Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The Athletic: Raiola dwarsboomt transfer Gravenberch naar Manchester United

Laatste update:

Manchester United is in de zoektocht naar versterking voor het middenveld andermaal uitgekomen bij Ryan Gravenberch. De negentienjarige Ajacied trekt zeer waarschijnlijk komende zomer de deur achter de Johan Cruijff ArenA achter zich dicht en daar hoopt de Engelse grootmacht van te profiteren. Mino Raiola gooit echter roet in het eten, weet The Athletic. Volgens de Engelse krant dwarsboomt de markante zaakwaarnemer, die vaker in de clinch lag met United, een transfer van Gravenberch naar United.

United heeft, zeker na de vroegtijdige uitschakeling in de Champions League deze week, prioriteit gesteld aan het versterken van het middenveld komende zomer. The Red Devils zijn bij die zoektocht uitgekomen bij Gravenberch, die zijn contract bij Ajax niet lijkt te gaan verlengen en op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Gravenberch geldt als een van de meest gewilde tieners op de Europese velden en werd de voorbije maanden al met menig topclub in verband gebracht. Bayern München lijkt op dit moment de beste papieren te hebben.

Dat de Duitse recordkampioen op pole position ligt heeft onder meer te maken met de moeizame relatie die United onderhoudt met Raiola, die de belangen van Gravenberch behartigt. Terwijl het contact tussen Raiola en Bayern doorgaans goed is, lag hij in het verleden al verschillende keren in de clinch met United. Zo kwamen beide partijen elkaar onder meer tegen tijdens de moeizame contractbesprekingen rond Paul Pogba. Gravenberch, die koste wat kost in de Champions League wil spelen volgend seizoen, zou zelf ook de voorkeur hebben gegeven aan een transfer naar Bayern.

United is nog allesbehalve zeker van deelname aan de Champions League na de zomer. De ploeg van manager Ralf Rangnick, die voor het vijfde seizoen op rij zonder prijzen blijft, staat momenteel vijfde in de Premier League achter Manchester City, Liverpool, Chelsea en Arsenal. De achterstand op Arsenal bedraagt één punt. The Gunners speelden wel twee wedstrijden minder. De nummers één tot en met vier plaatsen zich rechtstreeks voor de groepsfase van de Champions League. De nummer vijf gaat naar de Europa League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na hoe ze daar met Donny om zijn gegaan zou ik mij als Gravenberch wel twee keer bedenken voor ik daar heen zou gaan. En Donny had toch echt een veel betere periode achter zijn rug dan deze meneer ten tijde van de overstap...

17 maart 2022 om 16:13

Vd Beek was toch simpelweg niet beter dan zijn concurrenten bij United? Wat hadden ze anders moeten doen, buiten hem überhaupt niet kopen?

17 maart 2022 om 16:32

Die trainer speelde regelmatig met Mctominay en Fred. Je gaat mij toch niet wijsmaken dat je twee van die koekenbakkers erin moet zetten ten koste van Van de Beek?

Verder had je hem gewoon kunnen verhuren. In plaats van hem erbij te houden door doodleuk te zeggen dat hij zo belangrijk is. Maar hem daarna de komende seizoenshelft zo ongeveer geen enkele basisplaats te geven. Dan ben je gewoon een lul die mensen voor de gek aan het houden is.

17 maart 2022 om 16:37

v/d Beek heeft anderhalve kans gekregen bij United. De vraag of hij het zou kunnen redden bij United of een ander team van dat niveau is nog altijd een open vraag.

17 maart 2022 om 16:57

Dat blijft idd de vraag. Maar misschien was het in de trainingen al duidelijk dat hij niet goed genoeg was. Ik heb mij altijd afgevraagd waarom ze hem gehaald hebben. in een heel creatief elftal kun je aan donny best wel iets hebben. Zijn kwaliteit zit in het maken van goals (vanuit het middenveld). Voor opbouwende of verdedigende kwaliteiten kun je beter iemand anders halen.

17 maart 2022 om 17:08

Dat er nog mensen zijn die van de beek verdedigingen. Als je zelf een beetje gevoetbald hebt dan zie je na 1training al of iemand wat kan. Bij hem is wss elke dag gezien hoe zwaar hij tekort kwam tijdens elke training.. daarom heeft hij amper gespeeld

17 maart 2022 om 17:11

@ Martijn R: Je doet nu wel alsof het Fred en Mctominay spelers van het niveau RKC zijn, maar ik heb ze alledrie best regelmatig zien spelen, maar het zowel Mctominay als Fred hebben meer goede wedstrijden voor United gespeeld dan Van de Beek. Met elkaar in een dubbele pivot werkt het niet en laat je verdedigend steken vallen, maar Mctominay was bijvoorbeeld in de Europa League-finale nog de beste man op het veld aan de kant van United en tegen Leeds speelt hij ook altijd goed.

Fred had een verschrikkelijke seizoensstart waarin hij inderdaad een Championship-voetballer leek, maar inmiddels heeft juist Fred zich prima herpakt. Was in de laatste wedstrijd in de CL ook één van de betere aan de kant van United en dat is hij de laatste tijd eigenlijk best wel vaak als hij maar op de plek van Pogba speelt.

Nu ga ik niet doen alsof dat spelers zijn van het niveau dat Man Utd moet nastreven, maar dat was Donny bij United in ieder geval ook niet. Op zijn eerste wedstrijd na deelt Donny ook maar gewoon weer in de malaise bij degradatiekandidaat Everton. Ik geloof best dat hij specifieke kwaliteiten heeft en soms zag je ook wel dat hij bij vlagen meekwam in het positiespel, maar dat Donny niet geslaagd is bij Man Utd zegt mijns inziens niet zoveel over Utd, maar meer over Van de Beek.

17 maart 2022 om 17:20

Vd Beek heeft genoeg kansen gehad maar het zelden waargemaakt. In de beker en in Europa heeft hij gewoon een aantal basisplekken gehad en in de PL heeft hij ook een paar keer mee gedaan

17 maart 2022 om 17:30

"dat er nog mensen zijn die van de beek verdedigingen. Als je zelf een beetje gevoetbald hebt dan zie je na 1training al of iemand wat kan. Bij hem is wss elke dag gezien hoe zwaar hij tekort kwam tijdens elke training"

Grappig, want jij denkt dat de professionele (!) scouts van united niet eerst een paar wedstrijden en trainingen van Donny gekeken hebben, voordat ze besloten om miljoenen voor hem neer te leggen? Of denk je dat die scouts zelf ook niet een beetje gevoetbald hebben, en een beetje kennis van zaken hebben? Dan zou ik maar gauw solliciteren daar, ze zullen veel aan je hebben.

Van de Beek heeft het minder goed gedaan dan verwacht maar heeft ook geen echte kans gehad. En dat heeft elke speler nodig. Ook een Di Maria heeft het niet gered bij United, terwijl die daarna de pannen van het dak speelde bij parijs.

17 maart 2022 om 17:35

Die kansen die hij allemaal heeft gekregen valt allemaal reuze mee, wat is een kans krijgen waard als je op linksbuiten word gezet als Vd beek zijnde? Wat is een kans waard als je word opgesteld in een b team met allemaal spelers die nooit samen spelen en dus niet op elkaar ingespeeld zijn en je vervolgens direct word geslachtofferd terwijl hij juist een speler is die gebaat is bij een specifieke rol in een goed ingespeeld team? Je kunt veel zeggen, maar hij heeft alles behalve veel eerlijke kansen gehad, en het is geen jongen die dat vervolgens zelf afdwingt omdat het simpelweg geen speler is die een individuele actie heeft a’la pogba. Vanaf moment 1 een totale mismatch, begrijp ook totaal niet wat er hem is verteld waardoor hij dacht laten we deze stap nemen, en wat hnited ermee van plan was, die dachten wss oh Ajax die speelde geweldig, de 1e 3 toppers zijn al weg dus dan nemen wij de andere belangrijke speler maar.

17 maart 2022 om 17:51

Van de beek is voor united nuttig als 10 op 6 is hij niet veel beter dan Fred en Mctominay. Fred is gwn een Braziliaans international al heeft hij wel staan schutteren bij united en Mctominay is een eigen jeugdspeler en heeft veel meer pl ervaring dan vd beek. De kansen die hij op 6/8 heeft gekregen heeft hij niet overtuigd. En op 10 is hij niet beter dan Pogba of Bruno Fernandez, daar is geen discussie over mogelijk. Gravenberch is meer een 6/8 dan van de beek. Maar samen met pogba gaat dat niet werken denk ik. Dus of pogba vertrekt of Gravenberch is de stand in voor die positie. Zeker het eerste jaar.

17 maart 2022 om 17:53

Inderdaad. Ik weet zeker dat mensen met dat soort meningen geen enkele wedstrijd hebben gekeken. Hij heeft nooit ECHT een eerlijke kans gekregen of reeks wedstrijden achter elkaar gespeeld. Zelfs Old Trafford zong elke week voor hem maar het bleef bij Mcfred.

17 maart 2022 om 18:00

Nou bij Everton komt hij anders ook niet echt uit de verf. Denk dat van de beek gewoon beter terug naar Ajax kan gaan. Is in mijn ogen een zelfde soort als davy klaassen

17 maart 2022 om 18:17

Vd Beek is waarschijnlijk gewoon voor de breedte gehaald om een beetje mee te rouleren in de beker en B-wedstrijden in Europa. Hij is wel erg naief als hij dacht dat hij Bruno Fernandes en Pogba uit de basis zou spelen. Je kan United dus weinig kwalijk nemen. Hij tekent zelf bij een club waar voor zijn positie veel betere opties beschikbaar zijn, dus dan weet je als je een beetje logisch nadenkt dat je niet voir de basis bent gehaald

17 maart 2022 om 18:39

@bderobde misschien eerst even verdiepen in iets voor je domme dingen roept. Er is in het afgelopen jaar bevestigd vanuit de spelersgroep en bronnen in de club dat het niet ging om zijn vorm en inzet tijdens training. Spelers en zelfs Carrick recent hebben uitgesproken dat hij onvoldoende minuten heeft gekregen. Hij is voorgelogen door Ole. Die gewoon te weinig rouleerde want hij is niet de enige speler die dat is overkomen. Niemand vd supports snapt waarom Fred en mcTominay steeds maar worden opgesteld. On: Gravenberch is nog lang niet klaar voor stap omhoog. Zou zeker niet bij United binnen stappen en bij Bayern stapt ie rechtstreeks op de bank. Is zelfs voor Ajax nog te wisselvallig en krijgt meer krediet dan die bij welke buitenlandse club ook zou krijgen in het hogere echelon.

17 maart 2022 om 18:45

Ravel noem namen van spelers hahahah. Alleen Carrick heb ik erover gehoord

17 maart 2022 om 18:48

Vernon; hij is gescout op basis van trainingen en wedstrijden bij Ajax. Dan kan het soms gebeuren dat je verkeerd scout. Komt wel vaker voor (Klaassen, Memphis). Als een speler echt bij een club is dan zie je wat hij wel en niet kan. Zo werkt dat gewoon. Dan kan je mij wel belachelijk lopen maken, maar dat is nou eenmaal hoe het werkt.

17 maart 2022 om 18:49

@vernon zelfde geld toch voor Fred, waar sommige blijkbaar lacherig over doen?

17 maart 2022 om 18:50

Daarnaast komt van de Beek gewoon te kort. Je zult zien dat hij bij Everton ook vroeg of laat de bank gaat warm houden. Dat weet ik gewoon 100 procent zeker

17 maart 2022 om 19:27

@bderonde

Je zegt zelf dat 1 training voor iedereen genoeg is om te zijn dat hij er niks van kan. Dat zeg jij, niet ik. En dat klopt dus niet, want zoals je daarna beschrijft; ze hebben hem bekeken en na meerdere keren geconcludeerd dat hij wel wat kan.

17 maart 2022 om 20:52

En zo waren ze ook van mening dat Maguire zo een goede verdediger was dat hij wel 90 miljoen waard was

17 maart 2022 om 16:24

Ach er worden honderden spelers in de wereld zo behandeld. Donny was gewoon niet goed genoeg voor United en speelt nu bij een degradatie kandidaat..

17 maart 2022 om 18:32

En gravenberch ook niet. Utd moet beter weten, maarja hij is gratis he... gravenberch zelf zal ook wel niet inzien dat hij beter lager kan mikken, over raiola maar niet te spreken..

17 maart 2022 om 19:03

Hij is niet gratis want heeft nog een 1 jarig contract na dit seizoen.

17 maart 2022 om 16:40

"Hoe ze met Donny zijn omgegaan"? Gaan we nu zielig zijn omdat hij gewoon niet goed genoeg is/was.
Als hij zo goed was als meningen hier verkondigen had hij gerust wel meer gespeeld dan dat hij gedaan heeft.

17 maart 2022 om 16:55

Ik ben het met o.a. Fossen eens dat je Donny niet als vergelijkingsmateriaal moet gebruiken. Donny komt gewoon te kort voor heel veel clubs in Engeland. Dat wil niet zeggen dat ik een transfer naar deze club toe zou juichen. Het is qua naam een mooie club, maar daar heb je het voorlopig ook mee gehad.

17 maart 2022 om 17:03

Donny was en is niet goed genoeg voor dat soort ploegen. Daarnaast heeft Gravenberch veel meer potentie, zit er veel meer vernuft in.

17 maart 2022 om 17:43

Haha, Donny maakte deze veel en veel te grote stap wel zelf he. Alleen hadden ze hem wel eerder moeten laten gaan allicht inderdaad

17 maart 2022 om 18:09

Waarom gebruiken zoveel mensen zijn voornaam terwijl dat zelden bij andere spelers gebeurd. Je ziet nooit Kylian staan, of Lionel.

17 maart 2022 om 18:15

Maar wel Frenkie of Matthijs. Of Virgil of Memphis.. echt niet alleen bij Donny.

17 maart 2022 om 18:30

Virgil en Memphis hebben het op hun shirt staan....Frenkie kan ik mij voorstellen omdat het verwarrend kan zijn met Luuk de Jong.

17 maart 2022 om 18:43

Gemak. Omdat het korter is. Niets meer, niets minder.

17 maart 2022 om 19:50

Hoe ze met Donny zijn omgegaan......maar man toch .....een coach stelt altijd in functie van het belang van een wedstrijd zijn beste spelers op..... Donnietje was daar gewoon niet bij .....toch niet moeilijk hè.

Dit wordt een geval Vd Beek. Waar van de Beek al meer ervaring had. Ik juich eerder een tussenstap toe naar Everton bijvoorbeeld

17 maart 2022 om 16:25

Of Arsenal? Maar ik denk dat Gravenberch en Raiola hun neus ophalen voor Arsenal. Zou nochtans een mooi, logische tussenstap zijn voor Ryan.

17 maart 2022 om 16:45

Waarom zou hij z’n neus ophalen? Buiten financiën, heeft United letterlijk niks meer op dit moment dan Arsenal.

17 maart 2022 om 16:47

Zie hem graag komen en denk dat je hem voor 30 miljoen wel kan oppikken maar ik denk Ryan zelf hoger inzet en niveau Bayern ambieert. Ook al is hij daar vandaag nog niet klaar voor...

17 maart 2022 om 18:06

Hij is al wel klaar voor de bank bij bayern en in potentie opvolger voor een kimmich. Hij is niet veel minder dan een tolliso.

Off topic

Kan mij iemand vertellen waarom Gravenbergh op links op het middenveld staat ipv recht?

17 maart 2022 om 19:32

Bij Arsenal gaat hij toch ook niet spelen? Hij kan dan nog beter voor een middenmoter gaan in Engeland.

Aandelen Juventus moet die toch ergens recht trekken. Rare actie als dit klopt. Als United hem wil en hij wil daarheen waarom zou je er dan voor gaan liggen? Dan doe je je werk niet goed want dan mis je en klantbeleving

Weet niet hoe de relatie is tussen Ten Hag en Gravenberch, mocht dat goed zijn en Ten Hag komt naar United, dan zie ik hem ook wel komen.

Blijft ongelofelijk en niet loyaal dat dit soort spelers een heel opleidingstraject doorlopen waarbij ze op jonge leeftijd mooie wedstrijden kunnen spelen om zich te kunnen ontwikkelen en vervolgens niet willen bijtekenen en Ajax dus veel geld misloopt.

17 maart 2022 om 16:20

blijft wel loyaal dat je als speler gewoon je contract wilt uitdienen en niet vroegtijdig het schip wilt verlaten....

17 maart 2022 om 16:25

Gravenberch heeft al gezegd dat hij sowieso niet gratis gaat vertrekken. En Ajax veel geld mis loopt? Misschien loopt hij zelf ook veel geld mis en een grote club mis als hij bijtekent. Het is toch zijn carrière. Als het andersom is dan laten clubs, spelers ook gewoon keihard vallen.

17 maart 2022 om 16:32

Hoe loyaal zijn profclubs naar die 90-95% van de jeugdspelers die hun hele leven toewijden aan voetbal, maar na de A'tjes vriendelijk bedankt worden en geen contract krijgen. Het mes snijdt aan 2 kanten.

17 maart 2022 om 17:39

Eens met Dvv20

Het hele idee van loyaliteit en clubliefde wordt veel te geromantiseerd. Er worden veel meer spelers bij het oud vuil gezet omdat ze niet goed genoeg zijn. Daar is geen loyaliteit van de club richting die spelers, en terecht. Je hebt een zakelijke band met elkaar, en ook al ontstaan er gedurende die tijd ook persoonlijke banden, dat is niet tussen club en speler. Het is gewoon geen familie, die je steunt onafhankelijk van de prestaties.

En zo werkt het dus ook andersom. je hebt als speler helemaal geen plichten anders dan je contract. Er is al een systeem voor opleidingsvergoedingen, en dat is ook prima.

17 maart 2022 om 18:17

Als ik zo een jongen hoor praten over nieuwe uitdagingen en die lange tijd dat hij al bij Ajax speelt en daarbij soms zijn concentratie verliest, dan kan ik het niet helpen te denken dat hij zich eerst wel eens mag ontwikkelen tot een echte topspeler in het eerste elftal. Om te huilen dit soort verwende tieners. Dat er niemand om hem heen hem een draai om zijn oren geeft en hem even op zwijn plek zet is erg jammer.

Uhmm gaat het niet om wat de speler zelf wilt? Kan er een slechte verstandhouding zijn tussen de club en zakenwaarnemer nou en



En na 2 jaar op de bank te hebben gezeten wordt hij zeker uitgeleend aan een degradatiekandidaat?
Blij dat dit niet doorgaat.

Moet gewoon een tussenstap maken. Zou goed zijn voor de eigen ontwikkeling. Ergens waar je gegarandeerd wekelijks aan de bak komt. Zou bij United direct basis staan tho, want zoveel bijzonders loopt er niet op Old Trafford.
Daarnaast om met Raiola in zee te gaan, die man brengt ook gezeik met zich mee..

Zo zie je maar weer, totaal niet relevant wat de speler wil, de zaakwaarnemer bepaalt. Parasieten van het moderne voetbal, wat mij betreft gaan we daarmee om zoals met elk ander ongedierte waar we genoeg van hebben.

17 maart 2022 om 16:17

Ik wist niet dat dit door Gravenberch en Raiola al bevestigd was, waar heb je dat gelezen?

17 maart 2022 om 16:23

Dit is nou niet bepaald het eerste voorbeeld van dat de zaakwaarnemers een vele te stevige vinger in de pap hebben. Dit geval is slechts een bevestiging van wat we al wisten.

17 maart 2022 om 16:27

Welk voorbeeld bedoel je? Ik heb nergens gelezen dat Gravenberch al rond was met Utd of dat hij in opdracht van Raiola ergens getekend heeft. Jij blijkbaar wel, daarom vraag ik waar je dat gelezen hebt.

17 maart 2022 om 16:36

Ik ga af op dit bericht, als je dit serieus meent dan raad ik je aan helemaal niet meer op voetbalzone te komen want niks hier wordt gefactchecked. En nogmaals, er zijn legio voorbeelden dus of dit specifieke bericht waar is is niet eens relevant.

17 maart 2022 om 16:49

Welke voorbeelden bedoel je van spelers die naar een bepaalde club wilden maar op last van hun zaakwaarnemer naar een andere club gingen? Als er legio zijn kan je me er vast 3 geven met onderbouwing.

Ja ik doe flauw, maar jij lult uit je nek.

17 maart 2022 om 16:20

Gaat voor de rest goed met je? Als Gravenberch echt zo graag naar United wil dan gebeurt dat ook. Anders gaat hij wel voor een andere zaakwaarnemer die wel doet wat van hem gevraagd wordt.

17 maart 2022 om 16:22

in het hypothetische geval dat je als speler dit accepteert van een zaakwaarnemer dan ben je sowieso ongeschikt om deel te nemen aan de maatschappij. Enige ruggegraat mag je wel verwachten

17 maart 2022 om 16:26

En jij gelooft dit? Als Gravenberch naar United wil en United komt eruit met Ajax dan speelt hij daar volgend seizoen gewoon. Maar het levert natuurlijk veel aandacht op door Raiola als boeman neer te zetten.

17 maart 2022 om 16:49

Dit is wat de media er van maken he. Dit is niet perse de waarheid. Bovendien, zelfs als het klopt zijn er zoveel redenen waarom een goede zaakwaarnemer deze stap zou afraden. Slechte prestaties, allicht geen CL voetbal, onrustige club, manier hoe het met Donny is verlopen, je weet niet met welke manager je te maken gaat krijgen etc... Hoeft niet om Raiola's persoonlijke geschiedenis te gaan, dit kan ook gewoon goed advies met de beste intenties zijn. Exact wat een zaakwaarnemer moet doen.

17 maart 2022 om 17:41

Linksbuiteadem

Je mist het punt. Dit is een roddel, geen feit. De kranten roepen wat. Dat is alles.

Dus het is nergens een bevestiging van. Overigens lijkt Raiola me helemaal geen aangename man, maar hij werkt wel gewoon voor zijn cliënten. Die kiezen gewoon. Hij wilde Ihattaren niet naar Italie brengen maar die ging toch, om maar iets te noemen.

Ik denk niet dat United hier rouwig om moet zijn. Absoluut niet het type middenvelder dat ze nodig hebben. Om nog maar te zwijgen over het gebrek aan kwaliteit om op dat niveau mee te kunnen.

Raiola doet hier helemaal niks. Dit doet United zelf met de prestaties...

" Gravenberch, die koste wat kost in de Champions League wil spelen volgend seizoen ... "

Sleutelwoord: spelen. Ja, dan moet hij bij Ajax bijtekenen.

17 maart 2022 om 16:22

Of United de CL gaat halen hangt grotendeels van Arsenal af. Gisteren was geen goede voorbode. Maar gelukkig hoeven ze niet meer tegen Liverpool te spelen.

17 maart 2022 om 16:29

Waarom geen goede voorbode? Arsenal heeft zijn kansen (die van Odegaard... hallo, moet altijd 1-0 zijn) niet afgemaakt en Liverpool wel. Een logisch gevolg van het verschil in klasse tussen beide clubs(voor de grap het offensieve compartiment van beide ploegen al eens vergeleken:-)?)

Maar het is niet dat Arsenal, in tegenstelling tot een recent verleden, compleet van de mat gespeeld werd. Trouwens, of Arsenal de CL wel of niet haalt zal niet afhangen van de wedstrijden tegen City en Liverpool hoor maar wel van de andere 34 wedstrijden die ze spelen;-)

17 maart 2022 om 16:31

Ik heb de wedstrijd niet gezien. Ik baseerde me puur op het resultaat. Aangezien Liverpool bijna alles wint nu is het ook geen schande om te verliezen natuurlijk. Ik hoop dat Arsenal het weer vol kan houden.

17 maart 2022 om 16:31

Arsenal heeft dit jaar 2 wedstrijden verloren, van City en Liverpool, die overduidelijk beter zijn, al vond ik ze tegen City gelijkwaardig en toch een tikkeltje genaaid door de arbitrage. Ik snap niet dat je gisteren als maatstaf neemt voor de rest vd wedstrijden die nog komen. Natuurlijk kunnen we CL nog mislopen, maar dan hebben we dat volledig aan onszelf te danken. We spelen het beste voetbal van de clubs die om de 4e plek strijden en moeten nog tegen alle clubs om ons heen. Ik zie het met vertrouwen tegemoet in ieder geval, it's ours to lose.

17 maart 2022 om 16:42

Of we het volhouden is iets anders maar we staan er in elk geval goed voor.

Daarnaast oogt Arsenal heel wat stabieler dan andere jaren. Maar de wedstrijden tegen Tottenham en Man United worden wel cruciaal in de race om CL voetbal.

We hebben nog 2 wedstrijden tegoed tov United en 1 tov Tottenham. De komende 3 wedstijden tegen Aston Villa, Crystal Palace en Brighton moeten we wel gewoon winnen want nadien spelen we oa nog tegen Chelsea (uit), United (thuis) en West Ham (uit). En dan ook naar Tottenham (uit) maar daar is nog geen datum voor.

Dus van de 11 nog te spelen wedstrijden zijn er 4 tegen rechtstreekse concurrenten. Het zal nog vechten worden maar hopelijk slagen we erin om nog eens CL te halen.

17 maart 2022 om 17:46

Ik ben wel heel benieuwd, hij is lang uit vorm geweest, maar als dit zijn dip was, dan zou hij nu zomaar flinke stappen kunnen gaan zetten. Kan dus het ideale moment zijn voor een transfer naar een grote club.

Ik zie wel meer mogelijkheden op de langere termijn voor hem dan een Donny van der Beek maar je moet pas Nederland verlaten als je hier met kop en schouders bovenuit steekt. Dat is nog niet het geval.

Altijd weer hetzelfde met die spelertjes, nog helemaal niks gepresteerd maar wel alles voor de dollars. Je hebt toch als speler toch je eigen gevoel/ verstand bij welke club je past. Daar heb je zo'n puur en alleen op geld beluste geld geile pizzaboer toch niet voor nodig.

17 maart 2022 om 17:29

'op geld beluste geld geile pizzaboer', de uitdrukkingen om minachting uit te spreken richting Raiola worden steeds creatiever.

Gravenberch mag dan misschien nog geen jaren gepresteerd hebben, een groot talent is hij al jaren en hij weet zelf ook dondersgoed dat hij tegen een lage transfersom veel interessanter is voor veel topclubs. Hij wil graag naar een grote club om dat waarschijnlijk als middenvelder leuker voetballen is en bij best veel topclubs zou hij eventueel aan de bak kunnen. Ik snap dat Raiola het voetbal er niet mooier op maakt omdat hij er ook veel geld aan verdiend, maar kom op jongens. Het is iemand die gewoon heel goed is in wat hij doet en vooralsnog doet hij niks fout. Daarnaast zijn zijn spelers vaak hartstikke blij met hem en bij de clubs waarmee hij zaken doet vallen ze vaak niet over een miljoentje meer of minder, dus een beetje rustiger aan mag ook wel.

17 maart 2022 om 17:48

Ik kan er alleen maar om lachen. Mensen die op internet Raiola voor pizzaboer uitmaken, terwijl die man het toch echt heel erg goed voor elkaar heeft voor zichzelf. Zou er misschien een ietsjepietsje jaloezie bij zitten?

18 maart 2022 om 06:06

@vernon, jaloezie komt voor uit het feit dat je vind dat je het minder goed zou hebben...En laat dit nou zeker niet waar zijn. Laat ik het zo zeggen ik ben 60 en al ruim 10 jaar met pensioen, niet omdat ik moest maar omdat ik het kon door hard te werken en slim te beleggen. Ik had nog gewoon kunnen blijven doen wat ik deed om maar méér geld te krijgen, maar wat moet je met een bizarre hoeveelheid geld ....
Deze gast maakt door zijn manier van telkens maar méér méér méér te eisen zich tot een puur op geld belust figuur en dat is walgelijk. Je moet nl ook gewoon eens genoeg hebben.

Ruildeal Gravenbergh- Donny. Zou niet verkeerd zijn. Donny zou weer kunnen opbloeien bij Ajax

17 maart 2022 om 17:48

prima plan, ik wou dat ik er zelf op gekomen was. Gravenberch levert toch niet meer de hoofdprijs op, en ajax kan Donny prima gebruiken.



Echt hè, wat moet zo’n jonge speler nou in Engeland of Duitsland. Laat hem eerst 2 of 3 seizoenen iedere wedstrijd spelen met CL, competitie en beker. Hij kan dan uitgroeien tot een vaste waarde, maar nu is het veel te vroeg. Je hele sociale leven staat op zijn kop,je basis is weg. Nog 2 jaar Ajax en dan vertrekken zou toch veel beter zijn. Het is niet zo dat hij bij Ajax te weinig verdient en het grote geld komt echt wel. Die Raiola moet ook een keer naar het belang van de speler kijken en dat heeft niet alleen met geld te maken. Dit is overigens wel de doodsteek voor een opleidingsclub als Ajax als jeugdspelers al zó vroeg verkassen.

Zijn er nu nog mensen die beweren dat Brobbey (ook een van de spelers van Raiola) zelf heeft bepaald om weg te gaan bij Ajax/naar Leipzig te gaan? Raiola bepaald voor het grootste deel wanneer een speler weg gaat en ook naar welke club spelers niet gaan. Zijn invloed is veel te groot en ik snap echt niet dat je je als speler zo laat gebruiken.

17 maart 2022 om 16:40

Het is wel makkelijk lullen vanaf de zijlijn, als je niet jong en beïnvloedbaar bent door iemand met een grote naam. Als jij echt uit 1982 komt, wordt het tijd dat je je levenservaring in gaat zetten om te begrijpen dat een gozertje van ~20 jaar makkelijker te beïnvloeden is dan iemand uit 1982. Makkelijker he, want ook op jouw leeftijd zijn er genoeg die makkelijk te beïnvloeden zijn, gezien de kracht van het populisme.

17 maart 2022 om 17:13

Zo'n jochie van 20 is niet verboden om zelf na te denken. En de meeste jochies van 20 hebben ook gewoon een vader en moeder, die minstens zo oud zijn als mij. Misschien hadden die hun levenservaring in kunnen zetten.

17 maart 2022 om 17:04

Ik snap het ook niet en daarom geloof ik het ook niet. Er zullen allicht een paar spelers zijn die zich laten sturen maar heb je ook nog te maken met ouders die ook het nodige in de pap hebben te brokkelen. Ik geloof niet zo in de sprookjes van de grote boze wolf die Raiola heet.

17 maart 2022 om 17:50

Paul, ik denk dat bijna alle spelers zelf bepalen, maar juist in het geval Brobbey denk ik inderdaad dat de invloed van Raiola te groot is geweest. Komt ook omdat Brobbey zelf gewoon een introverte, weinig assertieve jongen is, heeft ie zelf ook gezegd. Gewoon beinvloedbaarder dan anderen.

Gravenberch speelt volgend jaar bij de club die Raiola het meeste biedt.
Daar blijft het niet bij, Raiola zal Gravenberch "zelf" laten bepalen waar hij speelt.
Moeizame relatie speelt echt geen enkele rol. Echt niet.
Wie zal er met Gravenberch vertrekken? Ik hou het op Martinez, helaas.
Mazraoui en Onana tel ik niet meer mee

Ajax moet met de centjes een hele goede keeper halen. Mag wat kosten, maar kan je ook behoorlijk wat opleveren. Kijk maar wat de tweede keeper Ajax afgelopen donderdag heeft gekost.
Kijk naar het aantal tegengoals sinds Pasveer niet meer keept.
Dus geen oude man meer. Bij blessures duurt het herstel vaak ook langer

Als Ten Hag naar United gaat lijkt United me eigenlijk geen slechte keuze voor Gravenberch.

Alleen al het gegeven dat de relatie tussen club en zaakwaarnemer tegen kan werken bij een transfer is al een reden om minimaal met argusogen te kijken naar dat beroep.

Ja, er kunnen meerdere clubs passen bij een speler en ja, als de speler écht daarheen wil gaan, zal het ook wel gebeuren. Maar dat een relatie, waar de speler niets mee te maken heeft, invloed kan hebben is al te zot voor woorden.

Omdat mijn eerdere reactie verwijderd is ("dat wordt een vd Beek 2.0" door "gebrek aan onderbouwing" bij deze mijn onderbouwing.....
Ik denk dat Ryan Gravenberch niet naar ManU moet gaan omdat hij niets toe zal voegen aan het spel van het huidige United....dat kan alleen maar mislukken. Hij moet naar mijn mening naar een club in Duitsland gaan en/of een minder grote club in Europa.

17 maart 2022 om 16:51

is nog steeds geen onderbouwing. Is in de categorie "donny van de Beek is niet goed genoeg omdat hij niet beter is dan de rest"
Probeer maar helemaal opnieuw :P

17 maart 2022 om 19:31

Ha inderdaad, onderbouwing is nog steeds mager… United koopt wel vaker spelers die niet direct een versterking zijn maar bij wie ze vertrouwen hebben dat er groei in gaat zitten. Dat kan bij Gravenberch ook zo zijn.

Hij moet veel mogelijk spelen en dat kan alleen bij Ajax. Je kent de omgeving, mensen en iedereen support je. Blijf bij Ajax Ryan de beste club van Nederland.

Man United moet eerst een manager aantrekken en die ook laten meepraten over welke aanwinsten er worden gehaald. Je moet een manager halen voor de lange termijn en daarna pas de spelers die passen in het beeld van je nieuwe manager. Gravenberch bij Tuchel geef ik minder kans dan Gravenberch bij Ten Hag in elk geval.

Als je als united zijnde gravenberch koopt ben je echt niet goed bij je hoofd. Zij hebben een echte verdedigende middenvelder nodig, een anker op het middenveld, niet weer zo'n pogba achtige speler die vooral aanvallend zijn steentje bijdraagt. Daarnaast is hij sowieso niet goed genoeg nu, leuk voor de toekomst maar als je mee wil strijden om prijzen hebben ze gewoon een wereldklasse CVM en CV nodig. Niks meer, niks minder.

Gaan die jonge talenten dan niet een keer hun lesje leren? Te gretig zijn en op een te jonge leeftijd een klapper willen maken om vervolgens jammerend op de bank te eindigen bij een topclub.

Denk een keer in langetermijn en duurzame groei ipv snelle succesjes en te vroeg pieken, joh. Gravenberch is er nog lang niet, zie eerst maar constant een 8 te spelen en die minimale ondergrens te verhogen.

Gravenberch is nog lang niet toe aan United. Eerst verder ontwikkelen in Amsterdam.

Tenzij Ten Hag naar ManU gaat zou ik ook van dit wespennest afzien. Kostte Van de Beek twee jaar van zijn carrière. Kijk vooral naar speelkansen. Haalt Arsenal CL dan zou dat een mooie club zijn of anders Borussia Dortmund dat ook wel verversing kan gebruiken.

United moet deze jongen helemaal niet willen hebben! Pure middelmaat dit! United kan beter gaan kijken naar spelers op deze positie die net de 25 gepasseerd zijn en wat gewend zijn. Milenko Savic bijv is betere optie!

Wat ik niet begrijp is hoe kan een zaakwaarnemer een club dwarsbomen? En dan bedoel ik als United bij hem aanklopt met interesse in Gravenberch dan moet je dat toch laten weten aan Gravenberch en hoe hij er over denkt? Nu weet ik niet in hoeverre dit artikel waar is maar soms denk je echt dat Raiola alle volgende clubs bepaalt voor de spelers die hij vertegenwoordigt.

Maar eerlijk. Wat moet deze negentienjarige balletdanser bij Manchester United? Hij is nog lang niet klaar voor een basisplaats bij een buitenlandse topclub. Eerst nog maar 2 jaartjes bij Ajax laten zien dat je wekelijks de beste bent. Van die Raiola word ik ook helemaal gek. Wat een oplichter.

Gravenberch naast Partey bij Arsenal. Dat zou ik wel wat vinden

Volgens mij bepaalt Ryan zelf waar die heen wil,

Die jongen is nog niet eens enigszins sterkhouder bij Ajax. United moet helemaal niet in zijn hoofd spoken als hij de komende jaren veel wil spelen. Geld verdienen kan hij bij Ajax ook wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren