Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Ramos grijpt hoofdrol bij Real Madrid met grove tackle en doelpunt

Laatste update:

Real Madrid heeft zondagmiddag een zakelijke overwinning geboekt in LaLiga. De koploper won het uitduel met middenmoter Osasuna met 1-4, nadat de thuisploeg nog wel brutaal de leiding had genomen. Sergio Ramos vertolkte een hoofdrol: de aanvoerder van Real Madrid kwam halverwege de eerste helft goed weg na een venijnige tackle en nam even later de belangrijke 1-2 voor zijn rekening. Real Madrid heeft met de overwinning de druk bij titelconcurrent Barcelona gelegd: het verschil op de ranglijst bedraagt nu zes punten; Barça speelt later vanuit nog de lastige uitwedstrijd tegen Real Betis.

Real Madrid begon ronduit dramatisch aan de wedstrijd en werd in de openingsfase overrompeld door een brutaal spelend Osasuna. José Manuel Arnáiz had de thuisploeg al binnen vijf minuten tot tweemaal toe op voorsprong kunnen brengen, maar de aanvaller had het vizier niet op scherp staan. Osasuna bleef echter fanatiek de aanval zoeken en wist in de veertiende minuut alsnog verdiend op voorsprong te komen. Rubén García had een uitdraaiende hoekschop in huis, waarna Unai Garcia knap raak kopte: 1-0.

Osasuna bleef aanvankelijk eenvoudig op de been na de openingstreffer, maar gaande de eerste helft kwam Real Madrid toch iets beter in zijn spel. Dat resulteerde na ruim een halfuur voetballen in de gelijkmaker van Isco. De begaafde middenvelder volleerde vanbinnen de zestien fraai raak, nadat een poging van Gareth Bale in eerste instantie nog was gesmoord door een verdediger van Osasuna. Het elftal van Zinédine Zidane pakte daarna door en wist nog voor rust op een 1-2 voorsprong te komen. Casemiro kopte de bal uit een hoekschop terug richting de eerste paal, waarna Sergio Ramos van dichtbij kon scoren.

Ramos belandde zo als doelpuntenmaker op het scorebord, maar eerder in de eerste helft had hij op een andere manier de aandacht op zich gevestigd gekregen. De verdediger van Real Madrid plaatste bij een tackle zijn noppen vol op de enkel van Iñigo Pérez, maar arbiter Jesús Gil Manzano had de charge niet waargenomen en ook de videoscheidrechter (VAR) besloot niet in te grijpen. Real Madrid kon zo dankzij Ramos gaan rusten met een nipte voorsprong, maar Osasuna weigerde zich over te geven.

Het elftal van trainer Jagoba Arrasate verweerde zich namelijk ook na de onderbreking kranig en had al vroeg in de tweede helft weer langszij kunnen komen. Thibaut Courtois leek geklopt na een inzet van Arnáiz, maar de doelman van Real Madrid werd vlak voor de doellijn gered door Casemiro. Real Madrid speelde ondertussen weinig klaar na rust, maar in de absolute slotfase volgde toch de definitieve beslissing in de wedstrijd via Lucas Vázquez. De invaller werd op rechts vrijgespeeld door Karim Benzema en schoot vervolgens raak in de verre hoek. De eveneens ingevallen Luka Jovic pikte in de blessuretijd ook nog zijn treffer mee: hij schoot verwoestend raak na een assist van Fede Valverde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen hoogstaande wedstrijd dit maar die moeten ook gewonnen worden. Wat ben ik blij voor Jovic zeg, dat waren goede wissels van Zidane vandaag! Ik ben ook blij dat we midweeks vrij zijn want het wordt nog een hele klus om iedereen fit te houden voor het restant van dit seizoen. Vanaf nu spelen we bijna alleen nog maar grote wedstrijden. Jammer dat we op donderdag uitgeschakeld werden maar ik zie het als een zegen. Alles gebeurt om een reden. We staan weer 6 punten los van de runner-up. Gaan we komende zondag eindelijk Hazard weer terug zien als we thuis tegen Celta spelen? Time will tell us! Maak er een mooie zondag avond van Madridistas!! #lideresdelaliga

9 februari 2020 om 17:54

Volgens Spaanse bronnen op sociaal media zal Hazard een 20-30 min spelen tegen Celta. Ze zijn hem aan het klaarstomen voor City.

9 februari 2020 om 18:10

Tegen City verwacht ik hem voor het eerst in de basis. Ik kan niet wachten op de eerste ontmoeting in het Bernabeu tegen City

9 februari 2020 om 17:56

Hoop zo erg dat Bale wordt vervangen en hazard erin komt. Lekker met isco en hazard dansen op city en Celta.

Oh wat een titel weer, Osasuna heeft er aardig los op getackeld vooral Valverde kreeg het zwaar te voortduren. De uitslag is niet in verhouding met de wedstrijd, Osasuna geloofde erin zelf bij de 1-2, jammer voor ze hebben wij teveel individuele klasse. Vinicius zwak ingevallen, Jovic prachtig doelpunt. Man of the match : Isco.

9 februari 2020 om 17:57

Overdreven op Vázquez gaf die scheids geen geel, k viel echt van mijn bank! Wat een nare scheids, het is altijd raak met deze man ongelofelijk..

9 februari 2020 om 18:11

Beetje sensatie titel idd maar goed, ze moeten toch wat. Jovic had dit echt nodig voor zijn vertrouwen, meteen zijn eerste kans zo een mooie goal!

Lastige pot met een hele felle osasuna. Boulahrouz mag altijd komen naar ziggo, hij snapt het! Vázquez is een ideale man en die heb je gewoon nodig ondanks de vele kritieken. Verder maakte ik een grap vanmiddag over isak, maar heb nog alle vertrouwen in jovic, die komt er wel! Ook hier echt van alles te kunnen roepen, maar wil maar 1 ding melden; isco discooooo!!! Mijn wens en droom is dat hij dit elke wedstrijd doet, ma helaas

9 februari 2020 om 18:09

Bp/ ik luister ook graag naar Khalid, je merkt aan hem dat hij geen Real Madrid haat in zich heeft, zoals een Jan Boskamp ofzo. Khalid spreekt altijd respectvol over Real Madrid dus ik ben daar echt blij mee.

9 februari 2020 om 19:38

Jan Boskamp?! Die man houdt van voetbal, heb niet het idee dat hij rrn anti real campagne voert. Maar Khalid was uiterst effectief in zijn aanmerkingen.

En we blijven 1ste. Lekker! Wat een wedstrijd van Casemiro trouwens. Heerlijk gewoon. Isco speelde ook goed. Ook onwijs blij dat Jovic gescoord heeft, wat een een techniek, en dat met zn linker. Bale was wederom de slechtste op het veld. Maar wat is nieuw?

9 februari 2020 om 17:58

Wat ik bizar vind is dat zidane Bale maar kansen blijf geven, ik kan dit gewoon niet snappen!?!?! Mijn enige reden is dat real zijn transfer waarde op hoogte wilt houden zodat men nog iets van hem kunnen vangen.. anders snap k dit echt niet! Vini moest in zijn plaats starten, afijn gewonnen en op na Celta en city

9 februari 2020 om 18:02

Men moet ook niet overdrijven, geeft hij Vazquez de kans roept men dat Vazquez niet goed is, Bale is ook niet goed. Vinicius, Rodrygo kunnen moeilijk elke match spelen?

9 februari 2020 om 19:36

Overdrijven? Wat heb je nou aan Bale? Niemand wilt hem bij Madrid en het is duidelijk dat we in een scheiding zitten. Geen idee waar k overdrijf ma Bale mogen ze uitschrijven, zie liever een jeugdspeler in zijn plaats. Hop nog een overdreven reactie haha

9 februari 2020 om 18:13

Blink/ Misschien moeten we blij zijn dat hij Bale opstelt tegen Osasuna, en niet straks tegen City? Ik ben benieuwd wat voor plannen Zidane heeft met het team. Ik denk dat hij tegen City het liefst drie wereldaanvallers (met naam) wil opstellen en ik denk dat Zidane ook wel ziet dat we het sterkst zijn met een drie-mans middenveld, en niet met een 4mans middenveld. Hazard Benzema Bale en Kroos Casemiro Valverde. Dat worden onze voorste 6 spelers tegen City

9 februari 2020 om 18:19

Ik denk echt dat Zidane zal starten met een 4 mans middenveld, Isco dus op de 10. Hazard en Benzema voorin. Het zou mij niet verbazen als hij zelf met een 5 mans middenveld begint om Guardiolas team niet aan de bal te laten komen.

9 februari 2020 om 18:25

Van mij mag hij Bale opstellen, als Bale maar goed speelt, maar de laatste keer dat hij goed speelde..dat was lang geleden, dus dan vind ik het oneerlijk tegen over spelers als Vini die wel in vorm zijn. Ik denk niet dat Bale zal spelen tegen City gezien zn vorm. Isco zal 100 procent spelen.

Toch een ruime overwinning in een lastige uitwedstrijd. Ik ben zo blij wanneer ik hoor dat bale bij real vertrekt, wat een miskoop is dat zeg! Die voegt nauwelijks iets meer toe...🙄

9 februari 2020 om 17:57

Bale een miskoop? Heeft hoogstpersoonlijk 2 CL-finales beslist voor Real. Is inderdaad nog maar een schim van de speler die hij was, maar Bale is echt alles behalve een miskoop.

9 februari 2020 om 18:09

Ja en? Buiten die finales heeft hij niet veel bijzondere dingen laten zien voor die 100 miljoen wat hij heeft gekost🙄

9 februari 2020 om 18:15

Rmad/ / Hij heeft zijn prijskaartje wel terugverdiend, en sja zonder Cristiano aan zijn zijde is Bale bij lange na niet de speler die men denkt dat hij is. Daarom moeten we echt gaan bidden dat Hazard fit terug komt want die kan tegenstanders bezighouden zodat er ruimte voor Bale en Benz komt. Maar Bale vandaag in zo een 442 Diamond, daar heb je echt te weinig aan, Vazquez speelde maar 20 minuten en heeft in die 20 minuten meer energie in de wedstrijd gestopt dan Bale in 70, ook scoorde Vazquez zelfs nog

9 februari 2020 om 18:40

Ik ben echt benieuwd hoe lang je al naar Real kijkt. Bale is de eerste 4 seizoenen niet de ster geweest van Real (ook praktisch onmogelijk met Ronaldo in je team), maar wel een weergaloze speler. Daarnaast heeft hij rechtstreeks bijgedragen aan 172 doelpunten in 246 wedstrijden voor Real.

9 februari 2020 om 17:57

Miskoop is het onderhand niet meer na al die jaren. Wel een hele matige speler op het moment maar heeft ook wel zijn waarde gehad in het verleden. Daarom niet echt een miskoop te noemen. Mendy is wel echt een geweldige aankoop gebleven. Verdediging ontzettend sterk en ook aanvallend uitstekend! Hele goede opvolger van Marcelo. Alleen de rechtsbuiten positie moet aangepakt worden met als ideale doelwit natuurlijk Mbappe, kan je Bale ook eindelijk wegdoen..

9 februari 2020 om 18:00

*gebleken

Eerste helft was echt bagger van de kant van Real. Geen organisatie en Osasuna kon je een beetje vergelijken met storm Ciara. Gingen er meteen bovenop. Gelukkig herpakte we onszelf goed en de tweede helft was meer solide. Bale, tja.. wat moet ik daar nog over zeggen? Geen passie en geen strijdlust voor het witte shirt. Maar ja, ik kan hem ook geen ongelijk krijgen. Mooie stad, prima weer en een dik salaris waar je vrij weinig voor hoeft te doen. Isco speelde daarentegen wel een lekkere wedstrijd en man, wat ben ik blij voor Jovic. Wat een goede goal en keihard ingeschoten. Goed voor zijn zelfvertrouwen! De drie punten gaan gelukkig mee naar Madrid en nu is het afwachten of Betis iets kan forceren tegen Barcelona vanavond. Goedenavond allen!

Lekkere overwinning in een moeilijke uitwedstrijd. Dramatische eerste kwartier, snel achtergekomen maar daarna goed teruggekomen. Goed herpakt na de beker uitschakeling. Zidane, 1 vraag. Wanneer houdt het op met Bale? Wederom weer geen moer gedaan. Je speelt serieus met 10 man als Bale op het veld staat. Verschrikkelijk. Tien keer liever Vazquez dan Bale. Heerlijke doelpunt nog van Jovic op het eind. Wat gun ik die jongen alles. Uiteindelijk een mooie overwinning en hopelijk snoept Betis punten af van Barca vanavond. En ohja. Wat een dramatische scheids weer. Tweede helft alles gefloten in het voordeel van Osasuna. Des te lekkerder dat je hier wint. Mooie titel ook van Vz. Frustratie druipt ervan af blijkbaar? Al die dwaze tackle's van Osasuna zeker niet gezien?

9 februari 2020 om 19:07

“iedereen in Spanje krijgt direct rood voor deze tackle” met nadruk op iedereen, is natuurlijk belachelijk, maar dat scheids hiervoor wel rood had kunnen (!) geven, lijkt me duidelijk. Daarom moet je ook niet klagen over de scheids. Ja, hij had geel moeten geven na de tackle op Casemiro en paar kleine beslissingen vielen in het voordeel van Osasuna, maar dat is niets in vergelijking met dat moment van Ramos. Dus, wees objectief, wat ook geldt voor paar andere Madridista’s hierboven. Niettemin heeft Real verdiend gewonnen. Casemiro en Isco waren heel goed.

Mooi om te zien hoe Zidane die Isco weer aan de praat heeft gekregen fabelachtige nummer 10. Ondanks dat hij een Madrid speler is altijd fan geweest van hem. Dacht een aantal jaar geleden nog dat hij samen met o.a Neymar en Pogba wel zou strijden voor minstens 1 Ballon d’Or nooit van gekomen. Hoe hij Juventus in de CL finale in 2017 kleurenblind speelde staat mij nog bij. Als Ziyech wilt slagen in de top als nummer 10, zou ik hem wat DVDtjes van Isco kado doen. Eigenlijk de perfecte nummer 10.

Casemiro beest. Zo belangrijk. Met hem erbij was het niet zover gekomen tegen sociedad. Verder heel blij met het doelpunt van jovic. Kreeg maar 3 minuten wat ik niet begreep maar pakt gelukkig zijn doelpunt mee. Geen mooie wedstrijd maar dat is niet belangrijk. Ben benieuwd of betis kan stunten tegen hun oude coach om 21uur. Haha Madrid

9 februari 2020 om 18:18

Mc/ Ondanks dat Case er bij de tegengoal niet goed uit zag, weet hij toch een bepaalde rust te brengen bij Real Madrid. Iedereen speelt met meer vertrouwen als hij mee doet. Jovic kon met die goal even lekker alles van zich af schieten, hij heeft veel te verduren gekregen van met name de pers. Drie minuten is idd te weinig, maar misschien had Zidane bij een gunstigere stand hem wel meer minuten gegeven, de laatste tijd staan we niet heel snel ruim voor in een wedstrijd, hopelijk komt dat wel weer meer. Voor nu staan we weer 6 punten los! Hala Madrid

Real Madrid begint de wedstrijd gewoon niet met genoeg focus, waardoor Osasuna de kans krijgt om in de wedstrijd te komen, en uiteindelijk ook op achterstand door een heel knappe goal, waarbij Casemiro niet goed staat te dekken. In de rust laat Khalid ook goed zien dat Case ook niet altijd z'n taken uitvoert, maargoed, hij is van erg grote waarde voor dit Real Madrid. Isco met een goede wedstrijd en dito goal. Belangrijk in de aanval, want Benzema is bijna nooit in de spits te vinden. Dat zal vast in opdracht van ZZ zijn, maar Benzema hoort wel het aanspeelpunt te zijn, vind ik. Nu wijkt hij te vaak uit naar de flank of het middenveld. Jovic verdiend meer speeltijd, met de 5 min invalbeurten raakt hij ook niet in z'n ritme. Prachtige goal maakte hij overigens, de techniek spat er vanaf. Het lijkt me een erg kalme gozer, als hij maar vertrouwen blijft houden komt hij er wel.

Terechte zege voor Real, maar (veel) te zware cijfers! Wat was Osasuna sterk het eerste kwartier/20min. Real had het heel moeilijk en kwamen echt onverwacht gelijk! Die tackle van Ramos was zwaar, klopt. Maar wel zuiver en eerst de bal! Dus voor mij correcte beslissing van de scheids. En die goal van Jovic, lekker hoor!!!! Ben blij dat hij bij zijn korte invalbeurt zijn goaltje mee pikt.

9 februari 2020 om 19:15

Osasuna was idd de betere in het begin, maar Real kwam echt niet onverwachts gelijk, het was vervolgens kans op kans voor oa Bale etc.

Bale is belangrijk geweest voor real en verdient veel meer respect dan hij krijgt.ik vond real vandaag ook eigenlijk helemaal niet zo sterk spelen en de 1-4 heel gevleid .maar wel heel verdient natuurlijk want real was heel efficient vandaag.ik heb dit seizoen al veel sterkere wedstrijden gezien van real madrid.benzema en isco waren wat mij betreft samen met ramos de beste spelers op het veld.vinicius en rodrygo worden geduldig gebracht door zidane.er is zoveel jong talent in de kern van real madrid waardoor de toekomst er heel rooskleurig lijkt.er was een tijd dat men heel veel kritiek had op het galactico beleid van perez.wat mij betreft is deze man geniaal en kunnen de real supporters heel blij zijn met het beleid van de vorige jaren.wat een vreemde titel weer bij een wedstrijd van real madrid. Voetbalzone gaat ook de ziggo tour op.heel jammer dat vz niet objectiever kan zijn in la liga en de voorkeur voor Barcelona zo sterk blijkt elke artikel opnieuw. Ramos speelde heerlijk en scoorde zijn 90 ste doelpunt in laliga. 90 en dan komen jullie weer met zo 'n titel pffffffff ik word er moe van .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren