Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben als eerste nog actieve voetballer in Duitse 'Walk of Fame'

Laatste update:
/

Arjen Robben wordt door de Duitse voetbalbond (DFB) opgenomen in de 'Walk of Fame' van het bekertoernooi. Bij de verkiezing 'bekerheld van het seizoen 2013/14' kreeg de aanvaller van Bayern München liefst zestig procent van de stemmen.

Robbens voetafdruk zal met ingang van volgende maand worden geplaatst in de 'Walk of Fame' van het illustere Olympiastadion in Berlijn, waar jaarlijks de finale van de DFB Pokal wordt gehouden. De Oranje-international is de eerste nog actieve speler die de eer ten beurt valt.

"Dit is een enorme eer. Het is mooi dat er een herinnering aan mij blijft, ook als ik straks niet meer op het veld te bezichtigen ben", zegt Robben. De WK-ster van afgelopen zomer won de Duitse beker sinds zijn komst naar Bayern, in 2009, al drie keer. In achttien bekeroptredens was hij goed voor veertien treffers en elf assists.

Arjen Robben is de beste aanvaller die de Bundesliga ooit zag

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet de beste aanvaller ooit in de Bundesliga, dat is nog altijd Gerd Müller. Maar veruit de beste op dit moment.

28 oktober 2014 om 13:51

Nooit heeft een speler dezelfde cijfers gehaald als gerd muller destijds deed. Geen pele, geen eusebio, geen maradonna en zij speelde toch ook tegen 'verdedigers van hout'...? Als je kijkt naar de criteria voor ballon d'or zoals die vandaag zijn zou muller volgens real madrid fans 10x op rij die prijs hebben gewonnen.

Daarnaast vind ik het jammer dat men muller ziet als een pure afmaker. Ja hij kon afmaken als geen ander, absoluut ook een kunst, maar techniek had hij meer dan voldoende zeker voor een spits in die tijd .

Muller, KH Rummenigge, Seeler zijn betere aanvallers dan Robben, maar ben benieuwd waar we Robben over 10 jaar kunnen plaatsen.

28 oktober 2014 om 13:59

Je bent 21 en weet helemaal hoe Gerd Muller en Bayern Functioneerde? Knap hoor Doe even je nederlandse bril af Gerd Muller heeft Duitsland eigenhandig toen Europees Kampioen gemaakt en ook nog een WK gewonnen. 7x topscorer in Duitsland 4x CL topscorer, 1 Topscorer wk & ek, 2x europees topscorer. Oke man als jij dan nog vind dat Robben 100x beter is.

28 oktober 2014 om 14:06

Je zou Muller ook kunnen typeren als een type Inzaghi, echt een pure afmaker. Sowieso volstrekt belachelijk en onnodig om Robben en Muller te gaan vergelijken.

28 oktober 2014 om 14:07

Pirlo is een middenvelder.. zucht wat een pauper vergelijking zeg.. Het gaat om aanvallers.. is Robben een betere aanvaller dan Muller? Nee never nooit niet. Je praat alsof je die vent in levende lijven hebt zien voetballen. Hij was al 10 jaar gestopt bij Bayern toen jij net geboren was dus hoe kon je nou weten dat Bayern ervoor zorgde dat Muller Superieur is? Dus wil je zeggen dat een Ronaldo een Real superieur maakt? Volgens mij staat daar ook genoeg kwaliteit om hem heen net zoals Bayern wat een top team 1 van de beste van de wereld en Robben heeft er een groot aandeel in maar het is never nooit zo dat Robben Bayern superieur maakt.

28 oktober 2014 om 14:10

Ja en Robben is een vleugelspeler en Muller een spits, dat vergelijkt wel lekker wil je zeggen?

28 oktober 2014 om 14:12

Pursang,

oke als je toch een vergelijk wil maken. Rummenigge, 2 voudig gouden bal winnaar.

btw, Muller ook een keer, waarvan muller decennia na dato nog records op zijn naam heeft staan.

28 oktober 2014 om 14:13

Over je eerste gedeelte heb je een punt ware het niet dat het over de beste aanvaller gaat.. dan legt Robben het gewoon af op Muller. Als je kijkt naar Muller bij het Duitse elftal draaide hij net zo goed.

Muller geromantiseerd op basis van nostalgie? Hoe kun je nou oordelen over hem als je hem nooit hebt zien voetballen? Kom op man.

28 oktober 2014 om 13:45

Best grappig dat 78% ja stemt, maar in België is het ook zo met polls over Courtois of Kompany. Niet helemaal serieus te nemen.

28 oktober 2014 om 13:52

Robben zal best wel eens de beste aanvaller van de bundesliga ooit kunnen zijn. Muller was een echte spits, een goaltjesdief. Qua voetbalkwaliteiten schat ik Robben toch echt hoger in.

Beste aanvaller die de bundesliga ooit zag? Nee hoor. Maar mooi dat ie er staat

VZ overdrijft weer goed met die poll. Wel een van de 10 beste aanvallers ooit in de BL en sowieso momenteel een van de beste, zo niet de beste, spelers uit de Bundesliga.

28 oktober 2014 om 14:00

Ergste is nog dat mensen ''ja'' stemmen. 9 van de 10 mensen volgt de Buli niet, en al helemaal niet wat er speelt, er wordt puur op de belachelijke titels af gegaan.

28 oktober 2014 om 14:02

Je ziet altijd nadat een speler in een artikel wordt opgehemeld en er een ridicule poll bij staat dat mensen massaal overdrijven in een hun mening over een speler of club. Alsof het lezen van een nieuwsartikel ze tijdelijk hersendood maakt ofzo.

28 oktober 2014 om 14:08

Klopt die polls zijn ook belachelijk. Maar de artikelen steeds vaker ook.

Dit ook weer, het gaat puur om zijn prestaties in het bekertoernooi. Ik zal niet ontkennen dat Robben een wereldspeler is, maar nu slaat men een hele andere kant op. Hem groter noemen dan spelers als Rummenigge (2 voudig ballon d or), Gerd Muller etc? je zou spontaan je account hier verwijderen.

28 oktober 2014 om 15:10

@ Tristan

Die gedachte had ik ook een aantal dagen geleden. Je had toen twee verschillende artikelen met ongeveer dezelfde poll, en in beide was de uitslag volkomen tegenovergesteld. De strekking van het artikel vormt blijkbaar tijdelijk compleet de mening van de VZ bezoeker. Best eng eigenlijk.

Je hebt gelijk je moet niet alleen naar statistieken kijken maar ook naar snelheid techniek winnaarsmentaliteit etc. Wel raar dat iedereen het eens is over het feit dat het niveau van voetbal omhoog gaat maar de

Als 1 van de beste spitsen ooit komt als eerste Giovanni Elber in mijn gedachten. Denk wel dat er over tientallen jaren nog over Robben gesproken wordt.

Die poll is echt verbazingwekkend. 74% stemt op ja. Doe je nederlandse bril eens af mensen!! Er waren zoveel andere betere aanvallers in Duitsland.

28 oktober 2014 om 14:09

Nou vertel, ik zit er klaar voor. Ik persoonlijk denk nl wel dat Robben in de top 10 zou kunnen staan op basis van zijn staat van dienst.

28 oktober 2014 om 14:16

Top10 zeker weten.. maar niet op nummer 1 zoals de meesten hier momenteel op stemmen.

28 oktober 2014 om 14:21

Tsja die lees ik hier echt nooit, die zijn zo slecht.

28 oktober 2014 om 14:35

Wat bedoel je?

28 oktober 2014 om 15:15

Die poll hier.

28 oktober 2014 om 15:21

True

Toen ik de poll zag dacht ik als eerste, wat een onzin maar nu ik een paar minuten erover na denk kom ik eigenlijk bij niet veel anderen uit.

Tuurlijk je hebt namen als Muller etc maar zowieso van de laatste pakweg 10 jaar zie ik geen betere speler als Robben eigenlijk.

sinds wanneer is het olympia stadion illuster

Top 10 beste aanvallers ooit van BL zou ik Robben zeker bij zetten. Verder Gerd Muller, Rummenige, Voller, Klinsmann, Bierhoff, Elber, Ailton, Amoroso, Ulf Kirsten.

28 oktober 2014 om 17:09

Als robben erbij zit dan moet ribery er ook bij! Verder vergeet je Uwe Seeler. Veruit de beste aanvaller uit zijn tijd ondanks dat hij slechts bij hsv speelde. Zou ailton eruit halen.

Ballon d'or moet naar hem of Zlatan gaan! Als het weer Ronaldo of Messi wordt kunnen we die verkiezing beter meteen afschaffen

Blijft grappig, hoe de meningen over Robben in een paar jaar compleet zijn veranderd. Was Robben eerst nog de schlemiel van het Nederlandse voetbal, nu is hij opeens een held en wordt zelfs door velen hier gezien als de beste aanvaller ooit in Duitsland. Ben dan toch benieuwd hoe goed men het Duitse voetbal volgt en gevolgd heeft in het verleden.

Ik vind het probleem met "ooit" in het voetbal, dat het huidige voetbal simpelweg veel verder is dan het ooit geweest is. Een Cruyff zou waarschijnlijk, in zijn piekjaren, al moeite hebben om in de huidige beste teams te komen. Het is meer dan talent inmiddels. Krachthonken, voedselrichtlijnen, voetballers zijn pure atleten geworden. Alles wordt bekeken om te kunnen verbeteren. Een Cruyff die rustig staat te roken is nu ondenkbaar.

Dus moet je altijd relativeren. En dan is een Gerd Müller voor zijn tijd misschien toch wel beter dan Robben nu. Maar puur op kwaliteit is Robben veel beter. Appels en peren. Om het nog maar niet over de verschillende posities te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren