Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ongelooflijk talent’ Gravenberch de hemel in geprezen: ‘Er komt nog meer aan’

Laatste update:

Jürgen Klopp heeft mooie woorden gesproken over Ryan Gravenberch in aanloop naar het Europa League-duel met Atalanta. De middenvelder is zijn debuutjaar bij Liverpool niet ongeschonden doorgekomen, maar hoeft wat betreft vertrouwen niets te vrezen.

Gravenberch moest dit seizoen zeven wedstrijden missen vanwege uiteenlopende blessures en heeft nog niet vaker dan drie wedstrijden op rij in de basis gestaan, maar dat neemt niet weg dat Klopp de Nederlander hoog heeft zitten.

"Ryan heeft super belangrijke wedstrijden gespeeld voor ons", aldus Klopp op de persconferentie. “Hij raakte alleen geblesseerd op momenten dat hij juiste wat ritme kon opdoen. Daarna had hij hier en daar weer wat kleine blessures."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Desondanks betitelt Klopp Gravenberch als een 'ongelooflijk talent'. "Zijn eerste balcontact, atletisch vermogen en acceleratie zijn allemaal geweldig. Hij is een ongelooflijk getalenteerde speler en ik denk echt dat hij op de juiste plek en bij de juiste club zit."

Gravenberch staat tot dusver op 33 officiële wedstrijden in het shirt van Liverpool, waarvan 19 keer als basisspeler. Daarin wist hij drie keer het net te vinden en fungeerde hij tweemaal als aangever.

“We hebben een heel goed middenveld, maar ik kan je beloven dat Ryan steeds meer minuten gaat krijgen, honderd procent", zegt Klopp. "Er komt nog meer aan."

Liverpool neemt het donderdagavond vanaf 21:00 uur op tegen Atalanta in de kwartfinale van de Europa League. Voor Gravenberch wordt dat duel onder meer een weerzien met voormalig Ajax-ploeggenoot Mitchel Bakker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja als trainer kan hij moeilijk wat anders zeggen. Maar voorlopig zit hij bij clubs die veel te hooog voor hem zijn gekregen. (Bayern Munchen en Liverpool). Zijn handelingssnelheid is te laag voor de absolute top en het helpt ook niet mee dat hij van nature laks is.

11 april 2024 om 18:30

Hij is helemaal niet laks. Als hij laks was geweest dan zou Klopp hem helemaal niet gebruiken. Nog max 1 jaar en dan zijn frenkie en Gravenberch de 2 middenvelders voor oranje zonder twijfel.

11 april 2024 om 18:43

Hij lijkt dit seizoen toch prima op zijn plek te zitten.
Mits fit, speelt hij vrijwel altijd en vaak genoeg ook nog als basis speler.
Dit is toch wel ongeveer wat je mag verwachten van een jonge speler in zijn eerste seizoen in de PL bij een absolute top club

Ik vind ook niet dat zijn handelingssnelheid te laag is. Hij zit al in de absolute top en valt daar zeker niet in negatieve zin uit de toon.

11 april 2024 om 18:56

Dan zijn dit soort clubs toch erg goed voor hem?

Hier moet de handelingsnelheid omhoog en moet ie wel omschakelen, want anders speelt ie gewoonweg niet.

11 april 2024 om 19:37

Is toch mooi dat jij dus totaal het tegenovergestelde denkt als zijn trainer. Klopp is overigens een trainer die niet heel erg bekend staat om slap te ouwehoeren, maar geeft zijn mening vaak eerlijk.

Dat jij nou geen fan bent; maar er is niets mis met zijn hsndelingssnelheid. Hij moet alleen harder worden voor de top.

Bayern was geen gelukkige match. Een middenvelder als Gravenberch past wat minder in München.

Klopp zit nog 7 wedstrijden in PL op de bank , als de nieuwe trainer het niet in Gravenberch ziet zitten of andere spelers beter vindt .
Dan blijft Gravenberch toch op de bank of hij moet weer een transfer maken .

Mooi dat Klopp zo positief over hem is. Gravenberch heeft alles om te slagen in de top en zeker op het middenveld bij dit Liverpool liggen er kansen. Het zal echt aan hemzelf liggen of het gaat lukken of niet.

11 april 2024 om 19:01

Kansen zijn best beperkt als szoboslai en macallister zekerheidjes zijn. Jones, Elliot, bajetic, endo, Gravenberch voor 1 positie.

11 april 2024 om 19:13

Wie weet is hij ook zo weer weg met een nieuwe coach.Ik snap de hype rond hem niet zo, maar ik werk dan ook niet dagelijks met de beste knul.

Technisch en fysiek een topspeler met de inzicht en mentaliteit van een amateur. Weinig middenvelders gezien die positioneel zo zwak staan. Ik vind hem een omgekeerde Wieffer die technisch zwakker is en qua inzicht en mentaliteit compenseert.

Toch een groot talent dat je bijna zou vergeten.. Gravenberch heeft alle potentie voor een topper, vraag me af of hij dat gaat bereiken. Had meer baat gehad met een stap zoals Simmons die heeft gemaakt naar mijn mening.

11 april 2024 om 18:36

Ik vergeet hem ook een beetje, maar volg ook totaal niet de PL… dus laat staan Liverpool. Hoe doet hij het eigenlijk aan de VZ’ers hier?

11 april 2024 om 18:51

Hij heeft een mooi uiterlijk vertoon en is technisch, dus het oogt altijd wel elegant bij hem, maar hij voegt weinig toe aan het spel van Liverpool. Eigenlijk net als bij Ajax. Heb hem regelmatig in de Premier League gezien dit seizoen en valt wat mij betreft uit de toon. Bij het goede Ajax van 20/21 was hij ook een van de zwakste spelers, bij Bayern en Liverpool komt hij er duidelijk niet aan, het is tijd voor hem om eens een stap omlaag te maken en ergens een sterkhouder te worden wil hij zich ontwikkelen.

11 april 2024 om 19:09

Een prima eerste seizoen voor iemand die meerdere malen geblesseerd is geweest. Kwam binnen als een transfer die helemaal niet nodig was, maar mijn scouser vrienden lopen allemaal met hem weg, vinden dat zijn pure voetbalkwaliteiten misschien wel het beste is van heel de selectie. Alleen is het even wennen aan het systeem, maar dat moesten spelers als Fabinho ook, zoek maar op wat Klopp daar over zei.

11 april 2024 om 19:26

Welke stap als simons? Waar Gravenberch op zn 16e debuteerde en op 17 basis was speelde Xavi vorig seizoen als 19 jarige zijn eerste volledig senioren seizoen.

We zullen zien maar zijn concurrentie is enorm met Szoboszlai en Mac Allister die beide gewoon onbetwiste basisspelers zijn. En daarbuiten heb je dus jongens zoals Elliot en Jones. Ben benieuwd of Gravenberch in de nabije toekomst een basisplek gaat veroveren.

Mooi dat Klopp dit zegt, maar volgend seizoen is hij er niet meer. Zijn opvolger kan Gravenberch op de bank plaatsen en dan loopt hij weer achter de feiten aan.

19 keer in de basis is toch niet verkeerd. Voor iemand die zo jong is. Knap hoor.

Ik geloof er weinig van. Endo heeft een beter eerste seizoen dan Gravenberch, dat slechts figurant is bij Liverpool. Klopp gaat ook weg. Zie het eerder een Ryan Babel-route worden.

11 april 2024 om 19:06

Endo is dan ook 31, en Gravenberch 21. Groot verschil zit daar in .

12 april 2024 om 01:17

Ook een verschil is dat Endo natuurlijk een verdedigende middenvelder is. Gravenberch zijn concurrenten zijn Szoboszlai en Mac Allister. En die kunnen wel jarenlang mee.

12 april 2024 om 07:57

Dat is helemaal waar. Endo is ook defensief ijzersterk. Voetballend vind ik hem maar matigjes. Maar Ryan heeft een aardig begin, maar hij kan voetballend echt veel meer dan wat hij nu laat zien...

Hij moet stappen zoals een Curtis Jones en Harvey Elliott gaan zetten volgend seizoen...

Macallister is echt een wereldaankoop. Szobozslai was ik wel fan van, maar vind hem toch wat tegenvallen. Vooral veel rennen en vermogen en zo nu en dan een poeier, maar ik had meer creativiteit en goede (steek)passes van hem verwacht ook.

12 april 2024 om 23:42

Niemand die in de zomer de voorspelling had gemaakt dat Endo het beter zou doen omdat hij 10 jaar ouder is, beetje onzin dat.

Klopp heeft Gravenberch meerdere keren laten starten tijdens belangrijke wedstrijden. Dit is zijn eerste seizoen bij Liverpool, en moest duidelijk wennen aan het spel dat Klopp wilt spelen, desondanks vind ik dat hij wel een voldoende verdient. Fabinho, toen hij net kwam kijken bij Liverpool gaf Klopp letterlijk aan dat hij moet wennen, en niet gelijk mee kan met het Liverpool spelletje. Dus dat mensen hier ontwetend typen dat een trainer wel met lof uitingen moet komen, is ook gewoon grote onzin. Klopp heeft geen druk meer vanuit boven-af, en je ziet dat hij zegt wat hij werkelijk denkt. Maar dat mensen hier anders zeggen, laat wel zien hoeveel Liverpool of de Premier League gevolgd wordt.

Even tegenwicht bieden aan de fans, die vinden t helemaal niks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren