Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zinderende Madrileense derby met zes goals valt ten prooi aan Atlético

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zich donderdagavond geplaatst voor de kwartfinale van de Copa del Rey. De ploeg van trainer Diego Simeone was na verlenging te sterk voor stadgenoot en aartsrivaal Real Madrid: 4-2. Antoine Griezmann, die nagenoeg de hele wedstrijd onzichtbaar was, maakte in de verlenging zijn 175ste goal in het shirt van Atlético.

FC Barcelona, Real Mallorca, Sevilla, Real Sociedad, Celta de Vigo, Athletic Club en Girona wisten zich al te plaatsen voor de laatste acht van het Spaanse bekertoernooi en dus was het aan Atlético en Real om uit te maken wie de kwartfinale zou completeren.

Het eerste wapenfeit van de wedstrijd kwam van de voet van Jude Bellingham. De middenvelder vocht zich langs twee tegenstanders, poortte Axel Witsel en schoot snoeihard tegen de onderkant van de lat. De rebound was niet besteed aan Vinícius Júnior.

Ook het tweede gevaar kwam van de ploeg van Carlo Ancelotti. Rodrygo en Vinícius namen het vijandelijke doel onder vuur, maar zagen Jan Oblak redding brengen. Vijf minuten voor rust sloeg Atlético wel toe. Antonio Rüdiger verlengde de bal ongelukkig tot bij Samuel Lino, die van dichtbij kon afronden: 1-0.

Waar Atlético dacht met een minimale voorsprong de rust in te gaan, trok Real de stand in de blessuretijd van de eerste helft gelijk. Oblak kwam uit zijn doel bij een indraaiende vrije trap van Luka Modric, maar sloeg de bal, tot verbazing van zijn verdedigers, in het eigen doel: 1-1.

Direct na rust was het opnieuw Vinícius die gevaarlijk opdook voor het vijandelijke doel. De buitenspeler probeerde het met een vlammend schot in de korte hoek, maar vond Oblak op zijn weg. Atlético was wel scherp voor de goal.

Na een klein uur spelen ontstond er een misverstand tussen Rüdiger en reservedoelman Andriy Lunin, waarna Alvaro Morata dankbaar profiteerde: 2-1. Real raakte vervolgens de lat via Rodrygo en kwam langszij via Joselu. De invaller kopte raak op aangeven van Bellingham: 2-2.

Beide ploegen kregen kansen om het duel in de absolute slotfase alsnog te beslissen, maar slaagden daar niet in, waardoor een verlenging uitkomst moest bieden. Daarin bleek Atlético te sterk door een schitterende solo van Griezmann en een goal van Rodrigo Riquelme op aangeven van Memphis Depay.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De ref deed er alles aan om de doorslaggevende factor te zijn maar uiteindelijk geef je het gewoon zelf weg door tot 3x toe een goal zo makkelijk weg te geven. Voeg nog een beetje pech toe met 2 ballen op de lat en een offside goal en je ligt er zo uit.

Hoe dan ook altijd ontzettend zuur om te verliezen van deze walgelijke zuigers.

19 januari 2024 om 00:18

Ah vandaag zijn zij walgelijke zuigers, morgen zijn wij het. Gewoon objectief blijven, wij hebben genoeg wedstrijden gespeeld in het verleden waar wij meer bezig waren met de tegenstander neerhalen dan anders.

Dit is hun manier van voetballen, niet altijd mooi maar vandaag gaan zij ermee door.

Snap niet dat sommige Madridistas onder andere jij altijd kijken naar de scheidsrechter, als je gewoon je niveau haalt en ballen in het net krijg van de tegenstander moet je niet eens kijken naar de scheids. Wij hebben onze niveau niet gehaald en dat had niks met de scheids of Atletico te maken. Foute passen, lat raken, dribbelen om te dribbelen, blunders achterin. Heeft niks met agressie van Atletico te maken of met scheidsrechter.

19 januari 2024 om 00:42

Ja kom op zeg, als die scheids gewoon overduidelijk eenzijdig is moet je daar zeker wat van zeggen. Ik bedoel Bellingham en Brahim krijgen zomaar geel voor overtredingen die op hen gemaakt werden. De Paul, Koke, Saul en Jimenez hadden elk minstens 2 geel moeten hebben. Als je Cama geel geeft voor klappen in zijn handen, dan moet je Griezmann ook zijn 2e geel geven voor de schop van achter op Cama.

19 januari 2024 om 00:44

Maar we hebben wel verdiend verloren want ons spel was niet goed genoeg.

19 januari 2024 om 00:19

Volgens mij speelt de meest walgelijke speler van Spanje toch echt bij Real Madrid. Wat een ongelooflijke engnek is die Vini toch. Mooi dat hij er na al zn provocatie vandaag richting tegenstanders en publiek toch uitligt. Ook wel opmerkelijk dat hij direct na het laatste fluitsignaal als eerste van het veld was. Bellingham had ten minste het respect en fatsoen om zn eigen fans te bedanken

19 januari 2024 om 00:26

Akkoord dat Vini geen lieverdje is maar hoe heeft hij vandaag de tegenstander en/of het publiek geprovoceerd dan?

19 januari 2024 om 00:32

Alsjeblieft zeg. Hapert je live-stream op momenten dat Vinicius in beeld komt of wat? Niemand van de ploeg heeft ruzie met Simeone, wie wel? Vinicius. Wie stond voor de fans van Atletico uitdagende gebaren te maken? Vinicius.

Ik hou van hem, en ik zou hem voor niemand willen ruilen maar lees reacties onderin van mede Madridistas, lees op twitter of andere sociaal media pagina’s, genoeg Madridistas die zijn gedrag beu zijn. Als jij dat vandaag niet heb opgemerkt..

19 januari 2024 om 00:33

Moet je eens terug kijken hoe hij juicht na de goals van Real vergeleken met zn teamgenoten. En ook proberen Simeone uit de tent te lokken. Pas tegen Barça ook al. Vinicius heeft heel veel geluk dat hij in een tijd speelt met var en overal cameras, had hij in de tijd van de Materazzi's en Keane's van deze wereld gespeeld, dan was hij denk ik vaker geblesseerd dan fit

19 januari 2024 om 11:24

Vinicius is inderdaad geen lieverdje. Maar als er een groep supportters zijn die zijn respect niet verdienen zijn het de Ateltico supporters wel. Zeker na het hangen van die pop met touw om zijn nek.. Atletico spelers zijn na Getafe in Spanje de meest provocerende die er zijn,,

19 januari 2024 om 09:18

Whaha wat ene reactie.

De 2 goals die Real maakte waren ook echt compleet weggegeven voor Atletico, frommelgoal + zeldzame blunder van Oblak. Waarbij Vinicius even ging doen alsof hij een wereldgoal maakte...
Sowieso als er één zuiger is, is hij het.

19 januari 2024 om 11:26

Als je die goal van Joselu een frommelgoal noemt keek je dan toch echt met oogkleppen op. Dat was gewoon een hele goeie goal..

19 januari 2024 om 13:29

Ja oké dat is niet het goede woord...

Maar het is wel een weggevertje, die speler zou nooit zo ontzettend vrij daar mogen staan om een bal in te kunnen koppen.

19 januari 2024 om 11:09

Weet je toevallig hoe het kan dat de Paul niet zijn 2e gele kaart kreeg? De scheids greep al naar zijn zak maar toen hij zag wie de speler in kwestie was, liet hij het lopen. Het was een pittige overtreding wat volgens de regels gewoon geel is. Ik heb meer dubieuze beslissingen voorbij zien komen maar dat laat ik wel achterwege.

Dit is hoe een finale eruit moet zien. Aanval na aanval, mooie acties, mooie goals en lekker fel van beide kanten. Al met al heerlijke wedstrijd voor de neutrale kijker. Depay belangrijk aan het einde met een easy assist, maar wat ziet die man er zwaar en traag uit op het veld. Nog erger dan voorheen.

19 januari 2024 om 00:17

Lijkt totaal nog niet fit.

19 januari 2024 om 00:20

Hij is al jaren lang zwaar en traag.

19 januari 2024 om 07:19

Is al jaren klaar met memphis net als wijnaldum.

Spijtig, zuur, pijnlijk. Maar zo kan het ook, het kan niet altijd feest zijn.

Atletico was hongerig, scherper, en hadden een betere plan. Wij waren niet scherp, teveel energie verspeeld aan andere dingen, zoals een Vinicius die bezig was met Simeone en de fans van Atletico.

Maar goed, Atletico fans en ook aantal Barca fans die nu enorm blij zijn, proficiat.

Voor ons is het weer met beide voeten op de grond. Mag en kan ook wel, geen schande.

Jude enige die een voldoende haal, de rest was super maar echt super matig. Teveel energie verspild volgens mij de laatste 2 wedstrijden.

19 januari 2024 om 00:38

Mwah, het was niet geweldig, maar ik vind dat carvajal, camavinga en bijvoorbeeld rodrygo wel een ‘voldoende’ krijgen. We zijn alleen zo veel beter gewend he..

Real mag echt wat doen aan de breedte van de selectie. Man man man, misschien komt het door de 120 minuten en afgelopen Clasico hiervoor, maar wat was het een slecht partijtje.

Vinicius moet echt op de vingers getikt worden. Begin me mateloos te irriteren aan hem.

19 januari 2024 om 00:18

Jij hebt overduidelijk nog nooit een wedstrijd van real gezien. Real heeft met afstand de breedste selectie in spanje. Wat zij nog kunnen brengen is absurd, en dan zijn er ook nog 3 basisspelers geblesseerd.

19 januari 2024 om 01:12

Je bedoelt de wedstrijden waarin Bellingham ons heeft moeten redden? Ga toch weg man. Ik heb jaren meegemaakt dat je bang werd voor onze bank, laat staan de basis elf. Een beetje wat je nu met Man City hebt.

Middenvelders hebben we lekker veel van, ja. Verdediging komen we gewoon flink te kort. Aanval komen we ook flink tekort.

Leuke pot gezien. Atletico kwam goed weg met sommige overtredingen , maar wat overdreven dat gejuich van Simeone zeg. Vorige week verloor hij nog de halve finale beker van real en nu doet hij alsof er een gewonnen heeft. Prima dat je blij bent maar je kan ook overdrijven. Ancelotti zijn blik richting Simeone zei ook al wel genoeg.

Kan de ploeg niks kwalijk nemen. Gestreden tot het einde. Misschien wel beter dat we vroeg uit de Copa liggen. Programma is toch al moordend genoeg. Binnen een week tijd 330 minuten gespeeld, dat is echt ongekend. Ancelotti gaat ook ongezond om met Vinicius en Bellingham. Die zochten op een gegeven moment naar adem.

En toch baal je dat je hier op een domme wijze verliest. Wederom weer domme fouten tegen Atletico, het begint tegenwoordig normaal te zijn. De eerste goal word er zomaar doorgekopt waardoor die Atletico speler hem voor zijn voeten krijgt. Over de tweede goal kan ik beter zwijgen, hoe daar belachelijk slecht verdedigd wordt. De derde goal, tsja mooie goal van Griezmann, maar die aanname daarvoor van Vinicius zo slecht. Kom je op het eind net niet op 3-3 door buitenspel.

Kan de ploeg dus nogmaals niks kwalijk nemen. Soms win je in de verlenging, en soms verlies je. Geen paniek. Hopelijk hersteld iedereen goed en gaan we vol voor La Liga en de CL, met de Super Copa al in zak.

Op naar Almeria thuis.

19 januari 2024 om 00:26

Je kon wat mij betreft wel een beetje vermoeidheid zien bij Real, waarschijnlijk door het Supercopa toernooi in Saudi Arabië. Wat een heerlijke wedstrijd weer; deze 2 wedstrijden Real-Atletico waren gewoon smullen. Beide ploegen zien er als team en qua kwaliteit goed uit (Real normaal beter, maar Atletico uit is voor elke ploeg een opgave). Met Girona de beste teams in Spanje: als je dan ziet waar Barca staat is dat toch echt wel een niveau lager op het moment. Memphis nog niet de oude maar als hij nu steeds minuten gaat maken komt dat wel. Qua voetbal kan hij veel meer brengen dan Morata… maar balvast is hij ook op latere leeftijd niet (vaak zie je dat bij voetballers erin groeien, maar helaas bij Memphis nooit echt het geval). Terwijl we hem tijdens het EK denk ik hard nodig zullen hebben.

Wat een domper. Zo veel pech met 2x de lat en die vage goals tegen. Gevochten als leeuwen, dat wel. Alles op de competitie nu. Gefeliciteerd atleti. Vini was echt by far de slechtste op het veld. Mag wel een keer banken voor Brahim van mijn part. Ga gewoon eens voetballen

Wat was de ref slecht. Keeper van real drama. Ja zoals gewoonlijk missen we een echte spits als bellingham niet levert komt real gewoon tekort.

19 januari 2024 om 00:29

Akkoord dat Lunin er bij 2 goals niet goed uitziet maar drama vind ik overdreven. Brengt ook 2-3 geweldige reddingen.

19 januari 2024 om 00:32

Eens, maar iedereen liep te schreeuwen om Lunin na die pot van Kepa in SA, maar dit was ook verre van overtuigend. Wat me vooral zorgen baart is dat er kennelijk gewoon geen communicatie is bij die goal van Morata

19 januari 2024 om 00:36

Is ver van een wereldtopper maar blijft een groot verschil met Kepa. Die maakt deze blunders met grotere regelmaat en heeft tegelijkertijd niet dezelfde geweldige reddingen

19 januari 2024 om 00:31

Lunin doet het prima! Goals waren ongelukkig (met name Rudiger), niet zijn fout. Lunin hield Real juist in de wedstrijd net voor de 2-2. Die 3-2 van Griezman is van zo dichtbij, dat kun je de keeper niet aanrekenen. Zat niet mee voor Real, ze waren wel beter en kwamen 2x terug. Maar vermoeidheid speelde een rol.

Pffff wat een kolkende derby 3de grote wedstrijd voor real in amper 1,5 week 2x atletico en 1x barca. Jammer dat het dit keer niet meezat ( 2x lat en 1x afgekeurd ) . Daarnaast waren die tegengoals allemaal knullige fouten. 2x lunin en rudiger die elkaar voor de voeten lopen en 1x vini die de bal kwijt raakt ..Op zulke avonden mis je een courtois . Real heeft nu echt wel even rust nodig. 2x een verlenging gehad , trip s Arabië , barca in de finale gehad. Weet niet of er centraal nog iemand bij komt maar moet eigenlijk wel .. seizoen is nog lang en met rudiger - Nacho ga je het niet redden

Beter joh, dunne selectie wat aanval betreft! Lekker alle focus op competitie en CL. Perez moet wel echt 2 aanvallers halen. Wanneer komt Endrick?Ik heb lang geen Atletico gekeken.. niks verandert parkeer de bus en gasss # saaiEn Vini aub doe wat aan je gedrag, ontzettend irritant om naar te kijken

Ik blijf vinden dat Real een spits mist die het tegenovergestelde is van de lopers en diepgaande spelers die ze nu hebben. Tegen ploegen die zich gaan ingraven gaan ze heel veel moeite hebben zonder echte spits.

19 januari 2024 om 00:30

Zei het eerder al. Wat mij betreft halen ze Benz een half jaar terug. Niet als basisspeler maar kan als breedtespeler nog genoeg toevoegen.

19 januari 2024 om 00:41

Helemaal mee eens. Alleen ik denk niet dat Benzema zit te wachten op dat hij een speler word voor de breedte.

19 januari 2024 om 09:26

Als ze Benzema gaan halen dan staat-ie gewoon basis hoor. Het gaat er bij mij niet in dat Joselu hoger in de pikorde staat.

We waren gewoon niet goed genoeg vandaag. Dat geklaag van vini moet echt ophouden, want hij ziet toch ook wel in dat hem dat uit zijn spel haalt, want zonder dat klagen etc. kan hij gewoon ongekend goed voetballen en dat hebben we de vorige jaren vaak genoeg gezien. Als hij er echt niet mee wilt ophouden zet je hem gewoon op de bank als straf en let maar op mijn woorden dan zal hij zich alleen gaan concentreren op het voetballen.

19 januari 2024 om 00:25

...en daarom zie ik hem individueel niets bereiken. Voetballend vind ik hem zelfs beter doen dan Mbappe.

19 januari 2024 om 00:35

Zolang hij dit gedrag laat zien zal ook niemand hem iets gunnen. Loopt hij vorige keer te zeggen dat hij een voorbeeld wilt zijn voor de jeugd en dat hij zelf ook inziet dat hij moet stoppen met het klagen etc, maar nee hoor nog geen 4 dagen later en hij doet het weer. Zonder al dat geklaag, geruzie etc. Is het misschien wel de beste speler ter wereld, maar het haalt hem alleen maar uit zijn spel. Als ik ancelotti zou zijn zou ik hem op de bank gaan zetten als straf.

Man man man, wat heb ik me als Real supporter zitten ergeren aan Vini. Ik heb het al vaker gezegd als die man in zo een sfeer zit dan brengt hij de hele team omlaag. Continue janken, klagen, vallen en zijn hele spel is belabberd, de bal maar niet willen los laten, zich zelf tussen 3 man willen forceren, twee keer bal verlies waarvan 1 keer een doelpunt uitkomt en 1 keer een gevaarlijke kans. Ancelotti en co moeten met die man gaan praten of laten banken, want dit kan echt niet meer.
Wanneer je eindelijk denkt dat je geen Kepa, Lunin discussie zal hebben, keepte Lunin echt ontiegelijk slecht, ik kan niet wachten tot Courtois terug is. En de allerslechtste man op het veld naast Vini was Tchoumeni, ik heb zelden zo een slechte invalbeurt meegemaakt die man heeft werkelijk alles fout gedaan, bij de 3-2, had hij 4-5 keer de kans om Griezman aan te pakken maar meneertje wandelde rustig en heeft zoveel slechte ballen gegeven.

Ik vind het niet erg dat we uit de Copa liggen, want dat geeft meer rust met de gekke schema die op komst is en ik hoop niet dat 2x 120 zn tol gaat eisen in La Liga.

Atleti mag blij zijn dat ze geen terug match moeten spelen is een wereld van verschil tegen real zou ook eerlijk zijn als heen en terug gespeeld worden vanaf de 1e ronde.

19 januari 2024 om 08:07

Eerlijk? Dit is nou de charme van beker voetbal. Eén pot waar je het moet laten zien. Daardoor kunnen kleinere clubs ook stunten, waar in de competitie over het algemeen de topteams strijden voor de titel (Girona een leuke uitzondering dit jaar)

Heerlijke wedstrijd en nog een beter resultaat. Die rudiger moet het beste pr team voor hem hebben werken. Bijna bij elke tegengoal betrokken. Vorig seizoen ook. Dan weer 1 goede wedstrijd en ‘beste van de wereld’

19 januari 2024 om 00:28

Die ene verdediger van jullie werd eerst kapot gespeeld door ene Budimir, vervolgens door Vinicius. Maar jij durft te praten over Rudiger? Geweldig.

Overigens zijn wij hartstikke tevreden over onze transfervrije Rudiger. Hij is zodanig slecht dat zijn club 1e staat in La Liga en een faillissement club in de finale heeft geklopt, samen met partner Nacho. Zegt eigenlijk veel, maar soit.

19 januari 2024 om 00:32

Rudiger speelt gewoon een ongelooflijk sterk seizoen. Veruit de beste verdediger in Spanje momenteel en wellicht qua vorm zelfs de beste ter wereld. 1x de mist ingegaan vandaag met die verlengende kopbal. Die andere goal kan hij niets aan doen, fout van Lunin. Rudiger dekt de bal goed af om Lunin de kans te geven hem te halen.

19 januari 2024 om 00:35

Eens @real8. En ook die 1e goal; ik vind het vrij logisch dat hij zijn hoofd tegen die bal aan zet. Waarschijnlijk heeft lunin ook niet gezegd dat hij hem kon laten gaan. Wat moest ie anders?

19 januari 2024 om 00:37

Ja daar ligt de fout niet imo. Die ligt eerder met zijn foute positionering waardoor ie niet anders kan dan de bal daar zo slecht koppen.

19 januari 2024 om 00:53

He real8madrid,

Gefelicteerd met supercup overwinning ten eerste.
Tegen atleti in supercup ook een goal door zijn schuld. Vond jullie ook defensiever sterker in zn afwezigheid in cl vorig seizoen. Natuurlijk goede transfer maar toch vaak een goal zien veroorzaken. Je vond niet dat ie maar had kunnen doen toen die bal van camavinga kaatste?

19 januari 2024 om 00:59

Ga de goal nog eens nakijken, die bal caramboleerde via de schouder van Griezmann waardoor het omhoog schoot. Gebeurde dat niet dan kopte Rudiger die bal gewoon weg. Nu was het pech dat de bal naar achteren gekopt werd voor de voeten van die duikelende jankbal die scoorde.

19 januari 2024 om 00:36

Vind Rudiger een uitstekend seizoen draaien en brengt ook een winnaarsmentaliteit met zich mee. Iets wat bij ons Barca juist compleet mist

19 januari 2024 om 00:37

Gozer, na de finale heb ik een amber alert moeten instellen voor jou. Pas toen Messi de fraude trofee won, was je er ''ineens'' weer. Wat vond je van de 4-1?

19 januari 2024 om 00:56

Na de finale een amber alert? Dat was toch gewoon de speeldag van barca voor deze van vandaag? Mis je me zo snel dan?

19 januari 2024 om 01:24

Heb geen antwoord op mijn vraag. Wat vond je van de 4-1?

19 januari 2024 om 00:52

Rudiger is beter dan de gehele verdediging van Barcelona bij elkaar. Onthutsend zwak die blauwgrana achterste lijn. Maar als je zondag niet hebt gekeken weet je dat natuurlijk niet.

19 januari 2024 om 00:58

Je hebt gelijk over de barca verdediging. Die is heel slecht. Maar wat heeft dat met mijn comment te maken.

Volledig aan jezelf te wijten dit verlies. Bizar hoe je 3 goals weggeeft. Allemaal fouten die je nooit mag maken. Zeker niet uit bij Atletico. Vandaag was je gewoon de betere partij. Maar ja het is ook bizar hoeveel pech je hebt deze pot. Twee keer de lat en minstens 4 grote kansen met nog een (net aan) buitenspel goal van Ceballos. De wissels buiten Joselu waren echt dramatisch zeg. Zeker van Tchouameni en Brahim was het heel zwak. Vooral de luiheid bij Tchouameni bij die 3-2 was echt kwalijk. Vinicius probeerde het te herstellen maar dan loopt niemand met hem mee. Tja dan geef je Griezmann alle tijd van de wereld. Bizar jammer want Jude Bellingham was weer fenomenaal. Met afstand de man van de wedstrijd. Jammer maar goed het is wat het is. Ben trots op de veerkracht die de ploeg heeft getoond ondanks dat niet alles goed ging.

19 januari 2024 om 00:33

Ik vond De Paul en Koke anders ook aardig spelen bij Atleti hoor.

19 januari 2024 om 01:02

Bedoelde ook bij Real Madrid. Was ik vergeten te benoemen....

Real Madrid heeft verloren van Atletico, maar vooral van zichzelf.

In principe had Real voor de rust al met een voorsprong de kleedkamers ingemoeten. Als je na de rust Atleti vervolgens weer terug die wedstrijd in helpt met nog een blunder achterin, dan maak je het jezelf wel heel erg lastig. Wellicht ook het resultaat van een te druk schema? In 1 week tijd 330 minuten aan voetbal in de benen. Aan de andere kant lijkt Atleti ook wel een soort kryptonite geworden voor Real. 2x verloren dit seizoen en toevallig van hetzelfde team in hetzelfde stadion. Toeval? Denk het niet.

19 januari 2024 om 01:22

Ook wel bizar dat je Atletico, Barcelona en opnieuw tegen Atletico hebt gespeeld in een week tijd. Geluk zit ook niet mee vandaag maar ook niet bij de loting. Gewoon 330 minuten gespeeld in een week tijd...

19 januari 2024 om 01:42

Dat speelt absoluut mee. Atleti had dik een week de tijd om zich voor te bereiden op deze match in eigen stadion, daar waar Real nog moest herstellen van een trainingspartijtje tegen Barcelona.

Gefeliciteerd Atletico, maar wat een vieze schoppers zijn het toch. Real verliest hier van zichzelf. Het spel was gewoon niet goed genoeg vandaag.

Boontje komt om zijn loontje. Al dat gezeur, gejank en provocerende gedrag van Vinicius wordt keihard te niet gedaan bij de 3-2 waarbij, hij stom de bal verliest. En Antoine dribbelt hem er dan ook nog eens uit en krult hem heerlijk in de kruising😘

19 januari 2024 om 09:42

Ja wel jammer dat het gejank van Lodi en de overige 10 spelers van Atleti uiteindelijk is beloond. Geniet van jullie jaarlijkse hoogtepuntje, Simeone dacht na afloop volgens mij al dat hij de troostprijs van het seizoen had gewonnen haha! Succes verder in de beker Cholo!

19 januari 2024 om 13:46

Ahh dus als Real vorig jaar de Copa wint is het wel een hoofdprijs en als ze hem niet winnen een troostprijs. En btw Lodi voetbalt al een tijdje niet meer bij ons😘

20 januari 2024 om 09:05

Excuus bedoelde Lino. Vorig jaar was het ook een troostprijs toevallig gewonnen door Real.

Heb met een schuin oog gekeken, en toen Memphis erin kwam met twee ogen. Dus ik heb ook gezien dat Atletico vlak voor die werkelijk waar wonderschone goal van Griezmann 2x geel = rood had moeten hebben. Maar de overall vibe van de wedstrijd is toch wel dat Atleti verdiend gewonnen heeft.

Met het oog op Oranje keek ik dus alert, en ik heb puur gefocust op Memphis. En, nee, dat was niet goed. Hij liep erbij alsof hij al 120 minuten in de benen had. Een bizarre bal van hem leidde nog bijna de 3-3 in, waarbij Bellingham buitenspel stond. Daarna loopt hij zich, waarschijnlijk vol revanche gevoelens, totaal stompzinnig vast en komt er weer een counter. Daarna kwam er wat pit in, en dus dynamiek. Maar daarvoor? Hij oogde niet gretig.

Er was een trage hoge bal, die 'ertussenin' viel, maar Memphis ging er niet voor, dus was het makkelijk aannemen voor de verdediger. Op dat moment stond Madrids laatste linie echter op de middenlijn, en was Memphis één felle sprint en fysiek duel verwijdert van een 1op1 met de keeper. Klats er dan in! Hij heeft het lichaam. Ik snap die lethargie niet.

Is hij nog half geblesseerd?

Het ergste vind ik nog wel dat hij vrij opzichtig wordt overgeslagen door zijn teamgenoten, en dat ik hen geen ongelijk kan geven. Chef piel-maar-aan is een garantie voor balverlies.

Gelukkig voor hem geeft hij dan de assist voor de 4-2. Maar als Memphis fan, en iemand die overtuigd is van zijn kwaliteiten, begin ik naarmate de jaren vorderen steeds meer te twijfelen aan mijn realiteitszin. Die leeuw op zijn rug heb ik niet gezien. Eerder onze bejaarde huiskat, die tegenwoordig wil dat ik zijn natte voer in hapklare brokjes snijdt, anders eet hij niet.

19 januari 2024 om 09:40

Dat is wel teleurstellend dan. Ik ben op zich wel Memphis fan in de zin dat ik wel zie dat hij de kwaliteiten heeft (meer dan onze andere Oranje aanvallers iig), maar eigenlijk heeft hij maar een vrij korte periode echt goed gespresteerd in clubverband (lyon tot aan zijn kruisbandblessure), en sindsdien is het toch erg tegenvallend.

Niemand verwacht dat hij een basispeler bij Atletico is zolang Morata en Griezmann daar rondlopen, maar toch...het zou leuk zijn als hij in elk geval hongerig oogt en een een leuke serie goals kan neerzetten in de aanloop voor het EK.

Ach wat hoop ik snel op Xabi Alonso als trainer van Real Madrid, ben het voetbal van Ancelotti en het wachten op opvliegen helemaal beu. Ik wil mooi dynamisch voetbal zien met veel beweging, dit is stilstaand voetbal. Ze zijn 9 van de 10 kwalitatief sterker dat ze er winst uit slepen, maar het voetbal is 3x niks.

19 januari 2024 om 02:05

Ik ben ook niet altijd een Ancelotti fan geweest, maar Real Madrid speelt dit seizoen gewoon goed voetbal onder hem. Ik kijk al maanden met plezier naar Real Madrid, iets wat ik daarvoor maar zelden zei.

19 januari 2024 om 02:08

Hoe kan je hier nou Ancelotti de schuld geven. Ondanks dat het vandaag minder was, mede door dit zware schema, heb je die 3 goals zelf weggeven. En als je ook niet dat klein beetje geluk hebt met de kansen en het aluminumwerk dan lig je eruit. Ancelotti doet het fantastisch met een selectie waarbij 3 spelers een kruisbandblessure hebben…

Spannende pot zeg!! Mooie derby gezien. Blijft interessant dit soort wedstrijden..

Heerlijke wedstrijd, alleen jammer van de fouten achterin bij Real Madrid en de gemiste kansen. Atletico is dé ploeg die Real Madrid kan afstoppen en dat komt door Simeone. Alleen jammer dat Atletico zich alleen kan opladen tegen Real Madrid. Wanneer zij op deze manier tegen andere tegens hadden gespeeld zouden zij nu eerste staan. Zondag tegen Almería de 3 punten pakken en richten op andere prijzen! Hala Madrid!

Jammer genoeg, maar Atletico heeft verdiend gewonnen. Gelukkig is het slechts de CdR. We hebben de doelpunten onnodig makkelijk weggegeven en waren niet scherp genoeg in de afwerking. Nu kunnen we ons richten op de twee belangrijkste prijzen...

Over een paar weken krijgen we trouwens een kans op revanche tegen AM.

Prima, nu focussen op het kampioenschap. Die CDR wedstrijden zijn toch alleen maar energie rovend voor een nietszeggende prijs.

Griezzman is de beste speler van de wereld op dit moment. Wat een geniale voetballer

19 januari 2024 om 14:33

Die maakte een hele mooie goal.. Maar om hem als beste te betitelen gaat helemaal nergens over natuurlijk.. De Bruyne, Mbappe, Son (om een paar namen te noemen) zijn zo een beetje allemaal beter dan Griezman. Zelfs in Laliga is hij op dit moment niet de best imo..

19 januari 2024 om 16:29

@kelsb01, dan moet je vaker kijken. Son is niet beter dan Grizzi op dit moment en De Bruyne heeft net 30 minuten meegespeeld na een bijna jaarlange blessure. Dat ze op hun top misschien beter zijn is een ding, maar in dit moment, nu is hij sws top-3 voor mij. Het gaat echt niet alleen om deze goal, ik kijk wel wat vaker dan alleen dit moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren