Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sorteert Ajax voor op vertrek Klaassen? ‘Amsterdammers doen navraag bij Milan’

Laatste update:

Yacine Adli kan rekenen op interesse van Ajax. Volgens Relevo hebben de Amsterdammers navraag gedaan naar de diensten van de 23-jarige middenvelder. De voormalig Frans jeugdinternational is van nature een nummer 10, maar kan ook vanaf links en centraal op het middenveld spelen.

Het is niet bekend of Milan daadwerkelijk openstaat voor een vertrek van Adli. De middenvelder beschikt bij I Rossoneri nog over een contract tot medio 2026. Adli staat sinds augustus 2021 onder contract bij de Milanezen, die hem destijds voor 8,5 miljoen euro overnamen van Girondins de Bordeaux. In het afgelopen seizoen speelde hij onder trainer Stefano Pioli 140 minuten, verspreid over zes wedstrijden in de Serie A.

Milan verhuurde Adli in 2021 direct na zijn komst weer uit aan Bordeaux. De Fransman komt uit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain, maar tot een doorbraak bij de Parijzenaren kwam het uiteindelijk niet. Adli vertrok begin 2019 naar Bordeaux, waar hij in totaal tot honderd optredens in de Ligue 1 noteerde. Het is niet bekend of Ajax denkt aan een huurperiode of een definitieve transfer.

Mogelijk is Adli in Amsterdam in beeld als opvolger van Davy Klaassen, die volgens Mike Verweij van De Telegraaf zou aansturen op een vertrek. De dertigjarige middenvelder moest het afgelopen seizoen bij Ajax veelvuldig genoegen nemen met een reserverol en lijkt ook onder de nieuwe trainer Maurice Steijn buiten de basis te vallen bij de seizoenstart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jaa dit is hem hoor , een wissel van de wissel spelers van Milan. Knap staaltje scouting weer vanuit Ajax.

31 juli 2023 om 13:37

Je kunt inmiddels toch wel stellen dat Klaassen geen basisplaats bij Ajax gaat veroveren. Dan zou het toch niet zo gek zijn om een 23-jarige middenvelder die op de bank zit bij AC Milan te halen als back-up? Of wil je dat het hele team bestaat uit basisspelers die allemaal gaan muiten als ze een keertje geen kans krijgen.

31 juli 2023 om 14:07

@jtjevtt - Dit lijkt meer op een tribuneklant die incidenteel eens op de bank mag plaatsnemen. Ik ken de speler in kwestie verder niet dus ik kan er geen oordeel over vellen, maar op het oog lijkt Ajax nogal stuurloos op de transfermarkt.

31 juli 2023 om 14:19

Tja ik weet ook niet zo goed wat ik ervan moet denken maar aan de andere kant, wie zou jij als vervanger halen voor Klaassen op dit moment? Je vervangt een wisselspeler, dan is het niet gek dat je uitkomt bij een basiskracht van Bordeaux die bij AC Milan niet is doorgebroken. Voetballen kan hij vast wel en met vd Boomen en Tahirovic hebben we toch gewoon twee prima basis middenvelders binnen gehaald? Dan zou ik het eerder vreemd vinden als je nu nog meer concurrentie gaat halen, zeker als Berghuis op het middenveld wil spelen en Vos er ook nog aankomt. Dan heb je vd Boomen, Taylor, Tahirovic, Berghuis, Vos en Fitz-Jim en vooralsnog staan Kudus en Alvarez ook nog onder contract.

31 juli 2023 om 14:33

De data zal wel uitwijzen dat dit eigenlijk een hidden gem is….

31 juli 2023 om 15:19

Helemaal eens met jouw verhaal. Zolang Alvarez en Kudus niet verkocht zijn (ongeveer 80 miljoen in totaal) ga je geen 30 miljoen uitgeven aan een middenvelder. Bovendien kun je wel boos worden op die data Duitser, maar als de spelers niet willen komen omdat er geen CL is, ligt dat natuurlijk niet aan de TD. Daarnaast verdiende Ajax zo’n 100 miljoen aan de CL per jaar, dat valt nu weg, dus je kunt ook niet zo makkelijk salarissen uitdelen van 3 miljoen met een 5 jarig contract en een afkoopsom van 25 miljoen aan transfersom.

31 juli 2023 om 15:29

Vd Boomen heeft een prima trap dus geef hem het voordeel van de twijfel maar die Tahirovic die heeft toch nog helemaal niets laten zien in de voorbereiding kun je beter Vos gaan opstellen wat een droeftoeter zeg.

31 juli 2023 om 16:14

Omdat iemand niet goed genoeg is in jouw ogen, is het meteen een droeftoeter?

31 juli 2023 om 16:21

Je zou maar je eigen speler die nog niet helemaal het niveau haalt wat jij wil zien na 3 oefenwedstrijden een droeftoeter noemen. Zelfde niveau als mensen die Bassey een clown noemen. Sta achter je spelers man.

31 juli 2023 om 18:45

Dan zie je andere dingen dan ik. Ik zie een fijne balbehandeling, druk op de bal, oog voor ruimte, ik word heel blij van wat ik tot nog toe heb gezien van Tahirovic. Het is veel te vroeg voor conclusies, maar wat ik heb gezien geeft mij vertrouwen hoor.

31 juli 2023 om 13:38

Als alle data klopt, dan kan het alleen maar een succes worden!

31 juli 2023 om 13:40

Misschien gaan ze nu realistischer inkopen als toptransfers als Sutalo niet lukken.
Niet inkopen voor subtop Europa zoals sommige zeiden maar voor het strijden om de top 2 plekken (CL)

31 juli 2023 om 14:30

Ze kunnen zich inderdaad beter richten op het vijvertje ner onder dan waar ze nu in vissen,want er gebeurt niets en dan moet je schakelen.
Van mij mogen ze blijven hopen op die grotere vijver en straks een autoband, kapotte fiets en ouwe schoen omhoog halen....ik vind het helemaal prima, maar ik denk en weet (aan de reacties de laatste tijd) dat de gemiddelde ajaxsupporter er wel een beetje klaar mee is met dit verhaal.

31 juli 2023 om 13:42

Of je gelooft niet meteen alles wat je leest als het om transfers gaat. Scheelt een hoop stress. Ajax wil die Ajax wil die Ajax gaat voor die. En uiteindelijk blijkt dat Ajax helemaal niet achter die spelers aan zit. Tis maar een tip….

31 juli 2023 om 13:46

Zie eerder dat jij strest of dat mensen reageren op geruchten.
Is toch normaal dat als er een gerucht is, wij hier zeggen of het wel of niet een goede aankoop zou zijn?

31 juli 2023 om 13:51

Soccerfan , ik geloof ook al die onzin niet maar ik geloof wel dat er weinig nieuwe spelers nog bij komen anders waren ze er al geweest , er zal ook niets meer weggaan denkt ik , dus lekker bouwen aan een nieuw team met nieuw elan gewoon even een mindere periode en dat geeft niets want zo beroerd is deze selectie nou ook weer niet hoor .

31 juli 2023 om 13:54

@bij-zonder, zeggen of een eventuele aankoop goed of niet zou zijn is 1 ding. Maar baradona roept alsof deze speler al binnen gehaald is, en verwijt de ajax scouting meteen slecht werk.

31 juli 2023 om 14:03

@silver Het is inderdaad wat populair om meteen zo'n conclusie te trekken. Maar als je ziet welke namen vallen dan snap ik dat je weinig vertrouwen in de scouting hebt.

31 juli 2023 om 14:10

@soccerfan_1 - Er zullen vast ook veel niet-kloppende geruchten zijn en misschien is dit er ook één, maar de kans is ook niet bijster groot dat Ajax nog een blik spelers los gaat trekken. Het is veel te rustig en de verhalen die gaan rond Ajax betreft eventuele tekorten en noem het maar op zijn niet mals. Het is dus zeker niet zo dat ze bij Ajax rustig aan het orienteren zijn over welke spelers ze moeten halen en met een goed doordacht plan actie ondernemen. Het oogt allemaal erg onrustig en onzeker en dan is het vaak ook zo.

31 juli 2023 om 14:18

@Bij-zonder: Dus omdat media heel veel namen laat vallen van ongeschikte spelers moet je geen vertrouwen hebben in de scouting van Ajax? De naam van St-Juste kwam nota bene van 1908.nl, een Feyenoord gerelateerde site.

31 juli 2023 om 14:26

De scouting heeft sowieso weinig laten zien tot nu toe dus op wat moet je het anders baseren?
Vorig jaar was het al drama met Ocampos, Bassey, Wijndal etc. Nu heb je dan Van der Boomen wat iedereen in NL mee kon komen, en dan een Tahirovic wat wel creatief is.
Zou eerder vragen, op basis van wat heb jij wel vertrouwen in de scouting?

31 juli 2023 om 14:36

Sloep

"soccerfan , ik geloof ook al die onzin niet maar ik geloof wel dat er weinig nieuwe spelers nog bij komen anders waren ze er al geweest "

Huh? Maar hoezó dan?? Het gaat toch al jaren op deze manier, er wordt altijd tot en met ongeveer de laatste dag van de transfer window gehandeld. Waarom zou dat dit seizoen opeens totaal anders zijn dan?? Uiteraard gaat Ajax nog spelers halen.
En je suggestie dat er lekker aan een nieuwe team 'gebouwd' moet gaan worden is ook al een aparte opmerking. Ieder seizoen verdwijnen de beste spelers. Teams opbouwen is sinds het Bosman arrest een utopie.

31 juli 2023 om 14:43

@bijzonder, vorig jaar werd de scouting juist volledig gepasseerd. Dat was het probleem. Dat de scouting niet gehoord werd. Hooguit Bergwijn was uitgebreid gescout. Ocampos Grillitsch Sanchez Bassey waren niet gescout zo bleek. Brobbey ander verhaal natuurlijk en Wijndal weet ik niet. Die laatste zou slecht gescout zijn.

31 juli 2023 om 14:49

Je noemt nu 2 spelers op die volledig uit de zak van Schreuder kwamen. Dus die kan je niet als fout van de scouting zien. Wijndal had van mij ook niet gehoeven.

Ik weet niet zo zeer over ik heel veel vertrouwen heb in de scouting, Er zijn nu ook weer enkele wijzigingen v.w.b. de scouting. Maar mijn vertrouwen neemt i.i.g. niet af door het feit dat media een paar namen dropt om de kranten te vullen.

31 juli 2023 om 15:09

Zou het niet aan Ajax en de trainers gelegen hebben?

Ocampos al jaren een gewaardeerde kracht en schiet PSV hoogstpersoonlijk uit de EL.

Grillitsch (uit de koker van Schreuder) maar toch ook in algemeen aanzien een zeer gewaardeerde speler die in Duitsland laten zien dat hij echt wel een balletje kan trappen.

Sanchez was maar back-up van Rensch. Een Mexicaans international voor 4 miljoen en je houdt Alvarez tevreden is 1+1=2.

Bassey heeft het heel moeilijk gehad bij Ajax, nadat hij doorbrak bij Rangers op CV (half jaar ervaring). Heeft lichaam en snelheid. Sanchez was ook een succes, ondanks zijn matige voetballende kwaliteiten. Dat zullen ze bij Ajax ook hebben meegenomen. Men dacht hem dat wel aan te leren. En hij kon ook linksback als het moest, dan kon Blind naar het centrum.

Wijndal aanvoerder van AZ en (voormali) oranjeinternational.

Brobbey was het toptalent volgens vrijwel alle Ajacieden. Hsller kon er niks van vergeleken met dit super talent.

En je koopt nog een talentje van Porto. Gokje die je kan wagen en je kan hem rustig brengen.

Op papier was het echt niet verkeerd. De praktijk helaas anders.

Bij Feyenoord ook meegemaakt toen ze werden leeggekocht na het kampioenschap en goed wk.iedereen was lyrisch over de aankomen van Feyenoord, ook analisten en zeiksnorren. Amrabat werd verkeerd gebruikt, net als die Peruaan van Twente. St.juste en Haps zaten meer in de lappenmand. Andere talenten konden helaas het niveau niet aan. Shit happens.

31 juli 2023 om 15:30

4redondo

Denk niet dat spelers verkeerd zijn, maar dat voor sommige te veel betaald was.

Bergwijn had gewoon max 20 mil moeten kosten en anders doorschakelen
Brobbey ook rond de 11 a 12 mil
Bassey had je ook nooit meer dan 12 mil moeten betalen. Er waren genoeg goedkopere en betere opties.

Had je 30 miljoen minder uitgegeven en was de verontwaardiging niet zo groot

31 juli 2023 om 15:51

Ik vind het nu anders , je bent in twee jaar alle kwaliteit kwijtgeraakt dan zou je toch denken als club we gaan proberen om de achterhoede te versterken maar niets van dit alles dus neem ik aan dat er weinig meer gebeurt

31 juli 2023 om 13:47

Ach man geloof toch alles niet er schijnt geen speler meer te zijn waar Ajax geen belangstelling voor heeft , onze riool krant genaamd de Telegraaf post dat bericht maar helaas hebben Verweij en Driessen geen ingangen meer dus zuigen ze alles uit hun duim en komt er weer onzin .

31 juli 2023 om 13:50

De bron is Relevo, niet de Telegraaf.

31 juli 2023 om 13:49

Zou een prima speler zijn voor Ajax. Dat die bij Milan niet in het plan voorkomt is niet zo gek. Een De Kataelaere komt dat bijvoorbeeld ook niet.

31 juli 2023 om 13:56

Heeft De ketelare ook zo weinig gespeeld? 140 minuten maar?

31 juli 2023 om 13:54

Maar voor deze speler is geen data beschikbaar, anders dan dat hij welgeteld 140 minuten heeft gespeeld in een heel jaar. Of zou dat voor onze scout die alles op data baseert wel voldoende zijn?

31 juli 2023 om 14:02

Hoe bedoel je er is geen data beschikbaar voor deze speler. Is hij dit jaar pas begonnen met voetballen? Al die jaren bij Bordeaux tellen niet mee?

31 juli 2023 om 14:04

Dat jij daadwerkelijk denkt dat alles op data gaat en dat spelers niet bekeken worden is echt lachwekkend.

31 juli 2023 om 14:23

Maar het beleid is toch gebaseerd op data zoals de hockeybal en de data Duitser graag willen? Waarom hebben onder andere Vanenburg besloten om te vertrekken.....

31 juli 2023 om 14:26

Maar Hansje, denk je dat Mislintat alleen maar de data van afgelopen seizoen bekijkt? Ik gok dat een goede data analyst zoveel mogelijk wilt weten van een speler, dus meerdere seizoenen aan data wilt zien. Daar kun je dan trends uithalen. Des te belangrijker als hij vorig seizoen maar 140 minuten heeft gespeeld.

31 juli 2023 om 14:58

Dit is wat de telegraaf zegt, we hebben er helemaal geen kijk op hoe Ajax beslist om spelers te halen.

31 juli 2023 om 14:21

Heb nog nooit van deze speler gehoord. Of zouden ze Yacine van de Aldi hebben gescout?

31 juli 2023 om 14:25

Deze speler komt hoogstwaarschijnlijk nog uit de koker van Mislintat. Toen hij eindverantwoordelijke was bij Arsenal had hij ook al interesse in hem, maar Adli koes er toen voor om zijn contract te verlengen bij PSG waardoor het niet door ging. Schijnbaar niet uit het oog van Mislintat gebleven. Heeft nu één jaar op de bank gezeten bij Milan, maar daarvoor wel gewoon veel gespeeld voor Bordeaux en is nog jong. Mocht het waar zijn, dan zou ik het best een interessante optie vinden.

31 juli 2023 om 14:36

Kan je wel cynisch gaan doen, maar vorig seizoen betaalde Ajax veel te veel voor "bekende" namen zoals Bergwijn, Bassey en Wijndal die op papier goede aanwinsten leken. Een Martinez/Tagliafico werden voor 4 miljoen opgepikt in Argentinie terwijl we 10 miljoen voor Magallan betaalde. Een wisselspeler van AC Milan, die het goed heeft gedaan in de Ligue 1, zou hier best prima tot zijn recht kunnen komen en een aanwinst blijken. Wat Ajax ook gaat halen als het niet een relatief bekende naam is van een middelgrote club voor 10-15 miljoen dan is iedereen op voorhand al negatief hier terwijl vorige seizoenen hebben uitgewezen dat dat pure onzin is (vergelijk Marin, Magallan, Daramy, etc. met Martinez, D. Sanchez, Onana, Tagliafico). Een goed talent in Frankrijk die op zijn 22ste een transfer naar AC Milan afdwingt en daar niet doorbreekt kan juist zo'n buitenkansje zijn.

31 juli 2023 om 14:45

Nee nee Zytto34, je moet wel negatief blijven hé.

31 juli 2023 om 14:52

Precies dit. Ik zou wel te spreken zijn over een eventuele komst van Adli. Hoop dan wel op definitieve basis in plaats van op huurbasis. Hij is nu 23 en heeft best wel wat ervaring in de Ligue 1. Afgelopen seizoen speelde hij weinig bij AC Milan, maar bij Girondins Bordeaux was hij gewoon prima 2 seizoenen lang en een vaste basisspeler en hij heeft ook gewoon een prima leeftijd om nog door te groeien qua potentie.

Ik zie zelf een goede nummer 10 in hem. Moet wel iets meer goals gaan scoren, want heeft nooit meer dan 1 of 2 goals in 1 seizoen gemaakt maar op het gebied van assists is hij wel prima. Heeft altijd wel tussen de 5 en de 10 assists gegeven, en dat maken van wat meer goals kan hij ook ontwikkelen en dan heb je gewoon een prima middenvelder met de nodige potentie.

Zal niet de goedkoopste zijn, maar ook niet extreem duur. Denk dat hij zo'n 5 tot 8 miljoen moet gaan kosten en ik zie hem graag komen.

Olij
Gaeei
Sutalo
Hato
Wijndal
vd.Boomen
Tahirovic
Aankoop
Adli
Bergwijn
Brobbey
31 juli 2023 om 17:21

Lol.....echt???
Nick Olij in de basis bij Ajax en Steijn als trainer?
Jij wilt gewoon in de middenmoot spelen of niet?

31 juli 2023 om 14:54

Zal mij niets verbazen als ze Dest terug halen

31 juli 2023 om 16:02

Dit is een zaakwaarnemer van een ontevreden speler die schermt met de interesse van Ajax om een speler interessant te maken. Zowel Mislintat als Steijn hebben aangegeven naar spelers te zoeken die er direct staan. Ik denk dat men achter de schermen nog steeds bezig is met Spertsyan en Sutalo. Twee spelers die er inderdaad direct in zouden staan. Een ontbinding van het contract van Klaassen zal bespreekbaar zijn omdat met besparen op het salarishuis en Klaassen geen basisplaats zal krijgen. Kudus is nog niet verkocht, dus Nuamah wordt nog niet gehaald. Alvarez is nog niet verkocht dus deze Adli gaat ook niet komen. Zoveelste gerucht.

31 juli 2023 om 18:24

Jij gaat er vanuit dat dit allemaal waar is . Jij volgt het voetbal zeker nog niet zo lang ?

INTERESSE? Wanneer gaan we een keer spelers binnen hengelen?!

Waarom wordt er niet meer in Zuid Amerika gekeken, we hebben voetballers nodig die het gras opeten

31 juli 2023 om 13:38

Ik ben zelf ook altijd voorstander van eerst een speler kopen, en dan bekijken. Stel je voor dat je even de tijd neemt en dan bij een speler uitkomt die ook echt in je plan past!

31 juli 2023 om 13:40

Duurt wel erg lang dan om te kijken of de speler in het plan past... Mislintat zit er inmiddels al eventjes.

31 juli 2023 om 13:45

30 dagen recht van retour. Geldt vast ook in de voetballerij!

31 juli 2023 om 13:41

Staan vast ergens in de wei nog wat koeien die daar zeker interesse in hebben.

31 juli 2023 om 13:50

Fantacus

Of Kocku oppikken, die schijnt ook gras te eten, volgens ene D.T.

31 juli 2023 om 13:53

Die vervelende Zuid Amerikanen spreken geen Nederlands. En dat is sinds kort weer de taal van de kleedkamer. Kwaliteit is ondergeschikt, als ze maar (snel) Nederlands spreken.

31 juli 2023 om 14:59

Rulli toch ook niet? Als je een Argentijnse verdediger haalt, misschien gaat hij dan juist beter spelen omdat zij wel kunnen communiceren.

31 juli 2023 om 15:05

Je kan er dan ook op wachten dat Rulli vervangen gaat worden door Olij.

Voor Ajax is dit wel een gokje waard, wie weet vind hij zijn oude vorm terug, niet dat ik weet hoe hij speelde bij zijn goeie vorm maar okee

Dit is wel een goede speler voor Ajax. Misschien ook wel meer potentie van Spertsyan. Haal achterin gewoon Vitik en Denswil, aangezien Sutalo niet haalbaar lijkt. Haal een leuke 2e spits met ervaring zoals Piatek van Hertha en probeer gewoon bij de eerste 2 te eindigen meer zit er niet in

31 juli 2023 om 13:45

Piatek heeft al getekend bij Basaksehir dus dat gaat niet gebeuren. Was anders idd wel een goede optie geweest.

31 juli 2023 om 13:50

@bundy_sr,

Met 2 goede verdedigers en een back-up spits, zit er zeker wel meer in.
Kampioenschap, beker, ver komen in Europa.

Maar aangezien de competitie bijna begint, is er wel nood om die spelers te gaan halen.

Houd er ook rekening mee dat spelers nog niet vertrokken zijn. Middenveld met Alvarez, Branco en Berghuis zou wel heerlijk zijn.

Nu kun je nog met deze opstelling spelen. In deze opstelling zijn je backs zwak, maar verder een meer dan prima team, met veel snelheid voorin. Daarbij heb je Concenciao nog als backup.
Middenveld is dan misschien wel de beste van de Eredivisie (vd Boomen overtuigd zeker momenteel, Alvarez hoorde al bij de besten van afgelopen seizoen en Berghuis is op 10 altijd goed).

Rulli
Rensch
Vitik
Hato
Salah-Eddine
Berghuis
Alvarez
vd Boomen
Kudus
Brobbey
Bergwijn
31 juli 2023 om 14:07

Ik zou als extra spits misschien toch even Douvikas polsen. Is topscorer van de Eredivisie geworden in een FC Utrecht dat ook niet altijd lekker draaide. Is ook pas 23 en Grieks international dus als die het goed doet kun je hem nog voor winst verkopen. Gezien de huidige vorm van Brobbey zou het me niet verbazen als hij er zelfs uitgespeeld wordt. Lijkt me voor de lange termijn beter (en goedkoper) dan die spits van VFB Stuttgart waar laatst nog even geruchten over waren.

31 juli 2023 om 14:08

Berghuis op 10 altijd goed valt mee. Juist een vrij wisselvallige speler, maar als hij zijn dag heeft is hij daar erg goed. Van den Boomen viel tegen in de wedstrijd tegen Augsburg, mag wel wat beter tegen Dortmund. Ook vrij traag en niet dynamisch middenveld trouwens. Zou Van den Boomen of Alvarez op 6 zetten.

31 juli 2023 om 14:31

Berghuis is vooral wisselvallig op de flank, daar is hij gewoon niet meer goed genoeg voor. Als middenvelder is hij altijd wel goed hoor.

van den Boomen was inderdaad tegen Augsburg minder, maar de andere wedstrijden was hij wel echt heel goed, goede passes.

Tahirovic vind ik tot nu toe nog tegenvallen.

31 juli 2023 om 14:59

De backs zijn om van te huilen, maar verder is dit inderdaad een meer dan goed team voor Eredivisie begrippen. Ik ben zelf altijd fan geweest van Berghuis op 10.
Islam Slimani liep 1 op 1 in Belgie in de 2e seizoenshelft en is mijn ogen een goede targetman voor achter Brobbey waar hij nog veel van kan leren, als Anderlecht hem kon betalen heb ik het vermoeden dat Ajax dat ook moet kunnen.

Het is jammer om te zien dat veel van de 'haalbare' Zuid Amerikaanse talenten naar clubs in het rechter rijtje gaan van de PL die met geld kunnen strooien. Lijkt er op alsof een speler waarvan ik al had gezegd dat hij interessant is voor Ajax, Matheus Franca nu naar Crystal Palace gaat voor heel veel geld.

31 juli 2023 om 15:00

Op de flank komt hij inderdaad gewoon tekort tegen betere tegenstanders, maar heb hem ook genoeg matige potten op 10 zien spelen (misschien zat hij gewoon in een mindere fase toen). Al is hij daar duidelijk de beste optie. Die positie wil ik dus niet ter discussie stellen, want heb daar wel vertrouwen in hem. Ook tegen topploegen zichzelf daar laten zien.

Van den Boomen in andere wedstrijden uitstekend ja, maar wil nog niet te vroeg juichen na Augsburg. Had voor zijn komst twijfels of hij qua handelingssnelheid tegen betere tegenstanders meekomt.

Tahirovic valt mij ook tegen. Vind ik geen basismateriaal.

31 juli 2023 om 14:25

Denswil? Ik mag toch hopen dat je niet Stefano Denswil bedoelt. Zelfs als we er geld voor zouden krijgen moeten we dat niet doen.

31 juli 2023 om 14:29





Waarom niet? Brengt ervaring in de verdediging kampioen geworden in Nederland, Belgie en Turkije. Voetballend ijzersterk denk prima optie voor minimaal de breedte van de verdediging die momenteel bagger is. Ervaring in de as is ook belangrijk

Rulli
Rensch Vitik Denswil Hato
Alvarez Adil V.d.boomen
Kudus Brobbey Bergwijn

Reserve-elftal

Gorter
Gooijer Kaplan Hato Salah
Taylor Tahirovic Berghuis
Chico Adams Godts

Jorge Sanchez, Davy Klaassen en Owen Wijndal laten gaan
Echt een prima selectie





31 juli 2023 om 15:52

Alvarez schijnt van de transferlijst gehaald te zijn door Ajax, dat kan betekenen dat ze voorsorteren op dat kandidaten voor de rechter CV niet haalbaar zijn. Volgens Nicolo Schira is Fiorentina met een 2e bod bezig op Sutalo terwijl de Gazetta over interesse van Napoli schrijft. Lagerbielke zou dan de backup van Alvarez worden (volgens sommige Ajax twitteraars dan)

31 juli 2023 om 21:12

Feit is dat Fiorentina net hun sterkhouder Igor heeft verkocht aan Brighton - voor 17M. Zal mij verbazen wanneer ze meer dan dat gaan uitgeven voor Sutalo.

Wat is er gaande bij Ajax?? Snap totaal niet hoe ze bezig zijn. Willen ze naar de top of degradatievoetbal spelen?

pfff. als je dit haalt... zet er dan gewoon een jeugdspeler neer...

Kan rekenen op, man man onderneem is wat ipv Ajax heeft interesse enz.
Competitie begint snel en je hebt een eerste divisie waardige achterhoede

Ja Milan staat open voor vertrek, alleen de vraag of Adli naar de eredivisie wilt. Deze gozer heeft echt nooit een kans gehad van Pioli. Waarom is hij überhaupt gekocht als je hem nooit de kans geeft.. zelfde geld voor Lazetic etc. Ik hou niet van dat soort fratsen. Als je iemand koopt moet je hem de kans geven. Al kwam Lazetic bij z’n verhuur naar Altach (Oostenrijk) niet eens aan de bak, dus die kan je wel afschrijven. Adli is niet eens een keer verhuurd

31 juli 2023 om 14:03

"adli is niet eens een keer verhuurd"

Dat is niet waar. Milan kocht hem in 2021 en hij is daarna meteen weer verhuurd aan Bordeaux voor één jaar.

31 juli 2023 om 14:10

Ja, bij de club waar hij al zat, hij is dus tussendoor niet bij Milan geweest. Ik bedoelde sinds zijn komst bij Milan

31 juli 2023 om 14:21

Ah, sorry dat haalde ik niet uit jouw verhaal.

31 juli 2023 om 14:35

Nee mijn schuld, had ik duidelijker moeten maken haha

31 juli 2023 om 14:08

Kun je ook aangeven wat voor speler het is en of hij de Ajax basis direct sterker zou maken? Bij voorbaat dank.

31 juli 2023 om 14:13

Technisch voetballer, die echt wel in het Ajax spelletje past. Goede inzicht. Ook lekkere lengte van bijna 190cm al is hij niet erg fysiek.

Hebben ze bij Ajax geen netwerk in Zuid-Amerika? daar lopen genoeg pareltjes rond die voor Ajax een versterking kan zijn op de 10 positie. Gaan ze liever voor een derderangs spelertje van Milan.

31 juli 2023 om 14:09

Roep al maanden dat Zuid-Amerika van de radar lijkt te zijn verdwenen. Tagliafico, Martinez, Antony en Neres: allemaal versterkingen geweest. Maar goed, Mislintat he? Scandinavië en Oost-Europa zal hij voornamelijk zijn hengeltje uitgooien.

31 juli 2023 om 14:14

Dat waren idd allemaal versterkingen die jij opnoemt. je zou zeggen dat er nog genoeg van dat kaliber spelers rond loopt in Zuid-Amerika. Zuid-Amerika is groot genoeg.

31 juli 2023 om 14:20

Meer dan genoeg. En niet eens alleen in Brazilie en Argentinie. In Colombia, Chili, Uruguay heb je genoeg pareltjes rondlopen die kunnen exploderen bij een Ajax, Feyenoord of PSV.

31 juli 2023 om 14:13

Dat netwerk kwam van Veldmate en Overmars. Veldmate is inmiddels technisch directeur bij FC Groningen en Overmars is bekend.

31 juli 2023 om 14:16

Gewoon een nieuw netwerk opzetten dan zou je zeggen.

31 juli 2023 om 14:17

Tja, ik kan begrijpen dat ze zich eerst focussen op Europese spelers. Ten eerste zijn Zuid-Amerikaanse spelers (vooral Argentijnen en Brazilianen) vaak duurder. Je zit ook vaak te klieren met allerlei verschillende zaakwaarnemers in dat gedeelte van de wereld. Aangezien Ajax deze zomer op hun centen willen letten is het dan wellicht beter om voor Europese spelers te gaan met minder schimmige deals. Maar goed, wie weet hebben we het allebei fout en kijken ze weldegelijk in Zuid-Amerika.

Volkomen logisch omdat Ajax in zowel de Eredivisie als de KKD met een Jong elftal gaat spelen. Die durven!;-))

Nog even en we zijn weer terug op het punt waar we waren beland voordat de fluwelen revolutie werd ingezet. De sterkhouders zijn inmiddels vertrokken en/of staan op het punt om te vertrekken en spelers die geen enkele meerwaarde meebrengen worden gescout en zo direct voor te veel geld gekocht. Ik gruwel van hoe het nu gaat.

31 juli 2023 om 14:16

De fluwelen revolutie? Er is maar 1 persoon hoofdverantwoordelijk voor al die sportieve successen van de afgelopen jaren en de capabiliteit die daarbij gebaat ging, namelijk Overmars. Hij stelde scouts als Veldmate aan, hij durfde de gok met Ten Hag te nemen en hij was samen met zijn scoutingsstaf verantwoordelijk voor de spelers die werden binnengehaald en verkocht. Bovendien zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat er vet op de botten kwam bij Ajax toen het moest bezuinigen.

31 juli 2023 om 14:26

Dat is precies wat ik probeer aan te stippen. Ik zou liever vandaag dan morgen Overmars zien terugkeren bij Ajax. We hebben mensen met voetbalverstand nodig bij Ajax. Geen dataspecialisten of meer van dat soort ongein.

31 juli 2023 om 16:01

Overmars is mede verantwoordelijk voor de huidige financiele troep bij Ajax. Hij heeft spelers zoals Berghuis en Klaassen salarissen gegeven van 3+ miljoen en Klaassen gekocht voor 11 miljoen (14 miljoen inclusief bonussen). Door Overmars moeten we elk jaar minimaal 50+ miljoen verkopen aan spelers om de begroting dicht te krijgen (dat is als we de Champions League bereiken, want anders wordt dat bedrag bijna 100 miljoen). Ajax heeft onder de laatste periode van Overmars ook gewoon boven zijn stand geleefd. Nee, Overmars mag wegblijven (al helemaal op basis van zijn gedrag richting de vrouwen).

31 juli 2023 om 19:51

Frank de Boer is met zijn kampioenschappen en standaard CL ook een grondlegger. Jeugd opleiding met lichtingen die het gewoon heel goed deden is ook verantwoordelijk. Sarretje met zijn sponsordeals is ook verantwoordelijk. Het liep gewoon heel goed bij Ajax en daar werkten veel mensen op het juiste moment op de juiste manier samen. Totdat Marc zijn pik liet zien, Sar overvraagd werd, Ten Hag hem peerde en het kaartenhuis instortte.



weet je wat ik niet begrijp, de wedstrijd tegen Augsburg waarom speelde Vos niet, waarom speelde Gooijer niet, er lopen spitsen rond in de jeugd zoals een Ebite, Vink neem ze mee je weet het nooit.
Maar met deze selectie staan we met de kerst op een keurige 8ste plaats.
HET IS 1 VOOR 12 Actie Actie Actie!!!!!!!!!

31 juli 2023 om 14:15

8e? Doe even normaal haha. Wel moeten er 3/4 spelers bij. Vos en Gooijer hadden moeten invallen voor Aertssen en Rensch i.p.v. dat vreemde geschuif. Ebite en Vink (net terug van blessure) zou onnodig zijn want Rasmussen was de 2e spits.

31 juli 2023 om 15:18

8ste is natuurlijk erg overdreven, maar ik kan dit niet meer aanzien.
als je naar AZ Fey PSV Twente kijkt, dan ga je het heel moeilijk krijgen als er niks gebeurd ik houd mijn hart vast.

31 juli 2023 om 16:40

Twente is niet zo bijzonder nog. En heb nog steeds de verwachting dat er echt wel spelers komen, duurt alleen wel erg lang.

adli een leuke speler voor op het middenveld. een basis speler... ja ik denk het wel, beter dan taylor op het middenveld. maar Adli moet niet de enige speler zijn, er moeten nog 3/4 spelers zeker bij.

Haal dan vd Beek terug of haal de Ketelaere. Heb je meer aan

31 juli 2023 om 14:10

De ketelaere heeft geen interesse in de Eredivisie.

31 juli 2023 om 14:17

Ik denk dat beide heren te duur zijn. Van De Beek verdient 6 miljoen euro bij United en De Ketelaere zit nog maar een jaar bij Milan. Die schijnt niet zomaar terug te willen naar de top van een middelgrote competitie, al heb ik daarin het idee dat die jongen zichzelf ook schromelijk overschat. Da's gewoon de Belgische Van De Beek.

31 juli 2023 om 14:52

1 van deze 2 een jaartje huren lijkt me voor op 10 geen slecht idee…hebben grote talenten op deze positie in de jeugd rondlopen. Over 1jaar zouden missehouy en Hlynsson klaar moeten zijn om het over te nemen

Ik ga er niet vanuit dat er nog echte versterkingen bij gaan komen deze transferperiode. Iedereen bij Ajax lijkt het zo wel goed te vinden. Tegen het einde van de periode zijn spelers nog duurder en er had allang wat gekocht moeten worden. Deze speler van Milan is echt een nobody. Ik denk dat dit het kaliber spelers is waar ze nu voor kijken. Hand op de knip en hopen dat je CL haalt met alle geluk van de wereld. PSV en Feyenoord gaan sowieso boven je eindigen. Ik zie een concurrentiestrijd komen met AZ en Twente voor plek 3,4 en 5. Dit lijkt gewoon een nieuwe realiteit te worden.

Haal dan transfervrij met een aardig tegengeld kamada

Adli is een goede voetballer, niets mis mee. Dat hij door sommigen omlaag wordt gepraat begrijp ik niet. Ik kijk namelijk elke week wedstrijden van Milan Reserves haha.

Nee even serieus, ik ken hem alleen van FM en Pes en daar was hij goed. Ik zou als Ajax zijnde vooral druk erop zetten nu en spelers binnen halen ipv al die mogelijke opties die je voorbij hoort komen maar het niets is.

Interessante jongen voor Ajax! Komt op dit moment nog wat tekort voor Milan maar zou voor Ajax een goede zijn. Ik zou hem dan alleen niet huren maar proberen over te nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren