Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teamgenoot erkent: ‘Iedereen moet wennen aan Noa Lang, hij kan vervelend zijn’

Laatste update:

Jordan Teze is blij met de aanwezigheid van Noa Lang bij PSV. Hoewel de verdediger erkent dat ‘de kleedkamer’ soms nog moet wennen aan het karakter van Lang, geeft hij aan ook buiten het veld met hem om te gaan. “Ik denk dat iedereen eerst een beetje moet wennen aan hoe hij is, want hij kan af en toe vervelend zijn”, zegt Teze lachend in gesprek met PSV TV.

“Toen ik de geruchten hoorde heb ik Noa meteen geappt", zo blikt Teze terug op de periode voordat de transfer van Lang officieel werd. "Ik ken hem al sinds ik bij PSV speel. Ik speelde altijd tegen hem, want hij is van mijn leeftijd. Sindsdien hebben we altijd goed contact gehouden. Hij heeft me gevraagd hoe het hier was. Ik kon niet echt heel veel zeggen, want ik wist toen nog niet wie de nieuwe trainer zou worden."

Teze is blij dat Lang zich aan heeft gesloten bij PSV, al erkent hij dat het karakter voor sommigen wennen kan zijn “Het bevalt wel goed met hem in het team. Ik denk dat iedereen eerst een beetje moet wennen aan hoe hij is. Maar ik ken hem al zó lang, ik weet al hoe hij is en dat hij een beetje vervelend kan zijn. Maar dat vind ik niet erg, ik vind het leuk dat hij er is.”

“Ook buiten het voetbal om praten we met elkaar”, vervolgt Teze. “We hebben het ook over andere zaken, niet alleen over voetbal. Daarnaast doen we ook dingen samen naast het voetbal. Nu nog wat minder, omdat hij nog druk is met een huis zoeken en verhuizen. Maar dat gaat wel komen na verloop van tijd. We hebben tenslotte ook dezelfde interesses”, aldus de stopper.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe goed Lang ook kan voetballen en hoe het bij tijd en wijlen ook echt genieten is, vind ik al deze berichten wel een beetje vermoeiend worden. Er wordt echt gedaan alsof een Ronaldo is binnengehaald.

Laat de voeten spreken en stop met alle randzaken te bespreken.

2 augustus 2023 om 21:15

Vervelende titel weer, Teze erkent niks, hij maakt een grapje en ze kunnen samen goed door één deur. Zelfs toen ze in de jeugd speelde tijdens Ajax-PSV.

2 augustus 2023 om 21:36

Ik ben benieuwd hoe er bij PSV gereageerd zou worden als Noa Lang weer een antisemitisch liedje gaat zingen.

Deze jongen is nou eenmaal niet van onbesproken gedrag.

3 augustus 2023 om 02:13

Boeie. Laat gaan.

2 augustus 2023 om 21:27

Het is komkommertijd en dan krijg je meer berichtjes met meningen. Als straks de wedstrijden gaan beginnen krijg je meer wedstrijdverslagen en zal je dit ook merken in het voetbalnieuws. Een tip van mij: neem het met een korrel zout nemen of klik door. Het kan je helpen...

Mij boeit het niet of Lang soms vervelend kan zijn. zolang die naar verwachting gaat presteren let niemand daar op.het kan wel tegen hem gaan werken als de prestaties van hem niet naar verwachting gaan lopen.

2 augustus 2023 om 21:23

Tuurlijk letten mensen daar wel op. Je kunt je fatsoenlijk gedragen, ongeacht je prestaties.

Bizar, als dit is hoe jij in het leven staat.

2 augustus 2023 om 21:25

Uit een reactie op VZ weet je ook echt hoe iemand in het leven staat.

2 augustus 2023 om 21:31

Het geeft wel een denkwijze weer...

2 augustus 2023 om 21:35

Het is weer zomer vakantie volgens mij. De kleine kindjes mogen weer wat later opblijven.

2 augustus 2023 om 22:37

Ik merk het ja

2 augustus 2023 om 22:42

Goed dat je het zelf ook merkt. Nu hup je bed in.

2 augustus 2023 om 21:24

Het ligt er natuurlijk ook aan in hoeverre hij vervelend is. Zoals Frits hieronder ook al aangeeft; als de resultaten minder zijn dan gaat het alleen maar erger worden. Natuurlijk is het nu nog te voorbarig om daarvan uit te gaan, maar Noa is nu net pas bij de selectie en er wordt nu al erover gesproken. Dus dat is normaal gesproken geen goeie zaak. Met name niet met iemand als Noa, die bij Ajax en bij Brugge zijn mindere momenten gekend heeft.

2 augustus 2023 om 21:29

Hahahaha natuurlijk boeit het wel. Noa is er net een week en je hoort al verhalen dat hij vervelend is. En dat is precies wat iedereen had verwacht. Je gaat me niet zeggen dat een een vervelende Noa zo een positief effect heeft op de teamgeest. Ik zeg altijd, liever een minder goede speler dan een getalenteerde arrogante kwal.

2 augustus 2023 om 21:30

Iedere ploeg heeft 1 arrogante kwal nodig.

2 augustus 2023 om 21:33

Geen 1 ploeg heeft een arrogante kwal nodig

2 augustus 2023 om 21:33

@lampen
Je maakt me nieuwsgierig. Waarom heeft iedere ploeg een arrogante kwal nodig?

2 augustus 2023 om 21:36

Lampen is volledig de wegkwijt. Nu Noa bij zijn cluppie speelt heeft iedere ploeg opeens een kwal nodig hahaha

2 augustus 2023 om 21:50

/Noa is er net een week en je hoort al verhalen dat hij vervelend is.
/
Het woord vervelend heeft in bepaalde "contreien" een dubbele betekenis en het hoeft daarom niet zo te zijn dat Teze bedoelde dat je Noa Lang achter het behang wilt plakken. Soms kan iemand ermee bedoelen dat diegene "hinderlijk" is. Bijvoorbeeld "die Kelbergen, hè, hij is écht vervelend" en dan doelt diegene op feit dat jij vaak grappige of gevatte opmerkingen maakt of dat je je "clowneske" gedraagt of een sfeermaker bent, maar wel nog steeds op een manier die geen irritaties op ergernis bij anderen wekt.

2 augustus 2023 om 21:58

@tjeerdgilders
Zoals ik onder ook al reageerde op je reactie voor je het verwijderde. Net zoals de meerderheid, weet jij het ook niet zeker wat hij nou echt bedoeld. Het is namelijk lastig in te schatten is waar Teze nou daadwerkelijk op doelt met het woord "vervelend" in deze context. Hoe dan ook, is het wel opvallend dat je dat soort geluiden bij Brugge als Ajax ook al hoorde en iedereen wel weet dat Noa niet de makkelijkste is. Dus zo vreemd is het niet dat de meeste mensen hier het dan ook zo opvatten.

2 augustus 2023 om 22:08

Tjeerd ik lees dat je reacties verwijderd enz en dat je al terecht bent gewezen door ApyroG. Maar clowneske zeg jij hahahaha. Als je had gezegd dat Lang op de trainingen Teze alle hoeken van het veld liet zien en m daarom vervelend vind.... maar gevatte en clowneske, nee dat is het zeker niet. Lang is gwn een kwal en daar heeft een nuchtere en boereske Teze helemaal niets mee.

2 augustus 2023 om 22:48

@kellbergen ik heb niet zo veel met de persoonlijkheid van Lang (tot nu toe, hopelijk is hij nu meer volwassen) maar deze titel is compleet uit de context gehaald en het is niet eerlijk naar hem toe om hier een ding van te maken.

Als je naar robben, djokovic, ronaldo etc kijkt, dat waren op jonge leeftijd ook wel een beetje eigenwijze gasten die alleen met zichzelf bezig waren. Hij verdient gewoon de kans over een langere periode, de potentie is er zeker.

2 augustus 2023 om 22:53

De "vervelend" waar Teze het over heeft is grappend bedoeld. Jullie plakken er een veel te negatief etiketje aan

2 augustus 2023 om 22:59

Apyrog,

/Het is namelijk lastig in te schatten is waar Teze nou daadwerkelijk op doelt met het woord "vervelend" in deze context.
/
Hoe ik Jordan Teze inschat durf ik stellig te beweren dat hij niet bedoelde dat Noa Lang een vervelend kolere ventje is. Als een totaal ander type persoon dit had gezegd, dan had ik wel gedacht dat diegene Noa Lang vervelend zou vinden vanuit een negatieve insteek.

2 augustus 2023 om 23:21

@kelbergen,

/tjeerd ik lees dat je reacties verwijderd enz en dat je al terecht bent gewezen door Apyrog./

Ik had mijn reactie verwijderd, omdat ik het redundant vond om bijna dezelfde reactie twee keer achter te laten, en ik ben door niemand terechtgewezen.

/maar clowneske zeg jij hahahaha. Als je had gezegd dat Lang op de trainingen Teze alle hoeken van het veld liet zien en m daarom vervelend vind....'/

Je kan inderdaad een speler om de reden die jij net gaf als "vervelend" kenmerken. Bijvoorbeeld: "noa is echt vervelend om tegen te spelen, hij vindt altijd een gaatje of weet je te ontglippen". Maar iemand die veel kliert of bepaalde grappen maakt of geintjes uithaalt, kun je ook als "vervelend" omschrijven zonder dat hier een negatieve connotatie aan kleeft.

Jordan Teze zei notabene nog: "ik denk dat het voor iedereen misschien eerst een beetje wennen is, van hoe hij is, maar voor mij, ja, ik ken hem al zo lang, dus ik weet al een beetje hoe 'ie is en dat hij een beetje vervelend kan zijn, maar dat vind ik niet erg, ik vind het wel leuk dat 'ie er is". En ondertussen zag je Noa Lang "dollen", "klieren", you name it, met Jordan Teze. En buiten het voetbal om doen zij soms ook dingen samen. Dus om zo stellig te beweren dat de zogenaamde nuchterte en "boereske" Teze helemaal niets met Lang heeft lijkt me onwaar.

/ Lang is gwn een kwal en daar heeft een nuchtere en boereske Teze helemaal niets mee./

Aan de hand van de dingen die je neerpent begrijp ik waarom je dit soort nuances niet kent en je mensen als Noa Lang verkeerd leest.

2 augustus 2023 om 21:32

Ja en nee. Of iemand leuk of lief is maakt in principe niet uit ...tenzij het zijn uitwerkingen heeft in de wedstrijden of binnen de selectie.

2 augustus 2023 om 21:32

Ik let daar iig wel op. Ik wil graag dat een club fatsoen uit spreekt ipv dat er etterbakken rondlopen die de sportiviteit verzieken door kwallen gedrag. Helemaal een voetballer die een voorbeeldfunctie draagt, of hij het wilt of niet, heb je je te gedragen.

2 augustus 2023 om 21:35

Lampen jou boeit het niet maar tis redelijk relevant he.
Net een paar weken in Eindhoven en eerste bericht komt naar buiten. Dit geeft alleen maar onrust en komt nooit een sfeer ten goede.
Voor jou is zijn prestatie het belangrijkste echter die je dat in het veld met 10 andere

2 augustus 2023 om 23:00

Welk bericht? Dat Teze hem graag heeft?

3 augustus 2023 om 00:17

Het is maar net hoe je het wil lezen Lierse. Ik lees het als “het is een irritant tering ventje maar wil mijn collega niet afvallen dus ik zeg maar dat het even wennen is en ik hem wel leuk vind”

3 augustus 2023 om 02:17

@Bliek kijk eens het interview terug op PSV YouTube. Dan neem je je woorden terug. VZ gebruikt zo’n titel voor de clicks; het heeft geholpen!

2 augustus 2023 om 21:50

Ironisch is wel dat Bosz moe wordt vanwege de negatieve tendens rond Land en dan begint zijn eigen speler ook over zijn gedrag.

Voor de rest was Teze alleen maar positief.

2 augustus 2023 om 22:11

Noa Lang is de beste voetballer van psv na het vertrek van Simons. Ik denk dat Bosz ook wel een trainer is die goed met hem weet om te gaan. Persoonlijk had ik hem er graag bij gehad bij Ajax. Ik denk ook als Tadic eerder was vertrokken dat Ajax het ook bij hem had geprobeerd.

2 augustus 2023 om 22:20

Ik ben zeker niet bang dat lang niet de beste is hoor. En bosz kan er zeker mee omgaan.
Ben idd keer benieuwd hoe de nuchtere boeren ermee om kunnen gaan.

2 augustus 2023 om 22:39

Ik vind je reacties meestal scherp, maar ik vind dit nog steeds een domme aankoop. Hij is niet de enige met een zwaar ego, vergis je niet wat er gebeurd als 3 ego's gaan botsen. Ik voorspel veel problemen tussen Veerman en Lang

3 augustus 2023 om 06:14

Mij boeit het wel dat jij soms vervelend en kinderachtig grdrag vertoont, lamp uit en slapen nu!

Noa is iemand die een echte sfeermaker is als de sfeer goed is in de kleedkamer. Als alles voor de wind gaat. Dan is zijn gedrag ook leuk en tolereren mensen dat.

Waar het fout gaat is als het even tegen zit wat betreft resultaten. Dan komen de ergernissen dubbel hard aan en zal een Noa juist de sfeerverpester zijn in een groep.

Het is dus voor psv te hopen dat de resultaten goed blijven.

2 augustus 2023 om 21:28

En dat moment komt altijd.... zie het verleden. Succes ermee!

2 augustus 2023 om 21:45

Dat is echt de grootste lariekoek wat jij zegt man. Alsof iedereen die verliest goed te harden is man. Omdat het Noa Lang is, dan is het extra kut en omdat hij praat met een accent is het nog extra kut. En ook omdat hij anders gedraagt is het nog eens extra belangrijk om dat nog extra te belichten. Ga mij niet vertellen dat een Sneijder bij verlies de leukste persoon is, of dat Robben met een big smile paar minuten na verlies op de tafel staat te dansen man. Enige wat je roept is wat heel Nederland wilt roepen en dat is een zondebok kiezen. Maar eindstand, NL heeft Noa duidelijk harder nodig dan omgekeerd. Hij maakt zijn goals en assisten wel en presteert altijd. Hattrick bij Ajax, maar iedereen zei Tadic is belangrijker. Nu mis je een Noa Lang bij Ajax. Ook bij Oranje je speelt met ideale schoonzonen zoals Bergwijn, Gakpo en Xavi, maar kan amper wat creeren tegen Kroatie. Noa Lang speelt en meteen scoort hij of hij creeert kansen voor andere. Ik ga liever voor kwaliteit, dan iemand die elke keer mijn kont likt en enorm goed NL spreekt. Kwaliteit wint altijd. Met alleen gedrag pak je geen prijzen mensen. Waarom heeft NL geen prijzen gepakt op internationaal niveau. Precies het moeten allemaal ja-knikkers zijn die netjes gedragen. Voor iemand met prestatiedrang of kritiek is geen ruimte voor in NL

2 augustus 2023 om 22:00

Gewoon onzin. Het ging slecht bij Brugge vorig jaar en er waren totaal geen verhalen van zulke aard over hem.

2 augustus 2023 om 22:07

Geen slechte aard ? Dan heb je de media niet gelezen. Schelden met het K woord bijvoorbeeld. Dat is voor mij onaceptabel en niet normaal.

3 augustus 2023 om 00:16

Dat heeft niks te maken met wat er hier gezegd wordt.

Iedereen is toch sacherijnig als het niet loopt .
En dat verschilt met een karakter. Die ene meer dan een ander. Ik denk dal Lang wel bij psv past.

2 augustus 2023 om 21:23

Ja want bij Ajax vond het meerendeel hem vervelend, raar en onbehandelbaar als het tegen zit. Paste toen bij Ajax 😂

2 augustus 2023 om 21:32

Noa past he le maal niet bij PSV. Dat was toch altijd zo een nuchtere warme club? Noa's gedrag wordt daarnaast ook niet geaccepteerd door Bosz hoe ik hem ken, dat kan ik je verzekeren. Het is gwn wachten tot de eerste kleerscheuren tussen Noa en Psv, ik gok al rond de kerst! En nee daar heb ik absoluut geen glazenbol voor nodig. Hooguit een glazenlamp!

2 augustus 2023 om 22:36

Kelbergen. Je doet of niemand kan veranderen. Hij zal heus wel eens uit zijn plaat gaan. Ken jij nog hoe van Bommel wel eens tekeer ging. Als Noa gewoon zijn werk doet dan houd Bosz hem wel rustig.

Ach zo lang het goed gaat zal je geen last hebben van Noa, maar ben benieuwd hoe ‘volwassen’ hij is als het even niet gaat zoals het moet. Ik denk dat hij bij een goede trainer zit. Bosz kan hem wel in het gareel houden en zou er ook geen moeite mee hebben om hem te wisselen wanneer hij zich misdraagt.

Een echt effant terrible, maar ook een hele goede voetballer. Daar gaan ze in Eindhoven en omgeving veel plezier aan beleven. Een goede opvolger voor Simons en eentje die speels en avontuurlijk te werk gaat. Het opwindende voetbal van Bos past ook prima bij hem. Mooi zo!!

2 augustus 2023 om 21:30

Wie is Bos? En Lang de opvolger van Simons? Voor iemand met Analiste in zijn naam gaan er wel een paar feiten dingetjes verkeerd Klaas. Tussen jou en Prem twijfel ik nog het meest of we met een trol account te maken hebben.

2 augustus 2023 om 21:35

Ik weet niet precies wat je bedoeld, maar excuses als ik een naam of woord verkeerd opschrijf. Dat typen gaat nog wel eens verkeerd en ik ben niet meer de snelste..Maar ik bedoelde Peter Bosz hoor... En ik zie in Lang een goede opvolger van Simons omdat hij ook een echte publiektrekker is. Eentje waarvoor je naar het stadion gaat,

Nu vinden ze het allemaal nog leuk, ik moet het nog maar zien als het even tegen zit. Ook die momenten gaan zeker komen, en dan is het een negatieve aandacht in de kleedkamer.

Noa. Hij weet precies broer. Jeweetzelluf. Hij maakt die competitie heet. Succes ermee PSV, wat een leeghoofd.

Die titel is wel een beetje misplaatst hoor, Jordan Teze geeft aan heel goed met Noa Lang overweg te kunnen en hem al lang(ha-ha) te kennen maar zegt dat hij soms ook wel eens vervelend kan zijn. Aan de reacties te zien hebbend de meeste mensen het interview niet gezien maar Jordan Teze zegt tijdens dit interview echt geen rare dingen hoor.

Prachtig artikel over wat men vindt van Lang (1 zin). Maar ben benieuwd hoe hij gaat aarden daar. Zal wel een prima mentaliteit inbrengen want het is wel een winnaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren