Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Selectie Real Madrid in opstand tegen naderend ontslag van Ancelotti’

Laatste update:
/

De selectie van Real Madrid kan lezen en schrijven met Carlo Ancelotti, maar het slechte seizoen van de Spaanse topclub kost de oefenmeester hoogstwaarschijnlijk zijn baan. De media in Spanje verzekeren al enkele dagen dat de club vanaf komende maandag het vertrek van Ancelotti wereldkundig zal maken. Een beslissing, van voorzitter Florentino Pérez, waar de spelersgroep absoluut niet achter staat. Ancelotti heeft niet de schuld, zo klinkt het binnen het sterrenensemble.

De media in Spanje schrijven dat de selectie in opstand is gekomen tegen de ontstane situatie. De spelers hebben geen begrip voor de vermeende beslissing van Pérez om Ancelotti niet aan zijn derde jaar in het Santiago Bernabéu te laten beginnen. De zwaargewichten in de kleedkamer scharen zich achter de 55-jarige Italiaan, die afgelopen dinsdag tijdens de presentatie van de Realmadrid App in het Bernabéu uiterst kil en zakelijk door Pérez werd begroet. Opvallend was ook dat de spelers heel plechtig jegens de voorzitter overkwamen.

/

De selectie is van mening dat Ancelotti niet verantwoordelijk is voor de malaise, zeker niet in de Champions League. In competitieverband waren het de voetballers die het enkele wedstrijden lieten afweten, zo verzekeren ze, maar ze wijzen er volgens de media ook op dat het soms pure pech betrof. Met name in de recente wedstrijd tegen Valencia hadden los Merengues het geluk niet aan hun zijde. Spelers als Sergio Ramos, Marcelo en Pepe maakten in de voorbije weken in de media duidelijk dat het vertrek van Ancelotti een grote fout zou zijn. Pérez neemt er echter, naar verluidt, genoegen mee om Ancelotti de deur te wijzen en voortijdig een bedrag van zeven miljoen euro uit te keren; het salaris van de Italiaan in de komende voetbaljaargang.

Marca, de grootste sportkrant van Spanje, verzekert dat Pérez en algemeen directeur José Ángel Sánchez nog geen beslissing over Ancelotti hebben genomen. De namen van Rafa Benítez en Jürgen Klopp liggen weliswaar op tafel, maar beide trainers overtuigen de top van Real voorlopig niet. Pérez zou een trainer willen die boven een selectie staat en minder amigo is met de spelers. De hoogste sportbestuurder sluit niet uit dat er een onderhoud met Ancelotti zal plaatsvinden, waarin de oefenmeester te horen zal krijgen dat hij veranderingen zal moeten doorvoeren, zoals een kleinere technische staf (deze bestaat nu uit zestien man), méér trainingen, méér intensieve trainingen en minder rust- en vakantiedagen.

Carlo Ancelotti is de best mogelijke trainer voor dit Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Florentino Perez het gezwel van het voetbal... Hij was het die begon met die overdreven 'ik koop gewoon alle sterren van de wereld en dan zijn we de beste'tactiek die hij Galacticos of Zidanes y Pavones noemde... De man heeft nooit, maar dan ook nooit laten zien dat ie geinteresseerd is in het bouwen van strategisch beleid want ontslaat trainers gelijk zodra de resultaten niet top zijn.
Wat gaat ie nu doen, Benitez halen? Vanwege al zn successen bij Inter zeker?
Het patservoetbal waarin het gaat om gewoon een team bouwen met alleen maar sterren, liefst 3 voor elke positie en een coach zonder aanvallende intenties erop, maar die vooral met die sterren kan omgaan...dat voetbal, dat is het hersenspinsel van deze man, Florentino Perez, bah

22 mei 2015 om 11:38

Inderdaad. Wat ik ook niet snap is dat carlo zijn 2e jaar pas is. Het is dan toch niet zo gek dat je de landstitel niet pakt met teams als atletico/barca. Die teams zijn zo sterk, dat rouleert gewoon.

Mooi, maar uiteindelijk doet Perez toch zijn zin

22 mei 2015 om 11:31

Haha ja hij is ten slotte de baas . Ik vind hem overigens een goede voorzitter hoor, koopt veel goede spelers aan, van mij mag die blijven zitten.

22 mei 2015 om 11:44

Die Perez moet eens geduld hebben, misschien is het verstandig voor hem om meer op de achtergrond op te treden zoals bij diverse topclubs. Ik denk wanneer Ancelotti ontslagen wordt er een hoop spelers binnen de selectie daar niet gediend van zullen zijn, en groot gelijk hebben ze. Deze man is rustig en geeft allure aan de bank ten opzichte van die gekke Mourinho de afgelopen jaren.

22 mei 2015 om 13:12

Geef mij een zak geld, en de optie om onbeperkt in de schulden te gaan en ook ik koop goeie spelers voor je, daar hoef je geen topbestuurder voor te zijn. (Ja RM zit nu niet meer zo met schulden, maar om te komen waar ze zijn hebben de flinke schulden gehad waar de gemeente ze deels uit gered heeft).

Als je nooit teveel kan betalen voor een speler (bale voor 100mln, komop?!) en coaches kan ontslaan en rustig 10mln salaris meegeven, om de volgende topcoach meteen weer een salaris van 10mln aan te bieden voor 3-4 jaar terwijl je weet dat geen 1 coach de 3-4 jaar volmaakt, dus 1-2x10mln al verloren gaat.

Waar baseer je dan op dat ie een goeie bestuurder is? Bij real kan je het als coach niet goed doen, en als bestuur nooit fout.
Als coach moet je elk seizoen de CL of PD winnen, ongeacht dat er meer sterke teams zijn. En als bestuur mag je uitgeven wat je hartje begeert en fouten maken zoveel als je wilt.

22 mei 2015 om 11:47

Het enige wat Ancelotti moet doen is de scherpte in het begin van een wedstrijd waarborgen en iets meer rouleren in de wedstrijden waarin de tegenstander van beduidend mindere kwaliteit is.

22 mei 2015 om 12:58

Je refereert daarmee natuurlijk naar Kroos en Modrìc, toch?
Want beide hadden gewoon meer rust moeten krijgen en dan hadden Illara en Silva meer wedstrijdritme gehad. En dan hadden ze er gestaan wanneer het moest.

Verder had hij nooit Bale moeten opstellen in een 4-4-2 naast CR7. Je hebt Hernández op de bank, dan stel je toch geen typische buitenspeler die niet vorm is op.

22 mei 2015 om 23:22

Ancelotti is een zeer goede trainer, Perez een matige voorzitter.
Alleen vind ik dat Ancelotti iets meer had moeten rouleren op het middenveld en Benzema maar hij zette bijna altijd zijn beste elftal, ook tegen mindere ploegen, ik heb Isco en Hernandez te weinig gezien dit seizoen en Modric had inderdaad meer rust moeten krijgen. Discipline en wilskracht ontbreekt ook wat zoals al gezegd, maar ik vind dat Ancelotti wel iets meer aanvallend lef moet tonen, misschien typisch omdat hij een Italiaan is maar dit gevoel had ik ook bij Mourinho terwijl Real toch aanvallend meer kwaliteiten heeft. Het samenspel moet ook wel wat beter maar voor de rest vind ik hem een betere trainer dan Mourinho.

Dit is een goed teken. Ancelotti heeft vorig jaar gewoon goed gepresteerd en dit jaar pech gehad met de blessures op de verkeerde momenten. Met Danilo erbij is Real Madrid gewoon sterk genoeg op Barcelona te kunnen verslaan in het volgende seizoen. De rechtsback vond ik tot nu toe altijd het zwakste punt bij Real maar dat is volgend seizoen al geregeld. Misschien nog een verdedigende middenvelder erbij want kroos is niet echt geschikt op die positie

22 mei 2015 om 11:14

2e keus voor Modric die ook maar half het niveau van Modric heeft zou ook wel fijn zijn. Alles stort in wanneer Modric er niet is. James en Isco kunnen niet met een bal wat Modric kan, wanneer de aanvoer naar Ronaldo, Benz en Bale echt letterlijk 3 x zo slecht is. Of Modric moet het hele seizoen fit zij , of een waardige 2e keuze

22 mei 2015 om 11:25

Ik vind Carvajal absoluut geen reden voor het mislopen van prijzen. Maakt weinig fouten, gevaarlijk genoeg op de flanken en is staat verdedigend ook zeker zijn mannetje. Ik denk meer dat het probleem schuilt in het systeem dat gespeeld wordt. Wanneer Modric speelt valt het gat tussen verdediging en middenveld niet op omdat hij dat op pure klasse compenseert, maar zonder hem is het snel duidelijk. Er staat geen man die een bal kan afpakken op het middenveld, wat leidt tot makkelijke uitbraken en veel ruimte. Hopen op een goede CDM/box to box player naar mijn mening

22 mei 2015 om 11:39

Ben ik met je eens, maar wie vind jij dan dat Madrid moet kopen? Er lopen niet heel veel alleskunners rond die de stap naar Real kunnen maken. Ik vind dat Ancelotti moet aanblijven als trainer. Hij kan goed met de spelers overweg en dat is het belangrijkste als je trainer bent bij een club als Real. Als je heel simpel naar dit seizoen kijkt kun je ook concluderen dat Ancelotti er niks aan kon doen dat ze de titel,beker en CL mislopen. Real heeft in de belangrijkste fase van de competitie een ware blessure plaag gehad(ramos,pepe,modric,james,ronaldo,bale,benzema... Dat ze dan uitgerekend in de halve finale van CL waar Perez het meeste waarde aan hecht eruit vliegen is gewoon heel zuur aangezien ze wel degelijk de kansen hebben gehad, maar Ancelotti is toch niet verantwoordelijk voor het missen van kansen en een keeper die wekelijks onder het niveau keept dat gevraagd wordt, zeker 7 van de 10 tegendoelpunten die Real incasseert worden wel gewoon gepakt door een keeper als De Gea,neuer of Courtious. Of zie ik dat verkeerd?

1e klas malloot die Perez!

Carlo moet gewoon schijt hebben aan die amateuristische kwal en de eer aan zich zelf houden en lekker bij Milan tekenen

Sfeer is nu al verkloot door die pipo Perez en dan stelt hij toch lekker die prutser benitez aan!

22 mei 2015 om 11:14

Inderdaad prutzer #1 die Perez. Hoop dat Ancelotti naar AC Milan gaat en over twee jaar Real in de 8ste finale van de CL eruit knikkerd. Wat een beleid daar in Madrid.

Het slaat nergens op om hem te ontslaan. Geef die man nou eens wat credits en laat hem volgend jaar een elftal opbouwen.

Ik blijf mourinho ondanks zijn conflicten daar een perfecte trainer vinden voor real madrid als ik zo naar de beschrijving van de bestuurders kijk.

Wat mooi dit offensief van Marca. Iedere dag weer opnieuw sensatie nieuws uit Madrid. Morgen zullen we horen dat Ronaldo wil vertrekken en zondag dat Ramos niet langer door wil gaan bij Real Madrid.
Allemaal onzin! Real zal ongetwijfeld weer met een statement moeten komen om de verhalen weer tegen te moeten spreken.

22 mei 2015 om 11:25

Valt wel mee, grootste campagne word gevoerd door AS.

22 mei 2015 om 11:34

De ene wilt het grotere nieuws dan de ander. De rest zal volgen. Beetje jammer.

22 mei 2015 om 12:14

Een statement gaat absoluut geen verschil maken. Bij Mourinho werd ook een statement gemaakt dat hij zou blijven en diezelfde mei dat jaar stond hij op straat. De geloofwaardigheid van een dergelijk statement is dus zeer laag.

Daarnaast zullen die kranten heus niet stoppen na een statement, sterker nog, ze zullen juist meer er op door gaan. Wat je aandacht geeft groeit, als hij er op reageert, dan speelt het. Het is niet der mate negatief dat er per direct een statement gemaakt moet worden, Real moet rustig blijven.

Ik krijg sterk het idee dat Perez een klein kind is. Waarbij de managers/trainers en de ploeg het speelgoed is. Er moet altijd iets nieuws bij, want anders is het niet 'leuk' meer.

Ancelotti is het meest geschikt om manager te zijn van Real. Kan goed met vedettes werken en met ego's omgaan. De verbeterde versie van Hiddink. Hij heeft vorig jaar nog 2 prijzen gepakt, en iedereen is er van overtuigd dat volgend seizoen weer zo zal lopen, behalve Perez natuurlijk.

Benitez is een leuke trainer, maar absoluut niet voor het niveau wat Real nastreeft. Klopp is een toptrainer maar Perez wil volgens het stuk hierboven geen 'amigo' van de spelers. Valt Klopp ook af omdat zijn kracht in het omgaan met zijn spelers ligt.

Conclusie: Ancelotti nog een jaartje laten zitten, en Zidane als opvolger klaarstomen. Anders kan je volgend seizoen altijd nog een coach als Pellegrini binnenhalen.

22 mei 2015 om 11:21

Zidane als coach van Real, laat me niet lachen. Met het tweede team van Real bakt ie er al niets van laat staan het eerste. Mocht Ancelotti inderdaad vertrekken lijkt Benitez mij wel geschikt. Als persoonlijkheid vind ik hem minder, echter heeft hij als voetbalcoach zeker zijn strepen verdient

22 mei 2015 om 12:26

Haha over overschat gesproken. Benitez? Laat met niet lachen.

22 mei 2015 om 12:53

Ik ben er niet zo van overtuigd dat het volgend seizoen wel gaat lopen wanneer Carlo blijft doen wat hij doet: Namelijk maar 18 spelers gebruiken, ze volledig op te laten branden waardoor er blessures en/of schorsingen ontstaan waardoor je punten gaat verliezen gezien de spelers die er dan in moeten totaal geen vertrouwen en spelritme hebben.

Dat dient hij aan te passen! Zo niet, dan mag hij van mij ook weg. Hij heeft een aantal amateuristische fouten gemaakt en daarvoor zal ook hij moeten bloeden.

Tja, enigszins begrijp ik wel dat er getwijfeld wordt over het aanblijven van Ancelotti. Ondanks dat hij aan het begin van zijn periode bij Madrid erg attractief voetbal heeft gespeeld, heeft hij ook laten zien dat hij de spelers niet tot het einde gemotiveerd kan houden. Daarnaast is hij niet in staat gebleken om het wegvallen van Modric binnen zijn selectie op te vangen, terwijl daar, zou je zeggen, kwaliteit genoeg voor is.

Af en toe heb je ff een slecht seizoen nodig om weer gemotiveerd te raken. Het klinkt raar, maar zo is het wel. Kijk maar naar Barca vorig seizoen en Barca dit seizoen. United vorig seizoen en United dit seizoen.

Real heeft nu een slecht seizoen. Laten we hopen dat het volgend jaar stukken beter zal gaan.

Er is geen coach die ik beter vind passen bij real dan ancelotti. Alleen zidane maar dan in de toekomst☺

Die geruchten blijven maar aanzwellen, toch zie ik Ancelotti niet ontslagen worden. Enkele sterspelers zoals Ronaldo zouden dat sowieso niet accepteren en Perez heeft liever dat zijn oogappeltje niet te kwaad wordt.

De rust van Ancelotti vind ik al geweldig en daarom alleen al mag hij van mij part nog jaren real coachen.

Ik dacht echt dat het bij geruchten zou blijven, maar zou het dan toch gaan gebeuren? Wat denkt die Perez wel niet? Als die man een beetje voetbalverstand heeft of rustig kan relativeren in zijn hoofd laat hem dan even in de spiegel kijken en tegen zichzelf zeggen: " Florentino, er zat ook veel tegen dit jaar, misschien moet er veel veranderen, maar Carlo eruit gooien is als je het eerlijk bekijkt gewoon geen optie." Die Perez is helemaal van 't padje mocht dit waar zijn...

Real Madrid heeft dit jaar geen brede selectie. Op volle oorlog sterkte denk ik dat ze de beste zijn (ook gezien aan het voetbal in de 1e helft van het seizoen).

Alleen hier loop je heel snel tegen een probleem aan. De kans dat niemand heel het seizoen geblesseerd raakt is erg klein.

Wat we missen is een brede selectie. Ik heb liever 2 spelers op 1 plek van 30 miljoen dan 1 speler van 100 miljoen. Benzema/higuain een paar jaar geleden bijvoorbeeld. Toen we het doelpunten record verbraken. Kaka als invaller op het middenveld, bijvoorbeeld voor de zeer vermoeiend ogende kroos (komt ervan als je bij bayern op de bank zit en bij Real elke westrijd meedoet).

Je zag echt meteen dat als iemand geblesseerd raakte het een erg grote impact had. Dat mag niet!

Ancelotti is op dit moment de juiste trainer voor Real Madrid. Hij heeft het aanvallende voetbal bij Real gebracht, al vond ik de counters van de tijd Mourinho spectaculairder om te zien. Feit is dat dat met deze middenvelders niet gaat. Di Maria was daar een hele belangrijke schakel in.

Ancelotti heeft het elftal gebouwd om de middenvelders heen, dat is ook de reden waarom Ronaldo vaak voorin staat, in plaats van te counteren vanaf het middenveld.

Gelijk hebben ze!! Real madrid heeft is rust nodig, dit slaat nergens op wat die perez aan het doen is.

Als Benitez echt komt dan zal ik minimaal 1 jaar geen Real Madrid kijken met pijn in me hart. En dit zal vele Madridista doen.

Ancelotti verdiend meer krediet en ik geloof dit nog steeds niet. Perez is een grote Ancelotti fan hij wou hem al jaren en hem ontslaan na 1 matig seizoen kan en mag niet.

22 mei 2015 om 12:26

En dan loop jij barca supporterts nepsupporters te noemen, als er iemand een nepsupporter is ben jij het wel. Maakt niet uit welke trainer en spelers een supporter staat altijd achter zijn club ook in deze donkere tijden in madrid.

22 mei 2015 om 12:49

Pffff donkere tijden... Halve fiale Cl en 2e in de competitie, kijk naar Ajax, daar loopt het helemaal de mist in

22 mei 2015 om 16:01

Nou je kan het wel donkere tijden noemen als je als real zijnde geen prijzen pakt met dit team.

gooi die perez dr maar uit, want die snapt er niet veel van, helpt real en het voetbal naar de kloten

Perez ziet toch zelf ook wel dat we het geluk niet aan onze zijde hadden dit seizoen. Alsof een andere trainer ze komend seizoen wel even 3 prijzen gaat laten halen. Wat een bullshit.

Ik snap er ook werkelijk niks van mocht het zo waar zijn dat men van hem afwilt.
En eigenlijk geloof ik er barweinig van ondanks de geruchten.
Maar is het wel waar dan vind ik het super dat de spelersgroep (en de vele supporters) van zich laten horen.
Dit zou werkelijk waar volkomen belachelijk zijn. Al helemaal om Benitez te halen pff.

Wat ik Carlo verwijt is 1. dat hij wat strenger mag optreden,
2.dat hij Lucas Silva niet opstelt terwijl hij Modric prima had kunnen vervangen.
Ipv dat te doen zie ik ineens Ramos.
3.bale staat te vaak op rechts, terwijl hij beter tot zijn recht komt op links.
4.ronaldo mag maar vrijetrappen blijven nemen ondanks dat hij er nauwelijks wat van bakt.
5.arbeloa blijven opstellen. en dan heb ik nog wel wat punten maar die zal ik even niet benoemen.'
Maar van de punten is het ook maar de vraag in hoeverre Carlo dat mag bepalen, heb soms het idee dat hij alles maar moet doen wat Perez hem verteld.

Verder had Real ook gewoon pech.. pech qua kansen en pech qua blessures.
Dat waren dingen waar Carlo zelf ook niet enorm veel aan kon doen.
Heerlijke 1e seizoenshelft gezien vervolgens werd de wereldbeker binnengehaald en vanaf dat moment ging het eigenlijk gewoon zwaar naar beneden daar waar barca steeds sterker werd.

Kortom ja ik heb uiteraard wat kritiekpunten maar Carlo heeft het in de maanden dat hij er is helemaal niet verkeerd gedaan. Althans niet zo verkeerd dat hij nu al zou moeten vertrekken en please al helemaal niet voor Benitez, dat zou Real echt niet moeten willen.
geen slechte trainer maar sorry ik vind dat hij enorm verdedigend speelt dat past vind ik echt niet bij de club Real. Dan kunnen ze beter nu al Zizou voor de groep gooien van mijn part.
Vind Real het na jaren ongelooflijk leuk doen met aankopen en verkopen (met oog op toekomst) en eigenlijk het beleid in algemeen maar imo zijn ze helemaal terug bij af als ze Carlo idd laten gaan ten koste van een Benitez.
Ik zie maar 1 voordeel aan Benitez dat is dat hij wellicht wat strenger is maar verder zie ik echt geen meerwaarde in hem.

Maargoed, ik moet nog maar zien in hoeverre dit allemaal waar is.

Het is een mooi gebaar van de Real-selectie om achter Ancelotti te staan. De Italiaan is een competente coach en heeft het respect van de spelers. Het zou meedogenloos zijn van Perez om Ancelotti na 1 slecht seizoen van de hand te doen. Real Madrid draaide de eerste maanden van dit seizoen als een tierelier. En als de Madrilenen fortuinlijker waren dan hadden ze wellicht met meerdere prijzen in hun hand gestaan nu. We moeten niet vergeten dat belangrijke schakels afwezig waren gedurende het seizoen. Om de beurt zaten Modric, Ramos, James en Bale in de lappenmand. En ook tijdens de belangrijke wedstrijden mistte Real dot van kansen. De enige echte wijzigingen die Real moet doorvoeren is in de selectie. Een nieuwe doelman, een vervanger voor Bale en Benzema. En een topper op Modric' positie. Dan breng je vers bloed en verbreed je de selectie voor de zwaardere periodes van het seizoen. Met een nieuwe trainer begint de cyclus opnieuw en dat kost ook weer punten.

Het zou werkelijk schandalig zijn als Ancelotti wordt ontslagen om vervolgens Benitez aan te stellen als coach.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren