Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Swansea stunt opnieuw bij Chelsea op eerste speeldag

Laatste update:

Chelsea heeft in de eerste competitiewedstrijd genoegen moeten nemen met een gelijkspel. De regerend landskampioen kwam op Stamford Bridge niet verder dan 2-2 tegen Swansea City, al speelde de ploeg van José Mourinho de laatste 35 minuten met tien man. Na een rode kaart voor Thibaut Courtois kwam Swansea op gelijke hoogte en hing zelfs de 2-3 in de lucht. Chelsea slaagde er echter in om een verrassing van de bezoekers op de eerste speeldag te voorkomen.

/

De eerste kansen van de wedstrijd waren voor de bezoekers, die een jaar geleden nota bene Manchester United op de eerste speeldag versloegen. Bafetimbi Gomis kopte eerst naast na een hoekschop van Jonjo Shelvey en daarna slaagde hij er ook niet in om een pass van de middenvelder te verzilveren. De inzet van de Fransman werd door César Azpilicueta van de lijn gehaald. Vijf minuten later sloeg Chelsea toe. Een indraaiende vrije trap van Oscar aan de linkerkant ging aan iedereen voorbij en Lukasz Fabianski kon niet voorkomen dat de bal in de onderste hoek verdween: 1-0. De Braziliaan maakte drie (!) van zijn vier Premier League-treffers in 2015 nota bene tegen the Swans

Na een goede kans voor Willian op de 2-0 nivelleerde Swansea City de tussenstand. Courtois kon een kopbal van Gomis maar half keren; Andre Ayew was er snel bij om de rebound in tweede instantie te verzilveren. De ploeg van Mourinho deed er slechts 93 seconden over om weer op voorsprong te komen. Een voorzet van Willian werd door Federico Fernández van richting veranderd en belandde achter Fabianski: 2-1.

/

Swansea startte sterk aan de tweede helft en kwam na tien minuten op gelijke hoogte. Na voorbereidend werk van Gylfi Sigurdsson wilde Gomis voorbij Courtois, die de aanvaller echter belemmerde. Arbiter Michael Oliver wees naar de stip en stuurde de Belg direct van het veld. Invaller en debutant Asmir Begovic kon niet voorkomen dat Gomis vanaf elf meter de gelijkmaker tegen de touwen schoot: 2-2. Chelsea kan in de topper tegen Manchester City zodoende niet over de geschorste Courtois beschikken.

In het restant van de krachtmeting kon de ploeg van manager Garry Monk niet van de overtalsituatie profiteren, al lieten de bezoekers goed voetbal zien en waren er ook zeker kansen. Begovic moest redding brengen op twee pogingen van Jefferson Montero, terwijl een doelpunt van Gomis wegens buitenspel werd afgekeurd. Tussendoor miste een kopbal van Branislav Ivanovic, na een vrije trap van Cesc Fàbregas, de juiste richting. Mourinho bracht Radamel Falcao nog binnen de lijnen, maar ook hij kon de halve mistap van de Londenaren niet voorkomen.


Gaat Chelsea de landstitel prolongeren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer van het resultaat! Een spektakel was het wel, Swansea verreweg de betere ploeg! Eigenlijk had Swansea moeten winnen, dat was eerlijk geweest. Ben toch blij nog met een puntje...

8 augustus 2015 om 20:29

Eerlijk dat je dit zegt als Chelsea-fan. Kan het zelf nooit opbrengen als het over mijn ploegje gaat

8 augustus 2015 om 20:32

Haha ik heb vaak discussies met een zeer enthousiaste arsenal fan en we proberen allebei gewoon de situatie objectief te bekijken en dan kom je gewoon tot deze conclusie. Ik hou mezelf gewon niet voor de gek, dat is het...

8 augustus 2015 om 20:38

Das goed van jou. Ik blijf mezelf dan maar voor de gek houden hahahaha

8 augustus 2015 om 20:39

Hahaha, doe dat vooral.

8 augustus 2015 om 20:43

respect man...

8 augustus 2015 om 20:57

Haha ik heb ook altijd discussie met een Arsenal fan!

8 augustus 2015 om 20:29

Ben helemaal niet blij. Volgende week tegen City en kan zomaar zijn dat je met een punt uit twee wedstrijden eindigt.

8 augustus 2015 om 20:33

Tja, ik denk dat je kan zeggen dat Swansea verreweg de betere ploeg was de tweede helft en dat we blij mogen zijn dat we een gelijkspel vast hebben kunnen houden. Je kan treurig zijn, maar achteraf kan je nog tevreden hiermee zijn...

8 augustus 2015 om 20:43

Sportief hoor, dat is het leukst.

8 augustus 2015 om 20:50

Zeker aangezien Courtois daarvoor geschorst is. Dat zou vorig seizoen geen probleem zijn geweest. Jammer dat Cech weg is

8 augustus 2015 om 21:01

Begovic is ook een geweldige doelman hoor, heeft goede dingen laten zien bij Stoke. On: Swansea was de betere ploeg, Chelsea komt nog goed weg met een gelijkspel.

8 augustus 2015 om 22:31

Niet te pessimistisch zijn he, Chelsea speelde echt leuk aantrekkelijk voetbal in de eerste helft. Ze waren ook de betere ploeg in de eerste helft, maar wat er vervolgens in de tweede helft gebeurde? In het begin waren ze slap en traag, pas vanaf die rode kaart gingen ze er weer vol voor. Maar ja, toen werden ze bij vlagen ver terug gedrukt door de ondertal situatie. Toch bemoedigend om te zien dat Chelsea er vol voor bleef gaan en zich niet neerlegde bij het puntenverlies, in de slotfase stond swansea zelfs met z'n rug tegen de muur en had Chelsea nog de meeste kans om te winnen.

Al met al een erg aantrekkelijke pot, met 2 teams die zeer aanvallend probeerden te spelen. Heerlijk dat de competitie weer is begonnen!

9 augustus 2015 om 01:53

Ik zie dat probleem met Begovic ook niet zo hoor.

9 augustus 2015 om 17:15

chelsea is blij dat ze cech vervangen hebben..dat denk ik eerder..

8 augustus 2015 om 23:29

Hou op man... Ik ben er vanavond geweest. Na de rode kaart was er maar een ploeg die er voor wilde gaan. Ivanovic en Azpi bleven komen van de zijkanten. Falcao werd gebracht voor Willian. Hazard schoot nog bijna raak. Chelsea ging er vol voor.

Fabregas en Oscar waren echt matig.
Pluspunten waren matic en Ivanovic!

Heerlijke pot voetbal gezien!
Jammer dat ik hier niemand hoor over de onterechte 2-2.
Over de rode kaart kun je discussiëren, maar hij was sowieso binnen de zestien. Ik zat op een lijn!

9 augustus 2015 om 02:17

Als jij er geweest bent vind ik het vreemd dat je concludeert dat Ivanovic goed was en Oscar matig.

Ivanovic was het aan het eind van vorig seizoen al kwijt en trekt die lijn gewoon door.

Oscar speelde zeker de eerste helft heerlijk. Zelden balverlies en liet leuke dingen zien. De beste Oscar die ik sinds tijden op de Bridge heb gezien.

Daarnaast moeten we gewoon toegeven dat het een wonder is dat Swansea niet met de volle buit naar huis is gegaan. Dit is te danken aan goede reddingen van beide keepers. Chelsea had inderdaad nog kunnen scoren, maar de kansen waren te beperkt.

Willian maakte veel verkeerde keuzes, Hazard haalde zijn niveau niet en Costa heb ik helemaal niet gezien.

9 augustus 2015 om 08:54

Dan beleef je een wedstrijd in het stadion toch anders dan op tv denk ik.

Diego Costa was extreem gretig, maar ongelukkig.
Ivanovic werkte als een beest. Oscar leed bij z'n eerste vier balcontacten balverlies.

Leuke wedstrijd. Jammer dat Courtois zo dom moest uitkomen. Als je dan ook nog eens alleen maar bagger op de bank hebt eindig je met puntenverlies.

8 augustus 2015 om 20:30

Courtois z'n fout niet, maar die van Willian. Bleef daar hangen waardoor Gomis makkelijk 1vs1 kwam met Courtois en die doet dan iets doms, maar helemaal zijn fout niet.

8 augustus 2015 om 20:33

Die had daarnaar gewoon de doelpunt moeten incasseren ondanks dat de fout van Willian eraan vooraf ging. Nu speelden we met een man minder waardoor we er geen 3-2 meer van wisten te maken.

8 augustus 2015 om 20:36

Kan, maar Swansea speelde toch beter, dus betwijfel of de 3-2 ging vallen zelfs al had Courtois blijven staan. De kans ging groter zijn ja, maar Swansea was goed op weg en die goal deed hen geloven in meer.

Al bij al kan je als Chelsea fan niet klagen over dit puntje, Swansea had meerdere kansen om het af te maken maar liet dat na dankzij Begovic.

8 augustus 2015 om 20:47

Klopt ze waren licht de betere vandaag maar Ivanovic viel niet echt te wisselen, of je moest daar Zouma testen. En met 1 man meer kon het de tweede helft toch flink veranderen. Maar al bij al was het wel een mooie wedstrijd.

8 augustus 2015 om 20:53

Ivanovic heeft wat rust nodig denk ik. Is niet de speler die hij vorig seizoen was. Klopt, met 1 speler meer kan het heel anders aflopen maar uiteindelijk kan je alleen maar toejuichen dat je een punt hebt gekregen en we allemaal een topwedstrijd voorgeschoteld kregen.

8 augustus 2015 om 21:50

Rust? Het seizoen is net 1 wedstrijd oud

9 augustus 2015 om 02:46

Mentaal, niet fysiek. En niet echt, pre season moet je meetellen hé.

8 augustus 2015 om 20:30

Bagger? Ik vind Begovic alles behalve bagger...

8 augustus 2015 om 20:34

Hij bedoelt de volgende spelers: Mikel, Ramires, Moses, etc... Hij heeft het niet over Begovic!

8 augustus 2015 om 20:33

Wie bedoel je met baggers op de bank? Denk dat Chelsea de beste bank vd pl heeft

8 augustus 2015 om 20:35

@ Olepastore

Laat me niet lachen... De bank is dramatisch met spelers als Mikel, Ramires, Falcao... Moses is nog de beste speler van de bank...

8 augustus 2015 om 20:36

Ramires, Falcao, Moses, Remy, Mikel. Hoe kan je dat de beste bank van de PL noemen.

8 augustus 2015 om 21:10

Beste bank? Sorry, nee. De bank van Chelsea is zo ongeveer drama te noemen, vergelijk het eens met wat de andere clubs van de bank kunnen halen: Bij Chelsea heb je Begovic, Zouma, Ramires, Falcao, Remy, Moses, Mikel en Cuadrado. Bij United heb je Schweinsteiger, Romero, Jones, Blind, Valencia, Evans, Herrera, Fellaini en Chicharito. Bij City heb je Willy, Sagna, Mangala, Kolarov, Fernando, Delph, Navas en Bony. Bij Arsenal heb je Ospina, Debuchy, Chambers, Gabriel, Gibbs, Flamini, Arteta, Rosicky, Wilshere, Oxlade, Walcott, Campbell en Welbeck op de bank. Is toch wel een verschilletje.

8 augustus 2015 om 21:27

Onze bank is ontzettend slecht ja godzijdank hebben we een hele goede medische staf ik zou er niet aan moeten denken dat Matic of Hazard een paar maanden geblesseerd raken.

8 augustus 2015 om 21:56

@Stravven bij elke club die je opnoemt zitten er minstens 2 basisspelers. Zoals bij United Blind en Schweinsteiger die vandaag niet begon wegens blessure. En bij City Mangala die basis staat net als Kolarov en misschien Bony naast Aguero. Wie weet

8 augustus 2015 om 22:10

Blind is geen basisspeler en Schweinsteiger ook niet.

Basis bij United: De Gea, Darmian, Smalling, Rojo, Shaw, Carrick, Schneiderlin, Young, Depay, Mata, Rooney. Schweinsteiger zit daar niet bij, en ook Blind niet.

Bij City was de basis normaal gezien Hart, Zabaleta, Demichelis, Kompany, Clichy, Toure, Fernandinho, Silva, Nasri, Sterling, Aguero.

Niet dat het veel uitmaakt, dan heb je Nasri, Clichy en Demichelis op de bank bij City en bij United Shaw en Carrick op de bank, nog steeds beter dan bij Chelsea.

9 augustus 2015 om 12:01

@Stravven

Van Gaal heeft Schweini echt niet gehaald om op de bank te zitten, zoals gezegd was hij vandaag niet topfit om aan de wedstrijd te beginnen. Wel om minuten te maken

Had Mourinho Chech maar behouden...

Ach ja speelt men vanaf het begin met Ramires win je deze wedstrijd comfortabel met 3-0. Spijtig dat het niet mocht baten.

8 augustus 2015 om 20:31

Het is al een hele prestatie om zonder oorlog of onrust te veroorzaken binnen de club, een heel jaar Cech op de bank te houden, Cech zou dat nooit of te nimmer een tweede jaar ondergaan, hij was dus niet meer te behouden.

8 augustus 2015 om 20:40

Want Petr Cech zou die penalty tegen hebben gehouden?

8 augustus 2015 om 20:52

Want Courtois is ook volgendeweek geschorst..

8 augustus 2015 om 20:56

begovic is een verschrikkelijke koekenbakker zeg... had chelsea cech maar niet verkocht zodat hij paar wedstrijden kon overnemen om vervolgens rustig te banken..

9 augustus 2015 om 14:09

@iraniangooner

Noem jij Begovic nou serieus een koekenbakker?

Vermakelijke pot, waarbij Swansea (bij 11 tegen 11) al de beste kansen had. Terecht dat ze minimaal een punt hebben gehaald. Winst was wellicht zelfs verdiend geweest.

Nu wordt het genieten van Mourinho's interview. Campagne tegen Chelsea?

8 augustus 2015 om 20:37

Waarschijnlijk wel, maar het was zeker mooi om naar te kijken Chelsea die gewoon voor de overwinning bleef gaan kon ik echt wel van genieten!

8 augustus 2015 om 20:44

Ze hebben wel veel slechter gespeeld ja.

Interessante wedstrijd, een eerlijke gelijkspel. Courtois kon er niets aan doen dat Willian daar bleef hangen en zo de buitenspelval verpest, goede invalbeurt van Begovic desondanks die penalty.

Paar vreemde beslissingen van de scheids, maar deed het voor de rest naar behoren. Chelsea mist duidelijk wat kwaliteit voorin, Falcao & Remy zijn te zwak, Costa mist ritme. Duidelijk nog werk aan de winkel voor Mourinho.

Complimenten aan Swansea en Monk, speelden toch een topwedstrijd.

8 augustus 2015 om 21:01

Wat Chelsea vooral mist is kwaliteit op de bank. Ze kunnen vooral in de verdediging amper wisselen. Je hebt 3 Cb's en 2 fullbacks, dat is gewoon te weinig. En op het middenveld is de spoeling ook vrij dun, met enkel Cuadrado, Ramires en Mikel als wissels voor 5 posities.

8 augustus 2015 om 21:37

Je vergeet moses, maar je heb gelijk. We hebben een te zwakke bank. Zegt eigenlijk al genoeg dat ik moses het gevaarlijkst vind. Cuadrado moet nog een kans krijgen, maar wel in de bekerwedstrijden. Mikel is eigenlijk onze trouwe bankzitter en ramires kan soms wel handig zijn ja. Echter wat jullie op de bank hebben is stukke beter.

8 augustus 2015 om 21:53

@stravven

Klopt, maar voorin ook. Ze moeten denk ik toch nog een speler of 2 kopen, zeker in het verdedigend compartiment. Daarnet gelezen door andere leden dat Baba Rahman op weg is, goed als RB. Komt goed uit aangezien Ivanovic niet in vorm is.

@daniel_cfc

Jullie bank is niet zwak op zich, maar wel zwak als je kampioen wil spelen als Chelsea zijnde. Al heb je gelijk dat Cuadrado nog kansen moet krijgen, maar Mikel en Ramires komen eenmaal te kort. Ramires is goed als extra verdedigende speler naast Matic, maar komt te kort voor hem te vervangen als Matic ooit gekwetst is of geschorst. Wat betreft de bank van Arsenal, het heeft er al sinds 2005 niet meer zo goed gezien op de bank, talenten gemixt met ervaring.

Al zijn er nog spelers die te kort komen zoals Arteta en Flamini.

Wat een wedstrijd zeg heb dit echt gemist, tempo lag lekker hoog. Benieuwd wat mourinho nu zal zeggen.

Wat een wedstrijd. Geweldige tempo voor 90min lang. Swansea verdiende wel een overwinning naar mijn mening. Chelsea begon goed en speelde een geweldige 30-40 minuten. Daarna was het een en al Swansea. Ivanovic... wat speelde hij weer zwak zeg. Costa en hazard ook niet heel aanwezig.

Wat ben ik blij dat het voetbal seizoen bijna overal is begonnen!

Weer typisch Mourinho om een voorsprong uit handen te geven

8 augustus 2015 om 20:38

Zegt de Bayern fan die door Bendtner vernederd zijn hahaha... Pep geeft ook wel eens wat weg. Kan de beste overkomen.

8 augustus 2015 om 20:46

Op de man spelen?

8 augustus 2015 om 20:53

Hij kan hopelijk wel tegen een grapje

8 augustus 2015 om 20:54

Geef hem ergens we gelijk. Deze wedstrijd niet echt hoor, maar hoe vaak kwamen we vorig seizoen op voorsprong en gaven het uit handen door teveel in te zakken. Gelukkig nog een punt te pakken vandaag.

8 augustus 2015 om 21:23

Jij blijkbaar niet.

Lekker meteen op puntenachterstand. Domme actie van Courtois of het nu wel of geen rode kaart was. Als je zo in komt ben je gegarandeerd de lul.

Hazard niet gezien, Costa geen bal geraakt en Ivanovic zet zijn niveau van afgelopen seizoen (eind) door. Terecht punt voor Swansea.

Wat een heerlijke wedstrijd om te kijken! Chelsea speelden in de eerste helft lekker frivool voetbal, maar swansea bood uitstekend tegenstand. Montero vond ik opvallen, zeer creatief mannetje die ivanovic het zeer lastig heeft gemaakt. Denk dat Swansea het weer erg goed gaat doen. Met de komst van Ayew hebben ze het team nog een extra impuls gegeven t.o.v. vorig jaar.

Wat een zeikers waren er trouwens bij het live meepraten ontzettend irritant op elk klein dingetje werd op gezeikt en als je er wat van zei was je op je teentjes getrapt.

Leuke wedstrijd vanaf de goal tot de rode kaart was Chelsea de betere maar voor de rest petje af voor Swansea Monk heeft er echt een hele leuke ploeg van gemaakt. Ivanovic viel wel echt heel erg tegen telkens afgetroefd door die buitenspeler van Swansea verreweg de slechtste man op het veld.

8 augustus 2015 om 20:38

Ivanovic speelt al een tijdje heel wat minder, ziet er ook wat vermoeid uit. Ouderdom? Tegen Montero spelen is geen pretje, heel snel en de bal plakt praktisch aan z'n voet, loopt zo meerdere verdedigers het veld af.

8 augustus 2015 om 20:43

Kan best zo zijn dat hij zijn beste dagen heeft gehad is ookal 31 en niet de snelste misschien dat het tijd word om Azpi naar rechts te schuiven en een nieuwe linksback te halen.

8 augustus 2015 om 20:47

Ik zou het nog z'n tijd geven, misschien dat hij z'n vorm nog zoekt. Heeft al jaren bewezen een topback te zijn met neus voor goals & assists.

Komt die jongen van Freiburg niet? Baba of iets in die aard?

8 augustus 2015 om 20:49

Een nieuwe linksback komt er al maar Ivanovic is echt nog niet versleten! Hij kan alleen wel beter even de wedstrijd van de zijkant bekijken tegen hele snelle behendige tegenstanders. Afgezien van dat is hij nog steeds op en top.

8 augustus 2015 om 21:19

Abdul Rahman Baba bedoel je volgens zijn zaakwaarnemer zijn Baba en Chelsea al rond en moeten de clubs het alleen eens worden ik ken hem niet echt maar als ik de verhalen mag geloven kan het een hele goede speler worden.

8 augustus 2015 om 21:23

Ik weet het niet hoor in de tweede seizoenshelft ging hij toch aardig vaak de mist en we zijn nu gewoon ontzettend kwetsbaar op de rechterflank als dit zo doorgaat zie ik Mourinho wel door selecteren.

8 augustus 2015 om 21:34

Ja klopt Baba Rahman, maar Ivanovic had vorig seizoen ook genoeg erg sterke wedstrijden. Toen was het alleen ook hetzelfde probleem: snelheid. Is er snelheid nodig dan kan je mooi Baba Rahman opstellen op links, zoniet kan Ivanovic spelen. Azpil hier en daar wisselen en ze krijgen alle 3 ruim voldoende speeltijd.

8 augustus 2015 om 20:49

@willian

Er waren inderdaad veel klagers op de live chat. Is wel jammer dat mensen zo hard kunnen klagen op Chelsea terwijl we er echt van wat probeerden van te maken. Het is gewoon zo dat als je iets wil vinden je zoiezo wel iets kan vinden om over te klagen!

8 augustus 2015 om 21:25

Precies , men lijkt gewoon naar redenen te zoeken om Chelsea af te zeiken heel vervelend.

8 augustus 2015 om 20:54

Dit moet je met een korreltje zout nemen. Voetbalzone heeft zo zijn clichés. Zo worden in Bayern topics vaak gesproken over concurrentie verzwakken, Barcelona topics over diving, Arsenal topics over de prijzen (al wint Arsenal weer prijzen) en ga zo door.

8 augustus 2015 om 23:04

Bij live meepraten kan je ook beter niet kijken man, het gros op Voetbalzone is Arsenal fan betreft Engeland. Dat weet iedereen.
Live meepraten brengt sowieso heel weinig maar ach.

Kan iemand mij vertellen waarom Swansea Eder voor 10 miljoen heeft gehaald? Op het WK vond ik hem echt één van de slechtste spelers, ik irriteerde me mateloos aan hem. Heeft hij het de vorige jaren in Portugal dan zo goed gedaan, en was het WK slechts een momentopname?

8 augustus 2015 om 20:53

Als het WK een momentopname was, dat hoorde de invalbeurt van vandaag nog bij dat moment
Lijkt me ook een waardeloze aankoop, maar het is nog vroeg he.

8 augustus 2015 om 20:55

En toch betaalt Swansea er 10 miljoen voor, vandaar mijn verbazing. Volg de Portugese competitie niet, daarom vroeg ik me af of hij daar zo goed was.

Volgens mij mag niemand een voorzet geven behalve fabregas en ivanovic. Je hebt twee kasten van spitsen voorin lopen en iedereen probeert door 5 man van swansea heen te lopen

Geel was denk ik beter op zijn plaats geweest aangezien Cahill nog meeliep en Gomis naar de buitenkant ging. Maar Courtois moest niet uitkomen

8 augustus 2015 om 21:28

Lastig altijd. Maar als spits zijnde kan je niet rechtdoor als hij ervoor staat. Dat je dan even naar de zijkant moet is logisch. Maar hij had hem nog simpel binnen kunnen tikke volgens mij. Ik ben persoonlijk tegen de rode kaart voor de keeper, omdat hij altijd de laatste man is. Maar dan moet het om een duel gaan waar de keeper voor de bal gaat. Dit was gewoon een beetje lomp uitgekomen dus vond de rode kaart hier wel terecht.

Grote teleurstelling. Flink balen dit. Wel een spannende en opwindende wedstrijd, maar liever een saaie prutwedstrijd en drie punten dan dit natuurlijk. Tegen City aantreden met Begovic zie ik ook wel tegenop. Heb me vooral geërgerd aan Willian en Costa.

8 augustus 2015 om 20:46

Begovic is prima hoor, geen Courtois maar echt een goede keeper.

Hoezo aan Costa en Willian eigenlijk? Ik zie vooral Hazard onzichtbaar zijn, veel omvallen en daarnaast loopt Cesc als een oude man over het veld.

8 augustus 2015 om 21:00

Begovic is niet het probleem. Het gebrek aan kwaliteit op de bank is een ander verhaal.

een aanvallende mourinho dat zie je niet vaak. dit spelletje is nog nieuw voor hem want de hoge lijn heeft ze de das om gedaan. chelsea mag blij zijn dat swansea niet heeft gewonnen. zij waren veruit beter. aanvallend voetbal is niet weggelegd voor mourinho. komende wedstrijd zie ik hem terugkrabbelen naar zijn vertrouwde busstation.

complimenten naar swansea, het mag ook gezegd worden dat zij gedurfd voetbalden en geen moment in paniek raakten toen zij tweemaal achter stonden.

haha mourinho die geen commentaar over de penalty wilt geven, oftewel hij vind dat zijn ploeg genaaid is.

Leuke wedstrijd, duur puntverlies voor Chelsea en Swansea verdiend dit. Willian zat te pitten bij de 2-2. Ivanovic dramatisch, maakte teveel fouten. Oscar beste man van Chelsea. Gomis heeft het de verdedigers van Chelsea moeilijk gemaakt. Dom van Courtois dat hij de overtreding maakte, ook al was het misschien wel buiten het strafschopgebied. Het was in ieder geval een open wedstrijd met een hoog tempo. Eindelijk is de Premier League weer begonnen.

Heel erg het gevoel dat Chelsea een moeizaam seizoen tegemoet gaat, De concurrentie heeft zich meer versterkt en Chelsea heeft eigenlijk geen enkele aankoop gedaan deze zomer, terwijl er wel degelijk ruimte was voor verbetering.

Ivanovic/cahill/terry? Kan dat nog?

Leuke pot voetbal gezien en Chelsea knokte zich knap terug het laatste kwartier het had alle kanten op kunnen gaan. Met 11 man had Chelsea waarschijnlijk wel gewonnen, was blunder van de keeper want de speler ging naar de zijkant.

Chelsea had geluk met de 2goals die ze gemaakt hadden, maar de spel van de Chelsea was wel beter. |
Ik vond aan de kant van Swansea: Montero en Gomis heel goed spelen. De rest heeft goed gespeeld, want anders pak je niet 1 punt tegen chelsea. Bij Chelsea: speelde iedereen eigenlijk net onder hun niveau, vooral de 2e helft, behalve Hazard die uitstekend speelde, maar niet de eindpass kon geven. De slechtste man aan de kan van Chelsea was Ivanovic. Hij is gek gedribbeld door Montero. Courtois ook slecht, omdat hij rood heeft gepakt en dat heeft chelsea de wedstrijd gekost. Hij had niet uit moeten komen zo ver voor zijn doel..

Mja. Verdiend. Meer kan je niet zeggen. Ivanovic is weeral dramatisch, dan liever Zouma op rechts aangezien we niet echt een alternatief hebben. Hazard was pas aanwezig ma de rode kaart. Shelvey speelde heerlijk en Ayew deed het ook goed.

8 augustus 2015 om 20:50

Ik zeg maar iets geks maar hebben we niet een zeer talentvolle linksback in de jeugd rondlopen Olaina dacht ik dan kan Azpi naar rechts

8 augustus 2015 om 20:58

Je bedoelt Dasilva?

En ik acht de kans groot dat Baba van Augsburg binnenkort naar Chelsea gaan, dan kan Dave naar rechts.

9 augustus 2015 om 14:17

Die alternatief hebben we wel, loopt namelijk al een tijdje op LB rond te dwalen want de balans achterin totaal verstoord tegenwoordig.

Na Leichester - Sunderland opnieuw een spektalstuk! Wat heb ik genoten van het hoge tempo en de hardheid in duels. Swansea had uiteindelijk verdient om te winnen, al was dat voornamelijk toen Chelsea met 10 man kwam te staan. Ivanovic vond ik echt onwijs slecht en ik heb mij erg lopen irriteren aan Costa. Natuurlijk is hij een echte winnaar, maar die trekjes van hem staan mij echt niet aan.

Jonjo Shelvey is een beest samen met ayew en montero gaan ze hoge ogen gooien

Begovic heeft chelsea gered!! wat een reddingen!

Bedankt scheids. Sjonge jonge

Hele leuke wedstrijd om te zien. Een goed chelsea vooral in de eerste helft maar dat werd later iets minder. Ik vond t leuk om naar Swansea te kijken, dat is een leuk voetballende ploeg. Vooral met Gomis, Ayew, Ki en Montero

Die Yokohama Tyres werken nog niet echt voor de bus volgens mij

Chelsea speelt 1e wedstrijd gelijk en meteen zegt iedereen hier "nee". Het is maar 1 wedstrijd...

nou swansea verdiende hier gewoon de winst, maar gelijkspel ben ik niet ontevredenheerlijk dit en dat gezicht van die domme mourinho, keihard gefaald vandaag.

Spannende wedstrijd, op en neer hoog tempo, zoals we gewend zijn van de prem league, chelsea beetje teleurstellend maar swansea is dan ook al jaren een van de beter voetballende ploegen. Vond aan swansea kant montero shelvey ayew(eerste helft) goed spelen, en aan chelsea kant zag je dat diego costa toch wel nodig is voorin, hoewel hij denk ik nog wat ritme ontbeert, is hij toch belangrijk voor de ploeg.

Vond de scheids uitstekend fluiten, alleen vond het een gele kaart ipv een rode voor Courtois. Voor de rest vond ik Swansea zeer sterk spelen en zij hebben zeker deze punt verdient. Jammer dat Chelsea zo is begonnen, laten we hopen op een overwinning volgende week!

9 augustus 2015 om 01:58

Hoezo zou het geel zijn ipv rood? Wanneer een speler is doorgebroken of wanneer je een scoring kans belet met een overtreding dan is het altijd rood zonder discussie. En aangezien er niemand meer achter Courtois stond was de speler duidelijk door gebroken en daarnaast hield Courtois de speler van een duidelijke scoring kans af.

9 augustus 2015 om 06:17

Cahill stond er nog bij?

9 augustus 2015 om 10:09

Maar niet meer achter en had nooit meer een goal kunnen voorkomen wanneer hij langs de keeper was. Dus terecht rood.

verliest alle oefenwedstrijden en de cominitiecield van arsenal en speelt vandaag onterecht gelijk.
mourinho specialist in faliure hhaha

9 augustus 2015 om 14:21

Mourinho een "specialist in failure" gaan noemen terwijl je niet eens Community Shield correct kan typen.

Nog maar eens bewijs dat dit forum z'n beste tijd wel heeft gehad.

Dit is heel gunstig voor United. Als ze volgende week hun plicht doen bij Aston Villa, kan het er na 2 speelronden al goed voor ze uit zien, aangezien Chelsea volgende week tegen City moet, de andere concurrent van United.

8 augustus 2015 om 21:21

Maar, zoals al in meer dingen is gezegd: Je wint de titel niet in de eerste 10 wedstrijden, je kan hem daar alleen verliezen.

En je vergeet nog twee ploegen, Arsenal en Liverpool.

8 augustus 2015 om 21:37

Na die wedstrijd zijn er nog 108 punten te verdelen. Het is leuk voor die paar dagen op teletekst, maar zegt niets over de stand over 8 maanden.

Andre Ayew, heerlijke speler!

Jezus... lekkee begin van t seizoen. Heel me dag zowat verpest

De linksbuiten van Swansae is een geweldige speler. Het is een hele snelle Colombiaan en hij heeft Ivanovic vandaag weggespeeld.

Hij is nog maar 25 jaar oud en die jongen heeft nog zeker een toekomst naar mijn mening.

Zuur voor Chelsea om met èèn punt te beginnen, maar het komt wel goed.

Die overtreding viel wel mee hoor. Ik keek hem net op slow-motion en die gast ging al kreunen 1 seconde voordat Courtois hem raakte en Courtois had ook niet echt de intentie om hem kapot te trappen(zo'n gast is hij niet) en trok z'n been nog in. Ik vind rood wat aan de zware kant.

De bank van Chelsea is niet gied genoeg. Er moeten wat versterkingen komen. Die back van Ausburg. Candreva zie ik ook nig wel graag komen.

Ben uiteindelijk erg blij met een punt. Swansea deed niets onder voor Chelsea en als je al vroeg in de tweede helft met 10 man komt te staan dan teken je voor een punt. Ivanovic had vandaag een erg moeilijke dag. Ik heb een lekkere sfeer meegemaakt op de Shed Lower en ben blij dat de Premier League terug is. Wel vervelend dat ons programma aan het begin van het seizoen vrij zwaar is en we meteen al beginnen met puntverlies in eigen huis.

achteraf wel netjes van chelsea, vorig seizoen won swansea zijn eerste competitie wedstrijd..

Wat speelde Swansea weer heerlijk, wat een genot. Het leek tegen te zitten met die rare bal van Willian terwijl Gomis daarvoor een grote kans om zeep hield maar het kwam, zeer terecht, nog goed.

Gary Monk is de kroonprins van het trainersgilde, wat ben ik blij dat hij die baan kreeg toen Rodgers weg ging. Alle twijfels waren na 1 wedstrijd weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren