Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben woedend na afgang: ‘Waardeloos, bij mij kookt het van binnen’

Laatste update:

Het Nederlands elftal sloeg maandag een compleet modderfiguur door met 2-0 te verliezen van IJsland. Ook Arjen Robben, momenteel de steunpilaar van Oranje, maakte geen indruk. De vleugelspeler van Bayern München stuitte telkens op dubbele of zelfs driedubbele dekking en kon geen dribbels plaatsen. Robben kookte na afloop van woede.

/

“Gênant? Waardeloos”, zegt Robben in gesprek met de NOS. “Het is Nederlands elftal-onwaardig. Je doet het helemaal zelf. Bij mij kookt het ook van binnen. Je moet niet met beschuldigende vinger naar elkaar gaan wijzen, maar er gebeuren dingen… Dat mag niet op dit niveau. Als je zo speelt, dan win je geen wedstrijd.”

“Het loopt niet goed”, bevestigt de sterspeler van Oranje. “Buiten het feit dat je twee goals cadeau geeft, zijn we voetballend niet waar we willen zijn. In balbezit gaat het gewoon niet goed. We moeten niet denken dat we goed zijn, want dat zijn we niet. We horen nog steeds niet bij de beste landen ter wereld. We moeten keihard knokken en werken om goede resultaten te behalen. Je loopt nu achter de feiten aan, het is echt twee voor twaalf.”

Arjen Robben was nog de beste speler van Oranje tegen IJsland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk je even mee ''aanvoerder'' Van Persie, zo hoor je te reageren na een afgang!

13 oktober 2014 om 23:12

Wat zei hij verkeerd dan?

13 oktober 2014 om 23:15

Dat vraag ik me ook af

13 oktober 2014 om 23:15

Zijn houding, geen winnaars mentaliteit, geen zelfreflectie.
De enige die altijd met kop en schouders boven de rest uit steekt qua strijdlust (naast Dirkie) is Robben.

13 oktober 2014 om 23:19

RVP stond er bijna ongeinteresseerd bij, en in elk geval ongeinspireerd. Het gaat niet om de precieze woorden, het gaat om de houding.

13 oktober 2014 om 23:21

Wat hij verkeerd zei?

Zoals Blindevogel al aangeeft: slappe hap, lulpraatjes. Daarmee toon je geen totaal geen winnaarsmentaliteit, geen 'over-mijn-lijk' houding. Die moet er bij RVP eens komen.

13 oktober 2014 om 23:21

Hmm.. vind v. Persie vaak slecht reageren en niet tegen kritiek kunnen, maar dit keer had v. Persie toch echt een nette reactie hoor. Dat was nou eens een keer niet iets waar veel op aan te merken was.

Ik wil ook Huntelaar in de basis zien, maar wat jullie nu doen lijkt een beetje op overdreven zoeken naar dingen die Rvp fout doet.

13 oktober 2014 om 23:23

Ik vind dat altijd de jong alhoewel ik niet weet hoe hij vandaag speelde want ik heb gezapt nadat cillesen die penalty niet kon houden

13 oktober 2014 om 23:24

@blindevogel

13 oktober 2014 om 23:54

Eens! Kan vaak ongeinteresseerd en hautain overkomen, maar vandaag vond ik m heel rustig en netjes de vragen beantwoorden.

13 oktober 2014 om 23:14

Laat Van Persie. Hij mag altijd alles fout doen. Hij is tenslotte onze aanvoerder. Laat hem lekker shinen zeg. Er moet eens gevoetbald worden als een team.

13 oktober 2014 om 23:23

Haha hij had gewoon een normale analyse, maargoed bij veel mensen is hij de zondebok. Echt belachelijk voor woorden, dat men op elk ding wat hij doet/zegt gelijk kritiek komt.

13 oktober 2014 om 23:34

Normaal gesproken komt van Persie met een reactie waaruit blijkt dat hij geen schuld heeft aan de nederlaag. Vandaag echter een nette reactie, waarbij het eigenlijk normaal zou moeten zijn dat hij altijd op deze manier reageert. Het zegt genoeg dat hij nu geprezen wordt om zijn nette reactie, dit komt namelijk zelden voor.

13 oktober 2014 om 23:55

Hij gaf aan alle vragen over de wedstrijd zijn eigen draai en beantwoordde zodoende eigenlijk geen ene vraag.

Hij bleef netjes maar was absoluut soft in zijn commentaar.

14 oktober 2014 om 00:03

Absoluut, maar misschien mogen we dit toch zien als een kleine vooruitgang. Het is namelijk wel commentaar op een prestatie waar hij deel aan had en dat is toch wel iets unieks.

13 oktober 2014 om 23:28

Sjoerd Mossou: 'van Persie was één van de zeldzame spelers die uitgebreid de pers te woord stond. Rest in recordtijd weg. Enfin. Drama.'

Verder bedankte hij de supporters en gaf hij zijn shirtje weg. Niet iedereen bedankte de supporters volgens mij.

13 oktober 2014 om 23:33

Als dat zo is dat niet iedereen het publiek bedankte is hij als aanvoerder daarvoor verantwoordelijk samen met Hiddink.

13 oktober 2014 om 23:40

Robben is toch de beste speler van Oranje? Hij heeft niet gescoord, waarom zegt niemand iets daarover? Een aantal mensen mag hem gewoon niet. Daar hebben een paar schoothondjes van de media een grote aandeel in. Als van Persie een degelijke voorzet krijgt, scoort ie gewoon. Vandaag was elke linie bagger en Cillessen moet gewoon naar huis. Gooi SuperKrul erin. Die jongen is te kort en te onervaren. Hij deed het goed onder van Gaal omdat hij Frans Hoek als keeperstrainer had!

14 oktober 2014 om 00:05

Ik weet niet hoor, maar in andere wedstrijden krijgt van Persie meer dan genoeg voorzetten, maar scoort hij er bijna geen een van. Daarbij loopt hij (vooral op het wk) alleen maar buitenspel. Zo heeft hij ook menig kans omzeep geholpen.
Van Persie kan in Oranje gewoom niet goed presteren. Buiten goals maken om, lijdt hij ook mega veel balverlies en zie je hem worstelen met de bal. Dus het is het totale spelbeeld.

Nee, geef mij killer Huntelaar maar..

14 oktober 2014 om 01:47

Dat niemand iets zegt over Robben is toch logisch. Hij presteert wel fantastisch in het Nederlands elftal en na het WK in Brazilië is het toch te belachelijk voor woorden om hem af te kraken omdat 'ie in een kwalificatiewedstrijd tegen IJsland niet scoorde? Van Persie presteert al veel langer niet bij het Nederlands elftal, is dus een optelsom. Heeft niet de houding van een aanvoerder.

13 oktober 2014 om 23:44

Het is maar wat je wilt zien. Van Persie had vandaag een hele nette en gepaste reactie.

13 oktober 2014 om 23:57

Gepast??? Enige wat hij heeft gezegd op 10 verschillende manieren, het lukte niet...

14 oktober 2014 om 00:52

In zo een wedstrijd mist je echt Kuijt

14 oktober 2014 om 02:07

Met Kuijt zou je deze wedstrijd vuur met vuur bestrijden, zelfde wapen als de Ijslanders, alleen is dat bij 1 persoon niet genoeg.

14 oktober 2014 om 10:24

Nee , maar liever dat er een hard werkt dan nul.

Nederland komt terug dat weet ik zeker, ze zitten gewoon in een dip

13 oktober 2014 om 23:17

Maar een wk gaan ze denk ik de komende jaren niet winnen. En het ek gaan ze ook niet winnen. Misschien halen ze de kwalificatieronde niet eens. Haha

13 oktober 2014 om 23:22

Haha....

13 oktober 2014 om 23:25

Iedereen dacht ook dat we de poule op wk niet zouden overleven en anders d'r daarna uit zouden gaan en zie hoe we het daar gedaan hebben.

13 oktober 2014 om 23:31

Daarom zeg ik misschien halen ze het niet eens. Niet dat ik denk dat ze het niet halen maar de kans is nu wel goed aanwezig. Iedereen dacht wel dat ze t wk niet zouden winnen en iedereen had gelijk.

13 oktober 2014 om 23:36

Nee dat gaat te ver nederland zal hoe dan ook terug komen. Als nederland in deze poule het ek niet haalt dan gaat hiddink denk ik wel ontslagem worden

Het zat hem vandaag niet mee, hij had het echt gewoon lastig met vaak 2/3 tegenstanders tegenover zich. Maar heeft wel tot minuut 93 alles gegeven, zelfs verdedigd op de eigen achterlijn als het nodig was.

Dit is gewoon de werkelijke aanvoerder van Nederland. Dat die keuze maar eens gauw gemaakt mag worden.

13 oktober 2014 om 23:14

Ja als je robben isoleerd zijn we 30-50%

13 oktober 2014 om 23:19

Ja dat is toch erg.

Van Persie loopt er bij als een vedette maar creëert niks. Niet in de overvolle 16, maar ook niet in 1-2'tjes of net achter de spits zoals in de 2e helft.

Afellay heeft misschien nog weinig ritme etc. Maar speelt zonder risico.

En Sneijder is gewoon op. Hij is weliswaar nog fit om heen en weer te rennen. Maar de Sneijder die de lijnen uitzet, steekballen geeft, schiet vanuit de 2e lijn, vrije trappen opeist. Die sneijder bestaat niet meer. Met alle respect maar het verschil tussen Sneijder en bijv De Guzman, Wijnaldum etc. Ik zie zijn meerwaarde echt niet meer.

De rest is niet in staat om het verschil te maken en heeft het al moeilijk zat zelf op de been te blijven. Zou leuk zijn als het die dwaas van een Martins Indi ook een keer lukt.

Nee dit Oranje is echt een one man army.

13 oktober 2014 om 23:29

Precies net als messi en barca of argentinie. Messi krijgt ook bijna iedere wedstrijd 3 of 4 mansdekking. Vaak komt hij er toch uit maar soms niet en dan zie je dat het hele elftal niet meer draait

14 oktober 2014 om 00:31

@d.costa9cfc

ik moet zo lachen om jouw bijdrage

Tijdens het Live meepraten maakte ik een soortgelijke opmerking alleen ik lachte erbij (foei had ik niet moeten doen). En daarop kreeg ik een gefrustreerde reactie van ene lord.

Mijn reactie
op 13 oktober 2014 om 21:57
Hahaha prachtig zoals Ijsland de angel van Oranje isoleert.
Robben kan geen kant op.

reactie lord
op 13 oktober 2014 om 22:00
Altijd maar provoceren. Bij Suriname staan daar een postbode en de plaatselijke visser, dus ik snap dat je altijd zo provocerend moet reageren.

14 oktober 2014 om 02:09

Ja en nee. Als je Robben isoleert haal je Robben, de belangrijkste man, uit de wedstrijd, maar dat neemt niet weg dat de rest van de ploeg dan de mogelijkheid heeft om met de ruimte wat te doen. Elke ploeg, zelfs San Marino, haalt hier voordeel uit, dus dat maakt je ploeg sterker, maar dan moet je er wel wat mee doen, en dat gebeurde niet.

13 oktober 2014 om 23:21

Zelfs de presentator zei dat van persie aan het sleuren en vrijlopen was, die zit in het stadion kan het dus beter zien dan wie dan ook thuis. Heeft ook gewoon zijn best gedaan. Rvp is de zondebok op vz, wat ik onterecht vind.

13 oktober 2014 om 23:29

Je mag toch van iemand die aanvoerder is, jarenlang in Engeland speelt en zich in de media posteert als een vedette overduidelijk meer verwachten.

Want dit is lang niet de 1e keer dat van Persie ondermaats speelt.
Zijn tegenstanders spelen voor Rotherham United, Krasnodar, Randers en Odense Bk.

Dan mag je toch wel wat klaarspelen en zo niet kritiek ontvangen?

Denk dat als Kazim tegen bijv. MVV niks weet klaar te spelen je ook niet je kritiek voor je zou houden?

14 oktober 2014 om 00:30

De tegenstanders van Robben speelden voor Real Madrid en Chelsea?

14 oktober 2014 om 09:10

Profer. Die man was ook wel uitermate positief over v. Persie. Elk klein dingetje wat v. Persie goed deed werd door die commentator heel positief benaderd. Ook commentators zijn maar mensen en zullen hun mening door laten schemeren in het commentaar, ook al proberen ze objectief te zijn

14 oktober 2014 om 11:27

Jij maakt er van dat hij zich als een vedette opstelt, ik kan dat niet zien hoor. De een loopt de ander hier na te praten over vedette dit dat. Zou een vedette ook jongens als depay/affelay helpen in hun ontwikkeling? Ik zeg ook niet dat hij goed heeft gespeeld, maar hij wordt hier afgekraakt wat echt ongekend is hoor. Lijkt wel een beetje op Seedorf te lijken. Mensen zeggen hier ook dat hij niet zijn best heeft gedaan, dat is gewoon onzin.

14 oktober 2014 om 00:53

Het lijkt ook alsof elk zwakke team op zijn Chelsea's speelt. Tien man in de eigen zestien. Echt walgelijk om te zien.

14 oktober 2014 om 02:10

Alleen kan bijna geen ploeg zo verdedigen als Chelsea, houd je je hoofd koel en prik je er 1 in zodat je voorkomt, dan is de hele strategie om zeep geholpen. Alleen heeft NL de Ijslanders in het zadel geholpen door onprofessioneel spel.

14 oktober 2014 om 17:48

Sinds de voorbereiding op het WK roep ik al dat Robben op links moet staan omdat hij op rechts volkomen te neutraliseren is door dubbele dekking.

Ik werd regelmatig voor van alles en nog wat uitgemaakt omdat hij "uiteraard" het beste vanaf rechts speelt.

Snappen jullie het nu???

Kopbal mocht er wel in Robben ! Je was ook drama vandaag dus ff eerst in de spiegel kijken.

13 oktober 2014 om 23:14

Tja hij krijgt maximale dekking, spelers die vrij komen te staan doen op hun beurt ook helemaal niks.

14 oktober 2014 om 10:01

Van Persie niet dan? Hij is een spits die bedient mort worden maar wat moet je als je tegen 4 man moet in de 16 wat wilt hij doen?

13 oktober 2014 om 23:17

Kopbal mocht er zeker in. Maar erger, hij werd gewoon ingehaald door die langharige viking. Volgens mij is Robben gewoon fysiek ook niet helemaal 100%.

13 oktober 2014 om 23:22

Zei hij ergens dat hij wel goed was?

13 oktober 2014 om 23:25

Nee maar hij benoemde wel de fouten bij de goals maar hoor hem niet over zijn eigen gemiste 100% kans

13 oktober 2014 om 23:37

Dan heb je niet geluisterd, hij benoemde niet het moment, maar vermelde wel dat er in de eerste helft twee kansen waren die er in moesten, en dat ze 'allemaal' hard in de spiegel moesten kijken.

13 oktober 2014 om 23:24

Dat doet hij ook wel. Maar waar het om gaat, hij reageert als een winnaar.

13 oktober 2014 om 23:25

Dat is juist hetgeen waar hij mee bezig is kerel Hij spreek toch in we-vorm.

Ondanks de resultaten onder Hiddink. Hij blijft een top trainer of niet voor dit elftal Robben? Weg met Hiddink. Geen vertrouwen meer in dit team!

En dit moet dus de aanvoerder zijn...

13 oktober 2014 om 23:37

Nou nee, Robben moet de aanvoerder zijn, maar dit is hem.

Het feit dat hij een driedubbele dekking kan krijgen zegt genoeg over de rest van onze spelers. Wat doen zij dan als ze vrij staan?

Ik zie mensen zelfs Robben schofferen, het moet niet gekker worden. Als het team waardeloos is kan Robben nog zo in topvorm zijn, maar in je 1tje tegen drie man is geen beginnen aan.

13 oktober 2014 om 23:22

Ik heb Robben geen combinatie zien maken, veel teveel lopen klooien met de bal, hij ging mee in de algehele malaise. Hij was wel de enige die hard bleef werken. Ik kan geen speler opnoemen die vanavond hoger scoort als een 5.

13 oktober 2014 om 23:28

Als de spelers een keer goed om hem heen bewegen komt die combinatie er heus wel, ze kijken allemaal toe.

Zo een instelling moet je hebben. Robben werd helemaal uitgeschakeld doordat er 3-4 man steeds bovenop hem zaten, maar niet dat de rest even een stapje extra doet om gebruik te maken van de ruimte bijvoorbeeld.

Robben moet eerst naar zichzelf kijken, alleen maar verkeerde voorzetten.

13 oktober 2014 om 23:29

Wat verwacht je anders als je door 3 man gedekt word wat Robben zeker dacht zo snel mogelijk de bal naar voren voordat ik gedekt wordt

13 oktober 2014 om 23:40

Etcheverry, dit zijn nou typisch van die blinde reacties.

Robben wordt gevraagd naar zijn mening over de wedstrijd en dan kan hij toch moeilijk alleen zijn eigen fouten en verbeterpunten op gaan sommen? Hij komt ten minste altijd met realistische teksten aanzetten, wat we van onze aanvoerder, uitzonderingen zoals vandaag daar gelaten, niet kunnen zeggen.

14 oktober 2014 om 00:32

Nee hoor, hij heeft paar voorzetten gegeven zonder gehindert te worden en die kwamen allemaal slecht aan, dus die ruimte had hij wel op dat moment, dat hij geen niks kan forceren met zn bekende acties dat begrijp ik wel omdat hij goed verdedigd werd, maar bij die voorzetten niet.

13 oktober 2014 om 23:41

Vond hem wel redelijk gevaarlijke voorzetten geven.
Ik heb genoten van Robben, heerlijk hoe hij die viking op Oranjes achterlijn aanpakte. Zo hoor je te spelen als het niet loopt.

Het was een lachwekkend slechte wedstrijd en Robben was het beste van Nederlandse kant. Wat iets zegt over Robben maar ook over de rest.

13 oktober 2014 om 23:48

Ik had deze wedstrijd meer het idee dat die viking hem de hele wedstrijd aanpakte, net zoals van der Wiel flink aan het werk werd gezet. Ik ben wel blij dat van der Wiel weer als rechtsback speelt, hij is aanzienlijk gegroeid de afgelopen jaren.

Tja....Ze hadden Koeman gewoon de kans moeten gunnen om bondscoach te zijn van het Nederlands elftal...Maar nee...Het moest Hiddink worden en ook maar gelijk Blind benoemen als Hiddink zijn opvolger... Goed bezig!!!!Dus niet..

Ik wil niet de hele discussie over het aanvoerderschap weer opnieuw aanwakkeren omdat ik vind dat wij dat als buitenstaanders niet goed kunnen beoordelen. Maar dit wil ik wel zeggen: bij Robben heb ik echt het gevoel dat hij er flink de pee inheeft na verloren wedstrijden en hij probeert toch altijd hard te blijven werken en het team op sleeptouw te nemen. Ook na de wedstrijd gaat hij goed met de media om en is realistisch in z'n analyses, goede vertegenwoordiger van het team die Robben.

Je was zelf ook dramatisch

En van Persie: "we creeerden helemaal niks vandaag, we waren ongevaarlijk. Er is werk aan de winkel, maar we geven niet op." En dat is onze aanvoerder, met deze slappe lulpraat. Hoe Robben hier reageert is fantastisch. Geef die aanvoerdersband maar aan hem, hij wil de mentaliteit en de strijd tonen om te knokken.

Robben was vandaag de enige speler bij wie ik het idee heb dat hij alles gegeven heeft en dat het ook echt iets met hem doet. In de laatste twintig minuten stond hij soms bij de eigen zestien te verdedigen en had telkens twee of zelfs driedubbele dekking terwijl de rest apathisch stond toe te kijken. Je kunt niet iedere wedstrijd goed voetballen, maar dit is toch ook gewoon een kwestie van mentaliteit.

Robben speelde ook poep hoor, acties maken die niks deden en veel te traag passen

13 oktober 2014 om 23:43

Heerlijk gespeeld, naar omstandigheden.
Robben enige speler op wie je trots kan zijn na deze nederlaag.
Heeft het echt geprobeerd, maar er was voor hem weinig aan te doen.

Nederland heeft nu gewoon een dip ik zie het nog wel goedkomen als Vlaar en Strootman straks terugkeren. Ze hebben gewoon zoveel kwaliteit dat moet echt wel goedkomen maar ik snap alleen niet waarom die Lens er steeds bijzit. Ik vind Elia 3 klasses beter vreemd dat hij niet word opgeroepen daar gaat teminste dreiging vanuit. Lens vond ik altijd al waardeloos ik had hem nooit geselecteerd als ik bondscoach was.

Robben kan het trouwens ook niet alleen hij heeft ook zijn medespelers nodig met Elia of Depay op links had hij meer ruimte kunnen krijgen. ik schaam me voor sommige leden hier heb eens meer respect voor Robben. In Marokko zijn spelers als Hadji Bassir en Naybet nog steeds grote legendes en blijft er over hun gepraat worden.

13 oktober 2014 om 23:45

Respect voor iemand hebben betekend niet dat je geen commentaar mag hebben op diens presteren in een wedstrijd. Je zegt nu hele rare dingen door gestopte voetballers met een actieve voetballer te vergelijken. Het zou raar zijn als er bijvoorbeeld kritiek zou komen op spelers als van Basten en Cruijff, dat kun je met de marrokkaanse legendes vergelijken, niet een actieve speler als Robben.

Het feit dat jij Elia drie klasses beter vind dan Lens laat ook maar weer zien dat je niet in het heden leeft, hij speelt af en toe een leuk wedstrijdje, maar over het algemeen voegt hij vrij weinig toe. In Promes heeft het Nederlands Elftal nu ook een speler a la Elia. Lens zou normaal gesproken met een fitte Depay ook niet standaard in de basis staan.

Robben was zelf ook zeer matig en die kopbal, zoals hier eerder terecht werd opgemerkt, mocht op zijn minst wel tussen de palen gekopt worden. Dus Robben kijk eerst in de spiegel,. Het spel van oranje was zeer voorspelbaar alle voorzetten in de 16 waren voor de Ijslanders. Ik begrijp niet waarom Lens en Robben n keer wisselen van vleugel, die irritante dribbels naar binnen leiden tot niets en je vermoord je spits op die manier. De Hunter heeft geen bal goed geraakt in 45 minuten speeltijd.

13 oktober 2014 om 23:46

Dat hoeft toch niet per definitie na een nederlaag tegen Ijsland te zijn, het mag toch na elke gelijkwaardige nederlaag?

Van Persie is een arrogante loser die denkt dat hij werelds beste is.

1 leuke kopbal tegen Spanje maar verder nooit wat laten zien bij oranje.
Tijd om afscheid te nemen.

13 oktober 2014 om 23:47

Zijn vrije trap tegen Ivoorkust op WK 2006 mocht er ook zijn. Al ben ik het met je eens dat zelfkritiek voor Bob's zoon een onbekend begrip is.

Er ging weer van alles mis bij Oranje. Wederom slecht en ongeconcentreerd start. Weinig diepgang, totaal geen tempo, geen schoten uit de 2e lijn. Een ieder wil de bal in de voet. En als Robben een 3 dubbele dekking heeft, staan er elders 2 man vrij. Hiddink weet het na afloop allemaal te benoemen, alleen tijdens de 90 minuten doet hij er niets aan. En dan dat laatste kwartier met alle ballen vanaf de middellijn voorgeven. ... Dat is voetbal van niveau Championship.... Schande !!

RvP moet eruit, vanwege de negatieve energie die hij verspreidt. Hij heeft de status van een heilige, maar presteren ho maar. Krijgt hij een bal dan mist hij en kijkt naar de grond. Maar nooit eens een duimpje omhoog of een applausje voor de medespeler die hem diep stuurde. Ik word al chagrijinig als ik die kop van hem zie. Het wordt tijd voor mensen die echt willen. En voor een coach die selecteert op verdiensten en niet op status.

Moet je nie zo ego spelen jongeman en tja jij bent geen Messi of Ronaldo dat jij langs vijf man kan. Daarom ben jij ook niet de beste van de wereld he

Lens en Cillessen vervangen. Als die 2 erut gehaald worden en er enkel spelers terugkomen van blessures dan zie ik het nog rooskleurig in voor het EK. Maar dan moet er wel gekwalificeerd worden..

Krul
Van Der Wiel
De Vrij
Vlaar
Pieters
Afellay
De Jong
Strootman
Robben
Van Persie
Depay

grootste (100 %)kans voor oranje werd overigens naast gekopt door Robben!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren