Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky Sports: Ook Premier League-clubs zitten achter Marco Bizot aan

Laatste update:

Marco Bizot geniet niet alleen interesse uit LaLiga, maar kan ook in de Premier League aan de slag, zo verzekert Sky Sports. De doelman van AZ zou bij Sheffield United, Crystal Palace en promovendus Fulham in beeld zijn. Een kleine drie weken geleden werd de 29-jarige Bizot door Spaanse media aan Valencia, Sevilla en Celta de Vigo gelinkt en daar is volgens Sky Sports nu ook Atlético Madrid bijgekomen.

Bizot, die een contract tot medio 2022 met AZ heeft, gaf eerder aan dat een avontuur in het buitenland niet uitsluit. “Voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar bij AZ. Het totale plaatje moet wel heel goed zijn wil ik dat wat ik hier heb opgeven. Het moment dat ik het nog eens over de landsgrenzen wil proberen, komt wel steeds dichterbij. Dat lukt alleen als we met AZ een minstens zo goed seizoen draaien als het vorige. Daar ligt de focus nu”, vertelde hij exact een jaar geleden, niet wetende dat het coronavirus een impact zou hebben op de (voetbal)wereld.

AZ is erg tevreden over de prestaties van Bizot, waardoor er weinig bereidheid zal zijn bij de Eredivisionist om afstand te doen van de keeper. In februari verlengde Bizot zijn contract immers nog. Mocht AZ toch overgaan tot een verkoop, dan zal er een miljoenenbedrag aan te pas komen. Bizot maakte eerder al een buitenlands avontuur mee: tussen 2014 en 2017 behoorde hij tot het keepersgilde van het Belgische KRC Genk.

Bij Sheffield United stond afgelopen seizoen Dean Henderson onder de lat. Het is niet zeker of de doelman, die van Manchester United werd gehuurd, ook komend seizoen weer onder de lat zal plaatsnemen. Vicente Guaita verdedigde afgelopen seizoen het doel van Crystal Palace, maar hij wordt met een terugkeer naar LaLiga in verband gebracht. Bij Fulham stond de relatief onervaren Marek Rodak, 23 jaar, onder de lat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zou mooi jaartje wachten, zeer sterk ontwikkeld. Als hij dit jaar weer naar behoren doet, pak je ook nog een ek mee. Ok hij gaat niet spelen, maja toch lekker.

11 augustus 2020 om 20:07

De race ligt zowaar open... oké bizot is niet de favoriet maar Zoet en Cillessen zijn ook niet lekker bezig, Padt is matig, Krul een wedergeboorte dus erg onduidelijk

11 augustus 2020 om 20:21

Maar ik zal nu mijn kans grijpen als ik hem was. 29 (al) en nu dient de mogelijkheid zich aan om in een tipcompetitie te spelen. Ik zou t wel weten. EK of niet.

11 augustus 2020 om 21:32

@jan1980 - Op basis van wat is Padt matig? Nou ben ik benieuwd ook. Hoort nog steeds bij de top 5 beste keepers van de Eredivisie en zou best een stap hogerop kunnen maken (niet (sub)top, maar een middenmoter in de top 5 competities zal hij zeker meekomen). Alleen heeft hij zijn uiterlijk tegen, want hij oogt wat gezet (terwijl hij niet dik is).

11 augustus 2020 om 20:10

Hij is al 29. Keepers kunnen weliswaar wat langer mee, maar dit is toch wel de leeftijd om te gaan "kapitaliseren", e.g. om een hoger saalris binnen te gaan halen als professioneel voetballer. Engeland lijkt daarvoor bij uitstek een goede competitie.

11 augustus 2020 om 20:10

Ik zou er eigenlijk niet raar van opkijken als Bizot tijdens het EK op doel staat. Zoet is duidelijk geen concurrent meer, Krul is met Norwich naar het tweede niveau gedegradeerd en zal zodoende ook minder aanspraak op een basisplaats maken. Enige serieuze overgebleven concurrent is Cillesen die niet echt lekker zit bij Valencia en misschien nog wel gaat vertrekken.

Ik zou als ik Bizot was wachten tot ná het EK. Is in mijn ogen toch de favoriet om nr. 1 te worden. Cillissen speelt niet, Krul gaat beter, Zoet kan er op het moment weinig van, etc. Bizot is de enige die afgelopen seizoen in bloedvorm was.

11 augustus 2020 om 21:05

Maar als hij naar de PL gaat en daar ook goed keept dan is de kans een stuk groter dat hij eerste keeper wordt. Zie Koeman gewoon Cillessen opstellen als hij een jaar niet speelt en de rest speelt matig of in de Eredivisie. En na een jaar PL en EK keepen kun je dan alsnog een extra stap maken als Bizot zijnde.

11 augustus 2020 om 23:27

Als hij slaagt in de PL is dat ideaal natuurlijk. Maar dat is wel het ideale scenario. Het is toch al weer even geleden sinds een Nederlandse keeper direct slaagde in het buitenland (zelfs vd Sar had nogal wat omzwervingen nodig). Het is in mijn ogen de veiligere optie als Bizot bij AZ blijft. En voor een keeper maakt het in principe minder uit als een team niet perfect draait; dan heeft hij zelfs nog meer kans om zich te onderscheiden. Maar ik begrijp waar je op doelt.

11 augustus 2020 om 22:11

@ilmaesrtro21 het is ook niet vanzelfsprekend dat AZ weer een goed seizoen gaat draaien. Kunnen vroegtijdig in Europa klaar zijn en ook spelen om plek 4 en 5.

Ik zou als ik Bizot was wachten tot ná het EK. Is in mijn ogen toch de favoriet om nr. 1 te worden. Cillissen speelt niet, Krul gaat beter, Zoet kan er op het moment weinig van, etc. Bizot is de enige die afgelopen seizoen in bloedvorm was.

Als er goed geld op tafel komt is iedereen weg natuurlijk.
Zou jammer voor Az zijn al keepte Verhulst afgelopen week ook een prima partij, dus er staat al vervanging.

Zou het onwijs jammer vinden als Bizot vertrekt maar het is hem wel gegund. Spelers zeggen vaak dat ze alleen vertrekken als het plaatje klopt, maar voor Marco geloof ik dat wel. Hij wordt echt gewaardeerd bij de supporters (zelfs publiekslieveling) en spreekt vaak uit hoe tevreden hij bij az is. Het is o zo belangrijk om een goede keeper te hebben, sinds hij er is heeft AZ vele malen minder goals tegen. Bij Esteban en Rochet was het toch altijd je hart vasthouden bij een terugspeelbal of hoge bal.

Geweldig goed seizoen gedraaid . Als az fan hoop ik dat hij blijft. Spontane jongen en zo belangrijk . Mocht hij toch vertrekken wens ik hem een geweldige tijd in Engeland. Word wel een groot gemis voor ons. In Nederland zie ik geen enkele keeper op niveau en die ook nog haalbaar is . Misschien zoet een jaartje huren

Sheffield zat ook achter Ugurcan Cakir aan, die willen na Dean Henderson gewoon een capabele vervanger zo blijkt wel. Bizot ben ik echt gecharmeerd van. Zou het leuk vinden als hij nog een stap kan maken in deze fase van zijn carrière.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren