Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder krijgt steun uit eigen ploeg: ‘We hebben vertrouwen in de trainer'

Laatste update:

Calvin Bassey vertelt in een interview met Ajax TV dat de spelersgroep van Ajax nog steeds volop vertrouwen heeft in Alfred Schreuder. De centrale verdediger annex linksback, die afgelopen zomer overkwam van Rangers FC, zegt dat het team weet wat hen te doen staat zondag, wanneer Ajax het in De Kuip opneemt tegen Feyenoord. “We zijn er klaar voor”, zegt de Engels-Nigeraanse verdediger.

Feyenoord zou Ajax in de Klassieker op liefst acht punten achterstand kunnen zetten. “Zij staan bovenaan, dus natuurlijk wordt het een belangrijke wedstrijd. We kunnen zondag het gat verkleinen en een stempel drukken op de competitie.” Volgens Bassey is er van een crisis bij Ajax weinig te merken. “We hebben vertrouwen in de trainer en we willen laten zien dat we hier nog niet klaar zijn. We hebben veel kwaliteit in het elftal en we maken ons geen zorgen”, aldus de achterhoedespeler.

Met het ingaan van het nieuwe kalenderjaar heeft volgens Bassey de perfecte kans zich voorgedaan om opnieuw te beginnen. “Laten we de eerste seizoenshelft achter ons laten en focussen op de toekomst. We hebben nog achttien wedstrijden te gaan. Elke wedstrijd is voor ons een finale. We moeten ze allemaal winnen, daarom voel ik geen extra druk voor aanstaande zondag.”

Het wordt voor Bassey de eerste Klassieker in een Ajax-shirt, maar onbekend met rivaliteit is de verdediger niet. “Ik heb met Berghuis en Tadic gesproken en zij zeggen dat de Klassieker heel erg op the Old Firm (tussen Rangers en Celtic, red.) lijkt. Ik weet nog dat ik op Celtic Park speelde en 60.000 man naar me schreeuwden. Ze noemden me dik of ze scholden me uit voor iets anders. Ik verwacht dat het er zondag ook zo aan toe zal gaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede zaak, het vertrouwen is uitgesproken in Schreuder. Is toch het begin van het einde voor een trainer. Geef hem maximaal twee weken.

21 januari 2023 om 00:03

Ook wel tekenend dat Calvin Bassey zijn vertrouwen uitspreekt in de coach. Er is denk ik niemand meer in Nederland die nog vertrouwen heeft in dat Bassey gaat slagen bij Ajax.

21 januari 2023 om 00:13

Ik heb het volste vertrouwen dat wanneer je hem gebruikt zoals Davidson en De Ligt destijds.

Als in Davidson (Bassey) voor de man op man situaties met veel ruimte in de rug. En dan De Ligt (Timber) voor het voetballende gedeelte. Dat hij kan slagen en een zeer toegevoegde waarde zal blijken te zijn.

21 januari 2023 om 00:39

Wie is davidson

21 januari 2023 om 01:45

Sanchez?

21 januari 2023 om 07:18

@Pedro,

Ik heb juist enorm veel vertrouwen in Bassey en dat hij gaat slagen. Hij is voetballend minder goed, guess what. In Italië, Engeland, Duitsland en Frankrijk vinden ze dat allemaal niet zo boeiend.

Die kijken naar fysiek, kracht, snelheid en Engelse

21 januari 2023 om 08:58

Precies, moeten we in nl ook eens vanaf. Dan winnen we misschien ook nog eens wat.

21 januari 2023 om 13:59

Bassey is gewoon een prima verdediger, wanneer hij ook op de juiste plek word gezet en dan is centraal achterin.

Hij word nu onterecht beoordeeld op een plek waar hij niet hoort te spelen en dat kan je Schreuder aanreken.

Dit is een zeer positief teken. Zodra mensen binnen de club hun vertrouwen in de trainer gaan uitspreken, in de media, is het einde van de trainer meestal nabij. Nog even volhouden mede Ajacieden en dan zijn we van de meest waardeloze trainer sinds het tijdperk Jan Wouters verlost. Dan is het nog hopen op een vertrek van Hamstra en dan kunnen we hopelijk weer met een positief gevoel naar de toekomst kijken

21 januari 2023 om 08:37

Wat verwoord je het prachtig. Precies zoals ik het ook ervaar. Ik heb nog nooit in mijn meer dan 30 jaar ajacied zijn een klassieker gehad waarbij ik het niet super erg zou vinden dat we de klassieker zouden verliezen. Dat ik die woorden door mijn strot kan krijgen zegt eigenlijk wel alles.

Ja als je zo bellaberd speelt als ome Bassey zou het ook wel gek zijn als je de trainer de schuld geeft. Kunnen we weer helemaal niks mee, net als dat zn beste billenneef Tadic positief over Schreuder spreekt. Zou hetzelfde doen als ik bij Ajax basis zou spelen maar mn niveau inmiddels Almere City FC is. Alfred for president!

21 januari 2023 om 01:48

Ja precies, van spelers zoals Klaassen, Taylor en Timber zou ik graag willen weten of ze nog achter Schreuder staan. Spelers die weten hoe het er aan toe ging toen Ten Hag er nog was met zijn meesterplan. Of Blind, maar dat weten we ondertussen en blijkbaar is Blind toch altijd al een zeurpiet..

21 januari 2023 om 08:20

Nou ja, die trainer zet Bassey op een plek neer waar die sowieso in de problemen komt bij Ajax, namelijk op linksback. Als je dan 'harde' voeten hebt, ziet het er al gauw niet uit. En dat kun je de trainer wel kwalijk nemen, na 7/8 maand nog geen vastigheid achterin!

Ja als je ergens steun voor de trainer gaat vinden is het wel bij onze Bassie. Elke andere trainer had hem niet meer opgesteld.
Het is nog een jonge kerel en hij is fysiek meer dan ok. Maar voetballend en tactisch heeft hij nog een lange weg te gaan.

20 januari 2023 om 23:54

Wat mist hij wat Davinson wél had? Volgens mij gaat het niet bij hem mis, maar bij hoe zijn kwaliteiten gebruikt worden.

21 januari 2023 om 06:50

Elke andere trainer had hem in z’n kracht gebruikt.

Duidelijke taal van Bassey, met deze wereldverdediger en alom gewaardeerde topcoach zal Feyenoord weinig in te brengen hebben. Wat een geruststelling..

Dat de speler die ten koste van alles maar wordt opgesteld en dan ook nog op de plek van het icoon dat het beste voebal van achteruit van het afgelopen decennium verzorgde zich voor deze parodie op een trainer...tsja, dan weet je hoelaat het is. Die gaat worden ontslagen. En Bassey moeten ze na afgelopen weekend even een mediaverbod geven zeg. Straftrainingen.

21 januari 2023 om 00:10

Daley Blind een icoon...

21 januari 2023 om 00:21

Wel mooi om te zien hoe Blind's tekortkomingen binnen 2 weken volledig vergeten zijn. Het is alsof Blind de grote dragende speler was dit seizoen. Dat het nu, zonder hem ineens allemaal fout gaat. Met Blind was het compleet drama en Blind was veel te vaak oorzaak van dat drama. En de grote clubman moet zo nodig een paar dagen voor de klassieker olie op het vuur gooien met zn interview. Ik ben absoluut geen voorstander van Schreuder, maar laten we niet doen alsof Blind ons nu had gered.

21 januari 2023 om 01:25

Ga alsjeblieft m'n posts van afgelopen jaren langs om mijn aandeel te zoeken in dat gezever over Blind z'n tekortkomingen. Ik heb altijd gesproken over een wapen van achteruit.

21 januari 2023 om 03:02

100%. Myvision is één van degenen die zich altijd voor Blind heeft uitgesproken. Die waren overigens wel op een paar handen te tellen.

21 januari 2023 om 08:29

@Sieb

Draai je de boel nu niet een beetje om? Volgens mij was het Ajax die de boel op scherp zet voor de klassieker. Eerst Huntelaar, daarna Schreuder in de Telegraaf. Of vergeet je dat voor het gemak maar even? Als jij in de pers in jouw ogen pertinente leugens verspreidt ziet worden, sla je natuurlijk terug. Hoe kinderachtig dat ook mag lijken, heeft Blind het grootste gelijk om dingen recht te zetten die door Ajax krom de wereld in zijn geholpen.

Blind had nog van grote waarde voor Ajax kunnen zijn, als Schreuder zijn elftal een klein beetje aan zou passen, tactisch, aan Blind. Bijvoorbeeld Alvarez uitpakken, cb's iets breder waardoor er minder ruimte in de rug van Blind zit. Maar als je een 'tactisch' brein hebt die Blind met 50 meter in de rug laat voetballen, ja dan komt Blind in zijn zwakheden te voetballen. En als ik van het 1 op andere moment van 1e back naar 4e back gedegradeerd wordt, ben ik ook over de zeik. Groot gelijk van Blind om daarover te gaan muiten, zo ga je niet met mensen om, laat staan met iemand die vanaf zijn 7e, muv paar jaar utd, bij de club voetbalt. Dus ja, best wel een icoon eigenlijk, 7 kampioenschappen, finale EL, halve finale CL. Kon minder

22 januari 2023 om 00:52

Om hem op basis van in het verleden behaalde resultaten een icoon te noemen, snap ik nog. Wel een erg groot woord, maar ok. Ook iconen hebben een houdbaarheidsdatum en ik ben blij dat je niet de coach van Ajax bent als je serieus nu nog, met zijn huidige niveau, een elftal om hem heen zou willen bouwen. Zelfs zonder ruimte in de rug kan ie het niet meer bijhouden. Neem voor het gemak even de flinke dosis lucht die hij stond te dekken tegen Argentinië. Blind heeft waarde gehad voor Ajax, maar die tijd was voorbij. En mbt die artikelen; ieder z'n mening. Ik blijf erbij dat, wanneer je de club een warm hart toedraagt, je niet zo'n interview geeft om olie op het vuur te gooien, vlak voor de klassieker. Wacht dan gewoon even die paar dagen.

21 januari 2023 om 09:34

Tadic zei het toch ook al? De positieve energie is terug, geef Schreuder nog even een half jaar!

21 januari 2023 om 09:41

Haha, ik hoop juist eerder op een begin van het snel naderende einde maar ik begrijp je standpunt

"wij van WC Eend adviseren WC Eend". Het is toch niet meer dan normaal dat dit gebeurt? Of zijn hier daadwerkelijk mensen die hadden verwacht dat Bassey nota bene bij Ajax TV Schreuder even flink door de stront zou trekken? Nee, die trappen na komen (hopelijk volgende week) pas als Schreuder de deur uit is.

21 januari 2023 om 03:04

Zouden de spelers volgens de Telegraaf dan ook blij zijn als Schreuder is vertrokken?

Sorry, beetje cynische grap richting Teleinschreuderzijnnaad Valentijn.

Tja, slechte speler herkent slechte trainer en andersom

Ik heb zowel in Bassey als Schreuder geen enkel vertrouwen. Prima dus dat ze elkaar steunen, kunnen ze samen richting de uitgang. Nu nog even Sanchez, Alvarez en Klaassen erbij graag.

21 januari 2023 om 03:05

Klaassen niet. Kan doelpunten maken. Alleen dan wel op 10 met Berghuis en Kudus achter hem.

Zeker de wissels die slijmen

Media lult ik heb andere verhalen gehoord dat ze niet heel blij zijn met schreuder

Ik heb nog steeds wel vertrouwen in Bassey. Krijg een beetje Davinson Sanchez vibes van hem toen samen met De Ligt. Wat denk ik alleen opgelost moet worden is dat je niet met Bassey en Alvarez tegelijk kan spelen.

Toen Sanchez had je een voetballend middenveld van Schöne, Klaassen en Ziyech. Nu Bassey Alvarez voor zich heeft is dat voetballend gezien natuurlijk een stuk minder dan Schöne toen. Denk dat we dus net 1 zager teveel hebben achterin.

21 januari 2023 om 03:08

Om te kunnen zagen moet je wel op de juiste plaats staan en Bassey loopt als een kip zonder kop rond. Geen idee wat ie doet. Gaat 'm niet worden. Zelfs Sanchez heeft een idee en dat is roei! Kunnen ze beter bij Roeivereniging Nereus opstellen.

Zegt helemaal niets, je kan moeilijk van een als een natte krant spelende Bassey verwachten, dat ie zegt dat ie geen vertrouwen heeft in Schreuder..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren