Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stralende Ronaldo wint drie prijzen: ‘Dit is de laatste prijs, niet?’

Laatste update:
/

Cristiano Ronaldo verkeert in de vorm van zijn leven en de momenten van vreugde stapelen zich op. Twee dagen na de winst van de Clásico sleepte de sterspeler van Real Madrid liefst drie prijzen tijdens het prijzengala van de LFP (organisator van de Spaanse competities, red.) in de wacht: Speler van het Jaar, Aanvaller van het Jaar en Doelpunt van het Jaar 2013/14.

Het hakdoelpunt tegen Valencia werd tot het mooiste doelpunt van het voorbije seizoen verkozen. “Ik ben erg blij dat mijn doelpunt de meeste stemmen heeft gekregen”, vertelde Ronaldo toen hij op het podium zijn eerste prijs in ontvangst nam. “Ik wil mijn collega’s bedanken. Zonder hen zou ik deze doelpunten niet kunnen maken.” Ronaldo bleef in deze verkiezing Lionel Messi (Barcelona) en Giovani dos Santos (Villarreal) voor.

/

Enkele minuten later eindigde Ronaldo ook als eerste in de verkiezing van Aanvaller van het Jaar, vóór Diego Costa en Carlos Vela. “Deze prijs vind ik echt geweldig. De dubbel. Ik ben gelukkig. Het is een eer. Ik wil iedereen bedanken voor hun stem. Een terechte prijs.” Bij het in ontvangst nemen van de trofee van Speler van het Jaar werd duidelijk dat hij door zijn repertoire heen was. “Ik weet niet meer wat ik moet zeggen. Dit is de laatste prijs, niet? Het is een heel mooi om een hattrick aan prijzen te winnen.”

Na afloop van het gala stond Ronaldo de media te woord. “Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik drie prijzen zou winnen. Ik ben verrast, blij verrast. Ik zal ze in mijn museum op Madeira bewaren, ik nodig jullie allemaal uit om ze te komen bekijken.” Ronaldo heeft na de succesvolle avond tijdens het LFP-gala een nieuwe doelstelling. “Ik ben erg blij dat ik de fans kan verblijden met mijn spel en doelpunten. Daarom hoop ik hier over een jaar weer te staan. Het belangrijkste is dat je als collectief prijzen wint, maar individuele prijzen zijn ook belangrijk.”

Cristiano Ronaldo wint de volgende Ballon d'Or

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Topper ronaldo. Best of the world. Het is je gegunt

28 oktober 2014 om 08:34

Beste aanvaller ok, beste goal ok, beste speler nee. Voetballen is niet alleen maar goals maken maarja altijd maar geilen op spitse schijnt erbij te horen

28 oktober 2014 om 08:39

Haha precis man..
Ronaldo is zeker een wereld topper maar helaas gaat voetbal niet alleen over goal. Modric veldspel is beter dan hem

28 oktober 2014 om 09:21

Idd fanboys, Ronaldo kan niets anders dan goals maken. Sterke argumenten

28 oktober 2014 om 11:23

Hij is geen spits...

Binne kort 3 goudenballen dat is ook een mooie hatrick

28 oktober 2014 om 01:22

Ja inderdaad mooi 3 vingers in de lucht Cristiano

28 oktober 2014 om 07:42

Nee geen hattrick, dan moet hij er 3 op een rij winnen

28 oktober 2014 om 08:28

Jij weet duidelijk niet wat een hattrick betekent. Dus jij wil zeggen dat als iemand twee doelpunten maakt en vervolgens maken twee ploeggenoten twee andere goals en maakt die iemand het laatste doelpunt heeft die iemand dan geen hattrick.

28 oktober 2014 om 08:34

Wel als de doelpunten in dezelfde helft vallen

28 oktober 2014 om 09:44

Wat is dat voor onzin? Als de doelpunten in 1 helft vallen heb je inderdaad ook een hattrick maar een hattrick is gewoon 3 doelpunten in 1 wedstrijd. Maakt niet uit in welke minuut van de wedstrijd je de goals maakt of met welk been of hoe veel goals er tussendoor gemaakt worden.

Het is ongeloofelijk dat deze man zoveel jaren op zo'n hoog niveau blijft presteren en hij lijkt alleen maar beter te worden. Dat kun je van een Messi niet zeggen, de Messi van 2010/2011 was beter dan de huidige Ronaldo maar hij is het gewoon kwijt de laatste jaren.

Alleen maar respect voor Cristiano en de 3e gouden bal komt ook zijn kant op!

28 oktober 2014 om 05:28

snap niet waarom je een smeer uit moet delen naar Messi, niet dat ik fan ben van Ronaldo of Messi. maar vind het altijd zo overbodig om de een de hemel in te prijzen en de ander van de ladder te gooien. schrijf gewoon iets over Ronaldo en laat het daar dan bij. soms hoef je niks te vergelijken.

28 oktober 2014 om 07:30

Het is geen sneer, hij zegt dat dat ronaldo niet zo goed wordt als messi in 2011. Daarbij zegt hij wel dat ronaldo constanter presteert.

28 oktober 2014 om 14:38

Jerosnikheeft gewoon gelijk, het is niet altijd nodig om te vergelijken

28 oktober 2014 om 05:36

Dat is gewoon onzin om zo'n sneer naar Messi uit te delen, hij bereikte eerder z'n piek.

Ik denk dat hij de gouden bal ook wel zal pakken dit jaar. Hij is nu voor het 2e jaar op rij zo veel beter dan zijn enige echte concurrent Messi. Ik denk eigenlijk ook niet dat Messi nog een keer een Gouden bal gaat pakken, het zou me eigenlijk verbazen als hij bij de top 3 zou zitten dit jaar. Hij lijkt naar mijn idee gewoon minder waar Ronaldo constant zo goed blijft. Kijken of hij dit volhoudt hij wordt ook ouder natuurlijk. Maar dit jaar lijkt hij me weer duidelijk de beste.

Verdiend natuurlijk. Presteert uitstekend en ik neem aan dat hij zn 3e gouden bal ook wint. Spelers als Robben komen toch net niet in de buurt en Messi presteert toch wat minder dan Ronaldo op het moment. Hoop wel dat wat meer mensen gaan in zien dat Messi echt niet slecht speelt. Zijn er een aantal die dat zeggen, maar hij doet het nog geweldig alleen hebben we voor hem ook zon absurd hoge standaard.

Geweldige prestatie van Ronaldo, wat een koning.

Levende Legende deze naam verdiend een eigen stad met zijn eigen naam en een eigen eiland. Held held zeer verdient gewonnen de prijzen. Een man naar mijn hart. Cristiano je mag trots zijn op je prestatie.... Wat de man presteert is onmenselijk, de man wordt als maar beter en beter. Ik ben echt happy met Ronaldo die bezorgd mij fantastische dagen...

28 oktober 2014 om 01:21

Met die eerste zin neem je fanboyism naar een extreem niveau, zelfs voor vz begrippen

28 oktober 2014 om 01:23

Als je ziet wat ij toch allemaal presteert, verdient hij het ook!

28 oktober 2014 om 01:26

Een standbeeld, tribune wel ieder geval of een straatnaam, een stad of eiland is nog nooit naar een voetballer genoemd

28 oktober 2014 om 02:01

Kijk eens niet zo door je barca bril. Messi tijdperk is over hoef je niet jaloers te doen.

28 oktober 2014 om 09:34

Inderdaad ik word daar echt zo gek van. Je ziet tegenwoordig overal op het internet staan hoe geweldig hij wel niet is. Hij is ook 1 van mijn favo spelers en ik geniet ontzettend van hem, maar je zou hem bijna gaan haten door die fanboys van hem sjonge wat is dat irritant...

28 oktober 2014 om 07:28

Ja want hij kan toevallig goed voetballen....wat een held die moeten we echt als geven. ....

Speler van het jaar is de enige die sowieso onterecht was, op basis van wat? topscorer? dat had een Koke, Diego Costa of Modric moeten zijn imo.
Doelpunt van het jaar is terecht, aanvaller kan je ook wel beargumenteren vind ik.

28 oktober 2014 om 01:25

Gezien je gif richting Ronaldo gaat het je aan het hart dat hij terecht de 3 prijzen heeft gewonnen. Zet je haat opzij en geniet van deze unieke speler die nooit meer voorbij zal komen.

28 oktober 2014 om 01:28

Welk gif? probleem van mensen als jij is dat ze door hun verliefdheid niks kunnen accepteren wat niet overeenkomt met de lofzang.
Ik vind 2/3 prijzen wel terecht, en slaap er geen seconde minder om, overigens vind ik die van Iniesta bv ook onterecht, is zeker ook uit haat

28 oktober 2014 om 01:54

Want aan al je reactie,s omtrent Ronaldo aka Real druipt de frustratie,s ervan vanaf... Reageer voortaan op een normale manier.

28 oktober 2014 om 02:17

Een normale reactie voor jou is lofzang, al het andere is kritiek in jouw idiote visie, toch?

28 oktober 2014 om 06:27

Je kan ook normaal reageren. Alles wat negatief over ronaldo wordt gezegd, merk je dat het door een 'bril' is bekeken. Ronaldo is echt niet overal de beste in hoor

28 oktober 2014 om 03:18

Hadden het alle 4 kunnen zijn wat mij betreft. Ik vind andere uitverkiezingen toch nog echt een stapje erger. Courtois was overduidelijk de beste keeper, Godin of Miranda leken mij goede keuze voor beste verdediger en Iniesta is al helemaal lachwekkend. Bacca boven di Maria ook nog, lachwekkende mensen die deze prijzen organiseren.

28 oktober 2014 om 09:24

Als je topscorer bent in la liga en je scoort 17 doelpunten in de champions league en je wint de copa. Dan ben je inderdaad de beste.

28 oktober 2014 om 09:33

Het gaat hier over de Spaanse competitie,
Costa was gewoon de beste aanvaller, Atletico is door hem kampioen gespeeld.
Beste keeper was Courtois, en beste verdediger Godin os miss wel Pepe.
Di Maria inpl van Iniesta, dan was alles goed

28 oktober 2014 om 09:38

Voor de rest ben ik het met je eens. Uiteraard weet ik dat het over de Spaanse competitie gaat, Ronaldo was daar ook gewoon de beste aanvaller. Hij was topscorer

Geweldenaar! In mijn ogen hoeft hij geen ballon dor te winnen om te laten zien dat hij de beste is want dat heeft hij allang al bewezen.

De beste in mijn ogen momenteel, geen twijfel mogelijk. Hoop voor de 3e gouden bal, hij heeft er hard voor gewerkt en blijft nog zijn niveau houden! Knap prestatie van Ronaldo...

Soms zie je even die statistieken van hem voorbij komen aan de zijkant bij voetbalzone en je went er eigenlijk gewoon aan dat deze man een goal per wedstrijd maakt. Dit seizoen acht wedstrijden, zestien doelpunten. De cijfers zijn gewoon ongelofelijk. Mooi voor hem dat hij ook individueel er met bijna alle prijzen vandoor gaat, het is hem gegund.

Dit soort spelers zijn zeldzaam en moet je koesteren. Sta er soms even bij stil dat je een van de grootste voetballers ooit aanschouwt, besef dat niet pas na zijn carrière.

28 oktober 2014 om 04:08

Jajaja Isco de cijfers zijn idd mooi. Maar is de lat zo laag bij hem gelegd dat het voetbal er niet goed uit hoeft te zien. Ik bedoel maar 'beste voetballer van de wereld' en ik zie alleen maar gebrekken. Geen overzicht, matige passing. Zijn inspeelpass laat heel vaak te wensen over. Heel vaak de verkeerde keuzes maken door te schieten ipv af te geven bij potentiele reuzenkansen. Schwalbes maken en te makkelijk neergaan. Ongelooflijk veel voetbewegingen maken en dan tog dat tikkie breed geven. Is dit de criteria waaraan je moet voldoen?

28 oktober 2014 om 08:05

Dat zeg ik al eeuwen maar real fanboys willen het niet inzien..

28 oktober 2014 om 10:20

Echt slim om het over schwalbes en makkelijk neergaan te hebben wanneer je zelf supporter bent van Barcelona. .

Ronaldo heeft geen overzicht en een matige passing? Hij is daar minder in, maar is dat direct matig en niet aanwezig? Wat een onzin. De maatstaaf bij Ronaldo is nooit in orde. Het moet altijd beter, altijd moeten mensen wat te zeuren hebben. Scoort hij er 2 per wedstrijd gemiddeld, gaan mensen zeuren over andere dingen.

Als Benzema wat scherper is in zijn afronding had Ronaldo al flink wat assists erbij.

28 oktober 2014 om 12:46

Geen overzicht? Kijk alleen al naar die bal van Ronaldo bij de goal van Benzema in de Clasico. Weet perfect wie waar loopt.

28 oktober 2014 om 13:03

Passing overzicht heeft Ronaldo onder controle,in de actie maken 2 keer ging hij iets te ver door. Maar hij is een goed passer, het zal je nog verbazen ook. Bij de goals van Benzema waar bijna geen ruimte was mag je op conto van Ronaldo schrijven. Ik zeg geniet van hem.

28 oktober 2014 om 04:11

Lachwekkend een van de grootste spelers ooit. Geen kijk op het spelletje.

28 oktober 2014 om 09:26

Jij bent gewoon lachwekkend. Hij is 1 van de grootste spelers aller tijden. Als je alle records breekt kan het moeilijk anders

Ronaldo is zo goed, dat zijn statistieken worden vergeleken met clubs ipv andere spelers

Probleem met de voetballiefhebbers tegenwoordig is dat we zo veel gewend zijn geraakt aan Messi's oude vorm dat als hij een seizoen minder is meeste mensen hem gelijk afschrijven. Kijk, ik vind persoonlijk Ronaldo momenteel veel dreigender en beter dan Messi, maar Messi speelt nog redelijk goed zover dit seizoen. Hij is niet meer de afmaker zoals we hem kenden, hij zorgt dat Neymar en Suarez voortaan de goals maken. Dit heeft al wat invloed op zijn reputatie gehad en het wordt alleen maar erger. Voor mij hoeft Messi niks meer te winnen zo lang hij nog maar geniet van het spelletje en zijn ding blijft doen zal ik ook genieten van zijn spel.

Ik mag Ronaldo niet vanwege zijn oude reputatie, al dat arrogantie en geduik werd me te veel, maar dat doet hij dit jaar haast niet meer en toch ben ik liever een Messi/barcelona fan, maar dat wilt niet zeggen dat hij slecht is ofzo. Hij is momenteel de beste speler en alleen Messi is in zijn beurt dus een derde gouden bal is Ronaldo zeer gegund.

Ik hoop alleen dat mensen stoppen met alle haat voor Ronaldo en VZ vanwege persoonlijke redenen, zet die fanboy bril een keer af en wees objectief, want beide spelers zijn geweldig momenteel.

Geweldenaar. Een al al respect voor deze complete speler. Stop aub met de verglijking met Messi. We hebben het voorrecht dat we 2 van de beste voetballers ooit zó met elkaar kunnen zien aanschouwen.

eerlijk van hem individuele prijzen,zijn ook belangrijk.iedereen houdt van erkenning.

Nog geen dertig jaar en toch al een museum openen voor jezelf. Mag ik dat het toppunt van zelfverheerlijking noemen of ben ik dan een hater met een Barça-bril?

In mijn ogen zijn 2 van de 3 prijzen terecht. Die voor 'beste voetballer' had beter naar Atletico kunnen gaan. Het blijft een unieke prestatie dat zij kampioen werden.

28 oktober 2014 om 13:32

ach het is hoe je het bekijkt, dat museum staat op Madeira, waar hij vandaan komt. Dat museum heeft weer voor wat werk gezorgd en er zullen hierdoor vast wel meer mensen richting Madeira komen voor dat museaum

29 oktober 2014 om 19:34

Correct Hierro, ik was het verlies aan het verteren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren