Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Rusland was leuk, maar ik ben toe aan iets nieuws in Engeland of Italië'

Laatste update:
/

Axel Witsel is klaar voor een vertrek uit Rusland. De middenvelder speelt sinds de zomer van 2012 voor Zenit Sint-Petersburg, maar naar eigen zeggen is hij toe aan iets nieuws. De 27-jarige Belgische international wordt onder meer in verband gebracht met de Serie A.

Eerder werd zijn naam genoemd bij AC Milan, maar de laatste weken steekt ook AS Roma steeds vaker de kop op als mogelijke gegadigde. “Rusland was een leuk avontuur, maar het is tijd voor iets anders”, zei Witsel maandagavond. “Ik weet niet of het de Premier League of de Serie A wordt.”

De voorkeur van de ex-speler van onder meer Standard Luik en Benfica lijkt uit te gaan naar Italië. “Het Italiaanse voetbal fascineert me en op mijn 27e zou het de juiste stap zijn. Milan was ooit voor mij in de markt, dat klopt, maar dat is alweer van even geleden. Op dit moment denk ik echter alleen aan het EK. We richten ons nu op Zweden”, aldus Witsel.

Welke competitie past beter bij Axel Witsel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb dat beeld nog steeds in me hoofd dat die zijn tegenstanders been breekt met vies gestrekt been. Maar qua voetbalkwaliteiten echt zonde dat die in Rusland speelt, net zoals Promes. Zulke spelers moeten naar mijn mening in de betere competities van Europa spelen (engeland, Italië, Spanje, Duitsland).

Everton wilde hem toch ook hebben?! Zou wel een mooie club voor hem zijn.

Ik blijf erbij dat ik hem graag bij Arsenal zou zien. Een duo met Xhaka lijkt mij zeer sterk. Bovendien is Witsel voetballend gewoon sterk, en als hij terug gaat naar zijn speelstijl bij Benfica heb je aanvallend ook nog veel aan hem. Bij Zenit is het meer een pure tackelaar geworden, maar hij kan zo veel meer! Bovendien krijgen we dan ook weer eens een fysiek sterk middenveld, wat er al jaren ontbreekt namelijk.

21 juni 2016 om 11:48

Heb deze speler tijdens zijn Benfica-tijd niet gevolgd of zien spelen, maar even opgezocht en hij heeft daar maar 1 goal in 32 wedstrijden gescoord. In Rusland 13 goals in 102 wedstrijden. Voetbalt die dan niet in Rusland aanvallender of zie ik dit verkeerd?

Edit: Die goals waren alleen in de competitie. Over alles heeft die bij Benfica 5 keer gescoord in 49 wedstrijden en bij Zenit 21 goals in 157 wedstrijden. Dus 1 op 10 en 1 op 8.

21 juni 2016 om 12:01

Het is een pure controleur, scoren moet je absoluut niet verwachten van hem. Zelfde als je goals gaat verwachten van matic..

Hij zal naar City gaan. Aangezien daar het een en ander zal gebeuren. United kan een optie zijn, als die schneiderlein ofzo vertrekt

Vervanger van the Ninja bij Roma? Of misschien zelfs van Pogba bij Juve

Destijds baalde ik er echt van dat Axel Witsel, net als Hulk (van FC Porto naar Zenit Sint Petersburg), van Benfica naar Zenit Sint Petersburg ging. Hij was bij Benfica echt een prima speler en ik weet nog dat hij toen ook al werd genoemd bij Real Madrid, Paris Saint Germain (toen pas overgenomen door de sjeik), Manchester United (toen was Sir Alex Ferguson er nog de coach), etc. werd genoemd, maar helaas vertrok hij naar Rusland.

Zelf hoop ik dat AC Milan Witsel binnenhaalt. Zoals hij zelf al aangeeft: in het verleden is er interesse geweest, dus ik hoop dat Milan nu weer belangstelling toont en hem overneemt.

21 juni 2016 om 12:18

Ik hoop hem toch te zien in een betere ploeg als ac milan. Behalve als ac milan hier bovenop nog 3 andere goede aankopen doet

Eindelijk! Moest dit al 20jaar geleden gedaan hebben. Moest na Benfica zelf nooit naar Rusland gaan.
Nu de concurrentie bij belgie hoger wordt, heeft hij eigenlijk ook geen keus als hij opgeroepen wilt blijven worden

Hopelijk vindt hij zijn vorm van bij Benfica terug.
Daar was hij niet normaal goed.
De echte top kan hij volgens mij niet meer aan. Te lang in Rusland gespeeld.
Maar je weet nooit natuurlijk.
Tottenham, Milan, Everton, Roma,..
In ploegen van dat genre kan hij gerust mee en is hij zelf een toegevoegde waarde.

Jammer dat hij naar Rusland is gegaan. Goede speler, past perfect in Engeland. Naar Italie zou ik niet gaan, daar gaat het vooral om slimheid en tactiek. In Engeland meer met rennen en draven, zoals Witsel goed kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren