Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sampaoli negeert sterspeler uit de Serie A; Tagliafico wel naar WK

Laatste update:

Nicolás Tagliafico is door Jorge Sampaoli opgenomen in de definitieve WK-selectie van Argentinië. De verdediger van Ajax hoorde al bij de voorselectie van 35 spelers, maar heeft ook de lijst met 23 spelers gehaald. Mauro Icardi, sterspeler van Internazionale, is een van grote afwezigen bij Argentinië op het WK.

Tijdens de laatste interlandperiode behoorde Tagliafico ook al tot de selectie van Argentinië. Bovendien was de bondscoach al enkele malen in Nederland om de linksback te bekijken en te spreken. Sampaoli heeft besloten Icardi niet mee te nemen naar Rusland, ondanks dat de spits van i Nerazzurri al jarenlang een van de smaakmakers van de Serie A is.

Icardi moest het afleggen tegen Lionel Messi (Barcelona), Paulo Dybala, Gonzalo Higuain (beiden Juventus), Sergio Agüero (Manchester City) en Cristian Pavón (Boca Juniors). Andere bekende namen in de selectie zijn Ángel Di María, Giovani Lo Celso (beiden Paris Saint-Germain), Nicolás Otamendi (Manchester City) en ex-AZ'er Sergio Romero (Manchester United).

Argentinië werkt volgende week nog een oefeninterland af tegen Haïti, alvorens men op 16 juni aan het WK begint met de groepswedstrijd tegen IJsland. De runner-up van het WK 2014 neemt het in de poulefase verder op tegen Kroatië en Nigeria.

De volledige selectie:

Doel: Sergio Romero (Manchester United), Willy Caballero (Chelsea), Franco Armani (River Plate)

Verdediging: Gabriel Mercado (Sevilla), Cristian Ansaldi (Torino), Nicolás Otamendi (Manchester City), Federico Fazio (AS Roma), Marcos Rojo (Manchester United), Nicolás Tagliafico (Ajax), Marcos Acuña (Sporting Portugal)

Middenveld: Javier Mascherano (Hebei China Fortune), Eduardo Salvio (Benfica), Lucas Biglia (AC Milan), Giovani Lo Celso (Paris Saint-Germain), Ever Banega (Sevilla), Manuel Lanzini (West Ham United), Maximiliano Meza (Independiente), Ángel Di María (Paris Saint-Germain), Cristian Pavón (Boca Juniors)

Aanval: Lionel Messi (Barcelona), Paulo Dybala, Gonzalo Higuaín (beide Juventus), Sergio Agüero (Manchester City).

De absentie van Mauro Icardi is onbegrijpelijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik schat Icardi toch wel wat hoger in dan Pavon..

21 mei 2018 om 18:08

Maar ja als je onrust in je team wil hebben haal je icardi erbij

21 mei 2018 om 18:12

Icardi ging volgens mij vreemd met de vrouw van een goede vriend (Maxi Lopez) van Messi. Dit ligt bij Messi schijnbaar gevoelig en aangezien Messi verreweg de beste is word Icardi genegeerd om Messi te pleasen.

21 mei 2018 om 18:16

Maxi was ook een goede vriend van icardi ze gingen toen ook samen op vakantie, vieze actie van icardi. En dan realiseert hij zich niet eens dat die een golddigger heeft

21 mei 2018 om 18:16

Het was Maxi López, toentertijd nog zijn beste vriend. En hij ging er niet alleen mee vreemd, maar heeft er nu een relatie mee en heeft de namen van Maxi’s kinderen zelfs op zijn armen getatoeëerd.

21 mei 2018 om 18:33

Met de vrouw van Maxi ging hij vreemd hoop ik dan.. Sorry beetje flauw.. 🙂

21 mei 2018 om 18:36

Voor dat laatste moet je psychisch toch niet lekker in je hoofd zijn. Als ik maxi lopez was dan zou ik razend zijn op icardi en die ex de rest van me leven. Icardi dan nog met die tattoos van de kinderen van lopez is ergens heel erg onrespectvol of zouden ze stiekem altijd al van hem zijn geweest?

21 mei 2018 om 18:49

@niels.. 😂. Ik las het pas terug toen ik jouw reactie zag. Had ik misschien iets eerder moeten doen haha. Maar het was dus idd Maxi’s rondborstige vrouw Wanda waar hij vreemd mee ging en niet met Maxi zelf.

21 mei 2018 om 18:08

Pavon is dan ook een winger en geen spits.

21 mei 2018 om 18:10

Voor de spits heb je al Higuain, Aguero, Messi en eventueel Dybala. Pavon is een echte buitenspeler.

21 mei 2018 om 18:15

maar Pavon is Rb en Icardi is een Centrumspits

21 mei 2018 om 18:20

Wat is er met die bondscoaches aan de hand!!! Acuña speelt bij zijn club als libksbuiten, dan neem ik liever toch een icardi mee ook al speelt hii als spits

21 mei 2018 om 19:39

Bij Argentinie speelt die linksback. Ook helemaal niks met elkaar te maken, zoals je zelf eigenlijk al zegt.

21 mei 2018 om 18:24

Icardi speelt op een andere positie dan Pavon. Ik schat Icardi ook hoger in dan Tagliafico.... overigens heel zonde dat Lautaro Martinez er niet bij zit. Ik zie hem liever in de spits dan Aguero of Higuain.

21 mei 2018 om 18:59

Rugu, vergelijk je een spits met een linksachter? 🤷🏾‍♂️

21 mei 2018 om 19:17

Dat is hetzelfde als een spits vergelijken met een pure winger.

21 mei 2018 om 18:32

Pavon is geen echte spits ook. Voor de 9 positie hebben ze Higuain en Aguero. Maar idd jammer dat Icardo er niet bij is.

21 mei 2018 om 18:46

Andere posities Icardi moest het afleggen tegen Higuain en Agüero beide discutabel beter en meer ervaren.

Ik gun het Tagliafico echt van harte. Ik hoop dat ze het WK winnen met hem in de basis. Dan heeft Messi ook een internationale prijs met Argentinie

21 mei 2018 om 18:13

Icardi is een beest van een spits en als higuain straks doet wat ie altijd bij Argentiniã« doet: kansen missen, gaan alle Argentijnen jankend de straat op omdat icardi er niet is. Het is gewoon de 1 na beste spits van Argentiniã«.

21 mei 2018 om 18:16

Nee heb je de kwalificatie gezien maat, toen viel meneer icardi even Door de mand

21 mei 2018 om 18:55

in de kwalificatie waren er wel meer spelers slecht die gewoon zijn geselecteerd voor het aankomende WK. ik heb hem ook bij Inter gezien en daar is hij geweldig dus hij hoort gewoon bij de selectie te zitten

22 mei 2018 om 04:27

Nee gewoon niet want hij past totaal niet bij hun spel ei

Mooi dat Tagliafico mee mag. Transfer naar Ajax hebben beide partijen erg goed gedaan. Verwacht overigens geen basisplaats, maar alleen de ervaring van het WK is natuurlijk al prachtig.

21 mei 2018 om 18:31

Ben idd benieuwd zal ongetwijfeld wel zijn minuten maken en wellicht weet die zich in de aanloop in de basis te spelen

21 mei 2018 om 19:34

Die Ansaldi van Torino is ook een linksback right? Ik ken hem verder niet dus zou niet weten hoe goed hij is in vergelijking met Tagliafico. Wel speelt hij daar vaak als linker middenvelder in een 3-5-2 opstelling als ik me niet vergis. Misschien zijn er dus kansjes voor Nico om een basisplek te bemachtigen in een 4-3-3 opstelling!

21 mei 2018 om 19:41

Over het algemeen heeft Tagliafico een basisplaats tov onder andere Ansaldi. Verwacht Tagliafico wel degelijk in de basis bij Argentinië

Icardi is toch de topscoorder in de serie a? Schat hem ook hoger in dan higuain.

21 mei 2018 om 18:11

Ja alleen maakt hij bij Argentinië niks klaar en kan hij zich niet aanpassen aan het spel. Dat zag je in de kwalificatie al dus zeer begrijpelijk besluit

21 mei 2018 om 18:12

Heeft nooit de kans gehad, dan kan niemand wat klaarspelen.

21 mei 2018 om 18:14

Oh ja en wat maakt higain dan klaar? Exact helemaal niks die weet alleen maar kansen te missen. Een soort benzema bij real, hij krijgt altijd de kans maar scoort nooit.

21 mei 2018 om 18:17

Heeft Mauro een kans gekregen dan? Als je geen vriend bent van Lionel dan speel je niet, het is al een wonder dat Dybala meegaat maar of hij ook gaat spelen is een andere vraag...

21 mei 2018 om 18:20

Alsof higuain en aguero zo goed spelen bij argentinie. Ik zou liever icardi dan higuain mee nemen. Higuain heeft genoeg kansen gehad.

22 mei 2018 om 04:28

Jullie hebben waarschijnlijk niet een pot gezien van Argentinië dus waar hebben jullie het over

Dit is pure politiek is echt onzin dat hij niet mee gaat.
Nu kan die wel fit beginnen aan voorbereiding van nieuwe seizoen.

Icardi is toch beter dan Higuain en zeker Pavon? Wat een luxe daar in de aanval. Verder missen ze wel kwaliteit achterin vind ik

21 mei 2018 om 18:14

@sparta_88,

Icardi beter dan Higuain ben ik met je eens, maar Icardi kan je niet echt vergelijken met Pavon.

Icardi is echt een diepe spits, een nummer 9. Pavon is een vleugelaanvaller en is een van de betere spelers van de Argentijnse competitie (zo niet, de beste) en ook een van de betere spelers van het continent Zuid-Amerika.

21 mei 2018 om 20:35

Ook al is Icardi een keeper dan nog steeds 10 keer beter dan Pavon

Ongekend hoe kwalitatief sterk de aanval van Argentinie is, waarbij de ideale 2/3 eigenlijk nog altijd gevonden moet worden. Ik denk dat ze in de totale breedte echter niet sterk genoeg zijn om daadwerkelijk mee te doen om de WK winst, maar laat me graag verrassen.

21 mei 2018 om 18:26

Idd, ze hebben een hele sterke aanval maar verder is het niks bijzonders. Tegen een Spanje of Duitsland die op elke positie een wereldtopper hebben zie ik ze geen kans maken

21 mei 2018 om 18:41

Heb jij enig idee hoe het ondertussen met Javier Mascherano zijn achterste is?

Eerlijk is eerlijk, dan ben je wel een baas.

21 mei 2018 om 19:03

Vond de selectie van Argentinië 4 jaar geleden toch wel sterker dan de huidige. Vier jaar geleden hadden ze achterin nog Zabalate en Garay de allebei uitstekende spelers waren en ook nog Rojo die bij zijn club in de basis stond. Op het middenveld had je Macherano die op top niveau speelde en Biglia die op zijn top zat.

Nu heb je een geweldige aanval en de rest is of middelmaat en spelers die over hun top zijn.

Logisch. In de spits heb je al genoeg opties met Highuain en Aguero. Icardi kan niet op de flanken en is niet beter dan Highuain of Aguero!

Heb zo’n voorgevoel dat Kroatië en Nigeria doorgaan naar de knock-out fase. Argentinië op papier het sterkst maar het rommelt binnenkamers , ze zullen wankelen op het WK.

21 mei 2018 om 18:15

En ze hebben geen balans in hun team! Alleen banega moet voor de balans gaan zorgen. Lo celso kan dat ook maar is nog te jong. Met zoveel aanvallende spelers wordt de ploeg defensief erg kwetsbaar. Dat is argentinië toch al met de namen die ze achterin hebben.

21 mei 2018 om 18:38

Kroatie heeft een heel sterk team ik denk ook dat hun makkelijk de groep gaan winnen

21 mei 2018 om 22:10

Dat gaan we dan wel zien als het zover is...het is denk ik wel een van de moeilijkste poules op het WK deze zomer....argentinië dat al voor de 100ste x bij Nigeria in de poule zit....en Ijsland is ook niet te onderschatten...heel degelijk sterk gebalanceerd team dat het ieder team lastig kan maken als ze vanuit een gesloten en compacte organisatie spelen...dan is het toch vaak secuur zijn in balbezit en hopen op een ingeving van Messi die iets geniaals doet..

Kroatie en Nigeria vs Argentinie worden denk/hoop ik wat opener wedstrijden. Maar om nu te zeggen Kroatie gaat makkelijk de poule winnen is wat voorbarig...na de poule kan de nummer 1 of 2 ook direct tegen Frankrijk komen in de volgende Ronde.

22 mei 2018 om 08:50

Je kan ook weer overdrijven messi bij argentinie is een ander verhaal als bij barca. Kroatie heeft gewoon een veel sterker team als argentinie op de aanval na en het meest belangerijke is dat de spelers van kroatie voor elkaar door het vuur gaan.

Mooi voor Tagliafico dat hij bij de definitieve selectie zit! Was ook wel te verwachten, aangezien Argentiniè niet echt over (rechts-) en linksbacks beschikt.

Eventuele concurrenten voor Tagliafico die hier nu bij de WK-selectie van Argentinië zitten, zijn Ansaldi en Rojo. Maar ik verwacht dat Rojo waarschijnlijk centraal zal spelen en dat Tagliafico boven Ansaldi verkozen zal worden als linksback en dat Tagliafico dus basisspeler zal zijn voor Argentinië op het WK.

21 mei 2018 om 18:36

ik hoop er ook op, maakt me wel trots als ajacied zijnde dat onze lb gewoon bij argentijns elftal zit

Wat is in hemelsnaam aan de hand met die trainers??? Icardi niet en een matige Higuain wel? Icardi die twee keer zoveel scoorde dit seizoen en die wél achter zijn man aangaat.

Het probleem van Argentinië! Je hebt zoveel aanvallers van wereldklasse en zoveel talenten, wie kies je dan. Ik schat icardi hoger in dan pavon, maar ben wel blij dat we dybala gaan zien, hij werd eerder genoemd om thuis te laten mede vanwege zijn vorm en relatie met Messi. Maar Dybala is weer op tijd in vorm geraakt en kan dus niet genegeerd worden. Opzich snap ik de keuze van argentinië wel, inter heeft ook niet een top seizoen gedraaid. Wel jammer dat martinez er niet bij is, vind ik een van de grootste talenten die er rondloopt!

Jammer dat Icardi niet meegaat, begrijp het opzich wel. Dit heeft niks met zijn kwaliteiten als speler te maken maar om de situatie rondom hem en de situatie tussen hem en teamgenoten.

Haha geweldige afmaker en kopsterk ook maar toch een stukje karma naar Maxi Lopez toe...

Kan iemand uitleggen waarom Rulli niet is opgeroepen? Doet het volgens mij prima bij Real Sociedad. Caballero is nou ook niet geweldig...

21 mei 2018 om 18:21

Is een tijd geblesseerd geweest en is toen zijn plek kwijt geraakt onder de lat

21 mei 2018 om 18:22

Moya ex atleti is nu de keeper

21 mei 2018 om 21:08

Heeft waarschijnlijk te veel gespeeld dit seizoen, Argentinië kiest liever de reservekeepers van Chelsea en man utd. Die van River ken ik niet, dus kan ik niets over zeggen.

Een matige Selectie heeft Argentinie, een gruwelijke goede voorhoede maar het middenveld en de achterhoede zijn matig, met deze selectie wordt je geen wereldkampioen.

de aanval van Argentinie is echt wereldklasse maar het middenveld en de verdediging vind ik vrij matig. ik zie ze als een outsider maar zeker niet als favoriet voor dit WK

21 mei 2018 om 18:25

Brazilië,spanje en Duitsland zijn de grootste favorieten

21 mei 2018 om 18:27

@luke1963 mee eens en Frankrijk en Belgie vind ik ook in dat rijtje horen. die hebben ook geweldige selecties staan. Brazilie is voor mij persoonlijk wel de absolute favoriet

21 mei 2018 om 19:42

Belgie gaat het echter nooit redden door gebrek aan kwaliteiten van de coach.

21 mei 2018 om 20:49

@gooner4 het passeren van Naingolan is inderdaad belachelijk en ik vind het ook een flutcoach maar qua spelersmateriaal en de ervaring die de spelers inmiddels hebben opgedaan moeten ze niet te veel naar deze man luisteren en gewoon lekker hun eigen strijdplan uitvoeren in het veld. de status van de spelers en het niveau waarop ze acteren en hebben geacteerd is toch veel groter dan die van de coach. het enige wat Martinez echt zou kunnen verzieken is de spelers die hij opstelt

Geen sterk team buiten de aanval, ik denk niet dat ze heel ver gaan komen.

21 mei 2018 om 18:52

als Messi zoals bij Barcelona elke wedstrijd het verschil weet te maken kunnen ze zo een WK zomaar winnen. kijk naar een Robben 4 jaar terug die een extreem matig Oranje in zijn eentje naar de halve finale bracht

ik zie ze ook als outsider en zeker niet als favoriet maar Messi en Ronaldo zijn natuurlijk wel 2 spelers die je eigenhandig aan prijzen kunnen helpen. kijk maar naar Portugal 2 jaar terug op het EK

21 mei 2018 om 19:36

Nou. Eigenhandig aan prijzen helpen? Portugal speelde beter op het moment dat Ronaldo er uit ging. Bij Real heeft Ronaldo wel af en toe eigenhandig prijzen binnen gesleept, maar dat was 2 jaar terug zeker niet het geval

21 mei 2018 om 20:52

@hangover96 ik vond het wel de verdienste van Robben hoor die stunt. ik denk dat we anders al in de poulefase eruit hadden gelegen. het was met zijn tienen in de eigen 16 hangen, lange halen naar voren en alle ballen op Robben

21 mei 2018 om 20:53

@markerazzi ik weet niet welk toernooi jij dan hebt zitten kijken maar op de finale na kwamen alle cruciale goals van Ronaldo zijn voet of hoofd op dat EK dat ze wonnen

Ik snap niet zo goed waarom die Higuain nogsteeds kansen krijgt. Hij heeft de afgelopen seizoenen steeds op beslissende momenten kansen gemist. Waarom houdt Argentinië steeds daar aanvast?

Vind het echt heel storend dat gezever rondom Icardi. En de hele achterliggende situatie die erbij wordt gehaald. Je hebt Aguero en Higuain en ja dan komt Icardi gewoon op 3, zeker als Dybala ook nog in de selectie zit. Elke andere vergelijking met spelers op andere posities is overbodig. Het kan best dat er een situatie achter zit, maar zelfs al was dat niet dan was dit prima te beargumenteren. Dus laten we aub allemaal de rust bewaren 😂😂😂

21 mei 2018 om 19:45

Higuain heeft eigenhandig 3 finales verprutst door enorme kansen te missen. Ik zou wel eens een andere spits (Icardi, tevens serie A topscorer waar Higuain ook speelt ) een kans te geven. Maar goed je moet de keuzes accepteren.

21 mei 2018 om 19:58

We kunnen niet zeggen dat Icardi een veel betere speler is dan Higuain. Oke het is ongelukkig dat hij nu betere stats haalt en dat er gewoon geen plek is voor Icardi. Maar aangezien Higuain echt een vaste waarde is (ondanks de zaken die je noemt) en Icardi maximaal een even goede spits is (en niet veel beter), vind ik de situatie wel wat opgeblazen hoor.

Argentinië moet haar ploeg echt nu rondom Messi gaan bouwen anders wordt het niks. Buiten hun aanval is het niet echt top moet ik zeggen.
Zie Argentinië het afleggen tegen Duitsland., Spanje of Frankrijk. Brazilië is op papier sterker maar die confrontaties maken extra krachten los.
Laatste kans voor Messi & Co

Niet zo gek toch? Aguero is je nummer 1 spits en dan moet je dus nog een keuze maken tussen Icardi en Higuain.. Had allebei gekund. Wel bijzonder dan Dybala toch nog mee is, had ik niet verwacht. Hoort natuurlijk ook.

Icardi is veel beter dan Higuain, Pavon en Salvio... Onbegrijpelijk

21 mei 2018 om 21:10

Jij vind hem beter. Niet de coach en zijn team daarachter. Hun zullen hun redenen hebben.

Ik snap wel dat Icardi is afgevallen. Als je zoveel goede spitsen hebt dan moet je een keuze maken. En bovendien Cristian Pavon is een goede extra optie voor de flank dus ik begrijp dat hij erbij zit. Is ook de beste speler van Boca Juniors en ik hoop dat we hem na het wk gaan zien bij een mooie europese club.

Heb ik iets gemist dat Pastore niet geselecteerd wordt?
Selectie van Frankrijk en Duitsland lijken sterker.

21 mei 2018 om 21:08

Sterker hoeft zeker niet te betekenen dat je meer kans maakt om verder te gaan. Er zijn genoeg voorbeelden he!!!

22 mei 2018 om 15:59

Nee inderdaad, dan nog geef ik de sterkere elftallen aanzienlijk meer kans.

Hartstikke blij voor Tagliafico. Zijn komst naar Ajax heeft toch zijn vruchten afgeworpen. Hij zelf hoopte ook op deze scenario. Dus al die puzzel stukjes vallen vlekkeloos voor hem in elkaar. Pracht vent! Is hem van harte gegund. Ik hoop nu extra op Argentinië eenmaal ik ook wil dat Messi de beker binnen sleept voor zijn land.

Snap niet waarom Garay er niet bij is, zou een goed duo vormen met Otamendi.
Pastore zou ik ook meenemen, Argentinie heeft gewoon een zwak middenveld.
Higuain hadden ze beter thuis gelaten, heeft genoeg kansen gehad, en liet het telkens afweten op belangrijke momenten

22 mei 2018 om 15:59

Snap ik dus ook niet, zelfde voor Pastore.

Zonder twijfel de beste aanval in de wereld, maar ik maak me wel druk om de verdediging. Met name in de omschakeling zijn ze kwetsbaar. De groepsfase moeten ze echter eenvoudig doorkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren