Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder maakt serieus werk van terugkeer bij FC Utrecht

Laatste update:

Wesley Sneijder is serieus bezig met een terugkeer als profvoetballer. De 36-jarige middenvelder gaat namelijk meetrainen met de Utrechtse amateurvereniging DHSC, zo weet RTV Utrecht maandag te melden. De voormalig international van het Nederlands elftal heeft als doel om zo snel mogelijk fit te geraken, want Sneijder is in gesprek met de leiding van FC Utrecht over een mogelijke samenwerking met ingang van volgend seizoen.

Sneijder, die vorig jaar afzwaaide als speler, heeft als grote wens om een keer voor de club uit zijn geboortestad uit te komen. De voormalig spelmaker van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale gaf eerder deze maand te kennen dat er verkennende gesprekken plaatsvinden met de technische leiding van FC Utrecht. “En in die gesprekken is ook een eventuele comeback ter sprake gekomen”, zo zei technisch directeur Jordy Zuidam op vrijdag 3 juli tegen de NOS.

Driessen noemt rentree Sneijder ‘desastreus’ voor Eredivisie

Wesley Sneijder wil graag terugkeren bij FC Utrecht. Valentijn Driessen heeft daar echter zo zijn twijfels overLees artikel

De spelers van DHSC, dat wordt getraind door voormalig FC Utrecht-coach Gert Kruys, werken momenteel nog een individueel trainingsprogramma af. Vanaf 27 juli zullen er gezamenlijke trainingen plaatsvinden en op die dag meldt Sneijder zich ook bij de amateurclub uit Utrecht. Voormalig profvoetballer Iwan Redan bood de routinier onlangs al zijn hulp aan. De performance coach denkt dat Sneijder binnen vier of vijf maanden wedstrijdfit kan zijn. De fans zien zijn komst wel zitten, want de middenvelder kreeg onlangs bij DHSC een shirt van FC Utrecht met zijn naam en rugnummer 10 aangeboden.

FC Utrecht is maandag 6 juli al begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2020/21. In augustus worden enkele oefenwedstrijden afgewerkt tegen andere Nederlandse clubs. Op 12 september gaat de nieuwe jaargang in de Eredivisie van start. Sneijder liet zich afgelopen seizoen al geregeld zijn bij FC Utrecht. De recordinternational van Oranje, met 134 caps achter zijn naam staan, huurt een skybox in De Galgenwaard.

Wesley Sneijder kan zeker nog wat toevoegen bij FC Utrecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt me mooi om hem te zien, maar ik heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in. Voor nu: het voordeel van de twijfel.

13 juli 2020 om 12:19

Voor iedereen die hier negatief over is of twijfels over heeft: Zelfs een Wesley Sneijder op halve kracht zou gelijk de beste speler van FC Utrecht zijn. De lat ligt voor Sneijder dus niet zo hoog om op acceptabel niveau te komen voor het niveau van FC Utrecht. Komt dus wel goed met hem mocht hij daadwerkelijk zijn comeback gaan maken.

13 juli 2020 om 12:22

Op zn top niveau, ja. Maar dat niveau gaat die nevernooit meer aantikken. Dus nee, ik zie hem niet de sterkhouder van FC Utrecht worden.. Sorry.

13 juli 2020 om 12:23

Complete onzin wat je zegt, Brocklesmills. Je hoort als profvoetballer afgetraind te zijn, zeker in de Eredivisie. Met een Sneijder op halve kracht neem ik aan dat je doelt op zijn fysieke gesteldheid. Het is minachtend naar FC Utrecht, naar de Eredivisie en naar het hele Nederlandse voetbal als je denkt met overgewicht even de show te gaan stelen vanuit de middencirkel.

13 juli 2020 om 12:31

Hoezo moet je afgetraind zijn voor de eredivisie? Kijk naar Verhoeven, Padt, Jhon van Beukering, Theo Janssen, enzovoorts die ook niet afgetraind waren maar toch in de eredivisie hun ding konden doen. Sneijder kan ook op halve kracht nog steeds een prima speler voor FC Utrecht zijn. Een Ramselaar of een Gustafsson mogen zijn schoenen niet eens strikken. Kom op he 70% van de wedstrijden speelt hij tegen teams als Emmen, Fortuna, VVV, RKC, PEC Zwolle, Ado, Willem 2, FC Twente, Heerenveen, Fc Groningen, enzovoorts. Dat niveau is echt niet zo hoog en kan Sneijder op halve kracht ook wel meekomen. Ook als hij niet helemaal topfit zou zijn moet hij prima mee kunnen komen op dat niveau.

13 juli 2020 om 12:43

Is dat zo? Een Wesley Sneijder die 10-15 kilo lichter, drie jaar jonger en wedstrijdfit was, was niet eens goed genoeg voor een basisplaats bij de nummer 8 van de Ligue 1 en zat op een gegeven moment zelfs op de tribune. FC Utrecht is geen halve amateurploeg in de Keuken Kampioen Divisie, maar een stabiele subtopper in de Eredivisie.

13 juli 2020 om 12:47

Ik denk dat je toch even moet opzoeken hoe dik Padt wel niet is. Het is geen Ronaldo, maar hij niets te zwaar. Ook nooit echt geweest. Past absoluut niet in het rijtje wat je daar hebt staan.

13 juli 2020 om 12:48

vfl_bmg

Heerlijk

13 juli 2020 om 12:48

@sirius Nice zat toen wel tegen CL niveau aan. Iets wat de meeste eredivisie clubs nooit zullen aantikken. Denk dat Sneijder daar meer heen ging om te cashen.

13 juli 2020 om 12:59

Zegt meer wat over Utrecht als hij op halve kracht nog mee kan. Zo goed is hij helemaal niet meer. 😂

13 juli 2020 om 13:08

@Spielen Als je Mark van der Maarel, Sander van der Streek, Abass, Lonwijk, enzovoorts als je ploeggenoten hebt dan weet je wel genoeg toch? Twee vingers in de neus van Sneijder, op halve kracht en hij kan nog steeds met hun meekomen.

13 juli 2020 om 13:22

Er is een verschil tussen negatief zijn en twijfels hebben. Verder zal Sneijder wel degelijk fit moeten zijn want anders komt hij de middencikel niet uit en loopt hij van de ene in de andere blessure.

13 juli 2020 om 13:23

Haha, van Beukering is een prachtig voorbeeld van je ongelijk. Wat hij in zijn hele carrière ook heeft gedaan ik herinner mij alleen nog zijn sprint bij Feyenoord, een aanfluiting en symbool voor het feit dat hij totaal geen recht had op een plek bij de selectie. Je kan niet eeuwig teren op een naam die je hebt opgebouwd, je breekt die naam juist af. Sneijder moet echt oppassen, begint nu al een persiflage van zichzelf te worden. Het niveau van de Eredivisie ligt trouwens vele malen hoger dan jij hier poogt te schetsen.

13 juli 2020 om 13:25

Keepers noemen is echt zo'n onzin

13 juli 2020 om 13:49

In de niet al te hoog aangeschreven zandbak competitie kon Sneijder het al niet meer bijsloffen waarom zoveel jaar later wel bij Utrecht?

13 juli 2020 om 14:05

We moeten de eredivisie ook weer niet te hoog aanschrijven. Kom op he als Sneijder straks bijvoorbeeld Noa Lang tegenover zich heeft staan in de eredivisie die niet eens normaal uit zijn woorden kan komen of een Lex Immers tegenover zich heeft staan die geen deuk in een pakje boter schiet die lacht Sneijder gewoon in hun gezicht uit. Of moet hij soms bang worden van een Pelle Clement of een Johnathan Opoku? Kom op he too easy voor Sneijder.

13 juli 2020 om 14:13

16 goals en 6 assists in 27 wedstrijden zie ik niet als niet meer kunnen bijsloffen. Daarnaast speelde hij 90 procent van de wedstrijden gewoon de volle 90 minuten. Dat we bij Sneijder geen Robben-scenario moeten verwachten, lijkt me duidelijk maar men doet alsof hij het voetballen ineens verleerd is.

13 juli 2020 om 14:16

Snap ik ook niet @janta ook niet dat Utrecht eraan meewerkt had Sneijder geholpen om zijn trainers diploma te halen en maak hem uit eindelijk coach van Utrecht dat zal ik wel mooi vinden. Maar ik vind om hem een jaar mee te laten spelen echt zonde voor de jongens die eral lopen we hebben er al 4 die op 10 kunnen Gustafson vd Streek Ramselaar en Maher waarom zal je 1 van hun laten banken of voor weinig verkopen omdat het geen basisspeler meer is om Wes voor 1 jaar binnen te halen pure korte termijn beleid.

13 juli 2020 om 14:17

FCG De foto's van Padt van de afgelopen jaren gaven niet echt weer dat dit een topfitte keeper was. Al heeft hij ook wel weer een beer van een postuur moet ik zeggen.

13 juli 2020 om 14:19

Janta check even zijn stats van zijn tijd in de zandbak en dan weet je dat je onzin praat.

13 juli 2020 om 14:21

Wat een bord voor je kop heb je als serieus denkt dat Sneijder op halve kracht mee kan. Sneijder zou door iedereen eruit gelopen worden. Sneijder is nooit verfijnd geweest dus dat zal het extra lastig maken voor hem om met zijn conditie op halve kracht mee te kunnen. Sneijder zou eerst even z’n 15 kilo kwijt moeten raken en op een bepaalde tempo mee kunnen runnen voordat Utrecht wat aan hem heeft.

13 juli 2020 om 14:31

@brocklesmills Zoek maar even op zijn Instagram dan, geen enkele foto waar je een buik ziet. Tuurlijk, het is een grote, gespierde gast, maar dik is hij niet. Dat ongefundeerde geroeptoeter. Daarnaast, van je lijstje kan je alleen Janssen een succes noemen. Verhoeven was permanent bankzitter en Van Burgerking, nouja, die sprint weten we allemaal nog wel.

13 juli 2020 om 14:44

Kijk naar Daley Blind. Ook niet bepaald de rapste speler. Maar met goed positioneren en het spelletje goed lezen compenseert hij zijn gebrek aan snelheid. Daar mag Sneijder ook toe in staat worden geacht. Op halve kracht is misschien wat te overdreven uitgedrukt maar als hij 75-80% van topfit zijn zou halen moet hij best mee kunnen komen in de eredivisie.

13 juli 2020 om 14:52

haha zelfs op halve kracht,dan presteert ie nog niet. Hij laat zich gewoon piepelen door paar supporters,hij had het beter lekker zo kunnen laten. Mooie carrière gehad toch? Blij dat ie lekker bij(zijn club) waar ie jaren gevoetbald terug keert.s6 wesley

13 juli 2020 om 15:00

in 2014 heeft hij al een keer zich helemaal af moeten trainen om maar mee te kunnen naar het WK. Koste hem meer dan een half jaar. Nu heeft hij jarenlang niets gedaan en de jaren daarvoor op zijn gemak een beetje mee gehobbeld. Sinds hij gestopt is heeft hij er een onwijs slechte leefstijl er op nagehouden. Inmiddels is hij 36. De kilo's kunnen er misschien vanaf, maar hij zal nooit meer wedstrijdfit gaan worden. Dit kan alleen maar fout gaan. Ik hoop voor hem dat zijn omgeving hem in bescherming gaat nemen en hem er van overtuigd dat het niet zo'n goed idee is. Maar daar heb ik een hard hoofd in.

13 juli 2020 om 15:07

Heb je padt gezien onlangs? Die is nu volledig afgetraind.

13 juli 2020 om 15:14

He Broekie, jij weet het laat de rest maar lukken lol.

13 juli 2020 om 13:50

Ik irriteer me aan de negatieve tendens rond Sneijder en daartegenover de overdreven positieve tov Robben? Begrijp ik helemaal niks van. Sneijder heeft in Oranje altijd (nog meer dan robben) zn verantwoordelijkheid genomen en nooit verzzaakt. Iedereen doet nu alsof hij zn carierre vergooit heeft maar hij ging naar Galatasray wat niet 1 of andere club in de zandbak is ofzo maar een europese subtopper war hij gewoon nog belangrijk was. Verder vergeet iedereen dat op dat moment Inter van hem af wilden en er niet bijster veel interesse voor m was. Sneijder is absoluut geen vd Vaart ofzo die alles alleen maar op zn talent deed en op zn 25e uitgeblust was. Het is de record international van NL die ons bijna wereldkampioen makte met een middelmatige ploeg, die op jonge leeftijd al sterkhouder was voor ajax en Oranje en die in interviews zelfs na de moeilijkste wedstrijden nooit gekke dingen zei. Dat uedreen nu doet alsof hij 1 of andere papzak is die nooit iets bij Utrecht kan gaan doen.. ik hoop dat ie zn straatvechters mentaliteit aanzet en iedereen een poepje laat ruiken met blokjes op zn buik en 15 strepen van goals. Want nu heerst er echt onterechte disrespect.

13 juli 2020 om 14:00

Robben sloot af als nummer 12-15 van Bayern Munchen en is topfit, Sneijder sloot af als tribuneklant in de zandbak en ziet er nogal bollig uit. Dat is overigens zijn goed recht, maar om dan te stellen dat hij mee kan in zijn huidige vorm lijkt me pure minachting richting Utrecht specifiek en de ED in zijn algemeenheid. Daarnaast was hij bij Gala ook absoluut niet onomstreden.

13 juli 2020 om 14:05

Zo raar is dat niet - Robben heeft tot afgelopen jaar immers op wereldniveau gepresteerd.

Sneijder presteert al jaren niet meer op topniveau en is sinds zijn laatst jaar Gala al aan het afbouwen/verslechteren.
Als Kluivert morgen roept dat hij een comeback wilt maken, zegt dat niks over zijn kwaliteiten in zijn gloriedagen maar dan ben ik ook sceptisch...

13 juli 2020 om 14:35

niemand heeft gezegd dat hij in de huiduge vorm effetjes iedereen gat kapotspeeln. Maar we kunnen in elk geval positief benieuwd zijn naar welk niveau hij zich kan terug trainen. Natuurlijk hoort daar een portie inzet bij en is het niet zeker. Maar om nou te doen alsof hij alleen maar een luie speler is geweest die altijd al mentaliteitsproblemen heeft gehad is gewoon onwaar. Bij galatasaray was hij alleen het laatste halfjaar omstreden en had dat meer met zn salaris te maken. De zandbak paste niet bij m, daar kon hij zich terecht niet voor motiveren, er moet wel iets op het spel staan. E nice wilde een totaal ander spelletje spelen. Ik zeg je eerlijk, ik hoop dat zn eergevoel m keihard laat trainen en dat ie robben in zn schaduw zet. Want dat geslijm bij Robben slat nergens op, terwijl hij ook altijd de man van glas was. En Sneijder tijdens Oranje er altijd als n vent stond. Alleen al daarom ben ik benieuwd.

13 juli 2020 om 22:06

En de man van glas kwam altijd weer terug. En verzaakte nooit 120% inzet. En altijd op topniveau. Kunnen we van Sneijder niet zeggen na zijn zandbakavontuur.

13 juli 2020 om 14:55

Een beetje zoals Andy bij PSV. Geen minuut gespeeld. Sneijder kan het technisch makkelijk aan maar mist snelheid. Wordt aan alle kanten voorbij gelopen en is de eerste wedstrijd meteen geblesseerd. Niet goed voor zijn lichaam gezorgd. Als hij wil voetballen kan hij beter bij de amateurs. Voor het geld hoeft hij niet te spelen.

13 juli 2020 om 18:35

een kruipende Sneijder of Sneijder op krukken is nog steeds de beste speler bij FC Utrecht imo. alleen met zijn passing en traptechniek kan hij al het verschil maken

13 juli 2020 om 19:53

@Japie; dan moet vdBrom wel bereid zijn zn hele systeem om te gooien voor iemand waarvan je moet hopen dat hij blessurevrij blijft. Want met een Sneijder die eenmaal aan de bal goede dingen kan doen komt het wel goed. Maar Sneijder is het grootste deel van de wedstrijd natuurlijk niet aan de bal en zn man structureel volgen wordt een uitdaging, dus zal hij extra ondersteuning nodig hebben.

13 juli 2020 om 21:54

@ijsmuts dat ben ik zeker met je eens. er moet dan iemand achter hem staan die in dienst speelt van hem want achter een man aanlopen zie ik hem ook niet meer doen. aan de andere kant zo het wel een aanwinst zijn voor FC Utrecht. alleen al de exposure die je krijgt door een speler van die naam kan zo een club vooruit helpen. voor de top 4 van de Eredivisie komt hij imo wel tekort op dit moment

Wat een bolle Toet. Die heeft nog wel werk aan de winkel

Ik zie het niet gebeuren, maar zou wel mooi zijn als het lukt! Zou toch blijken van een betere mentaliteit dan ik dacht...

Word nooit op tijd fit. Snap niet dat Utrecht hier aan mee werkt.

13 juli 2020 om 12:08

Mooi om te weten dat jij weet wanneer hij nooit op tijd fit wordt, toevallig ooit op hetzelfde niveau als Sneijder gespeeld of gecoached? Denk dat Meneer Sneijder wel weet hoe je in korte tijd fit moet worden.

13 juli 2020 om 12:12

Al lukt het hem niet om terug te komen, dan wint ie er toch alsnog mee? Ieder kilootje eraf is er eentje die die dan niet meer mee hoeft te zeulen.

13 juli 2020 om 12:23

Sneijder met 10kg overgewicht speelt nog de hele eredivisie zoek, en hij kan elke top personal trainer inhuren die die wil dus fit worden is geen enkel probleem voor hem denk ik.

13 juli 2020 om 12:40

4-5 maanden lijkt mij zo lang wat in de tekst staat. Ik zou denken 2-3 maanden maximum en dan eens invallen en tegen het einde van het jaar dat je 60-70 minuten uit kunt spelen.

13 juli 2020 om 14:01

Sneijder kon in de zandbak al niet meer mee, dus om te stellen dat hij de ED zoek speelt lijkt me een absolute onwaarheid. In Frankrijk bij de nr 8 zat hij ook op de tribune.

13 juli 2020 om 14:18

Sneijder met 10 kg overgewicht die de Eredivisie zoek speelt. Hou toch op man. Je doet net alsof spelers uit de Eredivisie van het niveau Luxemburg zijn. Een Sneijder met 10kg overgewicht mag blij zijn als hij überhaupt de 1e helft uit kan spelen en niet bij elke tegenaanval wordt overlopen.

13 juli 2020 om 12:13

Ik ben in 2 maanden fit geworden voor een PR op de halve marathon ik 16KG afgevallen in 2 maanden en halve marathon gelopen in 1.38.06 en dat is gewoon amateur niveau. Laat staan wat Sneijder kan bereiken met professionele hulp. Ik zeg niet dat ie in September wedstrijd fit is maar hij heeft heel de maand augustus en gedeelte van Juli nog om er iets van te maken. als die dan nog September en Oktober gebruikt kan die dus voor de winterstop top fit zijn. Makkie.

13 juli 2020 om 12:15

Tuurlijk kan het wel maar dan moet hij nu in die paar maanden een mentaliteit ontwikkelen die hij zijn hele carrière nooit gehad heeft, zie jij dat echt gebeuren? Zo vlak in de zomermaanden waarin het vaker lekker weer is, gezelligheid, daar is Sneijder nogal gevoelig voor.

13 juli 2020 om 12:16

16 kilo in twee maanden ja? Als ik je al moet geloven, doe aub niet alsof het zo 1,2,3 gedaan is, elk lichaam reageert daar anders op. Daarnaast moet je ook echt alles opgeven wil je dit bereiken.

13 juli 2020 om 12:18

Sneijder heeft wel periodes gehad dat ie voor de sport leefde. Vooral toen van Gaal hem niet selecteerde voor NL elftal. Toen heeft die de knop omgezet. Natuurlijk heeft die nooit maximaal voor de sport geleefd zoals bijvoorbeeld Milner. Maar neemt niet weg dat ie op 70/80% nog van waarde kan zijn in de eredivisie ondanks zijn leeftijd.

13 juli 2020 om 12:20

16 kilo in 2 maanden was ook niet makkelijk. Ik at elke dag 1200/1700kcal en trainde 5 tot 6x per week. Maar waar een wil is is een weg. Toentertijd had ik er alles voor oven. Kwam toen net terug van een slepende blessure waardoor ik zo veel zwaarder was geworden.

13 juli 2020 om 12:20

Je kunt elke week 2 kilo gezond afvallen. Dus 16kilo in 2 maanden is zeker mogelijk. Maar als je daar boven gaat zitten word het zeker ongezond. Daarbih is het inderdaad niet zomaar even gefixt.. Je moet daar wel echt een sterke mentaliteit voor hebben, iets wat ik bij Sneijder niet zie momenteel.. Maar ik laat me graag verrassen.

13 juli 2020 om 12:38

Maar een marathon lopen kan met alle respect iedereen die ervoor traint. Sneijder was fit al niet meer zo indrukwekkend en mocht bij Nice zelfs de bank warm houden. Nu is hij ook nog eens 10-15 kilo zwaarder, totaal niet fit en ruim 3 jaar ouder. Marketingtechnisch natuurlijk aantrekkelijk voor FC Utrecht, maar ik zie 'm buiten misschien 1 of 2 piek-wedstrijdjes eigenlijk niets meer toevoegen aan FC Utrecht.

13 juli 2020 om 12:47

Fit worden voor een marathon is wel wat anders dan wedstrijd fit zijn en in een competitie te spelen.
Leuk voor de supporters en voor de marketing dat hij eventueel zal mee doen

Ik kan daar alleen maar respect voor hebben.
Hopelijk komt hij op een acceptabel niveau. Zelfde geldt trouwens voor Robben allebei sieraden voor de eredivisie.

Met alle respect, maar meetrainen met een amateurclub is niet afdoende. Ik denk dat hij gewoon weer wat fitter wil worden en wat kilootjes wil verliezen.

Komt goed hij heeft het in zich.

Laten we niet vergeten wat een fantastische voetballer hij geweest is, dat verleer je niet!

13 juli 2020 om 12:30

Het probleem zal hem in beginsel ook niet zo zeer zitten in het voetballende aspect. Wel in conditie en handelingssnelheid. Ik geloof best dat hij met wat trainingen zo weer ballen kan wegsteken met zowel links als rechts. Echter in een wedstrijd moet je ook gewoon arbeid verrichten en afstanden belopen. Dat zie ik hem gezien zijn huidige fysiek niet zomaar even doen.

13 juli 2020 om 12:59

Bij Inter had hij 2 renners/stofzuigers achter zich en een vrije rol in het verdedigende werk. Als hij weer goede steekballen kan geven en voetbal kan verzorgen binnen het elftal dan kan het zomaar een succes worden. In zijn Inter tijd had hij z'n rol. In Nederland willen we vaak dat voetballers alles kunnen, maar je kan ook werken met iemand z'n kracht en zwaktes. Ben het met je eens dat ik ook betwijfel of hij het allemaal gaan redden fysiek, het verleden spreekt nou niet echt in zijn voordeel, maar wie weet kan hij verrassen. Ik schrijf hem in ieder geval nog niet af.

13 juli 2020 om 13:14

In zijn inter periode had Sneijder vrijheid, maar moest hij ook gewoon verdedigend zijn werk doen. Een Mourinho heeft zelfs een Eto'o verdedigende taken meegegeven. Ook hebben we het hier over een Sneijder op zijn absolute top zowel conditioneel, qua leeftijd als qua techniek. Die Sneijder is er niet meer, alleen al vanwege het leeftijdsaspect. Natuurlijk zal hij ook bij FC Utrecht vrijheid krijgen, maar als middenvelder in de huidige tijd is het niet meer mogelijk om bij balverlies niks te hoeven doen. Ik hoop dat het hem lukt en dat hij iedereen de mond weet te snoeren. Ik zou graag ongelijk krijgen in deze. Ik sluit ook niet uit dat hij in de beker een keertje mee gaat doen. Maar ik zie hem in de Eredivisie echt niet meer als toekomstige meerwaarde voor FC Utrecht. Ook niet als invaller in het laatste kwartier.

13 juli 2020 om 14:02

@Master D
Ja en nee, het klopt dat Sneijder bij Inter zijn meters moest maken maar dan vooral naar voren, met bikkelaars als Stankovic en Cambiasso naast hem was het verdedigend al dik in orde.

Heeft hij zelf wel door hij dik hij is? Even grof gezegd, dit gaat echt lachwekkend worden als deze gast gaat voetballen. Onderschat het niveau van Utrecht zwaar als je het mij vraagt. Sneijder heeft de laatste 2 jaar niks anders gedaan dan zuipen en frikandellen eten en dan denkt hij op 36-jarige leeftijd nog even bij Utrecht te kunnen gaan voetballen. Hou toch op

13 juli 2020 om 12:14

Rustig maar. Ze zullen hem echt geen contract geven met 10 kilo overgewicht. Mocht hij op tijd fit worden, en een acceptabel salaris vragen (levert uu natuurlijk ook veel aandacht op) dan zou ik zeggen waarom niet?

13 juli 2020 om 12:35

Alleen marketingtechnisch is het de moeite natuurlijk al waard, maar sportief zie ik hem weinig nog toevoegen. Ik denk dat hij straks dezelfde reacties krijgt als Van Der Vaart kreeg in Denemarken.

13 juli 2020 om 12:52

Zijn lichaam heeft zo lang op topniveau meegedraait dat meneertje die 2 jaar wel kan omzetten om weer fit te worden in een aantal maanden hoor. Hij gaat niet alleen met amateurs maar waarschijnlijk daarbuiten ook met coaches werken aan conditie en een strict dieet volgen om gewoon fit te worden. Dus doe maar even rustig en wacht het af.

Net terug uit Ibiza zal hij wel topfit zijn! Even zonder gekheid dit moet Sneijder niet meer willen. Kan alleen maar tegenvallen. De beste man heeft een mooie carriere gehad maar heeft toch al aardig wat jaartjes geleden de handdoek in de ring gegooid toen hij in de zandbak ging voetballen. als ik hem er nu bij zie lopen denk ik niet dat hij nog van echte toegevoegde waarde gaat zijn..

Och wesley doe je het jezelf niet aan. Ja het zou wel mooi zijn, maar waar Robben topfit bleef het haast niets heeft ingeboet, ben jij nog net geen tien tonner geworden, het zal echt een absurde tijd kosten om hem weer fit te krijgen, laat staan dat hij 90 minuten kan volmaken en snelheid heeft. Nee, ik zou het niet doen, zou net zo'n teleurstelling worden als Heitinga toen

Maakt het uit of sneijder fit is? Zelfs als die alleen in de middencirkel loopt is het nog veruit de beste middenvelder in de eredivisie. Die man heeft meer techniek in z'n linker kleine teen dan iedereen in de eredivisie

13 juli 2020 om 12:12

Deze versie van Sneijder de Beste middenvelder van de eredivisie? Ik denk dat je daar spelers als Ziyech, vd beek, ihatarren en fer mee tekort doet

13 juli 2020 om 12:14

Ziyech speelt niet meer in de Eredivisie en Fer een van de betere middenvelders uit de Eredivisie noemen is een beetje apart

13 juli 2020 om 12:15

Ziyech is toch speler van Chelsea?

13 juli 2020 om 12:45

Als Fer echt in het rijtje beste ED spelers staat is het supertriest gesteld met de ED.. maar gelukkig gok ik dat het niet zo is. De rest van de namen is correct

13 juli 2020 om 13:49

Is het zo gek om een sterkhouder van de nummer 3 in de Eredivisie als één van de betere/beste middenvelders in de Eredivisie te bestempelen? Een van de beste verdedigende middenvelders sowieso. Maar goed, dat is een Sneijder dan ook niet.

13 juli 2020 om 12:33

Qua talent wellicht, maar dat maakt niet dat je dan ook nog maar in de buurt van het niveau van beste middenvelder van de Eredivisie komt. Techniek is allemaal leuk en aardig, maar er komt nog zoveel meer bij kijken. We kunnen ook Marco van Basten of Dennis Bergkamp in de Eredivisie neerzetten. Zijn ze ook qua techniek en talent de beste. Echter maakt dat nog niet dat ze op het fysieke aspect mee kunnen.

Leuk voor de publiciteit, maar wie zit er nu te wachten op een tonnetje dat al meer dan een jaar niet heeft gevoetbald en waarschijnlijk alleen maar met steekpassjes kan gaan strooien vanuit de middencirkel en vrije trappen kan nemen.begrijp me niet verkeerd, ik heb ontzettend respect voor Sneijder's carriere en ik heb ook als een gek staan juichen voor hem in 2010. Maar dit kun je toch niet serieus nemen?

Legendes Robben en Sneijder samen tegelijk weer terug in de Eredivisie zou toch geweldig zijn👌

Dit is weer eens sensatie. Dit had hij al aangekondigd, los van het FC Utrecht-verhaal. Mooi dat het weer “aangedikt” wordt.

Dit is bijna een recept voor mislukking... Zou toch zonde zijn als ie het probeert en het mislukt, een giga-flater slaat, gaat geen goede ontwikkeling voor z'n imago zijn dat toch al afbrokkelt.

13 juli 2020 om 12:28

En als het wel lukt zou het een gigantische flater zijn voor de eredivisie. Dat 2 veteranen, die beiden al gestopt waren, met paar maanden trainen (waarbij Sneijder zelfs bij een amateurclub) weer op eredivisieniveau komen. Topsport onwaardig

Wat een hoop zure reacties hier. Die gozer weet heus wel wat er nodig is om wedstrijdfit te worden. Mits wedstrijdfit kan hij een versterking zijn voor de eredivisie.

Het zou natuurlijk prachtig zijn als het hem lukt, we gaan het zien. Vanuit Utrecht denk ik dat dit vooral een initiatief is vanuit commercieel oogpunt. Een soort kopie van de rentree van Robben bij Groningen, waarbij het bestuur hoopt extra shirtjes te verkopen, een boost van de naamsbekendheid met de mogelijke rentree van een voormalige CL-winnaar en misschien wat interessante spelers naar de club lokken.

Heel eerlijk,

Deze man is alsnog beter in zijn huidige vorm dan 80% van de eredivisie. Techniek verlies je niet en zeker Snijdertje niet. Al heb je hem alleen al naast je in de kleedkamer zitten, mooi toch. Maar oké even zonder gekheid, hij zal iedereen de mond snoeren en laten zien wat hij kan. Hij zal zelfs nog meekunnen bij topclubs. Hij heeft misschien wat overtollig vet maar dat heeft Harry Kane ook.

Forza Snijder!

Zeker 10 doelpunten en 18 assists!!

13 juli 2020 om 12:40

Mensen onderschatten het fysieke deel echt hé. Als jij niet voorruit komt, dan ben jij misschien wel de slechtste van de Eredivisie, vooral als je op het middenveld staat. Alsof je als speler duizend keer er bal kan hooghouden, daar win je geen duels/wedstrijden mee hoor.

Hij heeft gewoon gezien hoe positief er op de comeback van Robben gereageerd is en wil hetzelfde. Ik ben bang dat hij van een heel koude kermis thuis gaat komen. Niet alleen is hij al een stukje langer gestopt dan Robben, ook is hij zichtbaar minder fit en waar Robben vorig jaar nog op het allerhoogste niveau actief was, heeft Sneijder daar eigenlijk al in 2013 afscheid van genomen toen hij naar Galatasaray ging. Dit kan gewoon geen succes worden. Past ook echt totaal niet bij een club die de ambitie heeft om Europees voetbal te gaan spelen.

Als hij echt wil, zie ik het hem wel flikken. Op techniek en inzicht kan hij al heel veel. Zal me verbazen wanneer zijn pass minder is geworden. Heeft hij nog paar maanden om fit te worden en dan knallen. Ook al weet je bij voorbaat dat hij maar 60 minuten vol kan houden, die 60 minuten is hij wel een meerwaarde. Beetje a la Van der Vaart bij de Spurs

13 juli 2020 om 12:33

Ik zie het niet gebeuren. Hij kan alleen uit de voeten als een 8 a la Schone en daar heeft hij het loopvermogen al jaren niet voor. Bij Galatasaray ging het al bergafwaarts en bij Nice mocht hij zelfs de bank warm houden. Nu is hij zo'n 10-15 kilo zwaarder, is totaal niet fit en bovendien 3 jaar ouder. De kans dat hij eindigt zoals Van Der Vaart deed in Denemarken is aanzienlijk groter dan dat hij nog belangrijk gaat zijn voor Utrecht over een heel seizoen.

Dit gaat nooit een succes worden.. heeft zeker niet de mentaliteit zoals robben..

Hij doet dit gewoon om de ajax supporters nog meer uitdagen 🙄

Maarja succes er mee.. zou leuk zijn als hij een beetje in de buurt komt van zijn top niveau (voor de eredivisie dan)

Ik ben 36 jaar en doe Arjen Robben na.... Alleen Arjen is altijd sportman gebleven, Wesley is tussendoor barman geweest. We zullen zien hoe fit hij geraakt en toch nog een keer voor zijn droomclub kan spelen...

13 juli 2020 om 12:34

Dat Robben afgelopen jaar zijn conditie op peil hield bij Bayern, was zelfs zonder deze rentree verstandig: je ziet vaak dat topsporters enorm aankomen als ze acuut stoppen, je lichaam blijft behoefte hebben aan calorieën om te verbranden maar als je niet meer sport dan vliegen de kilo's er aan. Daarnaast zal Sneijder op moeten passen voor blessures, sowieso met dat overgewicht maar ook daarna, want na 2 jaar nauwelijks noemenswaardige belasting van de spieren en pezen is dat risico wel aanwezig. Ik gun hem een geslaagde rentree, ondanks zijn flauwe acties de laatste tijd jegens Ajax.

Hij weet wat het is om weer volledig fit te worden... hij heeft het eerder gedaan met kickbox training.. en daarbij komt dat hij op 75 procent nog steeds beter dan 95 procent van de middenvelders die in NL rondlopen. Zou mooi zijn als het hem lukt!!

13 juli 2020 om 12:31

Sneijder is al 6 jaar geen indrukwekkende speler meer. Op het WK van 2014 grossierde hij buiten 1 splijtende pass op Robben tegen Spanje al in anonimiteit. Bij Galatasaray was er al duidelijk sprake van verval en bij Nice mocht hij de bank en tribune warm houden. Hoe goed hij ooit ook is geweest, maar ik denk niet eens dat hij nog veel gaat toevoegen aan Utrecht op sportief vlak. Kijk bijvoorbeeld naar Van Der Vaart die op een gegeven moment voor schut stond in Denemarken, een lager niveau dan de Eredivisie.

Het zal toch niet meer als aanvallende middenvelder zijn! Daarvoor is die te oud voor. Moest die een goeie 10 kilo afvallen en de juist mindset hebben. Zie ik hem eerder als een nummer 6-8 de mensen naast hem lopen en hij de ballen versturen. Maar zoals iedereen ik twijfel toch serieus ze. Want de laatste jaren als profvoetballer was het ook niet meer zoals het ooit was. Maar bon we zullen zien :-)

Snijder heeft een prachtige carrière gehad, maar dit moet hij niet meer doen. Wordt een flop vrees ik. Komt ook allemaal erg geforceerd over. Bij Robben heb ik er weer een heel ander gevoel bij op één of andere manier.

Waarom ga je bij (met alle respect) een amateurclub trainen voor een eventuele terugkeer in het profvoetbal? Die trainen misschien max 4x per week, niet echt de trainingen die ervoor zorgen dat hij weer fit raakt met z'n huidige vorm. Ga dan met een persoonlijke trainer weer volle bak zodat je weer zo snel mogelijk bij Utrecht aan de slag kan op professioneel niveau (ook al is dat dan nog met een individueel trainingsprogramma) maar dan heb je in ieder geval dagelijks een programma waar je mee kan gaan trainen in een professionele sportomgeving.ik heb er een hard hoofd in dat hij ooit nog van belang kan zijn voor een profclub. Heeft zijn lichaam al te ver laten verwaarlozen om terug te kunnen komen. Robben daarentegen is altijd bezig gebleven en kan daardoor nu direct aansluiten.

13 juli 2020 om 13:42

Wie zegt dat hij buiten de amateurvereniging niets doet? Als hij serieus terug wil keren verwacht ik inderdaad dat het met een personal coach aan de slag gaat en Dhsc alleen gebruikt voor de trainingen met bal.

13 juli 2020 om 14:26

Omdat zijn broertje er voetbalt

Hij heeft ruim een jaar niet gevoetbald en heeft hierna een aanslag op zijn sportlichaam gepleegd door veel alcohol te nuttigen en aan te komen. Hij kan fit worden, dat is het probleem niet, maar als je in een jaar tijd van toplichaam naar notlichaam bent gegaan en je wilt nu binnen een paar maanden terug naar een toplichaam om vervolgens op hoge intensiteit te voetballen dan denk ik dat Sneijder's lichaam veel te verduren gaat krijgen en hij dus snel blessures op gaat lopen. Robben is een ander verhaal, hij heeft zich na Bayern een jaar lang topfit gehouden en dient nu te trainen om wedstrijdfit te worden. Zie bijvoorbeeld ook Fer, hij had ook een tijdje niet gevoetbald en had ruim een half jaar nodig om weer 100% wedstrijdfit te . Ik denk dat als Sneijder na zijn carriere voor zichzelf had gezorgd een terugkeer succesvoller was geweest dan nu waar hij veel obstakels dient te overwinnen en hij naar het lijkt dit binnen een kort tijdsbestek wilt realiseren.

Warom niet, ik ben 50 en ik speel nog heel wedstrijd 90 mn lang op een hoog niveau

13 juli 2020 om 13:43

hoog niveau is wat anders dan het hoogste niveau in Nederland

Wat een respectloze reacties en wat zijn ze hier lekker aan het bodyshamen zeg.. Die kerel kan in 3 maanden keihard werken absoluut fit worden en strakker afgetraind dan 80% van de keyboard hero's hier. En nee ik zit ook niet te wachten op de terugkomst van Sneijder maar toch, als hij er voor openstaat en echt voor gaat en Utrecht is hier ook akkoord mee why not.. Alles beter dan die Douglas wat graag wil terugkomen bij onze lokale trots nadat hij letterlijk al jaren geen bal meer aangeraakt op top niveau.

Dat wordt een per wedstrijd contract, leuk voor hem maar toch even afwachten hoe fit hij daadwerkelijk zal zijn - topsport lichaam reageert toch even anders. Techniek en inzicht leer je niet zomaar af.

"heeft als grote wens om een keer voor de club uit zijn geboortestad uit te komen", als dat zo was geweest was hij twee/drie jaar geleden wel naar Utrecht gegaan. Nu zoekt hij gewoon aandacht voor zijn boek en de supporters van Utrecht grijpen alles aan om Sneijder bij Utrecht te krijgen zodat er weer extra strijd ontstaat tussen Utrecht en Ajax.we weten allemaal dat Sneijder niet meer op niveau zal terugkeren. Hij zal zelf toch ook wel door hebben dat hij straks door middenvelders van Emmen en RKC overlopen gaat worden, daar moet hij toch helemaal niet aan beginnen.

Laten we Sneijder het voordeel van de twijfel geven voordat we hem volledig affakkelen maar tegelijkertijd heb ik er wel een hard hoofd in. Hij heeft per slot van rekening niet de toewijding en drive als een Robben die heeft. Eerst zien en dan pas geloven dus.

Zijn geheime drijfveer: alles eraan doen om de harde kern van Ajax even gek te maken.

Alweer bijna twee weken verspeeld. Erg weinig vertrouwen in, voelt als een opwelling.

13 juli 2020 om 13:44

want jij weet wat hij de afgelopen dagen gedaan heeft? misschien is hij wel op Ibiza sprintoefeningen op het strand aan het doen

Als hij er serieus werk van maakt, dan kan hij toch beter bij Utrecht gaan trainen. Lijkt me dat ze een meer professioneel programma (inclusief begeleiding, faciliteiten) kunnen aanbieden dan bij een amateur vereniging.

Hopelijk maakt van Persie ook een comeback.

Meneertje probeert hier zijn gram te halen door te gaan voetballen voor utrecht. Ik zou dit ten zeerste toejuichen wanneer hij dit zou doen omdat hij Fc Utrecht een warm hart toedraagt en niet ter provocatie.

Talent verdwijnt niet. Sneijder kan vrije trappen echt nog wel in de kruising jagen. Alleen zijn fitheid en motivatie om terug te keren is een vraagstuk. Het is geen trainingsbeest als Robben, daarentegen staat ie wel op een andere positie. Hij hoeft geen meters te maken over de flank. Die jongen heeft in de absolute top gespeeld, hij kan heus wel weer snel fit worden. Ligt er louter aan of hij het echt wilt. Hoop dat het lukt, met een Robben en Sneijder wordt de ED wel leuker.

Die poll, hij heeft genoeg kilo's om toe te voegen these days 🙈😂😂

Ik geloof hier niet in. De beste man heeft al jaren niet meer op een redelijk niveau gevoetbald, is 36 en moet ook nog eens 20-25kg verliezen. Tijdens zijn actieve carriere kon hij het al niet meer opbrengen, waarom zou dat dan nu ineens wel lukken. Als Utrecht zijnde moet je dit ook niet meer willen lijkt me toch?

Tegen de tijd dat Sneijder zijn vetrolletjes kwijt is dan is het seizoen al aggelopen. Nu nog ff wachten op v/d Vaart, v. Persie en Stam.

13 juli 2020 om 13:55

Volgens mij zijn RVP en Stam binnen een maand weer fit. Van der Vaart is een ander verhaal haha

Snap de negativiteit niet. Het is toch geweldig dat een icoon als Sneijder weer fit wil worden om toch nog eens voor de FC te voetballen. Ja hij is een paar (meer dan een paar) kilo te zwaar. Dat weet hij zelf ook, maar de man is/was gestopt met voetbal en heeft er even op los geleefd. Gelijk heeft hij. Dat hij er serieus werk van maakt, kan je alleen maar respect voor hebben. Go for it Wes en al is het maar 1 wedstrijd. We gaan er elke seconde van genieten.

Ai ai ai.. doe dat nou niet Sneijdertje...
Wordt een terugkeer zoals Mido bij Ajax: niet 100% afgetraind, niet 100% fit, beetje meehuppelen.
Aan de andere kant: straks scoort hij een vrije trap of penalty tegen Ajax... haha.. dat zou nog wat zijn zeg.

Doe het niet, wordt een drama!
Mag qua fitheid de schoenen van Robben niet poetsen....

Gelukkig dat onze verhouding niet meer goed is met hem en Ajax gelukkig niks meer in hem zag.
Dit doet hij gewoon puur voor de aandacht en omdat al die supporters van Utrecht in zijn achterwerk zitten. Sorry dat ik het zo moet uiten, maar dit is gewoon de realiteit. Waar Robben qua fysieke gesteldheid nog gewoon de puntjes op de i moet zetten, zal het voor Sneijder een hele opgave worden. Bovendien is Sneijder ook allang geen 2-benig meer. Met snelheid zal hij ook geslacht worden. Enigste wat over blijft zijn z'n vrijetrappen. Maar de laatste periode van ze profcarriere was dat ook geen zekerheidje. Als hij mee zal doen moet Utrecht, moeten al de clubs uit de Eredivisie opgelucht adem halen. Je speelt dan toch tegen 10,5 man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren