Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Siem de Jong legt speciaal verzoek neer bij staf Newcastle United

Laatste update:

Siem de Jong wil niets aan het toeval overlaten bij Newcastle United. Vorig seizoen deed hij maar vier keer mee in de competitie, omdat een hardnekkige blessure en een terugslag hem lang aan de kant hielden. Dit seizoen staat de teller ook pas op zes wedstrijden en die werkte hij allemaal als invaller af. De Jong wil meer ritme opdoen en heeft de staf daarom gevraagd of hij vaker mee mag doen bij Jong Newcastle.

/

De Jong speelde vorig seizoen al een paar keer mee in het beloftenteam van the Magpies, toen hij op de weg terug was na zijn lange revalidatie. Dit seizoen gebruikte trainer Steve McClaren de aanvallende middenvelder zes keer als invaller: afgelopen weekend kreeg hij twintig minuten tegen Stoke City en dat was zijn eerste wedstrijd in vier weken tijd. Daar kan De Jong niet op teren.

“Twintig minuten voetballen is niks vergeleken met negentig. Ik ben blij dat ik nu eens een volledige wedstrijd op het veld heb gestaan. Ik wil zo veel mogelijk minuten maken zodat ik er klaar voor ben als de mogelijkheid op een basisplaats in het eerste zich voordoet”, zegt De Jong op de clubwebsite van Newcastle. De ex-Ajacied zegt te hopen dat zijn extra arbeid bij de beloften hem helpt meer kansen te krijgen in het eerste.

Siem de Jong zal uiteindelijk slagen als speler van Newcastle United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft een Wijnaldum in bloedvorm voor zich. Die speel je niet zomaar uit de basis. Denk dat een transferverzoek hem meer kans op speeltijd geeft.

4 november 2015 om 14:51

Kunnen die twee niet samen spelen? Ik denk dat een fitte de Jong een absolute meerwaarde kan zijn met zijn intelligentie en techniek. Zeker in dat matige elftal dat Newcastle momenteel heeft.

4 november 2015 om 14:54

Ja inderdaad, ik dacht dat Wijnaldum LM speelde bij Newcastle? En de Jong kan perfect in de spits spelen naast Mitrovic of Perez, geen probleem dan toch?

Edit: spelfout.

4 november 2015 om 15:32

Sinds wanneer is De Jong een spits dan? Hij is in mijn hoofd nog steeds een aanvallende middenvelder, vergelijkbaar met Wijnaldum dus. Hij heeft nou niet echt het postuur of de techniek om het de Engelse verdedigers heel moeilijk te maken (als spits).

4 november 2015 om 15:46

De Jong heeft vaak genoeg bij Ajax in de spits gespeeld. Met Sissoko en Wijnaldum is er geen plek voor De Jong op t middenveld. Als de manier van spelen het toelaat kan De Jong prima in de Spits.

4 november 2015 om 16:32

Wijnaldum speelt idd vanaf links, sissoko op rechts. De Jong moet zich richten op de positie van Perez, achter Mitrovic.
Buiten dat vind ik het een uitstekende instelling van de Jong. Laten zien dat je er alles aan doet om fit te worden en niet te beroert zijn om met het tweede mee te spelen. Dat waarderen ze volgens mij enorm in het noorden van Engeland!

4 november 2015 om 14:52

Hij zou beter naast Mitrovic in plaats van Ayouze Pérez kunnen spelen. Wijnaldum is niet echt zijn concurrent, daar zijn het twee te verschillende spelers voor. De beste gebalanceerde opstelling zou zoiets zijn (zie bijgevoegd elftal). Zo heb je de meeste creativiteit, kracht en inzicht in het veld.

Krul
Janmaat
Mbemba
Coloccini
Dummet
Sissoko
Tiote/Colbac
Anita
Wijnaldum
Mitrovic
De Jong
4 november 2015 om 15:00

Nee. Perez is juist de man die je moet hebben om Mitrovic heen. Hij is veel verfijnder in vergelijking met De Jong. Als je Mitrovic én De Jong samen laat spelen wordt het allemaal veel te statisch en onbehouwen... De Jong past momenteel ook gewoon niet in het systeem dat Newcastle speelt.

4 november 2015 om 15:15

Als je ziet hoe verschrikkelijk vaak de verkeerde keuzes worden gemaakt en hoe slecht er gelopen wordt dan is De Jong gewoon nodig. Hij zou ook juist in dit 442 systeem passen. Met Perez loopt het namelijk nou niet bepaald lekker nu of wel soms?

Er is duidelijk verandering in dit team nodig want je kan op deze manier niet doorgaan. Laat de creativiteit maar van de flanken komen via Wijnaldum en Sissoko en laat de spitsen maar vrij lopen, ruimte maken en afmaken.

4 november 2015 om 15:05

Als Wijnaldum zo door gaat is ie aan het einde van het seizoen de nummer 10 van een top 5 club in de premier league. Krijgt Siem vanzelf weer een kans ; )

4 november 2015 om 15:29

Bij welke top 5 club dan? Chelsea, City, United, Arsenal, Liverpool, Tottenham zitten echt niet op Wijnaldum te wachten.

Dan moet hij eerder hopen dat Koeman zijn Nederlandse/eredivisie enclave verder uit wil breiden. Dan mag hij concurreren met Davis en Ward-Prowse.

Everton heeft Barkley lopen, dus die zal ook niet echt op Wijnaldum zitten te wachten. Een club als West-Ham heeft Payet en Swansea heeft Sigurdsson. Er zijn niet echt veel grotere/betere PL clubs dan Newcastle die staan te springen om Wijnaldum op 10 te zitten.

4 november 2015 om 15:48

Bij Tottenham zijn spelers toch zo grillig als de pest dus daar kan hij prima naartoe

4 november 2015 om 15:48

De top 5 zal moeten verkopen wil Wijnaldum in aanmerking komen dat ben ik met je eens. Maar er van uitgaande dat er wel wat transfers zullen plaats vinden zou ik niet weten waarom deze clubs niet aan Wijnaldum zouden denk als die jongen gewoon zo doorgaat.

5 november 2015 om 06:50

Mourinho heeft vaak genoeg gezegd dat Wijnaldum erg hoog op z'n lijstje staat, maar dat hij het nu nog even te vroeg vond. Dus misschien Chelsea hè? Traditionele top 5.

5 november 2015 om 11:43

Vaak genoeg? Wanneer dan?

In augustus heeft hij in een interview geroepen dat de PL de sterkste competitie ter wereld is en daarbij als voorbeeld het aantrekken van Wijnaldum door Newcastle, Cabaye door Palace en Gradel door Bournemouth als voorbeelden genoemd. Hij zei daarbij dat die spelers 'voor Chelsea zouden hebben kunnen spelen'. Dat is een leuk compliment maar betekent geenszins dat ze interesse hebben in Wijnaldum.

Chelsea is overigens geen traditionele topclub. Huidige top 5 natuurlijk wel, ondanks de huidige plek op de ranglijst.

Ik zou De Jong altijd naast Mitrovic neer zetten. Hij excelleert als hij naast zo'n spits speelt, kijk maar naar zijn periode met Pantelic. Bovendien schort het duidelijk aan slimmigheid voorin bij Newcastle en daarom kunnen zij hem absolute gebruiken. Ik vraag me alleen af wanneer Mcclaren dit ook gaat inzien, ik hoop snel want anders wordt lijfsbehoud in de PL onmogelijk.

4 november 2015 om 14:49

Je doet net alsof De Jong de verlosses van Newcastle is, maar ook met De Jong blijft het in deze vorm een hell of a job om erin te blijven. De Jong is een goede voetballer, maar is niet iemand die het team ineens naar plek 8-10 schiet. Daar is meer voor nodig.

4 november 2015 om 14:56

Als ik naar Newcastle kijk dan irriteer ik mij mateloos aan het aantal stomme keuzes van de spelers voorin. Ze zouden echt gebaat zijn bij iemand met het spel inzicht van De Jong daar. Natuurlijk niet opeens in het linkerrijtje maar er zouden zeker meer wedstrijden gewonnen worden.

Mcclaren zal in ieder geval iets anders gaan moeten doen want ze verliezen veel te veel onnodige punten tegen directe concurrente zoals Sunderland (al was dat natuurlijke en lullige situatie met de rode kaart).

4 november 2015 om 14:56

Helemaal mee eens. Met Mitrovic en De Jong in de voorste linie en Wijnaldum, Sissoko en Colback op het middenveld is er ook gerust plek voor Thauvin. Maar dan moet je wel een aardige verdediging hebben en juist daar schuilt in mijn ogen het probleem van Newcastle. Coloccini laat in mijn ogen al jaren niets meer zien, op wat rode kaarten na. Tijd om te investeren in de (centrale) achterhoede dus, al weet je inmiddels dat Newcastle dan precies de verkeerde spelers weet aan te trekken.

Elliot
Janmaat
?
?
Haïdara
Sissoko
Wijnaldum
Colback
Thauvin
Mitrovic
De Jong
4 november 2015 om 14:59

Ik ben zelf helemaal geen fan van Colback eerlijk gezegd. En inderdaad de verdediging is niet goed daarom kan je ook niet met drie middenvelders spelen die aanvallend denken. Ik zou gebruik maken van het blok Tiote-Anita, Tiote heeft de kracht en Anita het inzicht en het felle afjagen. Dan schuif je Wijnaldum naar de plek van Thauvin, waardoor je een soort opstelling zoals tegen Norwich krijgt.

4 november 2015 om 15:19

Het seizoen met Pantelic had hij niet eens een vaste basisplek. Hij moest toen steevast plek maken voor Enoh, Anita en De Zeeuw...

4 november 2015 om 15:40

Hij speelde 22 keer en scoorde 10 keer, dat kan je wel bestempelen als excelleren of niet soms? Dat zijn geweldige statistieken als middenvelder.

4 november 2015 om 15:57

16 basisplaatsen hebben en achter Demy de Zeeuw moeten staan in de rangorde bestempel ik dan weer niet als excelleren. Overigens opper jij het om hem als 2e spits te gebruiken en niet middenvelder...

Een schoolvoorbeeld van een echt prof!

Geweldige speler, echt zwaar onderschat en in mijn ogen een gemis voor het NL elftal. Misschien kan Ajax hem wel een half jaar huren, zou een geweldige extra spits zijn.

4 november 2015 om 15:23

Ik ben de Jong fan hoor (ook Luuk) maar op basis van wat zou hij op dit moment een gemis zijn voor het Nederlands elftal? Heeft afgelopen seizoen niet gespeeld en moet het nu doen met invalbeurtjes. Toen hij nog wekelijks in Nederland speelde werd hij al sporadisch opgeroepen voor Oranje, en het lijkt me toch niet dat hij daar nu meer recht op zou hebben.

On.
Zeer mooi van hem om dit te doen. Toont gretigheid. Waar sommige spelers zich te groot voelen om in een dergelijk elftal te spelen biedt hij het zelf aan.

4 november 2015 om 15:23

Voor Ajax een topper. Hij mist de snelheid en kracht om in een buitenlandse topcompetitie een topper te worden.


Broer Luuk heeft dat eerder ook ontdekt.
Na de Grote Vier was de laatste jaren alleen Kevin Strootman direct succesvol in het buitenland.

4 november 2015 om 15:59

Met Siem is het een beetje afwachten nog vind ik. Heeft een aantal blessures achter elkaar gehad en is nog niet zo heel lang al fit. Ik denk zelf eigenlijk dat Siem het wel kan redden.

Top prof. Goede mentaliteit en wil voetballen. Siem de Jong in vorm kan heus een meerwaarde zijn voor een club in de PL

Gelijk heeft ie, je hebt gewoon wedstrijdritme nodig om in vorm te raken

had even de hoop dat hij zich wilde laten verhuren aan Ajax, maar helaas.

de Jong is de laatste die functioneerde op de spits positie sinds Kluivert.

4 november 2015 om 21:54

Huntelaar niet dan?

Komt in mijn ogen gewoonweg tekort. Hij is veel te statisch als middenvelder en zeker in de Pl.
In de spits staat Mitrovic al die gewoon beter is.

Nou... Milik naar Leicester, Siem terug naar Ajax. Komt ie tenminste aan spelen toe...

Wat Siem de Jong als een speciaal verzoek ziet,is in onze competitie zelfs gebruikelijk.
Als een selectiespeler terugkomt tijdens een revalidatieproces,gaat dat juist vaak via het beloftenteam.
Lijkt mij niet meer dan logisch.
En dat weet ook Steve Mclaren.

Goed voorstel om bij de beloften te spelen en je dan te bewijzen dat je in de basis hoort

De broertjes de Jong hebben allebei dus niet zo'n geluk kunnen vinden bij Newcastle Utd. Maar ik denk dat Siem in tegenstelling tot Luuk wel gaat slagen daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren