Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Talent baalt van Ajax: ‘Ik had gehoopt op meer kansen in het eerste’

Laatste update:

Naci Ünüvar speelt komend seizoen op huurbasis voor FC Twente. De twintigjarige aanvaller wordt gehuurd van Ajax. Ünüvar laat weten blij te zijn met zijn uitleenbeurt aan de Tukkers, toch baalt het talent enigszins dat hij in het verleden niet meer kansen heeft gehad in Amsterdam.

Ünüvar staat al jarenlang te boek als groot talent bij Ajax, tot veel speelminuten kwam het echter niet. De creatieveling mocht in totaal drie keer invallen in de TOTO KNVB Beker, waarin hij een doelpunt en een assist noteerde. Het gebrek aan speelminuten in Ajax 1 knaagt aan Ünüvar. “Ik had gehoopt op meer kansen in het eerste van Ajax. Ik heb heel goed gespeeld bij Jong Ajax, waar ik mooie cijfers heb laten zien”, zegt hij tegenover de NOS. De rechtspoot speelde in totaal 73 officiële duels voor de Amsterdamse beloftenploeg en was daarin goed voor 24 goals en 18 assists.

Ünüvar slaagde er uiteindelijk niet in om de hoge verwachtingen in Amsterdam waar te maken. De Turks jeugdinternational werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Trabzonspor, waar hij er niet in slaagde om een basisplaats te veroveren. Drieënhalf jaar na zijn debuut bij Ajax wacht Ünüvar nog steeds op zijn eerste minuten in de Eredivisie. “Tsja. Sommigen zijn er op hun zestiende al klaar voor, zoals Matthijs de Ligt, anderen pas wat later. Dit is mijn traject."

Met een uitleenbeurt aan Twente aast Ünüvar nu alsnog op zijn doorbraak op het hoogste niveau van Nederland. “Ik wil hier een vaste basisspeler worden, het team helpen met goals en assists en de fans in het stadion laten genieten. Als kind heb ik altijd naar de Eredivisie gekeken. Dit is een mooi podium om mezelf te laten zien, ook nog eens bij een mooie club. Twente heeft de afgelopen jaren aanvallend voetbal gespeeld. Dat past perfect bij mij.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou zeggen Naci laat je voetjes spreken dit seizoen bij Twente en bewijs dat Ajax een fout heeft gemaakt. Want zelfs Trabzonspor zag het niet in je zitten.

4 juli 2023 om 11:20

Voor mij persoonlijk ook onbegrijpelijk dat Ajax hem naar Trabzon heeft laten gaan. Je wilt die jongen toch goed monitoren en zien wat hij elke week presteerd? Ik denk dat Ajax de hoop had dat Trabzon hem aan het einde van het seizoen voor redelijk wat geld had willen overnemen. Nu ben je als club weer een jaar verder en heb je nog niets aan die jongen. Al met al zonde. Ik denk dat als ze hem afgelopen seizoen aan Groningen of Heerenveen hadden uitgeleend hij verder zou zijn geweest in zijn ontwikkeling.

4 juli 2023 om 12:15

Het is een jongen met Turkse roots. Ajax hoopte dat hij het daar zou laten zien, dat hij zou groeien. Dat hij daar maar 258 minuten speeltijd zou krijgen, ja dat was niet verwacht.

Maar laten we wel realistisch blijven, als je bij Trabzonspor geen speeltijd af weet te dwingen, wat verwacht je dan in het eerste van Ajax?

4 juli 2023 om 12:28

Zou die jongen zelf ook nog wat te zeggen hebben over aan welke club hij wordt werd uitgeleend denk jij??

4 juli 2023 om 12:30

Ik volg de Turkse competitie niet, maar is Trabzonspor op dit moment zoveel beter dan Twente? Ik zie op transfermarkt een paar dure en wat oudere spelers, maar als hij daar geen aanspraak maakte op een basisplaats, hoe groot is de kans dan dat hij die bij Twente wel zal krijgen? Keeper van Trabzonspor heb ik overigens wel vaak positieve dingen over gelezen, ook toen Ajax nog in de markt was voor een keeper (pre-Rulli).

Was overigens wel echt een fan van hem in de jeugd, hij kan zo goed voetballen... alleen ben ik bang dat hij net als bijvoorbeeld Nouri dat een beetje had, dat zijn leeftijdsgenoten hem fysiek allemaal voorbij gaan en hij misschien niet kan aanhaken bij de echte top.

4 juli 2023 om 13:44

@speedy Dat hij Turks is betekent toch niet dat de Turkse competitie of nog specifieker Trabzonspor meteen een match voor hem is? Ik vond het sowieso een slechte keuze van hem, is achteraf zelfs nog erger gebleken dan ik verwachtte, had nooit naar Trabzon moeten gaan.

4 juli 2023 om 16:25

@elninoo Hij wilde vorig seizoen zelf niet naar de Nederlandse subtop en nog een jaar KKD had ook geen zin.

4 juli 2023 om 22:59

Probleem was dat de twee beste spelers van Trapzon op zijn positie spelen. Gewoon slecht gekozen. Ik bedoel als je een verdediger van 20m bent en je gaat naar PSV, sta je waarschijnlijk direct basis. Ben je aanvaller/middenvelder uit die categorie en je moet met Simons concurreren, zit je op de bank. Als hij beter was vanaf rechts, een controleur of verdediger was geweest van dit talent, had hij waarschijnlijk gewoon 2000min gemaakt bij Trapzonspor.

5 juli 2023 om 11:03

London Calling,

Nee ik wil ook wel eens niet naar mijn werk. Maar het is toch verstandig dat ik ervoor kies om te gaan om bij mijn werkgever in beeld te blijven zodat hij kan zien wat ik zoal uitvoer.

4 juli 2023 om 11:48

Precies, Ali.
Laat maar zien dat je een meer kansen verdient

4 juli 2023 om 12:26

Het is wel een beetje vreemd process, waar een Kenneth Taylor, die niet te boek stond als een groot talent en het ook niet geweldig deed bij Jong Ajax, bijna fluitend in de basis komt. En aan de andere kant heb je een speler als Naci, die toch echt bekend stond als een groot talent, lange tijd uitblonk bij Jong Ajax, en niet eens tot 10 invalbeurten kan komen in het eerste.

4 juli 2023 om 12:29

Concurreren met Grillitsch en Klaassen is ook wel anders dan Tadic en Bergwijn.

4 juli 2023 om 13:04

Net zoals de rest van de talenten niets laten zien in de voorbereiding toendertijd. Ik schrik echt vsn de instelling van de talenten. Mogen ze eindelijk eens wat laten zien en dan is het allemaal zo plichtmatig tot slecht. Een Rasmussen die bij een counter naar voren sjokt, een Univar bij wie zelfs de breedtepasjes niet aankomen, een Hansen die alles vsn de voet laat springen. Nee dit huilverhaal toont gebrek aan zelfkritiek. Ik verwacht niet veel van die lichting.

Ik ben het helemaal met hem eens en ik snap eigenlijk ook niet dat er zo met hem wordt omgegaan. Heerlijke speler om als 13/14e man op de bank te hebben en zeker op de rechtsbuiten is er wat nodig. Gekke verhuur, deze man kan echt wel wat.

4 juli 2023 om 11:17

Je bent het met hem eens, en noemt hem dan een optie op rechts terwijl hij een linksbuiten is. Op rechts had Ajax Kudus, Berghuis, Chico en in het vorige seizoen Anthony.

Hij had het gewoon meer moeten laten zien tijdens zijn verhuurperiode, dan was er nu geen discussie.

4 juli 2023 om 11:20

Ik weet dat deze man op 10 speelt en linksbuiten rechtsbuiten is er wat nodig dat kan hij ook brengen. De bank was afgelopen seizoen niet diep genoeg daar brengt hij wat verandering in.

4 juli 2023 om 11:22

Ach ja joh, laat nog maar een talent vernaggelen op een positie waar hij niet hoort te spelen. Hij is geen rechtsbuiten dus daar gaan we hem ook niet laten spelen.

4 juli 2023 om 11:33

Wat bedoel je met de bank was afgelopen seizoen niet diep genoeg daar brengt hij wat verandering in. Als je bedoelt dat hij diepte in zijn spel heeft. Dat heeft hij juist niet. Wil alles in de voeten. Rechtsbuiten lijkt mij ook helemaal niets voor hem. Was een groot talent maar staat al jaren stil. Ik zag het eerlijk gezegd ook niet tijdens de wedstrijden van jong Ajax en zijn invalbeurten in de beker. Een keer een leuk balletje binnenkant voet is niet voldoende.

4 juli 2023 om 11:34

Hij kan spelen op links-rechts en 10 daar is hij echt wel nodig met een lang seizoen een kudus die weggaat. Ook op rechts kan hij spelen. Deze man kan diepte in de bank brengen en is een frisse creatieve speler die wat kan toevoegen in wedstrijden.

4 juli 2023 om 12:10

@reinaldinhoo

Afgelopen seizoen had je op de vleugels:
- Kudus
- Bergwijn
- Tadic
- Chico
- Berghuis

Waar was de ruimte voor Unuvar? Zeker als je bedenkt dat bij Jong speelde hij hangend vanaf links, de favoriete plek van Tadic, Bergwijn en Daramy..

4 juli 2023 om 11:17

Ja joh, laten we hem het halve seizoen op de bank zetten... Het heeft toch veel meer nut om hem bij Twente te stallen waar hij meer kans op minuten maakt?!

Technisch is hij een heerlijke voetballer maar het mag fysiek echt wel wat beter. Wel benieuwd waarom mensen denken dat hij bij Trapzon niet slaagde maar wel bij Ajax MOET spelen.

4 juli 2023 om 11:23

Tuurlijk is Trapzon lager niveau, maar het is ook nog eens een heel ander land, competitie, systeem en voetbalfilosofie. Dat hij daar niet slaagt betekent echt niet dat Ajax 1 te hoog gegrepen is.

4 juli 2023 om 11:53

Maar het geeft hem ook zeker geen recht om meer speeltijd te willen... Laat hem het dan maar eerst bewijzen bij een Twente. Daar is overigens niks mis mee maar kom niet zeggen dat je meer speeltijd verwacht had als je niks hebt om daar tegenover te zetten (behalve redelijk tot goed bij JA, met hier en daar technische uitschieters).. Talent heeft hij wel dat is het probleem niet..

4 juli 2023 om 12:17

Een heel ander land valt wel mee, hij is van Turkse komaf. Dat hij daar niet slaagt is echt een eufemisme, hij speelde daar gewoon niet of nauwelijks.

Ajax 1 is op dit moment te hoog gegrepen, dat is wel duidelijk. Twente is een prima club om wel wekelijks te spelen en daar te groeien naar het niveau van Ajax 1.

4 juli 2023 om 11:18

Ik vind het op dit moment geen gekke verhuur. Rechtsbuiten is niet de plek waar hij heeft gespeeld, dat is 10 en linksbuiten. En juist op linksbuiten, de plek waarvoor je naar hem kijkt, heeft hij teveel concurrentie momenteel. Je gaat hem dan ook niet ineens een kans geven na een jaar lang banken/tribune zitten in Turkije… Nu moet hij zich weer eerst bewijzen. Paar jaar terug had hij een kans verdiend, maar op dit moment helaas niet.

4 juli 2023 om 11:31

Ik weet dat hij linksbuiten en op 10 speelt maar op een aantal plekken is er te weinig concurrentie en met het vertrek van Kudus het trage van Davy een Tadic is doorselecteren belangrijk.

4 juli 2023 om 12:39

@Reinaldinhoo
Waarom moet Tadic doorgeselecteerd worden? Was de belangrijkste speler van Ajax afgelopen seizoen. Dat zegt misschien ook wat over de rest, maar vooralsnog zou ik Tadic niet doorselecteren daar de andere opties beduidend minder zijn op dit moment.

4 juli 2023 om 13:37

Statistieken zeg ik ja. Qua wat ik gezien heb zeg ik nee. Hij kan niet meer snel genoeg meeverdedigen. Druk zetten is te lastig. Wanneer hij zich kan vinden in af en toe banken is hij weer belangrijk maar niet in de huidige vorm. Ps derde geworden en veel gespeeld te hebben. Leuk die stats maar de plek laat zien dat het niet meer gaat.

4 juli 2023 om 15:34

Ik zie ook wel dat Tadic minder wordt, maar de concurrentie is op dit moment gewoon niet beter. Zolang dat het geval is, zou ik Tadic gewoon laten staan. Heb je een betere optie achter de hand, dan ben ik het met je eens. Maar afgelopen seizoen had je misschien Bergwijn als beter alternatief, maar die heeft veel te weinig gebracht. Dan bracht Tadic meer, om die reden zou ik hem vooralsnog laten staan. Wat wil je dan, Bergwijn daar neerzetten? Daar wordt ik dan weer niet vrolijk van

4 juli 2023 om 12:44

Je hebt wel een goede naam, maar Naci Unuvar overtuigt gewoon niet en verdient momenteel dan naar mijn mening ook echt geen plek bij Ajax 1.

4 juli 2023 om 13:11

Hou toch op heeft de laatste jaren aangetoond simpelweg het niveau niet te hebben. Gebeurd wel vaker, goed tegen jeugdspelers maar in de grote jongens league komen ze vaak tekort.

4 juli 2023 om 16:49

Hij is alleen geen rechtsbuiten. Hij heeft daar als noodoplossing in jong wel eens gestaan (1 of 2 keer in ruim 70 wedstrijden), maar is van nature een 10 of linksbuiten.

Voor de 10 positie is hij, op dit moment, fysiek veel te licht, ook als speler 13/14 op de bank. Dat is de voornaamste reden dat hij bij Ajax en vorig jaar Trabzonspor moeite heeft zich in het team te spelen.

Op linksbuiten zit hij achter Tadic en Bergwijn, die gaat hij er niet uitspelen. Dan wordt hij dus niet nummer 13/14 op de bank maar nummer 18-22.

Een rechtsbuiten is hij niet. Daar is hij uit nood wel eens voor gebruikt in Jong Ajax. Met zijn fysiek lijkt het mij helemaal niet handig om hem in de eredivisie ook nog eens op een verkeerde positie te zetten. Maar ook los daarvan zou hij daar eerder derde of vierde keus zijn achter Kudus (of de vervanger van Kudus), Conceicao, Berghuis en Bergwijn.

Daarmee is dit een hele verstandige move. In Enschede zal er ondanks alle vertrekkende spelers echt wel weer een goede selectie staan dit seizoen en gaat hij sowieso minuten maken. Al moet ik nog zien of dat als basis speler is. Aan zijn techniek zal het niet liggen, maar of hij fysiek mee kan in de eredivisie zal daar moeten blijken.

4 juli 2023 om 21:54

Denk persoonlijk dat het niks wordt met die jonge.

Het blijft ook vreemd hoe weinig kansen hij heeft gehad bij Ajax. Speelde een goed jaar bij Jong Ajax (met goede cijfers) maar kreeg maar geen kans van ten Hag. Uiteraard weten wij niet wat hij op de training liet zien maar op basis van de wedstrijden van Jong Ajax had hij zeker meer speeltijd verdiend.

4 juli 2023 om 11:14

EtH heeft best wat talenten laten doorstromen. Zal best iets zijn wat hem heeft weerhouden. Bij trabzonspor heeft hij het ook niet laten zien, wat mij het gevoel geeft dat EtH het juist gezien heeft.

4 juli 2023 om 11:46

Maar speelt Trabzonspor dominant voetbal tegen teams die zich ingraven ? Want daar ligt volgens mij wel de kracht van Unuvar. In de kleine ruimte toch iets creëren.

4 juli 2023 om 12:01

Ik denk dat vooral Unuvar naar Trabzonspor wilde (wellicht door aanwezigheid van Denswil), want ik weet niet wat Ajax daaruit wilde halen.

De twee grootste problemen bij Trabzonspor waren de toenmalige trainer, die het op een of andere manier niet ziet in jongere spelers en het feit dat de belangrijkste spelers en nieuwe aankopen (trezeguet, Bakasetas, Bardhi, Yazici, Omur) allemaal directe concurrenten van Unuvar waren.
In die weinige minuten die hij mocht spelen, zag ik hem wel leuke dingen doen. Ajax had hem vorig jaar al in de Eredivisie moeten stallen en anders in een competitie als Belgie, Duitsland (middenmoot), etc.

4 juli 2023 om 11:24

Hij kon het fysiek vooral niet aan. Hij heeft niet de snelheid die eventueel de doorslag zou kunnen geven. Hoop dat ie bij Twente uitgroeit tot een sterkhouden want voetballen kan ie wel.

4 juli 2023 om 11:45

Ajax speelt normaal gesproken in de competitie dominant voetbal op de helft van de tegenstander. Het is vaak voetballen in de kleine ruimte. Je kunt je daarbij afvragen of je echt snelheid nodig hebt (zoals Daramy die heeft en die veel meer minuten kreeg) of een speler die goed is in deze kleine ruimte en vanuit het niets iemand vrij voor de goal kan zetten. ik heb het gevoel dat in een dominant team Unuvar heel belangrijk kan zijn. Speel je op de counter of zijn de afstanden heel groot, dan zou ik hem niet opstellen.

4 juli 2023 om 11:55

Godts gaat hem fataal worden denk ik. Die laat zich meteen goed zien en mag al minuten maken bij 1 afgelopen seizoen. Zeker met Dusan en Bergwijn met daarachter dan Godts. Voor de 10 veel te weinig vermogen en power in het moderne voetbal. Ik heb er een hard hoofd in.

4 juli 2023 om 12:46

@Jannsen

Maar was dat niet 1 van de grote problemen van Ajax het afgelopen seizoen? Het gebrek aan diepte in hun spel. Als iedereen de bal maar in de voet wil, trek je de verdediging nooit uit elkaar. Bergwijn gaat nooit diep, Tadic kan dat niet meer, Berghuis en Kudus(als hij dit al deed, kapte hij toch weer terug) deden het ook niet. Alleen Conceciao had diepte. Mede daarom was Anthony zo belangrijk voor Ajax, je kon de bal altijd achter de verdediging leggen, Anthony haalde die bal meestal toch wel. Je zou in de toekomst met Naci links en conceciao op rechts kunnen spelen, dan heb je inprinciepe hetzelfde als Tadic en Anthony op de flanken. Maar zolang een concecioa dan niet speelt, zou ik Naci nooit opstellen. Of Bergwijn moet door gaan krijgen dat af en toe diep gaan ook een optie is, maar die hoop heb ik een beetje opgegeven. Op 10 zou dan een betere optie zijn voor Naci denk ik. Maar voor die positie ben ik het eens wat ajaxf1 aangeeft. Tenzij je van het kaliber Sneijder, Xavi bent, heb je daar toch wel iets meer fysiek voor nodig.

Unuvar loopt tegen hetzelfde probleem op als Hansen. Hij overtuigt te weinig. Als hij nu werkelijk zo goed was als hij zelf denkt had Ajax hem er wel bij gehouden. Maar waarom zou hij goed genoeg zijn voor de basis bij Ajax als hij dat ook niet bij Trabzonspor was ? Wellicht dat de "ronald de Boer route" hem alsnog verder helpt. Maar dan zal hij het in Enschede dus wel echt waar moeten maken.

4 juli 2023 om 11:49

Hansen heeft idd (mede door blessures) niet echt kunnen overtuigen. Maar het laatste jaar van Unuvar bij Jong Ajax was Unuvar toch echt wel heel overtuigend !! Je kunt je afvragen of spelers zoals Donny van de Beek meer indruk gemaakt hebben bij Jong Ajax dan dat Unuvar dat gedaan heeft.

4 juli 2023 om 17:02

Er zit wel een aadig patroon in de spelers die doorbreken, en beide spelers die je aanhaalt vallen daar wel in.

Unuvar en Hansen zijn voorbeelden van spelers die het vooral van hun techniek moeten hebben, maar fysiek zijn het behoorlijke lichtgewichten. Als je die, zoals in de jeugd, en zelfs nog in de KKD het geval is, ruimte geeft kunnen ze fantastische dingen met een bal. Valt dat weg zoals in de eredivisie, krijgen zet het lastig.

Taylor, Klaassen, vd Beek zijn technisch allemaal een stuk minder. Hebben vooral een goede functionele techniek, maar kunnen qua fysiek, zowel als het op kracht of op inhoud/loopvermogen aan komt wel mee in de Eredivisie.

Niet helemaal eerlijk, maar ik denk dat van alle spitsen die Jong Ajax de 10 of 11 seizoen die ze nu in de KKD spelen heeft gehad, Brobbey misschien technisch wel de minste is.

4 juli 2023 om 20:09

Hanssen heeft wel de snelheid waarin hij onderscheidend kan zijn. Maar net zoals Fitz Jim moet hij het niet van zijn algemene fysiek hebben

4 juli 2023 om 12:15

Helemaal mee eens theo. Unuvar heeft een geweldige techniek en een prima overzicht. Dan behoor je in de jeugd tot de besten. Vervolgens kom je hogerop en dan gaat ook snelheid en fysiek een rol spelen. Dat heeft hij niet en dus moet bij blijven terugvallen op techniek en overzicht. Dan is het de vraag of je het gaat redden. Somiigen wel en anderen helaas niet. Nu kan hij bij Twente laten zien waar hij bij hoort. Mislintat beoordeelt spelers enerzijds op wat hij ziet in een wedstrijd en anderzijds op basis van statistiche gegevens. Hij heeft vastgesteld dat het middenveld vorig jaar veel te kort kwam en haalt daar nu een ander soort spelers voor terug: groot, kopsterk en loopvermogen. We gaan zien wat hij achterin haalt en met welke spelers hij voorin wil spelen. Voorin heb je bij Ajax niet alleen snelheid nodig (ruimtes klein) maar ook techniek en een passeerbeweging. Als hij die spelers kan aantrekken, ziet het er goed uit. Unuvar moet zich gaan bewijzen en hopelijk doet hij inderdaad de Ronald de Boer route.

4 juli 2023 om 13:01

Ja want Ajax maakt nooit fouten en vergist zich nooit in spelers. Altijd meteen wijzen naar de speler ipv dat Ajax ook wel eens gewoon de plank mis kan slaan en de verkeerde speler voorrang geeft op een ander.

Technisch prima, maar het loopvermogen en fysiek van een kabouter. Dan zul je of heel erg goed moeten zijn of heel veel aan je fysiek moeten werken. Het eerste is hij niet; en aan zijn postuur te zien heeft hij ook niet veel aan krachttraining gedaan. Zelfde verhaal als bij PSV met Dante Rigo.
Fitz-Jim exact hetzelfde. Kijk eens naar kleinere jongens als Kimmich of Xavi Simons. Veel spiermassa. Als je op topniveau tegen types als Goretzka of Sangare speelt, kom je er simpelweg niet met de fysiek van Unavar..

Bij Trapzon kwam het er ook niet uit. Ik hoop heel erg dat hij bij Twente gaat shinen en dat hij het seizoen erna terug kan komen. Bij Ten Hag kwam het er ook niet uit, dus zal het echt wel grotendeels aan hem zelf liggen. Dat hij later doorbreekt wellicht bij ons is helemaal geen schande. Niet iedereen heet Seedorf of De Ligt.

Kansen krijg je niet, die dwing je af met je voeten

4 juli 2023 om 11:50

Maar je kunt het pas afdwingen als je kansen krijgt !!

4 juli 2023 om 12:04

op trainingen blijkbaar ook geen indruk gemaakt om uberhaupt maar eens een kansje in het 1e te krijgen

4 juli 2023 om 12:19

Ja en die kreeg hij wekelijks in jong Ajax. En bij Trapzonspor had hij als Turks O21 international toch zelf af kunnen dwingen?

4 juli 2023 om 12:46

@speedyafc
Maar je kunt toch niet ontkennen dat hij de kansen bij Jong Ajax niet pakte !!

4 juli 2023 om 13:23

Het zag er goed uit maar toen stokte het. Nu ben je een jaar verder. Uitlenen aan Twente is een prima oplossing om speeltijd te krijgen.

4 juli 2023 om 14:14

Het stokte niet bij Jong Ajax. Het stokte afgelopen seizoen. Het hele seizoen bij Jong Ajax heeft hij gepresteerd.
Dat hij nu geen aanspraak kan maken op minuten is logischer dan destijds en een verhuurperiode is voor hem zeker het beste.

Maar het ging er vooral over dat hij destijds bij jong ajax gewoon goed presteerde maar geen kansen kreeg.

Deze jongen kan echt geweldig voetballen maar komt op inhoud en fysiek gewoon zwaar te kort voor het niveau wat Ajax wilt behalen. Ik hoop dat hij het bij Fc Twente kan laten zien en dat hij zich doorontwikkeld.

Als je goed genoeg bent, kom je vanzelf boven drijven. Heel eenvoudig toch? Gewoon je best doen en met name niet zeuren

Laat het zien bij Twente! Dan kan Ajax niet meer om je heen. Ajax verhuurt je vast niet zomaar weer een seizoen.

tja genoeg kansen gehad, maar komt gewoonweg te kort volgens al die trainers, simpel, iets anders is het niet.
hij kan vast goed ballen, maar niet op het niveau dat hij in zijn hoofd heeft.
misschien kan hij bij twente overtuigen en een leuke transfer afdwingen, want ik zie hem bij ajax eigenlijk niet doorbreken.

Unuvar is een sympathieke speler maar in de top spelen is ook meedogenloze inzet een vereiste. Mij dunkt dat hij bij Twente aan zijn laatste kans werkt om bij Ajax nog te slagen. Misschien gebeurt het, het zij hem gegund. Meer waarschijnlijk is een carrière in de subtop mogelijk

Is hij nu mega-super-talent af of is hij dat nooit geweest?
2e verhuur periode al , inderdaad nooit een kans gehad omdat hij mega-super-talent was/is.
Wel jammer, want deze jongen stond al met de CL in zijn handen voordat hij überhaupt een wedstrijd in Ajax1 had gespeeld.
Misshien dat hij bij Twente nu kan laten zien dat iedereen het mis heeft.

Heel simpel, dan had je meer moeten laten zien in Jong Ajax.

4 juli 2023 om 13:12

Bij Jong Ajax heeft hij het wel laten zien, maar op een hoger niveau lijkt hij nog niet te kunnen aanhaken. Althans, niet in Turkije. Ik snap dan ook niet waarom hij nu met dit soort woorden komt. Eerst maar eens zorgen dat je bij FC Twente enigszins indruk kunt maken. Anders hoef je aan kansen bij Ajax helemaal niet te denken.

Dit is een pareltje die je gewoon lekker in het diepe had moet gooien bij Ajax! Als dit ook gebeurt bij jongens als Rensch dan zou ik dit zeker ook hebben gedaan bij iemand als Naci!

4 juli 2023 om 12:21

Hij is in het diepe gegooid bij Trabzonspor. Als Turks O21 international zouden ze hem echt wel hebben laten spelen als hij op de training overtuigde. Maar hij speelde niet. Kennelijk wist hij niet te overtuigen dat hij het waard was om opgesteld te worden.

Een van de vele supertalenten van Ajax die uiteindelijk toch niet zo super blijkt te zijn. De mediamachine doet altijd goed z'n werk als het om Axj talenten gaat, maar echte talenten van andere clubs blijven helaas (of gelukkig maar) onderbelicht.

4 juli 2023 om 16:13

Het is toch logisch dat de media meer interesse heeft in talenten van Ajax dan van een GAE? Om bij Ajax te spelen moet je een gigantische selectie procedure door. Dat overleeft 8 van de 10 spelers niet. Logisch dan ook om de spelers die dan als groot talent bij Ajax te boek staan iets meer te volgen. Hetzelfde zou bij een Feyenoord of PSV gebeuren. Alleen ligt daar de focus minder op de jeugd vanuit de club. Wat je nu schrijft komt vooral een beetje zuur over.

Voor nu valt er nog weinig over te zeggen. Hij heeft indruk gemaakt bij Jong Ajax en krijgt nu de kans om te laten zien wat hij in de Eredivisie kan. Ik weet alleen niet of het verstandig is om met dit soort woorden te komen als je een niet al te beste verhuurperiode bij Trabzonspor achter de rug hebt. Vooralsnog lijken ze het bij Ajax goed te zien en komt hij op bepaald vlakken nog tekort.

4 juli 2023 om 14:13

Of hij tekort komt weet je niet. Er is ook gewoon veel concurrentie zo simpel is het ook gewoon. Soms heb je ook wat geluk nodig.

Tadic en Berghuis bijvoorbeeld zijn toch spelers waar je een heel seizoen op kan bouwen en het zijn echt gewoon bewezen topspelers voor Ajax. Dan wordt het gewoon een lastig verhaal.

Huurperiode naar Trabzonspor is achteraf ook gewoon dom geweest en kon je eigenlijk op voorhand al zeggen. Zo’n club heeft ook gewoon meerdere internationals zoals Yazici, Baksetsas, Omur, Trezeguet, Visca etc.

Voetballend geen twijfels over Unuvar wat betreft snelheid en fysiek wel. Denk dat hij bij Twente voetballend in ieder geval wel de beste zal zijn.

Mag hij dit zeggen?

Hij mag dit zeggen. Helaas was professor dokter TH vooral bezig met z'n eigen cv, alleen maar keuzes gemaakt voor de korte termijn waar onder andere Unuvar de dupe van werd. Hij haalde de bank nooit, en trainde zelfs amper mee met het eerste terwijl ie records heeft gebroken. Had zo'n jongen een kwartier gegeven in de kampioenswedstrijd, die motivatie werkt als doping. Bizar dat een coach van Ajax zich niet op de lange termijn focust een seizoen lang.

Nacer. Welkom bij Twente jongen. Daar kun je tenminste voetballen want Twente wil alleen naar voren. Dus dat gaat goed komen met jou!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren