Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Westerveld is hard: ‘Nu snap je wel dat Ajax blij is dat ze hem kwijt zijn’

Laatste update:

Sander Westerveld is niet onder de indruk van Calvin Bassey. De 23-jarige verdediger, die afgelopen zomer van Ajax naar Fulham vertrok, neemt het op zaterdagmiddag op tegen Manchester United. Westerveld, als analist aanwezig in de studio van Viaplay, zag Bassey ongelukkig spelen in de eerste helft tegen the Red Devils.

In de rust van het duel, waar de brilstand nog altijd op het scorebord staat, komt het spel van Bassey ter sprake in de studio. “Ja, daar hadden we ook weer een paar acties van... Typische Bassey-acties eigenlijk. Wederom niet goed genoeg”, begint Westerveld.

Ondertussen worden er beelden getoond van Fulham-doelman Bernd Leno, die de bal onnodig over de zijlijn speelt. “Hier kan hij (Bassey, red.) zich iets meer aanbieden”, aldus de doelman van onder meer Liverpool.

Vervolgens is te zien hoe de verdediger de bal niet bij en ploeggenoot weet te krijgen die op vijf meter afstand van hem staat. “Dit soort balletjes...”, gaat Westerveld verder.

“Met alle respect: ik zie het idee niet. Het is niet in de loop, het is niet op de man. Als je dit zo ziet, snap je wel dat hij op de bank zit en Ajax blij is dat ze hem kwijt zijn. Dus er moet zeker nog iets aan veranderen.”

Bassey maakte vorig jaar zomer voor 23 miljoen euro de overstap van Rangers FC naar Ajax, maar wist geen moment te overtuigen in Amsterdam. Eind juli vertrok hij vervolgens voor zo’n 22,5 miljoen naar Fulham.

Met die club speelt hij zaterdag dus tegen het Manchester United van Erik ten Hag. The Mancunians leken vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen via Scott McTominay, maar zijn treffer werd afgekeurd omdat er sprake was van buitenspel. In het restant van de eerste helft wisten beide ploegen niet meer te scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, als je Sutalo bij Ajax achterin ziet schutteren krijg mis ik Bassey toch wel.

4 november 2023 om 15:16

Was grappig geweest als we Sutalo en Bassey samen hadden kunnen zien. Met Avila en Gaaei op de flanken🔥

4 november 2023 om 16:30

Denk dat zelfs mijn vierdeklasse vriendenteam daar nog 1-2 goals tegen zou maken

4 november 2023 om 15:16

Ja want Bassey schutterde veel minder ow wacht! Bijna net zo dramatisch..

4 november 2023 om 16:30

Nou, wanneer Bassey niet misbruikt werd op de linksbackpositie vond ik hem in vergelijking met Sutalo toch echt niet onaardig spelen. Het was niet van het niveau dat je bij Ajax moet nastreven, maar wel beter dan wat er nu staat.

Bassey zou samen met Hato de beste speler achterin zijn van Ajax dit seizoen

4 november 2023 om 16:01

Alleen speelt Hato op de plek van Bassey dus dat wordt alweer lastig

Dacht dat t over Antony ging.. wat een slappeling is dat zeg!

4 november 2023 om 16:31

Zeg dat niet tegen zijn vriendin. Die schijnt wel onder de indruk van zijn fysiek te zijn

Maar je bent ook wel een waardeloze trainer als je Bassey rechts centraal posteert én verwacht mee te doen met de opbouw. Zijn goede (linker)been is al niet best, laat staan dat hij met z’n chocolade extra puur-rechterbeen moet passen. Dan vraag je erom

Vooral het vertrek van Schuurs na de komst wat Bassey was erg ongelukkig. Als hij gevochten had voor zijn plek, dan had hij vorig seizoen basis gespeeld en was hij dit seizoen sterkhouder om vervolgens naar een club net onder de top te kunnen verkassen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren