Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toptransfer is ophanden: Sevilla houdt Koundé alweer buiten de selectie

Laatste update:

Jules Koundé staat op het punt om een transfer te gaan maken. De Franse verdediger van Sevilla is door zijn club buiten de selectie voor een trainingskamp gehouden, omdat er serieuze interesse is van Chelsea. De verwachting is dat de deal rond komt.

Koundé was er al niet bij toen Sevilla een reis naar Zuid-Korea ondernam en zal ook ontbreken wanneer de Andalusische ploeg op het vliegtuig naar Lagos stapt. Daar zal een trainingskamp worden belegd met 31 spelers. Voor de mandekker uit Frankrijk zit er ondertussen een transfer in het vat, want er zijn meerdere Europese topclubs die interesse in Koundé hebben. Chelsea lijkt de gelukkige en gaat de mandekker waarschijnlijk spoedig presenteren.

The Blues hebben immers een bod van 65 miljoen euro neergelegd in Sevilla en dat is een bedrag waar men in het Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán wel akkoord mee wil gaan. Daarmee troeft Chelsea onder meer Barcelona af, dat graag gezien had dat Koundé actief bleef in LaLiga. De Londense club pakte door voor Koundé toen duidelijk werd dat Nathan Aké niet haalbaar was. De stopper van Manchester City stond bovenaan het wensenlijstje, maar zijn club gaf te kennen dat de Nederlander niet te koop was.

Bij Chelsea gaat Koundé wel samen spelen met Kalidou Koulibaly. De Senegalees werd eerder deze transferperiode overgenomen van Napoli en zal dus, samen met Koundé, de komende jaren het hart van de Blues-defensie gaan vormen. Trainer Thomas Tuchel wilde zijn achterhoede graag renoveren en kreeg ook te maken met het transfervrije vertrek van Andreas Christensen naar Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Zou een goede transfer zijn. Snel, behendig, goed aan de bal en sterk in de duels. Enige nadeel dat Koundé heeft, is dat hij nog wel eens zijn hoofd wilt verliezen. Is wel een lichtelijk heethoofdje...

Met Koundé en Koulibaly heb je gewoon goed zaken gedaan.

Koundé - Koulibaly - T. Silva achterop met daarachter Ampadu, T.chalobah & Colwill. Wellicht nog Azpilicueta & Sarr als die nie tverkocht worden, maar ik ga er van uit dat een Azpi dan wel naar Barca gaat.

Verder gok ik dat een Colwill dan ook wel wilt vertrekken (helaas, voor Chelsea).

21 juli 2022 om 16:16

Ik snap echt niet dat zo'n speler als kounde van een technisch zeer goed voetballende sevilla naar zo'n grauwe team als chelsea zou gaan op dit moment.

21 juli 2022 om 16:18

Omdat Chelsea misschien gewoon een Europese topclub is? En Sevilla daar toch echt 1 a 2 stapjes onder zit?

Ja, Sevilla speelt bij vlagen wel leuk voetbal, maar die worden nimmer kampioen in Laliga. In de CL presteren ze ook niks, i.t.t. Chelsea.

Verder kan hij daar ook meer gaan verdienen, een sterkere competitie spelen (en zich dus beter ontwikkelen) en heeft hij ook een trainer die hem graag wilt hebben.

Ik snap de transfer wel.

21 juli 2022 om 16:41

Haha kom op man. Ja waarom zou je toch in hemelsnaam van een Spaanse subtopper naar een absolute topclub gaan. Vreemd!

21 juli 2022 om 16:44

Lierse// Omdat hij ook naar barca kan gaan dat ook technisch voetbal speelt

21 juli 2022 om 17:00

Snap wel wat ze bedoelen, een type als kounde is gewoon zonde om bij tuchel of chelsea te spelen qua voetbal. past beter bij een bayern, barca, city of liverpool maar als die clubs niet komen is chelsea natuurlijk een hele mooie stap naar een andere top club die alleen niet het gewenste voetbal spelen.

21 juli 2022 om 16:23

Ik hoop toch wel dat Chelsea niet zo dom is om Colwill te laten gaan. Koulibaly en Silva zijn al over de dertig en Colwill kan achter die twee zich prima blijven ontwikkelen en zal echt wel aan zijnwedstrijden toe komen. Als hij het goed doet kan hij misschien volgend jaar al Silva vervangen.

21 juli 2022 om 16:44

Denk dat Chelsea dat ook niet perse wilt, maar dat Colwill nu aan veel (en succesvol) speeltijd geroken heeft en dus nu ook door wilt pakken (wat ik volledig begrijp).

Denk dat Colwill bij Chelsea, momenteel, nog niet veel gaat spelen. T. Silva, Koulibaly, Koundé en ik gok ook nog wel Chalobah voor zich.

Dan heb je ook nog eventueel Azpilicueta (mits die niet gaat), Malang Sarr (die hopelijk niet veel speelt, want die is aardig matig) en ook nog Ampadu die terug is van een verhuur en het (heb ik mij laten vertellen) goed deed bij Venezia!

21 juli 2022 om 16:50

Vanuit Colwill natuurlijk wel begrijpelijk, maar Chelsea zou het zelfde fout maken als bij Livramento en Guehi bijv. Basisspeler zal hij nog niet worden, maar als je kijkt naar hoeveel wedstrijden Chelsea speelt zal hij genoeg wedstrijden kunnen spelen. Met Kounde, Silva, Koulibaly, Chalobah en Colwill heb je dan 5 spelers voor 3 posities.

Ampadu deed het idd prima bij Venezia, maar speelde daar op het middenveld. Is ook meer een middenvelder dan verdediger. Zou hem ook lekker daar laten spelen en bij nood achterin neerzetten.

22 juli 2022 om 09:03

Ah, ja meer een CVM. Maar als centrale CV in de 3 mans kan hij wel lekker inschuiven, toch?

21 juli 2022 om 17:01

Idd goede zaken. alleen nog een extra buitenspeler/spits erbij en je hebt een erg sterke selectie.

Na het vertrek van Christensen en Rudiger heeft Chelsea toch wel echt defensieve versterkingen nodig. Alleen vraag ik mij af of we niet gewoon Colwill als vervanger van Christensen kunnen zien. Hij heeft naar mijn mening echt gefloreerd bij Hudderfield vorig seizoen en ik vind dat we hem de kans moeten geven. Daarnaast gaan er ook geruchten dan Colwill het prachtige Chelsea wilt gaan verlaten als de Franse stopper naar de huidig wereld kampioen komt.

We hebben het ook allemaal kunnen bewonderen hoe Reece James, Mason Mount, Tammy Arbaham en Fikayo Tomori schitterden in de Premier League en in de Champions League nadat ze alle 4 een goed seizoen in de Championship hebben gedraaid. Ik ben daarom van mening dat we Colwill de kans moeten geven ipv. Kounde te kopen.

21 juli 2022 om 16:21

Azpilicueta vertrekt waarschijnlijk ook nog deze zomer, dan komt het neer op 2 verdedigers aantrekken en 3 ervaren verdedigers laten vertrekken. Als Colwill dan alsnog niet wil blijven, dan moet je hem gewoon verkopen met bij voorkeur een optie tot terugkoop.

Daar valt Chelsea weinig bij te verwijten. We spelen met 3 centrale verdedigers en spelen gigantisch veel wedstrijden. Blijft hij wel, dan gaat hij gegarandeerd een hoop minuten maken aangezien ik hem beter acht dan Chalobah. Verder heb je ook nog een Thiago Silva die alweer bijna 38 is en langzaam toch ook minder wedstrijden kan gaan spelen.

21 juli 2022 om 16:29

Mocht ook Azpilicueta vertrekken dan kan er eventueel met Colwill gepraat worden. Het is voor mij erg belangrijk dat Colwill bij Chelsea blijft zo blijft de identiteit van de club behouden. Maar ik kan me wel voorstellen dat als ook Kounde komt en verder niemand vertrekt dat Colwill er dan zijn succes elders gaat zoeken.

Mocht Azpiliqueta vertrekken dan acht ik de kans op speeltijd voor Collwill wel groot. Hij zal dan nog achter Koulibaly, Thiago Silva en Kounde in de pikorde staan, maar hij zal door eventuele blessures en rust van spelers dan genoeg aan de bak komen. Ik weet niet of Colwill al beter is als Chalobah, maar ik ben wel van mening dat hij meer talent heeft dan Chalobah. Chalobah moet dan volgend seizoen de concurrent worden van Collwil. Dat bied hem de ultieme kans op zich te bewijzen bij de huidig wereld kampioen.

Maar voor mij is het gewoon essentieel dat Collwill blijft en niet door een andere club wordt aangetrokken. Ik ben van mening dat we met deze speler goud in handen hebben!

21 juli 2022 om 16:48

Chalobah heeft hij dan ook nog voor zich. Al is Chalobah in de 3 mans defensie meer de RCV (concurrent Koundé, gok ik).
Colwill zal dan de concurrent worden (als linkspoot) van T.silva (die denk ik meest links gaat spelen).

Koulibaly komt dan in de concurrentiestrijd met Ampadu (gok ik).

Wellicht ook nog wel een wisselwerking tussen de oudere en jonkies.

Ook jammer dat ze zo'n Guehi en Tomori zo hebben laten gaan. Anders had je gewoon één aankoop niet eens nodig gehad.

21 juli 2022 om 16:58

Tomori vind ik ook zonder inderdaad. Ik begrijp ook niet zo goed waarom Lampard het niet echt meer in de beste jongen zag zitten. Dat Guehi is weggegaan vind ik wat minder gek, omdat destijds voor hem echt geen plek was. En daarnaast heeft Chelsea 23 miljoen voor hem gekregen wat een mooi bedrag is.

22 juli 2022 om 09:04

Mooi bedrag, maar je zag de potentie bij Guehi. Ik bedoel: zo'n Sarr heeft ook voldoende gespeeld, die is echt een pak minder dan Guehi.

Tomori speelde al tijd in de basis en opeens speelde die niks meer en mocht hij gaan. OOk redelijk voor gevangen, maar toch jammer

Die gaat voor 100 procent naar Barcelona, mooie transfer voor \kounde Barca krijgt wel gruwelijk elftal om ermee te strijden om de Liga en CL..

21 juli 2022 om 16:08

Is dat zo? Wat is je bron(nen)?
Laten we het gewoon afwachten i.p.v zomaar iets te roepen..

21 juli 2022 om 16:15

Kounde schijnt het liefst naar Barca te gaan. Chelsea wilt hij niet echt gaan

21 juli 2022 om 16:17

Volgens jou bronnen ging Mbappe ook naar Real Madrid toch?

21 juli 2022 om 16:18

Zijn bron zit in zijn mouw. Schud hij wel eens vaker dingen uit.

21 juli 2022 om 16:21

Ja dat was zo goed als zeker, Mbappe heeft zich om laten praten een van de pijnlijkste momenten ooit, de meeste verkiezen toch Barca of Real....

21 juli 2022 om 16:23

Dan heb blijkbaar een goede band met kounde

21 juli 2022 om 16:41

Chelsea is persoonlijk al rond met Koundé, maar Aqua1 weet natuurlijk dat Koundé niet echt naar wil gaan *gaap*.

21 juli 2022 om 20:22

Aqua1 heeft soort van gelijk, verschillende respectbare bronnen verkondigen op Twitter dat de bal vooral bij Kounde zelf ligt. Barca is ook de gene die Kounde heeft gevraagt mee te gaan met Sevilla op kamt, tot woede van Chelsea. Je eigen onderzoek doen is ook niet zo moeilijk azijnpisserds. De kans dat deze man bij Barca eindigd is groot, de reden dat hij nog niet heeft getekent bij Chelsea is door Barca.

21 juli 2022 om 16:14

Lijkt mij waarschijnlijker dat hij naar Chelsea gaat eerlijk gezegd. Die hebben een bod van 65 miljoen neergelegd bij Sevilla, daar kan Barca niet mee matchen momenteel lijkt me?

21 juli 2022 om 16:16

Dat + een hoger salaris voor Kounde zelf. Chelsea lijkt mij ook het meest waarschijnlijk

21 juli 2022 om 16:16

Als speler niet naar Chelsea wilt sta je als club toch machteloos Kounde wilt alleen naar Barca gaan. Zo zie je maar dat Barca en Real grootste aantrekkingskracht hebben en 2 grootste clubs van de wereld zijn.

21 juli 2022 om 16:17

De meeste spelers zouden op dit moment liever bij barca voetballen voor een lager salaris dan bij chelsea

21 juli 2022 om 16:19

Lewan ook die echt topclubs uit Engeland heeft geweigerd wilde alleen nar Barca.

21 juli 2022 om 16:30

Omdat het in Engeland te vaak regent. Zulk watjesgedrag past inderdaad beter in Spanje

21 juli 2022 om 16:33

Hahaha daar issie weer. Toch maar weer Real en Barca benoemen en ophemelen, omdat de PL met de meeste speler aan de haal gaat.

Verder heb je wel grotendeels gelijk, maar dat jij hier nu elke x mee komt is gewoon grappig.

21 juli 2022 om 16:43

In Spanje spelen sws meer watjes, die leren pas op de benen te blijven staan als ze in de BuLi of PL komen te spelen.

21 juli 2022 om 18:19

@Aqua1

Waar haal jij dat hij niet naar Chelsea wilt gaan... Kounde is al maanden rond met Chelsea.. Chelsea kwam er niet uit met Sevilla wat nu dus wel gaat rondkomen. Kounde heeft nergens gezegd dat hij perse naar Barca wilt, hij wacht af wie er rondkomt met Sevilla en dan gaat hij beslissen waar hij gaat tekenen.. en alle voortekenen wijzen naar Chelsea.

21 juli 2022 om 16:16

Barcelona moet eerst Frenkie nog 19 miljoen betalen. Hij gaat gewoon naar Chelsea. Die hebben een hoger bod gezet + een hoger salaris aangeboden.

21 juli 2022 om 16:41

Volgens mij had Raphinha ook voor meer geld bij Chelsea kunnen gaan spelen. Barca had uiteindelijk het bod van Chelsea gematcht voor Leeds, maar hij krijgt bij Barca minder salaris dan hij in Londen zou krijgen. Zou zomaar ook voor Kounde kunnen gaan gelden.

21 juli 2022 om 17:24

Barcelona moet dat contractueel alleen als frenkie aanblijft. Moreel gezien is het een ander verhaal maar ga dat maar eens hard maken.

21 juli 2022 om 18:09

Je kan achterstallig salaris toch niet zomaar opheffen als de speler weg gaat? Zo werkt het iig niet bij gewone banen

21 juli 2022 om 18:15

Fullpressboys// hoe ik het had begrepen, is zijn achterstallige salaris uitgesmeerd over de aankomende jaren. Maar als hij vertrekt ontvangt hij natuurlijk geen salaris meer en geldt dat ook voor zijn achterstallige salaris (tenzij hij een clausule heeft dat het opeisbaar is als hij eerder vertrekt).

21 juli 2022 om 18:54

Barca moet eerst maar is voor elkaar zien te krijgen dat ze hun nieuwe spelers kunnen inschrijven dat is nog geen done deal namelijk

21 juli 2022 om 16:42

Net als Mbappe 100% naar Real ging zeker? Tuurlijk Aqua, we geloven je allemaal.....niet.

21 juli 2022 om 17:08

Denk het niet … Chelsea biedt bijna dubbele aan salaris en kan ook hogere transfersom betalen. Al heeft Kounde wel aangegeven voorkeur te hebben voor Barca…

21 juli 2022 om 18:56

Bron? Heb zelf nog nergens gelezen dat Kounde een voorkeur heeft opgegeven.

21 juli 2022 om 18:56

Vraag mij zowieso af hoe Barcelona die spelers allemaal kan halen hebben ze weer ergens een lening kunnen afsluiten of bieden ze die spelers een mooi salaris om volgend seizoen weer in de schuld te zitten en te vragen of iedereen akkoord gaat met een verlaging van 60%. Van mij mogen ze barcelona hard straffen. Als je ziet dat een Bordeaux terug gezet word naar het amateur niveau omdat ze een tekort van 30 mil komen en een Barcelona kan maar blijven kopen kopen kopen.... schandalig

21 juli 2022 om 20:28

Aqua schijnt het toch aan de juiste eind te hebben, nieuwe Raphinha zaak in de maak. Chelsea en Sevilla helemaal akkoord maar wilt toch op Barcelona wachten.

21 juli 2022 om 21:44

Dan zal barca ook wel toeslaan aangezien ze net 400mil beschikbaar hebben gekregen.

Yes! Blij mee, welkom Kounde. Wat lijkt me het toch fijn voor deze jongen om nog beter te worden door tips en tricks van T. Silva en Koulibaly... ben benieuwd naar dit Chelsea. Ga ze weer op de voet volgen.

Chelsea is flink een de weg aan het timmeren. Vraag me nog steeds af of Ziyech daar blijft, hoop dat hij naar Milan gaat

21 juli 2022 om 17:40

Ik zie Ziyech blijven, Tuchel lijkt het in hem te zien zitten deze pre-season en hij laat ook een goede indruk achter, denk dat hij de concurrentiestrijd wil aangaan, bij een club als Chelsea is sws niemand verzekerd van een basisplaats en lijkt me een mooie uitdaging voor Ziyech om de strijd aan te gaan met zijn concurrenten en minuten krijgt ie genoeg met dat drukke programma.

Dit is echt een wereld aankoop. Vind hem misschien wel na vvd de beste verdediger in Europa. Had hem heel graag bij Liverpool gezien

21 juli 2022 om 16:45

Dan heb je dit seizoen niet naar Sevilla gekeken dit seizoen durf ik te opteren. En zeker niet naar de tweede seizoenshelft.

21 juli 2022 om 16:50

Nou, dan denk ik toch dat je je daar vies in vergist.
Een speler als Ruben Dias (mits fit), maar ook een Marquinhos van PSG zijn toch echt wel een stuk beter dan een Koundé hoor.

En er zijn nog een aantal namen die ik twijfelachtig vind.

21 juli 2022 om 17:08

Ik vind dat soort dingen een beetje lastig te vergelijken altijd. Koundé is fel, maar eigenlijk een voetballende verdediger. Iemand als Matip (al begint de klad er wel een beetje in te komen bij hem) vind ik misschien nu nog wel beter, maar dat is wel een heel ander type verdediger. Daarnaast vind ik verdedigers als Koulibaly, Alaba, Skriniar, Thiago Silva, Lucas Hernandez (mits fit) denk ik nu nog wel iets beter.

Romero van Spurs en Bastoni van Inter vind ik ook hele goede verdedigers, maar die zijn pngeveer gelijkwaardig denk ik.

21 juli 2022 om 17:00

Dat is niet eens een licht overstatement wat je hier maakt.

Technisch goede verdediger hoor en in duels ook prima, maar ik moet het nog maar zien. Door zijn enorme opkomende drang (al gaat hij daar bij Chelsea in een driemansverdediging natuurlijk wel meer ruimte voor krijgen) staat hij verdedigend behoorlijk vaak uit positie. Diego Carlos die nu naar Aston Villa vertrokken is was heel complementair aan hem, maar de centrale verdediger naast hem moet ook dat ook echt wel zijn volgens mij. Daarnaast is het een heethoofd en bij Frankrijk vind ik hem vaak de minste van de drie achterin, en dat zijn twee veelvuldig verguisde verdedigers in de vorm van Lucas Hernandez en Raphaël Varane.

Voor Chelsea echter gaat hij echter wel precies brengen wat ze zoeken achterin naast twee sloten op de deur in de vorm van Koulibaly en Thiago Silva, dus daarom zie ik hem wel slagen daar.

Mooi bedrag voor Kounde. Chelsea is een mooie vervolgstap

Ik vind kounde veels te druistig. Maakt regelmatig domme ovrrtredingen, waar ook rode kaarten aan verbonden zijn. In iedergeval niet dit bedrag waard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren