Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transfer naar Premier League blijft een optie voor Ould-Chikh’

Laatste update:

FC Twente moet ernstig rekening houden met een vertrek van Bilal Ould-Chikh. De aanvaller heeft een contract dat nog ruim een jaar doorloopt, tot de zomer van 2016, en de poging van Twente om deze verbintenis te verlengen is niet succesvol gebleken. De financieel noodlijdende Tukkers zullen geen nieuwe poging doen om Ould-Chikh te behouden.

/

In Engeland wordt Ould-Chikh nog steeds met een transfer naar de Premier League in verband gebracht. De zeventienjarige aanvaller wordt zondag wederom in verband gebracht met Manchester United, dat lovende rapporten schreef over de verrichtingen van de aanvaller op het EK Onder-17. De moeizame gesprekken tussen FC Twente en het management van de tiener zullen ook in Engeland niet onopgemerkt zijn gebleven.

Ould-Chikh zou ook in een schaduwelftal van AC Milan, Fiorentina en Internazionale staan. De aanvaller maakte in mei 2014 zijn debuut in de hoofdmacht van FC Twente. Twee maanden eerder debuteerde hij al in het elftal van Jong FC Twente. De jeugdinternational speelde dit seizoen veertien duels in de Eredivisie, waarvan elf als invaller.

Denk jij dat Bilal Ould-Chikh een nieuw contract met FC Twente gaat ondertekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik hem was gewoon doen, hij is 17, hij kan over 3 jaar welvaar Engeland

Stiekem hoop ik dat PSV hier nog als tussenstation kan dienen maar waarschijnlijk ijdele hoop...

12 april 2015 om 10:50

dat jochie moet lekker weg gaan, heeft al 2 goeie seizoenen achter de rug bij twenthe... dit is het moment

12 april 2015 om 10:59

Haha. Wat lul jij nou? Is niet eens basisspeler.

12 april 2015 om 11:06

Haha die jongen heeft net 15 wedstrijden in de hoofdmacht achter de rug... Daarnaast is hij pas 17, wat heeft hij te zoeken bij een club als United? Denk je dat hij Di Maria of Mata uit de basis speelt?? Hij moet zich gewoon ontwikkelen bij Twente of een andere Nederlandse club en over een jaar of 3 zich pas druk gaan maken over andere clubs.

12 april 2015 om 12:21

Zucht iedereen ziet toch dat dit sarcasme is

Ik snap niet waarom de traditionele top drie niet ingrijpt. Prima vervanger voor depay of kishna, goedkoop ook. Twente moet alleen een hoge doorverkooppercentage afdwingen

12 april 2015 om 10:16

Op basis van wat?

12 april 2015 om 10:24

Alledrie spelers zijn heel snel, kunnen een man uitspelend en hebben een goed schot (kishna iets minder). Denk dat die wel goed past bij het spel van PSV en PSV heeft het niet zo ruim qua buitenspelers

12 april 2015 om 11:10

Die jongen vangt echt niet het scorend vermogen van Depay op hoor. Daarnaast nog veel te jong om hem bij een topclub in de basis te zetten. PSV moet gewoon gaan voor Adnane van NAC of Traore van Vitesse/chelsea. Jongens die doelpunten meenemen en al een stuk verder zijn.

12 april 2015 om 11:31

Tighadouini is inderdaad een goede optie, heeft ook een beetje het postuur van Depay.

12 april 2015 om 11:37

Belangrijker is dat hij bij een degradatie-kandidaat gewoon dubbele cijfers haalt met zijn doelpunten. Kan je nagaan als je hem bij Ajax of PSV een seizoen basis laat spelen.

12 april 2015 om 11:48

Misschien vangt hij het scorend vermogen van Depay niet op, maar als hij tien extra assists geeft op De Jong, dan is het alsnog op te vangen

12 april 2015 om 10:18

Met name PSV. Die zitten niet heel ruim in de buitenspelers.

12 april 2015 om 10:28

Precies! Op de bank hebben ze niet echt een geschikte reserve (jozefzoon of locadia). Boljevic is nog niet zo goed en Bergwijn duurt nog even tot dat ie klaargestoomd is

12 april 2015 om 10:32

Ja er worden zeker 2 buitenspelers en een middenvelder gehaald denk ik als depay en wijnaldum vertrekken want met alleen narsingh en jozefzoon op de vleugels redt je het echt niet.

12 april 2015 om 10:37

Voor zover ik Boljevic heb mogen zien in wedstrijdjes die ik af en toe via FOX kijk, is hij al van een aardig niveau. Denk dat je die jongen gewoon een kans moet gunnen.

12 april 2015 om 10:40

Gast. Twente moet NU veel geld ophalen. Die hebben niets asm clausules voor in de toekomst

Perfect om je carrière te verpesten komt veelte veel fysiek te kort en kijk wat er bij Manu rondloopt.

12 april 2015 om 11:04

Precies, deze jongen leeft niet helemaal in de realiteit als hij denkt dat hij in de komende 2-3 jaar ook maar 1 wedstrijd voor het 1ste van United zal spelen. En daarna zal hij waarschijnlijk weer het bekende glijbaantje afgaan die zoveel talenten nemen na zon overstap.

Als hij slim is gewoon naar PSV of Ajax, Feyenoord kan hem niet betalen ben ik bang.

12 april 2015 om 11:58

waar zegt hij dat hij naar Engeland gaat? *zucht*

Hij speelde 14 duels. 11 als invaller. Hij heeft dus maar 3 duels in de basis gestaan. Hij is 17 en kan naar de PL. Gekte zal ik zeg. Dat kam niet anders dan mis gaan. Laat hem eerst een goed eredivisie seizoen draaien bij twente,vitesse, of een andere subtopper.

12 april 2015 om 10:31

Hij heeft in ieder geval meer minuten gemaakt dan de meesten die rond die leeftijd vertrokken

12 april 2015 om 10:37

Dat klopt. Maar daar is ook niet veel terecht van gekomen uiteindelijk. ik denk van iemand als zivkovic die meer bij groningen heeft gespeelt. (Even los dat hij nu bij ajax/jong ajax speelt) meer terecht komt dan van bilal. Ik zou het zonde vinden.

Als je er 2 miljoen voor kan krijgen meteen wegdoen. Waardeloze mentaliteit. Jongen is daarnaast nog helemaal niet klaar om in de eredivisie te spelen. Is wel een ontzettend groot talent...

12 april 2015 om 11:33

Deze jongen heeft helemaal geen waardeloze mentaliteit, staat altijd als een van de eerste op het trainingsveld en is een van de laatste die vertrekt, werkt keihard en heb hem nog nooit een onvertogen woord over wie dan ook horen zeggen.
Waarom heeft hij volgens jou dan een waardeloze mentaliteit?

Als club en speler er niet uit komen is dit (in dit geval) heel jammer, had hem echt heel graag bij Twente gezien, maar kan mij goed voorstellen dat hij het anders ziet.
Jammer maar helaas, denk wel dat hij over een jaar of 6 bij een goede Europese subtopper kan spelen, een Juventus, Atletico of zoiets

12 april 2015 om 14:18

Zijn zaak waarnemer is er niet eentje die eerst aan de speler zijn toekomst denkt. Dit is de kans om bij Twente een basis plek te verdienen, en daarmee ervaring. Maar als de financiële zaken liever elders nog een paar jaar jeugd en invalbeurten prefereert houd het voor Twente op.

Vooral doen jongen. Lekker in de vergetelheid raken.

Blijf nou nog in de Eredivisie. Past met zijn technische spel ook nog niet in de BPL. Moet fysiek nog sterker worden, maar dat kan in de Eredivisie.

Neem aub een voorbeeld aan Luc C. na een paar jaar Inter kwam hij een illusie armer terug. Gwn bij Twente blijven of naar een andere ED club.Flinke stappen zetten en daarna cashen. Geld komt toch wel.

Hij kan beter minuten maken bij Twente of een andere eredivisie club dan gelijk naar zo een grote club. Grote kans dat hij daar verzuipt en dan ergens bij een hele matige club terecht komt.

Ould Chikh moet eerst maar eens een complete eredivisie wedstrijd spelen voordat hij noten op de zang kan gaan hebben. Tot dusver zijn de verhalen er en de acties niet. Mentaal heb ik ook zo mijn twijfels.

Zeker een gevalletje raiola ? Als hij slim is gaat hij wel naar engeland , maar dan naar een crystal palace ofzo

13 april 2015 om 08:14

Alsnog veel te hoog gegrepen voor hem op dit moment. Fysiek niet eens volgroeid.

Als PSV zich een beetje gul opstelt kopen ze hem voor een paar (nee niet 2, maar 7/8) miljoen van het geld dat je van Depay gaat krijgen. Kan zat. Help de clubs in nood een beetje ;p

Laat hem maar mooi zn toekomst verspelen. Als Twente maar een zakcentje aan hem over houdt

Lekker ballenjongen worden daar.

Lekker wieberen! Geld kunnen we goed gebruiken, kindertjes met grootheidswaanzin des te minder...
Ajuu en het ga je niet goed!

12 april 2015 om 12:00

en wat heeft hij verkeerd gedaan? Hij zegt nergens naar Engeland te willen, dit zijn geruchten.

12 april 2015 om 12:28

Precies, wordt gelijk weer zo overtrokken gereageerd. Er worden woorden in die jongen zijn mond gelegd, die ik iig nergens zie staan. Hoop dat hij nog een jaar of 4 in Nederland blijft. Is het niet bij Twente, dan bij een (andere) top 6 club.

13 april 2015 om 04:36

Zie meerdere van dit soort zielige reacties van twente "fans".misschien dat hij daardoor liever ergens anders speelt.en niet doen alsof twente het parade paardje van de eredivisie is, spelen wekelijks afschuwlijk voetbal. Als hij bij andere club speeltijd kan krijgen en meer kan verdienen zou ik ook meteen weggaan.trieste bedoeling daar in enschede

Ga maar lekker naar psv/feyenoord daar kunnen ze wel een talentvolle jongen. Beter voor psv. Vind hem beter dan die narsingh

Die jongen moet lekker naar FN gaan. Daar heeft hij de meeste kans om veel te spelen en daar kan hij een absolute ster worden. Bij PSV lopen teveel van dezelfde spelers rond en bij Ajax hebben ze ook niet zo goed in de gaten hoeveel fantastische spelers ze in huis hebben. Gewoon naar Feyenoord.

Gewoon weg ermee, Twente kan op dit moment alleen spelers gebruiken die graag voor Twente willen spelen. Die dankbaar zijn dat ze in de jeugd van Twente een kans hebben gekregen om mogelijk het overbetaalde "luizenleventje" van een profvoetballer te gaan leiden. Alleen daarom al zou iedere jeugdspeler verplicht moeten worden om op zijn 18de het eerste drie jaar durende contract te tekenen tegen een minimumloon die je ook hoort uit te dienen. Vanaf je 21ste mag je dan zelf weten wat je doet.
Gewoon uit respect dat je die kans hebt gekregen. Per slot van rekening hoef je voor je opleiding ook al niet te betalen, dat is in geen enkel beroep het geval. Overal moet je minimaal het wettelijk collegegeld betalen en wil je bijvoorbeeld piloot worden dan moet je ca. 120000 euro lenen voor je studie!

Verder hoort er een regel te zijn dat je niet mag wisselen van jeugdopleiding bij een Bvo. Alleen als je bij die BVO de kans niet krijgt en bij een andere BVO wel mag je switchen. Dit zal dan over het algemeen naar een lager niveau zijn want als je toptalent bent bij je club speel je in de basis van de bij jouw leeftijd passende selectie en kun je niet opperen dat je de kans niet krijgt. Tot je 21ste speel je dan altijd in je geboorteland of het land waar je met je ouders naar toe bent geëmigreerd. Dan voorkom je de huidige kinderhandel die in het betaald voetbal voor het geld gewoon oogluikend wordt toegestaan en schakel je de op geld beluste spelersmakelaars uit. (die laatste zou trouwens sowieso verboden moeten worden want die verdienen veel te veel voor wat ze doen. Nog erger dan bankiers en andere topverdieners!) Ik ben niet absoluut tegen kapitalisme, ik ben er wel tegen dat als er mensen naar de voedselbank moeten er mensen zijn die veel meer krijgen dan dat ze fatsoenlijke wijze kunnen opmaken. Terwijl de gewone man ook nog je salaris ophoest zoals in voetbal gebruikelijk is. Dan worden de sponsoren er natuurlijk bijgehaald, maar die maken ook hun winsten uit de portemonnee van de gewone burger oftewel uiteindelijk betaal ik ook daaraan mee!

Bilal Ould Chikh is hier nu het treffende voorbeeld van. Al twee keer gewisseld van jeugdopleiding en nu is het bij Twente ook alweer niet goed genoeg. Waarschijnlijk opgejut door zijn spelersmakelaar (wat een belachelijke naam eigenlijk, alsof je het over huizen hebt). Hij mag blij zijn dat ik er niet als directeur zit! Dan was hij namelijk helemaal niet weggekomen, maar hij had ook vanaf nu nergens meer gespeeld. Een beetje trainen, zonder speciale programma's. Ik ga namelijk niet investeren in een egocentrische snotneus die nog niet in de kinderwagen lag toen ik al keihard moest pokkelen voor m'n centen! En die denkt in de hand te moeten bijten waardoor hij gevoed wordt.

In de huidige situatie kan Twente zulke spelers op zijn terrein helemaal niet hebben en daarom zeg ik, weg ermee!

Heeft ie lekker veel te zoeken

beste kan de jongen gewoon blijven maar als die niet wilt dan gewoon verkopen 2m 25 doorverkoop percentage dan haal je teminste iets eruit als twente zijnde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren