Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twee clubs houden ‘Frenkie-chaos’ bij Barcelona nauwlettend in de gaten

Laatste update:

De situatie van Frenkie de Jong bij Barcelona is koren op de molen van Chelsea en Manchester United. Die twee clubs hebben volgens Sport nog altijd interesse in de spelmaker uit Arkel en het recente interview van De Jong in de Telegraaf, waarin hij uithaalt naar de clubleiding van Barça, maakt dat ze een slaatje hopen te slaan uit de 'Frenkie-chaos'.

In de Spaanse sportkrant valt te lezen dat Chelsea en United 'nog steeds heel erg veel interesse hebben in de diensten van De Jong'. De recente uitspraken van de voormalig Ajacied over het clubbestuur van Barcelona hebben de Engelse oren doen spitsen, ondanks het feit dat De Jong in hetzelfde interview aangaf dat hij nog steeds graag in het Spotify Camp Nou wil blijven voetballen. Toch bereiden beide clubs vast een bod voor, mocht de situatie veranderen.

De Jong stelde dat hij niet blij was met de manier waarop Barcelona in de transferzomer met hem omging. "Op een gegeven moment publiceerde een krant dingen uit mijn contract.Ik heb het niet gelekt en er was maar één andere partij die het contract ook had. Dus dat moest wel van de club komen. Dan denk je wel: dit is niet nodig. En opeens was er een brief met de vraag of mijn contract wel geldig was, omdat de vorige voorzitter Bartomeu dat niet meer had mogen afsluiten. Ik vond het irritant dat de club het deed, maar had er geen invloed op."

Bij monde van Enric Masip, adviseur van clubpresident Joan Laporta, reageerde de Catalaanse club verongelijkt. "Ik kan met volledige kennis van zaken zeggen dat de persoon in de club die het behouden van Frenkie de Jong het meest heeft verdedigd heeft iemand was met een voor- en achternaam: Joan Laporta. Hij heeft nooit overwogen om De Jong te verkopen. Nooit, zelfs niet gezien de gevoelige situatie van de club. Visca el Barça."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen kans dat die vertrekt. Hij houdt teveel van Barcelona en het leven daar. Anders was die wel afgelopen zomer vertrokken. Die gaat daar nog jaren spelen, mits hij natuurlijk zijn hoge niveau behoudt.

21 november 2022 om 13:11

De toekomst van FC Barcelona is ook niet echt positief te noemen, misschien moet hij aan zijn carriere denken en naar een team gaan die meestrijd in de Champions league ipv de Europa league.

21 november 2022 om 13:16

Hij denkt aan zijn leven. Beetje voetballen, lekker weertje, goed salaris. Wat wil je nog meer.

21 november 2022 om 13:19

dan vallen de genoemde clubs wel af

21 november 2022 om 13:20

Hoezo? Je kan dit jaar gewoon kampioen worden. Dan heb je in mijn ogen gewoon een prima seizoen gehad. Champions league gewoon heel veel pech gehad. En als hij het gewoon fijn vind in Barcelona en er ook nog eens rijkelijk voor betaald wordt, waarom dan niet blijven?

21 november 2022 om 13:40

Vind je dat echt pech ja? 2 keer maar gewonnen, dan heb je ook niks echt te zoeken in de CL.

Daarnaast wordt Lewandowski (de absolute sterspeler) ook steeds een jaartje ouder en die heeft ook geen restwaarde meer. Dus dan heb je in de toekomst ook weer een probleem, tenzij Barcelona nog meer hun ziel (zover dat nog van over is) verkoopt. Of even met de pet weer langs alle spelers gaan, zodat ze weer een budget hebben.

21 november 2022 om 14:21

Barcelona heeft nog steeds meer budget dan 99% van alle clubs. Dan kan het kwartje ook een keer goed vallen zelfs als er 4 clubs meer budget hebben. Hij voetbalt niet bij Sevilla.

21 november 2022 om 14:56

blaugrana

Ja ze kunnen kampioen worden, maar dat worden ze niet. Dat weet je zelf ook wel. Champions league was ook echt geen pech met maar 2 overwinningen.

21 november 2022 om 15:10


@branquinho:
Wat fijn dat jij al in de toekomst kan kijken.en weet dat Barca geen kampioen wordt pff..en waarom niet? Geef dan ook een reden i.p.v. maar wat te roepen.
Ik denk namelijk juist door de brede selectie die Barcelona heeft dat ze juist wel kampioen worden..

21 november 2022 om 15:11

Dat is duidelijk, en zijn vriendin heeft het ook prima naar haar zin. In Manchester kan je s'middag niet naar het strand gaan

21 november 2022 om 16:07

@hendrik123 Champions League winnen en beste van de wereld zijn. Ja Van Dijk heeft het wel bereikt. En zelfs al 3x CL finale gespeeld. Iets wat Frenkie nog moet bereiken. Hij is inmiddels 25 en speelt eigenlijk sinds 2018/2019 niet meer op zijn topniveau bij clubs.

21 november 2022 om 13:36

En de belangrijkste reden, z'n vriendin wil natuurlijk mooie kliekjes kunnen maken voor Instagram. Dat gaat niet in het het grauwe Manchester.

21 november 2022 om 15:50

Nou daar heb je anders gewoon een goed punt. "Single" had hij afgelopen jaar namelijk al bij United gespeeld denk ik. Op zich is er natuurlijk wat voor te zeggen dat hij hier rekening mee houdt, maar als we straks Frenkie bij Chelsea zien omdat zijn vriendin (terecht) liever in London woont zou ik dat wel jammer vinden. Frenkie onder ten Hag bij United lijkt mij namelijk een geweldige combi.

21 november 2022 om 17:15

Als Frenkie om zijn carrière gaf, dan was hij weggegaan op het moment dat Messi daar wegging. Maar gezien zijn vriendin erg veel dingen heeft lopen in Barcelona waar ze niet zomaar van weg kan, en als zijn vriendin zoveel invloed heeft, dan verwacht ik hem eerder in Londen dan in Manchester.

Frenkie past perfect in het spel van ten Hag. Als Manchester United dit seizoen Champions League haalt dan is het mogelijk, anders hoeven ze Frenkie de Jong niet te bellen lijkt mij.

Ondanks dat het een mooie stap zou zijn heeft Frenkie in meerdere interviews al laten weten nog lang voor Barca te willen spelen. Ook niet gek, elk jaar Champions League en met dit elftal doet hij elk jaar mee op de titel.

21 november 2022 om 13:49

Ik zie het niet gebeuren, zelfs als we Champions League halen. Barca is zijn droomclub en hij gaat niet zonder slag of stoot weg. Heeft ook weer gewoon een basisplek

21 november 2022 om 13:58

Zeker, het is zijn droomclub. Je weet het nooit in het voetbal. Nu komen er verhalen naar buiten dat de directie van Barca contractdetails hebben gedeeld met een krant. Kan me best voorstellen dat Frenkie de Jong op een gegeven moment geen vertrouwen meer heeft in de directie en uiteindelijk vertrekt.

21 november 2022 om 15:53

Dan geef je ze wel wat ze willen. Frenkie heeft bij het uitdienen van zijn contract gewoon recht op flink wat centen. Dat wil Barca niet betalen en daarom stellen ze zich zo op. Ik heb het idee dat Frenkie helemaal niet weg wil bij Barca en mede om bovenstaande reden gewoon nog minstens 3 jaar blijft.

Frenkie zou een leuke aankoop zijn maar Kovacic is er al. Er is juist iemand nodig die naast hem kan spelen. Het liefst een type Matic/Casemiro. Dan kan je ook gelijk met 4 achterin gaan spelen want met Jorginho als 6 gaat dat niet gebeuren.

21 november 2022 om 13:21

Frenkie is echt wel een klasse beter dan Kovacic.

21 november 2022 om 13:31

Alles is volgens Barca fans een klasse beter dan andere teams.

21 november 2022 om 13:53

Alles? Alle spelers van Barça? Barça zelf?

21 november 2022 om 14:03

Alles.

21 november 2022 om 14:26

Het lijken wel Texanen...

21 november 2022 om 14:50

Nee hoor, ze zijn een klasse beter.

21 november 2022 om 13:40

Kovacic is wel een speler die echt vaak geblesseerd is. Dat heb je met Frenkie amper. Sowieso is het al moeizaam bij Chelsea omdat ook Kante altijd geblesseerd is.

21 november 2022 om 16:20

Ik snap niet dat je kovacic boven frenkie kiest ,ik vind frenkie een beter voetballer .
Zonder hen hebben jullie wel de championsleugue gewonnen ,vind kovacic niets bijzonders.

Lijkt me echt een fantastische versterking voor onze Erik. Echt iemand die Manchester United naar een hoger niveau kan tillen, richting het kampioenschap durf ik wel te beweren.

21 november 2022 om 13:14

Daarvoor mis je een aanvaller van wereldklasse. Maar hij zou zeker een kwaliteitsinjectie zijn.

Nogal voorspelbaar dat "man United" hem wil hebben. Ten Hag heeft nogal een voorkeur voor alles wat Ajax is of was. De Ligt misschien ook?

21 november 2022 om 19:33

Wat maak jij je nou druk man. Als iets goed is en jij ziet het niet dan ligt het aan ten Hag ? Pffffff kortzichtig zeg

Als hij weg zou gaan dan zou hij in de zomer wel zijn vertrokken denk ik, hij heeft het goed in Barcelona dat is zijn goed recht.

Ook begon hij de afgelopen weken bijna onmisbaar voor het elftal te worden nu zullen ze in Barcelona ook achter de oren krabben dat ze een speler van zijn kaliber de afgelopen zomer hebben proberen te verkopen.

Die jongen gaat nergens heen man.

" Ik heb het niet gelekt en er was maar één andere partij die het contract ook had.:"

Er is natuurlijk nog een partij, en dat is de zaakwaarnemer. Hoe weet hij dat die niet gelekt heeft. Een zaakwaarnemer wil natuurlijk een verkoop, dan pakt hij weer 10 a 20% commisie op verkoopprijs. Bij 80 miljoen is toch weer met 1 verkoop zo een 16 miljoen bijschrijven!

Zouden we eens kunnen stoppen met elke scheet over Frenkie de Jong te kunnen plaatsten? De beste jongen wilt niet weg uit Barcelona en wilt geen carriere maar een ''leuk leven''. Gewoon lekker voetballen en lekker leven en niet denkend aan zijn carriere. Ondertussen ''hobbelt'' die al een seizoen of 4 mee daar in Barcelona en steekt die er sporadisch een keer in de 10 wedstrijden erboven uit en kan die nog altijd teren op het ene goede CL seizoen van 18/19 wat toch echht onbegrijpelijk is. Jongens als Paul Pogba droegen op hun 25e een grote club/team als Juventus, dit zal Frenkie nooit bereiken.

21 november 2022 om 14:04

Leg eens uit hoe dat werkt. Hij wilt niet naar United dus hij wilt geen carrière? Hij speelt nu basis bij de nummer 1 van Spanje. Ik vind het compleet logisch dat hij niet naar United wilt.

21 november 2022 om 14:20

Omdat hij al vaker heeft aangegeven alleen te willen voetballen in een warm klimaat. Hier vallen dus alleen landen als Spanje, Italie en Portugal onder. Ik heb het niet over Manchtester United maar meer over het algemeen.

Waar hij uithaalt naar de clubleiding van Barcelona? Wat? Haha, hij vertelt met alle fatsoen hoe de vork in de steel steekt, zonder iemand onderuit te halen. Dat er mensen van de hogere hand binnen de club zich plots aangesproken voelen is hun eigen probleem. Frenkie zegt puur en alleen wat zijn ervaring was toen de heisa rondom hem gaande was. Vrij logisch. Kijk eens hoe hij het sindsdien op sportief vlak doet? Heeft zijn plek in de basis heroverd en is behoorlijk in vorm naar het WK met Oranje gegaan. Barca, Barca toch. Jullie hebben Frenkie heel hard nodig.

21 november 2022 om 16:27

Maaar wat zegt die ene meneer dan verkeerd over frenkie ,het is toch volkomen logisch dat de beste man voor zijn baas opkomt,maar hij zegt absoluut niets over frenkie zelf.

Speelt nu eindelijk goed en Xavi lijkt hem nu als vaste waarde te beschouwen. Er is dus nu juist minder reden voor hem te vertrekken dan deze zomer. Ik zie het niet gebeuren, maar Chelsea en Manchester United staat het natuurlijk vrij om te bieden et cetera.

Die vertrekt daar niet. In datzelfde interview heeft hij ook gezegd dat hij hoopt nog 8-10 jaar voor Barcelona te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren