Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo: 'Ik reageer er niet meer op, het heeft toch geen zin'

Laatste update:

Cristiano Ronaldo blijft maar scoren voor Real Madrid en Florentino Pérez heeft dan ook geen enkele reden om de aanvaller te verkopen. Toch wordt Ronaldo de laatste tijd steeds vaker in verband gebracht met een terugkeer naar Manchester United, dat met flinke uitgaven wil terugkeren aan de Europese top. Ronaldo kan op het moment alleen maar lachen om de geruchten.

/

De Portugees is de speculaties over zijn toekomst wel gewend: "Zo gaat het altijd", zegt hij. "Maar mijn toekomst ligt bij Real Madrid, ik ben blij bij deze club. Ik reageer niet meer op de geruchten, het heeft toch geen zin. Ik kan alleen zeggen dat ik alleen bezig ben met Real en dat ik niet bezig ben met wat er in de kranten geschreven wordt over mijn toekomst."

De 29-jarige Ronaldo speelde zes jaar bij United en is nu bezig aan zijn zesde seizoen bij Real. Zijn statistieken in het shirt van de Koninklijke zijn bijzonder indrukwekkend: na 254 officiële wedstrijden staat de teller op 264 doelpunten. Dinsdag maakte Ronaldo nog vier goals tegen Elche.

Zie jij Cristiano Ronaldo terugkeren naar Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 september 2014 om 15:26

Ja ik zie hem ook niet liever voor een groot bedrag terugkomen, maar laten we eerlijk zijn: ronaldo betaalt zichzelf in commercieel opzicht in 1 à 2 seizoenen terug en dan heb je ook nog zijn garantie aan doelpunten. Het wordt al helemaal verleidelijk als een sportfabrokant mee wilt gaan helpen aan de transfer.

24 september 2014 om 19:48

nou leg mij maar eens uit hoe jij de aankoop van Ronaldo in 2 jaar wilt terugverdienen

25 september 2014 om 01:04

Shirtjes verkoop pik. Heel de wereld zal in zo'n MU Tenue van Ronaldo willen lopen

25 september 2014 om 01:02

Die 100 miljoen kan zo worden opgehaald door shirtjes verkoop dus geen onzin roepen over restwaarde

25 september 2014 om 15:59

Waarom gelijk zo'n negatieve lading geven aan je bericht met een woord als 'onzin'. Klinkt een beetje onaardig, niet?

Hij is zelf diegene die zorgt voor speculaties door over united te beginnen

gerucht of niet 150m dan gaat hij nergens heen , ik geloof niet dat man utd dat wil betalen kunnen ze beter reus of robben halen

24 september 2014 om 16:08

Voor Robben zal ook diep in de buidel getast moeten worden.. Daarbij is Robben ook nog ouder dan Ronaldo en brengt hij qua merchandising minder op.

24 september 2014 om 16:27

Robben kon afgelopen zomer al naar ManU maar heeft aangegeven niet weg te willen bij Bayern.

26 september 2014 om 14:07

daar gaat dit volgens mij helemaal niet over...

Toch zie ik deze super held volgend jaar zomer terugkeren naar united (mits ze geen champions leaque halen) wat zou t toch mooi zijn weer met di Maria en dan ook met Robin van persie, Rooney etc, ben erg benieuwd

24 september 2014 om 16:08

Met Rooney heeft hij ook een goede band, rvp weet ik niet..

24 september 2014 om 17:43

Rvp gaat echt wel het kind van de rekening worden met al die sterren.

24 september 2014 om 19:29

RVP is zelf ook een ster

24 september 2014 om 21:23

Naast falcao / di Maria en eventueel Ronaldo verbleekt hij volkomen.

Die vertrekt aan het einde van het seizoen dus naar Mu...

24 september 2014 om 16:48

Volgens mij begrijp jij er helemaal niks van.

24 september 2014 om 17:45

Leg maar eens uit dan.

Zo zie je maar weer. Al die geruchten over een terugkeer naar Old Trafford is gewoon gelul. United kan natuurlijk heel veel interesse hebben, maar CR7 is logischerwijs gelukkig in Bernabeu. Pakt records na records, is volgens vele mensen beter dan zijn aartsrivaal Messi.

Bij United is hij opgegroeid, bij Madrid de grote man geworden.
Bovendien is Ferguson gestopt met coachen, dus een terugkeer lijkt mij uitgesloten.

24 september 2014 om 17:24

Je laatste zin is naar mijn idee erg belangrijk inderdaad, geen Ferguson. Ik denk dat Ronaldo gelukkig is bij Real en dat Man U een mooie herinnering blijft. Helemaal zonder Ferguson als manager, de man voor wie Ronaldo (bijna) alles zou doen.

Huppa! Waar zijn de United fans die me gingen haten omdat ik zei dat Ronaldo gelukkig is en niet weggaat!

24 september 2014 om 16:06

Jij bent wel heel erg simpel he. Alle andere berichten, mede afkomstig van Ronaldo, waren onzin en dan haal je je gelijk na het eerste bericht dat hij gelukkig is. Dat hij gelukkig is wil trouwens nog niets zeggen, want ook dan kan je een transfer maken.

24 september 2014 om 16:08

Gefeliciteerd met je overwinning, was jij het niet die ging haten op piet de visser omdat hij wou dat hij eer voor zijn werk kreeg?

24 september 2014 om 17:45

Alles wat mogelijk enigzins in het nadeel is van Madrid loopt hij al om te zeuren en janken ... Niet op ingaan dit wilt hij alleen maar.

CR gaat nergens naar toe, hij is van plan om de resterende records bij RMA te verbreken, dan pas is zijn missie geslaagd en kan hij denken aan een terugkeer naar utd.

Hij wil de grootste bij Real Madrid worden, en in mijn ogen is hij dat al gewoon. Niemand presteerde beter op zo een korte tijd.

24 september 2014 om 15:00

Di Stefano won 5 Europa cups voor Real. Niemand zal groter zijn dan hem.

24 september 2014 om 15:29

Andere tijden en Di Stefano speelde 11 seizoenen voor Real wel enorm veel respect natuurlijk. Ronaldo is voor mij groter hij is ook maar aan zijn 6de seizoen bezig.

24 september 2014 om 17:47

Tijden waar di stefano in voetbalde waren ook heel anders dan nu.
Di stefano was in zijn tijd geniaal zoals Ronaldo dat nu is.
Over die 5 c.l. zijn ook nog wel wat vraagtekens te zetten of ze allemaal "eerlijk" gewonnen zijn.

24 september 2014 om 15:36

Ronaldo is imo geen Real Icoon zoals Di Stefano, Casillas, Raul of Salgado.
Een passant wil ik hem ook niet noemen, maar een icoon vind ik het ook niet.

24 september 2014 om 15:53

Huurling?

24 september 2014 om 16:33

Nee absoluut niet als je alle records van deze club gaat verbreken, dan ben je zeker geen icoon. Salgado maak je een grap kan je beter Hierro zeggen

24 september 2014 om 18:33

Iconisch zijn gaat niet alleen om records Nerazzurri9.
Wat heb jij de club gebracht en dergelijke, op het moment heeft Ronaldo, hoe jammer het ook is, niet zo veel prijzen voor RM opgeleverd. Wat heb je voor de club betekend en dergelijke.

Hoe zal men Ronaldo herinneren later? Denk niet als een icoon van RM, maar als een geniale voetballer die records aan diggelen schoot.

24 september 2014 om 18:36

Huurling vind ik zn vies woord.... Vind ik voor Ronaldo niet van toepassing. Als ik aan huurling denk, denk aan iemand die van club na club hopt omdat hij daar meer geld of meer speeltijd krijgt. Zoals Osvaldo bijvoorbeeld, dat is een huurling, 10 clubs in 10 jaar tijd als je wikipedia mag geloven.

Tja.. de geruchten zijn idd ook om moe van te worden.

Hij zal altijd wel in verband worden gebracht met Man U omdat hij daar nou eenmaal uit is gegroeid tot de voetballer die hij nu ook bij Real is. En natuurlijk zegt hij dat hij van Manchester houdt en dat hij daar terug wil keren. Maar hij heeft niet gezegd dat hij terug wil keren als voetballer.

Een Sneijder houdt ook van Ajax maar, hij zal toch never nooit terug keren. En zo zijn er nog 100den voorbeelden te noemen. Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook voorbeelden van spelers die weg gaan en dat toch weer terug keren. Maar daar spelen dan ook altijd andere dingen een rol.. Zoals bijvoorbeeld het "niet naar de zin hebben bij de nieuwe club" of iets anders in die richting.

Maar Ronaldo heeft het momenteel ook alles behalve slecht in Madrid dus er is absoluut ook geen enkele reden voor hem om daar weg te gaan. Ik zie hem zelf eerder terug gaan naar een team in Portugal dan dat hij van Real terug gaat naar Man U. Maar de komende 4-5 jaar zie ik hem echt niet vertrekken uit Madrid. Of hij moet qua prestaties zwaar achteruit gaan. Maar dat zie ik ook niet gebeuren.

Hij is dan niet een jonge van de club maar, persoonlijk heb ik zo'n gevoel alsof hij zijn leven lang bij Real speelt. Real zonder Ronaldo is ergens ook onvoorstelbaar.

24 september 2014 om 15:01

Zie hem eerder naar VS of naar het Zuiden van Frankrijk gaan dan naar United mede dankzij Irana Shayk.

24 september 2014 om 15:06

Klopt helemaal.

De VS ben ik helemaal vergeten en de clubs daar maken wellicht nog de grootste kans. Ooit een keer zal hij daar zeker wel actief zijn in wat voor een rol dan ook.

Ronaldo zat toch geen 6 jaar bij united ik dacht 4 of 5 jaar?

24 september 2014 om 17:28

Jawel hoor, van 2003 tot 2009.

24 september 2014 om 18:00

1 klik op het spelersprofiel van Ronaldo, rechts naast dit bericht en veel minder moeite dan jouw reactie plaatsten, leert dat hij 6 jaar in dienst was van United... Zucht.

Ronaldo blijft lekker bij Real, hij is teveel waard om gekocht te worden door andere clubs die geen restwaarde in hem zien. Daarnaast is deze man op zijn plek en al een paar jaar de beste speler ter wereld in mijn ogen.

Laat Ronaldo maar lekker bij Real Madrid blijven. Past perfect in de Primera Division en niet te vergeten bij Real Madrid.
Die man presteert zo ongekend goed daar, hij moet zijn carriere daar afsluiten en een standbeeld krijgen. Volkomen direct overigens.

Bovendien maakt het de competitie mooier. Real Madrid is natuurlijk een club dat altijd sterren heeft gehad, maar als je daar in je eentje boven kunt staan zoals Ronaldo nu doet is ongekend.

Met een opkomend Valencia, Atletico en de 2 koplopers qua prijzen Real en Barca hebben we toch een aardige top-4 voor de aankomende jaren.
Athletic, Sevilla en Villareal daarachter vormen de subtop en ook de top-4 zullen het daar ook heel lastig krijgen als ze bijvoorbeeld in het Ramon Sanchez Pizjuan op bezoek moeten.

Ik denk dat hij het record van Raul breekt en dan vertrekt. Of als Real echt instort.

24 september 2014 om 15:10

Real zal nooit instorten.

24 september 2014 om 15:15

Check die meltdown als ze niks winnen dit jaar.

24 september 2014 om 15:24

supercup is al binnen dit seizoen.

24 september 2014 om 15:53

La liga of cl, de rest is niks voor Real.

24 september 2014 om 16:02

catalanen stellen hoge eisen aan de resulaten van real merk ik

24 september 2014 om 18:03

Dus Barca is al ingestort omdat ze vorig seizoen geen landstitel of CL hebben gewonnen? Een seizoen zonder prijzen, betekent niet dat een club is ingestort.

De club Real, de stad Madrid en het land (klimaat) Spanje is beter dan de club Manchester United, de stad Manchester en het land Engeland dus zijn keuze zal voorlopig op Real Madrid vallen tenzij er iets geks gebeurd. Ronaldo speelt in de absolute top, schrijft geschiedenis bij absolute top en kan alleen maar meer de boeken in en meer geschiedenis schrijven. Zijn keuze is niet moeilijk ondanks zijn liefde voor United. Liefde die hij overigens ook voor Real voelt.

Zou mooi zijn als hij rond ze 33ste terug naar Manchester United gaat want ik denk dat zijn lichaam zo getraind is dat hij langer op topniveau mee kan blijven doen.

24 september 2014 om 15:57

Club en stad heb je gelijk, maar land niet echt. Engeland is nog altijd welvarender dan Spanje. Verder is de voetbalsfeer in Engeland ongekend en de mensen veel prettiger in de omgang (zowel gedrag als verstaanbaarheid).

24 september 2014 om 16:34

Waarschijnlijk woont Ronaldo in een wijk waar je niet aan zult merken dat Engeland welvarender is dan Spanje

6 jaar bij United waarvan de laatste 3 seizoen zeer beslissend. 3 kampioenschappen op rij en een Champions League. Die Cristiano Ronaldo was zo frivool en speels en met kers op de taart zijn vrije trappen waren gewoon echt ziek. Ontzettend arrogant trouwens.

Nu volgens mij zijn 6de seizoen bij Real en de man is zeer volwassen, maar nog altijd zo fanatiek.
De cijfers bij Real zijn niet van deze wereld. Toch is er 1 minpunt aan hem bij Real en dat zijn die vrije trappen.

Gewoon lekker je carriere bij Real afmaken. United zou er niet goed aan doen om voor een bedrag van 100 miljoen euro hem terug te kopen. Hij is 29 en zit nog steeds met die linkerknie. Voor mij een levende legende.

Pfff die statistieken zijn echt om bang van te worden! Is er iemand ooit in de voetbalgeschiedenis geweest die zulke stats neer heeft gezet? En dan doel ik niet op iemand die toevallig ooit 4 wedstrijden heeft gespeeld en 6 x heeft gescoord voor een club! Deze man is onbenaderbaar als het op doelpunten voor zijn club aan komt!

24 september 2014 om 20:14

messi? als je rekent vanaf dat hij echt doorbrak in de a selectie heeft hij betere statistieken, zelfs zonder zijn ze nog geweldig

Ja.. Jammer dat beetje hoop dat ik nog hield voor zijn terugkomst is eigenlijk een illusie.. Zie hem niet meer terug komen helaas

Ik heb me dat ook al heel lang afgevraagd, what happened?

Zijn vrijetrappen waren dodelijk, hij kreeg er niet eens zoveel als bij Real en ramde ze overal erin. Elk jaar zeker 7-8 soms meer.

Bij Real zijn eerste jaar stuk of 11 daarna alleen maar achteruit gegaan. Het rare is dat er spelers zijn die zijn trap hebben gekopieerd en het beter zijn gaan doen (bale, Drogba, Depay enz)

Ik zou het leuk vinden als hij topsoorder aller tijden wordt van Real, en vervolgens er nog een paar jaar manu aan plakt. Ik denk dat manu een goeie club voor hem is om te stoppen waar het echte werk allemaal begon.

Mits hij wil stoppen bij Sporting, maar ik denk toch dat manu in zijn hart zit. En met een kampioenschap of CL winst op zijn 36ste zou toch het aller mooiste zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren