Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tagliafico onthult naam van grootmacht die hem wilde losweken bij Ajax

Laatste update:

Atlético Madrid heeft afgelopen zomer een poging ondernomen om Nicolás Tagliafico los te weken bij Ajax, zo bevestigt de Argentijnse vleugelverdediger in gesprek met het Spaanse Cadena COPE. Tagliafico besloot ondanks de belangstelling van los Colchoneros voorlopig in Amsterdam te blijven en noemt dat de ‘meest geschikte optie’.

Na het vertrek van Filipe Luis en Lucas Hernández was Atlético Madrid op zoek naar een nieuwe vleugelverdediger. Los Colchoneros hadden de pijlen gericht op Tagliafico, die naar verluidt ook begeerd werd door Arsenal en Real Madrid. Nadat Atlético er niet in slaagde om Tagliafico los te weken bij Ajax, versterkten de Madrilenen zich met Renan Lodi. Ook Real Madrid en Arsenal haalden met Ferland Mendy en Kieran Tierney een linksback in huis.

Tagliafico liet al vroeg in de transferwindow weten dat hij niet zou vertrekken bij Ajax. “We hebben besloten om nog een jaar bij Ajax te blijven, omdat het de meest geschikte optie was. Ik wilde de situatie bij Ajax niet opjagen, waardoor ik besloten heb nog een jaar te blijven. We zullen zien wat er volgend jaar gebeurt”, zegt Tagliafico in gesprek met Cadena COPE. De vleugelverdediger, die in januari 2018 werd overgenomen van Independiente, heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2022.

Snap jij dat Nicolás Tagliafico bij Ajax is gebleven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had een mooie stap geweest voor hem.
Maar gelukkig is onze Nico gebleven!

4 oktober 2019 om 20:58

Mooie club Atletico.

4 oktober 2019 om 21:48

Mooie club Ajax 😉

4 oktober 2019 om 23:42

aan jouw likes kan je wel zien dat dit eigenlijk een verkapte Ajax site is ...

5 oktober 2019 om 00:02

Misschien zegt het meer over de leden die dit artikel bekeken hebben. Er komen in dit soort topics nou eenmaal meer uitgesproken Ajacieden dan stiekeme fans die niet kunnen wachten om in ieder Ajax topic weer tientallen berichten te plaatsen als een soort ontkenningsfase....

5 oktober 2019 om 00:18

sorry voor het woord 'verkapt'

5 oktober 2019 om 01:09

het is je vergeven.

5 oktober 2019 om 01:56

NJIk heb z'n reactie net geliked en ben zelf allesbehalve een Ajax supporter. Wél van het voetbal, filosofie en beleid die ze hanteren. In mijn ogen de grootste club ooit in Nederland en één der grootsten in Europa. Een revolutie in het voetbal in de jaren '70. De club Barcelona zou niet bestaan zonder Ajax, en dan overdrijf ik niet eens.

5 oktober 2019 om 10:48

Je overdrijft wel degelijk wanr FC Barcelona bestond al voor dat Ajax bestond

De perfecte type back voor atletico wn Simeone,

Komt zeker bij een topclub terecht.

Lodi bij Atletico bevalt me btw uitstekend bij Atlético, goede back.

Had hij niet ook soortgelijk iets bij vorige club? Dat hij nog jaartje bleef en daardoor zo goedkoop kon vertrekken naar Ajax (of een club waar hij heen wilde in algemeen) zou me niets verbazen als er een schappelijk prijsje aan verbonden is komende zomer. Atletico zou wel een leuke club voor hem zijn geweest trouwens.

4 oktober 2019 om 21:13

Hij krijgt de helft van het bedrag boven de 20m van zijn transferprijs. Stel dat hij voor 30m weggaat, dan krijgt hij 5 miljoen.

4 oktober 2019 om 22:19

Dit waren inderdaad de geruchten toen hij een nieuw contract tekende. Als hij zo door gaat kan hij inderdaad zomaar voor een miljoen of 30/40 vertrekken en dan gaat 5/10 miljoen gewoon naar hem en zijn zaakwaarnemer plus natuurlijk een topsalaris bij Ajax.

Denk dat het een kwestie van tijd is, voordat Nico bij Atletico tekent. Past qua mentaliteit, speelwijze perfect onder Simeone. Iemand die blijft gaan en blijft knokken.

Als jongens die voor dit soort clubs kunnen gaan spelen toch in Nederland blijven zijn we goed bezig. Niet zo lang geleden gingen Ajax en psv spelers naar Engelse matige premier clubs toe. Er zijn forse stappen gemaakt.

4 oktober 2019 om 20:57

Hoe kan het verkeren!! Er zijn inderdaad weer stappen gemaakt. Ajax natuurlijk geweldig Europees en ik zie psv het ook nog wel ver schoppen in de EL.

Mijn favoriete speler van ajax op het moment. Wat een strijder, wat een held, wat een vechtlust. Hij is voor mij echt de perfecte linksback, op die onnodige gele kaarten na. Nico is slim, snel, verdedigend ijzersterk en pittig als het moet, kan ook nog eens goed aanvallen en pikt ook z'n doelpuntjes mee. Wat ben ik blij dat hij is gebleven zeg!

1 van de betere linksbacks op de Europese velden. En dat speelt gewoon bij ons. Heerlijk toch. Fantastische gozer.

4 oktober 2019 om 21:47

@Downwards

Absoluut! Kan zo mee bij veel clubs.

En vorig seizoen waren er echt mensen die beweerden dat Angelino een veel betere speler is hahaha.

4 oktober 2019 om 21:53

Voor PSV was Angelino een betere back. Hij heeft zo'n verfijnde traptechniek, perfect voor de voorzetten op Luuk de Jong. Maar Nico past veel beter in het type aanvalsspel dat Ajax speelt met veel korte combinaties. Dus voor ieder wat wils en dan is het niet gek dat je anders kiest.

4 oktober 2019 om 22:48

Ik durf nog steeds te beweren dat Angelino beter is hoor.. zo gek is dat niet. Het is idd maar wat je wilt, maar Angelino is echt een klasse speler.

4 oktober 2019 om 22:58

PSVers zullen altijd een voorkeur voor Angelino hebben en Ajacieden voor Tagliafico. Valt niet over te discussiëren zo. 2 fantastische backs, dat wel.

5 oktober 2019 om 00:18

Angelino zou ook bij Ajax prima passen hoor. Is gewoon een voetballer pur sang en zou gewoon zijn ding doen op de linksback. Hij heeft alleen geen spits waar die hem een paar keer per wedstrijd op z’n hoofd kan leggen dan. Als Ajacied zijnde heb ik echt wel van hem kunnen genieten afgelopen jaar!

5 oktober 2019 om 10:51

Angelino beter? Bij City komt ie er nu nauwelijks aan te pas, terwijl ik vrij zeker weet dat Nico bijna alles zou spelen. Nico is echt in bijna alles een betere speler, behalve idd misschien zijn voorzetten / cross ballen

Deze kerel kan naar alle topclubs, wat een goede speler en wat een mentaliteit. En ook nog eens een hele leuke gozer, getuige zijn interview met AT5 van laatst. Pareltje! Hadden we zoiets maar bij ons Psv, ik mis Angelino!

4 oktober 2019 om 21:15

Haha, je bedoelt dat interview met die bitterbal? Echt geweldig.

Juve moet echt werk van hem maken. Echt een topper is dit. Speelt Alex Sandro snel uit de basis.

4 oktober 2019 om 23:21

Laat juve lekker bij andere clubs gaan zoeken! Dan kan Ajax weer 5 jaar op zn geld gaan wachten want juve betaald al zn transfers in termijnen heb ik de indruk(Zlatan en de light) speltechnisch begrijp ik jouw comment overigens wel hij zou perfect bij juve passen helaas....

5 oktober 2019 om 00:04

Dan is het wel bergafwaarts gegaan met Sandro, wat was die ongekend goed zeg bij porto. Al is Nico natuurlijk ook een fantastische back die nooit verzaakt.

7 oktober 2019 om 11:06

Ja sandro heeft 1 top seizoen gehad. Daarna presteert hij erg wisselvallig. Ene pot speelt hij de sterren van de hemel. En daarna lukt niks bij hem. Nico die speelt altijd op een goed niveau.

Ik vind Tagliafico een erg goede speler, maar ik ben enorm blij met Renan Lodi. Hij is een stuk jonger en in potentie minstens zo goed. Misschien zou Man United een poging voor Tagliafico moeten wagen volgende transferperiode...? Shaw is enorm blessuregevoelig.

Mooi dat Nico is gebleven want hij draait weer prima. Mocht hij volgend seizoenvertrekken dan heeft Ajax in Martinez alvast een goede opvolger.

Nico is een held! Als je kijkt naar de linksback positie bij Ajax van de afgelopen jaren. Van Boilesen naar Dijks en van Dijks naar Tagliafico. We mogen in onzen handen knijpen dat er zn speler in Nederland speelt 👌

4 oktober 2019 om 21:49

@Masterz

Ja man! En toekomst ziet er ook goed uit.

Castillo uit JA of Salah-Eddine uit U19.
En je hebt Martinez die eigenlijk gehaald is als back-up

En stel Vertongen komt volgend seizoen terug, is hij of Blind ook optie.

In uiterste nood kan Dest zelfs daar spelen.

4 oktober 2019 om 21:53

Nous kan ook nog op linksback.

Volgend jaar dan maar. Is wekelijks top. Kan die stap zeker aan.

4 oktober 2019 om 22:38

Atletico Madrid is op dit moment geen verbetering ten opzichte van Ajax aangezien Ajax al ruim wint van Real Madrid en van Valencia. Dus is Atletico Madrid op dit moment zelfs een stap achteruit voor Tagliafico op sportief gebied.

Wat mij betreft heel dom geweest, niet dat hij het alleen kan beslissen of dat ik het jammer vind. Je moet in je carrière kijken naar je eigen pad , soms moet je echter ook kijken wat er bij topclubs speelt. Welke top club zoekt nu nog een LB? Vorig seizoen was hij bij Arsenal, real of atletico sws basisspeler geweest. Nu moet je ergens gaan strijden. Echt by far de beste LB sinds Maxwell in de eredivisie. Ik vind een Willems of Angelino niet in de buurt komen. Dus wel super tof dat hij nog een jaar in de eredivisie speelt. Onze competitie lijkt door Ajax toch weer wat meer in de lift, laat de rest maar volgen

5 oktober 2019 om 02:00

Eigen pad? De spelers die er nu staan hebben gewoon verdomd goed gepresteerd tot nu toe. 3-0 tegen Valencia en 3-0 tegen Lille. Ik heb tijden gekend waar Ajax in Europa het lachertje van Nederland was. Altijd bezweken ze onder druk, kregen ze van die domme goals tegen en ontbeerde het aan mentaliteit. Dat is nu helemaal anders. Je kan als je naar het basiselftal kijkt met trots staren hoeveel spelers er gewoon zijn gebleven, ongeacht interesse van andere clubs. Ziyech, Beek, Tagliafico, Tadic, Neres,...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren