Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Robben voert met ander drietal oppositie tegen Kovac’

Laatste update:

Mats Hummels, Thomas Müller, Franck Ribéry en Arjen Robben voeren volgens Kicker intern verzet tegen Niko Kovac bij Bayern München. De vier routiniers zijn niet blij met keuzes van de trainer, die een stroeve start kent in zijn eerste maanden in München. Met name het vele rouleren zou bij Hummels, Müller, Ribéry en Robben in het verkeerde keelgat schieten.

De Nederlander baalt ervan dat hij vaak voortijdig naar de kant wordt gehaald. Van zijn dertien competitieduels maakt hij er dit seizoen maar vijf af. Bij Hummels, Müller en Ribéry zijn de belangrijkste klachten van tactische aard: Kovac houdt 'koppig' vast aan zijn 4-1-2-2-1-systeem, heeft 'geen Plan B' en lijkt nog op zoek naar zijn ideale opstelling, gezien zijn gewoonte om veel te rouleren. De vrouw van Müller uitte haar onvrede recent al via Instagram en gooide daarmee nog wat olie op het vuur.

Het resultaat van Kovac' keuzes is dat wedstrijdritme ontbreekt bij een aantal spelers. Volgens Kicker is het veelzeggend dat de vier ontevreden sterren zich 'terugtrekken' en weinig wil tonen om de situatie te veranderen. "In het team ontbreekt de hiërarchie en het leiderschap van ervaren spelers, dat noodzakelijk is in tijden van crises." Het sportblad schrijft dat Bayern wel verder wil met Kovac, ook als er in de komende speelronde niet wordt gewonnen van Borussia Dortmund.

Bayern remiseerde zaterdag met 1-1 tegen SC Freiburg. Der Rekordmeister heeft een achterstand van vier punten op Dortmund en zou bij een nederlaag in de uitwedstrijd van komende zaterdag dus een enorme klap incasseren. Woensdag treedt Bayern in de Champions League voor eigen publiek aan tegen AEK Athene. In de poule staat de grootmacht op gelijke hoogte met Ajax.

Verliest Bayern München zaterdag op bezoek bij Borussia Dortmund?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verwende ventjes. Schijnbaar lastig te accepteren dat het voetbal ook verder gaat zonder deze oude rotten. Het is vrij normaal dat je op je 34e niet iedere wedstrijd uitspeelt.

5 november 2018 om 12:48

Idd, en al helemaal geen 90 minuten. Robben en consorten moeten niet klagen

5 november 2018 om 13:57

Mee eens. Bayern Munchen zou enorm slap zijn als ze nu nog luisteren Robben, Ribery, Muller en Hummels. Deze gasten zijn al dik boven de 30 en moeten Bayern Munchen gewoon verlaten. Bayern Munchen moet flink renoveren de volgende namen de deur wijzen:

- Robben.
- Lewandowski
- Ribery
- Muller
- Boateng of Hummels.

Daarvoor moet het volgende in de plaats komen:

- Malcom
- Ramsey
- Werner of Icardi
- De Ligt of Tah
- Martial.

Als Bayern Munchen mee wilt doen om de CL, moeten ze deze renovatie doorvoeren en flink doorselecteren. De tijden om spelers voor een spotprijs te halen is voorbij.

Neuer
Kimmich
De Ligt
Sule/Hummels
Alaba
Thiago
Martinez
Malcom
James
Coman
Werner
5 november 2018 om 14:07

Dus absolute wereldtop wegdoen en grotendeels middelmaat en net niet spelers terug halen. Juist ja.

5 november 2018 om 14:22

Vorig jaar hebben ze ook geluisterd naar de oudere jongens en toen was het wel stukken beter na de winterstop. Op zo’n selectie moet je naar mijn mening ook gewoon een ervaren trainer zijn. Want de jongens die nu in opspraak komen barsten ook van de ervaring waardoor het logisch is dat ze eigenwijs zijn.

5 november 2018 om 14:35

Müller en Hummels zijn 29. Dat argument snijd dus geen hout.
Waarom Malcolm halen als je Coman, Gnabry en Davies hebt?
Waarom Ramsey halen als je al zo veel middenvelders hebt? (thiago, Goretzka, Tolisso, Sanches, Martinez)
Waarom een spits halen als je Lewandowski hebt? Die man is 30 en kan echt nog wel een paar jaar mee.

Als Bayern dit seizoen de champions league wil winnen moet er denk ik wel een goede vleugelaanvaller bij. Maar Müller, Hummels Boateng en Lewandowski hoeven echt niet weg omdat ze even in een mindere vorm verkeren.

5 november 2018 om 14:45

Behalve Lewandowski, is geen van de genoemde spelers absolute wereldtop (meer).

5 november 2018 om 14:53

Buiten Lewandowski is er geen van de boven genoemde spelers (nog) wereldtop. Dat ja dan zegt dat de spelers die genoemd worden om gehaald te worden, geen wereldtop is. Daar heb je dan weer gelijk in

5 november 2018 om 15:41

Bankzitters van Arsenal, United en Barcelona zijn geen versterkingen voor Bayern.

5 november 2018 om 15:50

Was wereldtop..Anders hadden Kahn,Matthäus en Effenberg er ook nog steeds gespeeld..

5 november 2018 om 12:50

Ik stel voor dat we eerst altijd afwachten of dit soort berichten waar zijn voordat we met modder gaan gooien.

5 november 2018 om 12:53

Die verwende ventjes hebben wel seizoenen lang het verschil gemaakt, ook vorig seizoen nog, kijk ze hoeven natuurlijk niet elke wedstrijd uit te spelen maar wat meer vertrouwen geven dan nu en is andere tactiek proberen is ook niet verkeerd natuurlijk als het niet loopt, om dan eigenwijs aan je visie vast te houden gaat je ook niet veel verder helpen en aan de andere kant staan ze 4 punten op Dortmund achter, waar hebben ze het eigenlijk over met de wetenschap dat Bayern al jaren met minimaal 10 punten verschil kampioen is geworden. Kortom seizoen is nog lang en als ze samen dingen bespreken ipv via media of intern moddergooien redden ze het wel

5 november 2018 om 13:46

Wat maakt het nou uit wat ze misschien 2 jaar geleden gedaan hebben? Mueller is in slechte vorm en Ribery en Robben kunnen het duidelijk niet meer belopen. Het is gewoon normaal dat er nieuw bloed ingebracht wordt. Als ze zo graag elke wedstrijd willen spelen, moeten ze maar eens fatsoenlijk spelen. Hoop dat Kovac zijn voet neerzet en niet gaat toegeven met deze vier ventjes.

5 november 2018 om 13:57

Hebben ze momenteel beter lopen dan, nee. En ik zeg ook niet dat ze elke wedstrijd 90 minuten moeten spelen want dat snap ik ook dat dat niet meer gaat maar ze moeten gewoon met elkaar een systeem vinden wat werkt zoals spelers niet 100% gelijk hebben heeft de trainer dat ook niet. Onder ancelotti ging het ook niet geweldig, heynkes kwam gaf de oudjes vertrouwen en toen ging het wel goed. Schrijf Ribéry en Robben nog niet af want die kunnen meer betekenen voor je club dan je nu denkt en nogmaals hoeven dat niet elke wedstrijd 90 minuten te zijn maar die draaien al zo lang mee om dat ook wel te weten dat ze niet steeds hele wedstrijd kunnen spelen maar dan kan je best nog wel wat over tactiek zeggen

5 november 2018 om 12:56

fout van Bayern, die hadden veel eerder moeten beginnen met verversen van de oude garde. ZIe je toch vaak he, dat grote oude sterren niet kunnen inzien dat hun tijd voorbij is en irritant gaan lopen doen. Werd schande van gesproken hoe Real omging met Raul, Guti en Casillas, maar het niet meer verlengen met deze sterren heeft uiteindelijk het best uitgepakt voor Real maar ook voor hen zelf. Geen gezeik, geen gemuit en zij nog een paar jaar vereerd als goden bij een mindere club.

5 november 2018 om 13:01

en ronaldo dan? hij word op 5 februari ook 34 maar heeft bij jouve alle 11 wedstrijden uitgespeeld

5 november 2018 om 13:54

Ronaldo is wel een klasse apart natuurlijk.

5 november 2018 om 14:03

Inderdaad. Er zijn maar weinig op en top sportmannen die zo goed voor zichzelf zorgen.

5 november 2018 om 13:32

Als de resultaten goed waren zou je de klagers verwende ventjes kumnen noemen. Nu lijken ze toch een punt te hebben: Bayern draait duidelijk minder. Dan hebben ze als ervaren resultaatmakers recht van spreken.

5 november 2018 om 17:27

Of misschien moeten ze eerst eens met de benen spreken. Want wat ze op het veld laten zien, vooral Muller, is af en toe om te janken. Dan zou ik als trainer ook eens gaan wisselen en andere spelers proberen.

5 november 2018 om 15:30

Ik vind robben soms echt een eng mannetje. Zijn speach in de verlenging tgen argentinie zie ik meer als zelfverheerlijking dan daadwerkelijk mensen op scherp zetten.. luister maar eens terug, wat roept ie nou allemaal?!🤪. Arjen moet nu accepteren dat ie terug naar nederland moet gaan, in dit soort situaties komen zijn nare trekjes weer naar boven. Bayern is een jaar te laat met doorselecteren

Zijn wel altijd dezelfde spelers die zitten te zeuren bij Bayern. Presteer eerst maar eens in het veld dan heb je misschien recht van spreken.

Mocht dit waar zijn, dan ben ik diep teleurgesteld in hen. Muller doet amper wat goeds, is normaal dat hij amper speelt.

Deden zij dit ook niet bij Ancelotti?

5 november 2018 om 12:55

En waarom lukte het bij heynkes nadien wel dan, ik geloof niet dat ze zelf vinden dat ze altijd 90 minuten moeten spelen, zijn ze al te lang prof voor maar zoals je soms eigenwijze spelers hebt heb je ook zulke trainers die aan hun visie vasthouden terwijl het niet werkt. Maar ja hoe het echt zit komen wij waarschijnlijk nooit te weten en blijft het gissen

5 november 2018 om 15:01

Over Heynkes gesproken: hoe lang gaat het nog duren voordat hij opnieuw wordt aangesteld?

5 november 2018 om 16:56

Zal hem niet worden, gaf vorig jaar al aan dat het laatste jaar was

Afscheid nemen van de ouwe lullen lijkt mij in dit geval het handigst. Robben en Ribery zijn nagenoeg klaar, Muller kan je wellicht nog verkopen. Hummels moet zich maar gewoon gaan gedragen, want dat blijft een waardevolle speler.

5 november 2018 om 12:51

Ribery en Robben moeten samen naar FC Groningen gaan. Wat zal Bayern een spijt hebben dat ze Müller niet voor 100 miljoen aan United verkocht destijds, hij heeft geen pepernoot meer geraakt sindsdien.

5 november 2018 om 13:25

Wat een feest zal dat geven joh. Ribery, Doan, Robben, en Mahi daarvoor. Krijg je een beetje wat Oranje deed in 2010, 7 verdedigende spelers en 4 man waar je tegen zegt "zoek het maar uit."

5 november 2018 om 14:24

Die "ouwe lullen" zijn het grootste probleem niet. Spelers als Goretzka, Gnabry en Tolisso zijn niet van het niveau dat Bayern na hoort te streven, terwijl ook Coman en Sanches aanzienlijk minder zijn dan hun voorgangers.

Schijnbaar hapert het scoutingsbeleid van Bayern op dit moment en de torenhoge arrogantie van het bestuur is eigenlijk nog wel het grootste struikelblok. Ook lijkt Kovac simpelweg niet klaar voor zo'n grote club.

Die oude voetballers moeten eens stoppen met klagen en naar hun trainer luisteren. Ik vind het juist slim van kovac want er moet toch gewend worden aan een tijd zonder Robben, Ribery etc.

Volgens mij gebeurde dit ook bij Ancelotti. Ik hoop dat kovac genoeg tijd krijgt om bayern weer op te bouwen nadat de routiniers gestopt zijn.

Sommige trainers hebben blijkbaar geen idee. Nadat ze een goede serie neerzetten bij een andere middenmoot clubje dmv een bepaalde werkwijze die daar effectief is, denken ze meteen dat ze alles weten en gaan dan nadat ze bij de absolute top komen die werkwijze doorzetten. Maar nee, bij topclubs is de harde hand niet nodig maar juist een softe aanpak. Dan kan je wel roepen dat ze verwend zijn maar dit is hoe het is. Hoeveel trainers zijn ten onder gegaan nadat ze de stap zette naar de absolute top en daarna meteen faalden met hun aanpak. En de beste goede voorbeeld die weet hoe je daar wel mee omgaat is dhr Ancelotti.

5 november 2018 om 13:55

Laten we eerlijk zijn, de enige reden waarom Kovac bij Bayern op de bank zit is zijn reputatie als oud-speler.

5 november 2018 om 13:56

Ancelotti softe aanpak werkte blijkbaar ook niet bij Bayern. Veel spelers klaagde dat ze veel vrijheid kregen en dat er niet hard genoeg getraind werd.

5 november 2018 om 13:57

Precies! Die liet het namelijk wel zien bij Bayern!

Het niveau op vz...zucht...

Kovac heeft de ondankbare taak om de gouden generatie van Bayern, de spelers die er al lang zitten en de 30 gepasseerd zijn, te gaan vervangen. Tuurlijk gaan diezelfde gasten daar niet aan meewerken.
Tijd dus dat Bayern zijn trainer verdedigd en zorgt dat de oude rotten eruit gaan.
Als ze zelf niet inzien dat t tijd is voor door selecteren en zij ruimte moeten maken, is t zaak dat Bayern er voor zorgt dat ze gaan ruimte maken.
Welke trainer je er ook neerzet, met de kracht van de oude rotten in de huidige selectie is elke trainer kansloos wanneer jij als directie de trainer niet steunt in zijn ondankbare taak.

4-1-2-2-1 ... ??? Dan snap ik dat je als trainer niet serieus wordt genomen!

Hou op zeg.. dit is gewoon 4-3-3 met de punt naar achter en 2 buitenspelers die korter onder de spits spelen.

Overal wordt tussen de linies gespeeld tegenwoordig.. zo zou je met opkomende backs en een loper tussen Schone en de 10 kunnen zeggen dat Ajax 2-1-2-1-1-2-1 speelt....

Net als bij Ancelotti dus. De trainer bepaalt en dat moeten ze maar accepteren. Maar goed Bayern moest allang Ribery en Robben vervangen.

Een beetje makkelijk om deze 4 nu af te branden, door een groot aantal hier. Ben het wel eens met Sociofan. Waarom een nieuwe tactiek? Blijf bij hetgene wat goed ging, voelen de spelers zich het prettigst bij. En dat gezeur dat het team zo oud is.....de meeste zijn 30 jaar of jonger. Je zou zeggen de ideale leeftijd.

Eerst Ancelotti een mes in de rug steken en nu weer. Robben is wel een vervelende voetballer die erg egoistisch is. Niet kunnen accepteren dat je minder speelt en gelijk weer iemand een mes in de rug steken.

Hier wordt maar weer eens aangetoond dat wat Guardiola doet en deed heel knap is. Normaal gesproken moeten ze elk jaar makkelijk kampioen worden, maar dit is niet zo makkelijk.

Verwende ventjes? Nergens staat ook maar iets van bewijs van dit verhaal. Daarnaast heeft Muller zich al geuit naar de media net als robben waarin ze stellen dat het slechte resultaat aan hun zelf te wijten is. Lekker roddelen als het slecht gaat zijn die duitsers ook wel goed in.

Als er voetballers zijn die totaal geen zelfreflectie hebben,dan zijn het robbiry. Kunnen aardig partijtje ballen,maar in verhouding met het verongelijkte gedrag die zij vertonen schiet het tekort.Als het even goed gaat willen zij onaantastbaar zijn.Terwijl zij in mindere periodes jankend voor het beeld verschijnen.Irritant gedrag.

Als je optijd verjongt heb je dit soort problemen niet.
vb zat

Madrid
Barca en Bayern spelen teveel 30+ en de meeste hebben een WK gespeeld .
Totenhem 6 spelers wk gespeeld en zie nu wat er met het elftal gaande is.

5 november 2018 om 16:18

Wat is er met Tottenham gaande dan? Staan welgeteld 3 hele punten achter op het alom bewierookte Liverpool, of Chelsea waarvan men zegt dat alles zoveel beter is dan vorig jaar. Alsof Tottenham een club is die normaal met een straatlengte de PL wint en nu ineens niet meer..

Geen goede zaak dit. Kovac is een goede trainer die moet verjongen en een nieuw team moet bouwen maar de oude spelers geven hem er zo geen ruimte voor. Als die oude spelers nou elke week de sterren van de hemel speelde dan is het inderdaad raar om ze te vervangen maar dat is bij veel van hun niet het geval. Bayern moet Kovac de kans geven en desnoods de ervaren spelers die niet willen luisteren eruit gooien. Bayern heeft er veel meer aan om voor de lange termijn te gaan. Je kunt wel nog een jaar vasthouden aan de oudjes maar daar ga je ook geen CL meer mee winnen. Verjongen, vernieuwen en bouwen aan een nieuw topteam zou ik zeggen. Maar goed, eerst maar eens kijken of dit gerucht waar is.

het probleem van Bayern is gewoon dat ze niet mee willen gaan in het transfergeweld. dat beleid is een mooi streven maar als je geen hele hoge bedragen voor spelers wil uittrekken maar dan verlies je de aansluiting met de grote clubs in de Champions League die wel een 80 tot 100 miljoen voor een speler aftikken

Als ik Robben was zou ik toch serieus aan Groningen gaan denken. Net als Muller die moet toch ook gewoon eerlijk zijn , dat hoe hij de afgelopen jaren heeft gespeeld , niet best is. Kijk eens hoe hij op de bank zit. Ribbery die zou het beste naar een ploeg in Frankrijk kunenn gaan , Marseille of zo. En Hummels naar een sub topper in de Heimat.
Voor Bayern zaak om vers bloed aan te kopen , maar ik denk dat ze daar al zeker een jaar te laat mee zijn

Vasthouden aan Kovac zou ik zeggen moest dit artikel waar zijn natuurlijk ! Hierbij tonen sommige spelers aan wat voor rotkarakter ze hebben en daar ben je als club niks mee.
Bayern is toe aan vernieuwing ook al zijn ze 6 keer landskampioen achterelkaar geworden , ik denk toch dat de CL hun doel is en laaste jaren worden ze zelf nog niet bij de kanshebbers gezien.
Zag je ook aan Duitsland afgelopen zomer en Spanje 4 jaar geleden er moet vernieuwing komen als je wilt blijven strijden voor de grooste prijzen.

Leuk om te zien hoe iedereen hier opeens een Bayern kenner is terwijl de helft gewoon onzin uitkraamt of een ander na praat. Verder zijn Robben en Ribery momenteel de enige die echt te oud zijn in de selectie en is Hummels nog gewoon wereldtop. Ben het wel eens dat Boateng vervangen moet worden, die is na zijn langdurige blessure helaas nooit meer de oude geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren