Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sensatie Belgische competitie wil naar Ajax: 'Een ideale stap'

Laatste update:

Ayanda Patosi is dit seizoen een van de smaakmakers in de Belgische Jupiler Pro League. De middenvelder maakt wekelijks indruk bij Lokeren en werd al gescout door Ajax, dat in december voor het eerst met de Zuid-Afrikaan in verband werd gebracht. Patosi hoopt dat de interesse van de Amsterdammers serieus is en voelt wel wat voor een verhuizing naar Nederland.

De twintigjarige Patosi hoopt deze maand een stap hogerop te kunnen zetten. "Ik weet niet of er veel interesse is, maar ik hoop ooit in een grotere competitie te spelen", zegt de technicus tegenover de BBC. "Het liefst in Spanje. Maar op dit moment lijkt een stap naar Ajax me ideaal, zodat ik me op een hoger niveau kan testen in Nederland."

Patosi maakte anderhalf jaar geleden de overstap naar Europa, toen Lokeren de Zuid-Afrikaan overnam van ASD Cape Town, niet te verwaren met Ajax' dochterclub Ajax Cape Town. De middenvelder had in zijn eerste seizoen in Belgie nog geen basisplaats, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit het elftal van Lokeren. Hij speelde tot dusver 44 competitiewedstrijden voor de club en wist daarin acht keer te scoren.

Ajax moet werk maken van de komst van Ayanda Patosi

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler, met af en toe mooie goals en acties, maar echt constant is hij niet. Een leuke flitsende speler dat zeker, en misichien wel iemand die Ajax nodig kan hebben om wat meer 'spice' in hun spel te brengen.

Lokeren zal vast een paar miljoenen vragen, maar dat is hij niet waard.

6 januari 2013 om 18:35

Ik zie hem veel spelen en ik denk dat hij best nog 2 jaar bij Lokeren blijft spelen.

6 januari 2013 om 19:09

Als jij hem echt vaak ziet spelen verbaasd me het niet dat je vind dat hij beter nog 2 jaar bij Lokeren kan blijven want dan ben je waarschijnlijk een fan van Lokeren

6 januari 2013 om 19:14

Ik woon in Belgie maar ik ben meer fan van Club Brugge maar Lokeren is ook een goede ploeg die het met een klein budget moet doen.

6 januari 2013 om 18:55

Geen enkel talent is vrijwel gelijk constant. Uitzonderingen daargelaten ala Lionel Messi.

Wat ik juist mis bij Ajax is iemand die puur op een beweging, versnellig of een actie zijn directe tegenstander helemaal zoekt speelt. Zoals Aissaidi dat met enige regelmaat deed bij Heereveen. Gewoon vanuit stilstand je tegenstander helemaal zoek spelen. Vind het daarom ook nog steeds jammer dat Aissaidi voor zijn 1,6 miljoen aan salaris heeft gekozen. Hij had bij Ajax wekelijks kunnen schitteren.

Patosi is iemand die dit ook kan. Weliswaar niet elke wedstrijd en niet altijd rendabel. Maar het lukt toch met enige regelmaat. En dat is iets wat te perfectioneren valt! Als Ajax zijnde hem halen en misschien verhuren aan Heerenveen? Daar weten ze hun buitenspelers en spitsen ook altijd goed op te leiden. En kan hij veel leren van Marco van Basten. Wanneer hij dan 1 jaar eredivisie heeft gehad kan hij bij Ajax onder Bergkamp komen trainen.

6 januari 2013 om 19:18

Serero voldoet volgens mij behoorlijk aan dat profiel op die positie? Die komt binnenkort ook terug van blessureleed volgens mij

6 januari 2013 om 22:43

Serero heeft wel potentie maar mist enorm veel overzicht en fysiek nog om echt structureel van waarde te kunnen zijn. Incidenteel zal hij hele leuke dingen doen maar over de gehele linie zal hij teveel onzichtbaar zijn

Een goede voetballer deze Patosi, alleen gaat Ajax momenteel te hoog gegrepen zijn voor hem. Het is niet zoals men in de tekst beweerd dat hij elke week schittert, en bij een topclub als Ajax moet je regelmatig kunnen presteren. Nog minstens een jaar bevestigen in Lokeren en dan de stap zetten.

6 januari 2013 om 18:36

Daar heb je gelijk een ploeg zoals AZ zou beter bij hem passen denk dat hij bij Ajax veel op de bank zou zitten.

6 januari 2013 om 18:43

Inderdaad, een ploeg van het niveau AZ zou voor hem beter zijn, Ajax heeft zelfs indien Eriksen vertrekt veel te veel andere en getalenteerde spelers voor zijn positie(s), dus dat zou sowieso banken worden voor hem, en daar schiet hij niets mee op, maarja.. de naam Ajax spreekt meer spelers aan he.

6 januari 2013 om 22:25

Bij AZ is men op zoek naar iemand die de ploeg op sleeptouw neemt als het wat minder loopt in een wedstrijd, denk niet dat iemand als Patosi zo iemand is

Hebben nou niet direct een middenvelder nodig lijkt me. Ken hem verder niet. Iemand meer informatie?

6 januari 2013 om 18:46

Snelle jongen met een goed overzicht, geweldige trap ( heeft enkele wereldgoals gemaakt ) en een goede techniek, maar niet beter dan wat Ajax nu lopen heeft. Hij zou beter zijn voetjes op de grond houden en proberen verbeteren bij Lokeren, dat Ajax je scout wilt ''iets'' zeggen, maar niet alles.

Wauw goed nieuws! Enige probleem is dat Ajax genoeg middenvelders heeft rondlopen. Geeft weer eens aan dat Ajax een hoge internatio ale status heeft.

A.f.c.a.

6 januari 2013 om 18:40

Als een speler van Lokeren naar Ajax wil en zoals Cookinho en Supermariobros al vermelden dat deze speler niet echt constant is in goede wedstrijden, geef je dat direct het argument dat Ajax een hoge internationale status heeft? Nee als ze nou spelers van de buitencategorie er van weerhouden om naar de internationale top te gaan, dan hebben ze die internationale status. Niet als een speler van een subtopper uit België naar Ajax wilt.

6 januari 2013 om 18:56

Ajax heeft internationaal heel veel naam, zeker op het opleidings gebied. Het is dan ook niet raar dat vele grote clubs vanuit de gehele wereld zijn komen kijken bij Ajax en hebben geinformeerd naar de manier van werken. Tevens spreken grote namen als Ferguson, Mourinho en nog een aantal trainers altijd lovend over de Ajax opleiding.

6 januari 2013 om 20:26

Maar dit gebeurd toch ook bij Feyenoord, dus zijn er in ieder geval 2 Nederlandse clubs hoog aangeschreven hierin. Wou dit alleen even aangeven omdat iedereen altijd hoof opgeeft over de opleiding. Echter vind ik dat Feyenoord beter opleidt en Ajax beter scout zowel in binnenland als buitenland.

Lijkt me niet dat Ajax deze speler nodig heeft, gewoon iemand die al langer in de jeugd speelt door laten stromen.

6 januari 2013 om 20:27

Ik heb het niet over de Ajax opleiding, maar over buitenlandse toptalenten (van 20/21 jaar) die liever de voorkeur geven aan een ploeg als Manu, Real Madrid of Barcelona dan aan Ajax. Er wordt door talenten te weinig naar ontwikkelingsmogelijkheden gekeken, maar meer naar het geld dat ze kunnen opstrijken.

Ik heb overigens niks tegen de Ajax opleiding, ik vind dat ze op dat gebied zeker een van de beste ter wereld hebben. Probleem is alleen dat ook deze talenten niet voor Ajax kiezen, maar voor bovengenoemde ploegen.

Aanpassing: Feyenoord heeft zeker ook een goede jeugdoplediing, maar vraag me af of deze beter is dan die van Ajax. Maar dat is eigen mening.

6 januari 2013 om 20:38

Tja, het enige dat je als club (feyenoord en Ajax) kan doen is sportief zo een goed mogelijke opleiding te bieden. Financieel kan je toch niet op tegen de grote topclubs.

Maar langzaam aan beginnen de talenten toch wel te snappen dat ze bij de grote club niet beter af zijn. In Nederland zie je al heel veel talenten die toch een nieuw contract tekenen en clubs als Chelsea etc af wijzen. Natuurlijk zullen er nog een aantal vertrekken, maar er blijven er steeds meer naar mijn idee.

Dit komt mede door de voorbeelden van spelers die het niet gehaald hebben bij de grote clubs. (bruma, Aanholt etc) en de spelers van Nederlandse clubs langer bleven en het wel haalden (anita, Vertonghen etc)

Wat Ajax doet is naar mijn idee het enige dat ze kunnen doen. Ze zetten een fantastische trainingscomplex neer. Ze zetten bekende grootheden neer als trainer waar ieder jochie respect voor heeft. Bieden een goede voetbalschool, opleiding buiten het voetbal etc. Ze geven ze kansen in het eerste en gunnen ze een mooie transfer naar een (sub)topclub.

Wanneer een talent dan alsnog kiest voor het geld van een City of Chelsea. Dan kan je er niets meer aan doen.

Past bij het aankoopbeleid; jonge potentiële toppers aantrekken die je met winst kan doorverkopen. Alleen is potentie geen zekerheid. Denk dat Ajax meer gebaat is bij wat ervaren aankopen, zeker ook wanneer er eind dit seizoen een aantal van die categorie weer zullen vertrekken.

Wellicht als opvolger van Eriksen? Heeft in ieder geval een aantal mooie goals gemaakt met als uitschieters die tegen Anderlecht en Standard. Is ook pas ruim 2 maanden 20 jaar. Maar laten we niet gelijk al te enthousiast worden..

6 januari 2013 om 19:04

wat mij betreft loopt er in belgie maar 1 speler rond die enigsinds in de buurt van eriksen komt en dit is Dennis Praet van anderlecht. verder denk ik niet dat er veel spelers zijn die in de toekomst echt van toegevoegde waarde zouden zijn voor ajax. ook patosi niet, na zijn mooie doelpunten al een tijdje niets meer van gezien.

Is het wat, deze speler? Zou hij bij Ajax van toegevoegde waarde kunnen zijn?
Ik hou me zelf niet veel met de Jupiler Pro League bezig namelijk.

Toch wel een lekkere positie dat veel talenten uit belgie en de noorderlijke europese landen vaak naar ajax willen voordat ze naar de euopese top willen aangezien er al veel soortgelijke spelers zijn gekomen en gegaan.

Iets met eigen jeugd en koopclub? Ohnee, het gaat niet over Psv..

On-topic: ik heb goede verhalen over deze jongen gehoord, lijkt me een prima stap om via Ajax verder te groeien.

Heeft dit seizoen een goeie maand de pannen van het dak gespeeld en Lokeren heeft toen ook zeven maal op rij gewonnen. Maar hij moet nog constanter worden als hij de overstap wil maken. Zou zeker nog een jaar of jaar en een half blijven

Ayanda Patosi is een goede voetballer, maar Ajax vind ik te hoog gegrepen voor deze jongen. Natuurlijk viel hij positief op door zijn prachtgoal tegen Standard Luik, maar ik denk dat het beter is voor zijn ontwikkeling om nog een seizoen bij Lokeren te blijven.

6 januari 2013 om 19:04

Zou op zich niet slecht zijn. Achter Serero als Eriksen weg gaat. Dat is ook een Zuid-afrikaan en kan hem wellicht goed begeleiden. Wat ik erg fijn vind aan hem is dat ie heel erg doelgericht is. Hij schiet vrij snel en heeft een goed schot. Leuke voetballer met potentie, past bij Ajax, maar zal nog wel moeten groeien.

6 januari 2013 om 19:09

Het zou inderdaad niet slecht zijn, maar ik zou het nog te vroeg vinden. Als hij nog een seizoen bij Lokeren blijft en daar de grote man wordt en constant gaat spelen, dan acht ik een transfer naar Ajax wel een goede stap in zijn carrière.

Lokeren gaat miljoenen vragen en jullie hebben al een lukoki rondlopen die zowat dezelfde stijl is

6 januari 2013 om 19:10

Lukoki een middevelder ?

6 januari 2013 om 19:49

hij speelt bij Lokeren achter de spits of op de vleugel.

6 januari 2013 om 19:45

miljoenen?

6 januari 2013 om 19:49

Jup de tijd is voorbij dat je onze spelers voor een paar ton kon ophalen

Patosi is naar mijn mening de smaakmaker van de Belgische competitie op dit moment! Ajax zou er goed aan doen hem aan te trekken als de vervanger van Eriksen. Fysiek is Patosi niet de sterkste, maar hij kan dat prima compenseren met een dosis aan techniek en creativiteit!

6 januari 2013 om 19:04

Bij momenten is hij de smaakmaker, maar -zoals het een jonge speler kenmerkt- voorlopig is het allemaal nog wat wisselvallig. Bijvoorbeeld op Anderlecht was hij echt dramatisch, daar raakte hij de eerste helft geen bal goed.

Verder denk ik niet dat Patosi als een nummer 10 moet worden gezien. Hij is zo technisch en kan zo goed dribbelen dat je hem beter als linksvoor laat spelen. Met dan uiteraard de vrijheid om af en toe eens naar binnen te komen. Als hij vanop links vertrekt is hij met zijn traptechniek ook veel gevaarlijker.

6 januari 2013 om 19:07

Wanneer Patosi vanaf de linkerkant naar binnen snijdt, dan is hij een prima wapen. Maar ik vind dat hij het spel ook zeer goed kan verdelen, dan komt hij beter als nummer 10 tot zijn recht.

Ajax heeft nu toch alleen Alederweireld nog als belg? Nu Rits is vertrokken? Dus patosi mag wel gekocht worden en gewoon nog voor een jaar stallen bij lokeren.

6 januari 2013 om 19:02

Patosi is geen Belg hoor, maar een Zuid-afrikaan.

Hij is niet eens geselecteerd voor het Zuid-afrikaanse nationale team

6 januari 2013 om 19:05

Normaal zou hij daar wel bij geweest zijn, maar van Lokeren mocht hij niet naar het laatste oefenduel dat Zuid-afrika speelde. Daarnaast heeft hij zelf afgebeld omdat hij nog wat geblesseerd is na een tackle (ik dacht in de wedstrijd op Kortrijk).

Een overstap nu is volgens mij geen slimme zet, als Lokeren play-off één haalt zullen we wellicht meer weten over wat hij echt waard is. Bij Ajax gaat hij enkel maar tijd gaan verspillen als bankzitter.

Ajax is te hoog voor deze jongen (op dit moment). Nee, eerst naar een ploeg als Genk.

Dat hij maar naar Anderlecht gaat en niet naar Ajax. Ik hoop echt dat hij naar een van onze Belgische topclubs gaat, want deze jongen gaat nog veel verbeteren en zijn speelstijl is om van te smullen. Fantastische techniek, schakelt makkelijk een mannetje uit en heeft een weergaloze traptechniek. Voor Anderlecht bijvoorbeeld zou het een ideale aankoop zijn in de zomer. Dan zou hij geleidelijk aan de plaats van Jovanovic als linksvoor kunnen innemen.

Zuiver qua techniek misschien wel de beste in België, heel veel talent om een topper te worden. Nu alleen nog wat werken aan het volume en de efficiëntie. Nog een half of anderhalf jaartje Lokeren en dan naar een topclub, liefst in België!

7 januari 2013 om 00:58

jij kunt ook een serieus stukje overdrijven. Leuk talentje maar Lokeren vraagt sowieso weer te veel geld en ik ben nog niet 100% overtuigd dat hij het zo goed gaat doen bij een topclub in Belgie.

Ik geef liever de voorkeur aan Klaasen, Fischher, Eriksen, de Jong en Serero op zijn positie.
Dit is een matige voetballer Lokeren zal in de Nederlandse competitie voor de plekken 7 tot 12 spelen.
Daarbij lijkt het me een miskoop als deze jongen word gehaald. Hij voegt niks toe ik zie liever een goede centrale verdediger word aangetrokken Douglas heeft nog maar een half jaar contract dus koopje voor 4 miljoen!
Daarbij zoals te lezen heeft deze jongen nog niet echt gepresteerd en bij Lokeren is het ook niet zo moeilijk om uit te blinken allemaal middelmatige voetballers op de Bock na maar deze is naar Club Brugge vertrokken.
Laat deze jongen maar lekker naar een Utrecht of NEC gaan. Misschien een speler als Asare als opvolger voor Poulsen. Ik vind dat een goede speler en kost ook niet veel.

6 januari 2013 om 19:09

Bij Lokeren allemaal middelmatige voetballers? Dat denk ik niet. Copa is een fantastische doelman, en met Taravel, De Pauw, Patosi, Harbaoui... lopen er een pak goeie spelers rond. Misschien niet allemaal topclub-materiaal, maar middelmatig zou ik ze niet noemen.

Verder zal deze Patosi op termijn een pak hoger gaan spelen dan Ajax, daar ben ik bijna zeker van. Dus jou opmerking van "utrecht of Nec" is belachelijk.

6 januari 2013 om 19:17

Met alle respect, maar dat zijn echt niet allemaal goede voetballers. Je doet nu net alsof Lokeren een wereldploeg is, maar dat slaat nergens op.

6 januari 2013 om 19:52

Allemaal middelmatige spelers in mijn ogen. Ik kijk bijna wekelijks maar wees eerlijk als Zulte Waregem 2de staat dat verteld toch genoeg momenteel over de competitie in Belgie.
Als dit soort spelers uitblinken in Belgie dat is belachelijk allemaal middelmatige spelers niet meer niet minder! Zulke spelers blinken nooit uit in Nederland laat ze daarom maar eerst naar NEC of Utrecht gaan gelijk aan het niveau in Belgie maar met meer weerstand!

6 januari 2013 om 20:28

Nochtans scoorden Sanharib Malki, Björn Vleminckx en Dimitry Bulykin (om er maar drie te noemen) de voorbije seizoenen een pak goals in de Eredivise. Drie jongens die in onze competitie absoluut niet bij de toppers werden gerekend. Malki ging dan nog eens van Lokeren naar Roda JC. Ronduit belachelijk om te zeggen dat alle spelers in onze competitie middelmaat zijn en van het niveau NEC of Utrecht. Het niveau is plus minus even hoog, daar zijn genoeg indicaties voor.

Dat Zulte Waregem dit seizoen tweede staat en Lokeren derde, is aan verschillende factoren te wijten. Ten eerste natuurlijk omdat die twee subtoppers het verschrikkelijk goed doen. Ten tweede omdat Racing Genk te veel punten laat liggen door het Europese voetbal, Club Brugge in crisis verkeerde en Standard met Ron Jans de verkeerde keuze maakte. Maar de belangrijkste reden hiervoor is gewoon dat er bij ons nog play-offs aan komen, waar de punten gedeeld worden door twee. Dus als Genk/brugge/standard tegen dan de schade beperkt hebben tot 10 punten (dus 5 in de play-offs), is alles terug mogelijk. Daar ligt nu eenmaal het zwaartepunt in onze competitie.

6 januari 2013 om 20:37

kijk jij serieus hele wedstrijden uit de belgische competitie?

ik heb sport1 en vraag me altijd af of ze daar nou voor betaald hebben bij sport1 om dat uit te mogen zenden. Dat is echt niet om aan te zien en (ondanks dat er een paar nederlandse trainers zitten) kan ik me niet voorstellen dat daar veel mensen voor hun plezier naar kijken.

Nee, ik begrijp wel dat deze Patosi graag naar Nederland (en specifiek natuurlijk ajax) wilt. Misschien geen topcompetitie maar wel een stukkie leuker en beter dan voetballen in belgie. (...met alle respect natuurlijk, maasr dat begrjipen julllie wel...)

6 januari 2013 om 20:41

daar heb je wel een punt, antwerpfan. Niveauverschil is helemaal niet zo groot met nederlandse en belgische competitie. Nederland wel wat sterker in de breedte, maar voor de rest moeten we ons in nederland geen illusies maken.

Wel is de nederlandse competitie natuurlijk veel leuker om naar te kijken. Ook voor de neutrale toeschouwer. Uniek hoor onze competitie. Dat mag best eens gezegd worden. Niet?

6 januari 2013 om 23:12

@cloud: dat de Eredivise leuker om volgen is, dat geef ik grif toe. Al kan ik ook wel genieten van het Belgische voetbal hoor. Maar dat is gewoon helemaal anders: veel duels, veel stilstaande fases, goed verdedigen... Al moeten we nu ook niet doen alsof het in België nooit leuk is, bij momenten wordt er gewoon ook heel mooi gevoetbald. Maar in Nederland ligt de attractiviteit hoger omdat iedereen daar vol voor de overwinning gaat (ook bv. een NAC tegen Ajax) en de aanvallers duidelijk beter zijn dan de verdedigers. Bij ons is dat meestal andersom.

Volgens mij denken velen daarom ook nog steeds dat de Eredivisie stukken beter is dan de Belgische competitie, omdat het spectaculairder is.

6 januari 2013 om 23:27

Kun je ook andersom zeggen. Ik heb al veel belgen horen zeggen dat ze in nederland niet kunnen verdedigen en in belgische competitie daar veel beter in zijn. Ook dikke vette onzin natuurlijk want in nederland is het vaak 1 op 1 met veel ruimte in de rug. Dan is de moeilijkheidsgraad ook hoger.

Heel moeilijk te vergelijken allemaal. Toch blijf ik het vreemd vinden dat sport1 belgisch voetbal uitzend. Wie dat bedacht heeft...........

Zo'n jongen heeft niks bij Ajax te zoeken, begrijp ook niet waarom Ajax hem scout. Ik had gedacht aan die Malanda, een fysiek sterke verdediger/verdedigende middenvelder. Daar zou Ajax wel wat aan kunnen hebben.

Weet je als jullie zich te goed voelen voor Patosi dan moet je hem niet ophalen prima kan ie lekker in België blijven.

6 januari 2013 om 20:59

Bij ajax willen we alleen het beste. Voor de rest halen we onze neus op. Zo nou blij?

6 januari 2013 om 22:54

Kijk naar de reactie van Centaurus hieronder en je snapt waarom de meeste mensen denken dat hij niet echt wat te zoeken heeft bij Ajax.

6 januari 2013 om 23:02

nja oke dan maar daarstraks waren der die zeiden dat spelers uit onze competitie nooit goed genoeg zullen zijn voor de eredivisie.... en dan raak ik gefrustreerd...

6 januari 2013 om 23:26

Je kunt de serieuze reacties er hier meestal wel uitpikken met een getraind oog haha en ja je hebt die mensen die de illusie hebben dat er heel veel verschil zit in de competities, maar dit valt reuze mee.

Tot er mensen weg gaan hoeft ajax echt helemaal niemand meer te halen. Meer dan genoeg concurrentie op alle posities en genoeg talent om door persoonlijke ontwikkeling als team verder te groeien.

Ik kijk wel eens wedstrijden van hem maar hij lijkt me nog niet goed genoeg voor Ajax. Bovendien heeft Ajax zijn type niet echt nodig met Eriksen in de gelederen.

Altijd maar weer wordt Ajax met aanvallende middenvelders in verband gebracht. Ajax heeft al aanvallende middenvelders zat. De Jong, Eriksen, Serero en dan ook nog allemaal jeugdspelers als Klaasen en Fischer (speelt als linksvoor, maar is volgens mij van origine toch echt een aanvallende middenvelder) en er lopen vas nog meer in de jeugd rond. Maar ja, aanvallers blijven blijkbaar interessanter om over te speculeren dan verdedigers.

Als deze gast echt goed is kan ie beter naar een topclub gaan. Manchester United, Barcelona dat zijn de grote jongens en dat past niet echt ajax dat niet meer is dan een clubje maar niet meer dan dat. Dat hoort gewoon niet en past niet. Ajax is al een decenia lang geen topclub meer. Laat dat over aan de grote jongens.

7 januari 2013 om 00:42

Wat een provocerende reactie zeg...
Als je eht zo bekijkt zou Barcelona dan dus al meer als 200 selectie spelers moeten hebben + dat hij daar nooit speeltijd zou krijgen.
Dan is Ajax een mooie tussenstap en en een sportieve verbetering, niks mis mee toch?

Ajax moet hem alleen halen als ze ook daadwerkelijk gebruik van hem gaan maken. Mats Ritz schijnt ook weer te vertrekken in Amsterdam, we hebben ook nog een Bocarra en een Serero lopen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren