:35

Elke nieuwe trainer bij dit Ajax zal nieuwe spelers willen/eisen. De selectie is niet goed genoeg

4 mei 2024 om 09:00

Avila was bij Antwerp een prima back. Misschien krijgt hij m wel aan de praat?

4 mei 2024 om 14:04

Dat viel ook wel mee toch. En nu blijkt dat die vent zichzelf te goed voelt om back te spelen. Overmars wist niet hoe snel hij ja moest zeggen op het EERSTE bod van mislintat

twee prima opties wmb. Zou met beide heel tevreden zijn. Farioli is iets interessanter, maar wellicht ook een grotere gok. Heel benieuwd wie het uiteindelijk gaat worden. Mooi dat er snel duidelijkheid lijkt te gaan komen.

Ik weet niet hoe Farioli is met zijn talen en of hij ook aanvallend voetbal kan spelen maar van wat ik lees word ik wel enthousiast. Potter lijkt me wel een vakidioot die clubs die het lastig hebben naar een hoger niveau kan brengen maar lijkt vooralsnog wel erg duur en wil iets teveel hooi op zijn vork nemen naar mijn idee. Ik lees ook dat Roger Schmidt weg wil bij Benfica, dat zou ook een ideale trainer zijn voor Ajax.

4 mei 2024 om 08:57

Als Schmidt inderdaad bij Benfica weg wilt zal dat zeker een optie kunnen zijn. Is wel het type trainer (met voetbal) wat past bij Ajax. Alleen de selectie is daar niet heel geschikt voor dus moet er wel flink wat veranderen (denk sowieso bij veel andere trainers ook). Misschien dat hij Neres dan ook weer mee terug kan nemen. Maar het zal Potter vast wel worden blijft toch wel lang hangen.

Ken het functieprofiel niet, maar qua ervaring zijn deze 2 buitenlandse trainers niet vergelijkbaar. Dat blijkt ook wel uit de salarissen.

4 mei 2024 om 09:01

Qua ervaring misschien niet, maar qua voetbal filosofie wel voor een groot deel.

4 mei 2024 om 09:33

Denk dat Farioli wel een aantal jaar bij Ajax zou willen blijven, Potter niet.
Als een PL club a la West Ham, Newcastle zal die eerder voor die clubs gaan na een jaartje.


Ajax heeft de grootste successen gehaald met Nederlandse trainers die bekend zijn met ons voetbal en de “hollandse School”’. Ajax staat bekend om onderscheidend voetbal met aanvallend spel en eigen opgeleide talenten met zelfvertrouwen c.q. Amsterdamse bluf. Vraag me af of een buitenlandse trainer past en succesvol kan presteren in deze uitzonderlijke (voetbal en club) cultuur.

4 mei 2024 om 09:03

Moet er wel een NL trainer beschikbaar zijn die dit erin kan krijgen. Bosz zit bij PSV, TH bij MU, Slot bij Liverpool en v. Gaal is met pensioen… blijft weinig over imo. Snap de keus dus wel.

4 mei 2024 om 09:07

Al die Nederlanders die bekend zijn met de stijl hebben anders ook waardeloos werk geleverd de afgelopen twee jaar. Het is echt een vreselijk non argument. Heel de wereld is wel bekend met de voetbalfilosofie uit Nederland. Dat is heus geen hogere wiskunde. Je moet uiteindelijk in bredere zin ook de juiste voorwaarden creëren. De afgelopen twee jaar was er nauwelijks samenwerking binnen de staf, tussen de staf en medische mensen, tussen de staf en de performance mensen, tussen de staf en de mensen van de analytics afdeling. Dat moet veranderen. Daar zijn ze gelukkig mee bezig, en ze zoeken ook duidelijk naar een complementaire staf (geen verassing dat bijna iedereen daar ook gaat vertrekken). Ajax jongens als Chivu en Dave Vos moeten hier dan ook een rol in gaan spelen bijv.

4 mei 2024 om 09:27

Ze zullen ongetwijfeld bekend zijn met de filosofie van Ajax maar ik verwacht dat een trainer als Potter gaat voor het korte termijn succes en (dure) aankopen wenst en jonge talenten minder snel de kans zal geven. De jeugdopleiding is en blijft de levensader van de club. Hier moet zwaar op worden ingezet, (met name) ook door de trainer.

Ik snap niet goed hoe je als Ajax bij een Engelse trainer uit kan komen.
Tenzij het bewust de bedoeling is om te breken met de aanvallende stijl van voetbal waar Ajax voor staat. Maar kan me niet voorstellen dat dat echt de bedoeling is.
En de beste man zal ook veel te veel salaris vragen, want hij is het salaris van de PL gewend.
Zou wel typisch Ajax zijn om hem dan ook nog een veel te lang contract te geven.
Persoonlijk zou ik Pascal Jansen de kans geven. Was niet populair bij AZ, maar ik vind dat echt een goede coach.

Ik weet niet wat ik hierover moet denken, vooral die Potter lijkt mij echt veel te duur en als Ajax iets niet kan uitgeven, is heel veel geld.
Denk dat Fariola stukken goedkoper is.
Misschien hij want Italianen zijn defensief tactisch erg sterk, iets wat wij juist nodig heeft

Ten Hag was natuurlijk al vanaf het begin duidelijk dat hij geen reële optie voor Ajax zou zijn. Ten eerste omdat het waarschijnlijk nog een tijdje kon of kan duren voordat hij eventueel ontslagen wordt en daar heeft Ajax geen baat bij, ze moeten nu eigenlijk al voor het einde van dit seizoen een trainer voor volgend seizoen en vanaf het begin van de voorbereiding hebben. Ten tweede zal ten Hag dan vast nog wel een prima club in het buitenland kunnen coachen en ten derde sluit ik ergens niet uit dat ten Hag bij een ontslag eventueel een sabbatical houd aankomend seizoen en dan alsnog bij een prima club kan instappen het seizoen erop.

Potter zie ik graag komen, maar heb het idee dat dat heel moeizaam gaat. Een goede trainer en las eerder deze week dat de financiële plooien glad zijn gestreken en dat hij alleen nog over een aantal dingen wilde onderhandelen waaronder het inspraak hebben om in- en uitgaande transfers en dus een duo zou vormen samen met Kroes. Zoals ten Hag en Overmars ook deden. Maar ergens denk ik toch dat er nog wat meer obstakels zijn en dat Potter toch twijfels heeft om in te stappen, en uiteindelijk zal afhaken.

Dan zie ik Farioli graag komen. Presteert dit seizoen in het geheel prima met OGC Nice. De tweede seizoenshelft wel wat minder dan de eerste seizoenshelft, maar je ziet desondanks duidelijk zijn hand in Nice. Een hele duidelijke visie, die ook prima aansluit op wat Ajax normaal gesproken wilt. Bij Nice heeft hij wel een hele kleine selectie en is het een probleem dat als er een van de basisspelers wegvalt, ze meteen moeten terugvallen op een speler van een veel minder niveau. Farioli heeft trouwens ook wel een beetje het probleem dat hij heel goed en aanvallend voetbal speelt met Nice, maar nog geen plan b heeft voor als het niet loopt. In ieder geval, dat moet hij zo te zien nog ontwikkelen al denk ik dat dat ook lastig is als je een smalle selectie met een x-aantal spelers van een goed niveau hebt en je dus uiteindelijk moet terugvallen op spelers die veel minder zijn.

Bij Nice heeft Farioli afgelopen zomer ook een stem gehad in de transfers en heeft hij ook aardig zitten doorselecteren met de TD. Onder andere namen als Stengs, Dolberg, Delort, Schmeichel, Atal (had ook wel te maken met de commotie die er ontstond over zijn uitingen over de oorlog tussen Palestina en Israel), Ramsey, Barkley, etc. laten gaan en eigenlijk waren al deze spelers op Stengs (vorig seizoen verhuurd aan Royal Antwerp), Dolberg (vorig seizoen verhuurd aan Sevilla en 1899 Hoffenheim) en Delort (vorig seizoen tot de winterstop prima, daarna op huurbasis naar FC Lorient gegaan) spelers die best wel wat minuten maakten in het eerste en/of gewaardeerde/belangrijke krachten waren.

Heeft de selectie toen enigszins wat verjongd en geprobeerd om waarde te creëren op het veld.

Hoe vaak kan er het zelfde geschreven worden!
Verweij en Driessen zeggen zo veel onzin en vi plaats telkens hun onzin verhalen met heel veel dingen wat ze niet 100% weten.
Beter 1 artikel met waarheden dan 100 vol met onzin!!!!!

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik op dit moment niet echt sta te springen om ten Hag. Hij doet het bij United duidelijk niet goed en de uitspraken van hem dat ze het leukste voetbal van de Premier League spelen geeft me het idee dat hij het niet meer heeft. Daarnaast, ging het bij Ajax in de laaste maanden onder ten Hag ook al berg afwaarts. Dus ik ben hier niet echt rouwig om.

Mooi stukje journalistiek.
Er zijn 2 opties en als het eindelijk geen van deze 2 wordt, dan was het geen optie en gaan er naar een andere optie.

Als ajacied er toch nooit op gerekend, wij moeten weer gaan bouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren