Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder benadrukt: 'Ik zal zelf echt nooit de handdoek gooien'

Laatste update:
/

Door de pijnlijke nederlaag zaterdag in de derby tegen Heracles Almelo (2-0) beleeft FC Twente met één punt uit vier duels de slechtste competitiestart sinds 2002. Alfred Schreuder weet naar eigen zeggen 'dondersgoed' dat het anders moet en ook hoe een deel van het publiek denkt. Een deel van de fans wil al maanden dat hij opstapt.

"Dat is niet al te leuk. Maar ik heb met mijn team te maken. Daar werk ik mee. Ik zal zelf echt nooit de handdoek gooien", benadrukte Schreuder in gesprek met FOX Sports. Volgens Schreuder toonde Twente in Almelo te weinig fysieke en mentale hardheid. "De wil om door te drukken, de instelling van tot hier en niet verder miste ik op de beslissende momenten", zo zag de oefenmeester.

Hakim Ziyech nam het na de kansloze nederlaag nogmaals voor de geplaagde Schreuder op. De aanvoerder verzekerde dat het team achter de trainer staat. "Hij is een man die nooit opgeeft en die altijd voor ons klaarstaat. Ik wil geen discussie over hem voeren, maar het is wel heel lastig. Onze groep is nog te jong, maar dat mag geen excuus zijn."

Denk jij dat Alfred Schreuder de Kerst haalt als trainer van FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nope, zo dom is ie ook niet, en twente kan hem met geen mogelijkheid afkopen, zit er gewoon tot einde van zijn contract.

30 augustus 2015 om 01:33

Idd Twente zelf de schuld eraan aan die belachelijke hoge salaris.
Maar zo zie je maar weer,clubliefde bestaat niet.
Anders had Alfred allang de eer aan zich zelf gehouden en opgestapt.
Geld maakt machtig,daar kan geen enkele club tegen op.

30 augustus 2015 om 01:41

Jup, en de verantwoordelijke is vertrokken en de incapabele die hem kon stoppen staat helaas nog steeds aan het roer. Machteloos is voor ons het enige woord.

30 augustus 2015 om 02:00

De zin 'ik zal zelf echt nooit de handdoek gooien' verontrust mij nog het meest. De beste man is niet geschikt voor de baan en moet dat ook zelf gaan realiseren.

30 augustus 2015 om 02:13

Maar wel zeer geschikt om op zijn centjes te passen.

30 augustus 2015 om 07:31

Ja inderdaad ik zou hem gewoon een andere functie geven en hem wegpesten..het lijkt er nu echt op dat hij puur op de gouden handdruk zit te wachten

30 augustus 2015 om 09:55

Je kan hem moeilijk ongelijk geven day hij wacht tot hij eruit geschopt word. Zou ieder mens doen.

30 augustus 2015 om 10:04

Ik hoop dat ie nooit nog ergens aan de bak komt, hier spreekt gewoon een karakterloos iemand die niet toe wil geven dat hij er niets van bakt. Welke club wil zo een trainer nog te werk stellen?

30 augustus 2015 om 11:33

Jij zou wel je clubliefde tonen en opstappen als je weet dat er nog drie jaar lang ruim 4 ton per jaar op je ligt te wachten?

30 augustus 2015 om 14:36

Waarom is van der Laan dan incapabel ?
De pech is dat de schade die is ontstaan door 3 jaar op rij onverantwoordelijke risico's te nemen nu ook 3 jaar in beslag neemt om het te repareren .
Er is nu ook niemand die het op dit moment beter kan doen als van der Laan , hij zit er met veel geld in en zal nu goede beslissingen moeten maken om de boel draaiende te houden.
Iemand als Dick Wessels is de enige die alles weer 200 % de goede richting op kan laten gaan , maar daar is het vooralsnog heel erg stil.

31 augustus 2015 om 09:14

klopt, maar als hij gewoon eerder was vertrokken, want hij wist dit allang dat zag je aan zijn houding, hij zat gewoon op dit moment te wachten. Als hij na afgelopen seizoen gewoon een x bedrag had afgesproken met twente had hij ook veel makkelijker een nieuwe club kunnen vinden, maar ik denk dat mijnheer heel erg koppig is en het onderste uit de kan wil hebben

30 augustus 2015 om 10:12

Ff serieus. Alle twente supporters hier doen net alsof Schreuder met een team kan werken wat in het linker rijtje mee kan. 11e tot 13e plaats is realistischer in mijn opinie. Enige speler die er boven uit steekt is Ziyech. Slechte keeper, slechte verdediging, redelijk middenveld (en dan nog vallen Tapia en Gutierrez echt tegen, gevalletje overhyped?) En aanval ook matig. Corona die zo goed zou moeten zijn heeft sinds zijn komst misschien 3 goede wedstrijden gespeeld. Twente supporters stel je verwachtingen bij en probeer je punten te pakken tegen clubs als de graafschap, excelsior,nec en roda. Leg niet alle schuld bij Schreuder want dit is echt een hele matige selectie!

30 augustus 2015 om 10:46

als ze zo doorgaan word het degradatie voetbal

30 augustus 2015 om 11:22

Ja nu Joeri, maar hij presteerde al matig voordat de financiele malaise begon. Dus die vlieger van jou gaat niet helemaal op. Hij levert gewoon prul zeker voor zo'n salaris. Zijn aanval en middenveld zijn goed genoeg voor ED begrippen, achterin en de keeper zijn inderdaad matig. Tapia, Eghan, Ebicillio, Ziyech, Mokotjo noem jij een redelijk middenveld? Je kan ook overdrijven he, er valt echt wel meer uit dit team te halen dan hij doet. Speel desnoods 532 a la van Gaal op het WK als je achterin zo zwak bent. Ook zijn manier van wisselen is een ramp. Tuurlijk ligt niet alle ellende bij Schreuder,maar hij is wel verantwoordelijk voor de selectie. Ik vind zo'n stelling wel makkelijk hoor: hij heeft niet voor de ellende gezorgd dus valt ie niet te benijden en moet ie maar cart blanche krijgen? Want nergens rep je over Zijn verantwoordelijkheden en laat de fans nou daar pissig over zijn!

Logisch hij moet uit principe natuurlijk nooit opstappen. Als hij dat al zou doen is alleen zijn eigen loopbaan naar de klote en blijven andere medeverantwoordelijken gewoon op hun plaats zitten, daarnaast krijgt hij in dat geval geen rooie cent mee.. Wat je ook van Schreuder vind, niemand kan van mening zijn dat alleen hij verantwoordelijk is voor de problemen bij FC Twente.

30 augustus 2015 om 04:08

Ik vind dat hij zichzelf wel mag aanrekenen dat hij met een gutierrez, tapia, ziyech, mokotjo etc in de selectie kansloos verliest van een Heracles. Op basis van passie, strijd en tactiek. Daarnaast gooit hij natuurlijk de handdoek gewoon niet in de ring vanwege het financiele plaatje. Heel voetbalminnend Nederland vindt Schreuder ongeschikt. Hij krijgt zijn ploeg niet aan de praat maar krijgt wel een salaris waar meeste trainers in de ed van dromen. Hij blijft puur zitten omdat ie anders voor een dubbelmodaal salarisje in de jupilerleague kan gaan zitten. Schreuder zegt dit om strijdbaar te klinken maar voor mij klinkt het als een vieze smoes om zijn nieuwe vakantiehuisje af te kunnen betalen.

30 augustus 2015 om 05:00

Ik ben het helemaal met je eens, dit gaat allemaal en alleen maar om de centen. Had Twente geld gehad dan was Schreuder al lang exit geweest. Maar omdat Twente de centen niet heeft vind ik niet dat Schreuder dan zelf maar de handdoek moet gooien. Een contract is nu eenmaal een contract. Schreuder gaat sowieso slecht uit dit verhaal komen, als je kunt kiezen dan liever met een volle bankrekening toch?

30 augustus 2015 om 09:39

Ik vind ook niet dat hij alleen verantwoordelijk is. Maar we weten twee dingen: 1) hij functioneert niet 2) hij kan niet weg vanwege het geld

Dan kan je allerlei principiele zaken erbij halen, maar dat verandert niks aan 1) en 2). Gevangen in een kooi van eurobiljetten.

30 augustus 2015 om 13:12

Gewoon op non actief zetten. Dus wel in dienst houden en gewoon doorbetalen.

Met het vertrek van Corona komt er een behoorlijk salaris budget vrij voor een nieuwe coach.

Ik snap Schreuder wel, maar dit kan je Twente en de achterban niet aan doen. Zet je trots opzij en neem het verlies als een man.

30 augustus 2015 om 01:42

Dat zou die doen als die ergens meer kan verdienen.
En Melankolia,zal jij de eer aan je zelf houden.
En dan zonder werk te zitten,en geen rooie cent mee te krijgen.
Elk persoon met zo salaris,stapt niet van zelf op.
Gooi nooit de oude schoenen weg,voor dat je een nieuwe hebt.

30 augustus 2015 om 11:35

Een verlies van ruim een miljoen nemen? Doe niet zo hypocriet, dat zou je zelf ook niet doen.

Hij hoeft ook niet met handdoeken te gooien. Heb liever dat hij gewoon opstapt :-)

Wat hebben een kalkoen en de heer Schreuder gemeen?

Ze zullen allebei de kerst niet halen

30 augustus 2015 om 01:44

Als dat zo is dan kan die heel wat Kalkoenen kopen.
Dat wordt de Beste kerst ooit voor Alfred.

30 augustus 2015 om 01:45

Hahahahahahaha precies

30 augustus 2015 om 22:03

Toch een goede Kerst voor Scheurder.
Ze willen wedden hoeveel Kalkoenen bij de Fam Scheurder op tafel staan met Kerst.

30 augustus 2015 om 22:03

Toch een goede Kerst voor Scheurder.
Ze willen wedden hoeveel Kalkoenen bij de Fam Scheurder op tafel staan met Kerst.

30 augustus 2015 om 01:47

Schreuder zal een mooie kerst vieren. Met zijn salaris heeft hij niks te klagen en mocht hij ontslagen worden viert hij zijn kerst met een volle bank rekening

De oude en gedeeltelijk nieuwe leiding is net zo schuldig. Wat heet, zij zijn de hoofdschuldigen. Snap best dat Schreuder niet alleen alles op zich wil nemen terwijl de rest zich indekt en alles op hem probeert af te wentelen.

30 augustus 2015 om 07:34

Er is veel aan de hand met de club Twente veel stres, veel mensen ontslagen en dat allemaal door wan beleid, er werd een Europese ticked weg gegooid, punten in mindering, etc, etc.
Dit heeft natuurlijk ook impact op de spelers groep en vind het dan jammer en veel te gemakkelijk om dan Schreuder zo te behandelen.

30 augustus 2015 om 09:39

Er is maar een man de hoofdschuldige en die zit in Hengelo. Hij bedwelmde iedereen met zijn praatjes en creëerde en passant een angstcultuur. Door het succes van het kampioenschap sterk op zichzelf te betrekken wist deze man zich gesteund door een groot deel van de achterban, die onvoldoende informatie bezat of erg kortzichtig dacht. In dat klimaat kritiek op hem hebben durfden velen zich niet aan te branden. Zie nu het resultaat.

30 augustus 2015 om 11:11

En de ja-knikker naast hem die had moeten afremmen. Die staat helaas nog steeds aan het roer.

30 augustus 2015 om 09:33

Schreuder is wel degene die niet heeft gepresteert de afgelopen 3 jaar. Keer op keer geen europees voetbal terwijl de hele organisatie daar wel op ingericht was. Schreuder is niet hoofdverantwoordelijk, maar wel medeverantwoordelijk.

Ach met het langdurig contract en de centjes die hij ermee verdient snap ik dat hij niet even zo zelf opstapt. Elke trainer zou zeker veel beter presteren dan deze meneer. Er is echt genoeg kwaliteit in het team, je kan er veel meer uithalen. En Schreuder is duidelijk de man die dat blijkbaar niet kan en moet er dus gewoon iemand anders als eindverantwoordelijke. Desnoods weer Jansen naar voren brengen

30 augustus 2015 om 03:02

Wat doet de trainer nou fout dan? De spelers staan op het veld, die moeten het doen! De basis waar hij verantwoordelijk voor is ziet er gewoon goed uit, maar de spelers verzieken het!

30 augustus 2015 om 03:46

ga ergens anders trollen

30 augustus 2015 om 08:52

Wie is er aangesteld om ervoor te zorgen dat spelers het niet verzieken? Wie is er aangesteld om spelers op te stellen in een mix waarmee gepresteerd wordt? Wie bedenkt de tactiek en geeft de spelers de opdrachten die ze in het veld uit moeten voeren? Wie staat er bij de lijn om te coachen om in te grijpen als de tactiek niet werkt? Wie geeft er in de rust een speech om e.e.a. nog recht te zetten in de tweede helft? Wie mag er straftraining geven als speler zich niet aan de afspraken houden?

30 augustus 2015 om 08:57

Oh dus een trainer is eigenlijk helemaal niet nodig? Gewoon 11 spelers op het veld zetten en ze het uit laten zoeken....wow en ik maar denken dat een trainer verantwoordelijk is voor de prestaties van een ploeg. Haha wat een gekkie ben ik toch

30 augustus 2015 om 09:18

Het gaat er niet om of Schreuder iets fout doet. Hij zal ongetwijfeld zijn kwaliteiten hebben maar wanneer de spelers zijn motivatie niet oppikken dan is het einde oefening.

30 augustus 2015 om 10:13

Ja zo gaat het wel bij de amateur-elftallen van de lagere senioren, prima toch? Werkt bij FC Twente misschien ook wel, veel slechter dan dit kan het ook niet

Als Schreuder zelf de handdoek niet wil gooien omdat die eikel liever geld ziet dan een goed spelende ploeg moeten we de rekening maar bij Munsterman neerleggen aan hem hebben we alle ellende te danken en hij is met de noorderzon vertrokken. Schande heeft men het over clubliefde. Club liefde bestaat niet meer zolang Schreuder en vd Laan aanblijven.

30 augustus 2015 om 01:59

Zo is het,ik weet niet hoeveel Munsterman bezit.
Maar zoals Munsterman altijd zei,twente is mijn passie en leven.
Kan hij als mede (hoofd) verantwoordelijke,voor die malaise waar Twente inzit.
En ziet dat met Scheurder Twente sportief achteruit gaat,alsnog in grijpt.
En de afkoop som van Alfred uit hem zak betalen,als die clubliefde hebt.

30 augustus 2015 om 09:00

Ach hou toch op....jullie liepen in de polonaise achter munsterman aan terwijl de rest van nederland kritisch was op deze luchtfietser riepen de twente supporters dat iedere club een munsterman moest hebben en dat de rest jaloers was. Jullie lieten je zand in de ogen strooien en nooit een kritisch geluid naar deze meneer zoals een sekte achter een sekteleider aanloopt. De supporters hebben het allemaal net zo goed mogelijk gemaakt......dan nu niet gaan roepen dat hij ervoor moet boeten. Jullie hebben ook de vruchten geplukt van jaren boven de stand leven......nu het verlies als een man nemen zeg!

30 augustus 2015 om 09:21

We waren toch een modelclub, een voorbeeld voor veel clubs. Uit een technisch faillissement naar een kampioenschap. Nieuw stadion. Wat wil je nog meer. Dat de beste man zich ging gedragen als een zonnekoning. Hebben wij ook niet gewild. Hij heeft ons jaren voorgelogen. Had ik moeten zeggen joop het gaat verkeerd. Wie ben jij om mij de les te lezen. Had je als antwoord gekregen. Dat falend beleid resulteerde in het aanstellen van een trainer met een wurgcontract die gewoon weg niet te krijgen is.

30 augustus 2015 om 11:42

@fct

Jij zou zo'n geweldige trainer zijn die een vergelijkbaar contract als dat van Schreuder zou verscheuren uit liefde voor de club? Hypocriet, niemand gooit zoveel geld weg, tenzij je al enkele tientallen miljoenen hebt.
Clubliefde bestaat in het topvoetbal nergens meer, dat hangt allemaal van het geld af.

Nee natuurlijk niet met je dikke salaris en de club kan je ontslag niet veroorloven dus je lacht je dood en geen club die je wil hebben. Niet dat ik het erg vind.

30 augustus 2015 om 02:09

Of Alfred wil wel de eer aan zich zelf houden.
Maar mag het niet van zijn Partner,kan ook.
Haha als dat zo is dan het hij idd een zeer goeie Vrouw.

30 augustus 2015 om 07:55

Schreuder heeft geen enkele eer meer hoor. Dat is de laatste jaren wel allemaal al overboord gegooid.

Totaal geen zelfreflectie en gewoon aan het wachten op de oprotpremie. Mijn respect voor deze man is echt aan het verdwijnen. Bakt er niets van, lult slap in de media, helpt de club niet en de gehele achterban wilt hem weg hebben. Twente heeft hem zelf de contractaanbieding gedaan, dat weet ik, maar in de situatie waarin de club verkeert kan hij best wat minder moeilijk doen. Hij gaat het tij namelijk niet meer keren. Dit is puur wachten op zijn ontslag(premie).

30 augustus 2015 om 02:48

Alles klopt, behalve van het geld. Ik neem aan dat jij ook geen ontslag neemt op je werk, waar je een bak met geld verdient toch? Dan laat je je ook ontslaan. Met een flinke gouden handdruk, of wil je zeggen dat jij die dan niet wilt?

30 augustus 2015 om 09:03

Tuurlijk en als het slecht gaat met het bedrijf waar jij werkt dan zeg je ook van ach joh ik neem wel zelf ontslag laat mijn inkomen voor wat het is en ga lekker thuis zitten zonder ergens recht op te hebben. En toen werd je wakker

Laat schreuder blijven! Ik snapte vandaag maar 1 ding niet en dat is Uvini ipv bijen. Maar dat is persoonlijk. Verder 5 nieuwelingen, zonder wedstrijdritme: Uvini, katsikas, van der lely, ede en olaitan. En daar hoort guti ook nog bij na z'n blessure! Daar BEN je gewoon tijd voor nodig. Wees eerlijk, daar kan schreuder niets aan doen.

30 augustus 2015 om 04:45

Schreuder kan inderdaad niets aan de financiële puinhoop doen. Wel aan het slecht spel wat al 2 SEIZOENEN LANG wordt gespeeld.

Kom jij net onder een steen vandaan? Het lijkt er in ieder geval wel op!

30 augustus 2015 om 09:29

Ik heb het niet over de vorige seizoenen. Ik heb het over dit seizoen. Gister heb ik ook gezien. Als corona die bal in de eerste helft teruglegt ipv zelf schieten dan staat het gewoon 1-1.

Die ede deed het zeker niet onaardig. Tapia er niet in komt omdat hij geblesseerd is geweest en omdat ze niet tevreden zijn over zijn inbreng; hij speelt te nonchalant. Kan ik mij iets bij voorstellen hoor!

30 augustus 2015 om 07:59

En waarom start je met Tapia op de bank? En waarom heb je met Cabral een prima voorbereiding maar geef je de voorkeur aan iemand die net 3 dagen bij de club is? En waarom worden creatieve geesten doodgecoacht?

30 augustus 2015 om 08:24

Alfred Schreuder is er persoonlijk hoofdverantwoordeljk voor dat op zich talentvolle spelers zich niet doorontwikkelen. Hoe kan het anders dat een spits als Luc Castaignos zich bij zijn nieuwe club Eintracht Frankfort ineens wel een koele spits toont? Terwijl dezelfde Castaignos daar vorig seizoen met name door het keurslijf waarin de trainer hem stopte, niet in slaagde? Het wordt hoog tijd dat Alfred Schreuder eens kritisch in de eigen trainersspiegel kijkt. En durft toe te geven dat de dagelijkse praktijk als voetbaltrainer toch wat anders is dan de theorie van een trainerscursus.

30 augustus 2015 om 09:06

Wilde je liever dat twente net als eintracht een counter ploeg wordt? En meneer heeft het 1 wedstrijd van de 3 goed gedaan en is gelijk een koele afmaker? Opportunistisch geneuzel

30 augustus 2015 om 10:26

Alsof FC Twente het afgelopen en het lopende seizoen onder Alfred Schreuder aanvallend voetbal heeft gespeeld. Het tegendeel lijkt me eerder waar.

Hahaha, hartstikke leuk, 'een deel van de supporters wil al maanden dat schreuder op stapt'... een deel? Alsjeblieft, volgens mij is elke Twente supporter voor.

30 augustus 2015 om 04:46

Maanden? Al goed anderhalf jaar :P

" de instelling van tot hier en niet verder miste ik op de beslissende momenten",
Deze instelling ontbreekt ook bij het bestuur en daarom zit je er nog.

Volstrekt logisch dat hij zelf niet opstapt. Bij welke club komt hij na Twente nog aan de bak ? Heeft op trainersgebied weinig gepresteerd en heeft verder de uitstraling van een lantaarnpaal. Maar de grote schuldige is toch wel Ome Joop !! Die angstvallig in een schuilkelder ergens zit. ..

30 augustus 2015 om 13:16

Van der Laan is net zo schuldig.

De titel bevestigt nog maar eens dat het deze notoire geldwolf alleen maar om poen te doen is. Alsof het in het leven alleen maar om poen gaat. Maar misschien wijkt het normale leven daarin af van het voetballeven? De beste man heeft blijkbaar nog steeds niet in de gaten dat het voor je eigen gemoedsrust en je gezinsleven nooit een schande is om zelf naar de clubleiding te stappen en in overleg met hen tot een voor beiden acceptabele vertrekregeling te komen. Iedereen kan toch zien dat het zo niet verder gaat? Beiden moeten verder, dat geldt voor zowel FC Twente als Alfred Schreuder. Met zijn halsstarrige en niet van realisme getuigende gedrag bereikt Schreuder alleen maar dat hij in de toekomst nergens in het betaalde voetbal meer aan de bak komt. Behalve dan als jeugdtrainer of bij een amateurclub. Vroeg of laat zal ook de harde supporterskern van FC Twente zich gaan roeren. En hem ongetwijfeld een handje helpen eindelijk eieren voor zijn geld te kiezen. Bij veel andere Bvo's was dat, vermoed ik, al veel eerder gebeurd.

30 augustus 2015 om 11:46

Die harde supporterskern moet zich niet gaan roeren. Als iedereen die zo hypocriet is door te stellen dat ie zelf op moet stappen dan laat zien dat geld inderdaad niet belangrijk is, dan lappen ze met zijn allen nog het resterende bedrag van Schreuders contract zodat ie weg kan.
Maar dat zal wel niet gaan gebeuren, het is o zo makkelijk over een ander zijn centen te beslissen, zolang het jezelf maar niets kost.

30 augustus 2015 om 12:06

In feite bevestig je hiermee impliciet dat het Alfred Schreuder alleen maar om poen gaat. Terwijl ik juist probeer aan te geven dat er in het leven heel wat zaken veel belangrijker zijn dan poen. Als je in het burgerleven, ondanks een arbeidscontract, vanwege niet-functioneren of vanwege ernstig verstoorde arbeidsverhoudingen bij een bedrijf weg moet dan gebeurt dat ook. Met behulp van de zgn kantonrechtersformule. Waarmee het mes aan twee kanten snijdt. Overigens zal elke aanhanger van een andere Eredivisieclub dan FC Twente het liefst hebben dat dhr Schreuder aanblijft bij die club. Want welke club wil er dit seizoen nou niet 6 punten halen tegen FC Twente?

Wat een gezeur. Ook de banen in de voetballerij liggen niet voor het oprapen. Deze trainer heeft een goed betaalde baan en dat heeft hij e.o zijn manager goed geregeld. De schuld ligt bij Fc Twente en de glibber Munsterman. Hij gaat echt niet weg zouden Jullie ook niet doen je baan en geld op te geven. Hypocrieten.

30 augustus 2015 om 13:07

Munsterman, van der laan en ook schreuder hebben de club gebruikt om zonder risico geld te verdienen. Ze zijn erger dat doyen. Van der laan zit er alleen nog maar om een intern onderzoek tegen te houden en zijn eigen geld er snel uit halen. Want geld verdienen over de rug van twente moet kunnen, maar verliezen blijkbaar niet. Criminelen zijn het die de situatie compleet uit de hand laten lopen. Dit gaat voor ze alle 3 niet goed eindigen.

Schreuder heeft geen internationale voetbalcarriere gehad met miljoenen salarissen en zal financieel gezien denk ik zelf niet opstappen. Hij weet ook best dat wanneer hij nu opstapt hij niet snel ergens anders als hoofdcoach bij een grote club met dito salaris aan de slag zal kunnen gaan. Dus hij dient z'n contract lekker uit. En terecht. Had ik ook gedaan. Het blijft gewoon een bedrijf he.

Ken de selectie van FC Twente niet helemaal, maar wat er gisteren stond was gewoon niks. Een stel buitenlandse spelers die overal mislukt zijn met Ede, Olaitan, Katsikis en Uvini. Een paar jeugdspelers die sturing nodig hebben maar niet krijgen van der Lely en Ter Avest. Als laatste nog een keeper die alleen maar kan blunderen. Daar speel je degradatievoetbal mee, want meer zit er niet in. Zeker niet als er ook nog een onbenul als trainer voor de groep staat.

Hier zit echt zoveel verkeerd dat je dit niet zomaar even oplost met een nieuwe trainer. Al zou het wel een vooruitgang zijn.

Ik begrijp Schreuder. Als je ontslag neemt krijg je geen vergoeding+uitkering en hij heeft geen wereldcarriere met miljoenen salaris gehad. Als je een gezin hebt dan ben je gek als je zelf opstapt.

Overigens begrijp ik niet dat er mensen verrast zijn dat Twente het zo slecht doet. Ze hebben gewoon een heel middelmatig team, dus zo'n slechte start kon gebeuren. Het is dat Zyech er nog speelt, anders kon het wel eens een lastig seizoen worden.

Schreuder is gewoon een angsthaas, die geen verantwoording dift te nemen. Kijk naar hoe de spelers zijn teruggereisd, in een normale bus om alle confrontaties te mijden. Hier geeft hij al aan dat het niet goed ging, gaat en ook mooi goed zal worden. En Schreuder, houdt alsjeblieft op met je Kut smoesjes waar het altijd aan ligt. Je hebt niet de capaciteit op van deze spelers een team te maken. Dus gooi die handdoek nou maar gewoon, kunnen wij als supporters ook nog een

Wellicht net als destijds bij Feyenoord een "Vrienden van Twente" stichting opzetten die met cash enige invloed kan uitoefenen op het bestuur? Geld schenken aan FCT met als voorwaarde dat het bestuur en technische staf oprot.

Ik heb wel een beetje geld beschikbaar en wellicht dat we meneer Trebbe kunnen polsen als voorzitter? Die heeft een Twente-hart en kan met vele miljoenen bijspringen.

30 augustus 2015 om 13:08

De supportersverenigingen komen met hele andere oplossingen aan. Is van te voren ook al aangekondigd.

Hij is inmiddels ontslagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren