Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-revelatie heeft een helder doel: ‘Ik stop niet tot ik dat heb bereikt’

Laatste update:

Thomas Beelen heeft een duidelijk doel voor ogen bij Feyenoord: de 22-jarige mandekker wil hoe dan ook een onbetwiste basisspeler worden bij de Rotterdammers. Beelen blijkt een uitstekende vervanger voor de momenteel geblesseerde Gernot Trauner en vormt een sterk duo met Dávid Hancko. “Hoe realistisch en nuchter ik ook ben, ik droom groot”, aldus de rechtspoot in gesprek met Feyenoord Magazine.

Beelen kon afgelopen zomer na een sterk seizoen met PEC Zwolle kiezen uit PSV en Feyenoord. De keuze viel uiteindelijk op de regerend landskampioen, waar hij lange tijd Trauner en/of Lutsharel Geertruida voor zich moest dulden. De Oostenrijkse publiekslieveling van Feyenoord kampt echter sinds begin februari met een hamstringblessure, waardoor Beelen nu een lange periode krijgt om zich te laten zien.

Die kans pakte de in Harderwijk geboren verdediger met beide handen aan. Vooral zijn optredens tegen Romelu Lukaku in het tweeluik met AS Roma sprongen daarbij in het oog. “Ik kom over als een rustige en vriendelijke jongen”, begint Beelen. “Mensen zouden denken dat ik te aardig of te lief ben om door te breken als profvoetballer, maar geloof me: ik ben mentaal sterk genoeg.”

“Dat zie je ook terug op het veld. Ik ben juist iemand die de mouwen opstroopt en duels aangaat. Dan komt dat stoïcijnse weer naar boven”, aldus Beelen, die dit seizoen tot dusver achttien keer zijn opwachting maakte onder Slot. “Dat ik in mijn eerste seizoen niet alles zou spelen wist ik van tevoren”, bekent hij.

“Je kan niet verwachten dat je vanuit de Keuken Kampioen Divisie meteen een bassispeler wordt. Maar, daar komt het weer, dan moet je wel geloven dat het kan. Toen ik nog wisselspeler was bij PEC Zwolle Onder 21 durfde ik niet hardop te zeggen dat ik in de top van Nederland terecht zou komen.” Dat zou ‘belachelijk’ zijn geweest, zegt Beelen. “Maar ik geloofde het wel.”

“Hoe realistisch en nuchter ik ook ben, ik droom groot. Ik wil uitgroeien tot een onbetwiste basisspeler in De Kuip. En ik stop niet tot ik dat heb bereikt”, vervolgt de zomeraankoop. Beelen moest in de eerste seizoenshelft nog regelmatig genoegen nemen met een plek op de bank. Die periode heeft hij gebruikt om extra dingen voor zichzelf te doen.

“Dingen die je normaal niet kan doen als je speelt. Ik denk dat dat sowieso een positieve invloed heeft gehad op de speler die ik nu ben. Uiteindelijk heb je soms wat geluk nodig. Dat pakt nu goed uit voor mij”, liet hij vrijdag optekenen in het item #IntoTheWeekend van Feyenoord.

Beelen geeft aan dat hij het moeilijk vindt om van zijn huidige prestaties te genieten. “Ik denk dat ik het niet allemaal verwerkt heb. Misschien dat ik er van de zomer iets meer bij stil kan staan. Als je een goede wedstrijd hebt gespeeld ben je die avond even blij, maar een paar dagen later moet je weer. Ik heb sowieso moeite met ‘genieten’, want het gaat zo snel en het kan ook zo snel weer omslaan. Als je een langere periode van rust hebt, komt dat misschien wat meer.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt zeer sterk en is geruisloos in de basis gekomen. Verwacht heel eerlijk ook niet dat hij ruimte moet gaan maken voor Trauner. Dat zal dus gaan betekenen dat die deze zomer verkocht mag worden. Trauner is toch vandaag 32 geworden en dan heb ik toch de voorkeur aan deze jongen die de toekomst heeft

25 maart 2024 om 17:57

Als Trauner het niet erg vindt om niet altijd te spelen, mag hij van mij tot zijn pensioen blijven.
Ik verwacht sowieso niet dat hij veel geld oplevert.

Toch wel echt bizar wat een stappen zo'n jongen heeft gezet, eerst onder Schreuder en nu onder Slot. 2 jaar geleden was hij nog een middenvelder bij Zwolle -21.

Zo zie je maar weer dat je ook maar geluk moet hebben met je trainers.

Denk dat dit na Wieffer toch wel de beste aankoop (waar voor je geld) is geweest van de afgelopen 3 jaar.

25 maart 2024 om 17:01

Aursnes vond ik ook wel een lekkere aankoop, gehaald voor 750k en eruit voor 13 miljoen binnen het jaar.

25 maart 2024 om 18:39

Aursnes stond er echt vanaf de eerste minuut. Hancko en Trauner idem, maar kijkend naar aanschafprijs en restwaarde ga ik dan toch voor Aursnes. Maar Beelen gaat nu als een raket; als die goed in z'n vel blijft zitten en heel blijft gaat hij erg ver komen.

25 maart 2024 om 17:12

Ligt natuurlijk aan de bedragen die je ophaalt bij verkoop. Als Gimenez daadwerkelijk € 50 miljoen gaat opleveren, dan gaat zijn transfersom ook 6x over de kop (kosten als tekengeld en makelaars niet meegerekend). In die verhouding is Aursnes de allerbeste voor € 500.000,- maar Wieffer gaat dit idd verbreken.

Hij is voor mij al een volwaardig basisspeler. Ik zou gezien de leeftijden voor hem gaan en de kabouter (nadat hij van zijn blessure hersteld is) gewoon op de bank zetten. In Beelen zit de toekomst terwijl ik vind dat bij zijn voorganger de ouderdom langzaam zichtbaar wordt.

Wat mij betreft blijft Beelen gewoon basis speler ook al is Trauner terug. Niveau ligt heel dicht bij elkaar en geef dan de jeugd/toekomst maar de kans.

Al kan het ook prima dat ze er beide in staan volgend jaar. Hancko zie ik wel een transfer maken en er zijn genoeg ploegen die met 2 rechtspoten in het centrum spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren