Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot grijpt in en slachtoffert Beelen na weifelend optreden bij 1-0 Sparta

Laatste update:

Arne Slot greep halverwege de derby met Sparta Rotterdam hard in bij Feyenoord. De trainer liet Thomas Beelen achter in de kleedkamer en bracht de weer fitte Gernot Trauner binnen de lijnen. Een en ander heeft wellicht te maken met het weifelende optreden van Beelen bij de 1-0 van Sparta in de veertigste minuut. De centrumverdediger zag er niet goed uit de treffer van Charles-Andreas Brym.

Sparta zocht in de slotfase van de eerste helft de aanval op vanaf de rechterkant. Calvin Stengs waarschuwde zijn ploeggenoten al dat voormalig Feyenoorder Jonathan De Guzman naar binnen zou trekken, maar echt ingegrepen werd er niet. De indraaiende voorzet van de middenvelder van Sparta kwam terecht bij Brym, die heel makkelijk wegdraaide van Beelen en vervolgens van dichtbij ook doelman Timon Wellenreuther. Een 1-0 achterstand derhalve voor Feyenoord bij rust. Tien minuten na rust kwam Sparta via Brym zelfs op 2-0, al wisten de bezoekers nog terug te komen tot 2-2.

Analist Kees Kwakman oordeelde in de rust bij ESPN dat Beelen veel meer had moeten doen om Brym af te stoppen. Hij vond tevens dat Feyenoord in een veel te laag tempo speelde en dat Sparta om deze manier nooit uit elkaar kan worden gespeeld. Ondertussen greep Slot dus in door Beelen te wisselen voor Trauner. De pas zeventienjarige Leo Sauer werd ook ingebracht en maakt hierdoor zijn debuut in de Eredivisie namens Feyenoord. De Slowaak nam de plaats in van Alireza Jahanbakhsh.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord speelt niet sterk, maar Sparta moet ook een pluim ontvangen voor hun goede spel. Ze trekken de lijn van vorig seizoen door. Iedere ploeg gaat het lastig krijgen op Het Kasteel. Feyenoord heeft nog een paar nieuwe spelers nodig om het niveau omhoog te krikken..

20 augustus 2023 om 15:53

Mwah, goede spel weet ik niet. Het is massaal terug en vervolgens goed verdedigen. Daarbij schieten ze 2 van de 2,5 kans erin. Maar het lijkt nog steeds degelijk in elkaar te steken daar

20 augustus 2023 om 15:54

Nog meer spelers? Er is pas 1 basisspeler vertrokken en dat is Kökcü en daar tegenover hebben ze wel veel ingekocht.

20 augustus 2023 om 16:01

Vergeet szymanski niet. Wel meteen al het voetbal uit je elftal. De vleugelspelers waren sowieso niet overtuigend vond ik met jahanbaksh en idrissi. In hartman en wieffer zie in het persoonlijk ook niet. Prima spelers, maar geen spelers die het verschil gaan maken met geniale acties/passes. Achterin staat het wel solide met geertruida, hancko en trauner.

20 augustus 2023 om 16:14

Gewoon 3 basisspelers die weg zijn. Kokcu en Szymanski waren essentieel voor het spel. Idrissi mis je in principe niks aan

20 augustus 2023 om 16:51

Klaas Analiste. Er zullen kwaliteitsspelers moeten komen en niet het soort spelers die Feyenoord niet hogerop brengen. Zo heb je niets te zoeken in de CL. Geld weg en middelmatige spelers.

Ik vond v Beelen helemaal niet zo slecht spelen in de eerste helft. Beetje zelfde idee al Medic die 1 domme fout maakte maar verder solide stond te ballen. Feyenoord heeft het erg moeilijk en v Beelen bracht wel wat nieuws in de ploeg voor mijn gevoel.

20 augustus 2023 om 15:58

Eens hij was wellicht wat nerveus, maar ik vond hem niet rampzalig spelen.

20 augustus 2023 om 16:12

Nee hij speelt net zoals vorige. Toen was el Ahmadi nog zwaar onder de indruk van hem. Dat was zwaar overdreven, net zoals dit nu zwaar overdreven is.

20 augustus 2023 om 16:28

Hij staat gewoon lucht te dekken bij die goal, als hij tegen z'n mannetje staat geplakt kan die spits hem nooit zo aannemen en scoren

20 augustus 2023 om 16:38

Alleen beging hij afgelopen week ook 2 van dit soort domme fouten. Je kan als topclub niet bouwen op een speler die, verdeeld over 2 wedstrijden, in 90 minuten 3 grote fouten maakt. Bij Ajax klaagde men over Bassey en bij PSV over Ramalho maar die doen dat niet. Als je in de top mee wil draaien dan heb je gewoon spelers nodig die een zekerheidje zijn en dat is hij tot nu toe zeker niet. Ook in de voorbereiding liet hij verdedigend een weifelende indruk achter.

Vraag me ook af wat er mis is met die az opleiding. Wat zijn die Wijndal en stengs een stel slappe hap voetballers zeg en dat is in het verleden ook al keer op keer bewezen zodra een speler van az naar de top 3 ging. Toch gaat er elk jaar weer zo'n speler (via een omweg) naar de top 3. Ik hoop dat Ajax er niet meer in trapt in ieder geval.

20 augustus 2023 om 15:59

Het is ook wel wat makkelijk om alles maar over een kam te scheren. Iemand als Koopmeinders houd zich bijvoorbeeld wel goed staande in de Italiaanse (sub)top

20 augustus 2023 om 16:02

Andres uitzonderingen daargelaten, ik hoef niets meer uit Alkmaar. Koop die Karlsson maar voor 12 a 15 miljoen, en ik ga je zeggen dat hij niet gaat brengen.

20 augustus 2023 om 16:05

Dat is ook de enige zo ongeveer. Wijndal, jahanbaksh, idrissi, stengs, etc. waren DE talenten en spelen 5 jaar later weer in Nederland. Volgens mij raakt boadu ook geen knikker in Frankrijk. Van maher, luckassen, vincent janssen, etc. is niks vanuit gekomen. De enige 2 die het goed hebben gedaan zijn koopmeiners en weghorst (gezien zijn beperkingen en carriere). Prima, maar ik snap niet dat de top 3 er nog intrapt. Kans is zo ongeveer 90% dat het mislukt.

20 augustus 2023 om 16:15

Helemaal mee eens Zytto34. Ze hebben het niveau niet en kosten ook nog is veel geld. Slot is echter eigenwijs en wilt perse ex Az spelers

20 augustus 2023 om 16:20

Van de spelers uit de jeugdopleiding van de top 3 mislukt er (vooralsnog) toch ook genoeg in het buitenland? Vd Beek, Bergwijn, Klaassen, Madueke, Gravenberch, Malacia, Lammers, Dest, Kluivert etc etc etc. Allemaal stap naar de (sub)top gemaakt, en niet onbetwist geslaagd. En als je het breder trekt is die lijst nog veel en veel langer voor de top 3. Dat geldt voor AZ, maar ook voor de top 3. Verder: het is denk ik juist heel knap hoe AZ haar spelers in de markt zet. Krijgen prima bedragen voor spelers die nog niet veel bewezen hebben. Een Kerkez doet het nu prima in de PL ook.

20 augustus 2023 om 16:47

Koopmeiners speelt daar ook bij een runner-up... Als hij bij Oranje speelt en er moet echt worden gepresteerd, geeft hij niet ook niet thuis. Stuk voor stuk op papier goede spelers, maar qua karakter kan je er eigenlijk nooit op bouwen als het moet.

20 augustus 2023 om 16:00

Zytto 100% eens, ik hoop dat Ajax niks meer een speler van Az koopt. Dembele was de enige die ik graag zag komen, en het zeker had gered. El Hamdaoui ook wel, maar die liep vooral zichzelf in de weg met dat gigantische ego. Los van zijn blessure gevoeligheid, zou ik ook nooit Stengs gekocht hebben echt een poesje.

20 augustus 2023 om 16:17

De Zeeuw heeft ook wel z'n waarde gehad toch?

20 augustus 2023 om 16:20

Consy eens, de Zeeuw ook wel. Maar die was na die trap tijdens die pot van oranje nooit meer dezelfde.

20 augustus 2023 om 16:49

@consy, uitzonderingen zijn er altijd, maar al met al is de kans zeer klein dat een speler van AZ het redt bij andere clubs, te klein.

20 augustus 2023 om 17:33

Vergeet Sigthorson niet. Vond ik altijd wel een bruikbare spits. Geen hoogvlieger maar wel een goaltjesdief

20 augustus 2023 om 17:59

Als we iemand niet moeten vergeten zegt dat natuurlijk genoeg......

20 augustus 2023 om 21:15

Moisander was al met al ook best een prima verdediger in die tijd. Geen topper maar vrij solide.

20 augustus 2023 om 16:26

Er is niks mis met de jeugd opleiding anders zouden ze niet de youth league hebben gewonnen

Jammer dat je de niet alle 11 kan wisselen. wat een schandalig niveau zeg… kinderlijk eenvoudige balletjes komen niet aan.

Ik vond van Beelen helemaal niet zo slecht eigenlijk. Ik schrok meer van Stengs. Daar lijkt voor mijn idee geen rek meer in te zitten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren